Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 09:58   #3541
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Dziwi mnie przekonanie, że ktoś ma obowiązek wyświadczyć nam przysługę,. Dostałam dzisiaj SMSa od koleżanki ze studiów, żebym sprawdziła w centrum handlowym na drugim końcu miasta, czy są jeszcze te buty z gazetki... Na początku myślałam, że chodzi jej o to, by rzucić okiem, jakbym tam gdzieś była. Ale okazało się, że mam tam specjalnie pojechać i wziąć te buty, jak będą. Nieważne, ze mam inną stopę i nie jestem w stanie ocenić, czy będą dobre. I zapłacić, ona mi potem odda kasę. Sorry, ale ja nie jestem jakimś chłopcem na posyłki. Nie jadę tam, bo nie mam ochoty, czasu i szkoda mi pieniędzy na bilet. Mam lepsze rzeczy do roboty. Poza tym nie będę za nią zakładała, bo jeszcze 10 zł mi nie oddała. Wiem, że to niewiele, ale wiem, że jest niesłowna. Na początku mi ich nie dawała, bo nie miała drobnych, potem miała chwilowy problem z gotówką, potem już nie pamiętała o pożyczce.
Serio? Ma tupet koleżanka.

Pisałyście o trądzikach-że ludzie uważają że taka osoba nie myje twarzy itd. Tak samo jest z dredami-ma dredy to pewnie robaki we włosach.

Cytat:
Napisane przez Harakiri Pokaż wiadomość
Taak, bo komentujące wizażanki są idealne, ubierają się w same drogie ciuchy od projektantów, mają idealna cerę i włosy. Muszą się biedne jeszcze dowartościować bo im mało. Nie wiem jak ludzie mogą być tacy chamscy.
To mnie wkurza. Powiedzmy ja skrytykuję Kissie bo jest sztuczna. Aaaa to głosy oburzenia czy ja jestem idealna. Czy aby coś skrytykować muszę być idealna? Rozumiem, ze jeżeli Ty krytykujesz takie zachowanie to Ty na pewno jesteś idealna.
Stary 2012-07-28, 10:11   #3542
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
I tak nie zrozumiem tego, że sprawia wam przyjemność pisanie o tym, że ktoś ma brzydkie włosy czy jego ciuchy są okropne. Dziwi mnie takie zachowanie.
Też mnie szokuje ten wątek i aż się dziwie, że Złoś go jeszcze nie zamknął. Nie wiem ile lat mają osoby wypowiadające się w nim ale w życiu nie uwierzę, że spełnione, szczęśliwe i zadowolone ze swojego życia kobiety mogłyby pisać takie bzdury. Trzeba mieć problem ze sobą i mnóstwo wolnego czasu żeby czatować całymi dniami na nowe posty na blogu Kamili i wyszukiwanie czegoś do czego można się przyczepić.

A komentarze o parze młodej to już zupełne dno i nawet szkoda mi siły, żeby je skomentować.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:17   #3543
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

Przypomniałaś mi, że nigdy nie widziałam stylisty/ stylistki typowego puszystego pączusia śledziłabym namiętnie tę osobę, żeby zobaczyć, czy przypadkiem nie popełnia grzechu noszenia szortów w 35-stopniowym upale rady też bym chętnie poczytała, i skonfrontowała z radami pięknych i bogatych
Trzeba napisać do TVN , że jest popyt, zaraz zrobią program dla Grycanek

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość

dodam, że znam co najmniej kilka bardzo uroczych niewiast, których nogi są "szczupłe i zgrabne" a które przekonane są święcie, że wcale tak nie jest więc nic się nie martw - nikt w szortach nie wyjdzie!!!!
Tak jest! Bojkotujemy szorty Niech sobie sami noszą, najlepiej do szpilek 15 cm, żeby dodatkowo wysmuklić łydkę

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Jak się ma grube nogi, to tylko worek pokutny... po coś wymyślili przecież alladynki . W ogóle to mnie rozwala... dlaczego trzeba się dostosowywać do jakichś tam kanonów, które wymyślił sztab projektantów-gejów tudzież projektantek, które same piękną sylwetką nie grzeszą.
Ja kocham alladynki I tak mi przypomniałaś- tydzień temu szukałam ładnych spodni na spotkanie klasowe i weszłam do włoskiego, nowego butiku koło mojego domu. Panie mnie zaraz obskoczyły, zaczęły pomagać, doradzać i mówię, że najchętniej kupiłabym alladynki (bo są boskie i przewiewne, a nie, bo nie podkreślą moich ud, ale tego pani nie powiedziałam), pani mi przytakuje, znalazła mi naprawdę śliczne i mówi do mnie "mamy też piękne, kolorowe rurki, ale to pewnie pani nie interesuje, bo to już podkreśla nogi" Miałam akurat niezły humor (chociaż inną osobę mogło to obrazić lub zranić) i odparłam poważnie, "tak, tak, ja tylko kupuję spodnie, w których mogę się schować" Pani mi przytaknęła, coś tam popodniecała się spodniami, które kupiłam i wyszłam ubawiona po pachy Dodam, że mam grube uda faktycznie, jakoś zawsze tam mi kilogramy idą, ale nie rozpaczam i nie mam z tym problemu, w mojej rodzinie wszyscy tak mają i nikt nigdy z tego powodu nie nosił worków.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:20
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:19   #3544
ladylajla
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zażenował tekst o "wkładaniu sobie" przez "brzydką parę" w trakcie nocy poślubnej. Co to kogo obchodzi? Są zakochani w sobie, wzięli ślub i ich spawa, co będą robić. Tak samo, jak nie podobał mi się motyw ze stroną, na której można rysować komuś, co się chce. Takiej ilości penisów i głupich tekstów nie widziałam od czasów gimnazjum czy podstawówki . Natomiast sama idea wątku zła nie jest. Zawsze można powiedzieć, jaki blog mi się podoba i dlaczego i co mi się nie podoba i dlaczego. Pomijam komentowanie poniżej pewnego poziomu.

(...)
też wyjątkowo mnie zniesmaczył ten fragment o "wkładaniu". Przecież wiadomo, że miłość, ślub i 'wkładanie' jest zarezerwowane dla Anji Rubki i Saszy Knezevicia...
Co do samej Kamili, to dziewczyna dość niefrasobliwie dzieli się w sieci szczegółami ze swojego życia (kiedyś opublikowała na blogu świadectwa z danymi osobowymi) i zbiera tego żniwo. Mam wrażenie, że to nie do końca przemyślana strategia, że za możliwość testowania trampek i paru świecidełek ma jeszcze dodatkowo zanalizowane życie osobiste i wygląd z najmniejszymi szczegółami.

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Z cyklu "mądrości stylistów" Cytat z najnowszego Avanti:
"Szorty. Jak je nosić? Przede wszystkim mądrze, czyli tylko jeśli masz szczupłe i zgrabne nogi". I co teraz robić? chyba nie mam wyjścia, muszę w te upały kisić się w długich portkach Jak świat światem myślałam, że szorty to takie krótkie spodenki, czyli po prostu normalny strój na lato, a tu jednak to odzież jedynie dla wybranych
No co ja teraz zrobię z moimi niechudymi i krótkimi racicami? Habit jak nic, nie można towarzystwa narażać na taki nieestetyczny widok
Stary 2012-07-28, 10:28   #3545
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja w ogóle mam szerokie biodra i masywne uda... taka gruszka ze mnie. Dobrze, że teraz przynajmniej mleczarnia mi to równoważy i mogę udawać, że jestem klepsydrą . Kiedyś miałam straszny kompleks "wielkiego tyłka", ale w końcu nauczyłam się z tym żyć. Jakoś nie zmienię tego, że tak mi się rozkłada tkanka tłuszczowa. Jak mam ochotę założyć rurki to to robię, a jak szarawary, to też to robię. Jakoś J.Lo się podniecają, że ma tyłasek, a jak zwykła kobitka ma to już feee . Nie rozumiem tego.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:30   #3546
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Trzeba napisać do TVN , że jest popyt, zaraz zrobią program dla Grycanek

Tak jest! Bojkotujemy szorty Niech sobie sami noszą, najlepiej do szpilek 15 cm, żeby dodatkowo wysmuklić łydkę

Ja kocham alladynki I tak mi przypomniałaś- tydzień temu szukałam ładnych spodni na spotkanie klasowe i weszłam do włoskiego, nowego butiku koło mojego domu. Panie mnie zaraz obskoczyły, zaczęły pomagać, doradzać i mówię, że najchętniej kupiłabym alladynki (bo są boskie i przewiewne, a nie, bo nie podkreślą moich ud, ale tego pani nie powiedziałam), pani mi przytakuje, znalazła mi naprawdę śliczne i mówi do mnie "mamy też piękne, kolorowe rurki, ale to pewnie pani nie interesuje, bo to już podkreśla nogi" Miałam akurat niezły humor (chociaż inną osobę mogło to obrazić lub zranić) i odparłam poważnie, "tak, tak, ja tylko kupuję spodnie, w których mogę się schować" Pani mi przytaknęła, coś tam popodniecała się spodniami, które kupiłam i wyszłam ubawiona po pachy Dodam, że mam grube uda faktycznie, jakoś zawsze tam mi kilogramy idą, ale nie rozpaczam i nie mam z tym problemu, w mojej rodzinie wszyscy tak mają i nikt nigdy z tego powodu nie nosił worków.
O właśnie! O Grycankach też się z Wizażu dowiedziałam i aż się bałam popatrzeć, kto zacz, po przeczytaniu "grube świnie", "jak można doprowadzić dzieci do TAKIEGO stanu".
I kurde powiem Wam, że spodziewałam się większego szału ok, są pączki, ale no bez przesady czasem tu laski piszą jakby 30kilo ważyły przy metrze siedemdziesiąt

Historia ze sklepu też mi się przypomniała, ale odwrotna byłam we włoskim butiku - w Polsce - szukać sukienki na studniówkę. Patrzę, patrzę, aż mój wzrok padł przy okazji na śliczny płaszczyk. Cena - 1600 PLN już mam się ulatniać, gdy podbiega do mnie uczynna pani, czego szukam, coś pomóc, itd. No to mówię o tej sukience i słyszę - ale pani to rozmiar tak 32-34?
- no tak.
- eee... To my takich małych nie mamy.

Cóż za opierające się wszechobecnym trendom miejsce! super. Szkoda, że ceny też opierające się realizmowi
Kamień z serca

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:38
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:39   #3547
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
O właśnie! O Grycankach też się z Wizażu dowiedziałam i aż się bałam popatrzeć, kto zacz, po przeczytaniu "grube świnie", "jak można doprowadzić dzieci do TAKIEGO stanu".
I kurde powiem Wam, że spodziewałam się większego szału ok, pa pączki, ale no bez przesady czasem tu laski piszą jakby 30kilo ważyły przy metrze siedemdziesiąt

Historia ze sklepu też mi się przypomniała, ale odwrotna byłam we włoskim butiku - w Polsce - szukać sukienki na studniówkę. Patrzę, patrzę, aż mój wzrok padł przy okazji na śliczny płaszczyk. Cena - 1600 PLN już mam się ulatniać, gdy podbiega do mnie uczynna pani, czego szukam, coś pomóc, itd. No to mówię o tej sukience i słyszę - ale pani to rozmiar tak 32-34?
- no tak.
- eee... To my takich małych nie mamy.

Cóż za opierające się wszechobecnym trendom miejsce! super. Szkoda, że ceny też opierające się realizmowi
Kamień z serca

Ojoj, to drobinka jesteś . Mnie w ogóle dziwi mania na odchudzanie się, np. ktoś ma 170 wzrostu i koniecznie musi schudnąć do 45 kilo , mimo, że przy 50 paru wygląda, jak patyczek.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 10:54   #3548
aalexandria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delli Pokaż wiadomość
Oooo no dokładnie! Mam to teraz na porządku dziennym ze współlokatorem
Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
o rany, przypomniałaś mi pewną znajomość..
otóż
pewna dziewczyna, z którą w wieku gimnazjalno-licealnym się znałam (wtedy to można było powiedzieć koleżankowałam/przyjaźniłam), miała taką wadę, że ... a, nie będę opisywać, zacytuję:
Ona: Ej, chodźmy może jutro do zoo
Ja: wiesz, nie bardzo mogę, dużo nauki mam
Ona: No, ale weź, fajnie będzie
Ja: nie mogę, serio
Ona: kurcze, ale popatrz, jutro ma być ładna pogoda
Ja: nie mogę, nauka, sprawdzian, nie mogę
Ona: no weeeeeeź, samej mi się nie chce iść
Ja: pójdziemy kiedy indziej, jutro nie mogę
Ona: no chooodź!
Ja: Nosz kurfa mać! Nie mogę!
Ona: (obrażona) A to nie możesz spokojnie powiedzieć, tylko od razu (?) z kurfami wyskakujesz?

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo!

A jak ktoś zaczyna nudzić i mnie namawiać, to zawsze mówię, że im bardziej mi truje, tym bardziej mi się odechciewa i że teraz już nie ma cienia szansy, żebym zmieniła zdanie.

Nie rozumiem, jeżeli ktoś mi coś proponuje, a ja po zastanowieniu odpowiadam przecząco, to w jaki sposób "no chodźźźźżżżeeee, dajżeeee, zróbżeeee" ma zmienić moją logicznie podjętą decyzję? Nie jestem jakimś ćwierćmózgiem, myślę zanim coś zrobię

Albo rzucanie kretyńskimi argumentami. Mówię, że nie pójdę, bo mam egzamin i muszę się uczyć, a nie siedzieć na kacu (powiedzmy) na co słyszę "Ja też mam jutro egzamin (albo i dziesięć) i jakoś idę!"... Tylko, co to zmienia?
Myślałam, że jestem odludkiem. Cieszę się, że ktoś ma takie same odczucia jak ja!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Mnie w ogóle wkurzają namolni ludzie, którym trzeba całą litanię wygłosić, dlaczego nie ma się na coś ochoty.
Zgadzam się.

- What kind of diet book are you looking for?
- Something with a title like How to Lose That Baby Fat by Sitting On Your Ass.

SINGIELKI PRAWDZIWIE Z WYBORU
aalexandria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:59   #3549
Cola_Ola
Zakorzenienie

Ja jestem niby szczupła, ale mam duże biodra i dupeczkę Wszystko co zjem idzie mi praktycznie w tyłek. Wyglądam jak kaczucha. Ważę 55 kg więc nie ma tragedii ale z połowa tej wagi to mój tyłek i nogi. I nie odmawiam sobie rurek czy tam szortów. W ogóle nie gonię za modą. Moja moda jest tylko moja

Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie
Cola_Ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:01   #3550
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cola_Ola Pokaż wiadomość
Ja jestem niby szczupła, ale mam duże biodra i dupeczkę Wszystko co zjem idzie mi praktycznie w tyłek. Wyglądam jak kaczucha. Ważę 55 kg więc nie ma tragedii ale z połowa tej wagi to mój tyłek i nogi. I nie odmawiam sobie rurek czy tam szortów. W ogóle nie gonię za modą. Moja moda jest tylko moja
Ja kupuję nowe ciuchy, jak mi się jakieś poprzednie znoszą, albo mam jakąś imprezę okolicznościową i faktycznie nie mam nic ładnego do ubrania. Wagi pilnuję, więc wyrośnięcie z ciuchów mi raczej nie grozi.
Stary 2012-07-28, 12:02   #3551
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 12:07   #3552
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Hahaa, dobre, muszę tam częściej zaglądać . W ogóle, to w PL powinny być zniesione wszelkie studia i uprawnienia skoro tak się wszyscy na wszystkim znają .
Stary 2012-07-28, 12:34   #3553
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Zachowanie zwane: "Nie znam się, więc się wypowiem."
Uwielbiam czytać/słuchać właśnie takich specjalistów od wszystkiego. Poprawia mi się humor.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:49   #3554
201604200942
Konto usunięte

o jakim blogu Kamili i wątku mówicie? ;>
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:22   #3555
kotnaplocie
Raczkowanie

Cytat:
Hahaa, dobre, muszę tam częściej zaglądać . W ogóle, to w PL powinny być zniesione wszelkie studia i uprawnienia skoro tak się wszyscy na wszystkim znają .
Spokojnie, to i tak nie jest źle. Jestem w trakcie przeprowadzki i remontu domu w Palermo i co wzywamy fachowca - np. w poniedziałek mają wstawiać nowe okna - to są kwiatki. Jak przyjechał gość z firmy od okien, która robi na zamówienie każdy wymiar ( za reklamą ), to podobno kilkanaście minut siedział nad oknem w salonie i dumał, po czym stwierdził, że on sam nie wie, czy się da zrobić, bo to okno "strasznie niewymiarowe jest"
kotnaplocie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:29   #3556
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
o jakim blogu Kamili i wątku mówicie? ;>
http://newlifewithfashion.blogspot.com/

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631337

Proszę
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:41   #3557
mallary
Rozeznanie

O kurczę. Poziom komentarzy mnie zabił. Seks tylko dla pięknych, a z taką twarzą wstyd wyjść. Szczerze mówiąc, samą mnie to dobiło, więc może już nigdy nie wyjdę z domu, bo według estetów psuję widok i powoduję odruch wymiotny.

Edytowane przez mallary
Czas edycji: 2012-07-28 o 18:45
mallary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:47   #3558
Szecheryzada
Raczkowanie

Red face Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez mallary Pokaż wiadomość
O kurczę. Poziom komentarzy mnie zabił. Seks tylko dla pięknych, a z taką twarzą wstyd wyjść. Szczerze mówiąc, samą mnie to dobiło, więc może już nigdy nie wyjdę z domu, bo według estetów psuję widok i powoduję odruch wymiotny.
mogę spytać, jak wejśc w komentarze?

próbowałam jakoś znaleść, ale ... du pa ...
Szecheryzada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:50   #3559
mallary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szecheryzada Pokaż wiadomość

Piszę na podstawie komentarzy w zalinkowanym wątku, nie na blogu.
mallary jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 18:52   #3560
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallary Pokaż wiadomość
JEDNA wizażanka napisała o tym seksie, jeszcze raz mówię nie oceniajcie całego watku po kilku wypowiedziach

Cytat:

Kamila na blogu ma zablokowane komentarze
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:18   #3561
Szecheryzada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość

Kamila na blogu ma zablokowane komentarze

ciekawe czemu
Stary 2012-07-28, 19:24   #3562
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czemu
Bo w ten sposób sobie radzi z krytyką

Co do takich zachowań. Zawsze mnie dziwiło usuwanie komentarzy przez autora bloga czy osoby prowadzącej fan page'a i zostawianie tylko tych miłych. Jak ktoś ma inne zdanie, to pewnie zazdrości, jest chamem, ma kompleksy i pies go nie lubi.
Stary 2012-07-28, 19:42   #3563
Szecheryzada
Raczkowanie

Cytat:
Bo w ten sposób sobie radzi z krytyką

Co do takich zachowań. Zawsze mnie dziwiło usuwanie komentarzy przez autora bloga czy osoby prowadzącej fan page'a i zostawianie tylko tych miłych. Jak ktoś ma inne zdanie, to pewnie zazdrości, jest chamem, ma kompleksy i pies go nie lubi.
o tak, skomentowałam nie jednokrotnie bloga kasi tusk
Napisałam, uprzejmie, że uważam jej stroje za ... nudne. Pozdrowiłam, napisałam, że to moje zdanie, do którego mam prawo, i że uważam ją za dość sympatyczną osobę (tak, tak sądzę ;]) i mimo wszystko moje komentarze nie zostały zatwierdzone. Kurde, wkurzyłam się.

A, no i wkurza mnie strona plotek.pl
Piszą tam takie badziewia, że czytam to tylko, żeby się pośmiać. Podniecają się normalnie wszystkim, snują jakieś domysły, a komentatorzy się z nich leją... śmiech na sali

Nie chciałabym pracować w takiej brażny. Osoby, które na 'plotku' pracują, musze być, moim zdaniem desperatami

Edytowane przez Szecheryzada
Czas edycji: 2012-07-28 o 19:45
Stary 2012-07-28, 20:07   #3564
Aliseja
Rozeznanie

a ja np: nie wiedzialam ze niektorzy to w domu siedzą ( w bloku na przyklad) z nie zmakniętymi drzwami ( w sensie na zasuwe czy coś ) Ostatnio koleżanki sie zdziwiły po co mi kluczdo domu i że pewnie sama jestem a ja się tak zdziwiłam bo u nas zawsze są drzwi zamknięte jak ktoś jest w domu też przecież tak to może ktoś wejśc.
Stary 2012-07-28, 20:11   #3565
Szecheryzada
Raczkowanie

l
Cytat:
Napisane przez Aliseja Pokaż wiadomość
a ja np: nie wiedzialam ze niektorzy to w domu siedzą ( w bloku na przyklad) z nie zmakniętymi drzwami ( w sensie na zasuwe czy coś ) Ostatnio koleżanki sie zdziwiły po co mi kluczdo domu i że pewnie sama jestem a ja się tak zdziwiłam bo u nas zawsze są drzwi zamknięte jak ktoś jest w domu też przecież tak to może ktoś wejśc.
ja mam uczulenie na zamykanie drzwi.
Jak się robi ciemno, jestem sama (albo nie) - muszę zamknać. Tym bardziej, jest burza.
Też tego nie czaję, a mam takich znajomych - wychodzą na impreze, nie wiadomo kiedy wróca, ale drzwi nie zamkną.
Stary 2012-07-28, 22:57   #3566
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o Kamile?
Tak. Wiem, że ona sama zamieszcza pewne rzeczy, które mogą budzić skrajne reakcje. Ale nie trzeba od razu po niej jechać. To tak jak ze strojem Szeherezady. Wyjście w nim do urzędu jest co najmniej dziwne, ale można zwrócić uwagę na niestosowność, a nie jechać po danej osobie, że jest szkaradna itp.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Miałam bardzo podobny przypadek. Znajomy ze studiów pytał się czy nie udostępniłabym mu swojej pracy licencjackiej. bo on nie wie o czym ma magisterkę pisać
Bardzo wiele osób tak robi. Pisze, żeby udostępnić im pracę zaliczeniową, sprawozdanie, bo nie wiedzą, jak to ułożyć. A tak naprawdę niektóre rzeczy są proste jak budowa cepa. Sprawozdania u jednej doktor polegały na uzupełnianiu tabelek, nie wiem co dany osobnik chciał tam układać.

Znam też dziewczynę, która pisze do każdego, żeby jej coś zrobił. Mnie prosi o pomoc z wykresami, kolegę o wnioski, a koleżankę o dyskusję wyników. Kiedyś zorientowaliśmy się, że ona skleja to w jedno sprawko, a sama ma wolne, bo inni wykonują przydzielone zadania. Ja nigdy za nikogo nie odwalałam żadnej roboty. Mogę co najwyżej napisać, w jakich książkach można to znaleźć.

Edytowane przez Sondrina
Czas edycji: 2012-07-28 o 22:52
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 01:00   #3567
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Mnie dziwi prawie codzienny widok z okna.
Stoi tu sobie mała piaskownica, chodzi też sporo półdzikich kotów. Wiadomo, gdzie nieraz udają się za potrzebą. Patrzę sobie jakiś czas później, siedzi matka, a dziecko beztrosko ryje w tym piasku Nie wiem, czy ludzie tego nie widzą, nie myślą kompletnie? Wątpie, żeby ktoś te koty odrobaczał. Czy tak trudno tym osobom, które pozwalają dzieciom bawić się w tej piaskownico-kuwecie pomyśleć np. o wymianie piachu i zakrywaniu tego jakąś płachtą foliową, no czymkolwiek, kiedy dzieci się akurat nie bawią? Kompletnie nic nie mam do kotów, mogą załatwiać swoje sprawy w innym miejscu i tyle, ale czy tak ciężko jakoś taką malą piaskownicę zabezpieczyc?
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 01:04   #3568
kwiat wisni2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Mnie dziwi prawie codzienny widok z okna.
Stoi tu sobie mała piaskownica, chodzi też sporo półdzikich kotów. Wiadomo, gdzie nieraz udają się za potrzebą. Patrzę sobie jakiś czas później, siedzi matka, a dziecko beztrosko ryje w tym piasku Nie wiem, czy ludzie tego nie widzą, nie myślą kompletnie? Wątpie, żeby ktoś te koty odrobaczał. Czy tak trudno tym osobom, które pozwalają dzieciom bawić się w tej piaskownico-kuwecie pomyśleć np. o wymianie piachu i zakrywaniu tego jakąś płachtą foliową, no czymkolwiek, kiedy dzieci się akurat nie bawią? Kompletnie nic nie mam do kotów, mogą załatwiać swoje sprawy w innym miejscu i tyle, ale czy tak ciężko jakoś taką malą piaskownicę zabezpieczyc?
Mnie zdziwił osoatnio fragment artykułu o budowanej u mnie piaskownicy: będzie ogrodzenie zabezpieczające przez zwięrzętami.

Ok, ogrodzenie jest, większy pies nie przejdzie ale dla kota to już w ogóle żaden problem. Zamiast tego ogrodzenia już prędzej mogli dać jakieś cuś by zakrywać piaskownicę.
kwiat wisni2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 04:47   #3569
Heroldin
Zakorzenienie

Poczytałam sobie ten "omawiany" przez Was temat o blogerkach .
Moja reakcja : mogę się rękoma i nogami podpisać pod tym, co napisała Troian :
Cytat:
Napisane przez Troian Pokaż wiadomość
szafiarka, z racji posiadania bloga (...) siłą rzeczy, jest narażona na różne komentarze. (...) A jeżeli ktoś nie ma tego dystansu do siebie, nie potrafi się z siebie śmiać, to chyba najlepiej jest nie zakładać bloga i nie wrzucać swoich zdjęć.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 07:03   #3570
Szecheryzada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Poczytałam sobie ten "omawiany" przez Was temat o blogerkach .
Moja reakcja : mogę się rękoma i nogami podpisać pod tym, co napisała Troian :
ja też się z nią zgadzam.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Tak. Wiem, że ona sama zamieszcza pewne rzeczy, które mogą budzić skrajne reakcje. Ale nie trzeba od razu po niej jechać. To tak jak ze strojem Szeherezady. Wyjście w nim do urzędu jest co najmniej dziwne, ale można zwrócić uwagę na niestosowność, a nie jechać po danej osobie, że jest szkaradna itp.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------
a tu chyba ci się loginy pomyliły ..? O co chodzi, ze mną (?) ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości