|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
![]() http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...p-z-oo/8539639 Cytat:
?
|
||
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam żel i wodę mango-marakuja, całkiem fajne ale zauważyłam, że w tym roku jest moda na mango-marakuja i wiele firm, w tym Rossman wypuściło na rynek kosmetyki o takiej nucie zapachowej. Więc mango-marakuję można też kupić np. z Isany. A woda ok ale bez szału. Mam nadzieję, że za rok będzie coś lepszego. Fajna była czereśnia i tej mi brakuje. Kokos-ananas nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie kiedys dzwoniła konsultantka żeby poinformowac mnie że nie ma tych żeli i czy ewentualnie chcę jakis inny w zamian. Nie chciałam i nie musiałam nic dobierać do kwoty bezpłatnej wysyłki, prezenty tez dostałam, mimo że bez tych żeli kwota do zapłaty była juz niższa i nie przekraczała progu prezentowego ani darmowej wysyłki.
|
|
|
|
#514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale swoją drogą, to moim zdaniem tonik nijak się ma demakijażu Cytat:
Lubię Glamour i Joy-a. Mama kupuje Galę, Vivę, czasem jakieś inne Party czy Twój Styl właśnie, to biorę i czytam ![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze tak jest przy ich grouponach. Teraz już są 3 dni, także do 29.07, tak jak mówili Cytat:
Więc jeśli to nie problem, to pisz proszę w wątku Cytat:
Jak weszłam z Twojego linku, to rzeczywiście wyświetlają się 4 dni, jak przedtem weszłam, to było 3 dni, a teraz jak znów weszłam, to 2 dni Nie wiem, o co chodzi, ale tak czy siak wydaje mi się, że będą one dostępne do 29.07.
|
||||||
|
|
|
#515 | ||
|
Rozeznanie
|
Rudy_kocie, bardzo Ci dziękuję za to, że podzieliłaś się pierwszymi wrażeniami
![]() Dziękuję ! Karinko, wg. tego co dziś usłyszałam w YR - tak, ale już nieraz pisałysmy tu o niekompetencji personelu, niedoinformowaniu. Napisałam Wam to, czego się dowiedziałam, bo może akurat komuś taki argument przyda się w " walce o swoje ", ale ręki sobie nie dam uciąć, że w sklepie w innym mieście będą na to patrzeć tak samo. Mam nadzieję, że tak ![]() Cytat:
![]() EDIT : Cytat:
![]() Co do Cosmo, pięknie to ujęłaś ![]() Tzn. nie chcę nikogo urazić, bo może akurat któraś z Was czyta i lubi, ale ja od lat nie mogę się przekonać. W LO nie kupowałam, bo było mnie wstyd Cóż, po 10 latach od matury, powinnam mieć większe rozeznanie w temacie ( Ale np. nowe wcielenie Claudii jest całkiem niezłe. Owszem, dużo przedruków, ale nieraz bardzo niska cena gazety, a jakiś sensowny artykuł się znajdzie , no i oprawa graficzna mile pieści oko. No i bywają fajne promocje, np. ta z Naturą na zakup czegoś z ich asortymentu za pól ceny zdaje się ![]() Natomiast Elle się strasznie popsuło. Kiedyś bardzo lubiłam i kupowałam, teraz nie umiem znaleźć nic dla siebie. To oczywiscie tak subiektywnie oceniam, bo niektórzy się zachwycają, ze dopiero teraz jest " fashion "
Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2012-07-27 o 12:27 |
||
|
|
|
#516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby się udało wziąć demakijaż 2w cenie 1 ale tego dowiem się dopiero w sierpniu w salonie YR ![]() PS. skorzystałam dziś z oferty ze złotą So elixir ![]() zamówiłam sobie na-50% puder sypki , a dla mamy 2 oliwki monoi (bo znów są dostępne) dopłacałam też 9,95 za przesyłkę ale warto dla złotej So elixir oby tylko zrealizowali mi to zamówienie (nie dostałam tej oferty pocztą i dlatego mam wątpliwości czy uznają ) a różne cyrki mogą odstawić
|
|
|
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przez rok czytałam Cosmo, jakoś chyba w maturalnej klasie, ale... to bardziej chyba żeby coś sobie powertować, no i TŻ miał ubaw po pachy jak to czytał. Co do promowanego tam stylu życia, no cóż, ja tego nie popieram, ale lubiłam sobie pooglądać ciuchy i poczytać trochę głupot. Teraz już się czuję na to za stara, a poza tym tam ciągle powtarzają to samo... Dla mnie to te porady są śmieszne, bo ani to nie jest nic niezwykłego, ani to potrzebne, ani hardcorowe.
Claudia się poprawiła to fakt, czasami ją kupuję. A tak to kupuję tylko jakieś komputerowe gazety i zdrowie. Miss Hepburn, nie ma problemu, możesz się pytać ![]() Ja chcę już sierpień i zakuuupy
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Rozeznanie
|
Karinko, nie ma sprawy
Oby tylko wszędzie tak samo to interpretowali ![]() Cytat:
), tylko sposobem zaserwowania tematu, bo faktycznie porady jak ta z wałkiem do ciasta albo i " lepsze " straszyły juz z okładki .Ja też już chcę sierpień
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Skusiłam się na grupona, kupiłam 2 za 29 zł
.Chciałabym połączyć je z książeczkami czekowymi a mam tylko 1, nie wiecie czy książeczki są jeszcze w salonach? No i zastanawiam się co by tu kupić .Przyszła do mnie oferta wysyłkowa z pojemnikami na żywność w prezencie No i po raz kolejny nie dostałam ulotki do salonu . Zglaszałam już to w sklepie, mieli wyjaśnić w centrali ale nic w tej kwestii się nie zmieniło i kolejnej ulotki też nie mam |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej przed zakupem przetestuj w drogerii. Niektóre dziewczyny narzekały, że jest zbyt żółty. Ja z pudrów YR mogę polecić ten matujący ale on jest w kamieniu. Fajny jest też podkład w pudrze ale lekko się błyszczy. Jeśli chcesz mat to polecam ten puder matujący. |
|
|
|
|
#522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej oferty z pojemnikami, zamiast nich można wziąć gratis kosmetyk do 65 zł. Szał to to nie jest, ale lepsze niż pojemniki ![]() A co do ulotki - czy mówisz o lipcowej ? Bo sierpniowa przychodziła razem z lipcową. Dziewczyny, czy któraś z Was miała kontakt z kosmetykami BingoSpa ? Na KWC niezle opinie, ale mało
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byłam wczoraj w Złotych Tarasach to było jeszcze dużo książeczek, ale dziewczyny pisały, że już w niektórych sklepach nie ma ![]() Z pojemnikami na żywność?! To co to za oferta, która, jaka, co, gdzie?!
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozejrzę się w Krakowie. Może jeszcze gdzieś są książeczki czekowe. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Zeskanować nie mam jak bo szwankuje mi skaner. Może ktoś wrzuci skany całości ale oferta raczej nie warta uwagi. Naprawdę słaba. |
||
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, jakby ktoś miał skan to niech pokaże, bo jestem ciekawa
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Zrobię dokładne zdjęcia , tylko wieczorem, bo teraz Młody by się zajął i ofertą i aparatem
, dobrze ? ![]() Moim zdaniem nie jest aż taka zła, Monoi bardzo korzystnie wychodzi i są kosmetyki w promocji 2 za 1 albo minus 30 %. No i można samemu wybrać gratis. Ale prawie nie zamawiam z wysyłkowej, więc nie mam porównania
|
#527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)puder tak naprawdę wzięłam w ciemno wzięłam transp.beż ![]() czytałam kilka opinii o nim i postanowiłam zaryzykować bo na -50% to się opłaca wychodzi taniej niż na znaczkach gdzie za 2 takie płaci się ponad 80zł ![]() zamów w ciemno ten puder lub matujący z taką zniżką opłaca się aż takich złych opinii nie czytałam/nie słyszałam ![]() o tych pudrach jakiś czas temu dziewczyny się wypowiadały na forum |
|
|
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss Hepburn, dzięki
Ja kocham ofertę wysyłkową
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bingo Spa- nie miałam. Znalazłam sklep patronacki w sieci i wygląda ciekawie. Opinii może być mało bo to chyba kosmetyki profesjonalne dla Spa i salonów. Parę mnie zaciekawiło. Kiedyś na wizażu był chyba szał na ich maski do włosów. |
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, zamierzam kupić dwa grupony po 60 zł i wykorzystać za to 4 czeki:
-35% na dowolny zapach - Neonatura Cocoon miniatura żelu gratis - kupię mydełko -40% na pielęgnację - żel chłodzący 3 żele w cenie 2 za zakupy wychodzi 129,84 - czyli 29*2 za grupony + 9,84 = 67,84 zł realnie zapłacone powinnam dostać za to 6 pieczątek, prawda? a czy w tej sytuacji mogę wykorzystać sierpniową ulotkę i dostanę 12 pieczątek? |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak uslyszałam, ze olwika jest dostepna to MUSIAŁAM ja zamowic ![]() do tego wziełam jeszcze tonik hydral vegeta czy jak On tam sie zwie (bo kilka pozytywnych recenzji o nim przeczytałam) ten puder darowałam sobie jednak no i tez sie nie zalapałam na kosmetyczke i dopłacam ze przesyłke bo moje zamówienie było na ponad 70 zł zaledwie
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie miałam dostawać ulotkę na maila, ale dostałam chyba przez 2 pierwsze miesiące, a potem to już wyrywkowo. Zresztą pod koniec miesiąca. Wtedy do już pewnie nawet nie mają gratisów na stanie Z tego względu już przestałam kupować stacjonarnie, zresztą o wiele bardziej opłaca się wysyłkowo/internetowo.Ja dziś powinnam być w Kazimierz i w Krokusie, to zobaczę. |
|
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Rudy_kocie, nie ma sprawy
. Aaa i za zamówienie za bodaj ponad 80 zł jest gratis o wartości powyżej 70 zł ( nie chcą zdradzić co ).Cytat:
Wiesz, staram się już nic nie kombinować poza YR, bo i tutaj jest sporo pokus, ale dostałam dziś moje zakupy z Top Secret i jako dodatek był bon do wykorzystania w internetowym BingoSpa. 50 zł rabatu przy zakupie za min. 100 zł. Nawet nieźle to wygląda. Maska do wlosów właśnie by mi się przydała ![]() Widziałam tam też ciekawe kosmetyki do pielęgnacji ciała ( czekolada, a jestem czekoladoholikiem ) i olejki. Mam ochotę na 100 % arganowy i makadamia oraz ze słodkich migdałów, zaciekawił mnie też Carrot Oil, ale zastanawiam się czy bezpiecznie mogłabym stosować go w domu. Szkoda, że wątek BingoSpa usechł ![]() Jeśli któraś z Was może mi coś poradzić odn. tych olejków ( niekoniecznie tej firmy ), będę bardzo wdzięczna
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj to moja wina ,że złamałaś postanowienie bo napisałam o dostępności tych oliwek ..moje zamówienie już z przesyłką wyszło na 64,80 (płacimy prawie po połowie z mamą )ciekawe kiedy dojdzie paczka ,oby max.do tygodnia
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Olejek arganowy jak najbardziej polecam! tyle, ze ja zawsze kupuje na allegro
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
ale ja niestety sama płace.. ale jak pomysle na jak długo bede miała ta oliwke to jestem zadowwolona tak czy siak i na dodatek jeszcze so elixir mmm codziennie sie loguje na swoje konto i sprawdzam status ja poprosiłam o wysyłke kurierem, bo poczta nigdy odebrac nie moge bo mnie w domu nie ma jak listonosz przychpodzi, a ze kurier przyjedza po 16 to na spokojnie odbieram
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie , chyba zrezygnuję z Carrot Oil, a wezmę arganowy, makadamia i ze słodkich migdałów. Bezpieczne i wszechstronne, bo i do ciała i włosów użyję i na moje przesuszone skórki wokół paznokci, z którymi kremy sobie nie radzą, a olejki jak najbardziej. Mnie też kusi , zeby kupić Monoi na zapas, ale jedną ofertę mam ważną do połowy września, drugą do połowy października, więc to może zaczekać. Chcę wziąć Cedr w promocji 2 za 1
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Monoi to ja sie bałam, ze znow jej nie bedzie dlatego tak teraz na nia sie rzuciłam ![]() hmn.. wszystkie tak zachwalacie ten cedr. a ja go jeszcze nawet nie wachałam.. musze to nadrobic jak bede w stacjonarnym
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bingosklep.com/maslo-kaka...spa-p-165.html http://www.bingosklep.com/kolagen-bi...0ml-p-290.html Olej polecam ze słodkich migdałów- świetny i na włosy i na skórę. Włosy nawilża. Ja bym to kupiła. W sklepie patronackim jest też ciekawa rzecz - w dziale fitness, żel do ciała z dużą dawką L-karnityny czyli w sam raz do treningu siłowego i pracy na rzeźbą ciała oraz walki z cellulitem czy rozstępami. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Potwierdzam. Ja rzuciłam na kudły olejek do masażu Tradition de hamman, tam jest arganowy w składzie i rzeczywiście włosy są po nim super. Świetnie działa też na noc na skórę twarzy. Przyśpiesza gojenie ran- to pewnie zasługa domieszki oleju różanego. Jedyny minus tego oleju to wysoka cena i mała pojemność. Ale działa świetnie. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Miss Hepburn, jeśli lubisz czekoladę to to jest fajne: http://www.bingosklep.com/czekoladow...spa-p-169.html Ma bardzo dobry skład. No i jest w promocji. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- To cudo też może fajnie działać: http://www.bingosklep.com/kolagenowe...spa-p-236.html ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- O i jeszcze jeden ciekawy wynalazek: http://www.bingosklep.com/taniej-kol...spa-p-122.html Chyba jesienią sama potestuję to Bingo Spa bo naprawdę mają rzeczy o dużych pojemnościach, w przystępnej cenie i o fajnym składzie. Zaczyna mi się ta firma podobać. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- O i jeszcze jeden ciekawy wynalazek: http://www.bingosklep.com/taniej-kol...spa-p-122.html Chyba jesienią sama potestuję to Bingo Spa bo naprawdę mają rzeczy o dużych pojemnościach, w przystępnej cenie i o fajnym składzie. Zaczyna mi się ta firma podobać. |
|
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
Info dla tych co planowały 2 droższe grupony w jednej transakcji użyć:
"Można realizować dwa groupony o niższej wartości - wynika to z ograniczeń kasowych - więc maksymalnie 29 zł razy 2" Ale jakie ograniczenia? Że niby jak ktoś by chciał gotówką 300zł wydać to mu nie pozwolą bo ograniczenia kasowe są?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

?

Ale swoją drogą, to moim zdaniem tonik nijak się ma demakijażu 

. Jak masz jakieś pytania to pisz, chętnie odpowiem 

) a różne cyrki mogą odstawić 

z taką zniżką opłaca się