![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
![]() Z takich spodni, to lubię alladynki. Nie wiem, czemu chodzę w nich tylko po domu, skoro tutaj mało kogo to obchodzi, co kto nosi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogę te zabawy to też niezła kicha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1265 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Będąc Panną Młodą nie chciałabym zdjęć o takiej godzinie. Pomijając, że czasami stres towarzyszy od rana ... to już o godzinie 23:00 to Panna Młoda nie jest jakby pierwszej świeżości by robić zdjęcia pamiątkowe ![]()
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem najbardziej żenującą zabawą o jakiej słyszałam jest, że pan trzyma balonik, a pani siedzi tyłkiem na pompce i pompuje go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zadomowienie
|
Przecież na weselu młoda para może sama ustalić, jakie chce zabawy. I jeśli nie chce żenujących, to wystarczy o tym powiedzieć DJ czy kto tam zajmuje się muzyką na weselu.
Chociaż ostatnio oglądałam kasetę z wesela mojej kuzynki, jakieś 15 lat temu. Zabawy były żenujące, sama w życiu bym nie wzięła w nich udziału, ale patrzenie jak moi rodzice się wygłupiają było świetną zabawą, popłakałam się ze śmiechu ![]() ![]() A tak w temacie: rozwalają mnie kobiety, które chodzą bez stanika, a mają ogromny biust. Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność widzieć takie zjawisko, myślałam, że zwymiotuję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Pan świadek się rozebrał ... Raz słyszałam, że na innym weselu jeden był taki chętny by go oglądali w gaciach, że jak zdjął spodnie to stanął na krzesełku sygnalizując, że to ON ZDJĄŁ te spodnie :P
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-07-27 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Lubię jak sutki komuś marzną, to tak śmiesznie wygląda
![]()
#1271 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to te zabawy są trochę poniżające, jednak wesele bez tych zabaw wydaje mi się zbyt sztywniackie. W drugą stronę też nie można przesadzać. Można je przecież omówić z wodzirejem, ustalić w co się bawimy a w co nie. Jeśli ktoś nagrywa wesele to później będzie miał z tego niezły ubaw, a młodzi jeśli "nie mają czelności" brać udział w takich zabawach to przecież nie muszą, mogą tylko obserwować co wyprawiają goście
![]() ![]()
#1273 |
Przyczajenie
|
Mnie rozwala wszystko, co jest takie potwornie niefunkcjonalne... Po co wkładać zimowe buty do letniej sukienki w upał? :O
#1274 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było, nawet nie mam siły nadrabiać wątku
![]() Dj na naszym weselu dostał zakaz urządzania zabaw, zresztą to było bardziej skromne przyjęcie niż tradycyjne duże wesele. Rozwalacz z dzisiaj: szczupła pani po 50-tce, w zamaszystej spódnicy maxi. Spódnica była zszywana z poziomych pasów materiału, takich trochę falbaniastych-coś w tym stylu: http://zakiet.com.pl/photos/zwiewna-...1721335278.jpg , tylko że na zmianę z materiałem była szeroka koronka. No i kobitka miała taki pasek koronki na wysokości tyłka. Było jej widać całe majtki. Nawet sobie nie chcę wyobrażać jak to musiało wyglądać z przodu. Czy ona naprawdę tego nie zauważyła, czy jej to nie przeszkadzało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Rozeznanie
|
No właśnie, po to wybiera się dobry zespół czy wodzireja, by prowadzenie zabawy było na przyzwoitym poziomie, a zabawy z klasą
![]() ![]() ![]() Pamiętajcie, że to Wy, jako para, decydujecie o tym, jak będzie wyglądać wesele i te zabawy to nie jest zło konieczne. Możecie wybrać fajny zespół (słaby zespół nawet zabawy z klasą prowadzi fatalnie i z komentarzami nie na miejscu...) i zdecydować jakie zabawy się pojawią (popularna kareta w różnym wydaniu, kolejka zabawnych zadań na czas (grupowa zabawa), przepióreczka, przechodzenie pod linką w parach, zabawa z kolorową chustą i bitwa na piłki (jeśli na weselu będą dzieci, choć dorośli także bawią się znakomicie), wszelkie tańce synchroniczne (czy to z wodzirejem czy z osobą zaproszoną dodatkowo do nauki tańca), dla odważniejszych: ręce-nogi w parach, to naprawdę fajne pomysły, które rozbawią Was i gości, ale nie będą poniżać jednostek. Wy też decydujecie, czy będziecie brać udział w tych zabawach. Pokazałabym Wam jak wyglądają zdjęcia z takich zabaw i jak wszyscy są szczerze i pozytywnie rozbawieni, ale nie chcę robić reklamy ![]() Za to przestrzegam przed pierwszym tańcem nowej pary młodej po oczepinach - zwracajcie uwagę, żeby zespół nie kazał się całować, tańczyć do 5-minutowego miksu utworów, etc. Często to bardzo krępujące dla zwycięzców oczepin i nie mają najmniejszej ochoty na wspólny, publiczny taniec :P A jak jeszcze nie mają zdolności tanecznych (co zdarza się częściej panom), to aż przykro patrzeć i wszyscy czują się zażenowani :P Jeśli zaś chodzi o modę - też nie mogę zrozumieć dużego biustu bez stanika. Za to jak widzę duży biust w dużo za małym staniku, to aż przykro mi patrzeć i mam ochotę nawrócić właścicielkę :P
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mogłabyś przesłać link do tych zdjęć na pw?
Jeśli dobrze myślę, jesteś fotografem a ja bardzo lubię oglądać fotografię ślubną. |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
A co do rozwalaczy to wczoraj widziałam starszą kobietę w takiej a la tunice zielonej w dziwne wzory, na to gruby pas brazowy, a pod tuniką legginsy rajstopowe ![]() ![]() Co do biustów bez staników to widziałam ostatnio dziewczynę w topie bez ramiaczek.. jak siedziała to ta bluzka jakoś tak dziwnie wbijała jej się nad biustem i z biustu powstawał trójkątny namiot :P nie potrafię tego inaczej opisać.. to było okropne i jakieś takie obrzydliwe.. :/ Edytowane przez Paulima Czas edycji: 2012-07-27 o 11:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
Z rozwalaczy - dziewczyna w czarnych adidasach, do tego różowa bokserka i czarna falbaniasta opaska, bo to nawet mini nie była. Kiedy przy siadaniu szoruje się bezpośrednio tylkiem po krześle, to znak, że spódniczka jest zakrotka, helooooł... :P
Drugi rozwalacz - szczupła, wysoka dziewczyna w topie bez rękawów z takimi duzymi rozcięciami pod pachami. Ok, jak się nie martwi, że odsloni za dużo, jej sprawa. Ale kiedy wysiadła z tramwaju i szlam za nią, moglam podziwiać półnagie pośladki w mega króciutkich szortach. pośladki z odciskiem tapicerki krzeseł w tramwaju ![]()
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szła przede mną dość potężna dziewczyna/kobieta w krótkiej czarnej sukience, która podwijała jej się do góry, widać było całe uda i prawie już pośladki.. nie chodzi mi o to, że była grubsza, bo i u szczupłej by dziwnie to wyglądało, ale niedługo to będzie moda na chodzenie w majtkach po ulicach.. Chociaż w sumie już jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam też na facebook - tam pojawia się więcej nowości i niedługo dodam też nowe zdjęcia z ostatnich wesel z takich właśnie zabaw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A przy okazji fotografowania tworzę sobie niezłą bazę zespołów i wodzirejów i przynajmniej wiem kogo na pewno bym nie chciała na własnym weselu ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Zgrabna dziewczyna, ubrana w czarny top i białą, przezroczystą szeroką spódnicę przed kolano. Wiatr podwiewał jej spódnicę prawie na twarz, a ona się nie przejmowała, że świeci gołym tyłkiem (miała jedynie bardzo kuse (czarne!) stringi na sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1283 |
Rozeznanie
|
Co do kozaków, widziałam podczas tych masakrycznych upałów w maju babkę w zimowych kozakach po kolana, sukience i wełnianym płaszczu XD
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na kajaki brałam same ciuchy, których mi nie było szkoda zniszczyć. Nie czaję ludzi, którzy nawet w warunkach surwiwalowych muszą być meeega modni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Co do tych fryzur u chłopców - krótkie z przodu długie z tyłu (to się nazywa mullet
![]() Koszmar, nie wiem skąd jego rodzice wzięli taki pomysł.
#1286 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozwaliły stroje niektórych reprezentacji olimpijskich. W mediach była "napinka", że elegancja koniecznie, a nie wszyscy jakoś to do siebie wzięli. Wszyscy się podniecali, że olimpijczycy muszą wyglądać mega elegancko na otwarciu... w sumie wg mnie Polacy wyglądali najlepiej z krajów europejskich, na drugim miejscu są u mnie Czesi w kaloszkach z parasolkami w rękach (nie ma to jak poczucie humoru
![]() Chyba napisałam nieskładnie... ale mam nadzieję, że zrozumiecie, o co mi chodzi. Przez to otwarcie jestem niewyspana lekko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1289 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Podaj jakiś przykład, bo mnie Twoja teza zaintrygowała. A propo koszulek z nadrukami - taką sfotografowała Beata Pawlikowska w Londynie, ja osobiście bym ją kupiła, bo tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.