|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
beeskiss używałaś już tego peelingu morelowego? Zastanawiam się nad nim, ale nie wiem czy nie będzie za ostry dla mnie, myślę też nad pianką peelingującą 3 herbaty i mam dylemat
|
|
|
|
#632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() beeskiss, fajna paczuszka ! Olejek TdH jest na mojej zakupowej liście ![]() Koniczynko, ja mam morelowy i jest naprawdę ostry. Niby nie mam wrażliwej skóry, ale używam go do stóp, bo choc nie podrażnia skóry, samo szorowanie nie jest dla mnie przyjemne. Ale jeśli lubisz prawdziwe, mechaniczne peelingi, może się sprawdzić, bo właściwości ma OK.
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do tego przepiękny perłowy złotawy kolor i obłędny zapach więc myślę że polubimy się na dłużej
|
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was testowała eye-linery czarne ?
http://www.yves-rocher.com.pl/makijaz/oczy/eye-linery Jestem bardzo zainteresowana ich jakością
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Właśnie wróciłam z całodziennej wycieczki w góry. I padłam. Zajrzę do Was jutro. Gdyby ktoś był chętny na coś z Bingo Spa to dajcie znać. |
|
|
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc mogę powiedzieć, ze dołączam do Twojego pytania, bo groupon byłby dobrą okazją na zakupy ![]() MissChievousTess, zazdroszczę takiej wycieczki. My musielismy znacznie zredukować plany, upał był wczoraj tragiczny ![]() Skusiłam przyjaciółkę na groupony
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Przekopalam parę stron wstecz ale nic nie widzę, dlatego zapytam: dostalyscie smsa o 5 pieczątkach gratis przy zakupie i dla 2 przyjaciółek do 31.07?
Bo ja nic z niego nie rozumiem jak cokolwiek kupię to dadzą mi te 5 pieczątek?
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Niedobra Ty!
Cytat:
|
|
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Info z FB:
"Podczas jednej wizyty w sklepie można zrealizować dwa groupony na jednym paragonie, ale te tańsze - za 29zł. Nie ma możliwości połączenia grouponu tańszego z droższym, albo droższego z droższym. Oczywiście na jednym zakupie, ponieważ jeśli rozdzielimy zakupy na dwa paragony, to będzie żadnego problemu. Pozdrawiamy!"
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Ale było tylko pisane, że taki sms był. A ja jestem ciekawa jak to działa i czy ktoś sprawdzał A tego nie znalazłam.
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam sobie produkty yves rocher na allegro. Masakra jakie starocie ludzie sprzedają :/ Produkty które już daaaaaawno były wycofane, albo opakowania które pamiętam ze wczesnego dzieciństwa, gdy moja mama zamawiała. Pewnie wyzbywają się zachomikowanych przez lata zapasów, a ktoś niezorientowany natnie się na taki "nowy" produkt. :/
|
|
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
Witam popołudniowo ; )
Może pomożecie odpowiedzieć mi na nurtujące pytanie; ) Czy można na jeden groupon wykorzystać ten sam kupon z różnych książeczek?Czyli założmy ze mam 3 książeczki, czy mogę więc na jeden groupon nabić 3 razy np. 2 w cenie 1? |
|
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast, na Twoim miejscu, zapytałabym w sklepie, bo te ograniczenia, o których pisze się np. na fb nie muszą tak do końca mieć odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wroniu, tak, w końcu raczyli odpowiedzieć na moje pytanie, ale tak naprawdę zaprzeczyli sami sobie. Bo niby nie można na raz płacić 2 droższymi grouponami, ale jesli zakupy z jednego i drugiego wbijemy na różne paragony, to już tak ![]() Mnie to już nie rusza, zdecydowałam się na początku promocji wykorzystac jeden groupon z 1 książeczką, a dopiero za jakiś czas ( jak potestuję zakupy ), zrealizuję drugi. Natomiast widzę, że na fb ich decyzja nie pozostaje bez echa i bdb.
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Miss Hepburn, bardzo dziękuję za odpowiedź. Szkoda, że tylko jedna książeczkaa przysługuje na groupona
|
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co, mnie się to o tyle nie podoba, że powinni zarówno informację o książeczkach, jak i o tym, że 2 drozszych grouponów nie połaczymy na 1 paragonie, zawrzeć w warunkach oferty.
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powinno być jasno i wyraźnie napisane w opisie oferty. Nie chciałby ktoś wymienić mleczka comme une evidence na nowe mleczko vanille noir? Bo chciałam sobie skompletować moją ulubioną serię zapachową. Vanille noir dostałam w gratisie i może i fajne ale może ktoś inny uwielbiam ten zapach a mnie bardziej pasuje evidence. Perfum vanille noir nie używam. Mleczko jest nowe. Leży sobie w łazience w pudełku z zapasami. Co do sprzedaży wycofanych produktów na allegro- mnie to akurat cieszy bo tak kupiłam moje ukochane a już wycofane zapachy. |
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanko
Czy któraś z was wie jak utrzymują się perfumy Evidence? Te z pompką.. Ostatnio mój TŻ jak wyszłam z YR zapytał się co tak ładnie pachnę a psiknęłam się właśnie tymi perfumami.. Tylko nie zwróciłam uwagi jak one się utrzymują ![]() Ostatnio spodobała mi się również Werbena, tylko nigdy nie miałam wody kolońskiej i też nie wiem jak ona się utrzymuję.. Nie lubię wydawać pieniędzy na coś czego po pięciu minutach nie czuć ![]() Ktoś pisał o wodzie Waniliowej z PN i muszę powiedzieć, że jest ona świetna Długo się utrzymuje i pachnie tak słodko, jak ktoś lubi te zapachy to polecam, jednak ostrzegam bo u mojej siostry wywołał niesamowitą alergie Jak ją psiknęłam to oczy zrobiły jej się czerwone i kataru dostała.. A na Wanilie nie jest uczulona |
|
|
|
#650 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewuszki
Ja na maila dostałam info że do 31.07.2012 jest sprzedaż tych gruponów więc kiedy dostane go na maila. Pierwszy raz zakupiłam i się boje że go wogóle nie dostane
|
|
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
nie martw się, na pewno dostaniesz jak tylko oferta się zakończy. upewnij się, żę podałaś dobrego maila.
|
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do trwałości, różnie. Bambus ma dość słabą, Cedr tak nierówno. Raz kilka godzin, raz prawie cały dzień. W cenie regularnej bym się zastanawiała, ale w promocji , są moim zdaniem warte wypróbowania. Werbena też mnie kusiła, ale cytrusowe nuty po chwili ustąpiły na rzecz takich typowo landrynkowych, więc trzeba lubić te klimaty. Ogólnie jestem fanką wód kolońskich YR
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Werbena jest cudownie świeża, cedr też bardzo lubię. Co do trwałości - raczej średnio trwałe są moim zdaniem, szybko przestaję czuć zapach.
|
#654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#656 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#657 |
|
Konto usunięte
|
ja też polubiłam peeling morelowy do twarzy, chociaż na początku denerwowała mnie jego konsystencja, był jakiś taki dziwnie śliski. ale można się do tego przyzwyczaić. ładnie ściera, skóra jest gładka i przygotowana do kolejnych zabiegów. wiecie może, czy jest jeszcze w salonach promocja na te maseczki i peeling właśnie + 2 pieczątki gratis?
|
|
|
|
#658 |
|
Przyczajenie
|
nie no podałam dobry mail bo mi potwierdzenie zamówienia gruponu przyszło........no cóż przekonam się po zakończeniu ofert........a czy któraś z was już dostała zamówiony grupon?
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za recenzje peelingu
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
A peeling morelowy do twarzy któraś z Was miała?
I co do tego olejku który polecałyście do włosów - to ten olejek pod prysznic?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

do tego przepiękny perłowy złotawy kolor i obłędny zapach więc myślę że polubimy się na dłużej

jak cokolwiek kupię to dadzą mi te 5 pieczątek?