|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Tomalinko, Kasiu dziękuję
mam nadzieję, że wyjazd nam sie uda Strippi u mnie w 10 tyg też juz było widać super, ja się cieszę, ze sie tak szybko pojawił ![]() Laseczki my juz prawie gotowi. Kończymy tylko jeśc śniadanko i za jakieś 30 min jedziemy. Trzymajcie kciuki aby nam sie pierwszy wyjazd z maleństwem udał
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Sąsiedzi z tego budują
ale nie wiem jak to dokładnie z tym jest chyba się klei na klej a nie na zaprawę, ale nie jestem pewna.Cytat:
w ogóle mam jakiś sentyment do Ciebie w ciąży, po Julci mam wrażenie jakby czas się cofnął ![]() Cytat:
![]() Cześć ale piekna pogoda Jadę kupić środek zwalczający skrzyp polny. Po południu jak mąż wroci z pracy pojedziemy opryskać, a na wieczór na imieniny do teściowej, czyli wyżerka ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-07-28 o 08:53 |
||
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
u nas od wczoraj nocy pada, ale bynajmniej nie bedzie tak duszno tylko, zeby popoludniu juz bylo ladnie ![]() ja na dzisiaj nie mam planow, nawet mi sie nie chce sprzatac
|
#604 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,ze z pokarmem lepiej ![]() Czekam na zdjecia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oby pogoda Wam dopisala![]() Cytat:
![]() Strong pisalas cos apropo cwiczen moze poczekaj jeszcze troche co?Nie za szybko to?Super,ze waga leci![]() Dzien dobry
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-07-28 o 09:12 |
|||||||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Ana daj znac potem jaki to środek.
blonde pogoda jest czaderska
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
|
#607 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam kręcone, ale codziennie od lat prostuję jak sie sprawdza, na ile działa no i cena ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Malensstfo powiedzieliście już rodzicom? nic ie pomoże-to @ super
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w sobotę...
![]() Siedzę sobie w pracy...gorąco i duszno jak cholera...a ja ledwo oddycham Mdłości rano nie było..ale niestety już wróciły do mnie A w ogóle dzisiaj mnie wszystko wkurza...jakaś rozdrażniona jestem ![]() Żabciu ale fajna bryka!!! ![]() Madzia mam nadzieję, że wyjazd Wam się uda! ![]() Kaska nie powiedzieliśmy |
|
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
D bo z nią miałam taki pod koniec 6 miesiąca a nawet w 7
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja
![]() Blondi nic nie przenosze, wypowiedzialas swoje zdanie ja swoje i uwazam temat za zamkniety. Agnusek milego wypoczynku Striipi sliczny brzusio juz zaczyna byc widoczny, chociaz mi tez w drugiej ciazy szybko wybil |
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
matko jaki skwar, kiecki nie kupilam, w moim rozmiarze byla tylko zolta a niestety mi zle w takim kolorze, Emilia211 witaj Lenka cudna, zaaaabcia, wow, niezle autko ![]() Cytat:
![]() no wlasnie ja tez wiekszosc kolorowych rzeczy mam a tak nawet biale w kolorze piore, dla mnie nie bylo sensu kupowac 2 opakowan, Cytat:
spokojnie, nie ma co sie denerwowac niepotrzebnie, agnusek wypoczywaj, Madzialenka12344321 udanego wypoczynku, Strippi ładny brzuszek
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 100ml ponad 40zł- zobaczymy jakie będą efekty a Wy macie skrzyp polny?
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki!!! Melduje sie z Synkiem i zmykam do sprzatanka
staram sie Was podczytywac , ale czasem ciezko sie wbic Za duzo mam teraz do ogarniecia w domku, zeby byc na biezaco. Widze, ze Kasia jeszcze w dwupaku Zabciu gratuluje rocznicy i zycze kolejnych lat spedzonych w milosci! Kotku jesli jestes to prosze o jakies mini streszczenie
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
haha w taki upal moj mozg ma wakacje ale na szybko:
- Bika molestuje nas boskimi zapiekanymi cukiniami; - Butter to samo ale ona to wystarczy ze tylko napisze co robi ;- Zabci Domis wyrasta na cudnego kawalera a Tz Zabciowy kupil boska, mega fure - Malenstffo dzielnie walczy "ssakiem" ssacym ;- Emilki Lenka rosnie jak na drozdzach - ja zakonczylam remont (fotki w k.)- Kasiula nadal w dwupaku; - Mrowinka bedzie szla do szpitala; - Nikitka organizuje spotkanie na slasku jak tylko odwiedzi slask - yyyyy no i zamula mi komp bo sie przegrzal ale ogolnie jest wesolo wrocila Strong no i Today zaglada a Blonde nie moze doczekac sie urlopu.....przepraszam jesli kogos pominelam i na pocieszenie stawiam drinki!!!!!!! alko i bez alko!!!!!!! swoja droga zrobila mi sie przez przypadek boska lemoniada czestujcie sie
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale uganda na dworzu! Leżymy w domku pod wiatrakiem i cieszymy się wolnym weekendem ![]() Strong, dziś będę robić Twoje galaretki z kurczaka
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malenstfo Wyspalam sie
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ja jak patrzę na fotki, to aż uwierzyć nie mogę
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
strippi mnie też brzuchol w drugiej ciąży znacznie szybciej wywaliło
![]() wiecie - zostało mi 68 dni do porodu U mnie upał nieziemski, zdycham, byliśmy na zakupach to było miodzio jak klima w markecie chodziła, a jak wyszliśmy to jakby mnie ktoś w ogień rzucił znowu puchnę od tej temperatury do tego pożarłam sie z tż, bo mnie wszystko wkurza![]() Madzia - karuzelka jest
|
#620 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mona_ja
Cytat:
Cytat:
![]() Stokrotko, Cytat:
![]() Cytat:
a tak serio do ślubu chce być BEAUTY MAMA i ŻONAS to poczekam jeszcze aż się flaki nawróca ![]() Żabcia, super te autko, a mój TŻ nim zachwycony ![]() Tomalinko, Cytat:
kilka dni...Today, wcale się nie dziwie że cie telefon z przychodni zaniepokoił, też bym pewnie zaraz miała tysiąc myśli na minutę ale skoro powiedzieli że nic się złego nie dzieje to pewnie tak jest ![]() Agnusek, znów wakacje? Ty to masz życie jak w madrycie ![]() Madzia, wybacz mi ten błąd w przeglądzie ale dałabym sobie cycek uciąć że miało być 2 sierpnia. oczywiście poprawię.Ana, współczuję tych chwastów, ja niestety mam pełno w szklarni a tam niczym psikać nie mogę. Stripi, fajną masz sukienkę bardzo w moim guście a co do brzuszka no nie wiem czy to jest 6 miesiąc ale fajny fajny widać że dzidzia rośnie.Amani, Cytat:
mam nadzieję że pamiętasz ![]() Madzia, udanego wyjazdu ![]() Kasiux, ja dziś nic jeszcze nie sprzątałam więc i Ty nie musisz Blonde, Cytat:
Kotek, Cytat:
ale kurde gdzie tam... dopiero za 6 miesięcy i na pizze się wpraszam ![]() Onyks, dobrze że napisałaś o tej galaretce, bo chyba też sobie zrobię składniki mam i nawet ochotkę będziemy razem wpierdzielać ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Byliśmy na pierwszej wycieczce z małym, pojechaliśmy na działkę, ja sobie pracowałam w szklarni a mały spał w wózeczku, trochę się upocił w aucie jak wracaliśmy ale go otarłam na mokro i śpi sobie smacznie teraz już u siebie w łóżeczku. Podpajam go dziś wodą. i to bez cukru i mu smakuje. A ja dziś kupiłam prezent dla TŻ na urodziny w biedronce jest teraz skrzynka na narzędzia, to właśnie to no i na ten dzień chce zrobić specjalną kolację też w ramach oświadczyn jeszcze bo się nie odwdzięczyłam. Tylko małego będę musiała sprzedać dziadkom, domyślam się że się ucieszą ![]() Natala, mam pytanie odnośnie piersi, jak mój mały nie pije regularnie, bo czasem pije co dwie h i to z każdego cyca po pół h, a czasem co 4 godziny a tylko z jednego to te moje piersi nie zwariują? Bo dziś jak mały w nocy dosyć dużo pospał to jak się obudziłam miałam piersi twarde jak kamienie.
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
x10000 ![]() Twoja ciąża to jakiś ekspres polarny może jak Wasze dzieciaki (Twój i Biki) będę świętować roczek to ja będę już w ciąży
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2012-07-28 o 16:49 |
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wycieczke![]() Ja nie Natala ale akurat jestem ![]() Wg. mmnie mleko w piersiach sie ureguluje i przystosuje do sciagania Mi polozna tlumaczyla,zeby karmic jedno karmienie z jednej piersi, kolejne z drugiej, ale po dluzszym czasie 1 piers byla bardzo ciezka i nabrzmiala, dlatego karmilam z dwóch na jedno karmienie ![]() Bao juz coraz blizej
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
wpadlam tylko podpisac liste i zmykam odpoczac bo wygrzałam sie dzis na sloneczku w pracy i mam straszna ochote na jakies winko.... .. prosze o klik:
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-07-28 o 18:10 |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
jesteście podłe
jak ja mam czas w weekend-czyt. mąż w pracy był-to Was nie ma ![]() dzisiaj w sklepie słyszałam jak 2 młodych tatuśków gadało o porze kąpania, karmienia itd. nie wiedziałam, że faceci gadają o takich rzeczach-poważnie
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny wpadam tylko na chwilę bo cały dzień mam klientki, i padam jutro też mam bardzo ciężki dzień, ale odezwę się napewno w poniedziałek, teraz idę wypić leszka i nunu
spokojnej nocy i niedzieli do poniedziałku kochane
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
bao zapisałam sobie
![]() Kasiu Strong kochana a w jakim celu go dopijasz?? Z kąpielą już lepiej??Laseczki byliśmy na tych mazurach i było bosko |
|
|
|
#627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedna ze stronek www.zillow.com ![]() Brawa za spadek kg i za sesje juz sie doczekac nie moge ![]() Cytat:
![]() No tak teraz bedzie wozek itp Duze autko potrzebne ![]() dziekuje kaska - dziekuje Cytat:
dziekuje slicznie Cytat:
Cytat:
dziekuje Brawa za pierwsza wycieczke Kamilka ![]() ![]() magda - fajnie ze wycieczka sie udala. My niedawno wrocilismy z grilla od znajomych. Mielismy jechac z malym ale zaczelo padac wiec mama przyszla posiedziec z Domino a my pojechalismy sami .. Jezuuu tak dziwnie sie czulam bez malego obok. Ale bylo bardzo milo pogadalam z dziewczynami i trzeba bylo wracac na karmienie. ![]() A jutro mamy w planach pierwsza wycieczke do Kosciola
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-07-29 o 02:57 |
|||||
|
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja padlam wczoraj po 19 razem z chlopakami i wstalam dopiero dzis rano kurde dziewczyny ale duchota.... musze meza dzis nad wode wyciagnac ....:P a co do rozmowy o takich rzeczach moj maz tez moglby naokraglo nawijac o takich rzeczach... dzis pierwsza "sucha" noc![]() synek spal bez pampersa i jak wstal rano to odrazu do nocnika polecial..... moglybyscie trzymac kciuki jutro o 14 za mojego meza? ![]() a i chcialam sie pochwalic bratem wyjezdza we wrzesniu do Portugalii,nie wiem na jakiej zasadzie to jest bo nawet nie mialam okazji z nim pogadac... ale z uczelni AWF.... Wiem ze na pol roku wyjezdza.... i powiem Wam ze chyba bede za nim tesknic bo jemu sie moge zwierzyc i jestem z nim zrzyta....ale jestem z niego dumna trenuje dzieciaki i uczy sie super...noi jest chrzestnym mojego synka... wczoraj jak wrocilam z pracy to synek mi powiedzial: Mamusia tesknilem bo zostala z nim bo maz pojechal do kumpla pomoc hehe nic mi sie dzis nie chce polamana wstalam,wczoraj sobie opalilam plecyki bo pielilam ale jest ok bo nie pieka tylko chol*ra nog nie moge opalic sobie:/
|
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej ja tak mialam z poczatku jak zostawialam malego ![]() Dzien dobry ![]() Ja juz po pracy
|
|
#630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzien Dobry ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
za Maje ze byla grzeczna i dobrze ze odpoczeliscie...![]()
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-07-29 o 09:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

mam nadzieję, że wyjazd nam sie uda 

ale nie wiem jak to dokładnie z tym jest 
tylko, zeby popoludniu juz bylo ladnie 

pogoda jest czaderska
ja mam kręcone, ale codziennie od lat prostuję

za 100ml ponad 40zł- zobaczymy jakie będą efekty 

ale dałabym sobie cycek uciąć że miało być 2 sierpnia.
ale kurde gdzie tam... dopiero za 6 miesięcy
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.

jak ja mam czas w weekend-czyt. mąż w pracy był-to Was nie ma
nie wiedziałam, że faceci gadają o takich rzeczach-poważnie