Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 169 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 18:20   #5041
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Nie wiedziałam, ze wyjdzie z tego taka afera niech już zostanie tak jak jest, niech teraz nowe dziewczyny zakładają jak mają ochotę. Ja w sumie osiągnęłam już swój wymarzony cel i mogę przestać się udzielać, tym bardziej że widzę co to się dzieje
Przykro trochę, że tak wyszło, najlepiej było jak Monia zakładała wątek i był spokój
Po prostu myślałam, że wszystko jest ustalone i ja mam go założyć, gdybym widziała, że już jest to bym nie zakładała.
Nie chce się kłócić i dlatego ustąpiłam
Stary 2012-07-26, 23:45   #5042
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Wiesz.. absolutnie nie chodzi o Ciebie!! Chcialas dobrz. Ale niektóre dziewczyny zaczely sie "szarogesic" Kurcze jak meedzik otworzyla nowy watek trzeba bylo uszanoiwac dec Moni i ustanowic go oficjalnym, Ot proste rozwiazanie. A nie bezsensowne dyskusje.
Dokładnie Basiu, o to właśnie chodzi...

No trudno spotkamy sie w 9 części smutno będzie tyle czasu nie pisać ale nadrobimy wszystko w tej 9

Pozdrawiam moje dziewczynki i całuję mocno

7 część oficjalnie uważam za zamkniętą.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 00:13   #5043
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dokładnie Basiu, o to właśnie chodzi...

No trudno spotkamy sie w 9 części smutno będzie tyle czasu nie pisać ale nadrobimy wszystko w tej 9

Pozdrawiam moje dziewczynki i całuję mocno

7 część oficjalnie uważam za zamkniętą.

Ale nie rozumiem, czemu dopiero w 9 części możesz pisać? Czy to kto założył wątek ma aż takie znaczenie?
Ja nie wiem jakie tutaj panują zwyczaje, ale długo długo siedziałam na zbiorowych zakupach i tam plotkowe były zakładane przez kogoś kto akurat miał pomysł na tytuł, albo po prostu napisał 5000nego posta

Chodzi o to, że tekst z pierwszej strony jest Twojego autorstwa?

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 06:43   #5044
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Ale nie rozumiem, czemu dopiero w 9 części możesz pisać? Czy to kto założył wątek ma aż takie znaczenie?
Ja nie wiem jakie tutaj panują zwyczaje, ale długo długo siedziałam na zbiorowych zakupach i tam plotkowe były zakładane przez kogoś kto akurat miał pomysł na tytuł, albo po prostu napisał 5000nego posta

Chodzi jedynie o to, że wątek nie jest założony tak jak Monia rozkazała, więc jest "be" i biedna musi czekać aż sobie założy następną część

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 10:58   #5045
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość

Bo na razie nie mam ochoty pisać z nie którymi osobami.
Tekst z pierwszej strony jest mojego autorstwa ale to akurat nie jest ważne.
Chodzi o to że gdy Madzia założyła wątek ( 4 minuty po Coco) To jej wątek został zgłoszony do zamknięcia a ja bardzo prosiłam aby to Madzia założyła nowy. Zależało mi na tym gdyż Madzia jest od samego początku i taka "historyczna chwila" miała należeć do niej. A tu wpadła sobie Eldo rado i kazała zamnknąć jej wątek
Po prostu wkurza mnie to że właśnie rządzą sie tu osoby które na tym wątku są czasami tylko gościnnie lub od nie dawna i kompletnie nas nie znają i nie wiedzą jak bardzo jesteśmy zżyte. Nie bez powodu ten wątek przetrwał już tyle częsci gdzie większość wątków umiera nie kończąc nawet 1 części.
Nie mam pretensji do COCO, wiem, że chciała dobrze. Ale skoro Madzia już założyła wątek to nie rozumiem dlaczego jej został zgłoszony do zamknięcia. Madzia jest tu od pierwszej części i jest bardzo ważną osobą na tym wątku a została OLANA tak samo jak moja prośba a nie ROZKAZ jak to nasz gość Antilia pisze.
Atmosfera jest tu bardzo fałszywa i dlatego nie mam ochoty się tu udzielać. Założe sobie nie długo 9 część i osoby które są ze mną "sercem i rozumiem" na pewno dołączą. Póki co będę korzystać z uroków lata i wakacji

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Chodzi jedynie o to, że wątek nie jest założony tak jak Monia rozkazała, więc jest "be" i biedna musi czekać aż sobie założy następną część
myśl sobie co chcesz, akurat Twoje zdanie jest dla mnie najmniej ważne.
CzBasia napisała dokładnie o co chodzi kilka postów wyżej, więc nie będę już powtarzać czegoś co nawet dziecko by zrozumiało bo Ty najwyraźniej i tak nie zrozumiesz.
I wcale nie jestem biedna dlatego że muszę czekać na 9 część. W tej chwili mam co robić i przed kompem nie mam czasu nawet siedzieć. Jest lato więc całe dnie na dworze spędzam.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-27, 11:33   #5046
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Bo na razie nie mam ochoty pisać z nie którymi osobami.
Tekst z pierwszej strony jest mojego autorstwa ale to akurat nie jest ważne.
Chodzi o to że gdy Madzia założyła wątek ( 4 minuty po Coco) To jej wątek został zgłoszony do zamknięcia a ja bardzo prosiłam aby to Madzia założyła nowy. Zależało mi na tym gdyż Madzia jest od samego początku i taka "historyczna chwila" miała należeć do niej. A tu wpadła sobie Eldo rado i kazała zamnknąć jej wątek
Po prostu wkurza mnie to że właśnie rządzą sie tu osoby które na tym wątku są czasami tylko gościnnie lub od nie dawna i kompletnie nas nie znają i nie wiedzą jak bardzo jesteśmy zżyte. Nie bez powodu ten wątek przetrwał już tyle częsci gdzie większość wątków umiera nie kończąc nawet 1 części.
Nie mam pretensji do COCO, wiem, że chciała dobrze. Ale skoro Madzia już założyła wątek to nie rozumiem dlaczego jej został zgłoszony do zamknięcia. Madzia jest tu od pierwszej części i jest bardzo ważną osobą na tym wątku a została OLANA tak samo jak moja prośba a nie ROZKAZ jak to nasz gość Antilia pisze.
Atmosfera jest tu bardzo fałszywa i dlatego nie mam ochoty się tu udzielać. Założe sobie nie długo 9 część i osoby które są ze mną "sercem i rozumiem" na pewno dołączą. Póki co będę korzystać z uroków lata i wakacji

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

myśl sobie co chcesz, akurat Twoje zdanie jest dla mnie najmniej ważne.
CzBasia napisała dokładnie o co chodzi kilka postów wyżej, więc nie będę już powtarzać czegoś co nawet dziecko by zrozumiało bo Ty najwyraźniej i tak nie zrozumiesz.
I wcale nie jestem biedna dlatego że muszę czekać na 9 część. W tej chwili mam co robić i przed kompem nie mam czasu nawet siedzieć. Jest lato więc całe dnie na dworze spędzam.
Monia jak założysz ja na pewno sie pojawię. Tylko poinformuj Póki co baw się dobrze i zagladaj do nas
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 11:40   #5047
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Monia jak założysz ja na pewno sie pojawię. Tylko poinformuj Póki co baw się dobrze i zagladaj do nas
Dziękuję Basiu
Oczywiście, że poinformuję wszystkie moje ukochane dziewuszki, także dozobaczenia wkrótce
Lecę właśnie z dzieciakami i teściową na baseny teściowa jutro o 18stej wyjeżdża do Polski więc ostatni dzień dziś popływamy razem
Upał straszny więc trzeba opalić też troche tyłek
Miłego dnia kochane moje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-27, 13:08   #5048
murka04
Zadomowienie

monia szkoda ze tak to wszystko wyszło, będę czekała na tę 9 część z niecierpliwością i będę tęsknić za Tobą, bo tyle razy już mi pomogłaś i wspierałaś słowem, mam nadzieję że czasem się odezwiesz korzystaj z lata i ucz się języka, pewnie we wrześniu już będziesz wymiatać
nie zapominaj o nas!!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:18   #5049
ChocoMonster
Zakorzenienie

ja też na pewno się pojawię
Stary 2012-07-27, 13:23   #5050
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
ja też na pewno się pojawię

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia szkoda ze tak to wszystko wyszło, będę czekała na tę 9 część z niecierpliwością i będę tęsknić za Tobą, bo tyle razy już mi pomogłaś i wspierałaś słowem, mam nadzieję że czasem się odezwiesz korzystaj z lata i ucz się języka, pewnie we wrześniu już będziesz wymiatać
nie zapominaj o nas!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:29   #5051
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Basiu
Oczywiście, że poinformuję wszystkie moje ukochane dziewuszki, także dozobaczenia wkrótce
Lecę właśnie z dzieciakami i teściową na baseny teściowa jutro o 18stej wyjeżdża do Polski więc ostatni dzień dziś popływamy razem
Upał straszny więc trzeba opalić też troche tyłek
Miłego dnia kochane moje
matko boska ! Monia aż tyle mam czekać na Twoje posty !! o kurde oszaleje !! mi też poproszę dać znać jak założysz
Tęęęsknimyyy Monia za Tobąą
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:18   #5052
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
nie zapominaj o nas!!
No szkoda mi tak z Wami nie mieć wcale kontaktu i może coś czasem skrobnę dobrze, że mamy się na fejsie jeszcze
Dziękuję Mureczko Miło mi to słyszeć Ty i dziewczyny zawsze też mnie tak cudownie wspierałyście gdy miałam jakieś gorsze chwile, jesteście dla mnie jak siostry
Z lata korzystam na maksa dziś cały dzień na basenie byłam, spaliłam się strasznie.... w cieniu było 38 stopni! Nie wiem jak my dzisiaj pójdziemy spać bo jest tak gorąco że wyrobić ciężko.
Języka się uczę, znam już sporo nowych słówek i zaczynam kumać te szwargolenie Jest fajnie i na prawdę czuję się tu jak w domu
W życiu o Was nie zapomnę! Przecież ja tu będę cały czas tylko trochę mniej :P A od 9 części będę już codziennie z Wami

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
matko boska ! Monia aż tyle mam czekać na Twoje posty !! o kurde oszaleje !! mi też poproszę dać znać jak założysz
Tęęęsknimyyy Monia za Tobąą
kochana Żeleczko szybko zleci lada dzień i znowu będziemy klepać razem w klawiaturę
No linka wrzucę z nową częścią także spoko spotkamy się wszystkie
A postaram się czasami zajrzeć do Was bo bardzo brakuje mi rozmów z Wami
Całe szczęście jeszcze moderator nie zamknął tej części to mogę popisać z Wami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-27, 23:22   #5053
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No szkoda mi tak z Wami nie mieć wcale kontaktu i może coś czasem skrobnę dobrze, że mamy się na fejsie jeszcze
Dziękuję Mureczko Miło mi to słyszeć Ty i dziewczyny zawsze też mnie tak cudownie wspierałyście gdy miałam jakieś gorsze chwile, jesteście dla mnie jak siostry
Z lata korzystam na maksa dziś cały dzień na basenie byłam, spaliłam się strasznie.... w cieniu było 38 stopni! Nie wiem jak my dzisiaj pójdziemy spać bo jest tak gorąco że wyrobić ciężko.
Języka się uczę, znam już sporo nowych słówek i zaczynam kumać te szwargolenie Jest fajnie i na prawdę czuję się tu jak w domu
W życiu o Was nie zapomnę! Przecież ja tu będę cały czas tylko trochę mniej :P A od 9 części będę już codziennie z Wami

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

kochana Żeleczko szybko zleci lada dzień i znowu będziemy klepać razem w klawiaturę
No linka wrzucę z nową częścią także spoko spotkamy się wszystkie
A postaram się czasami zajrzeć do Was bo bardzo brakuje mi rozmów z Wami
Całe szczęście jeszcze moderator nie zamknął tej części to mogę popisać z Wami
a więc ja czekam i oby to szybko zleciało
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 07:35   #5054
macerata
Zakorzenienie

zamykam wątek

link do kontynuującego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=632734

pzdr.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości