|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
Słuchajcie koleżanka przesłała mi zdjęcie - marne trochę... ale inaczej ponoć nie idzie, bo portfel się świeci... zdjęcie portfela Moschino z pytaniem, czy to może być oryginał?
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
Cytat:
twoje ciuszki super, a leginsy to już wogóle ========================= ======================= ja byłam dzisiaj na nowym,,, i poszło prawie 90 zł, ciuszki sie suszą wiec zdjęcia bedą poźniej, |
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sukienka cudo
|
|
#2164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2165 |
|
Przyczajenie
|
Ja dziś byłam w lubelskich sh i łowy calkiem udane!
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam dziewczyny za miłe komentarze Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2012-07-26 o 20:33 |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jutro rano pobudka ;p bo dostawa w moim ulubionym sh
myślę, że coś wyszperam .. głównie idę w poszukiwaniu marynarki i spodni
|
#2169 |
|
Rozeznanie
|
To jeszcze ja dorzucę kilka zdobyczy:
1. Koszulka tunika z poduszkami w ramionach i cekinami MISS SELFRIDGE 2. Koszulka z kociakiem GEORGE G21 3. Klasyczny T-shirt z żabotem DOROTHY PERKINS 4. Bluzeczka w orientalne wzory zapinana z tyłu na guziki DOROTHY PERKINS 5. T-shirt oversize neonowy RIVER ISLAND (1zł 6. Sandałki nude ATMOSPHERE jakiś czas temu kupione i już lekko zużyte (5zł )7. Japonki ATMOSPHERE również latane co widać po lekko zdartej wkładce i również 5zł 8. Trampki CONVERSE również 5 zł![]() 9. Balerinki klasyczne nowe GEORGE (te już trochę więcej bo 15zł ale za nowe buty jestem w stanie tyle zaplacić) 10. Pasek z jakimiś kółkami 1 zł c.d.n....
14.02.2015 03.06.2017 18.08.2018 Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2012-07-27 o 11:28 |
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
...i kolejne:
11. Sukienka lniana ażurowa ATMOSPHERE , kupiłam ją nową z metkami ponad rok temu ale nie miałam okazji Wam pokazać... Służyła mi na wiele okazji ![]() 12. Maxi dress nieznanej firmy w pawie pióra... Moja ulubiona kiecka, układa się nieziemsko ![]() 13. Dresy baggy GEORGE - mój ulubiony fason spodni do bezstresowego wychodzenia z domu 14. Jegginsy z wstawkami czarnej koronki F&F 15. T-shirt dla TŻ z brytyjską flagą CREADWOOD to narazie wszystko Kupiłam jeszcze zwykłe legginsy za 1 zł i biały stanik Secret Possession ale chyba nie ma sensu wstawiać zdjęć...Pozdrawiam!
14.02.2015 03.06.2017 18.08.2018 Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2012-07-27 o 11:37 |
|
|
|
#2171 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo fajna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2172 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
ciemnowlosa świetne zakupy,szczególnie Conversy,sandały i lniana ażurowa sukienka !
|
|
#2174 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za offtop.podziwiam Wasze zakupy już długo i umnie sh polikwidowali albo są takie mini bez wyboru.czy jest tu ktoś ze śląska?doradziłby jakiś sh?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
ciemnowlosa - wszystko piękne
ta koszulka dla Twojego TŻ bardzo fajna, kupiłam swojemu identyczną ale szarą w pepco za 20zł
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
moje dzisiejsze łupy
![]() - góra od bikini debenhams - czarne rurki denim co - bluzka denim co - top french connection - top h&m - bluzka marks&spencer (trochę przy duża niestety) - top miso mocno wycięty
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak zapytam, może Wy też takie coś przezywacie... otóż, mój sh jest otwierany o 9. Zawsze w poniedziałki jest mega towar, więc wychodzę sobie 0 8:15 i o 8:25 jestem na miejscu. Często jestem pierwsza i stoję pod kratą - nie wstydzę się tego.. ale o co mi chodzi.. kawałek dalej jest wejście do kamienicy i tam często stoją handlary i handlarze i do mnie walą, że one były pierwsze... zawsze mnie to wkurza, bo skąd mam wiedzieć co oni tam robią? nawet słyszałam, jak mówią, że one by się wstydziły tak stać pod kratą... ale kupować, to już nie wstydzą...oczywiście, nie wpuszczam nikogo, ale jestem chamsko popychana i spychana.... a jak się otwiera krata mam przewagę, bo jestem dość młoda i zwinna... niestety, często jestem też wyzywana.. nic nie mówię, bo nie lubię się kłócić, ale męczy mnie to powoli...
|
|
|
|
#2179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nikt nikogo jakoś specjalnie nie wyzywa, ale zawsze się ludzie patrzą jak przejeżdżają obok, ale samo wejscie to tragedia, pchają się, szturchają... w samym środku w sumie na początku tez nie jest lepiej, ulubiony sh jest nie za duży więc jak wejdzie na raz 50 osób to normalne że zbierze się z łokcia, koszykiem, czy przeglądając ciuchy stanie ktoś za tobą i przerzuca rzeczy nad Tobą zamiast zwyczajnie przeprosić zebym się przesunęła.. żeby nie było, nie jestem jakąś damą, ale jak się ktoś pcha zamiast powiedzieć to już trochę nie na miejscu.aa i czy u Was są ludzie którzy mają po 3 koszyki ciuchów, przymierzają, ledwo sie wciskają (u mnie dużo ludzi po prostu przymierza przed lustrem na swoje ubrania bo za wielkie kolejki do przymierzalni) ale nie oddadzą? u mnie co tydzień jest babka która ma minimum 2 kosze a wychodzi tylko z kilkoma sukienkami, ale do konca nic nie odda
Czasami ludzie wokół Ciebie nie będą rozumieć Twojej drogi. Nie muszą, ona nie jest dla nich. Edytowane przez Likable Czas edycji: 2012-07-27 o 19:54 |
|||
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie są lepsze.. wchodzą przed nos i nawet przepraszam nie powiedzą.. mi ostatnio nogę jedna chciała podstawić... ponieważ mam już sporo w szafie i na półkach, to biorę parę rzeczy mierzę i oddaję, jak komuś się podoba.... nie rozumiem tego pakowania do kosza i zasady :"mój skarb, mójjjjjjj.. nie oddam"
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie nie oddam, bo pewnie będzie dobre na moją siostrę/córkę/mamę etc etc'
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. jak wpadam i widzę coś na ladzie, to zabieram do kosza i lecę dalej.. ale potem oddaję... ostatnio miałam w koszu dwie pary takich kapci skarpetowych do latania... i myślałam, które sobie wybrać... babka łaziła za mną cały czas i co chwile :"i co, które Pani bierze?" no kurde... -.-
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam ze sie wymienialysmy kiedys ale nazwy miejscowosci nie pamietam
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zawsze zwijam co najlepsze a pozniej przeprowadzam selekcję
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zwijam parę rzeczy i idę do przymierzalni, najlepsze są teksty jak pokazuję coś mamie albo koleżance jak wyglądam w danym ciuszku i potem sępy stoją pod przymierzalnią
ja to kurde muszę na spokojnie obejrzeć, czy nie ma plam, dziur itd. a znam babki, które biorą, do kasy i heja do domu... ja tak nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- i cieszę się, że znalazłam ten wątek, bo można się wygadać na temat sh bo niestety moje znajome (niektóre) mają alergię jak się mówi, że ciuch z sh...
|
|
|
|
#2186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też patrzę na nowe buty i kiedyś mi się udało kupić czarne szpileczki lakierowane za 20 zł i klapeczki za 10 zł.Cytat:
Dlaczego u mnie nie ma rurek tylko same dzwony ![]() Cytat:
|
|
#2187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tego przepychania się - zwróciłam na to ostatnio uwagę, ale u mnie było dosyć kulturalnie. Akurat zaraz pierwsza osoba, która stała miała kule i nikt jej nie rozdeptał tylko wszyscy dość grzecznie poczekali. Łokciem też nie oberwałam, więc nie jest źle a wypatrzone butki poczekały aż do nich dotrę ![]() za to poprzednim razem widziałam jak babka slalomem, niemal skacząc jak przez płotki nad ludźmi gnała do kosza, capnęła co tam sobie poprzedniego dnia odłożyła w jedno miejsce (tak na oko z 7 rzeczy) i raptem zmieniła kierunek by pognać w inne miejsce w tym samym celu. Niewiele brakowało, żeby kogoś przewróciła. A w ogóle wcześniej się wepchnęła do kolejki pod sklepem, zaraz pod drzwiami i nie dała się wygryźć
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja rozumiem że czasami można się na coś napalić i wg, bo czasem są takie rzeczy że
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze rozwala jak osoba pracująca w sh w ciągu dnia (w dzień dostawy) dokłada np. sukienki. Nagle stado sępów rzuca się w jedno miejsce, jedna drugiej zabiera, kłócą się, która pierwsza coś wzięła - masakra i zarazem śmiechu warte
Komicznie to wygląda
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
ja z czeladzi ale może być będzin,siemianowice, sosnowiec,katowicve,dąbro wa...
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

sukienka cudo

myślę, że coś wyszperam
również 5 zł

ta koszulka dla Twojego TŻ bardzo fajna, kupiłam swojemu identyczną ale szarą w pepco za 20zł 
ja też zawsze zwijam co najlepsze a pozniej przeprowadzam selekcję