Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 09:06   #631
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Laseczki byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.
Ale fajnie musicie częściej takie wypady sobie robić

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
My niedawno wrocilismy z grilla od znajomych. Mielismy jechac z malym ale zaczelo padac wiec mama przyszla posiedziec z Domino a my pojechalismy sami .. Jezuuu tak dziwnie sie czulam bez malego obok. Ale bylo bardzo milo pogadalam z dziewczynami i trzeba bylo wracac na karmienie.

A jutro mamy w planach pierwsza wycieczke do Kosciola
Pewnie cały czas myślałaś co u Dominika. A Twoja mama często zostaje z małym?

I jak wycieczka do kościoła? Udana?
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 10:17   #632
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cześć

Witam się z rana w ten upalny dzień hehe

Potem wam wkleję kilka zdjęć z wczorajszego dnia Tylko zrzucę je na komputer.

Blonde 2,5 tyg szybko minie.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Juz wrzuciłam

aaaaa i dziś wchodzę na wagę a tam 53,8 kg

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 10:52   #633
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry

Cytat:
Blonde 2,5 tyg szybko minie.[COLOR="Silver"]

aaaaa i dziś wchodzę na wagę a tam 53,8 kg
Mam nadzieje, bo ja tak czekammmmmmmm

Wez sie nie chwalbo zazdroszcze
Stary 2012-07-29, 11:13   #634
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde,
Cytat:
Ja nie Natala ale akurat jestem
Wg. mmnie mleko w piersiach sie ureguluje i przystosuje do sciagania
Mi polozna tlumaczyla,zeby karmic jedno karmienie z jednej piersi, kolejne z drugiej, ale po dluzszym czasie 1 piers byla bardzo ciezka i nabrzmiala, dlatego karmilam z dwóch na jedno karmienieZ kazdym karmieniem tak samo, poczatkowo po ok.20 min z jednego, pózniej juz coraz krocej
no ja też się tak staram, że z jednej potem czuwa, i za 15 minut jak chce się dopić to daję z drugiej (wtedy pije mniej niż z pierwszej) i na następne karmienie zaczynam od tej drugiej a dopijam go z pierwszej.

Madzia,
Cytat:
Strong kochana a w jakim celu go dopijasz?? Z kąpielą już lepiej??
bo jest tak gorąco, a on chętnie popija tą wodę.
Wczorajsza kąpiel znów z płaczem, naprawdę już nie wiem o co mu się rozchodzi.

Super że tak Wam wypad się udał My też się wybieramy na mazury ale to już Kamil roczek będzie miał tyle że my na mazury mamy, około 500km. Ale może szybciej się wybierzemy nad jezioro żywieckie na jakiś weekend.

Żabciu,
Cytat:
a co przeprowadzacie sie do USA? Jedna ze stronek www.zillow.com
tak tylko oglądamy dziękuję

Cytat:
Brawa za spadek kg i za sesje juz sie doczekac nie moge
ja też nie mogę się doczekać tych zdjęć

Cytat:
My niedawno wrocilismy z grilla od znajomych. Mielismy jechac z malym ale zaczelo padac wiec mama przyszla posiedziec z Domino a my pojechalismy sami .. Jezuuu tak dziwnie sie czulam bez malego obok. Ale bylo bardzo milo pogadalam z dziewczynami i trzeba bylo wracac na karmienie.
ani mi nie mów... ja idę jutro do fryzjera, i TŻ z małym jadą ze mną, będą spacerować w wózeczku w tym czasie co ja będę u fryzjera, a i tak się jakoś boję... ach Żabcia, co te dzieciaki robią z nami

martynka, ja nóg jeszcze w życiu nie miałam opalonych ale z natury bladzioch jestem.
Stary 2012-07-29, 11:13   #635
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

My pojechaliśmy wczoraj do szwagierki na imieniny...nie chciało mi sie bardzo...no ale...
Przenocowaliśmy sobie w starym domku...i taka średnio wyspana jestem, bo chyba przed 1 poszliśmy spać...i mąż mnie nieźle wkur**** aż normalnie cała się trzęsłam i usnąć nie mogłam...ale mniejsza z tym...

Madziu
widziałam fotki na FB! Musiało być fajnie!! Myślałam też, że na weekend jakoś jedzecie a nie jeden dzień
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:15   #636
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Witam się po ciężkiej nocy zasypiałam przy cycu dosłownie TŻ zresztą przy odbijaniu też ale po obiadku mały idzie na spacer z dziadkami to się zdrzemniemy
mam też trochę sprzątania, ale już to widzę jak babcia mnie znów z krzyżem pogoni bo przecież niedziela. Ale kurde chciałabym wykorzystać czas jak TŻ jest i zagląda do Kamila. Pozatym nie wiem czy jacyś goście nie wpadną w odwiedziny.
Stary 2012-07-29, 11:44   #637
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Laseczki byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.
super ze wyjazd sie udal i ze Majka taka grzeczniutka,

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My pojechaliśmy wczoraj do szwagierki na imieniny...nie chciało mi sie bardzo...no ale...
Przenocowaliśmy sobie w starym domku...i taka średnio wyspana jestem, bo chyba przed 1 poszliśmy spać...i mąż mnie nieźle wkur**** aż normalnie cała się trzęsłam i usnąć nie mogłam...ale mniejsza z tym...
no przykre to ze musialas sie denerwowac,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:03   #638
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
piję kawkę i wcinam ciasto od męża dla mnie
biszkopcik + galaretka + owoce + bita śmietanka + dużo uczuć

Najlepszy składnik: dużo uczuć

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja bym się na cos takiego nigdy nie zdecydowała...ale ja jestem brzydka i gruba, więc to co innego
No teraz to popłynęłaś!
Ja bym się nie zdecydowała z tych właśnie powodów, ale Ty?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj tydzień do naszego wylotu do Bułgarii wiecie co zaczynam się stresować tą całą odprawa lotem itp.
Kochana, nie stresuj się, bo to nie pomoże
Odprawa to jest chwila moment, potem posiedzicie jakąś godzinkę przed gate'm, ewentualnie pozwiedzacie lotnisko i już będziecie w samolocie. A potem chwila moment i Bułgario witaj!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No wlasnie. Ja kiedys (10 lat i 10kg temu) pracowalam jako fotomodelka i bardzo fajnie jest miec taka wlasnie pamiatke Ostatnia sesje mialam robiona 2 lata temu i chyba na tym juz poprzestane.
Jakoś nie widzę zdjęć w k.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A nie pisałam Wam, wczoraj moja mama PIERWSZY RAZ próbowała mi 'podprogowo' przekazać, że kolejne wnuczę by mogło być w planach.. Nosiłam moją siostrzenicę młodszą na rękach (1,5 roku ma) i opowiadałam jej coś tam, pokazywałam jak deszczyk pada... a moja mama tak patrzy i mówi 'Ale Ci pasuje taki maluszek już, wiesz' - jak nie ona
Super! Baaardzo to miłe

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec, że..

nie mam HIV, kiły, żółtaczki i czegoś tam jeszcze
(no odebrałam wyniki dziś)

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
zaliczyłam z Lenką pierwszy spacerek
odpadł jej pępuszek , rośnie jak na drożdzach-ja walczę z piersiami, ale już coraz lepiej idzie karmienie
I jak spacerek? Przypomnij, jaki macie wózek? Zadowolona jesteś?
za pępuszek
A Lenka śliczna! Dzieci z każdym tygodniem są coraz śliczniejsze!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:05   #639
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jak napisałaś, że jedziecie na Mazury, to pomyślałam o całym tygodniu, ewentualnie weekendzie - pewnie dlatego, że ja mam na Mazury sporo km i patrzę ze swojej perspektywy My mamy 1,5h do Trójmiasta (autostradą) i też mi się marzy, że jak już będzie maluch, to będziemy co jakiś czas wyskakiwać na jednodniowe wycieczki
Widziałam zdjęcia - śliczne! I Ty jak super wyglądasz! Absolutnie nie powiedziałabym, że jesteś parę tygodni po porodzie
Marzę o takiej figurze

Zaaabcia, ale fura! Mój mąż powiedział "Za.je.bista!" Adoptujesz nas?
Strong, poczekaj jeszcze z ćwiczeniami, żebyś sobie nie zaszkodziła Zdążysz poćwiczyć

Cześć dziewczynki!
Czy u Was też jest taki upał? Od piątku temperatura w dzień nie schodzi poniżej 30-32 stopni, odczuwalna jest jeszcze wyższa I nie zapowiada się ani jedna kropla deszczu...
Także ja wymiękam. Lubię lato, ale kleić się cały dzień już niespecjalnie...

Mąż dziś przywitał mnie pysznym śniadankiem - chlebek, szyneczka, papryka, pomidorki, jajka... A na deser owoce Pierwsze niedzielne "inne niż musli" śniadanie zaliczone Czyli za tydzień moja kolej

Wczoraj po południu wybraliśmy się na spacer i na lody. Był taki upał, że wyciągnęłam moją jeansową spódniczkę przed kolano - stwierdziłam, że już lepszy ten cellu niż gotowanie się w spodniach. I nie wiem, czy był to dobry wybór, bo nie czułam się komfortowo. Nie dość, że jestem chyba najbledszą osobą na świecie (w tygodniu koniecznie solarium!), to jeszcze moje nogi wołają o pomstę do nieba Nigdy nie miałam tak otłuszczonych i tak ocellulitowanych nóg. A przecież mam dopiero 25 lat Chyba znów przeproszę się z Ewą. Choć jak tak pisałyście o bieganiu i jego zbawiennym wpływie na sylwetkę, to i ten sport zaczęłam brać pod uwagę...
W dodatku na udach mam mnóstwo takich krostek, taka kaszka... Kwestia odżywiania? Kiedyś tak nie miałam, mam tak od paru m-cy. Nienawidzę swojego utycia i siebie za takie zapuszczenie

To pomarudziłam.

Na osłodę - wieczorem pojechaliśmy do CH kupić jakieś prezenty dla maluchów, do których niedługo idziemy.

Malinowy pajac i szara jesienna bluza dla córeczki naszych przyjaciół
L.jpg

i zielono-błękitny dres dla synka znajomych
I.jpg

Słodkości! Mogłabym już dla swojego malucha kupować...
Kupiliśmy w Smyku, jest jeszcze dużo wyprzedaży, więc udało nam się dorwać wszystko w fajnych cenach

Na dziś brak planów. Chyba za gorąco na pisanie mgr

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-07-29, 12:19   #640
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Strong my domy jeszcze na remax.com oglądamy

brzuch mnie przez @ boli

bylismy na zakupach, teraz mąż robi obiadek-gulasz z kaszą i ogórkiem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:25   #641
aaby
Zakorzenienie

Już wiem, co miałam napisać...
Kaśka, pisałaś, że masz nadzieję, że jak maluchy dziewczyn będą świętować roczek, to Ty będziesz w ciąży. Ja też mam taką nadzieję
A bólu @ współczuję Ja czekam, pewnie jutro lub pojutrze będę zdychać. Akurat w upały i akurat do pracy. I znów będę się trząść o jasne spodnie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-07-29, 12:46   #642
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Ja nie Natala ale akurat jestem
Wg. mmnie mleko w piersiach sie ureguluje i przystosuje do sciagania
Mi polozna tlumaczyla,zeby karmic jedno karmienie z jednej piersi, kolejne z drugiej, ale po dluzszym czasie 1 piers byla bardzo ciezka i nabrzmiala, dlatego karmilam z dwóch na jedno karmienieZ kazdym karmieniem tak samo, poczatkowo po ok.20 min z jednego, pózniej juz coraz krocej
dokładnie tak
ja też na początku karmiłam z dwóch naraz, potem jedna cała i kilka łyków z drugiej a następne karmienie zaczynałam od tej nieopróżnionej - czyli dokładnie tak jak robisz Strong super, że tak dobrze Wam już idzie no i tak jak dziewczyny Ci pisały, warto trochę podkarmić przed kąpielą (dlatego pytałam, czy karmisz przed czy po) tak z 20-30 minut wcześniej, wtedy maluszek nie będzie taki rozdrażniony ale doczytałam już że tak robisz

dziewczyny, w piątek pojechalismy do znajomych na parapetówkę po raz pierwszy Marysia spała bez nas poza domem (u moich rodziców) i bawiła się świetnie ale jak juz przyjechaliśmy po nią następnego dnia to momentalnie zaczęła zbierać wszystkie rzeczy do torby i zakładała buty

a ja głupia jestem.... oczywiście niecierpliwość mnie zżera, więc zrobilam dziś test - oczywiście negatywny czego się można było spodziewać bo pewnie nawet jeśli coś, to za wcześnie jeszcze na test no ale mi się przykro zrobiło
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:48   #643
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

blonde

strong jedź, jedź

Maleństwo na dłużej nie mogliśmy, bo nie ma tam warunków dla małej (brak mediów, musielibyśmy spać pod namiotem itp).

aaby niestety nie było tam warunków aby z małą zostać na dłużej. Kochana dziękuję za miłe słowa Brawa dla meża

Metka

Szykujemy się i uciekamy z mężem do rodziców posiedzieć w cieniu.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:05   #644
metkaa
Zakorzenienie

aaby bardzo fajne ubranka, szczegolnie brazowa bluza

Natala moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie na test, tylko wlasnie jak tu sie nie nakrecac, trzymam kciuki

my po 15 jedziemy do mojej babci
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:20   #645
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Blonde, no ja też się tak staram, że z jednej potem czuwa, i za 15 minut jak chce się dopić to daję z drugiej (wtedy pije mniej niż z pierwszej) i na następne karmienie zaczynam od tej drugiej a dopijam go z pierwszej.
bedzie coraz lepiej

Cytat:
Witam się po ciężkiej nocy zasypiałam przy cycu dosłownie TŻ zresztą przy odbijaniu też ale po obiadku mały idzie na spacer z dziadkami to się zdrzemniemy
mam też trochę sprzątania, ale już to widzę jak babcia mnie znów z krzyżem pogoni bo przecież niedziela. Ale kurde chciałabym wykorzystać czas jak TŻ jest i zagląda do Kamila. Pozatym nie wiem czy jacyś goście nie wpadną w odwiedziny.
Strong juz ze szmatka

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Jak napisałaś, że jedziecie na Mazury, to pomyślałam o całym tygodniu, ewentualnie weekendzie - pewnie dlatego, że ja mam na Mazury sporo km i patrzę ze swojej perspektywy My mamy 1,5h do Trójmiasta (autostradą) i też mi się marzy, że jak już będzie maluch, to będziemy co jakiś czas wyskakiwać na jednodniowe wycieczki
Widziałam zdjęcia - śliczne! I Ty jak super wyglądasz! Absolutnie nie powiedziałabym, że jesteś parę tygodni po porodzie
Marzę o takiej figurze

Mąż dziś przywitał mnie pysznym śniadankiem - chlebek, szyneczka, papryka, pomidorki, jajka... A na deser owoce Pierwsze niedzielne "inne niż musli" śniadanie zaliczone Czyli za tydzień moja kolej

Wczoraj po południu wybraliśmy się na spacer i na lody. Był taki upał, że wyciągnęłam moją jeansową spódniczkę przed kolano - stwierdziłam, że już lepszy ten cellu niż gotowanie się w spodniach. I nie wiem, czy był to dobry wybór, bo nie czułam się komfortowo. Nie dość, że jestem chyba najbledszą osobą na świecie (w tygodniu koniecznie solarium!), to jeszcze moje nogi wołają o pomstę do nieba Nigdy nie miałam tak otłuszczonych i tak ocellulitowanych nóg. A przecież mam dopiero 25 lat Chyba znów przeproszę się z Ewą. Choć jak tak pisałyście o bieganiu i jego zbawiennym wpływie na sylwetkę, to i ten sport zaczęłam brać pod uwagę...
W dodatku na udach mam mnóstwo takich krostek, taka kaszka... Kwestia odżywiania? Kiedyś tak nie miałam, mam tak od paru m-cy. Nienawidzę swojego utycia i siebie za takie zapuszczenie

To pomarudziłam.

Na osłodę - wieczorem pojechaliśmy do CH kupić jakieś prezenty dla maluchów, do których niedługo idziemy.

Malinowy pajac i szara jesienna bluza dla córeczki naszych przyjaciół
Załącznik 4799109

i zielono-błękitny dres dla synka znajomych
Załącznik 4799110

Słodkości! Mogłabym już dla swojego malucha kupować...
Kupiliśmy w Smyku, jest jeszcze dużo wyprzedaży, więc udało nam się dorwać wszystko w fajnych cenach

Na dziś brak planów. Chyba za gorąco na pisanie mgr
Ja mam godzine do 3 city ta sama autostrada
za pyszne sniadanko
na lepsze samopoczucie
Piekne ubranka
Stary 2012-07-29, 13:22   #646
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dokładnie tak
ja też na początku karmiłam z dwóch naraz, potem jedna cała i kilka łyków z drugiej a następne karmienie zaczynałam od tej nieopróżnionej - czyli dokładnie tak jak robisz Strong super, że tak dobrze Wam już idzie no i tak jak dziewczyny Ci pisały, warto trochę podkarmić przed kąpielą (dlatego pytałam, czy karmisz przed czy po) tak z 20-30 minut wcześniej, wtedy maluszek nie będzie taki rozdrażniony ale doczytałam już że tak robisz

dziewczyny, w piątek pojechalismy do znajomych na parapetówkę po raz pierwszy Marysia spała bez nas poza domem (u moich rodziców) i bawiła się świetnie ale jak juz przyjechaliśmy po nią następnego dnia to momentalnie zaczęła zbierać wszystkie rzeczy do torby i zakładała buty

a ja głupia jestem.... oczywiście niecierpliwość mnie zżera, więc zrobilam dziś test - oczywiście negatywny czego się można było spodziewać bo pewnie nawet jeśli coś, to za wcześnie jeszcze na test no ale mi się przykro zrobiło

Fajnie,ze odpoczeliscie

Spokojnie, za kilka dni zrob ponownie

Cytat:

Maleństwo na dłużej nie mogliśmy, bo nie ma tam warunków dla małej (brak mediów, musielibyśmy spać pod namiotem itp).
macie tam swoja dzialke?

My zaraz jedziemy na zakupy
Stary 2012-07-29, 13:43   #647
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aaby,
Cytat:
zazdroszczę, my mamy wszędzie daleko, jedynie na taką jednodniową wycieczkę to do Wisły można by jechać albo na jakieś kąpielisko do Czech. Ale to nie to samo co morze czy ciepłe jezioro na mazurach.

Cytat:
Czy u Was też jest taki upał? Od piątku temperatura w dzień nie schodzi poniżej 30-32 stopni, odczuwalna jest jeszcze wyższa I nie zapowiada się ani jedna kropla deszczu...
dokładnie u nas tak samo, nie mogę patrzeć jak te moje dziecko się parzy. A już i tak leży w koszulce tylko. Poszłabym do basenu ale... no moja macica jeszcze się na to nie nadaje.

Cytat:
super ale swoją drogą zjadłabym musli

Cytat:
Nie dość, że jestem chyba najbledszą osobą na świecie (w tygodniu koniecznie solarium!), to jeszcze moje nogi wołają o pomstę do nieba
najbledsza to jestem ja, a nogi... no pocieszę Cię że moje już nawet nie wołają bo im usta tłuszcz zakrył.

Cytat:
może od upałów? Chociaż odżywanie też może mieć wpływ bo wiem że jak ja robiłam diety oczyszczające takie 3 dniowe, to zawsze mi potem syfy wychodziły.

Ciuszki kupiliście świetne, powiedz mi ile taki dresik stoi? Bo kamilowi bym chciała coś takiego na jesień kupić. I tam są spodenki czy śpioszki?

Kaśka, dzięki za tą stronkę a taki fajny gulasz z kaszą też bym zjadła jeszcze z takim sosem jak dawali w szkolnej stołówce.

Natala,
Cytat:
no to zaczynam mieć nadzieję że powoli to ja rządzę piersami a nie one mną Blonde, Natala dzięki za rady ten temat jest dla mnie wyjątkowo ciężki

Natalko, brawa dla Marysi za tą nockę dzielna z niej dziewczynka ale widać że już tęskniła.

a testem się nie przejmuj, sama piszesz że byłaś świadoma że jest za wcześnie przyjdzie czas i na Ciebie

Blonde, udanych zakupów co sobie dziś kupisz?
Stary 2012-07-29, 15:10   #648
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć
Po pierwsze, Kotku, przepraszam, że nie napisałam Ci przepisu. Kompletnie nie umiałam się zebrać Teraz Ci już pewnie niepotrzebny..

Wczoraj cały dzień sprzątałam i spałam...jest taka duchota, że ledwo daję radę

Co do bladości nóg - moje są mega blade - ogólnie jestem cała blada! Ale już przywykłam - mam taką karnację i tego nie zmienię Muszę bardzo uważać na słońce, bo łatwo mogę się poparzyć - wiadomo - rude włosy, jasna karnacja i 4 miliardy piegów

Trochę Was nadrobiłam
Madziu, widziałam foty Fajnie, że macie tak bliziutko na Mazury, u nas to cały dzień drogi - nigdy tam nie byłam...

Strong, jak tam maluszek? Dobrze, że z karmieniem coraz lepiej

Kaska, jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?

Żabciu, super fura To TŻ poszalał Będzie na pewno wygodnie, żeby spakować wszystko co potrzebne dla Dominika, jak będziecie się gdzieś wybierać

Natalia, nie głupia, przecież chyba każda już tak miała, że nie mogła wytrzymać i zrobiła test. Szkoda, że wyszedł negatywny... ale jak nie teraz to następnym razem

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:17   #649
gochaa_p
Zakorzenienie

no i pojechał
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:19   #650
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no i pojechał

4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:30   #651
xmonikax27
Raczkowanie

cześć ale spokojnie tu dziś
my dziś będziemy grilować , mężuś jutro rano wyjeżdza i znowu sama tydzień
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:32   #652
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, Natala dzięki za rady ten temat jest dla mnie wyjątkowo ciężki

Bylismy na typowo spozywczo-chem. zakupach, ale chcialam kupic walizke dla Seby
KLIK
ale niestety nie byloChcialam niebieska a były tylko typowo dziewczece
Musze zagladac do sklepu, bo beda miec dostawe, a przed wyjazdem chcialam kupic

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no i pojechał

Kiedy teraz przyjedzie?

Kupilam sobie arbuza
Stary 2012-07-29, 15:34   #653
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:

KLIK

Kiedy teraz przyjedzie?

Kupilam sobie arbuza

ja ostatnio w nocy jadlam..... :P a teraz wciamy z synkiem wafle o smaku waniliowym:P
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
Stary 2012-07-29, 15:43   #654
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:

KLIK
Cytat:

Kiedy teraz przyjedzie?

Kupilam sobie arbuza

może jeszcze trafisz bardzo fajna ta walizka

smacznego
Stary 2012-07-29, 15:50   #655
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:

KLIK

Kiedy teraz przyjedzie?

Kupilam sobie arbuza

walizka super
4.06.2013 Wiktoria

Stary 2012-07-29, 15:51   #656
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedy teraz przyjedzie?
chciałby za 4 tyg, ale czy się uda - zobaczymy
Stary 2012-07-29, 15:53   #657
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Aaby, zazdroszczę, my mamy wszędzie daleko, jedynie na taką jednodniową wycieczkę to do Wisły można by jechać albo na jakieś kąpielisko do Czech. Ale to nie to samo co morze czy ciepłe jezioro na mazurach.

dokładnie u nas tak samo, nie mogę patrzeć jak te moje dziecko się parzy. A już i tak leży w koszulce tylko. Poszłabym do basenu ale... no moja macica jeszcze się na to nie nadaje.

super ale swoją drogą zjadłabym musli

najbledsza to jestem ja, a nogi... no pocieszę Cię że moje już nawet nie wołają bo im usta tłuszcz zakrył.

może od upałów? Chociaż odżywanie też może mieć wpływ bo wiem że jak ja robiłam diety oczyszczające takie 3 dniowe, to zawsze mi potem syfy wychodziły.

Ciuszki kupiliście świetne, powiedz mi ile taki dresik stoi? Bo kamilowi bym chciała coś takiego na jesień kupić. I tam są spodenki czy śpioszki?

Kaśka, dzięki za tą stronkę a taki fajny gulasz z kaszą też bym zjadła jeszcze z takim sosem jak dawali w szkolnej stołówce.

[B]Natala, no to zaczynam mieć nadzieję że powoli to ja rządzę piersami a nie one mną Blonde, Natala dzięki za rady ten temat jest dla mnie wyjątkowo ciężki
[/B]
Natalko, brawa dla Marysi za tą nockę dzielna z niej dziewczynka ale widać że już tęskniła.

a testem się nie przejmuj, sama piszesz że byłaś świadoma że jest za wcześnie przyjdzie czas i na Ciebie

bardzo Wam zazdroszczę karmienia piesia, ja karmiłam Majke tyko 2 miesiace, bałam się ze Majka nie dojada i podawałam butle, jesli uda mi się mieć drugie dziecko to chce karmić tak do pół roku 8 miesiecy
Stary 2012-07-29, 15:56   #658
gochaa_p
Zakorzenienie

wiecie co ta moja ciąża jest jakaś "dziwna", od kąd zaczełam II trymest - to zaczeły się mdłości! Dziwne
i strasznie mnie w nocy nogi bolą :/ Nawet nie umiem tego uczucia opisać, takie dziwne i nieprzyjemne :/
a dziś od rana - mam mega ból pleców, chodzę jak paralityk :/
No to się pożaliłam :P
A z obrych rzeczy - mam mega pyszną szarlotkę - zapraszam
Stary 2012-07-29, 15:57   #659
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej kochane.
Moje dziecie ma jakis problem z oczkiem Dzisiaj w nocy obudzil sie na karmienie i tak mial zaropiale ze nie dal rady otowrzyc. Szybko przemylismy mu je przegotowana woda i zeszlo. Ale jak teraz sie obudzil to ma troszke powieke podpuchnieta i zaczerwieniona Bede dzwonila do pediatry mam nadzieje ze nas przyjmie dzisiaj.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:59   #660
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
bardzo Wam zazdroszczę karmienia piesia, ja karmiłam Majke tyko 2 miesiace, bałam się ze Majka nie dojada i podawałam butle, jesli uda mi się mieć drugie dziecko to chce karmić tak do pół roku 8 miesiecy

ja tez dziewczynom zazdroszcze bo ja tez musialam podawac butle bo mlody nie dojadal i ciagle mi plakal.....
4.06.2013 Wiktoria

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości