|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
No i myślę że jest to najlepsze rozwiązanie. Proszę wszystkie osoby które są tu z nami by wyraziły swoje zdanie w taki sposób
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#992 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Tak całkiem poważnie... "za dobre cycki robi" tym komentarzem to już osłabilaś mnie totalnie... rany dziewczyny jesteście dorosłymi kobietami ! A tracicie czas żeby się kłocić o pieprz.... podpis... TAK ZA TYM LEKARZEM stoicie ze jakbyście mogły to byście mu z tej "wdzięcznosci" nogi wylizały. Bardzo przepraszam! ALE TAKA JEST PRAWDA. Z całym szacunkiem dla tego Dr... bo dzięki Wam już tak tu wszystkim "obrzydło " to nazwisko... rzekłabym że robicie mu ANTYREKLAMĘ. Do faceta problemu nikt nie ma, ale Wy musicie go bronić .,,,tylko przed kim???? MOJE PYTANIE BRZMI: dlaczego tylko pacjentki tomasza kasprzyka mają wiecznie jakieś problemy... Można je wymienić po kolei... Kilka 'sztuk' każdy z nas pamięta . I CO SMIESZNIEJSZE... tylko takie są kłótliwe. Myślę, ze nie robicie mu przysługi wbrew waszym domniemaniom. A te teksty "blond koleżanka" . A ty co jesteś? czarna? ruda? łysa? Ona bez ogona? Możesz mnie obrazać i lekcewazyc ... Wybacz, ale o "poziomach" to się nawet rozpisywac nie bede bo nie sądzę, żeby było trzeba Każdy wie ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Tusia, otóż to forum zostało zmodyfikowane i sprowadzone do takie postaci jaką widać w podpisie... więc wlasnie zostało w takim CELU załozone. Nie tylko do przeżywania operacji.... ale również do przezywania operacji . Piknik i pogaduchy. To można jednak jakoś zinterpretować, żeby dojść do slusznych wniosków. Co do szacunku, to chciałabym zauwazyć, że brakiem szacunku dla uzytkoników jest łamanie zasad które każdemu odpowiadaja... i wiecznie wmawanie wszystkim ze sie kogoś tu szykanuje... Przecież to jest idiotyczne do potęgi! (KOMU JESZCZE NIE ODPOWIADAJA te zasady? )
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
ehh:/
no jak tu wyrazac swoje zdanie...ja jak widzicie pewnie czytam, piszę (teraz głownie radzę sie bo mam klopot ja pewnie kazda z Was zauwazyla), jestem taka cicha woda... i dziwne sa niektore teksty o tych dyktatorach, kolezankach blond i innych (ja moge byc juz kolezanka ruda bo ostatnie farbowanie mnie "zniszczylo" ).Ja proponuje - atmosfera jest tu do d. kiedys byla super. Proszę kolezanki które nie chca sie dostosowac do zasad z 1 strony o zalozenie innego watku. Ogolnego o powiekszaniu biustu. Czy mi pasuja zasady z 1 strony? przeciez nigdy tak nie powiedzialam. i nie powiem. bo szanuję je. Udzielam się tu co znaczy rozumiem zasady szanuje je. To tak jak wsiadam z kims do samochodu, nie pasuje mi jak jeżdzi--> wysiadam. Proste, nikt mnie nie zmusza. Juz nawet nie wiem ktora z Was napisala o dr POLAKU ze PAKUJE PACJENTKOM ILE WLEZIE. To bylo tzw. poniżej pasa. Moze i pakuje ale komu to przeszkadza? Moze dr X robi brzydkie cięcia a dr Z krzywo wkłada cycki. No ale pacjentki sa zadowolone, inne nie, norma. Swiadomie zdecydowalam tu pisac wiec nie w☠☠☠☠iam zalozycielki watku-i czy mi pasuje czy nie, czy Ją lubię czy działa mi na nerwy to należę tu, do pewnej spoleczosci i SZANUJĘ ZASADY. (Mya-wiesz ze Cię kocham ale musialam to napisac-tak ta podlizuję się, mam powód-->uprzedzam juz pytanie i teksty ze sie podlizuje).Proszę o zalozenie nowego watku. Z innymi zasadami. |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Gwen- normalnie w samą burzę wpadłaś
Ja nie wiem , czy to ludzie są nienormalni żeby takie akcje robić- i myśleć że robią dobrze ![]() Dobrze piszesz, że to nazwisko już wszystkim zbrzydło i odrzuca wszystkich na samą myśl. Nie trzeba nic wiedzieć o Panu dr- a i tak niesmak już się czuje
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
O juz widzę ze wlasnie GWEN edytowala swój wpis i podobnie napisala jak ja. W kazdym razie sedno sprawy jest takie samo.
I tak tak lubię, BArdzo lubie MYE, GWEN, JOASI, KLAUDECZKE, TONIE itd. nie dlatego ze mamy takie samo zdanie bo tez się tniemy, ale dlatego ze wlasnie szanujemy się nawzajem mimo to. Ja tu juz pisze i czytam chyba 4 lata! I jakos na razie nikt nie ma do mnie o nic pretensji. dziwne to czy co
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie Agata
teraz nie wiadomo...
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wlasnie takie akcje niestety czasem moga troszkę zostawic taki niesmak![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
wiec NIE NIE Kochana o Tobie, nikim innym |
||
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Ja sobie pomyslalam ze ja musze sama sie osobiscie z doktorem skontaktowac, żeby was sam porozganiał ... bo mu psujecie wizerunek... jeszcze chłopa beda łączyć z wami... i myslec ze palce maczał w tych waszych kampaniach reklamowych... a on kurde może całkiem nieświadomy, że mu psujecie PR
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
MAM DOWÓD
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=484 ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=MyaDiva;35564888]No tak- jesteś nierozruszana. Ale nie da się tak od razu rozruszać wszystkich mięśni, to niemożliwe- więc się nie martw.Odstawiłaś porchy- więc i odczuwasz więcej. Może wcale nie jest gorzej
[COLOR="Silver"]Bylam oczywiscie w plaskich japonkach lubie szpilki ale teraz mi one nie w glowie no mam nadzieje ze bedzie lepiej bede codziennie teraz chodzic na krotki spacer czyli cale 3 dni moze cos tam sie rozciagnie bo dalej cwicze sumiennie dzieki |
|
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
łooooo kurde ale jazdaaa
dziewczyny dajta spokoj... nie zachowujcie sie jak dzieci, jesli sie do czegos przystepuje to szanuje sie zasady przeciez komu to przeszkadza? korona z głowy spadnie z tym podpisem? rownie dobrze mozna nie miec tego podpisu i nie byloby sprawy a tak drapiecie sie jak koty ![]() a ja pocwiczylam i odpoczywam a jutro to z wyra nie wstane bo zakwasy beda jak cholera Pozdrawiam
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście, że masz rację - napisałam to już wczoraj, że te osoby robią Panu dr niedźwiedzią przysługę. Ja niesmak mam- i nawet nie zamierzam się przekonywać jakim ten lekarz jest specjalistą. Nie wiem nic na ten temat- i tak zostanie.
|
||
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej no weź, rogi są najlepsze! ![]() Cytat:
Cytat:
Bo teściowa to bardzo fajna sprawa Cytat:
noż zatłukłabym chyba i tak jeszcze by się na pewno nazbierało przykładów na mamusię i synusia ), wiecznie jazgocze, co to za kobieta jest... Normalnie książkę bym mogła o mojej teściowej napisać |
||||
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:ja tez wpadam w środek lub zaraz po burzy i już wszystko zazwyczaj jest powiedziane!!!i powiedziałabym właśnie dokładnie to co alex!!!podpisy,brak podpisów ,dupa blada...każda z nas tu jest po to samo ''chyba''... Milenko tak może być sympatycznie,jesteśmy tu w jednym celu,wpisz te inicjały a zawsze komuś możesz na priva napsiać który lekarz Cię operował!!! daaajccie spokój please!!! ![]() JOAŚ dzięki,że zęby niby czy cio???he he..dzięki..ale bez przesady,a czy fotogeniczna ,wiesz ,,zawsze wrzucamy najlepsze zdjęcia ![]() ![]() a TWOJE ,część już widziałam tutaj,portretów,pieknych z resztą..ale dziewczyny masz świetne a zdjecia małej z komunii REWELKA-serio GWEN noo drin z parasolką ..jakich nigdzie nie ma ![]() a co do fot...to wrzucę za 5min całą sesję,przed urlopem w kilku pozycjach...miałam dziś natchnienie..następne będą jak już się opalę trochę,bo tak to widać każdą niedoskonałość![]() IDĘ wklejać foty
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-28 o 23:46 |
|
|
|
|
#1006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
Ja już z powrotem w Belgii, dwa tygodnie w pl prawie cały czas deszczowe i zimne, tylko 2-3 dni słoneczko było ![]() ehh...to się fart nazywa. W tym czasie w be były upały a teraz jak wróciliśmy deszcze:/:/:/Mam pytanko do dziewczynek z Mirenką. Jak długo mogą występować plamienia międzymiesiączkowe? W sumie to niewielkie są u mnie ale to strasznie wkurzające:/:/ Milenko nie rozumiem dlaczego takim problemem jest dla Ciebie zmiana podpisiku. Po co te kłótnie i zwady? Zasady są takie a nie inne i wcale mnie to nie dziwi. Już było tutaj niejedno zamieszanie z powodu tych nazwisk. One są po to, żeby tego uniknąć, żeby z powrotem zapanowała spokojna, przyjazna atmosfera, dlatego każda inna osoba tutaj się udzielająca to szanuje. Ty również powinnaś to zaakceptować. Ja również jestem z Krakowa i czasem zastanawiałam się nad dr K. ale jak widzę podejście niektórych jego pacjentek tutaj to przekonałam się, że to nie jest dobry pomysł i zostanę przy swojej pani dr. Jedyne co dajecie do zrozumienia to to, że Wam robi niezłe pranie mózgu, przez co zachowujecie się tak a nie inaczej i zrażacie inne dziewcyny do tego dr. Któraś z dziecwzyn dobrze napisała, że w taki sposób robicie mu niezłą antyreklamę. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Kasik gratuluję serdecznie nowych nabytków Jeśli którąś dziewczynkę pominęłam to bardzo przepraszam, ale dawno mnie tu nie było a za dużo do nadrabiania żeby wszystko przeczytać Cholercia nawet nie wiem kogo mam w albumikach popodglądać![]()
|
#1008 |
|
Przyczajenie
|
"Mam pytanko do dziewczynek z Mirenką. Jak długo mogą występować plamienia międzymiesiączkowe? W sumie to niewielkie są u mnie ale to strasznie wkurzające:/:/"
Kicia _nh Plamienia sa wynikiem niedoboru estrogenów Jeżeli masz ja krótko, to moze trwać ok 3 -6mies. Niektóre kobiety niestety kiepsko znosza wkladke z lewonorgestrelem, gdyż to gestagen (działa jak progestron). Innym miesiaczki zupełnie zanikaja... Kazdy jest inny JOASI ginekologia i położnictwo. A piersi masz cudne.Piekne Edytowane przez Pachinko Czas edycji: 2012-07-29 o 01:10 |
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Pachinko dziękuję bardzo za odpowiedź. No właściwie to mam ją krótko, bo niecałe dwa tygodnie. Mi szwagierka mówiła, że ona tak miała niby przez pierwszy miesiąc, ale to normalne. Po tym miesiączka jej całkiem ustała. Natomiast lekarz mi mówił, że miesiączka może zniknąć do roku czasu, niektórym od razu. To zależy od osoby. Tylko mnie te krwawienia miedzymiesiączkowe tak zastanawiały. Oby to trwało max miesiąc i żebym już zapomniała o tym w ogóle to byłabym szczęsliwa. Poza tym jednym mankamentem wszystko jest super a i nawet chcice mam większą
![]() ![]() Mój TŻ to mnie chwilami przez to ma już dość![]() ![]()
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki swiezo po op madziula,milenko wychodziliscie juz?Ty Madzis z tego co pamietam tak czujesz jakis nieprzerwany bol podczas chodzenie klucie,szczypanie itp czy tylko ja mam takie objawy???nie chodzi mi ze raz cos zakluje czy poboli ale o ciagly bol po wyjsciu z domu
![]() andzikus,litealleya ej gdzie sie podziewacie |
|
|
|
#1011 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Masakra Proszę o usunięcie mnie z odliczanki
|
||
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a kiedy tak mniej wiecej minelo wam uczucie noszenia dwoch glazow w staniku jakie to hmmmm ciezkie
![]()
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja to ciagle boje sie robic niektorych rzeczy np. podnosisc rece, nic nie nosze, a jak sie schylam to czuje tak jakbym nie mogla tak jakby cos mnie trzymalo czy to jest normalne?
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
planowalam juz nie brac tab. przeciwbolowych ale chyba choc przy 1 zostane
wy dlugo bralyscie przeciwbolowe??????---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- masz okragle?? |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
nie, anatomki i panicznie boje sie tego ze sie przekreca albo cos jeszcze gorszego
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko nie boj sie, wszysto bedzie ok. A co dr kazał Ci robic z ranami po szwahc?
napisz mi dokladnie. |
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
oliwko no dzwigac nie powinnas bez wzgledu na wkladki dla mnie teraz nawet komputer jest za ciezki wiec go przesuwam
zes chylaniem no czujesz opr ale tak jak mi dr mowila powolutku deliktnie ale schylac sie...ja mam wkladki okragle wiec dostalam cwiczenia od dr na rozruszanie miesni ,nawet tashy ktora byla ze mna dr kazala troche rekomo pracowac tyle ze mi bardziej ...ja jestem 7 dzien dzi od op podnosze lapki gorzej bylo z prawa bo jak nia ruszam to czuje jesczzze maly opr miesni takie laskotanie jakby ale cwicze dalej kazdego dnia ze sprawnoscia jest lepiej...jak wroce w srode do domu to bez problemu ubiore sie w takie szersze tuniki T y nosisz jescze rozpinane??cwiczysz cos??---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- chyba przy okraglych szybciej mozna dojsc do sprawnosci bo cwiczysz ramiona,rece itp a wychodzilas juz na pewno z domu jak jest wtedy co czujesz??przy chodzeniu |
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko mi doktor nic nie kazał robic, tylko na strupki smarowac oliwka ale tez kazal mala kropelke na koniuszek palca rozsmarowac i na strupki i wtedy ladnie odchodza. Wody mam unikac tzn. myc sie moge ale tylko prysznic i osuszac ranki papierowym recznikiem. I nic wiecej, mam jeszcze troche strupki ale ogolnie blizny mam ok, mam nadzieje ze nic sie nie pogorszy za jakis czas
no i podkladam pod stanik gaziki zeby nic tam nie obcieral mi stanik![]() kasik ja wychodze juz z domu wczoraj siedzialm na dzialce oczywiscie w cieniu. Pierwszy raz wyszlam po 13 dniach bo musialam isc na pogrzeb to nie powiem sie umeczylam najpierw w kostnicy potem w kosciele i na cmentarzu to jak wracalam to az sie poplakalam wszystko mnie bolalo dla mnie najgorsze bylo te garbienie sie. Teraz juz normalnie chodze tzn czasem sie przygarbie ale to nie tak jak na poczatku bluzki nosze normalne ale sama nie zaloze i nie zdejme ktos musi mnie asekurowac a cwiczyc nie cwicze bo boje sie i mysle ze dlugo nie pocwicze sobie
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to juz 7 ma doba po a u mnie nadal gora piersi jest opuchnięta i implanty osadzone wysoko. Juz nawet zaczelam sie zastanawiac ze moze to nie opuchlizna i ze moze to tak ma byc???? Wygladam jakbym miala duże okrągle a mam anatomy....Niestety nie mam aktulnie (i nie bede miala przez najblizsze 4 tyg) aparatu wiec nawet nie mam jak fotki wkleic
Gdzies chyba czytałam ,że w metodzie podmiesniowej to norma na początku ale teraz juz sama nie wiem. 7 my dzien anie widac znacznej roznicy w wygladzie piersi w porownaniu z np 3 cim. Tez tak miałyście przy anatomach?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Nie no, z przodu coś tam już masz, dzięki doktorkowi, który pakuje ile wlezie w każdą klatę
bo nie sądzę, żeby było trzeba
A wlasnie takie akcje niestety czasem moga troszkę zostawic taki niesmak

dzieki
dziewczyny dajta spokoj... nie zachowujcie sie jak dzieci, jesli sie do czegos przystepuje to szanuje sie zasady przeciez komu to przeszkadza? korona z głowy spadnie z tym podpisem? rownie dobrze mozna nie miec tego podpisu i nie byloby sprawy a tak drapiecie sie jak koty 

noż zatłukłabym chyba 
klask i: