|
|
#31 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Co ja zrobiłam? :( a ślub tuż-tuż :(
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Noo cóż, nic godnego pochwały, ale ja nie moge Cię oceniać.
Pracuję w jednej z firm już od kilku lat, mam tam wielu kolegów 'po fachu', ale jednego w szczególności :/ oddam, bo to bardzo istotne , że jestem mężatką. On ma narzeczoną, ale mnie chyba bardzo lubi, na ostatniej imprezie firmowiej, wile mu nie było trzeba, by się otworzył. Ja to wszystko czułam po kościach, i najgorsze jest to że on nie jest mi obojetny. Strasznie nas do siebie ciągnie, to widać z daleka. Juz mam wyrzuty sumienia, , a co jak dojdzie do czegos wiecej, myślę, że wiele nam nie brakuję :/ |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W jakim sensie? Zdrada to zdrada. Prowo, jeśli nie, to nie wiesz co to miłość i związek. Odejdz od niego bo nie zasłużył na takie upokorzenie. Edytowane przez Keithlyn Czas edycji: 2012-07-27 o 22:55 |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
to ostrzeż męża, że nie wrócisz któregoś dnia z pracy normalnie, bo będzie Cię pukał inny. może małżonek w porę ucieknie. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Twoja sprawa czy narzeczonemu powiesz czy nie, jeśli może dowiedzieć się od kogoś "życzliwego" to lepiej żeby dowiedział się od ciebie - przekonałaś się, że jesteś zbyt uległa i za szybko pozwalasz obcym naruszać wszelkie granice swojej intymności. Może kurs albo poradnik jak mówić "nie" i być asertywnym? - wystawiłaś się na ryzyko chorób przenoszonych drogą płciową. Ja bym się po takiej "przygodzie" na pewno przebadała. -możliwe, że się "wyszalałaś"/ zaspokoiłaś ciekawość. Możliwe też, że nie było ci to do szczęścia potrzebne. - przekonałaś się, że flirt może skończyć się seksem - przekonałaś się, że jak dasz komuś swój numer telefonu to ten ktoś może z niego skorzystać - przekonałaś się jak wygląda seks analny I to chyba mniej więcej to co zrobiłaś. Poza tym, że oczywiście zdradziłaś swoje partnera. Ja martwiłabym się przede wszystkim w pierwszym rzędzie o zdrowie fizyczne/intymne przyszłego męża po moim ryzykownym przypadkowym seksie- pewnie dlatego, że ma praktyczne podejście do życia. Kwestia moralności też jest ważna ale to już kwestia waszych systemów wartości, tolerancji, zasad jakie ustaliliście dla bycia razem itd. I kwestia przede wszystkim Twojego sumienia. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- mistrzu mój
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
i dziwnym trafem 1 wiadomosc na koncie
|
|
|
|
|
#39 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
Autorce bardziej się przydadzą majtki na pin, niż kurs asertywności. edit : nie wiem tylko co z otworem gębowym, bo tam tez co nieco wcisnąć się da. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2012-07-27 o 22:59 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Are you talking to me?!
|
Prawda?
![]() Ja tak samo
|
|
#41 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do użytkowniczki KISIELOVA to Twoje posty ani nic nie wnoszą ani nie są śmieszne.Mi przynajmniej do śmiechu nie jest. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
właśnie przypomniała mi się teoria, że "w dupę to nie zdrada, na Helu nie zdrada, za granicą, powyżej 200km, na wakacjach etc" to nie zdrady. Więc autorko, głowa do góry i heja do ołtarza. !
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cóż, poprawiłam sobie humor w ciągu 10 min, a miałam wisielczy
![]() Jeżeli istenieje możliwość, że to rzeczywiście prawda, to przeraża mnie ten świat i ludzie. Przeraża mnie zakłamanie, chamstwo i bezczelność. Nie wiem jak można bzykać się 'na dwa baty' z obcymi facetami a potem pisać, że kocha się własnego nad życie. Hipokryzja przekroczyła wszelki granice.
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam dalej nie wierzę
), ale nigdy nie zdradziłam faceta i nawet nie będąc w związku nie powalam obcym facetom na więcej niż taniec. Ja na twoim miejscu odwołałabym ślub i powiedziała TŻtowi prawdę. Ma prawo chłopina wiedzieć z kim chce się wiązać. Nadal uważam, że prowo
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Mógłby któryś mod sprawdzić czy to nie jakieś multikonto?
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedz sobie na te 2 pytania i będziesz wiedzieć co robić. Ja znam odpowiedzi dotyczące mojego TŻ'ta i dzięki temu znam granice w jakich mogę się poruszać. Poza tym jeśli nie jesteś z natury monogamistką to Twój partner powinien o tym wiedzieć przed ślubem. A co do otwartości- do przypadkowego seksu wiele nie trzeba. Tylko pytanie co potem. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę, że ot tak można dać się wyru*chać dwóm kolesiom, podczas gdy za parę dni ślub...
Jak tak czytam niektóre historie na wizażu to stwierdzam, że za młoda i zbyt ograniczona jestem, żeby zrozumieć pewne rzeczy... Jakim ścierwem trzeba być, żeby po czymś takim wziąć ślub z niczego nieświadomym facetem... Co za ludzie... Ja chyba do psychologa na jakąś terapię muszę iść Do ośrodka zamkniętego na odwyk od wizażu, bo rycie bani maksymalne. Powaga.
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
prowo
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie ludzie niekoniecznie muszą żyć w cnocie czy monogamii ale powinni ustalić z partnerem na jakich zasadach ma funkcjonować związek i szanować te ustalenia. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;35554392]Ja też się zastanawiam nad terapię, bo jeszcze się okaże, że jak mąż zadzwoni do mnie i powie 'zdradziłem cię', to pierwszą moją reakcją będzie 'kochanie, słaba ta prowokacja'
cholercia, masz rację. albo terapii nam trzeba, albo same powinnyśmy zdradzać chłopów! Toż to dziwne niesłychanie, że nie w głowach nam zdradzanie ! |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tekst pod publikę, żeby było smiesznie? swoją drogą z tym analem przegięłaś w tej historii po 1) niby twoj pierwszy raz, a ty od razu się zgadzasz 2) seks analny bez przygotowania pod wzgleem higieny? no chyba, że facet od dziecka marzył by zostać szambonurkiem Kupy (nomem omen ) się to nie trzyma. Popracuj nad formą i twórz bardziej logiczne wątki, a bedzie dobrze
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Słabe trochę.
Naprawdę nie musiałaś podawać opisu tego, co robiłaś z kumplami. Twój przyszły mąż pewnie nie będzie najszczęśliwszy...
|
|
#60 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.