Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 00:03   #2941
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
życie zaczyna się po trzydziestce (ponoć) a Ty piszesz, że to zaawansowany wiek.
tak, chyba, że ma się czterdziestkę to wtedy ponoć po czterdziestce

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
w mojej mieścinie nawet go nie widziałam muszę się chyba wybrać z koleżankami na jakieś piwo... zrobilyscie mi smaka, a piwo mi tylko smakuje na mieście w damskim towarzystwie
kurcze, mnie też smaka narobiłyście, chyba każę sobie kupić Bavarię w Tesco -0% alkoholu ale jest lekko gazowana i nie wiem co na to Kasia

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
jeszcze trochę mi się ciśnienie podniesie a on wyląduje u teściowej
a przyjmie go? Moja kiedyś powiedziała Tz-etowi, że przyjmie go tylko z żoną....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 01:49   #2942
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Dobranoc
Przespałam najważniejsze momenty
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 05:23   #2943
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie
ja wczoraj przeżyłam chwile grozy. wzięłam prysznic i poszłam do łóżka, za godzinę wstaję, a tu mam bieliznę mokrą, mam nadzieję, że to przez to, że wycierałam się na szybko i zrobiłam to niedokładnie, bo teraz jest sucho. mam nadzieję, że to nie wody mi się sączą. zapisze się w poniedziałek na szybszą wizytę u gina, bo nie zniosę tej niepewności
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 07:35   #2944
zebrawpaski
Zakorzenienie

fioluś- jeżeli coś Cię niepokoi to podjedź nawet dzisiaj na IP.

Dzień Dobry wszystkim!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 07:53   #2945
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Ja juz po usg - ufff Kropek ma sie dobrze
Kundziu cudne wiadomości. A taniec musi być piękny

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Ja jeszcze miesiac i przystepuje do starnek, czekam tylko na wizyte u endokrynologa-ginekologa.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ja nie pozwalam aby Kasia spała z nami i złoszczę się na Tz-eta jak chce w nocy aby po karmieniu została u nas..
Malutka jest cały czas blisko Was. idealny układ i dobrze że Kasia w niego wchodzi

Cytat:
mój Tz-et jutro wraca do pracy a ja mam nadal baby blues...
czym się objawia?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35551614]dzisiaj miałam miły dzień.[/QUOTE]

Cytat:
tż zostawił wodny odkurzacz na łóżku
ale po co? odkurzał materac?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35553671]Oglądacie?
Ja oglądam i jestem wściekła, że kończy się o 1.30 :/ [/QUOTE]tiiaaa padłam jak racuch. nic nie kumałam

Cytat:
oglądam kamasutrę na polsat play, (...) idę pranie wieszać. aaa i jeszcze desperados się chłodzi w lodówce
hehe myślałam, że męża bałamucić

Cytat:
tak, chyba, że ma się czterdziestkę to wtedy ponoć po czterdziestce
buhhhhaha mentalnie się czuję na 70tkę

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ja wczoraj przeżyłam chwile grozy.
jak teraz????

U mnie spokój. ale co się wczoraj wystraszyłam to moje. dziękuję Wam za wsparcie. tylko Wy rozumiecie moją panikę....:cm ok:

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:09   #2946
Konto usunięte

Ja wstałam o 6.30 i piekę
Ale te muffinki wyborne są (z masłem orzechowym, póki co moje de best muffinki).

Pani dobrze, że wszystko OK

Fiol jak się niepokoisz, to idź na wizytę, ale to może być to, co piszesz lub też może efekt upałów i najzwyklejszy w świecie pot? W każdym razie trzymam kciuki, ale na pewno jest dobrze

Grrr zepsuł mi się minutnik! A obiecałam sobie go używać, odkąd zjarałam na czarno ciastka francuskie przez przedłużającą się rozmowę telefoniczną..

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-07-28 o 08:14
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:18   #2947
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
póki co cisza w gaciach. ale mam tak uniesione nogi, że grawitacja nie działa

chłop mi właśnie przyniósł zamówiony w aptece wzmocniony kwas foliowy. w wielkim mieście nie dostępny od ręki.
ja też przyjmowałam taki kwas, ale u mnie był dostępny od ręki , ja go przyjmowałam po # jeszcze przed zajściem w ciążę

Cytat:
chyba ze względu na mój zaawansowany wiek dostałam wzmocniony kwas foliowy. na recetę. w sumie nie wiem czy też dostępny od ręki... Konkubent był wczoraj w 5 aptekach, w końcu zamówił na dziś.
acidum folicum richter 15 mg (w standardowym foliku jest 0,4 mg... i brałam go 1x 1, a teraz 2 x 1... wszystkie ręce na pokład )
ja miałam 4 mg może dlatego był dostępny od razu od ręki

Cytat:
jestem zła tż zostawił wodny odkurzacz na łóżku i nie wiem jak on to zrobiła ale zamoczył materac, kołdrę, kapę... co za sierota
rzeczywiście sierota ;p
Jak spaliście ??
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35553671]Oglądacie?
Ja oglądam i jestem wściekła, że kończy się o 1.30 :/ Idę jutro do pracy.... :/[/QUOTE]
nie oglądałam, od maja tv nie było włączane
Cytat:
w mojej mieścinie nawet go nie widziałam muszę się chyba wybrać z koleżankami na jakieś piwo... zrobilyscie mi smaka, a piwo mi tylko smakuje na mieście w damskim towarzystwie
też mi smaka zrobiłyście a ja właściwie prawie 2 lata żadnego alkoholu nie piłam

Cytat:
witajcie
ja wczoraj przeżyłam chwile grozy. wzięłam prysznic i poszłam do łóżka, za godzinę wstaję, a tu mam bieliznę mokrą, mam nadzieję, że to przez to, że wycierałam się na szybko i zrobiłam to niedokładnie, bo teraz jest sucho. mam nadzieję, że to nie wody mi się sączą. zapisze się w poniedziałek na szybszą wizytę u gina, bo nie zniosę tej niepewności
jak teraz ? mam nadzieje, że wszystko dobrze

Cytat:
Kundziu cudne wiadomości. A taniec musi być piękny

Malutka jest cały czas blisko Was. idealny układ i dobrze że Kasia w niego wchodzi

czym się objawia?

tiiaaa padłam jak racuch. nic nie kumałam

buhhhhaha mentalnie się czuję na 70tkę

jak teraz????

U mnie spokój. ale co się wczoraj wystraszyłam to moje. dziękuję Wam za wsparcie. tylko Wy rozumiecie moją panikę....:cm ok:
uff martwiłam się o Ciebie

Ja wczoraj miałam nagłą i nie spodziewaną wizytę teściów...... i tak chyba cały wieczór odreagowywałam i odpoczywałam. Mikołaj też odreagowywał ;/ ogólna masakra była

zeberka ja chyba też mam baby blues obecnie, chyba każdy przez to musi przejść

dobrego dnia wszystkim życzę

komu kawy idę właśnie robić ?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:26   #2948
anusia1808
Rozeznanie

Dzień dobry
u mnie taki skwar że nie idzie wyrobić a ja na dodatek do 14 w pracy jedyne pocieszenie że jest klima i da się jakoś funkcjonować

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:34   #2949
Alfahelisa
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35554215]
A tak swoją drogą, jeśli któraś piła Desperadosa Red - jakie wrażenia?[/QUOTE]

piłam we Francji rok i dwa lata temu i red i mas tam jest bez problemu ciągle dostępny
ja lubię każdą postać Desperadosa, dobrze że W KOŃCU pojawił się w Polsce
tylko nie wiem dostępny jest tylko Red, czy Mas też jest?
tylko póki co nie mogę spróbować, a reklamują że jest to wersja limitowana (chyba każe tż kupić zgrzewkę, w razie jakby miał znów zniknąć za jakiś czas)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:42   #2950
kooocur
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Pani- uff jak dobrze, ze wszystko jest ok! Myślę, że każda wstrzymuje oddech i modli się w myslech jak drugiej źle sie dzieje!

Czekamy na wieści od Ciebie kochana...

U mnie 34 stopnie ale deszcz pada

Dziś zaczynam malowanie pokoju na biuro w domu...zobaczymy jak wyjdzie

Od poniedziałku będę pracować w domku

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:53   #2951
Konto usunięte

Zmykam, miłego dnia wszystkim
Stary 2012-07-28, 09:26   #2952
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
chyba ze względu na mój zaawansowany wiek dostałam wzmocniony kwas foliowy. na recetę. w sumie nie wiem czy też dostępny od ręki... Konkubent był wczoraj w 5 aptekach, w końcu zamówił na dziś.
acidum folicum richter 15 mg (w standardowym foliku jest 0,4 mg... i brałam go 1x 1, a teraz 2 x 1... wszystkie ręce na pokład )
ja kiedyś też brałam jakiś kwas foliowy na receptę, przed pierwszą ciążą, ale nie wiem czy to nie był 4mg, dostawałam go od swojego lekarza (nie gina), ale potem przed ciążą stwierdził, że już nie trzeba i wystarczy mi zwykły folik, chyba, że gin będzie kazał brać większy, ale nie kazał.

Cytat:
jestem zła tż zostawił wodny odkurzacz na łóżku i nie wiem jak on to zrobiła ale zamoczył materac, kołdrę, kapę... co za sierota
mężczyźni nie myślą, mam przykład w domu.

Cytat:
jeszcze trochę mi się ciśnienie podniesie a on wyląduje u teściowej
moja teściowa po remoncie mieszkania zlikwidowała dawny pokój mojego męża, wywaliła jego łóżko i zrobiła sobie biblioteczkę, a potem zapowiedziała, że jakby mąż chciał przypadkiem do nich wracać to nie ma już miejsca

Cytat:
to dobrze. rozumiemy, sama chyba padłabym na zawał gdybym zobaczyła choć kroplę krwi tam gdzie nie trzeba. zresztą większość dnia wczoraj przeleżałam ze strachu, żeby sytuacja się nie powtórzyła, jako że to był ten dzień ciąży, w którym wtedy wszystko się skończyło, także chyba profilaktycznie schodziłam na zawał i ciągle sprawdzałam czy ok, ale to chyba będę robić do końca..

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
ja miałam 4 mg może dlatego był dostępny od razu od ręki

Ja wczoraj miałam nagłą i nie spodziewaną wizytę teściów...... i tak chyba cały wieczór odreagowywałam i odpoczywałam. Mikołaj też odreagowywał ;/ ogólna masakra była

komu kawy idę właśnie robić ?
ja chyba też miałam właśnie 4mg kiedyś i nie było problemu z kupieniem nawet w mojej durnej aptece (prawie żadnych leków tam nie mają, wszystko sprowadzają na bieżąco, przez co trzeba czekać dzień, a jak leki nagle potrzebne to szlag trafia). po pierwszej wizycie u gina teraz dostałam luteinę, idę do mojej apteki i słyszę, że na jutro po południu dopiero, ręce mi opadły, już miałam wizję, że do tego jutra to nie będzie potrzebna bo będzie za późno, dobrze, że miałam w domu jeszcze prawie całe opakowanie.

co się stało? tak teściowie Was odwiedzają nagle?

ja mam "kawę", właśnie zrobiłam, inkę......
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:27   #2953
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja kiedyś powiedziała Tz-etowi, że przyjmie go tylko z żoną....
mądra kobieta
Cytat:
witajcie
ja bym podjechała na IP, niech zrobią usg, sprawdzą stan wód. Wykończysz się do poniedziałku.
Cytat:
tiaaa...mąż z pracy wrócił o 1.30 - byłam tak zaspana, że nici z bałamucenia

Odpoczywaj dalej. Będzie dobrze.
Cytat:
nie oglądałam, od maja tv nie było włączane
ja ktoś mi mówi zastanawiam się dlaczego ludzie nie oglądają tv zasady?brak czasu?

Cytat:
czym Was tak wykończyli?
Cytat:

czym się zajmujesz?

Eh... Maksia ugryzł szerszeń wleciał przez okno,mały chciał go przejechać autkiem i ... ehh...

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-07-28 o 09:28
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:35   #2954
kooocur
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35556081]Zmykam, miłego dnia wszystkim [/QUOTE]

Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ja kiedyś też brałam jakiś kwas foliowy na receptę, przed pierwszą ciążą, ale nie wiem czy to nie był 4mg, dostawałam go od swojego lekarza (nie gina), ale potem przed ciążą stwierdził, że już nie trzeba i wystarczy mi zwykły folik, chyba, że gin będzie kazał brać większy, ale nie kazał.

to dobrze. rozumiemy, sama chyba padłabym na zawał gdybym zobaczyła choć kroplę krwi tam gdzie nie trzeba. zresztą większość dnia wczoraj przeleżałam ze strachu, żeby sytuacja się nie powtórzyła, jako że to był ten dzień ciąży, w którym wtedy wszystko się skończyło, także chyba profilaktycznie schodziłam na zawał i ciągle sprawdzałam czy ok, ale to chyba będę robić do końca..

ja mam "kawę", właśnie zrobiłam, inkę......
Ooooo kawy mi sie chce....

Kochana spokojnie..nie może sie dwa razy powórzyc ten sam scenariusz

Teraz będzie dobrze...

Cytat:
mądra kobieta

ja bym podjechała na IP, niech zrobią usg, sprawdzą stan wód. Wykończysz się do poniedziałku.

Odpoczywaj dalej. Będzie dobrze.

ja ktoś mi mówi zastanawiam się dlaczego ludzie nie oglądają tv zasady?brak czasu?

czym Was tak wykończyli?

czym się zajmujesz?

Eh... Maksia ugryzł szerszeń wleciał przez okno,mały chciał go przejechać autkiem i ... ehh...
Też bym pojechała na IP.

Nie zaszkodzi skontrolowac

Ja prowadzę biuro podróży ale interentowe

Do tego sprzedaż na allegro

Synuś
Stary 2012-07-28, 09:45   #2955
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
też mnie to zastanawia. ja co prawda mam czasem takie ciągi dni, że tv mnie nie interesuje, ale np jak coś prasuję to tylko przy tv, generalnie tv gdzieś tam mi towarzyszy, zerkam jak siedzę przy kompie nie raz albo coś.

Cytat:
Kochana spokojnie..nie może sie dwa razy powórzyc ten sam scenariusz
Teraz będzie dobrze...

tego się trzymam, że teraz ma być dobrze, ale wiesz, strach bywa silniejszy.

o, dobrze wiedzieć, a jakaś strona internetowa, cokolwiek? sprzedajesz oferty różnych biur czy jak? bo chyba nie do końca mogę to sobie wyobrazić.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

byłam z rana na badaniach, ok 16 powinny być wyniki... żeby tylko hcg ładnie urosło ostatnie miałam robione 18.07.

zaraz rozwieszę pranie i biorę się za szukanie noclegów w Zakopcu, strasznie trudno znaleźć coś. wczoraj tyle kwater obdzwoniliśmy i nic
Stary 2012-07-28, 09:48   #2956
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
też mnie to zastanawia. ja co prawda mam czasem takie ciągi dni, że tv mnie nie interesuje, ale np jak coś prasuję to tylko przy tv, generalnie tv gdzieś tam mi towarzyszy, zerkam jak siedzę przy kompie nie raz albo coś.

tego się trzymam, że teraz ma być dobrze, ale wiesz, strach bywa silniejszy.

o, dobrze wiedzieć, a jakaś strona internetowa, cokolwiek? sprzedajesz oferty różnych biur czy jak? bo chyba nie do końca mogę to sobie wyobrazić.
Sprzedaje oferty niemieckich biur podróży

No sprawda wygląda prosto, pisze maile, wsyłam oferty, tworze foldery, podpisuje umowy interentowo i co najwazniesze działam na cała Polskie a czasami i dalej

Mam oczywiście stronę interenową.

Jeszcze trochę i nikt nie bedzie chodził po biurach w mieście.

Piszesz do mnie maila i mailem dostajesz oferty, które sa przygotowane specjalnie pod Twoje preferencje...

Synuś
Stary 2012-07-28, 09:50   #2957
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35555802]Ja wstałam o 6.30 i piekę
Ale te muffinki wyborne są (z masłem orzechowym, póki co moje de best muffinki)
[/QUOTE]ale mąż ma raj... wstaje a tu cieplutkie muffineczki do kawki... RAJ.

Cytat:
ogólna masakra była
coś gadali?

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
chyba każe tż kupić zgrzewkę, w razie jakby miał znów zniknąć za jakiś czas)
hehe i u Wiktora pod łóżeczkiem trzymać

Cytat:
super. jeśli masz taką możliwość, nie ma lepiej.

Cytat:
moja teściowa po remoncie mieszkania zlikwidowała dawny pokój mojego męża, wywaliła jego łóżko i zrobiła sobie biblioteczkę, a potem zapowiedziała, że jakby mąż chciał przypadkiem do nich wracać to nie ma już miejsca

Cytat:
i ciągle sprawdzałam czy ok, ale to chyba będę robić do końca..
skąd ja to znam...

Cytat:
późno...

Cytat:
Eh... Maksia ugryzł szerszeń wleciał przez okno,mały chciał go przejechać autkiem i ... ehh.
oj-joj. bardzo płakał? nic mu nie wyskoczyło? cholircia....

Cytat:

wow. ciekawie

Stary 2012-07-28, 10:01   #2958
anusia1808
Rozeznanie

PANI jak się dzisiaj czujesz?

FIOLUSIU byłaś na IP czy czekasz do poniedziałku?

MONIKA z pewnością beta urosła daj koniecznie znać jak odbierzesz wyniki

KOCURKU bardzo ciekawa praca.

MAKSI ojej szerszeń? To nie ciekawie i jak mały? Ja po takim ugryzieniu musiałbym jechać do szpitala, czasem wystarczy ze osa mnie ugryzie i puchnę okropnie.

ZEBERKO jak Kasia znosi te upały?

MAGA, ESESKA, KUNDZIA jak się czujecie?

BERBIE nie masz co się wściekać to przecież tylko facet

NATALIA ja mam to szczęście że do mnie teściowie przychodza tylko okazionalnie raz w roku ( czyt. na moje lub męża imieniny)

PERSE tez dzisiaj pracujesz?

ALFA taki zapas to bardzo dobry pomysł

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:08   #2959
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Sprzedaje oferty niemieckich biur podróży

No sprawda wygląda prosto, pisze maile, wsyłam oferty, tworze foldery, podpisuje umowy interentowo i co najwazniesze działam na cała Polskie a czasami i dalej

Mam oczywiście stronę interenową.

Jeszcze trochę i nikt nie bedzie chodził po biurach w mieście.

Piszesz do mnie maila i mailem dostajesz oferty, które sa przygotowane specjalnie pod Twoje preferencje...
ciekawe, zapamiętam.

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
MONIKA z pewnością beta urosła daj koniecznie znać jak odbierzesz wyniki
oby urosła, bo martwię się, ani usg nie miałam jeszcze, ani bety tyle nie robiła i w sumie żadnych wieści od maleństwa, jakby to można było tak nazwać. jak tylko sprawdzę wyniki to tu zajrzę, ostatnio wizaż jest pierwszą i ostatnią rzeczą jaką robię na kompie
Stary 2012-07-28, 10:14   #2960
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Też brałam ten kwas profilaktyczne po 2 #
Cieszę się że już wszystko dobrze może to było plamienie po badaniu

Zeberka ja dopiero teraz zaczęłam spać z Olkiem, jak był taki mały jak Twoja Kasia to spał tylko w łóżeczku teraz też śpi większość w łóżeczku np. dzisiaj od 21 do 4 spał w łóżeczku, o 4 karmienie i spał ze mną do 9.30 no i ja śpię sama w salonie bo tż w sypialni na górze, mamy takie schody jak drabina więc ja z Małym musiałam przenieść się do salonu na dole (mam nadzieję ze już niedługo dostaniemy klucze, a tam już wszyscy razem w sypialni będziemy) Z Tż i dzieckiem też bałabym się spać
Cytat:

Ojej, biedny musi mocno boleć

Fiolusiek ja tez pojechałabym na IP

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:17   #2961
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe, zapamiętam.

oby urosła, bo martwię się, ani usg nie miałam jeszcze, ani bety tyle nie robiła i w sumie żadnych wieści od maleństwa, jakby to można było tak nazwać. jak tylko sprawdzę wyniki to tu zajrzę, ostatnio wizaż jest pierwszą i ostatnią rzeczą jaką robię na kompie
Monia a który to tydzien, ze Ci usg nie zrobili? Z tego co pamietam to juz jakiś czas temu sie dowiedziałam o dzidzi??

Synuś
Stary 2012-07-28, 10:39   #2962
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
a przyjmie go? Moja kiedyś powiedziała Tz-etowi, że przyjmie go tylko z żoną....
wątpię
Cytat:

odkurzał w sypialni i nie wiem czemu postawił odkurzacz na łóżku ja nigdy nie nadążam za jego tokiem myślenia
Cytat:

zeberka ja chyba też mam baby blues obecnie, chyba każdy przez to musi przejść
co się dzieje? moja teściowa po tym jak ostatnio jej wygarnęłam co myśle chyba w ramach zemsty cześciej do mnie przychodzi zaczynam mieć uczulenie na tą kobietę
Cytat:
bidulek. mocno płakał?
Cytat:
dobrze wiedzieć, za rok może skorzystam
Stary 2012-07-28, 10:41   #2963
eseska
Zakorzenienie

Dzien dobry!
PANI! dobrze ze dzis dobrze!
Cytat:
FIO! i jak dziś? Zapisał sie do lekarza czy na IP jedziesz?

Cytat:

KOOCUR! fajną masz prace, ale ja podziwiam ze w domu potrafisz pracować. ja sie jakos nie potrafie zorganizowac chyba.

Cytat:

MAKSI! oj biedaczek! i jak sie ma?
Cytat:

byłam z rana na badaniach, ok 16 powinny być wyniki... żeby tylko hcg ładnie urosło ostatnie miałam robione 18.07.
ZACISKAM KCIUKI!

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość

MAGA, ESESKA, KUNDZIA jak się czujecie?
ANUSIA! dziękuje ja dobrze staram sie na upały nie wyłazic. a dziecie moje leniwe sie cos zrobiło!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:41   #2964
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Monia a który to tydzien, ze Ci usg nie zrobili? Z tego co pamietam to juz jakiś czas temu sie dowiedziałam o dzidzi??
skończony 6. usg mam mieć we wtorek, wtedy będzie skończony 7 tydzień. mój gin nie robi tak od razu usg, wtedy też nie miałam i już nie doczekałam. przez te wszystkie wizyty u lekarzy czuję się jakbym w połowie ciąży była, mam wrażenie, że od II kresek tyle się nalatałam i badań robiłam..
Stary 2012-07-28, 10:46   #2965
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Fiol ja od rana miałam takie samo wrażenie i oczywiście schiza, że coś się dzieje z wodami :/ a w dodatku TŻ zaraz wyjeżdża na kawalerski na cały week. Ja z panieńskiego zrezygnowałam, bo dziewczyny jechały na 3 dni nad morze, ale trochę mi żal było

Maksi mały nie ma żadnego uczulenia? Biedactwo

Anusia u mnie w miarę ok, chyba gorzej psychicznie, zaczynam mieć problemy ze spaniem, nachodzą mnie czarne myśli. Cały czas się zastanawiam gdzie wtedy zniknęły mi te wody i teraz co chwilę do łazienki biegam i sprawdzam czy sucho

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:51   #2966
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

ja też TV nie oglądam, albo bardzo rzadko po prostu nie chce mi się, wolę film na kompie obejrzeć, filmy uwielbiam

dzię dobrze już czułam się po bromergonie stwierdziłam, że pójdę na PRL w poniedziałek i jak dalej będzie podwyższona to będę brać te 1,5tabletki jak lekarz kazał, póki co zostaję przy jednej

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:55   #2967
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czemu postawił odkurzacz na łóżku ja nigdy nie nadążam za jego tokiem myślenia
hehe skomplikowany

Cytat:
moja teściowa po tym jak ostatnio jej wygarnęłam co myśle chyba w ramach zemsty cześciej do mnie przychodzi zaczynam mieć uczulenie na tą kobietę
babbyyyy... ale nie zła jest. zwykle odwrotnie działa.
Cytat:
przez te wszystkie wizyty u lekarzy czuję się jakbym w połowie ciąży była, mam wrażenie, że od II kresek tyle się nalatałam i badań robiłam..

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
od rana miałam takie samo wrażenie i oczywiście schiza, że coś się dzieje z wodami :/

to nie fair co ten los z nas zrobił
czuję się jak paranoiczka

Stary 2012-07-28, 10:55   #2968
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze wiedzieć, za rok może skorzystam
Nie ma problemu....

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Dzien dobry!

KOOCUR! fajną masz prace, ale ja podziwiam ze w domu potrafisz pracować. ja sie jakos nie potrafie zorganizowac chyba.

!

Długo miałam biuro, ale godzine dojeżałam do centrum co mi sie w ogole nie kalkulowało.

Teraz pracuje praktycznie 24/na dobe

Pracuje tak od 20 roku życia czyli praiw 7 lat

Cytat:
skończony 6. usg mam mieć we wtorek, wtedy będzie skończony 7 tydzień. mój gin nie robi tak od razu usg, wtedy też nie miałam i już nie doczekałam. przez te wszystkie wizyty u lekarzy czuję się jakbym w połowie ciąży była, mam wrażenie, że od II kresek tyle się nalatałam i badań robiłam..
No właśnie tez miała takie wrażenie..

Spokojnie kochana bedzie dobrze. Nie masz skurczy, nie mas zkrwi wiec wszystko jest dobrze!!!

czekamy an wynki bety..szybciutko sie z nami podziel

Synuś
Stary 2012-07-28, 11:43   #2969
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry....

pojawiam sie i znikam hehe

BERBIE wrrr tez bym się napiła piwa :P ale tak z rana nie wypada teraz a narobiłaś mi smaka :P
Ale w lodowce chłodzi się i shandy i somrsby hihi no i bacardi i cola i sprite zatem mam w czym wybierać
A bavaria jest dostepna w tesco np też lubię i szwagier TUREK tez polubił bardzo

Przepraszam że tylko o sobie....
Co u Was?? powoli nadrabiam od końca hihi

Zeberka widze że żelazne zasady masz i się ich 3masz w sumie to i dobrze

MAXI hihi a ja zbałamuciłam Tż a Tobie się nie udało :P ale może dziś?? ;>

aaaa wczoraj doczytałam....LUCY wiem że ciężko Wam będzie posłac małą do żłobka ale skoro ruszyliście kontakty aby się dostała to w sumie trzeba się "cieszyć" na tyle na ile to możliwe....szkoda że nie mieszkam bliżej to jakoś dałybyśmy radę nie?? ;>

Koocurek podaj Twoja stronkę to praca dla mnie hihi

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-07-28 o 11:47
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:50   #2970
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
to nie fair co ten los z nas zrobił
czuję się jak paranoiczka
też tak myślę... tylko czekać aż w szpitalu psychiatrycznym wyląduję.

Cytat:
No właśnie tez miała takie wrażenie..

Spokojnie kochana bedzie dobrze. Nie masz skurczy, nie mas zkrwi wiec wszystko jest dobrze!!!

czekamy an wynki bety..szybciutko sie z nami podziel
czekamy, czekamy..

znalazłam noclegi w Zakopcu!!! ale obdzwoniłam od wczoraj tyle kwater, że masakra!!! teraz na spokojnie mogę myśleć co ze sobą zabrać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości