Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 14:02   #871
TUSIA325
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agatka i Twoim piersiakom służy to chodzenie bez stanika, może stąd te zmiany w nich Ty masz je wysoko i bez tego przewieszenia dolnego więc nawet jak ciut opadną to tylko na korzyść będzie ale jak zauważyłaś zaczęłaś śmigać bez dopiero z dojrzałymi piersiakami, ja też teraz chodzę bez staniora bo po to cycki robiłam, ale niech nie robią tego świeżynki 1-2 miesięczne, cierpliwości dziewczyny
Lekarz mi powiedział że już wszystko mogę a miałam operacje 17 maja....z tym że był to inny lekarz od tego który mnie operował.... za miesiąc chciałabym iść bez stanika na wesele...będą już 3 miesiące po operacji.... A czy już mogę iść na solarium?
Stary 2012-07-27, 14:24   #872
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
belseno może telefon do przyjaciela, doktora spróbuj wykonać któraś tu miała taką nitke wystającą jak tam sie nic nie dzieje, nie ropieje to można z nią chodzić. silikon sobie daruj jak widzisz jeszcze że coś jest niedokońca wygojone. to są żele na blizny a nie na rany.
zadzwoniłam. Jak wystaję to mogę złapać, pociągnąc i obciąć a jak się boję sama to mam przyjechać i mi obetną, tylko grzać do Wawy 180km na obcięcie nitki...no poobserwuję ją, może się wchłonie albo co...
Stary 2012-07-27, 14:31   #873
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Kasikk Tasha dobrze że u Was już lepiej
A żeby u mnie nie było tak kolorowo to dostałam krostek na dekoldzie i bolą mnie trochę ramiona i plecy poza tym cycki mnie tak dziwnie swędzą i gilgoczą w środku
Dziewczyny czy Wy macie też zalecone brać witaminę E od 7 doby po zabiegu przez miesiąc?

Patrycaja nie martw się na zapas, szkoda nerwów wszystko będzie ok

Dziewczynki dzięki za komentarze w albumie

Joasi Twoje skarby prezentują się fantastycznie powtarzam się ale masz jedne z ładniejszych piersi na forum

Milenka jeśli chodzi o witamine E to tez jest zalecana jako profilaktyka przeciwko powstawaniu przerostu torebki ja tez chyba się w nią zaopatrze, najgorsze dla mnie jest to że nie ma żadnego bezpiecznego okresu i momentu od kiedy już to nie może się przydarzyć niektóre dziewczyny wracają nawet po 4 latach z cc nie ma na to rady...
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:39   #874
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Hej jestem już po badaniach dziś wyniki będą bo powiedziałam że pilnie potrzebuje nie chce się martwić do poniedziałku....oby było ok, ale natknełam się na innym forum dotyczącego powikłań a dokładnie przerostu torebki na taką wypowiedź od lekarza proszę napiszcie mi co o tym sądzicie bo ja już sama nie wiem jak to jest z tymi masażami tu na forum chyba większość z was ma zalecany w jakimś tam odstępie czasowym po op takie masaże więc wklejam :"Co do masazu to z pewnoscia jest on bardzo wskazany w przypadku wkladek gladkich uzywanych poza europa w zasadzie wszedzie.Technika masazu zaklada jego przesuwanie w gore i w dol oraz na boki w celu utrzymywani wytworzonej wczasie operacji znacznie wiekszej rozmiarem od protezy kieszeni ,To /byc moze/ powoduje iz formujaca sie torebka wloknista jest nieco luzniejsza i nie obkurcza sie wokol protezy i nie uciska na nia tworzac twarda kulke.Taki masaz nie jest mozliwy w przypadku texturowanej protezy z uwagi na to iz dorebka wnika w "zeby"textury i masaz bedzie powodowal rozerwanie tych powiazan i utrudnial gojenie przedluzal je..Profesjonalny masaz nalezy odrozniac od uciskania i innych "zabaw " z powiekszanymi piersiami na ktory mozna sobie pozwolic po ustapieniu dolegliwosci bolowych w pierwszym okresie gojenia /zazwyczaj 8-10-12 tyg /po operacji"

wyczytałam jeszcze że po op niektórzy lekarze przepisują profilaktycznie taki lek na astme który ma zapobiegać tworzeniu cc któraś brała coś takiego, można też ten lek przyjmować w pierwszych stadiach tego powikłania i podobno pomaga i czasem da się obejść bez operacyjnego usuwania cc napiszcie mi proszę bo najbardziej się boje tej nieszczęsnej torebki a jak będę wiedziała wcześniej to może uda mi się wyprosić od p.dr. receptę na profilaktyke
ano właśnie i dlatego trzeba słuchać tego kto operuje, mi właśnie lekarz nie kazał masować. A jak coś o tym leku się dowiesz to daj info bo tego to i ja się boję
Stary 2012-07-27, 15:07   #875
jooasi
Wtajemniczenie

Tusia możesz iść do solarium ale implantów nie wolno przegrzewać więc na krótko i nawiew na maksa i koniecznie pozaklejać dokładnie plastrami blizny, ich nie wolno opalać przez rok.
a z tym że "możesz wszystko", no właśnie, powiedział Ci to inny lekarz a tu sama widzisz, że każdy ma inne zalecenia i może się okazać, ze Twój by się za głowe złapał po tych słowach

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Pati skarbie zostaw ten temat, nie wdrażaj sie tak w niego, to nie ma sensu, zrobisz operacje i każdego dnia zamierzasz się bać przerostu torebki?? można sfiksować tylko tu każda ma jakieś schizo przed operacją, najwięcej, że się z narkozy nie wybudzi, że cycki będą za małe albo za duże, Olivka się nam uparła, że się udusi to jest chyba na tle nerwowym

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-07-27 o 15:03
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:16   #876
Agatau88
Zakorzenienie

Kupiłam 2 kostiumy
musze jeszcze pomierzyc w domu.

CZYLI JOASI te moje linie cięcia są cienkie, wokol jakby stan zapalny
ale dr nie kazał tego niczym smarowac...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:20   #877
jooasi
Wtajemniczenie

nie stan zapalny a podrażnienie albo odpażenie od plastrów. daj im pooddychać i za pare dni pstryknij foto i kostiumy dawaj, co tam nakupiłaś?
Stary 2012-07-27, 15:33   #878
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
nie stan zapalny a podrażnienie albo odpażenie od plastrów. daj im pooddychać i za pare dni pstryknij foto i kostiumy dawaj, co tam nakupiłaś?
Dam fotki, ale muszę odsapnac, zmeczyły mnie te kostiumy
to szczescie ze nie zapalenie zadne...przynajmniej nie wyglada.
Stary 2012-07-27, 16:17   #879
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Tusia możesz iść do solarium ale implantów nie wolno przegrzewać więc na krótko i nawiew na maksa i koniecznie pozaklejać dokładnie plastrami blizny, ich nie wolno opalać przez rok.
a z tym że "możesz wszystko", no właśnie, powiedział Ci to inny lekarz a tu sama widzisz, że każdy ma inne zalecenia i może się okazać, ze Twój by się za głowe złapał po tych słowach

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Pati skarbie zostaw ten temat, nie wdrażaj sie tak w niego, to nie ma sensu, zrobisz operacje i każdego dnia zamierzasz się bać przerostu torebki?? można sfiksować tylko tu każda ma jakieś schizo przed operacją, najwięcej, że się z narkozy nie wybudzi, że cycki będą za małe albo za duże, Olivka się nam uparła, że się udusi to jest chyba na tle nerwowym
Ja się narkozy nie bałam, ale tej torebki i owszem Każdego dnia w takim razie należy się bać... tyle samochodów na drodze, tyle dziur w chodnikach Cieszmy się tym, że stać nas było na tę operację i z faktu, iż każda z nas ma piękny biust - więc pierś do przodu - bądźmy dumne z tego, że jesteśmy KOBIETAMI!
Stary 2012-07-27, 16:26   #880
Agatau88
Zakorzenienie

Teraz jak mam cycki Mama zabrania mi sie garbic caly czas klepie mnie w plecy i mowi pierś do przodu
a ja chodze krzywa jak by mnie pokrzywiło cos
Stary 2012-07-27, 16:34   #881
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ano właśnie i dlatego trzeba słuchać tego kto operuje, mi właśnie lekarz nie kazał masować. A jak coś o tym leku się dowiesz to daj info bo tego to i ja się boję
ten lek to accolate poszukaj sobie jest sporo na ten temat np na beauty widziałam zdjęcia dziewczyny w 2 stadium torebki i po 3.5 miesiąca brania tego leku i efekt super po problemie ani śladu, macie racje dziewczyki nie ma się co zamartwiać ale jeśli jest jakiś sposób dzięki któremu mogę zminimalizować ryzyko powstaniawnia tego problemu to chce o tym wiedzieć Joasi i Tusi dzięki za przywrócenie do pionu sama kiedyś pisałam że trzeba myśleć pozytywnie a teraz się z tego nie wywiązuje...postanawiam poprawe więcej nie będę, lecę do pracy buziaki i miłego wieczoru
P.S a wyników nadal nie mam....
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:58   #882
Agatau88
Zakorzenienie

Nowe kostiumy w albumie, obiecalam daje zdjecia. Nic specjalnego ale są ok

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

No z mojej strony zdjec starczy na kilka mcy
Stary 2012-07-27, 18:07   #883
tasha2
Raczkowanie

Kasikkk ja mam podobne objawy bólowe tyle, że w lewym, dokladnie tak samo wiec to pewnie norma. Co do wysypki to teraz nie mam ale dostalam tymczasową na stole operacyjnym, kładę sie, rozcinaja mi tą bluzke i anastezjolog mi mówi 'ale pani wysypki dostala na klatce ale skoro pani wczesniej nie miala to pewnie ze stresu' Sama sie zdziwiłam bo naprawde wczesniej jej nie mialam i chyba takiego cykora podłapałam i ogólny stres, ze mi coś wyskoczyło a już na następny dzień jak stres odpuścił to już nie mialam...Powiedział mi, że ze stresu często można wysypki dostać...

[QUOTE=kasikkk87;35541036]
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Klaudeczko, Ty mnie nie strasz, ja i tak ciągle przeglądam na allegro jakieś tuniki dla ciężarnych, żeby cycków nie było widać . A właśnie, ma któraś u nas taki implant jak mój? Prócz tashy

Dziewczyny, ja zaczynam schizować, że mi się te cycki nie przyjmą. Dostałam jakąś wysypkę na nadgarstkach i przedramionach i ubzdurałam już sobie, że to uczulenie na silikon. W dodatku lewa pierś w ogóle mnie nie boli, ale w prawej non stop czuję ból i szczypanie pod implantem.

z tym bolem mam tak samo tylko prawa piers
Stary 2012-07-27, 18:17   #884
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
granatowy staniczek wygląda na Tobie bosko

A ten różowy chętnie odkupię

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:55   #885
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja lece, dzis imieniny taty i zjadłam lody, sliwki w czekoladzie, chyba z 1o i ciasto......a bylam na takiej pieknej diecie i szlag ją trafił...ech:/
buźka

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Moze jakieś kremy cos tam pomoga...troszkę z endermologii skorzystam... wiesz co ja mam skora atopową, problemowa, wszystkie zylki pajączki widać, no wszystko, jest cienka przez co łatwo traci kolagen, takie juz uroki i tyle. Walczyc nadmiernie ztym nie bede. Jasne ze endermologia, kremiki, masaze...ale nie przeskoczę sama siebie, wiesz co mam na mysli, nie bede sie tym dołowac.
Kochana- skóra ma cudowne właściwości , tylko czasu jej trzeba!!! nie miesiąca czy dwóch- a trochę dłużej. Nabierze jędrności , zbije się też z pewnością- tylko trzeba poczekać. Rób co możesz by jej pomóc i bądz cierpliwa
Cytat:
Nowe kostiumy w albumie, obiecalam daje zdjecia. Nic specjalnego ale są ok

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

No z mojej strony zdjec starczy na kilka mcy
no to i ja pędzę popatrzeć.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:03   #886
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Agatko,
granatowy staniczek wygląda na Tobie bosko

A ten różowy chętnie odkupię
Horo dziekuje
Ten rozowy sprezentowalabym Ci ale obiecałam pokazać Mamie, jesli go zechce to Jej dam, jesli nie napiszę Ci pw
Stary 2012-07-27, 19:29   #887
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo dziekuje
Ten rozowy sprezentowalabym Ci ale obiecałam pokazać Mamie, jesli go zechce to Jej dam, jesli nie napiszę Ci pw
ok, w takim razie czekam cierpliwie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:57   #888
MyaDiva
Zakorzenienie

Aniko- jakbyś miała alergię na silikon już byś była w szpitalu głuptasie Zresztą myślę że byś o tym wiedziała przed operacją- silikon jest w wielu produktach z jakimi się spotykasz codziennie, nie jest to substancja nowa dla Twojego organizmu. Co do siniaków jakie masz bo to chyba Ty coś pisałaś?- to co widzisz jest tym co Ci spłynęło w warstwie limfatycznej a nie jest śladami po laniu jakie dostałaś jak spałaś jak dotkniesz palcem ten siniak to Cię nie boli jak siniak powstały w wyniku uderzenia.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
my nie mamy zaleconej wit e
to sobie łykaj na własne zalecenie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-27, 20:27   #889
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam wszystkich

Dodałam zdjęcia, zapraszam do albumu i prosze o szczere opinie czy wszystko z nimi ok i czy cos poszlo do przodu jezeli chodzi o rozmiar

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:54   #890
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny zapraszam do albumu dodałam nowe zdjęcia
Stary 2012-07-27, 21:02   #891
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Dodałam zdjęcia, zapraszam do albumu i prosze o szczere opinie czy wszystko z nimi ok i czy cos poszlo do przodu jezeli chodzi o rozmiar
oliwko a jak sie teraz czujesz???chodzi mi o sprawnosc itp??

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

milenko to Ty pisalas o tej wit e??ile czasu trzeba ja przyjmowac???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 21:16   #892
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]milenko to Ty pisalas o tej wit e??ile czasu trzeba ja przyjmowac???
Kasikk, Tasha wstawiajcie fotki, czas pooglądać poniedziałkowe cycuszki

Kasikk ja mam zalecenie od 7 doby przez miesiąc przyjmować vit E pewnie ma to związek z gojeniem gdyż z tego co wiem ta witamina właśnie pozytywnie na to wpływa ale dopytam doktora jak będę na kontroli
Stary 2012-07-27, 21:23   #893
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
oliwko a jak sie teraz czujesz???chodzi mi o sprawnosc itp??

Jest na pewno lepiej niz na poczatku ale rewelacji tez nie ma podnosze sie sama bo na poczatku nawet tego nie dalam rady o myciu glowy moge zapomiec niestety musze kogos prosic, ze schylaniem mam problemy i z drapaniem po plecachogolnie jestem jeszcze taka niezaradna, ale z dnia na dzien coraz wiecej moge robic ale kazdy ma inaczej pamietaj ja stan po operacyjny przechodzilam bardzo ciezko

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 21:53   #894
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Kasikk, Tasha wstawiajcie fotki, czas pooglądać poniedziałkowe cycuszki

Kasikk ja mam zalecenie od 7 doby przez miesiąc przyjmować vit E pewnie ma to związek z gojeniem gdyż z tego co wiem ta witamina właśnie pozytywnie na to wpływa ale dopytam doktora jak będę na kontroli
dopytaj jak mozeszale i tak kupie jutrozdjatka wstawie ww wtroerj jak juz prysznic wezmee na razie nie sa wyjsciowe heheheh juz mi chyba lepiejto dzieki tashy i jej cwiczeniem jeszcze raz buzka mala
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:20   #895
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Wow!!!!Joasi przecudny staniczek a biust jeszcze lepszy!!!!!,::-D
Ja właśnie na plaży sobie siedzę i Was ppdczytuje.Oczywiście w ubraniu o w cieniu ale zawsze poza domem.
Tak siedzę i gapie się zza okularów na te wszystkie kobiece cycunie i wiecie co?

ŻELKI GÓRĄ!!!!
19-go miałaś operację i już na plaży? Nie boisz się, że Ci się przegrzeją? Ja 2 miesiąc po operacji i nosa na Słońce nie wystawiłam. Jutro ma być upał - także chyba w koszulce się poopalam, bo blada jestem jak ściana....
Stary 2012-07-27, 22:21   #896
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Toniu, no lipa z tą pracą, ale jako masażystka na pewno coś znajdziesz. Nie myślałaś o tym, by ogłosić się (internet, lokalne gazety, ulotki) i jeździć do klientów do domów? Nie chodzi mi o ten erotyczny . Do mojego teścia przyjeżdża od kilku lat masażysta i zarabia właśnie w taki sposób, że pracuje sam na siebie. I teściowa przy okazji się podkłada, ja się kilka razy dałam namówić, mąż, szwagier, szwagierka i jeszcze z pół rodziny....On wykonuje masaż rehabilitacyjny i mówił kiedyś, że ma naprawdę dużo klientów
myślałam, ale trzeba mieć własną działalność założoną. poza tym nie miałabym czym jeździć. łóżko mam ale co? busem popylać? a to łóżko waży ze 20kg i jest trochę nieporęczne w noszeniu

dzisiaj się dowiedziałam, że jeszcze na kolejny miesiąc będę miała umowę... zleceni oczywiście..

a tak w ogóle to... za rok o tej porze będę szaleć na moim weselu
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:32   #897
gwendolinka
Zadomowienie

O kurde Tonia ale wiesz ze to raz dwa zleci...: pijemy:

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Tusia325 i milenka2012
czy wy naprawdę musicie mieć ten podpis?
Milenka to jeszcze rozumiem, bo ona to zawsze lubi siać zamęt i sie "niedostosowywać"(juz zignorowala mnie zupelnie 2 razy bo jej bardzo widocznie zalezy na promowaniu swojego specjalisty) to jakby nawet adres kliniki obok wpisała to bym się nie zdziwiła...
Ale Tusia, czy można Cię uprzejmie prosić abyś conajmniej "zaszyfrowała" swój podpis
Takie są ustalenia na wątku, każdy się ich trzyma, każdy zmienił więc nie widzę powodu dla którego trzeba było się wyłamywać. Bo to trochę dziwnie wygląda...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:53   #898
MyaDiva
Zakorzenienie

Tusia i Milenka lekceważą nas wszystkie.
Myślicie obie , że lekceważycie mnie? czy Gwendolinkę? nie lekceważycie każdą jedną osobę która jest na tym wątku .
Bo wszystkie tu jesteśmy, umówiłyśmy się na coś i każda z nas stara się trzymać zasad właśnie dlatego, że szanuje inne osoby .
Promowanie w ten sposób nazwisk lekarzy jest robieniem im niedźwiedziej przysługi- no jak to teraz wygląda? Milenko czy Twój lekarz potrzebuje takiej reklamy- na wątku w którym nikt nie używa nazwisk? Tusiu - machanie nazwiskiem lekarza który jest znany przede wszystkim z pozwów sądowych też nie jest w dobrym stylu.
No ale widocznie akurat niektórym lekarzom taka reklama jest potrzebna- żałosne!!!
Wiecie co możemy zrobić?- możemy was ignorować i nie rozmawiać z wami.
Ja nie będę tłem dla lekarzy którzy chcą zaistnieć w taki sposób. Dla mnie wasze podpisy są oczywistym spamem.

Stary 2012-07-27, 22:58   #899
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
myślałam, ale trzeba mieć własną działalność założoną. poza tym nie miałabym czym jeździć. łóżko mam ale co? busem popylać? a to łóżko waży ze 20kg i jest trochę nieporęczne w noszeniu

a tak w ogóle to... za rok o tej porze będę szaleć na moim weselu

Wynająć jakąś mini kanciapkę i działać

Z jednej strony zazdroszczę, z drugiej współczuję tego wesela - ja się na swoim bardziej umęczyłam niż ubawiłam A że to nie było tak dawno (w listopadzie 2011) to jeszcze bardzo dobrze pamiętam moją minę z godziny 4 nad ranem pod tytułem "niech już wszyscy sobie idą"

Ale wysyp nowych cycuchów

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:04   #900
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dopytaj jak mozeszale i tak kupie jutrozdjatka wstawie ww wtroerj jak juz prysznic wezmee na razie nie sa wyjsciowe heheheh juz mi chyba lepiejto dzieki tashy i jej cwiczeniem jeszcze raz buzka mala
Kochana zadzwoń i się spytaj Pani dr - ja brałam dawkę profilaktyczną jaka jest w zaleceniach producenta, mi tak Pani dr kazała brać. Po operacji warto dbać o skórę nie tylko od zewnątrz ale i od wewnątrz. I po to ta witaminka która każdej kobiecie jest potrzebna. Podobnie jak odpowiednie odżywanie po operacji, dużo odpoczynku i odpowiedni ruch.
Na cc lekarze zalecają ten lek o jakim była mowa- są już i u nas tacy lekarze których wszystkie pacjentki to biorą zapobiegawczo.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości