|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
My juz sobie pogadałysmy |
|
|
|
|
#962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Obserwuj jak się goją rany - organizm który jest mocno obciążony nie ma sił na gojenie . Sama najlepiej ocenisz czy już idziesz do przodu czy nadal dochodzisz do siebie.Cytat:
no bo po co Ci taki masakryczny ściskacz Energy Rozmiar jeśli chodzi o Trophy N to jak dziewczynki pisały- ja akurat tego modelu nie miałam, ale taki jak Jooasia radzi będzie z pewnością dobry i na Ciebie patrząc na wymiary
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-07-28 o 16:07 |
|||
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
O ile te slodkosci bedą dobre
![]() A na tej ranie mam takie zgrubienie jakby gula, hmm moze tam szew wlasnie utknal? I to jest czerwiensze. Ale nie dotykam nie ruszam. Zgodnie z zaleceniami. |
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
umowa-zlecenie to niestety jest umowa... potem tak po cichu myślę, że może z weselnych coś uszkubnę i z czymś ruszę, ale rok czasu to jeszcze wszystko 150razy może się pozmieniać.jeśli chodzi o wesele to ustaliliśmy, że każdy płaci za swoich gości i swoje ubrania, reszta (fotograf, wódka i inne takie) na pół. a mój TŻ też ma trochę lipnie bo mi rodzice zapłacą a On.... ma mamę która ma nie wiadomo jakie wymagania- bo co na drugi dzień wesela- a mamy jeden (ona na drugi dzień da kasę ale pierwszy o niieee o niieee) bo wujek zza granicy przyjedzie i TRZEBA go wziąć na drugi dzień na obiad (swoją drogą jej brat) a skoro jego to jeszcze jej rodziców, siostrę i 150innych ludzi- BO SIĘ OBRAŻĄ... a kasy nie chce dać i ciągle pożycza od mojego TŻ. bo rower, bo remont, bo coś, bo coś.. rzeczy, których tak naprawdę nie potrzebuje ale ma zachciankę i MUSI to mieć.. jak małe dziecko. jak jej jej mama powiedziała, że niech zbiera na wesele a rower kupi za rok to nie, bo ona CHCE rower. i pewnie pojeździ 2 razy (na osiedle do jarzynowego, żeby się pokazać przed sąsiadkami) i potem jej się nie będzie chciało.. aaaaaaaaaaaaaaa ale mam nerwy. aż mi lepiej jak to napisałam ![]() najgorzej, że nie chcę teraz się nic odzywać bo to niby nie moja sprawa skąd weźmie pieniądze, ale jak nie weźmie to mi już tata powiedział (z rodzicami o tym też gadałam), że on nie ma zamiaru całego wesela finansować i ma gdzieś taki "interes".. kiedyś nie wytrzymam i jej coś powiem ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ja się jeszcze odezwę: Milenko czy Ty jesteś jakaś niedorozwinięta? bo nie wiem jak inaczej zapytać. są ustalenia na wątku (pierwszy wpis otwierający część 8.), że NIE UŻYWAMY nazwisk lekarzy- i WSZYSCY się dostosowali, ale Ty jesteś uparta jak nie wiadomo co. Albo jesteś ćwierćinteligentem i nie rozumiesz tego co czytasz? Doktorek Ci płaci, że masz w podpisie Jego nazwisko? o co Ci chodzi? możesz nam to wyjaśnić? Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-07-28 o 16:18 |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam kupić 75 C i sobie zszyć? Dobry będzie? Poradźta kobiety, bo nie wiem Toniu, no to współczuję przyszłej teściowej. Myślę, że Twój TŻ powinien z nią porozmawiać, a już na pewno nie pożyczać pieniędzy. Kurdę, niektórzy rodzice zamiast wspierać swoje dzieci to jeszcze im kłody układają pod nogami. Nigdy nie mogłam tego zrozumieć
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz mu nic nie powiem ale po ślubie się skończy pożyczanie. pewnie będzie: weselne macie.. to powiem no.. MY mamy ![]() tak myślę, że nie będę nic ruszać z tego (o ile coś będzie ) na otwarcie czegoś swojego tylko po prostu wpłaci się to na lokatę i będzie czekać na remontowanie naszego mieszkania. a z tym też mamy przeboje. bo mieszkanie mamy wykupione od dziadków od TŻ (rodzice jego mamy swoją drogą....) i napiszę dość brutalnie ale... jak nie umrą to nie będziemy mieli gdzie mieszkać... ale jeśli usłyszę tylko słowo, że ona się tam wychowywała i będzie nam łazić po mieszkaniu jak nas nie będzie (bo chce sobie na balkonie posiedzieć!) to najpierw porozmawiam z TŻ, że ma to załatwić a jak nie to wymienię zamki i nawet On nie dostanie klucza ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- ale mam nerwy na nią
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
jeju jakie upaly ja w domu siedze i zdycham jak wy dziewczyny wytrzymujecie?
![]() nie dosc ze chodze troche dziwnie taka zgarbiona bo szwy ciagna to jeszcze bladzioch totalny od razu sie wyrozniam i przez to mam wrazenie ze sie wszyscy gapia![]() wiecie kupilam te nakladki na sutki ale jak dzis bylam w cienkiej koszuli to przez topik nie przeswitywaly wiec nie bede ich zakrywac co maja sie grzac ![]() juz wariuje z nudow bo co tu robic tylko spie ,jem ,tv,net i tak w kolko oszalec idzie ja zawsze jestem taka energiczna wszedzie biegam a tu nagle nie mozesz wyjsc buuuuuu ![]() od dzis postanawiam nie brac tab.przeciwbolowych...cho c dzis boli czesciej jak na zlosc opuchlizna z brzucha i boku zeszla juz z 2 dni temu,ta z gory cycka tez wiec chyba do przodu ide...tyle ze dalej w domu
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie też muszę kupić w końcu ten staniczek
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Tonia, Ty ze swoim chłopem już zacznij rozmawiać i powoli Go "lepić" po swojemu
. Niektóre mamuśki są w stanie tak opleść swoich syneczków mackami, że ci potulnie robią, co mamusia każe. Oby nie było coraz gorzej - mamusia to, mamusia tamto, mamusia lepiej gotowała, u mamusi czysto było... itd. Jeśli Twój TŻ nie jest taki podatny na wpływ mamusi to przepraszam, bo mogłam urazić niechcący, ale chyba lepiej dmuchać na zimne, niż później do końca życia z Mamusią rywalizować . A z tego co piszesz to najwyraźniejTwoja Teściowa ma zadatki na taką Mamusię ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
. Dziękuję
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bierz 75C i daj do zmniejszenia obwód albo może sama potrafisz ja mam na swoje 72/92 r.75D bez manipulowania przy obwodzie.
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie liczę że otrzymamy odpowiedz- no bo my tu ważne nie jesteśmy. Ważne jest ile razy pojawi się ta osoba w sieci
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do podpisu to wyjaśniam pierwszy i ostatni raz że nie zmienię nazwiska na inicjały gdyż dla mnie to idiotyczne skoro jest napisana nazwa kliniki i miasto to nazwisko dr nie jest tajemnicą. To forum publiczne a nie Kuba a Mya to nie Fidel Castro i nie muszę się stosować do jej zasad. Nie ma to nic wspólnego z szacunkiem do innych dziewczyn bo jak kiedyś pisałam jest tu wiele miłych osób z którymi z przyjemnością rozmawiam ale nie obchodzi mnie to kto ma jaki podpis i uważam że każda ma prawo podpisać się jak chce! Z tego co widzę to w podpisie Mya są aż dwa nazwiska a nie inicjały lekarzy. Mya, Gwen, Tonia szykanownie mnie nic Wam nie da bo nie przegonicie mnie z forum jak inne dziewczyny które robiły piersi u dr Kasprzyka. Nie zamierzam więcej odpowiadać na posty odnośnie podpisu. Jak komuś to jaki mam podpis nie odpowiada to niech mnie ignoruje i nie koresponduje ze mną a nawet usunie mnie z przyjaciół - jakoś to zniosę
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-28 o 18:09 |
|
|
|
|
#975 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a też Teściowa jest taka, że mówi, że 'taka nie jest, żeby nam się w życia wcinać' a zaraz gada, że jej smutno będzie jak będzie na emeryturze i TŻ nie będzie w domu, drugiego syna... a my będziemy mieszkać praktycznie w bloku naprzeciwko (wiem wiem... porażka ) i obawiam się, że będzie dziennie łazić i ględzić... ale może akurat nie (MOŻE! )---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() nie zauważyłaś, że WSZYSTKIE dziewczyny zmieniły podpis? i to nie Mya wymyśliła tylko to był ogólnie rzucony pomysł na który wszyscy przystali. co do Twojego rzekomego poziomu. ja to bym musiała chyba iść do piwnicy z łopatą i zacząć kopać dół, żeby Twój odnaleźć ale i tak nie wiem czy chciałoby mi się tak głęboko kopać.koniec w tym temacie |
|||
|
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny mam pytanie do was,byłam parę dni temu na konsultacji ,wkoncu sie zdecydowalam...i troche sie podłamalam,bardzo mi sie podobają okrągle i wypelnione piersi jednak pani dr.powiedziala ze nie moze mi takich zrobic gdyz moje piersi sa zbyt...obwisłe żeby włożyć tam okrągly implan-w moim przypadku tylko anatomy..no i w tym momencie sie zacielam z tego wszystkiego zapomniałam jaki dokładnie rozmiar mi podała..ale wiem że pomiedzy 450-480cc mentor anatomy.nie wiem co mam teraz robic,wiem ze anatomy wygladaja bardziej naturalnie,ale wolalabym zeby były takie ładne okrągłe i podniesione,czy bede w stanie osiagnać taki efekt przy anatomach???czy może powinnam umówic sie jeszcze na konsultacje do innego lekarza?pomóżcie
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko wątek jak pewnie zauważyłaś założony prze Mya i nazywa się "Mayówka" zostały jasno i wspólnie określone zasady przebywania na nim, kto nie chciał się dostosować mógł bez problemu zostać w części 7 i tam robić i pisać co mu się żywnie podoba, tamten wątek wciąż jest otwarty, można też bez problemu założyć coś własnego dla tych "wygonionych".
naprawde chcesz zostać zignorowana?? zapewniam Cie, że jak pójdziesz w zaparte zrobi to więcej niż tylko trzy dziewczyny.
|
|
#978 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
dosłownie na 10minutek. Blizny posmarowałam +50, zakleiłam plastrami i opalałam się w staniku - także nie powinno zaszkodzić 2,5 miesiąca po operacji. Co o tym sądzicie? Zwariowałam?
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
madzia witaj
![]() to nieprawda że w obwisłe piersi wkłada się tylko anatomy, jestem tego najlepszym przykładem i pare innych dziewczyn z naszego forum. druga konsultacja jest zawsze pomocna, warto mieć porównanie
|
|
#980 |
|
Przyczajenie
|
dodam jeszcze że moj wzrost-164,waga-59 kg. no i pani dr.mierzyła mnie miareczka i wyszło jej 12,5 cm-zapomniałam o co chodziło z ta miarka...
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- no właśnie też tego nie rozumiem powiedziala mi że nie chce mi zeszepecic piersi,bo w moim przpadku tylko anatomy beda odpowiednie natomiast okrągłe bede sie bardzo zle prezentowały bo beda usadowione na samym dole i beda wygladaly bardzo zle-nic z tego nie rozumiem... |
|
|
|
#981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powtarzam która dziewczyna nie akceptuje mojej postawy niech usunie mnie z przyjaciół lub napisze że nie życzy sobie abym się do niej odzywała- ja to uszanuję! Ale jeśli zostanie choć jedna osoba która będzie chciała tu ze mną rozmawiać to zostanę na forum
Lipiec 2012 Allergan 325MX ArtMed dr Kasprzyk Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-28 o 18:48 |
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
madzia prosiłabym Cie o zdjęcie jeśli możesz bedzie łątwiej rozmawiać bo tak gdybac tylko mozna. 12,5 to szerokość podstawy implanty wypada w okrągłych bodajże 375cc. niektórzy mają taką zasadae dla wyciągniętych piersi anatomy dla płaskich niekarmioncych okrągłe ale wszystko jest do zrobienia.
|
|
#983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no, z przodu coś tam już masz, dzięki doktorkowi, który pakuje ile wlezie w każdą klatę![]() Razem z panią, która ten wątek założyła i jej blond koleżanką jesteście strasznie uszczypliwe. Nawet Joasi, jak jej się coś nie podoba, to potrafi powiedzieć coś z szacunkiem i umiarem - pewnie Joasi już mnie nie 'lubi', ale dalej uważam, że jest tutaj najbardziej w porządku. No, to nic już tu po mnie. Tu liczą się tylko pacjentki pani doktor z Trójmiasta i pana doktora, o którym wspomniałam wcześniej Hmm może doktor Kasprzyk (super specjalista - tak tak gwen) robi za dobre cycki? ![]() Żegnam |
|
|
|
|
#984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak, byłam u lekarza który pakuje ile wlezie i robi to super (jakbym została u poprzedniego lekarza to bym w klacie prawie nic nie miała) i ten doktor nie potrzebuje żałosnej reklamy na forum od dziewczyn, które na siłę chcą się mu przypodobać. czyżby szykowała się jakaś zniżka? bo ja nie widzę innego wytłumaczenia ![]() no tak, najlepszy specjalista i robi tak dobre cycki, że to forum nie jest godne by Was z tymi cyckami tu gościć... i znowu to samo. zaczęła "Milenka-ciotka dobra rada", bo Ona nie może być jak inni i się dostosować tylko MUSI mieć taki podpis i prowokować.dostosowałaby się do zasad i byłby spokój ale niiieee.... i jeszcze teraz Ty, jak zwykle, się odzywasz.. darujcie sobie dziewczyny. Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-07-28 o 19:33 |
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak poważnie jest to zastanawiające i to bardzo dlaczego pacjentki akurat tego jednego lekarza są takie agresywne . Od kiedy pamiętam, przez tyle lat- tylko te osoby robią zamęt i mają w kółkojakieś pretensje do innych. A jak już wrócą po operacji - to jak rozdrażnione szerszenie. Co muszą usłyszeć by tak reagować????? co powoduje takie postępowanie???? Niech się każdy sam nad tym zastanowi.
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tak to znowu ja
![]() mam takie pytanie wyszlam dzis znowu z domu tyle ze teraz kiedy juz znacznie chlodniej jest nie mdlalam bylo ok ale zuwazyalam jedno jak tylko przeszlam kawalek pojawilo sie ostre klucie ,pieczenie w tej jednej piersi wspominalam juz o tym,ktore nasilalo sie przy chodzeniu to ewidentnie od tego hm w srode jade do domu a przy takim bolu kazdy krok to wyczyn...fakt dzis jestem bez tabletek przeciwbolowych teraz wzielam jedna ale pytanie brzmi jaki zwiazek ma te klucie z dalszym chodzeniem co??co moge zrobic zeby to zmienic???chodzi o to ze jestem ze tak powiem nierozruszana???no bo w pensjonacie pokoj malutki zreszta wiecej siedze niz chodze...hm prosze o rady i wytlumaczenie o co chodzi moze mialyscie podobnie??????????? |
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pacjentki tego dr które masz w przyjaciołach z pewnością czują się teraz fajnie Masakra
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to kłucie pewnie będziesz pewnie miała przez jakiś czas jeszcze. wiadomo że jak się chodzi to to się tam wszystko trzęsie i jak się chodzi to jakaś wibracja w cycuszki idzie ja sobie tak to tłumaczyłam jak chodziłam po tesco za pizzą wieczorem dzień po operacj ![]() ja do tej pory mam tak, że coś mnie tam zakłuje, zaboli.. a właśnie. ostatnio pisałyście o masowaniu że trzeba i zaczęłam masować i zaczęły mnie trochę pobolewać.. i śniło mi się dzisiaj, że implant mi uciekł z cycuszka na dół i przesunęłam go z powrotem, trzymałam i latałam po pokoju: trzeba założyć stanik to będzie trzymać i przyrośnie tam gdzie powinien...
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-07-28 o 19:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

My juz sobie pogadałysmy

Jak kupuje staniki to mi sie wydaja ogromne... a jak widze sie w lustrze i chce cycki POKAZAC w sukience to musze upychac w gabke żeby było wrazenie hihihi . Ty sienie odzywaj bo ty masz to samo co ja, ale jakoś inaczej, wieksze blizej i w ogole 
to doszlysmy do wniosku że dobrze ze sa małe ... to jak się je unieruchomi bandazem elastycznym a na to obcisnac tri actionem ...to co sie tam może przesunac? jak wszystko bedzie zapakowane?
tak mnie jeszcze korci żeby ponurkować ! BO NIGDY W ZYCIU NIE NURKOWAŁAM! Ale to na mala głebokość wiec tu sie taczej nic nie zdarzy :P
. Ból barku nie przechodzi, a w cycku rwie coś. Jak leżę to nie boli ręka, ale za to boli pierś, natomiast gdy chodzę to pierś trochę się uspokaja, ale ręka zaczyna szaleć

opuchlizna z brzucha i boku zeszla juz z 2 dni temu,ta z gory cycka tez wiec chyba do przodu ide...tyle ze dalej w domu

- to jak rozdrażnione szerszenie. Co muszą usłyszeć by tak reagować????? co powoduje takie postępowanie???? Niech się każdy sam nad tym zastanowi.
pacjentki tego dr które masz w przyjaciołach z pewnością czują się teraz fajnie