|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
tak, chyba, że ma się czterdziestkę to wtedy ponoć po czterdziestce![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- a przyjmie go? Moja kiedyś powiedziała Tz-etowi, że przyjmie go tylko z żoną....
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Dobranoc
![]() Przespałam najważniejsze momenty
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja wczoraj przeżyłam chwile grozy. wzięłam prysznic i poszłam do łóżka, za godzinę wstaję, a tu mam bieliznę mokrą, mam nadzieję, że to przez to, że wycierałam się na szybko i zrobiłam to niedokładnie, bo teraz jest sucho. mam nadzieję, że to nie wody mi się sączą. zapisze się w poniedziałek na szybszą wizytę u gina, bo nie zniosę tej niepewności |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
fioluś- jeżeli coś Cię niepokoi to podjedź nawet dzisiaj na IP.
Dzień Dobry wszystkim!
|
#2945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kundziu cudne wiadomości. A taniec musi być piękny
Cytat:
![]() Cytat:
i dobrze że Kasia w niego wchodzi ![]() czym się objawia? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35551614]dzisiaj miałam miły dzień.[/QUOTE] ale po co? odkurzał materac? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35553671]Oglądacie? Ja oglądam i jestem wściekła, że kończy się o 1.30 :/ [/QUOTE]tiiaaa padłam jak racuch. nic nie kumałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak teraz???? U mnie spokój. ale co się wczoraj wystraszyłam to moje. dziękuję Wam za wsparcie. tylko Wy rozumiecie moją panikę....
|
|
|
#2946 |
|
Konto usunięte
|
Ja wstałam o 6.30 i piekę
![]() Ale te muffinki wyborne są (z masłem orzechowym, póki co moje de best muffinki).Pani dobrze, że wszystko OK ![]() Fiol jak się niepokoisz, to idź na wizytę, ale to może być to, co piszesz lub też może efekt upałów i najzwyklejszy w świecie pot? W każdym razie trzymam kciuki, ale na pewno jest dobrze ![]() Grrr zepsuł mi się minutnik! A obiecałam sobie go używać, odkąd zjarałam na czarno ciastka francuskie przez przedłużającą się rozmowę telefoniczną.. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-07-28 o 08:14 |
|
|
|
#2947 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja go przyjmowałam po # jeszcze przed zajściem w ciążę Cytat:
Cytat:
Jak spaliście ?? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35553671]Oglądacie? Ja oglądam i jestem wściekła, że kończy się o 1.30 :/ Idę jutro do pracy.... :/[/QUOTE] nie oglądałam, od maja tv nie było włączane ![]() Cytat:
a ja właściwie prawie 2 lata żadnego alkoholu nie piłam Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam nagłą i nie spodziewaną wizytę teściów...... i tak chyba cały wieczór odreagowywałam i odpoczywałam. Mikołaj też odreagowywał ;/ ogólna masakra była zeberka ![]() dobrego dnia wszystkim życzę komu kawy idę właśnie robić ?
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
u mnie taki skwar że nie idzie wyrobić a ja na dodatek do 14 w pracy
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35554215]
A tak swoją drogą, jeśli któraś piła Desperadosa Red - jakie wrażenia?[/QUOTE] piłam we Francji rok i dwa lata temu i red i mas tam jest bez problemu ciągle dostępnyja lubię każdą postać Desperadosa, dobrze że W KOŃCU pojawił się w Polsce tylko nie wiem dostępny jest tylko Red, czy Mas też jest? tylko póki co nie mogę spróbować, a reklamują że jest to wersja limitowana (chyba każe tż kupić zgrzewkę, w razie jakby miał znów zniknąć za jakiś czas)
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Pani- uff jak dobrze, ze wszystko jest ok! Myślę, że każda wstrzymuje oddech i modli się w myslech jak drugiej źle sie dzieje! Czekamy na wieści od Ciebie kochana... U mnie 34 stopnie ale deszcz pada ![]() Dziś zaczynam malowanie pokoju na biuro w domu...zobaczymy jak wyjdzie Od poniedziałku będę pracować w domku |
|
|
|
#2951 |
|
Konto usunięte
|
Zmykam, miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#2952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja teściowa po remoncie mieszkania zlikwidowała dawny pokój mojego męża, wywaliła jego łóżko i zrobiła sobie biblioteczkę, a potem zapowiedziała, że jakby mąż chciał przypadkiem do nich wracać to nie ma już miejsca Cytat:
Cytat:
co się stało? tak teściowie Was odwiedzają nagle? ja mam "kawę", właśnie zrobiłam, inkę...... |
||||
|
|
|
#2953 | |||
|
Wtajemniczenie
|
mądra kobieta
Cytat:
tiaaa...mąż z pracy wrócił o 1.30 - byłam tak zaspana, że nici z bałamucenia Odpoczywaj dalej. Będzie dobrze. ja ktoś mi mówi zastanawiam się dlaczego ludzie nie oglądają tv zasady?brak czasu? ![]() Cytat:
Cytat:
Eh... Maksia ugryzł szerszeń wleciał przez okno,mały chciał go przejechać autkiem i ... ehh...
Edytowane przez maksikola Czas edycji: 2012-07-28 o 09:28 |
|||
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35556081]Zmykam, miłego dnia wszystkim
[/QUOTE]Miłego dnia Cytat:
Kochana spokojnie..nie może sie dwa razy powórzyc ten sam scenariusz ![]() Teraz będzie dobrze... Cytat:
Nie zaszkodzi skontrolowac ![]() Ja prowadzę biuro podróży ale interentowe ![]() Do tego sprzedaż na allegro
|
||
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o, dobrze wiedzieć, a jakaś strona internetowa, cokolwiek? sprzedajesz oferty różnych biur czy jak? bo chyba nie do końca mogę to sobie wyobrazić. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- byłam z rana na badaniach, ok 16 powinny być wyniki... żeby tylko hcg ładnie urosło ![]() ![]() ostatnie miałam robione 18.07.zaraz rozwieszę pranie i biorę się za szukanie noclegów w Zakopcu, strasznie trudno znaleźć coś. wczoraj tyle kwater obdzwoniliśmy i nic |
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sprawda wygląda prosto, pisze maile, wsyłam oferty, tworze foldery, podpisuje umowy interentowo i co najwazniesze działam na cała Polskie a czasami i dalej ![]() Mam oczywiście stronę interenową. Jeszcze trochę i nikt nie bedzie chodził po biurach w mieście. Piszesz do mnie maila i mailem dostajesz oferty, które sa przygotowane specjalnie pod Twoje preferencje...
|
|
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35555802]Ja wstałam o 6.30 i piekę
![]() Ale te muffinki wyborne są (z masłem orzechowym, póki co moje de best muffinki)[/QUOTE]ale mąż ma raj... wstaje a tu cieplutkie muffineczki do kawki... RAJ. coś gadali? Cytat:
![]() super. jeśli masz taką możliwość, nie ma lepiej. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wow. ciekawie
|
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
PANI jak się dzisiaj czujesz?
FIOLUSIU byłaś na IP czy czekasz do poniedziałku? MONIKA z pewnością beta urosła KOCURKU bardzo ciekawa praca. MAKSI ojej szerszeń? To nie ciekawie i jak mały? Ja po takim ugryzieniu musiałbym jechać do szpitala, czasem wystarczy ze osa mnie ugryzie i puchnę okropnie. ZEBERKO jak Kasia znosi te upały? MAGA, ESESKA, KUNDZIA jak się czujecie? BERBIE nie masz co się wściekać to przecież tylko facet ![]() NATALIA ja mam to szczęście że do mnie teściowie przychodza tylko okazionalnie raz w roku ( czyt. na moje lub męża imieniny) PERSE tez dzisiaj pracujesz? ALFA taki zapas to bardzo dobry pomysł
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cieszę się że już wszystko dobrze Zeberka ja dopiero teraz zaczęłam spać z Olkiem, jak był taki mały jak Twoja Kasia to spał tylko w łóżeczku Cytat:
![]() Fiolusiek ja tez pojechałabym na IP
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
PANI! dobrze ze dzis dobrze! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ANUSIA! dziękuje ja dobrze staram sie na upały nie wyłazic. a dziecie moje leniwe sie cos zrobiło! |
||||
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
skończony 6. usg mam mieć we wtorek, wtedy będzie skończony 7 tydzień. mój gin nie robi tak od razu usg, wtedy też nie miałam i już nie doczekałam. przez te wszystkie wizyty u lekarzy czuję się jakbym w połowie ciąży była, mam wrażenie, że od II kresek tyle się nalatałam i badań robiłam..
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Fiol ja od rana miałam takie samo wrażenie i oczywiście schiza, że coś się dzieje z wodami :/ a w dodatku TŻ zaraz wyjeżdża na kawalerski na cały week. Ja z panieńskiego zrezygnowałam, bo dziewczyny jechały na 3 dni nad morze, ale trochę mi żal było Maksi mały nie ma żadnego uczulenia? Biedactwo Anusia u mnie w miarę ok, chyba gorzej psychicznie, zaczynam mieć problemy ze spaniem, nachodzą mnie czarne myśli. Cały czas się zastanawiam gdzie wtedy zniknęły mi te wody i teraz co chwilę do łazienki biegam i sprawdzam czy sucho
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie chce mi się, wolę film na kompie obejrzeć, filmy uwielbiam![]() dzię dobrze już czułam się po bromergonie
|
|
#2967 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to nie fair co ten los z nas zrobił czuję się jak paranoiczka
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu....
Cytat:
Długo miałam biuro, ale godzine dojeżałam do centrum co mi sie w ogole nie kalkulowało. Teraz pracuje praktycznie 24/na dobe Pracuje tak od 20 roku życia czyli praiw 7 lat ![]() Cytat:
Spokojnie kochana bedzie dobrze. Nie masz skurczy, nie mas zkrwi wiec wszystko jest dobrze!!! czekamy an wynki bety..szybciutko sie z nami podziel |
||
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry....
pojawiam sie i znikam hehe BERBIE wrrr tez bym się napiła piwa :P ale tak z rana nie wypada teraz a narobiłaś mi smaka :P Ale w lodowce chłodzi się i shandy i somrsby hihi no i bacardi i cola i sprite zatem mam w czym wybierać A bavaria jest dostepna w tesco np też lubię i szwagier TUREK tez polubił bardzo Przepraszam że tylko o sobie.... Co u Was?? powoli nadrabiam od końca hihi Zeberka widze że żelazne zasady masz i się ich 3masz w sumie to i dobrze ![]() MAXI hihi a ja zbałamuciłam Tż a Tobie się nie udało :P ale może dziś?? ;>aaaa wczoraj doczytałam....LUCY wiem że ciężko Wam będzie posłac małą do żłobka ale skoro ruszyliście kontakty aby się dostała to w sumie trzeba się "cieszyć" na tyle na ile to możliwe....szkoda że nie mieszkam bliżej to jakoś dałybyśmy radę nie?? ;> Koocurek podaj Twoja stronkę to praca dla mnie hihi
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-07-28 o 11:47 |
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę... tylko czekać aż w szpitalu psychiatrycznym wyląduję.
Cytat:
___________ znalazłam noclegi w Zakopcu!!! ale obdzwoniłam od wczoraj tyle kwater, że masakra!!! teraz na spokojnie mogę myśleć co ze sobą zabrać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

muszę się chyba wybrać z koleżankami na jakieś piwo... zrobilyscie mi smaka, a piwo mi tylko smakuje na mieście w damskim towarzystwie 

i dobrze że Kasia w niego wchodzi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ja właściwie prawie 2 lata żadnego alkoholu nie piłam 

zasady?brak czasu?