|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Hej! Fajnie, że nas nie opuszczasz czekoladniczka, bo by nam tu smutno było
![]() Moim zdaniem nie ważysz chyba zbyt dużo, więc może rzeczywiście siłownia jest lepszym wyjściem. Jeśi nie będziesz przy tym przesadzać z objadaniem się to efekty powinny być ładne... zwłaszcza jeśli chodzi o wyrzeźbienie sylwetki... a o to przecież nam chodzi ![]() U mnie kolejny dzień diety bardzo pozytywnie. Dziś bez grzechów w zasadzie, poza kawą... ale jej nie liczę do grzechów ![]() Dziś było: 1. pomidory z cebulą i kromka chleba 2. serek wiejski i szynka 3. kalafior gotowany i surówka z włoskiej kapusty + dwie nektarynki 4. orzeszki ziemne (wiem, że ten ostatni posiłek trochę kiepski, ale już nie miałam miejsca po tym warzywnym obiedzie) Widzę, że urlop mi służy, bo jem regularnie i to, co powinnam. Po prostu mam na to wszystko czas i mogę wszystko zaplanować. Jutro dzień z trzema węglowymi posiłkami. Nie wiem jeszcze co ja wymyślę na tyle posiłków... no ale coś będzie trzeba. asmenaa... 4 kg w takim czasie to pewnie już tłuszczyk sam spadł, więc spoko. Ja bym chciała tak 6-8kg, więc jeszcze sporo przede mną. Ale razem nam się uda ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiście kochana! żadnego obżarstwa ! ![]() ![]() ![]() a Tobie gratuluję wytrwałości i oby tak dalej ![]() ![]() EDIT: dziś obżeram się cały czas chrupkami kukurydzianymi, tymi najzwyklejszymi - nie wiem czy tak mogę bezlitośnie je żreć ? ;> co myślicie?
Aparatka ![]() góra - aparat stały: 09.01.2012-16.09.2014 wkrótce dół - aparat ruchomy ![]() Edytowane przez czekoladniczka Czas edycji: 2012-07-23 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() Chrupki to raczej nic fajnego - moim zdaniem. Lepiej owoca zjeść, fruktoza i witaminy - póki sezon. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Rozeznanie
|
atunia, co to są farfocle?
U mnie dziś dobry dzień i to prawie cały wolny, więc mam czas myśleć o diecie. Wczoraj jakoś źle się czułam... bolał mnie brzuch, miałam wzdęcia, bez sensu. Spróbuję dziś pic ciepła zielona herbatę do posiłków. Może to pomoże. Chociaż jest tak ciepło, że wodę też muszę pić, nie ma co. W ogóle to nauczyłam się ponownie pić dużo wody mineralnej i bardzo się z tego cieszę ![]() Plan na dziś: 1. pomidory z cebulą i chlebem (uwielbiam) 2. mam jeszcze ogórki i surówkę z kapusty włoskiej, więc wypadałoby to skończyć, może jakieś jabłuszko 3. kotlety sojowe gotowane i pasta z jajek i tuńczyk 4. a na koniec... sama nie wiem jeszcze, będę musiała wybrac się do sklepu po coś, bo lodówka zaczyna mi świecić pustkami. czekoladniczka, myslę, że siłownia to dobry pomysł. I nie chodzi tu o wagę, tylko, zeby twoje cieło wyglądało ładnie. Ćwiczenia ci pomogą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
Palolinko o farfoclach pisałam na 116 stronie, to Ispagul, błonnik i taki czasoułatwiacz kibelkowy
![]() Jej, w domu jak jestem to mam "żelazową wolę" trzymam się i godzin posiłków i ziółek i wody, a w pracy to nie bardzo jest jak. Miłego urlopowania, patrz jaka Ci się pogoda trafiła! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale jednak wolałabym parę kg mniej. Wszyscy mi tak gadają, że fajnie wyglądam itp. ![]() ![]() mam takie zdjęcie jedno gdzie widać moją figurę trochę, ale nie umiem tu dodać do wiadomości ;[[ w avatarze też moje foto jest, ale podczas opalania ![]()
![]() |
![]() |
#3517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak tam chrupki? pożarłaś wszystkie? ![]() Dziś mam praktycznie same węgle, umrę z głodu ![]() Miłego dnia dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Rozeznanie
|
ostatni dzień mam dzisiaj i wiecie co... czuję jak skurczył mi się żołądek. Nie mogę już jeść zbyt dużo na raz. To dziwne, kiedyś dojadanie było dla mnie normą, teraz jem częściej ale mniej... więc to chyba pozytyw tej diety. Poza tym czekam na @ więc na wagę nie wchodzę
![]() Parę dni na urlopie bez diety, a potem znowu wracam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo, ostatni dzień .. i jak efekty ? ile kg spadło ? ![]() chrupki pożarłam, jem normalnie póki co - waga narazie ok. 57kg sie trzyma. od poniedziałku idę na siłownie i trochę ograniczę jedzenie, tzn. MŻ sobie zrobie ![]() myślałam o zakupieniu Aqua Slim, bo lubię wodę, a dodtkowo daje to fajny smak i może przy wysiłku da jakieś efekty ? Co wy na to Kochane? ![]() buziaki chuderlaki ;* ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
nie kupuj aqua slim, szkoda kasy !
![]() zauwazylam mimo wszystko, ze onz to takie troche bledne kolo... niby spadnie w ciagu tury dwa kilo, wroci 1.5 na oszukanczych a potem spadnie kilogram- zawsze troche na plusie ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz co, znalazłam dzisiaj DIETĘ STRUKTURALNĄ . Jest duży wybór produktów, które można spożywać . Można robić koktajle i pić 2 razy dziennie wg ich przepisów . Kusi mnie .. bo od pon. idę na tą siłownię, ale też Mż chcę zastosować ![]()
![]() |
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na siłowni się będę katować.. jest m.in bieżnia, rowerek, orbitrek - myślę, że to mi wystarczy ![]() a jak u Ciebie dietkowanie ? ![]()
![]() |
![]() |
#3524 |
Raczkowanie
|
![]() bu morświn melduje: nic nie schudłam @ nadal trzyma, ale się nie poddaję! dziś węgle + białka + pokrzywa + woda jodowana z farfoclami. asmenaa gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? ![]() Muszę poczytać o tej strukturalnej, jak mi na II turze nic nie spadnie, to może za rozdzielną się wezmę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Rozeznanie
|
hej! nie mam pojęcia ile spadło, bo nie mam tu wagi... a poza tym czekam ciągle na @, więc czuję się jak hipopotam. Za to moje oszukańcze dni planuję zrobić bardzo rozważnie. Wczoraj co prawda miałam grilla i wypiłam piwo, ale nie jadłam chleba i zjadłam tylko dwa szaszłyki i sałatkę w warzyw. Dziś od rana mizeria z kromką chleba otrębowego, a na obiad jakieś kotlety z fasolką szparagową bez ziemniaków. Kombinuję u rodziców jak tylko mogę
![]() Moja mama akurat zawsze wspiera mnie w dietowaniu, bo wie, że to dla mojego zdrowia. Ale i tak cieżko mi z tymi domowymi obiadami. Postaram się nie jeść za późno, no i nie jeść tych wszystkich zapychaczy. Mam pytanie atunia, czy widzisz efekty po tych farfoclach? Poczytałam blog tego faceta i zaczęłam się nad nimi zastanawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Palolinko, ale Ty kombinujesz ![]() ![]() A farfocle działają u mnie wyłącznie na sprawy kibelkowe ( i to jak!) tylko w tym celu je wcinam. Jeśli komuś udało się schudnąć z nimi, to chwała mu za to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3527 |
Raczkowanie
|
Kobietki
![]() ![]() ja jeszcze 4 dni i zaczynam siłownię .. trochę się stresuję, bo pierwszy raz idę - czasami chodziłam, ale na aerobik jak już ![]() ![]() mam nadzieję, że nie będzie tam samych pakerów i pakerek .. a ja takie wątłe chuchro z niedoskonałościami ![]() a wie coś któraś o tych chrupkach zwykłych kukurydzianych? bo na opakowaniu nie ma żadnej info. o kaloriach - jest tylko skład: grys kukurydziany. Nie wiem czy mogę się nimi obżerać, bo ostatnio zwariowałam na ich punkcie ![]()
![]() |
#3528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() cwicze i jem zdrowe posilki ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tymi pakerkami to nie schizuj ![]() ![]() chrupki: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...ane-Flips.html aaa! byłam dziś w realu i nabyłam drogą kupna: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...zowy-Ceko.html jami! ![]() ![]() Asmenaa to fajnie, że czytasz, a skrobnij czasem słóweczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm .. mam nadzieję, że lansiarstwa nie spotkam ![]() a propos chrupkÓW .. tragedii nie ma, ale co za dużo to niezdrowo ![]() w ogóle Laski, tak plotkarsko .. schodziłam ostatnimi czasy z ciemnych włosów do blondu i dzisiaj robiłam płukanką fioletową, żeby trochę wyrównać kolor bo odcienie żółci i rudości są .. także .. toż to blond z fioletem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Chrupki kukurydziane- bardzo duza zawartosc wegli.
atunia a z ciekawosci, ile ten serek kosztuje? jak idzie dieta?!?! czekoladniczka ja w druga strone, wiec latwiej bylo - z blondu na braz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś 1 dzień II tury, węgle, węgle i węgle no i serek piórko ![]() Wczoraj gościnnie był u nas w firmie znany artysta, tośmy se cyknęły z nim fotkę..dziś zobaczyłam się w całej krasie: morświn z drugim podbródkiem i łapami jak u Pudziana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
atunia
ile CI spadlo po I turze? pudzian ma umiesnione lapki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3535 |
Raczkowanie
|
asmenaa
piórko kosztuje 24 zł gdybyście go kupowały to nie krojony! skleja się i za chiny nie da się oddzielić plasterków, nast razem kupię w kawałku, smaczny jest no i chudzina 3% ile schudłam? ano przytyłam około 30 dag, dziś porównałam wagę z I tury,bo ja sobie zapisuję każdego dnia co zjadłam i ważę się codziennie rano. Myślę, że kiedy @ już się kończy to tak na prawdę sprawdzę czy ONZ działa na mnie, czy nie. Czekoladniczko, moje włosinki są strasznie słabe, takie pióra, jakbym je potraktowała rozjaśniaczem to pewnie łysa bym została ale dzielnie wcinam od wczoraj Humavit (na drożdżach więc pryszcze już wyłażą), no i codziennie piję pokrzywę. Zresztą, wolę być pryszczata niż łysa! No i chuda ofkors! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Piszę z weekendu u mojego TŻ... a tu z dietą krucho, choć staram się jak mogę
![]() W piątek może dużo nie zjadłam, ale późno taką obiadokolację (łosoś pieczony i do tego jakieś kluseczki ze szpinakiem) więc czulam się strasznie ciężko. Dziś rano pół grahamki z serem białym i pomidorem, potem naleśnik ze szpinakiem, a na kolację poszliśmy na sushi. Wiem, nie za bardzo to wszystko dietetyczne, ale lepiej się nie dało. Myślę, że od poniedziałku zacznę kolejną turę ONZ. Nie wiem nadal ile ważę, ale dostałam dziś @ ![]() ![]() Aha, wczoraj byłam na basenie i w saunie, więc troszke spaliłam. Dziś dużo chodziłam, a na koniec graliśmy jeszcze w koszykówkę, więc też trochę ruchu do tego objadania ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Raczkowanie
|
Siema laski !
![]() ![]() Strój odpowiedni uszykowany, woda, ręcznik, mp3 . a co ! ![]() dam oczywiście znać, jak moje wrażenia po pierwszym seansie - dziś tylko godzina, żeby się zakwasów nie nabawić, chociaż i tak pewnie się pojawią, także mój Tż jest przygotowany na wieczorny masaż . ![]() dietkujecie się się widzę ostro i chudniecie zapewne, a z Wami ja! ![]() Pozdrawiam Was ;*
![]() |
#3538 |
Raczkowanie
|
joł ślicznoty
chudnę ![]() ![]() ![]() Czekoladniczko zazdraszczam orbi, ja swojego w domu zajechałam na amen ![]() mam nadzieję, że nie przesadziłaś, co? Po zakwasach ciężko się znów zmobilizować, więc ćwicz systematycznie i nie przeforsuj się! Palolinko omg ale Ty masz pokus naokoło! Bądź dzielna i wydziabuj z talerza to co złeee, a może pod stołem siedzi jakiś wiecznie głodny piesek? O, na przykład taki: http://www.youtube.com/watch?v=NQCwHluBqFc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Rozeznanie
|
hej hej! Minął weekend, zobaczymy jak będzie dalej. Na razie nie jestem w stanie robić żadnej diety, bo jednak w domu to nie do przejścia:/ Poczekam aż wrócę do siebie w środę albo w czwartek.
Wiecie co dziewczyny, tak się zastanawiam, czy nie przejść na dietę SB. Jest taka długoterminowa, a nie tylko 9dniowa i można na niej nieźle schudnąć. Kiedyś już ją stosowałam. Więc chyba tak właśnie zrobię... biorąc pod uwagę, że produkty na tej diecie są w zasadzie takie same jak na ONZ. A jak wam idzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że przefolgowałam - bo po 1. że długo jak na 1 raz a po 2. poziomy na maszynach ustawiałam takie jakbym zaawansowana była - jednak ku mojemu zdziwieniu - ZERO ZAKWASÓW ! ![]() trochę się zmartwiłam, że może źle coś robiłam, no ale jak można coś źle robić na bieżni, rowerku czy orbitreku ? chyba było okey ![]() jutro kolejna wyprawa na siłownie, wkręciło mnie to ostro - waga moja trzyma się - 57kg także jestem zadowolona, że nie wzrasta, bo w sumie to żadnej diety nie stosuje.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.