Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 09:22   #361
aszuelka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Wlasnie sie zastanawiam, ze jak sie bierze antybiotyk, to chyba powinno sie lepiej jesc, ale moge sie mylic, dlatego sie pytam

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:26   #362
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

aszuelka ja po antybiotykach nie jadłam prawie nic
Stary 2012-07-27, 09:42   #363
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Wlasnie sie zastanawiam, ze jak sie bierze antybiotyk, to chyba powinno sie lepiej jesc, ale moge sie mylic, dlatego sie pytam
Nieee ale powinnaś jeść normalnie, choć wiadomo że często się po prostu nie chce. I powinnaś zabezpieczać żołądek jedząc jakieś jogurty, kefiry Także najlepiej zamienić niektóre posiłki na jakieś nabiałowe, np. serek homo, jogurt, kefir Ale ogólnie to chyba normalnie się je.
Stary 2012-07-27, 09:48   #364
aszuelka
Zakorzenienie

Ja mam dwa naraz, wiec mam jeszcze ciekawiej

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 10:03   #365
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem 'lepiej' to dietetycznie i zdrowo, więc nie musisz rezygnowac z diety Tak jak mówi Dzaga, włącz kefiry do jadłospisu, żeby pomóc swojej naturalnej florze bakteryjnej się odbudować Taki kefir/jogurt najlepiej wypić ok. 2 godzin po antybiotyku

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Chodzi jedynie o to, że wątek nie jest założony tak jak Monia rozkazała, więc jest "be" i biedna musi czekać aż sobie założy następną część
A ponoć miałyśmy nie zachowywać się jak dzieci No nic, chyba nie ma co kontynuować tego tematu. Nie rozumiem całej sprawy i tyle.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam !
Bardzo chciałbym się przyłączyć do Waszego wątku.
Podczytuje go już od ponad roku. Nie, nie jestem podglądaczem, po prostu jestem bardzo nieśmiała. W pewnym sensie czuje jakbym Was znała. Liczę na to , że mnie przyjmiecie do swojego grona. Bardzo potrzebuje wsparcia w odchudzaniu . Sama nie daje sobie rady a widzę jak się nawzajem wspieracie i jakie to przynosi rezultaty.
pozdrawiam serdecznie
napisz coś o sobie, jakie masz cele, co robisz, jak jesz?

“The only place where success comes before work is dictionary”

Edytowane przez Goniak2
Czas edycji: 2012-07-27 o 09:59
Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 10:31   #366
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"

Cześć dziewczyny ja tez chętnie się przyłącze.
Tylko Wasz watek tak dobrze się trzyma.Byłam już na kilku,ale zamarły... a chyba nic bardziej nie demotywuje jak widzieć,że inni wymiękają w odchudzaniu.
Mam 162cm.waże 52kg.w porywach 53kg.Marzę o wadze 48-49kg.
Mam zamiar spożywać ok.1000kcal.podzielone na 4-5 posiłków.
Mam nadzieję,że mi się uda.Czy realne jest zgubić 3 kg.w 4 tyg.przy tej diecie?
Stary 2012-07-27, 11:16   #367
dzaga1989
Zakorzenienie

S_Candall, a co jest za 4 tygodnie że taką presję na sobie wywierasz? Myślę że jak będziesz ćwiczyć i mądrze dietkować to jest to bardzo możliwe że schudniesz Ale taka presja bardziej demotywuje niż motywuje.

Już zajrzała do nas jedna dziewczyna jakiś czas temu ale ostatnio się obraziła bo nie szło jej dietkowanie a z naszych rad też nie chciała skorzystać

Napisz co wcześniej jadłaś i jak? Czasami 1000kcal to mało dla organizmu gdy wcześniej spożywało się więcej kcal Czym się zajmujesz? Może 1000kcal to po prostu za mało. Ja jem z 1200kcal jesli nie więcej, ale codziennie ćwiczę i cm lecą. Nie wiem jak z wagą. Nie ważę się bo waga to żaden wyznacznik

PS. Czy musisz wszystko "boldować" ? My Cię widzimy bez tego zabiegu, serio Dla mnie "boldowanie" to podkreślanie że coś jest ważniejsze niż reszta

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-27 o 11:17
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 11:19   #368
ChocoMonster
Zakorzenienie

popieram Paulę aka Dżagę Nie pogrubiaj wszystkiego, pogrubiaj tylko nicki innych dziewczyn, swój spadek wagi itp
No i witam Cię
Stary 2012-07-27, 11:34   #369
Margot85
Wtajemniczenie

W nocy miałam jakiś przypływ odwagi ale jak zrobiłam pierwszy krok to nie będę się cofać. Właśnie jem śniadanie , cóż dość późno wstaje ( dzis 0 10:20 ). Mam 27 lat , 160 cm i osiągnęłam 65 kg żywej wagi. Pierwszy raz się komuś do tego przyznałam, to największa waga jaką miałam w życiu. Moje cele? Waga z pierwszego roku studiów 47 kg to raczej marzenie ale już 52- 54kg to waga która jestem w stanie zaakceptować i taka , którą w życiu najdłużej utrzymywałam. Nie mam wyznaczonej daty "muszę być już szczupła" Wczoraj w nocy jak napisałam posta , osiągnęłam swój pierwszy malutki sukcesik, nie zjadłam krówek na które miałam ochotę, bo wewnętrzy cenzor mówił, że wstyd bedzie jutro z rana zaczać od tłumaczenia sie z nocnego obżarstwa .

PS: Nie umiem jeszcze płynnie odpowiadać, cytować, dodawać zdjęć itd ale szybko się uczę.
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 11:45   #370
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
popieram Paulę aka Dżagę Nie pogrubiaj wszystkiego, pogrubiaj tylko nicki innych dziewczyn, swój spadek wagi itp
No i witam Cię
Dobrze-zapamiętam...
Paula/Dżaga Myślę,że 1000kcal.jest jak najbardziej odpowiednie jak chce schudnąć.Jak pracowałam w zawodzie w gabinecie stomatologicznym to byłam w ruchu na okrągło i mogłam sobie pozwolić na 1500kcal.i chudłam.Na początku maja otwarłam kwiaciarnię i pracuje na 1/2 etatu z czego te 6 h.siedzę,siedzę i siedzę.W domu jak wracam to samo.Ćwiczenia dla mnie to tylko Callanetics i rozciągające ze względu na uraz kręgosłupa jaki miałam na początku roku.Calla ćwiczę już 4 lata-na nogi.Mam bardzo umięśnione uda i nie chce aby były jeszcze większe (53cm.) masakra!Wiem,że z mięśni jest bardzo ciężko zgubić,eh szkoda...
Ograniczyłam pieczywo do razowego i to max.2-3 kromeczki i tylko na 1 lub 2 śniadanie.Nie jem w ogóle,bo nie lubię ziemniaków,kasz.Makaron i dziki ryż tylko czasem.
Niestety moim największym problemem jest zamiłowanie do imprez.Odkąd mamy nowych sąsiadów często gillujemy,jakieś drinki,przekąski i to jest główny problem... Jak trzymam dietę-bez wpadek to zdaża się impreza i wszystko bierze w łeb a później ciężko jest z powrotem przestawić się na dietę...Przynajmniej wiem jaki jest powód mojego nieszczęścia i postaram się go wyeliminować.Swoją drogą alkohol nie powoduje tycia,to tylko puste kalorie,ale pewnie uniemożliwia spadek wagi

Edytowane przez S_Candall
Czas edycji: 2012-07-27 o 12:14
S_Candall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:01   #371
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
W nocy miałam jakiś przypływ odwagi ale jak zrobiłam pierwszy krok to nie będę się cofać. Właśnie jem śniadanie , cóż dość późno wstaje ( dzis 0 10:20 ). Mam 27 lat , 160 cm i osiągnęłam 65 kg żywej wagi. Pierwszy raz się komuś do tego przyznałam, to największa waga jaką miałam w życiu. Moje cele? Waga z pierwszego roku studiów 47 kg to raczej marzenie ale już 52- 54kg to waga która jestem w stanie zaakceptować i taka , którą w życiu najdłużej utrzymywałam. Nie mam wyznaczonej daty "muszę być już szczupła" Wczoraj w nocy jak napisałam posta , osiągnęłam swój pierwszy malutki sukcesik, nie zjadłam krówek na które miałam ochotę, bo wewnętrzy cenzor mówił, że wstyd bedzie jutro z rana zaczać od tłumaczenia sie z nocnego obżarstwa .

PS: Nie umiem jeszcze płynnie odpowiadać, cytować, dodawać zdjęć itd ale szybko się uczę.
O jesteś mojego wzrostu jak będziesz tu z nami i zobaczysz efekty diety to apetyt na szczuplejsza sylwetkę tylko się zwiększy zacznij od rozplanowania godzin posiłków - dobrze by były stałe - łatwiej wtedy o dyscyplinę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 12:18   #372
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
O jesteś mojego wzrostu jak będziesz tu z nami i zobaczysz efekty diety to apetyt na szczuplejsza sylwetkę tylko się zwiększy zacznij od rozplanowania godzin posiłków - dobrze by były stałe - łatwiej wtedy o dyscyplinę
Antilia, bardzo możliwe, że będzie tak jak mówisz, choć obecnie wydaje mi się to tak odległe i nierealne ale jak to mówią: apetyt rośnie w miarę jedzenia. Co do godzin posiłków to będzie największe wyzwanie, chodzę spać i wstaje o bardzo różnych (dziwnych) porach. Postaram się jeść regularnie co 2-3 h ale żeby to były te same godziny posiłków codziennie to raczej misja niemożliwa

PS: uff cytat się udał i avatarek wgrany !
Stary 2012-07-27, 12:34   #373
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Antilia, bardzo możliwe, że będzie tak jak mówisz, choć obecnie wydaje mi się to tak odległe i nierealne ale jak to mówią: apetyt rośnie w miarę jedzenia. Co do godzin posiłków to będzie największe wyzwanie, chodzę spać i wstaje o bardzo różnych (dziwnych) porach. Postaram się jeść regularnie co 2-3 h ale żeby to były te same godziny posiłków codziennie to raczej misja niemożliwa

PS: uff cytat się udał i avatarek wgrany !

A uzbrojona jesteś w tabele kaloryczne, wage kuchenną i te sprawy?

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 13:03   #374
dzaga1989
Zakorzenienie

SCandall, no to skoro czujesz że dasz radę i organizm nie ucierpi to śmiało 4 tygodnie to jest sporo czasu. Na 1000kcal na pewno jest szansa że stracisz niechciane kg. Ale tak jak tu nie raz piszemy, chudnięcie to proces i często trzeba do tego podejść z głową, nie martwić się, że nagle nam przybyło po jednym dniu 1kg bo to może być spowodowane tysiącem czynników

Margot, to chociaż jedz co 3h, już pal licho te godziny, chociaż stałe pory posiłków to zawsze korzystniej, no ale ważne żeby jeść małe posiłki, częściej, żeby napędzać metabolizm.

Z tym alko to ja już dziewczyny nie wiem...Tzn...jest alko i jest piwo. Piwo to nie tylko alkohol i kalorie ale też słód. No a jakieś inne alkohole to już różnie. A likiery to już totalnie mleczne, słodkie i alkoholowe. Kuuurde, co "procentowego" pić dajmy na to raz na tydzień żeby figura nie ucierpiała? Ja na razie winko praktykuję.

Coś nas mało tutaj pisze
Stary 2012-07-27, 13:03   #375
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

A uzbrojona jesteś w tabele kaloryczne, wage kuchenną i te sprawy?
Melduje stan gotowości ! Korzystam ze strony IleWaży.pl , natomiast co do wagi kuchennej to nie posiadam ale , że większość produktów ma podana wagę to mniej więcej umiem obliczyć ile jem. Prowadzę zeszyt z notatkami dotyczącymi tego co jadam, wymiarami, waga itd . Podjadanie słodyczy to mój jedyny wróg , podejrzewam (po wielu latach prób) , że całkowicie ich nie wyeliminuje ale licze, że dzięki Waszej czujnej kontroli ograniczę ich spożywanie do przyzwoitej ilości. Myślałam, żeby słodycze jeść jako przekąske po śniadaniu, tzn coś od 150 do 200kcal bo jest szansa, że to spale do wieczora i niby rano lepiej niż wieczorem jeść węglowodany. Oczywiście wiem, że korzystniej byłby wcale nie jeść tego typu rzeczy ale znam siebie wiem, ze po 3 dniach bez słodkości rzucę się na nie w nocy i na 200kcal się nie skończy. Jak myślicie, pomoże mi takie ograniczenie czy jest to zupełnie bez sensu?
Stary 2012-07-27, 13:12   #376
dzaga1989
Zakorzenienie

Margot, ja zastąpiłam słodycze daktylami. Z resztą przy jedzeniu 5 posiłków dziennie w równych odstępach czasu Twój organizm utrzymuje glukozę na stałym poziomie i przez to nawet nie myślisz o podjadaniu. U mnie się to sprawdza.
Stary 2012-07-27, 13:22   #377
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Melduje stan gotowości ! Korzystam ze strony IleWaży.pl , natomiast co do wagi kuchennej to nie posiadam ale , że większość produktów ma podana wagę to mniej więcej umiem obliczyć ile jem. Prowadzę zeszyt z notatkami dotyczącymi tego co jadam, wymiarami, waga itd . Podjadanie słodyczy to mój jedyny wróg , podejrzewam (po wielu latach prób) , że całkowicie ich nie wyeliminuje ale licze, że dzięki Waszej czujnej kontroli ograniczę ich spożywanie do przyzwoitej ilości. Myślałam, żeby słodycze jeść jako przekąske po śniadaniu, tzn coś od 150 do 200kcal bo jest szansa, że to spale do wieczora i niby rano lepiej niż wieczorem jeść węglowodany. Oczywiście wiem, że korzystniej byłby wcale nie jeść tego typu rzeczy ale znam siebie wiem, ze po 3 dniach bez słodkości rzucę się na nie w nocy i na 200kcal się nie skończy. Jak myślicie, pomoże mi takie ograniczenie czy jest to zupełnie bez sensu?
O to jesteś bardzo ładnie przygotowana ja też nie potrafię się oprzeć słodyczom dlatego często mój podwieczorek to właśnie coś słodkiego - ważne by mieścił się w zaplanowanych kcal

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 13:32   #378
Margot85
Wtajemniczenie

Paula bardzo bym chciała żeby tak się stało. Akurat za daktylami nie przepadam ale sens takiej zamiany rozumiem Gdyby nie słodycze nie musiałabym się martwic nadwagą ale same wiecie jak to bywa, każdemu zdarzają się chwile słabości (mi niestety bardzo często).
Tak na marginesie od zeszłego roku podczytuje Twój blog i bardzo się ciesze, że wróciłaś też na forum bo bardzo lubię czytać Twoje posty. To, że jesteś zgrabna i szczuplutka wszystkie wiemy ale ja najbardziej cenie Twoją determinacje i pracowitość, zawsze jak nie miałam ochoty pisac jakiejs pracy to sobie myślam, ze Ty studiujesz dwa kierunki, dajesz korepetycje, dbasz o siebie itd a ja tylko mam coś do napisania i nie mogę tak się dać lenistwu. Dzięki
Stary 2012-07-27, 13:38   #379
dzaga1989
Zakorzenienie

Jestem zła, wkurzona, zrozpaczona i jest mi strasznie przykro Tak się cieszyłam na wyjazd do mamy, właśnie miałam iść się pakować, a mój TŻ właśnie zadzwonił że z jego winy ktoś w niego przywalił i że rozwalił auto Zawsze się wydzierał na innych kierowców że tak i siak jeżdżą a teraz proszę...zasłużył sobie na to! Wiem że w tej chwili powinnam się cieszyć że nikomu nic się nie stało i że stłuczki się zdarzają, ale wiecie...Siedzę i ryczę i nawet nie wiem czym się pocieszyć...Czy iść po jakieś ciastko, czy zrobić killer...cholera jasna....
Aż mi się serducho kraje jak pomyślę że zaraz zadzwonię do mamy i powiem jej że nie przyjadę
Stary 2012-07-27, 13:47   #380
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Jestem zła, wkurzona, zrozpaczona i jest mi strasznie przykro Tak się cieszyłam na wyjazd do mamy, właśnie miałam iść się pakować, a mój TŻ właśnie zadzwonił że z jego winy ktoś w niego przywalił i że rozwalił auto Zawsze się wydzierał na innych kierowców że tak i siak jeżdżą a teraz proszę...zasłużył sobie na to! Wiem że w tej chwili powinnam się cieszyć że nikomu nic się nie stało i że stłuczki się zdarzają, ale wiecie...Siedzę i ryczę i nawet nie wiem czym się pocieszyć...Czy iść po jakieś ciastko, czy zrobić killer...cholera jasna....
Aż mi się serducho kraje jak pomyślę że zaraz zadzwonię do mamy i powiem jej że nie przyjadę

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 14:04   #381
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Oj strasznie współczuje Ja miałam też wypadek w styczniu.Jakich debil wjechał w bok auta,akurat z tej strony gdzie siedziało moje dziecko.Wylądowaliśmy w szpitalu.Taki kretynom powinni zabierać prawo jazdy!
Też korzystam z stronki ilewazy.pl
Wpisze moje dzisiejsze menu,oceńcie czy jest OK
-2 x kromeczka grahama z serkiem light i pomidorem
-kawałek arbuza
-leczo (cukinia,papryki,cebula,p ieczarki duszone z filetem z indyka)+ 2 łyż.brązowego ryżu
-Danio
-sałatka (jajko,cebula,pomidor)
Stary 2012-07-27, 14:23   #382
LosingMyWay
Zadomowienie

Jezu ale naspamowałyście
Nawet nie wiem co komu napisać tyle tego jest
Właśnie pożarłam na obiad makaron z sosem brokułowym, z surówkami i nie mogę się ruszyć
Waże 49,5 jak na razie, wieć musze zrzucić kilogram do za 1,5 tygodnia, bo wyjazd się szykuje i trzeba jako tako wyglądac
Jeśli chodzi o spór to niektóre dziewczyny zachowują się jak rozwydrzone przedszkolaki... Skoro wątek istnieje i wszystkie w nim piszemy, to nie ma tu lepszych i gorszych i szefów i podwładnych Każdy ma prawo założyć wątek, bo nie jest on niczyją własnością. A tak poza tym nie założyła go Monika tylko niejaka Marzycielkaa19, więc może by tak ją zawołać do założenia kolejnej części Było miło tyle wątków to po co psuć atmosfere

Zapomniałabym: Witam nowe dziewczynki

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-07-27 o 14:27
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:39   #383
Antilia
Uzależnienie

Losing a przypomnisz ile masz wzrostu?

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 14:46   #384
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Losing a przypomnisz ile masz wzrostu?
164 cm
Stary 2012-07-27, 14:53   #385
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
164 cm
no to zazdroszczę wyników

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 14:53   #386
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
164 cm
Przy tej wadze i wzroście to laska jesteś Jesteś na stabilizacji?
Stary 2012-07-27, 14:54   #387
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o spór to niektóre dziewczyny zachowują się jak rozwydrzone przedszkolaki... Skoro wątek istnieje i wszystkie w nim piszemy, to nie ma tu lepszych i gorszych i szefów i podwładnych Każdy ma prawo założyć wątek, bo nie jest on niczyją własnością.
Dokładnie tak. Ja tutaj jestem od pierwszej części ale uważam że prawo do założenia następnej części wątku ma każdy Była umowa niby między dziewczynami że Medzik założy, ale założyła Choco i już, elegancko Przecież to w żaden sposób nie zmienia jakości wątku, dżizas...Tradycja tradycją i więzi więzami...ale Choco przeprosiła, Medzik napisała że nie zauważyła nowego wątku i wszyscy powinni być hepi i pisać tam gdzie najwięcej osób się udziela czyli tu. Ojjj dajmy spokój już w ogóle tej kwestii. Wątek jest i bardzo ładnie się rozwija

Ja już jestem po obiadku. Też makaron tylko że z truskawkami. Musiałam zjeść z tej złości. Pooglądam jeszcze trochę seriale a potem poćwiczę
Stary 2012-07-27, 15:02   #388
Antilia
Uzależnienie

S_Candall na jakim etapie jesteś, bo nie czaje Twojego podpisu? :P

Bridezilla
Stary 2012-07-27, 15:03   #389
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Przy tej wadze i wzroście to laska jesteś Jesteś na stabilizacji?
chcę się utrzymać między 48-49 kg, tylko ostatnio spuchłam jak przed okresem, do którego mam jeszcze trochę czasu, a spuchnięta jestem juz 2 tygodnie no i mi 1,5 przybyło ile masz lat, skąd jesteś i co robisz w zyciu ? Jak pisałaś to przepraszam ale nadrabiałam na szybkości, bo tyle było stron, że ciężko ogarnąć

Dzaga zgadzam się z Tobą w 100% Ja właśnie skończyłam oglądać PLL wciągnęło mnie niesamowicie Ja troche zła na siebie jestem, że tyle makaronu zjadłam, że się podnieść z krzesła nie moge no ale pewnie i tak podwieczorek sobie odpuszcze, bo nawet nie zmieszcze, więc kalorycznie wyjdzie nienajgorzej

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-07-27 o 15:04
Stary 2012-07-27, 15:11   #390
dzaga1989
Zakorzenienie

LosingMyWay, te seriale to złooooo Zżerają czas który można przeznaczyć na bardziej twórcze zajęcia, spacery, wycieczki w nieznane i w moim przypadku czytanie szitów na doktorat. Ale z drugiej strony dziś mam humor zwalony do granic możliwości i w zasadzie już tylko seriale i lody mnie pocieszą. Dobrze że z tych dwóch rzeczy chociaż jedno nie tuczy
Ja już się w tą Jane wkręcam chociaż strasznie mnie wkurza że tak wiele zostało powielone z "Diabeł ubiera się u Prady" Za wiele...Jeszcze 90210 muszę nadrobić. Ale PLL chyba wciągnęło mnie najbardziej ze wszystkich bo tam ciągle coś się dzieje

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości