![]() |
#2971 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
![]() a z makijażem zdałabym się na babkę, ale jakieś fajne oko w granatach, albo złocie byłoby super ![]() Cytat:
![]() mam taki kwiotek: http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...0&tx=154&ty=73 kwitnął w przeciągu 1,5 roku tylko raz i krótko... wiem, że chyba lubi chłodniejsze miejsca i niekoniecznie nasłonecznione (myle sie?) ale chciałabym go przesadzic, albo dac odżywke, ale nie wiem jaką ziemię i co z nim zrobić... Od kiedy przyniosłam ze sklepu przedłużył tylko dwa listki, co mu nie pasi? tak jak Pati mówi naciskasz w kazdym poście który chcesz zacytować ten środkowy guziczek z listą i w ostatnim cytowanym poście oprócz tego guziczka też 'cytuj' i tyla ![]() byłam u fryzjera ![]() bosssko ![]() mam fajnie pocieniowane i gęstą grzywę na bok przez całe czoło... i jeszcze mi loczki chwilowo zrobiła ![]() ![]() ![]() a zapałaciłam 3 dychy co w KRK jest NIEMOZLIWE ![]() zawieźliśmy kolejną partie gratów do teściów... teściu zrobi mi warsztat szyciowy z regałami na moje materiały ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny!!! Fajny konkurs i fajne nagrody - weźcie udział! http://babskie.tv/konkurs-z-farbotka-sprawdz/ Patka A Ty dalej z NIM??? ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-24 o 21:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Zuuuu ojjj, w grudnikach to ja dobra nie jestem
![]() ![]() ![]() TŻ ma grudnika "rodzeństwo" mojego którego zabiłam i jego grudniczek wygląda suuuper. Jędrny, grube człony, kwitnie ( nawet kwitł ze 2 miesiące temu ). Tylko, że stoi na północnym oknie. Może przesadź go do ziemi do kaktusów zmieszanej ze żwirkiem/ew piaskiem. W proporcji więcej żwirku niż ziemi. Dzięki temu ta ziemia będzie przepuszczalna, a nie zbita. Odżywką możesz podlewać ale nie za każdym laniem. Na jakim parapecie siedzi? Może ma zbyt słonecznie? Nie pali go słońce? Ja mam wschodnie okno i wydaje mi się, że jest odpowiednie dla moich kaktusów itp. Nie przebarwiają się, normalnie rosną, część kwitnie. W Wawie mam zachodnie okno i ono niestety paliło kaktusy, nawet powiem że mi cholery nie chciały kwitnąć ![]() Zrób fotę włosków ![]() ![]()
![]() |
#2973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tej pory stał nie na parapecie tylko na stole w słonecznym pokoju, wiec miał rozproszone światło... no zobacyzmy! piękny jest jak kwitnie ![]() włosków nie obfoce bo nie wychodzi mi ładne foto musiałabym sie cała cyknąć a nie chce tu buźki wklejać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, najlepiej byłoby trzymać na zewnątrz kaktusy ale ja niestety nie mam do tego możliwości ![]() Co do kwitnienia to miał kwiatki tylko jak go kupiłam ![]() ![]() W klubie wklej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę i sobie wkręcam różne choroby
![]()
#2976 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ten zboczeniec wrocil... do mnie do pracy, akurat na zmianie kolezanka byla... jest facet zgloszony do ochrony... powiedzial ze chetnie by ja wyruchal.... ze poczeka na nia... ze znajdzie ja... i pytal o mnie... boje sie... mam nr do ochrony i jakby co to oni go zgarna... ale kolega jakby byla potrzeba to przyjedzie najszybciej jak moze... tak samo tż moze wyjsc z pracy... boje sie isc jutro
![]()
![]() |
#2978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie możesz zadzwonić tam do pracy i powiedzieć jaka jest sytuacja? Albo, żeby ktoś z Tobą poszedł i Cię obserwował w pracy? Kurcze.... Nie mogą go zatrzymać?
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
ja jutro koncze o 15, zobaczymy co bedzie... szczerze to mam nadzieje ze nie przyjdzie...
#2981 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że jest możliwość, żeby ktoś Cię odbierał z pracy. Chociaż najlepiej byłoby gdyby ten typ został przepędzony przez ochronę. Mam nadzieję, że Ci się wszystko ułoży
![]()
#2982 |
Zakorzenienie
|
wiecie... ochrona go wypedzi z galerii a co to bedzie jakby czekal przed...? swira dostaje, dziewczyna ktora dzwonila to byla roztrzesiona, slyszalam to w glosie.... kurcze boje sie tam chodzic. ale mam pod reka noże czy tez grejfruty albo pomarancze... jakos moge sie obronic. a jak podniose glos to pewnie ktos zareaguje... mam taka nadzieje ..
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() Ja od wczoraj jestem u TŻ. Pojechał niedawno do pracy, a ja siedzę i nie mam co robić za bardzo. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() ![]() Ja nadal schizuje, ale w tych moich schizach bardzo wspiera mnie TŻ ![]() ![]()
#2985 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej a gdzie jest Karo ![]() Jasiek spał dzisiaj 3 godziny po południu a ja dziergałam na drutach, uwielbiam tę robote ![]() a na popołudnie mamy z Narzutem film, ciacha, czipsy, piwko, moje leczo i bedziemy leniuchować ![]() i kupiłam nam całą garść gum SHOCK ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-25 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
oo, seans filmowy
![]() ![]() Jutro mają być wyniki rekrutacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
|
Zuu, nie na stałe
![]() ![]() ![]() Aga kciukam za rekrutację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Dostałam sięęę
![]()
#2989 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
Ale tu cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() eh... przyjdzie taki czas, ze nie bedziesz musiała wracac ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja czekam na jakieś mrożące krew w żyłach Twoje opowieści... dajesz małą dajesz ![]() kurna chyba dzisiaj znowu bedziemy wozić rzeczy... mega jestem zmeczona, niewyspana i w ogóle... ale juz sie do soboty mam nadzieje przeprowadzimy, w niedziele wysprzątamy, koło wtorku zdamy mieszkanie... a potem juz same przyjemnosci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zbierz siły na resztke przeprowadzki ![]() Miej w głowie tę kolację, zakupy i żagne, na pewno będzie Ci lżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Aga gratuluję dostania się na studia
![]() Miko uważaj na siebie ![]() ![]() poza tym ja doradzam zakupić gaz, ja takowy mam i bez niego się nie poruszam. Mieści się w torebce. Skoro wiesz że facet może być niebezpieczny można szybciej zareagować. ![]() Dziewczyny zakupiony xbox 360 + kinect+ kilka gier: sportowe, przygodowe ( w zestawie) i Dance Central 2 (ruchowe) ![]() ![]() Jestem spocona jak mysz a wioślarz i rowerek stacjonarny się kurzą ![]() Fajne cacko ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-07-27 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#2995 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a X-box ![]() hehe my zmieniamy adres, a wy lenie? ![]() poza tym powiem Wam, ze odkąd wyszedł motyw z przeprowadzką nagle zrobilismy sie mega kasiaści... nie trzeba płacic czynszu,. dostalismy dwie wypłaty, czeka nas jeszcze zwrot kaucji za mieszkanie i Narzut ma sporo jeszcze na koncie z zaległej wypłaty z uczelni... nigdy tak chyba nie mielismy masakra ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-27 o 15:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
No to się teraz pożalę- jestem na lekach, dziękuję, dobranoc :/
-ban na alko (czyli z jutrzejszą imprezą mogę się żegnać chyba) -ban na tysz-tysz Już nie wiem co gorsze ![]() A teraz pozytywy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boje się tylko co kumpela o mnie pomyśli- napisałam jej wiadomość, że mam problemy zdrowotne, że jestem na lekach i chyba raczej nie wpadnę (nie chcę być jedyną niepijącą na którą się będą krzywo patrzeć)
#2997 |
Zakorzenienie
|
Aga, a to nie można bawić się bez alkoholu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jak najbardziej można, ja sama nie piję dużo, tylko obawiam się krzywych spojrzeń ludzi typu "ze mną się nie napijesz?" albo "odrobinka nie zaszkodzi" Tym bardziej, że jest to raczej impreza alkoholowa skoro koleżanka napisała "weźcie ze sobą alkohol,będziemy oblewać przeprowadzkę i urodziny" W dodatku będzie sporo osób, których nie znam, na pewno na dzień dobry wezmą mnie za jakąś sztywniarę... Niby może 2 czy 3 piwka by nie zaszkodziły, ale nie chce ryzykować pogorszeniem stanu zdrowia bo i tak mam wystarczająco przekichane
![]()
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pijesz i nikomu nic do tego jaki jest powód. Ja ani TŻ nie pijemy na imprezach, ewentualnie jedno piwo. Ludzie patrzą na nas jak na kosmitów, ale mamy to gdzieś. Zaczyna mnie to już irytować, że jak impreza to alkohol albo jedyny temat o jakim można porozmawiać to właśnie alkohol i ile się go wypiło. ![]() Alkohol jest dla ludzi, a nie ludzie dla alkoholu. Edytowane przez kawa_tylko_z_mlekiem Czas edycji: 2012-07-27 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co to za seans był przypomnij ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.