Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 15:18   #391
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
LosingMyWay, te seriale to złooooo Zżerają czas który można przeznaczyć na bardziej twórcze zajęcia, spacery, wycieczki w nieznane i w moim przypadku czytanie szitów na doktorat. Ale z drugiej strony dziś mam humor zwalony do granic możliwości i w zasadzie już tylko seriale i lody mnie pocieszą. Dobrze że z tych dwóch rzeczy chociaż jedno nie tuczy
Ja już się w tą Jane wkręcam chociaż strasznie mnie wkurza że tak wiele zostało powielone z "Diabeł ubiera się u Prady" Za wiele...Jeszcze 90210 muszę nadrobić. Ale PLL chyba wciągnęło mnie najbardziej ze wszystkich bo tam ciągle coś się dzieje
Oglądanie seriali to świetny sposób na nude Pierwszy raz się w coś tak wciągnęłam (oprócz prison break ) i ciesze się niezmiernie, bo nigdy nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić jak nie ma nic do roboty A teraz wakacje to czasu wolnego aż nad to
A dzisiaj to zrozumiałe, że humor masz taki a nie inny więc lody jak najbardziej wskazane To jak to się stało z tą stłuczką ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:20   #392
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja ostatnio się wciąnęłam w Big Bang Theory ale z początku było cięzko się wkręcić :P

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:23   #393
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"

Losing Mam 26lat,z wykształcenia-technik dentystyczny,ale od maja nie pracuję już w zawodzie tylko prowadzę kwiaciarnię.Poza tym jestem matką i żoną.Mieszkam okolice Katowic.
Dżaga a co to za serial PLL?Ja ostatnio oglądam Revenge,no a 90210 tez jest ok
Stary 2012-07-27, 15:36   #394
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Losing Mam 26lat,z wykształcenia-technik dentystyczny,ale od maja nie pracuję już w zawodzie tylko prowadzę kwiaciarnię.Poza tym jestem matką i żoną.Mieszkam okolice Katowic.
Dżaga a co to za serial PLL?Ja ostatnio oglądam Revenge,no a 90210 tez jest ok
A te zdjęcia w albumie to aby na pewno Twoje ? a dzieciaczek/czki to w jakim wieku ?
Stary 2012-07-27, 16:10   #395
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A te zdjęcia w albumie to aby na pewno Twoje ? a dzieciaczek/czki to w jakim wieku ?
7 i 3 latka

Edytowane przez S_Candall
Czas edycji: 2012-07-27 o 16:15
S_Candall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:20   #396
Margot85
Wtajemniczenie

Tez zaczęłam oglądać PLL dzięki Wam , tak się wciągnęłam, że aż limit wykorzystałam ( mam neta mobilnego) Dobrze, że już jest nowy okres rozliczeniowy i mogę zabijać nudę dalej. Z seriali lubię tez Czystą Krew , Mad Men, Awkward, GG, Pamiętniki Wampirów,Chirurdzy ... jednym słowem wszystko lubię. Tzn oglądam większość na bieżąco czyli jeden odcinek w tyg a teraz latem to tylko kilka seriali jest emitowanych więc mam czas na spanie i inne takie życiowe przymusy
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:25   #397
madzia6245
Raczkowanie

witajcie widze,ze piszecie i piszecie
wrocilam z pracy wzielam prysznic, nalozylam maseczki i odpoczywam, okazalo sie,ze weekend mam wolny
na sniadanie dwie kanapki ciemnego pieczywa,serek light,2plasterki szynki,pomidor,kawa
drugie sniadanie: banan, bo na nic innego nie mialam czasu
obiad: 2 nalesniki z dzemem, szklanka soku
podwieczorek: kanapka z serkiem light,pomidor
kolacja: jajko na miekko, warzywa
rano pobiegalam, a za chwile pojde pocwiczyc troszke
spadku na wadze dalej nie widze i to mnie troszke dobijalo przez ostatnie dni,ale widze efekty na brzuchu i nogach wiec jest dobrze:d
jutro nie bede biegac,bo jade na urodziny do znajomych ale w niedziele nadrobie

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:28   #398
ChocoMonster
Zakorzenienie

Hej, wróciłam z pedicure i jestem zła. Namalowaa mi french, kreska nierówna, plytka nierówna, moje paznokcie wygądają jak fale dunaju jeszcze wszystkie zrobiła dośc cienkie (i dobrze) a paluch namalowała jak 5 kresek tamtych wyglądam jak daun. dobrze, że stopy można zakryć
ale za to brwi mi ładne robiła, cos za cos
poza tym kupiłam szamponetkę z firmy Marion w kolorze blondu, zafarbowałam końcówki, ale niewlele widać, mam je rozjaśnione (poza tym kolor jest piękny, takie zboża) wyglądają naturalnie jak od słońca rozjaśnione ale chyba jeszcze farbnę
Stary 2012-07-27, 16:32   #399
zelka9o
Zadomowienie

Heroine gdzie się podziałaś ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:37   #400
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
tak więc zacznę od tego, że nie nazwałam nikogo intruzem więc sobie nie wkręcajcie takich bzdur.
Problem jest tylko taki, że prosiłam Was o coś a kilka osób to olało. I nie tłumaczcie mi że Madzi nie było, bo Madzia założyła wątek 4 minuty po COCO !!!! I jeśli ktoś szanuje moją prośbę to przeszedłby na wątek Madzi a nie ZGŁASZAŁ go do zamknięcia!!!!
Chciałam aby wątek założyła Madzia lub Murka bo są mi najbliższe, jestem z nimi od początku i wiem, że mnie nie zostawią. Nie oznacza to, że innych osób nie lubię czy są intruzami. Dla mnie wszystkie tu dziewczyny są jak rodzina, ale ONE (Madzia i Murka) są dla mnie wyjątkowe i czy się to komuś podoba czy nie, no bo w końcu znamy się od 1 części!!!
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Madzi nie było na wizażu w ogóle i ktoś inny założyłby wątek. Ale Madzia była i założyła wątek tylko 4 minuty później, a co nie które ją olały ( i mnie w tej sytuacji też) i dodatkowo zgłosiły wątek Madzi do zamknięcia co mi się w ogóle w głowie nie mieści......
Także przykro mi z tego powodu.
Mogłabym założyć teraz ósmą część wątku ale nie będę już taką świnią.
Poczekam sobie aż będziecie kończyć tą część i spokojnie założę dziewiątą część. Internet w domu już mam więc będę "czuwać".
A co do tego że to MÓJ wątek to miałam na myśli tylko to że ja go założyłam i nic poza tym, na pewno nie uważam, że ja tu rządzę czy coś w tym stylu. Osoby które są ze mną na wątku dłuższy czas wiedzą jaka jestem i że nigdy się nie "rządziłam" dlatego wolę aby takie osoby właśnie zakładały nowe wątki bo przynajmniej nie musiałabym teraz czytać o sobie takich bzdur jak tu co nie które piszą. I tyle w temacie.
Obrażać się nie będę bo dzieckiem nie jestem, po prostu jest mi przykro.

Dozobaczenia w 9 części będę na Was czekała wiecie przecież że Was kocham i nigdy Was nie opuszczę

Pokaż mi cytat w którym nakrzyczałam na Ciebie. Chyba Ci się coś pomyliło kobieto
Nie wiem jak możesz wmawiać dziewczynom takie bzdury. Wątek założyła użytkowniczka "Marzycielkaa19" (patrz część pierwsza)Ty dołączyłaś w połowie pierwszej części i ją zagarnęłaś! Krew mnie już zalewa..od tego Twojego rządzenia się!
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
jest : ....
Cel: 55,0
175cm

Edytowane przez agusia_264
Czas edycji: 2012-07-27 o 16:51
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:39   #401
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
tak więc zacznę od tego, że nie nazwałam nikogo intruzem więc sobie nie wkręcajcie takich bzdur.
Problem jest tylko taki, że prosiłam Was o coś a kilka osób to olało. I nie tłumaczcie mi że Madzi nie było, bo Madzia założyła wątek 4 minuty po COCO !!!! I jeśli ktoś szanuje moją prośbę to przeszedłby na wątek Madzi a nie ZGŁASZAŁ go do zamknięcia!!!!
Chciałam aby wątek założyła Madzia lub Murka bo są mi najbliższe, jestem z nimi od początku i wiem, że mnie nie zostawią. Nie oznacza to, że innych osób nie lubię czy są intruzami. Dla mnie wszystkie tu dziewczyny są jak rodzina, ale ONE (Madzia i Murka) są dla mnie wyjątkowe i czy się to komuś podoba czy nie, no bo w końcu znamy się od 1 części!!!
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Madzi nie było na wizażu w ogóle i ktoś inny założyłby wątek. Ale Madzia była i założyła wątek tylko 4 minuty później, a co nie które ją olały ( i mnie w tej sytuacji też) i dodatkowo zgłosiły wątek Madzi do zamknięcia co mi się w ogóle w głowie nie mieści......
Także przykro mi z tego powodu.
Mogłabym założyć teraz ósmą część wątku ale nie będę już taką świnią.
Poczekam sobie aż będziecie kończyć tą część i spokojnie założę dziewiątą część. Internet w domu już mam więc będę "czuwać".
A co do tego że to MÓJ wątek to miałam na myśli tylko to że ja go założyłam i nic poza tym, na pewno nie uważam, że ja tu rządzę czy coś w tym stylu. Osoby które są ze mną na wątku dłuższy czas wiedzą jaka jestem i że nigdy się nie "rządziłam" dlatego wolę aby takie osoby właśnie zakładały nowe wątki bo przynajmniej nie musiałabym teraz czytać o sobie takich bzdur jak tu co nie które piszą. I tyle w temacie.
Obrażać się nie będę bo dzieckiem nie jestem, po prostu jest mi przykro.

Dozobaczenia w 9 części będę na Was czekała wiecie przecież że Was kocham i nigdy Was nie opuszczę
Moniaaa wiedż że ja czekam już na 9 część i nie mogę się doczekać !! mam nadzieję że chodź czasem napiszesz co u Ciebie bo strasznie brakuje Twoich postów ! ehhh ! i wypoczywaj

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak możesz wmawiać dziewczynom takie bzdury. Wątek założyła użytkowniczka "Marzycielkaa19" (patrz część pierwsza)Ty dołączyłaś w połowie pierwszej części i ją zagarnęłaś! Krew mnie już zalewa..od tego Twojego rządzenia się!
jeśli Cie krew zalewa to po co czytasz ? i ja nie uważam że Monia się rządzi więc swoje aluzje zostaw na później
Stary 2012-07-27, 16:46   #402
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaaa wiedż że ja czekam już na 9 część i nie mogę się doczekać !! mam nadzieję że chodź czasem napiszesz co u Ciebie bo strasznie brakuje Twoich postów ! ehhh ! i wypoczywaj

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

jeśli Cie krew zalewa to po co czytasz ? i ja nie uważam że Monia się rządzi więc swoje aluzje zostaw na później
nie mam zamiaru pozostawiać nic na później wolność słowa "złotko"
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
175cm

Edytowane przez agusia_264
Czas edycji: 2012-07-27 o 16:47
Stary 2012-07-27, 16:51   #403
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
mam nadzieję ze napisałaś to i lepiej Ci się zrobiło hahaha ;] nareczka "złotko"
Stary 2012-07-27, 16:52   #404
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
mam nadzieję ze napisałaś to i lepiej Ci się zrobiło hahaha ;] nareczka "złotko"
oczywiście prawda najważniejsza
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
175cm
Stary 2012-07-27, 16:54   #405
Margot85
Wtajemniczenie

ChocoMonster mi się zawsze wydawało jak wychodziłam od kosmetyczki z paznokciami, że coś jest nie tak i od kilku lat sama maluje i jestem zadowolona w końcu. A może spróbujesz reklamować tą usługę ?
Stary 2012-07-27, 17:16   #406
LosingMyWay
Zadomowienie

No to ja uciekam na jakieś piwko (Reddsa lub Lecha Shandy- zdrówko Zosia ) miłego wieczorku
Stary 2012-07-27, 18:11   #407
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Swiete slowa. poza tym od 2 do 8 czesci cos znaczy. Zalozyc watek moze kazda z nas ale utrzymac do 8 czesci to jest sztuka. Ktoras sie moze tym pochwalic tutaj??

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Zalosne

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:

Powtrze jeszcze raz, Zalozyc watek moze kazda z nas ale utrzymac do 8 czesci to jest sztuka. Ktoras sie moze tym pochwalic tutaj??

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

kurcze dziewczyny, wszystkie zachowujemy sie jakby nic sie nie stalo. Nawet zadna nie skomentowala posta Moni. No mi jest troche glupio. Monia czekamy na Ciebie. I nie jak na guru czy dowodce tylko na rownoprawna partnerke jaka zawsze bylas
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:43   #408
murka04
Zadomowienie

Ja też się z tego wypisuję, wrócę jak monia wróci ale będę podczytywać żeby wiedzieć co słychać u co poniektórych z was.
Prawda jest taka że jeszcze niedawno pisałyście jak to nie możecie się doczekać aż monia wróci, odezwie się, a teraz nagle zmiana zdania? Sam powód tego sporu mnie nie ruszył za bardzo, ale to jak teraz najeżdżacie na nią to już przesada, nie wstyd wam? Zawsze wszystkim doradzała i nie były to rady typu "zrób tak bo ja tak mówię' tylko prosto z serca i doświadczenia. I jeśli chcecie sobie myśleć że ona czuje się właścicielką tego wątku to proszę bardzo, my (czyt. dziewczyny które ją znamy) wiemy, jaka to ciepła i życzliwa osoba i nieraz pomogła nam spiąć tyłek gdy miałyśmy kryzys. Miała prawo wyznaczyć kto ma założyć wątek i to nie oznacza że uważa się za lepszą od was jak sobie ubzdurałyście.

Życzę powodzenia w odchudzaniu i miłych wakacji dziewczynom, które wiedzą jaka jest monia naprawdę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:49   #409
ChocoMonster
Zakorzenienie

margot ja chodziłam długo długo na akryl na dłonie, w grudniu tamtego roku zdjęłam, mam swoje, zawsze umiem sobie wymodelowac kształt jaki ja chcę i jest o wiele lepiej. brwi mam wręcz za to piękne no ale te paznokcie wywaliłam 60zł w błoto w zasadzie... o tyle fajnie, że mam gładkie stopy...
właśnie siedzę z szamponetką na włosach, ciekawe co to wyjdzie

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

dziewczyny przestańmy już.
monia sama napisała, że nie ma czasu siedzieć na kompie, druga częśc bedzie pewnie za miesiąc, akurat końcem wakacji. nie ma co się już kłocić, wszystko wyjaśnione (chyba)

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Paula przykro mi bardzo
Losing przekroczyłaś 50, łaaaaał, gratuluje

Edytowane przez ChocoMonster
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:50
ChocoMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:50   #410
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

A ja sie zegnam bo nie podoba mi sie juz atmosfera...zycze wszystkim powodzenia

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:53   #411
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja też się z tego wypisuję, wrócę jak monia wróci ale będę podczytywać żeby wiedzieć co słychać u co poniektórych z was.
Prawda jest taka że jeszcze niedawno pisałyście jak to nie możecie się doczekać aż monia wróci, odezwie się, a teraz nagle zmiana zdania? Sam powód tego sporu mnie nie ruszył za bardzo, ale to jak teraz najeżdżacie na nią to już przesada, nie wstyd wam? Zawsze wszystkim doradzała i nie były to rady typu "zrób tak bo ja tak mówię' tylko prosto z serca i doświadczenia. I jeśli chcecie sobie myśleć że ona czuje się właścicielką tego wątku to proszę bardzo, my (czyt. dziewczyny które ją znamy) wiemy, jaka to ciepła i życzliwa osoba i nieraz pomogła nam spiąć tyłek gdy miałyśmy kryzys. Miała prawo wyznaczyć kto ma założyć wątek i to nie oznacza że uważa się za lepszą od was jak sobie ubzdurałyście.

Życzę powodzenia w odchudzaniu i miłych wakacji dziewczynom, które wiedzą jaka jest monia naprawdę
Podpisuję sie pod caloscią!! A najdziwniejsze juz nie jest to ze dziewczyny ktore niedawno dolaczyly tego nie rozumieja. Zastanawia mnie, ze te ktore "tylko czasami sie udzielaly" teraz najglosniej krzycza. Powodzenia dla wszystkich.

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
[
druga częśc bedzie pewnie za miesiąc, akurat końcem wakacji.
Nie druga Dziewiąta
Stary 2012-07-27, 18:54   #412
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Podpisuję sie pod caloscią!! A najdziwniejsze juz nie jest to ze dziewczyny ktore niedawno dolaczyly tego nie rozumieja. Zastanawia mnie, ze te ktore "tylko czasami sie udzielaly" teraz najglosniej krzycza. Powodzenia dla wszystkich.
Krzycza, bo zle sie poczuly najwidoczniej po kilku tekstach, ale nie mi to oceniac papa

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:54   #413
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Tobie rownież najlepszego!! Do zobaczenia, moze za jakis czas, jak sie uspokoi??
Stary 2012-07-27, 19:11   #414
aszuelka
Zakorzenienie

Ja jedna ze swiezynek czytam to z szeroko otwartymi oczami mysle, ze troszke niektorzy sie zapedzili i tyle... Ja zostane, bo podobno tu jest fajna atmosfera, a mysle ze i zlosc niektorym dziewczynom szybko przejdzie

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:27   #415
Margot85
Wtajemniczenie

Zgadzam się z aszuelka, pamiętam jeszcze nerwową atmosferę związana z pewna Olą, tak naprawdę tylko malutki procent dziewczyn sieje zamęt, większośc chce nadal tu się udzielać bo takiej ekipy nie ma na całym Wizażu jak tu i nie warto nerwów tracić przez złośliwość nielicznych. Tez czekam na powrót Moni bo jak ja znam ( oczywiście tylko jako wirtualny czytelnik) raz dwa wszystko wyjaśni.
Stary 2012-07-27, 19:34   #416
aszuelka
Zakorzenienie

Niech wraca i nadal trzyma dziewczyny w kupie

Ja jednak zaczynam od przyszlego tygodnia - zaopatrze sie w wage, zrobie zakupy duze w niedziele i jazda

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:34   #417
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z aszuelka, pamiętam jeszcze nerwową atmosferę związana z pewna Olą, tak naprawdę tylko malutki procent dziewczyn sieje zamęt, większośc chce nadal tu się udzielać bo takiej ekipy nie ma na całym Wizażu jak tu i nie warto nerwów tracić przez złośliwość nielicznych. Tez czekam na powrót Moni bo jak ja znam ( oczywiście tylko jako wirtualny czytelnik) raz dwa wszystko wyjaśni.
Swiete slowa.
Ale nie oszukujmy sie i nie pomijamy zaslug Moni w tym watku. Ona jest tu duchowa przewodniczka a niektore dziewczyny calokowicie pominely jej olbrzymie zaslugi!! To dzieki niej tak dlugo to przeżyło!!! Ja bede jej bronic jak lwica!! Haha.
Tyle ode mnie w tej sprawie. mam nadzieję ze wiekszosc z Was przemysli jeszcze raz wszystko i uderzy sie piersi

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-07-27 o 19:37
Stary 2012-07-27, 19:39   #418
S_Candall
Raczkowanie

aha...
Stary 2012-07-27, 20:06   #419
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście prawda najważniejsza
Ja pierdziele, laska...daj sobie na wstrzymanie! Po co klótnie?;/

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
No to ja uciekam na jakieś piwko (Reddsa lub Lecha Shandy- zdrówko Zosia ) miłego wieczorku
Thx !

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
KTO NA NIĄ NAJEŻDŻA?!?!? Ej...dziewczyny, nie róbmy problemów Tu było tak miło...a teraz?!
Wszystkie zanujemy Monię, a że zaszło nieporozumienie z decyzją o tym, kto zakłada wątek to już inna sprawa. No ludzie no...

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Tez się nad tym zastanawiam...niestety

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Swiete slowa.
Ale nie oszukujmy sie i nie pomijamy zaslug Moni w tym watku. Ona jest tu duchowa przewodniczka a niektore dziewczyny calokowicie pominely jej olbrzymie zaslugi!! To dzieki niej tak dlugo to przeżyło!!! Ja bede jej bronic jak lwica!! Haha.
Tyle ode mnie w tej sprawie. mam nadzieję ze wiekszosc z Was przemysli jeszcze raz wszystko i uderzy sie piersi
racja

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:40   #420
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
qrcze,a już myślałam że znalazłam idealny wątek... I jak tu się nie wqrwić?Gdzie zajrze tam,albo ktoś wymięka,albo atmosfera zupełnie nie do przyjęcia
Nie będę zabierać głosu w tej sprawie,bo ja ktoś już wcześniej wspomniał "nowe" nie wiedzą za bardzo o co chodzi,choć głównym problemem jest to kto założył ten (do tej pory) świetny wątek.I plujecie się i wypowiadacie na temat osób które nawet tutaj raz się nie wypowiedziały,bo ich tu nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości