Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 10:46   #4081
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ale sukienek 7/8 duzo nie ma, z Wami ja tu juz od 3 lat omawiam suknie, wiec nie zamierzam iść w celach szukania, ewentualnie od tak, bo już okazji nie będzie. Ta szyta wyglądałaby tak: (mniej więcej oczywiście)
mnie się bardzo podoba ta kombinacja no i dekolt w serduszko
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dorzucam jeszcze kilka zdjec tylko
superowe a Twój sposób pozowania wymiata
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hejo!!!!!!!!
Pisze do Was najszczęśliwszy człowiek na ziemi
Ty lepiej opowiadaj jak było

Kochane dzisiejsze PMki (normalnie się wzruszam znowu, ileż można ) Chateczko, Wiktusiaczku, Aleksandretto, Lily of the Valley, Anulko, MiciuKiciu, Dancing_Lady życzę Wam pięknych ślubów i wesel i samych szczęśliwych małżeńskich dni

W ogóle to śniło mi się że szłam na ślub którejś z dzisiejszych PMek i nie miałam kartki bo zapomniałam kupić i kombinowałam strasznie a później mi się śniło ze miałam bliźnięta

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:59   #4082
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie się bardzo podoba ta kombinacja no i dekolt w serduszko

superowe a Twój sposób pozowania wymiata

Ty lepiej opowiadaj jak było

Kochane dzisiejsze PMki (normalnie się wzruszam znowu, ileż można ) Chateczko, Wiktusiaczku, Aleksandretto, Lily of the Valley, Anulko, MiciuKiciu, Dancing_Lady życzę Wam pięknych ślubów i wesel i samych szczęśliwych małżeńskich dni

W ogóle to śniło mi się że szłam na ślub którejś z dzisiejszych PMek i nie miałam kartki bo zapomniałam kupić i kombinowałam strasznie a później mi się śniło ze miałam bliźnięta
A ponoć z piątku na sobotę to sny prorocze
Stary 2012-07-28, 11:05   #4083
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość

Mój mąż od 3 dni walczy z tą gorączką .Myślelismy że to od zębów bo mu wyrastaja mądrości i ma tam napuchnięte ale teraz juz sama nie wiem co o tym myśleć i wątpie że to zęby i jedziemy na pogotowieTrzymajcie kciuki prosze!Poza tym tabletki zbijały gorączke i okłady ale na krótko
niedobrze trzymam kciuki, by szybko wyzdrowiał
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

hehehe, może będziesz miała mi się śniło, że za 2 godz. mial byc moj slub, a ja nieumalowana, nieuczesana i zgubiłam suknię
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:14   #4084
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
niedobrze trzymam kciuki, by szybko wyzdrowiał
hehehe, może będziesz miała mi się śniło, że za 2 godz. mial byc moj slub, a ja nieumalowana, nieuczesana i zgubiłam suknię
Ciekawe, ciekawe Zastanawiam się, jak można by było zgubić suknię W końcu malutkie to one nie są Mi się nic nie śni Czuję się mało ślubna
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:16   #4085
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ciekawe, ciekawe Zastanawiam się, jak można by było zgubić suknię W końcu malutkie to one nie są Mi się nic nie śni Czuję się mało ślubna
no wlasnie nie wiem może przed samym ślubem coś Ci się przyśni i jeszcze w tym śnie była jajeczna sąsiadka, a raczej jej córka, która jechała limuzyną do ślubu, a ja chodziłam i szukalam mojej sukni
Stary 2012-07-28, 11:24   #4086
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
mi się przed ślubem też mało co śniło
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:29   #4087
marylka80
Zadomowienie

Chatka
Wiktusiaczek
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta
Lily of the Valley
MiciaKicia
Zycze wam wszystkiego co najpiekniejsze i najcudowniejsze, zeby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylyscie, zeby wszystko wyszlo jak zaplanowalyscie, i zeby wasi mezowie patrzyli na was do konca zycia tak jak beda patrzec na was dzis

marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:32   #4088
niusia_87
Zakorzenienie

Małe co nieco macie na poczcie

Wszystkiego naj PM-ki
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:33   #4089
kilianna
Zakorzenienie

Melody, pamiętam, że szukałaś sweterka do sukni ślubnej, tutaj są na zamówienie http://dziergadlamarzeny.blogspot.co...by-tym-ze.html
może jakiś Ci się spodoba, nie wiem jak cenowo one wypadają. Mi się spodobał sweterek lena
Stary 2012-07-28, 11:59   #4090
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka Kochane

My juz wrocilismy z podrozy bylo cudnie pozniej zdam relacje i wstawie fotki

narazie zostawilam Wam cos na poczcie

Wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego najcudowniejszego* kochane nie stresujcie sie bo nie ma czym

ide, bo mąż przyjechal z bułeczkami

wczoraj zrobil cudną kąpiel przy swiecach

ah jak cudwnie jest byc zoną tak swietnego męza

buziaki
w koncu jestes !!!

A dzisiaj znow slubuje tyle udzielajacych sie PMek macie taka piekna pogode!! EKSTRA!!

Chatko
Wiktusiaczku
Anulko
Dancing_Lady
aleksandretto
Lily of the Valley
Miciu

abyscie byly dzisiaj i juz na zawsze najszczesliwszymi zonamy mezow swych !!!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

A do mnie leca nowe czarne Vivienki maz jeszcze nie wie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:29   #4091
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
[/COLOR]A do mnie leca nowe czarne Vivienki maz jeszcze nie wie
a musi wiedzieć?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:29   #4092
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dziewczynki!!! Jejku, strasznie trzymam kciuki za wszystkie nasze dzisiejsze śluby! Trzymajcie się mimo upału! Wszystkiego naj naj naj lepszego na tej nowej, pięknej drodze życia. To jest Wasz dzień!
Stary 2012-07-28, 12:36   #4093
malwus20
Wtajemniczenie

Wpadłam życzyć dzisiejszym PMkom wszystkiego co najlepsze, dużooo miłości i szczęścią Trzymajcie się kochane mimo tych upałów

Ja miałam dziś taki koszmar że do teraz nie moge sie chwilami pozbierac. Śniło mi sie że mi męża zabili i to na moich oczach. Jak tylko sie obudziałam to się tak mocno do meża przytuliłam, oczywiście łzy w oczach a mąż nie wie o co kaman. Jak mu powiedziałam to już w ogóle sie poryczałam całkowicie. Ale mąż mnie uspokoił i jest w miare ok.
Jak nigdy nie wiem co mi sie śniło tak ten sens utkwił mi w głowie zę coraz wraca na myśl
Stary 2012-07-28, 12:39   #4094
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych PM

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:43   #4095
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Wpadłam życzyć dzisiejszym PMkom wszystkiego co najlepsze, dużooo miłości i szczęścią Trzymajcie się kochane mimo tych upałów

Ja miałam dziś taki koszmar że do teraz nie moge sie chwilami pozbierac. Śniło mi sie że mi męża zabili i to na moich oczach. Jak tylko sie obudziałam to się tak mocno do meża przytuliłam, oczywiście łzy w oczach a mąż nie wie o co kaman. Jak mu powiedziałam to już w ogóle sie poryczałam całkowicie. Ale mąż mnie uspokoił i jest w miare ok.
Jak nigdy nie wiem co mi sie śniło tak ten sens utkwił mi w głowie zę coraz wraca na myśl
widzieć zabójstwo: długie życie.

Więc się nie denerwuj, to tylko głupi sen, który jak widzisz, dobrze wróży

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-28, 12:43   #4096
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość

Mój mąż od 3 dni walczy z tą gorączką .Myślelismy że to od zębów bo mu wyrastaja mądrości i ma tam napuchnięte ale teraz juz sama nie wiem co o tym myśleć i wątpie że to zęby i jedziemy na pogotowieTrzymajcie kciuki prosze!Poza tym tabletki zbijały gorączke i okłady ale na krótko
Trzymam kciuki!!!!

A ja jestem po makijażu próbnym Jak kolega TŻ pójdzie, to porobimy zdjęcia i Wam pokażę [o ile chcecie]
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:47   #4097
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki!!!!

A ja jestem po makijażu próbnym Jak kolega TŻ pójdzie, to porobimy zdjęcia i Wam pokażę [o ile chcecie]
Nie ma nawet takiej opcji, żebyśmy nie chciały

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-28, 13:27   #4098
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
a musi wiedzieć?
nie ale jest na tyle bystry ze sam zauwazy tym bardziej Vivienki ktorymi sie jaram od stycznia, chyba ze mu powiem ze same sie rozmnozyly

i juz nie przechodzi tekst "oj kochanie... no przeciez to stare buty, tylko oczywiscie ich nie zauwazales" bo juz wyczail, ze za duzo tych starych rzeczy mam

Wymyslilam wczesniej, ze sprzedam szybko te slubne i bedzie tylko zamiana na czarne, ale wczoraj doszlam do wniosku, ze te biale przydalyby mi sie na sesje w Paryzu wiec nie moge ich sprzedac na razie

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Mielismy miec dzisiaj sesje w ogrodzie botanicznym to nasz fotograf amator zaniemog a pogoda taka piekna jedyny plus tego jest taki, ze TZ sklada szafe

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:37   #4099
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzwonie do laski, która wystawia JA na gumetree, lokalizacja Warszawa a ta, że przmiarka to owszem, ale we.... WROCŁAWIU!!!!!! @#$%^&*(*&^%$#@#$%^&^%$#@
ale gdybyś przyjechała, to my z kozicą chetnie Ci potowarzyszymy

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:40   #4100
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ale gdybyś przyjechała, to my z kozicą chetnie Ci potowarzyszymy
sprwdzę zaraz dogodne polaczenie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-28, 13:47   #4101
Alejka13
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dzisiejszym Pannom Młodym!
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:03   #4102
Jamee
Zakorzenienie

Chatka
Wiktusiaczek
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta
Lily of the Valley
MiciaKicia

Kochane życzę Wam by Wasze wspólne życie obfitowało w miłość, szczęście i radość

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:58   #4103
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!!!!

chcemy, chcemy
Stary 2012-07-28, 15:03   #4104
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!!!!

Chcemy chcemy bardzo chcemy

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
nie ale jest na tyle bystry ze sam zauwazy tym bardziej Vivienki ktorymi sie jaram od stycznia, chyba ze mu powiem ze same sie rozmnozyly

i juz nie przechodzi tekst "oj kochanie... no przeciez to stare buty, tylko oczywiscie ich nie zauwazales" bo juz wyczail, ze za duzo tych starych rzeczy mam

Wymyslilam wczesniej, ze sprzedam szybko te slubne i bedzie tylko zamiana na czarne, ale wczoraj doszlam do wniosku, ze te biale przydalyby mi sie na sesje w Paryzu wiec nie moge ich sprzedac na razie
U mnie ten motyw też już nie przechodzi, TŻ nie łapie się niestety na tekst "to są stare buty Misiu". Jestesmy teraz na etapie kupowania mebli i sam stwierdził, że na moje buty to osobną szafę trzeba będzie kupić

Wróciłam właśnie od kosmetyczki, jestem wypiękniona że ho ho

Wezmę się jeszcze trochę za sprzątanie a potem czas się szykować na panieński

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:09   #4105
niusia_87
Zakorzenienie

wróciłam w samo południe a mąż spał jak zabity

znikamy na grilla
miłej soboty
i wszytskiego naj naj PMko
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:50   #4106
Post_Blue
Rozeznanie

To się rehabilituję za wczorajszy brak zdjęć w skróconej sukni
Zdjęcia z widocznym bad hair day na poczcie
Dodam, ze sprzątnęłam kuwetkę kotu, usmażyłam hamburgery z 2kg mięcha, jest 35C a makijaż ani drgnął (poza tym, że zjadłam cały błyszczyk)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04844 - Kopia.jpg (17,8 KB, 68 załadowań)
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:03   #4107
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń !!! No i udanej imprezki
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:30   #4108
Cierpliwosc
Zadomowienie

Aaaaaa! Mój Tż ubrany od stóp do głów. Kupił garnitur, koszulę, buty, muchę i pas Jestem przeszczęśliwa z tego powodu. I oczywiście tak po męsku w I sklepie do jakiego trafiliśmy kupił (oczywiście później obeszliśmy pół miasta i dopiero wróciliśmy upewniając się w wyborze).

Cytat:
Dzwonie do laski, która wystawia JA na gumetree, lokalizacja Warszawa a ta, że przmiarka to owszem, ale we.... WROCŁAWIU!!!!!! @#$%^&*(*&^%$#@#$%^&^%$#@
Może Kozica albo Margida za Ciebie przymierzą? Tak dla obczajenia gabarytowo czy ma sens pędzić z Wawy
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a Chatce złożę życzenia osobiście zaraz idę karteczkę kupić kurcze to mój ostatni wizażowy ślub na którym będę
Nigdy nie mów nigdy
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
mąż miał karę i spał sam na balkonie, którego nie mamy
a tak na poważnie, to nie jeździłam po nocy, trochę miałam stracha i mąż sam dzwonił, bym została i życzył mi dobrych snów
ziewam
tak jest Pani kapitan za chwilę kieruję na pocztę zainteresowanych zapraszam
Looknęłam na pocztę i zakochałam się w Twoim bukiecie:lov e:
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:38   #4109
magdalennne
Wtajemniczenie

Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę uśmiechu, siły na upały i żeby wszystko poszło zgodnie z planem

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!!

3 miesiące do ślubu!!!!

Winko zamówione. Stanęło na tym, że zamówiliśmy 80 butelek.
Zadzwoniłam do kuzynów ile im zeszło i na prawdę dużo wiec stwierdziłam, że najwyżej zostanie ale wolę, żeby nie brakło. Choć nie wiem kto wypiję 80 butelek wina i 310 butelek wódki...
Jakieś kosmiczne ilości jak dla mnie Ale my mamy tylko 80 osób, więc to pewnie dlatego

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Piekna relacja Kawusi, przeczytałam też w międzyczasie Carmelove również Ja już nie mogę się doczekać ślubu, ale najpierw... panieński - to już dzisiaj. Ciekawa jestem co wymyśliły moje dziewczyny. Jak próbowałam jednej podpytać co będzie to powiedziano mi tak:
Witaj,
Na 19:30 ustalona masz w Kościele
Ok 20:45 wykład na temat etyki małżeńskiej oraz poświecenia bliźniemu
21:30 pogadanka na temat : Białe małżeństwo czyli jak uniknąć chorób wenerycznych
22:00 gasimy światło i idziemy spać.
Miał być koncert chóru kościelnego, ale nie udało się tego wcisnąć
L
Tylko udawaj ze jesteś zaskoczona żeby nie było ze cos ci zdradziłam!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak widzisz będziemy się bawić przednie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

To znaczy, że wymyśliły coś świetnego

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
A dziś mój TŻ ma kawalerski Wczoraj pomagałam mu robić zakupy. Zaprasza gdzieś ok. 16 osób.... Oczywiście wśród nich jest taki jeden (od dobrych 6 lat żonaty ), który USILNIE próbuje każdemu koledze zrobić "przyjemność" i wynająć striptizerkę Ów kolega zadzwonił oczywiście do TŻ kilka dni temu i zapytał, kogo by wolał: policjantkę, strażaczkę, czy pielęgniarkę TŻ powiedział oczywiście, że nie chce żadnej gołej baby.... Kolega TŻ powiedział, że "ok".... Mam nadzieję, że dotrzyma słowa..... A jak nie to....
Nie rozumiem dlaczego ludzie się upierają przy tym, co im się podoba. Jeśli wyraźnie zaznaczył, że nie chce to po co na siłę wciskać gołą pannę

Cytat:
RAJD KUKU PO SALONACH
Mi się bardzo podoba ta, jak ja określasz "szyta". Masz jeszcze czas, więc spokojnie możesz to przemyśleć i zdecydować za jakiś czas

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dorzucam jeszcze kilka zdjec tylko
Ale cudowne

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wyglądam za okno i widze słoneczko i żadnej chmurki .

Czas zacząć TEN DZIEŃ !!!

Kochane, stresik się ujawnił. Jak go nie było tak jest teraz.

Przespałam całą noc jak dziecko jeszcze wczoraj tłukły mi talerze pod drzwiami haha aleeee mało było wiec spoko. Lampeczka winka do toastu i wsio. Mogłam iść spać a byłam wykończona

Buziaki dla wszystkich !!!!! Idę się kąpać. Wpadnę jeszcze na 5 sekund chyba
MiciaKicia wszystko będzie dobrze Nie dajcie się tam tym upałom dzisiejszym

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Na szczęście to był tylko sen

Nastąpił okres wielkiego odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-28 13.12.03 - Kopia.jpg (88,4 KB, 113 załadowań)
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:57   #4110
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nastąpił okres wielkiego odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
Nie lubię falban, ale góra jest extra, a kokardka słodka Będziesz piękną Pm!

Zbieram się, bo za chwilę jedziemy na koncert, tzn. w zasadzie na festiwal reggae, wreszcie sobie poskaczę
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości