Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 08:35   #601
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Tomalinko, Kasiu dziękuję mam nadzieję, że wyjazd nam sie uda

Strippi u mnie w 10 tyg też juz było widać super, ja się cieszę, ze sie tak szybko pojawił

Laseczki my juz prawie gotowi. Kończymy tylko jeśc śniadanko i za jakieś 30 min jedziemy. Trzymajcie kciuki aby nam sie pierwszy wyjazd z maleństwem udał

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:51   #602
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana my myslimy nad Ytongiem.
Sąsiedzi z tego budują ale nie wiem jak to dokładnie z tym jest chyba się klei na klej a nie na zaprawę, ale nie jestem pewna.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zaczynam 10tydz a brzuch jak w 6 miesiącu
na szczęście pocieszam się, że laski z wątku marcowo-kwietniowego co też są w drugiej ciąży, mówią że też mają takie duże hahah
Nono pięknie w ogóle mam jakiś sentyment do Ciebie w ciąży, po Julci mam wrażenie jakby czas się cofnął

Cytat:
Laseczki my juz prawie gotowi. Kończymy tylko jeśc śniadanko i za jakieś 30 min jedziemy. Trzymajcie kciuki aby nam sie pierwszy wyjazd z maleństwem udał
Pewnie, ze będzie super! Wypoczywajcie

Cześć ale piekna pogoda
Jadę kupić środek zwalczający skrzyp polny. Po południu jak mąż wroci z pracy pojedziemy opryskać, a na wieczór na imieniny do teściowej, czyli wyżerka

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-07-28 o 08:53
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:01   #603
xxKasiax
Wtajemniczenie

Witam
u nas od wczoraj nocy pada, ale bynajmniej nie bedzie tak duszno tylko, zeby popoludniu juz bylo ladnie
ja na dzisiaj nie mam planow, nawet mi sie nie chce sprzatac
Stary 2012-07-28, 09:02   #604
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Blonde, wczoraj kąpiel spokojniej, dopiero pod koniec mu się już nie podobało. Może spróbuję z leżaczkiem już? czy to za szybko?

No i z dobrych wieści, piersi mnie mniej bolą drugi dzień bez laktatora

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jeszcze coś ! bym zapomniała... w środę przyjeżdża Pani fotograf robić Kamilkowi zdjęcia oczywiście ta co Wam pokazywałam w k.
spróbuj, moze bedzie lepiej
Super,ze z pokarmem lepiej
Czekam na zdjecia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No juz Wam pokazuje jaka bryke mamy Juz dluugo Nam sie podobala , potrzebowalismy wieksze auto na zime bo to co mielismy bmw nie nadawalo sie na snieg niestety. Ale powiem Wam ze jak maz wrocil tym nowym autem to mi sie tak przykro zrobilo kurde bede tesknila za starym. Tyle wspomnien z nim mialam , pierwsze wakacje , to nim przywiezlismy Dominika ze szpitala ehh .. wariatka ze mnie
ale ekstra

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Strong rozumiem powod poruszonego tematu lecz sadze ze Blondi nie fair wtracala tam moje "imie".
ja myslalam,ze juz to wyjasnilam, ale widze, ze znowu przenosisz to TU i pijesz do mnie

Cytat:
Kotek nie bylo to zadna ironia do Twojej wypowiedzi , poprostu zirytowalo mnie cos innego i postanowilam wypowiedziec ie na ten temat
no i prawidlowo, o to wlasnie chodzilo zebys sie pojawila

Cytat:
Nie denerwujcie mnie bardziej, niby dostali list od kardiologa ale z mala wszystko ok i nie mama sie co denerwowac bo nic zlego sie nie dzieje. Mam tylko nadzieje ze wolaja mnie aby mi wyniki badan jrdiologicznych odczytac (mimo ze kopie dostalam i Pani kardiolog mi wszytsko wyjasnila po wizyccie)

Kasia sama nie wiem, badana mialam robione
trzymam kciuki

Cytat:
[

Dziś była taka boska pogoda, ze jak wyszłam z domu po 10 to wróciłam o 20 hehe A jutro jedziemy z mężem i Mają na mazurki Ciekawa jestem jak mała to zniesie, bo to pierwsza jej podróż samochodem taka długa (90 km)
ale fajnieOby pogoda Wam dopisala

Cytat:
zaczynam 10tydz a brzuch jak w 6 miesiącu
na szczęście pocieszam się, że laski z wątku marcowo-kwietniowego co też są w drugiej ciąży, mówią że też mają takie duże hahah
o jaaaa, calkiem spory

Strong pisalas cos apropo cwiczenmoze poczekaj jeszcze troche co?Nie za szybko to?Super,ze waga leci

Dzien dobry

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-28 o 09:12
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:02   #605
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana daj znac potem jaki to środek.

blonde pogoda jest czaderska

Stary 2012-07-28, 09:08   #606
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
to milego dnia
Stary 2012-07-28, 09:22   #607
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ja już Wam mówiłam, że 16.08 jadę na prostowanie odrostów Lekarz mi pozwolił i będę miała wygodę z włosami
napisz mi więcej o tym ja mam kręcone, ale codziennie od lat prostuję jak sie sprawdza, na ile działa no i cena

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Buuu, przytulam mocno! Mam nadzieje, że dołki szybko przejdą! Urlopu i wypoczynku Ci trzeba!
dzięki, ale teraz już wiem, że to wina @

Cytat:
Oznajmiam , że.... zajrzałam (wtajemniczone wiedzą o co chodzi) buahaha

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja też jestem 3 lata po ślubie (prawie) i ludzie może nie pytają wprost, ale czuję taki napór, bo przecież jak to możliwe, że się nie zachodzi od razu po ślubie w ciążę??
my niecały rok-może dlatego jeszcze nikt nam nic nie mówi, nie pyta

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A nie pisałam Wam, wczoraj moja mama PIERWSZY RAZ próbowała mi 'podprogowo' przekazać, że kolejne wnuczę by mogło być w planach.. Nosiłam moją siostrzenicę młodszą na rękach (1,5 roku ma) i opowiadałam jej coś tam, pokazywałam jak deszczyk pada... a moja mama tak patrzy i mówi 'Ale Ci pasuje taki maluszek już, wiesz' - jak nie ona
super

Malensstfo powiedzieliście już rodzicom?

Cytat:
Kaska, zafunduj sobie domowe spa przy dobrej muzyce
nic ie pomoże-to @

Cytat:
No juz Wam pokazuje jaka bryke mamy
super

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:30   #608
Malensstfo
Zakorzenienie

Witam w sobotę...

Siedzę sobie w pracy...gorąco i duszno jak cholera...a ja ledwo oddycham

Mdłości rano nie było..ale niestety już wróciły do mnie I masakrycznie chce mi się spać Chcę do domku!! A w ogóle dzisiaj mnie wszystko wkurza...jakaś rozdrażniona jestem

Żabciu ale fajna bryka!!!

Madzia mam nadzieję, że wyjazd Wam się uda!

Kaska nie powiedzieliśmy
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:53   #609
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

spory brzuszek
Cytat:
Strippi u mnie w 10 tyg też juz było widać super, ja się cieszę, ze sie tak szybko pojawił
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nono pięknie w ogóle mam jakiś sentyment do Ciebie w ciąży, po Julci mam wrażenie jakby czas się cofnął
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

o jaaaa, calkiem spory
no laseczki, spory spory, ale chyba za Julkę mi odbiło D bo z nią miałam taki pod koniec 6 miesiąca a nawet w 7
Stary 2012-07-28, 11:55   #610
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Jestem i ja

Blondi nic nie przenosze, wypowiedzialas swoje zdanie ja swoje i uwazam temat za zamkniety.

Agnusek
milego wypoczynku

Striipi
sliczny brzusio juz zaczyna byc widoczny, chociaz mi tez w drugiej ciazy szybko wybil

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:57   #611
metkaa
Zakorzenienie

czesc

matko jaki skwar,
kiecki nie kupilam, w moim rozmiarze byla tylko zolta a niestety mi zle w takim kolorze,

Emilia211
witaj
Lenka cudna,

zaaaabcia, wow, niezle autko

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
STRONG zapisz prosze na liste:
-29.07 spotkanie z polozna w szpitalu
-01.08 badanie KTG
-05.08 TERMIN PORODU !!!! AAAaaa....
Co do proszkow to ja wlasnie mam Lovele do bialego i koloru , ale prawie wszystko wypralam w kolorze, bo wiecej rzeczy a biale pranie w sumie to chyba tylko pieluszki popralam na samym poczatku
matko jak juz malo czasu zostalo
no wlasnie ja tez wiekszosc kolorowych rzeczy mam a tak nawet biale w kolorze piore, dla mnie nie bylo sensu kupowac 2 opakowan,

Cytat:
A wlansie dzwonili do mnie ze w mojej przychodni dostali list ze szpitala ze musze zglosic sie do doktora w ponieszialek i teraz bede sie tylko denerwowac
oz ludzie, ale wymyslili,
spokojnie, nie ma co sie denerwowac niepotrzebnie,

agnusek wypoczywaj,

Madzialenka12344321 udanego wypoczynku,

Strippi ładny brzuszek
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:11   #612
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana daj znac potem jaki to środek.

Środek kupiłam Starane, mega drogi za 100ml ponad 40zł- zobaczymy jakie będą efekty a Wy macie skrzyp polny?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:20   #613
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Striipi
sliczny brzusio juz zaczyna byc widoczny, chociaz mi tez w drugiej ciazy szybko wybil
śmieję się, że to za Julkę mi teraz odbiło

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

Strippi ładny brzuszek
dzięki
Stary 2012-07-28, 14:50   #614
tynkusia
Rozeznanie

Hej Kobietki!!! Melduje sie z Synkiem i zmykam do sprzatanka staram sie Was podczytywac , ale czasem ciezko sie wbic Za duzo mam teraz do ogarniecia w domku, zeby byc na biezaco. Widze, ze Kasia jeszcze w dwupaku Zabciu gratuluje rocznicy i zycze kolejnych lat spedzonych w milosci!
Kotku jesli jestes to prosze o jakies mini streszczenie
Stary 2012-07-28, 15:17   #615
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Kotku jesli jestes to prosze o jakies mini streszczenie
haha w taki upal moj mozg ma wakacje ale na szybko:
- Bika molestuje nas boskimi zapiekanymi cukiniami;
- Butter to samo ale ona to wystarczy ze tylko napisze co robi ;
- Zabci Domis wyrasta na cudnego kawalera a Tz Zabciowy kupil boska, mega fure ;
- Malenstffo dzielnie walczy "ssakiem" ssacym ;
- Emilki Lenka rosnie jak na drozdzach
- ja zakonczylam remont (fotki w k.)
- Kasiula nadal w dwupaku;
- Mrowinka bedzie szla do szpitala;
- Nikitka organizuje spotkanie na slasku jak tylko odwiedzi slask ;
- yyyyy no i zamula mi komp bo sie przegrzal ale ogolnie jest wesolo wrocila Strong no i Today zaglada a Blonde nie moze doczekac sie urlopu.....przepraszam jesli kogos pominelam i na pocieszenie stawiam drinki!!!!!!! alko i bez alko!!!!!!!

swoja droga zrobila mi sie przez przypadek boska lemoniada i mam salatke z pesto i druga meksykanska i zaraz bede robila pizze!!!!!!!!

czestujcie sie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:21   #616
onyks
Zakorzenienie

Hej

Ale uganda na dworzu! Leżymy w domku pod wiatrakiem i cieszymy się wolnym weekendem

Strong, dziś będę robić Twoje galaretki z kurczaka

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:48   #617
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no laseczki, spory spory, ale chyba za Julkę mi odbiło D bo z nią miałam taki pod koniec 6 miesiąca a nawet w 7
ja tez mialam malutki

Malenstfo

Wyspalam sie
Stary 2012-07-28, 15:52   #618
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
No juz Wam pokazuje jaka bryke mamy Juz dluugo Nam sie podobala , potrzebowalismy wieksze auto na zime bo to co mielismy bmw nie nadawalo sie na snieg niestety. Ale powiem Wam ze jak maz wrocil tym nowym autem to mi sie tak przykro zrobilo kurde bede tesknila za starym. Tyle wspomnien z nim mialam , pierwsze wakacje , to nim przywiezlismy Dominika ze szpitala ehh .. wariatka ze mnie
wowww!!!! boski

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
ja tez mialam malutki
ja jak patrzę na fotki, to aż uwierzyć nie mogę
Stary 2012-07-28, 16:31   #619
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

strippi mnie też brzuchol w drugiej ciąży znacznie szybciej wywaliło
wiecie - zostało mi 68 dni do porodutzn. dokładnie do 4 października tyle zostało, a ja zamierzam skończyć 37 i rodzić więc powiedzmy, ze jeszcze 50 U mnie upał nieziemski, zdycham, byliśmy na zakupach to było miodzio jak klima w markecie chodziła, a jak wyszliśmy to jakby mnie ktoś w ogień rzucił znowu puchnę od tej temperatury do tego pożarłam sie z tż, bo mnie wszystko wkurza
Madzia - karuzelka jest a wiec tak: w miejscu gdzie jest ta klapka co baterię zamyka trzeba przewiercić dziurkę małą taką, zeby kabelki przeszły, zasilacz tż kupił za 18 zł o mocy regulowanej od 4,5 V - i taką moc ustawili bo tyle samo dają te 3 grube baterie. Te kabelki od zasilacza przylutowali w miejscu gdzie są styki do baterii - tam w środku, zakręcili klapkę i śmiga a powiedz mi, czy ta karuzela to tak cicho chodzi?? i do czego jest ten guzik obracany zielony na górze karuzeli co ma strzałkę taki wypukły przeźroczysto - zielony?????

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:41   #620
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Mona_ja
Cytat:
u nas w takiej małej drogerii jest "dzidziuś" i "bobas" a lovele widziałam w Biedrze, następnym razem musze się przyjrzeć jak wyglądają ceny do wagi tych proszków bo nie wiem który się bardziej opłaca.
wiem, że dzidziuś ma atrakcyjną cenę i ładny zapach dzidziusiowy czego np. nie ma lovela, a mimo tego zapaszku nie znalazłam opini żeby uczulał czy coś.

Cytat:
Strong ja w przyszłym tyg muszę zrobić morfologię, umówić się do fryzjera i okulisty, ale daty bliżej nieokreślone, pojade jak bede miała czas i ochote
to jak coś będziesz chciała zgłosić do przeglądu to krzycz a ja wpiszę

Stokrotko,
Cytat:
wiem wiem tylko szkoda, że u mnie się nic nie dzieje, ale za to w następnym tygodniu jak będziesz robiła wpisy to mam dwie okazje
no to dam znać jak będę nowy robić

Cytat:
super, że tak spadłaś z wagi, a z tymi ćwiczeniami to chyba jeszcze się wstrzymaj, bo chyba jeszcze za wcześnie, niech macica i wszystkie flaki w środku wrócą na swoje miejsce, spokojnie jeszcze schudniesz
ale bym chciała już a tak serio do ślubu chce być BEAUTY MAMA i ŻONAS to poczekam jeszcze aż się flaki nawróca

Żabcia, super te autko, a mój TŻ nim zachwycony

Tomalinko,
Cytat:
szybko zrzuciłaś te kilogramy.. ale uważaj z ćwiczeniami bo chyba jeszcze na to za wcześnie.
wstrzymam się jeszcze kilka dni...

Today, wcale się nie dziwie że cie telefon z przychodni zaniepokoił, też bym pewnie zaraz miała tysiąc myśli na minutę ale skoro powiedzieli że nic się złego nie dzieje to pewnie tak jest

Agnusek, znów wakacje? Ty to masz życie jak w madrycie

Madzia, wybacz mi ten błąd w przeglądzie ale dałabym sobie cycek uciąć że miało być 2 sierpnia. oczywiście poprawię.

Ana, współczuję tych chwastów, ja niestety mam pełno w szklarni a tam niczym psikać nie mogę.

Stripi, fajną masz sukienkę bardzo w moim guście a co do brzuszka no nie wiem czy to jest 6 miesiąc ale fajny fajny widać że dzidzia rośnie.

Amani,
Cytat:
Kochana, bardzo chetnie, dziekuje Pamietam jak myslalam, ze poki moj TZ przyleci do mnie, to Ty juz bedziesz miala Kamilka przy sobie i to mi sie wydawalo taaaakie odlegle. A Ty juz tulisz Malego w ramionach!!!
raz dwa będzie wrzesień a potem wiesz co Cię czeka,,,,
mam nadzieję że pamiętasz

Madzia, udanego wyjazdu

Kasiux, ja dziś nic jeszcze nie sprzątałam więc i Ty nie musisz

Blonde,
Cytat:
Strong pisalas cos apropo cwiczenmoze poczekaj jeszcze troche co?Nie za szybko to?Super,ze waga leci
no poczekam ale napewno nie 6 tygodni.

Kotek,
Cytat:
i na pocieszenie stawiam drinki!!!!!!! alko i bez alko!!!!!!!
dla mnie alko ale kurde gdzie tam... dopiero za 6 miesięcy

i na pizze się wpraszam

Onyks, dobrze że napisałaś o tej galaretce, bo chyba też sobie zrobię składniki mam i nawet ochotkę będziemy razem wpierdzielać

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Byliśmy na pierwszej wycieczce z małym, pojechaliśmy na działkę, ja sobie pracowałam w szklarni a mały spał w wózeczku, trochę się upocił w aucie jak wracaliśmy ale go otarłam na mokro i śpi sobie smacznie teraz już u siebie w łóżeczku. Podpajam go dziś wodą. i to bez cukru i mu smakuje.

A ja dziś kupiłam prezent dla TŻ na urodziny w biedronce jest teraz skrzynka na narzędzia, to właśnie to no i na ten dzień chce zrobić specjalną kolację też w ramach oświadczyn jeszcze bo się nie odwdzięczyłam. Tylko małego będę musiała sprzedać dziadkom, domyślam się że się ucieszą

Natala, mam pytanie odnośnie piersi, jak mój mały nie pije regularnie, bo czasem pije co dwie h i to z każdego cyca po pół h, a czasem co 4 godziny a tylko z jednego to te moje piersi nie zwariują? Bo dziś jak mały w nocy dosyć dużo pospał to jak się obudziłam miałam piersi twarde jak kamienie.
Stary 2012-07-28, 16:47   #621
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
strippi mnie też brzuchol w drugiej ciąży znacznie szybciej wywaliło
wiecie - zostało mi 68 dni do porodu
x10000
Twoja ciąża to jakiś ekspres polarny masakra jak to leci
może jak Wasze dzieciaki (Twój i Biki) będę świętować roczek to ja będę już w ciąży

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-07-28 o 16:49
Stary 2012-07-28, 16:51   #622
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[
[/COLOR]Byliśmy na pierwszej wycieczce z małym, pojechaliśmy na działkę, ja sobie pracowałam w szklarni a mały spał w wózeczku, trochę się upocił w aucie jak wracaliśmy ale go otarłam na mokro i śpi sobie smacznie teraz już u siebie w łóżeczku. Podpajam go dziś wodą. i to bez cukru i mu smakuje.

A ja dziś kupiłam prezent dla TŻ na urodziny w biedronce jest teraz skrzynka na narzędzia, to właśnie to no i na ten dzień chce zrobić specjalną kolację też w ramach oświadczyn jeszcze bo się nie odwdzięczyłam. Tylko małego będę musiała sprzedać dziadkom, domyślam się że się ucieszą

Natala, mam pytanie odnośnie piersi, jak mój mały nie pije regularnie, bo czasem pije co dwie h i to z każdego cyca po pół h, a czasem co 4 godziny a tylko z jednego to te moje piersi nie zwariują? Bo dziś jak mały w nocy dosyć dużo pospał to jak się obudziłam miałam piersi twarde jak kamienie.
za wycieczke

Ja nie Natala ale akurat jestem
Wg. mmnie mleko w piersiach sie ureguluje i przystosuje do sciagania
Mi polozna tlumaczyla,zeby karmic jedno karmienie z jednej piersi, kolejne z drugiej, ale po dluzszym czasie 1 piers byla bardzo ciezka i nabrzmiala, dlatego karmilam z dwóch na jedno karmienieZ kazdym karmieniem tak samo, poczatkowo po ok.20 min z jednego, pózniej juz coraz krocej

Bao juz coraz blizej
Stary 2012-07-28, 17:28   #623
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

hejka wpadlam tylko podpisac liste i zmykam odpoczac bo wygrzałam sie dzis na sloneczku w pracy i mam straszna ochote na jakies winko.... ..
prosze o klik:
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-07-28 o 18:10
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 20:36   #624
kaska87
Zakorzenienie

jesteście podłe jak ja mam czas w weekend-czyt. mąż w pracy był-to Was nie ma a w tygoidniu klepiecie, że hej!

dzisiaj w sklepie słyszałam jak 2 młodych tatuśków gadało o porze kąpania, karmienia itd. nie wiedziałam, że faceci gadają o takich rzeczach-poważnie

Stary 2012-07-28, 21:45   #625
xmonikax27
Raczkowanie

cześć dziewczyny wpadam tylko na chwilę bo cały dzień mam klientki, i padam jutro też mam bardzo ciężki dzień, ale odezwę się napewno w poniedziałek, teraz idę wypić leszka i nunu

spokojnej nocy i niedzieli do poniedziałku kochane
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 22:07   #626
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bao zapisałam sobie

Kasiu

Strong kochana a w jakim celu go dopijasz?? Z kąpielą już lepiej??

Laseczki byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.

Stary 2012-07-29, 02:55   #627
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia i jakie autko kupiliście?
a mój TŻ ma prośbę do Ciebie, żebyś nam na PW dała linka z jaką stronką z nieruchomościami tam u Was.

a jeszcze Wam coś powiem, wczoraj weszłam na wagę i mam 15kg na minusie, jeszcze tylko 6kg i będę w wadze z przed ciąży. OD poniedziałku zaczynam ćwiczyć.
No i z dobrych wieści, piersi mnie mniej bolą drugi dzień bez laktatora

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jeszcze coś ! bym zapomniała... w środę przyjeżdża Pani fotograf robić Kamilkowi zdjęcia oczywiście ta co Wam pokazywałam w k.
a co przeprowadzacie sie do USA? Jedna ze stronek www.zillow.com

Brawa za spadek kg i za sesje juz sie doczekac nie moge

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
ZABCIA wiadomo,jak bedzie juz po terminie to sie zobaczy z tym wywolaniem,ale wolalabym to ominacU nas chyba po 10 dniach od terminu sie wywoluje.
Fajnie ze juz tak z Dominikiem wychodzicie A u was upaly sa?Czy nie jest taka duchota?
My kupilismy Octavie Combi,zeby wszystko sie zmiescilo
U nas straaaaszne upaly przez dzien wogole nie wychodze z malym dopiero tak kolo 18 idziemy na spacer wczesniej nie da rady , nie ma doslownie czym oddychac

No tak teraz bedzie wozek itp Duze autko potrzebne

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Super bryczka!
Niech bezpiecznie sluzy waszej rodzince
dziekuje

Cytat:

ale ekstra

kaska -

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Żabciu ale fajna bryka!!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia, wow, niezle autko

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Zabciu gratuluje rocznicy i zycze kolejnych lat spedzonych w milosci!

dziekuje slicznie

Cytat:
wowww!!!! boski

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15
dziekuje i brzusio slodki

Cytat:

Żabcia, super te autko, a mój TŻ nim zachwycony

Byliśmy na pierwszej wycieczce z małym, pojechaliśmy na działkę, ja sobie pracowałam w szklarni a mały spał w wózeczku, trochę się upocił w aucie jak wracaliśmy ale go otarłam na mokro i śpi sobie smacznie teraz już u siebie w łóżeczku. Podpajam go dziś wodą. i to bez cukru i mu smakuje.

.

dziekuje

Brawa za pierwsza wycieczke Kamilka

magda - fajnie ze wycieczka sie udala.

My niedawno wrocilismy z grilla od znajomych. Mielismy jechac z malym ale zaczelo padac wiec mama przyszla posiedziec z Domino a my pojechalismy sami .. Jezuuu tak dziwnie sie czulam bez malego obok. Ale bylo bardzo milo pogadalam z dziewczynami i trzeba bylo wracac na karmienie.

A jutro mamy w planach pierwsza wycieczke do Kosciola

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-07-29 o 02:57
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 08:52   #628
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jesteście podłe jak ja mam czas w weekend-czyt. mąż w pracy był-to Was nie ma a w tygoidniu klepiecie, że hej!

dzisiaj w sklepie słyszałam jak 2 młodych tatuśków gadało o porze kąpania, karmienia itd. nie wiedziałam, że faceci gadają o takich rzeczach-poważnie

ja padlam wczoraj po 19 razem z chlopakami i wstalam dopiero dzis rano kurde dziewczyny ale duchota.... musze meza dzis nad wode wyciagnac ....:P a co do rozmowy o takich rzeczach moj maz tez moglby naokraglo nawijac o takich rzeczach... dzis pierwsza "sucha" noc
synek spal bez pampersa i jak wstal rano to odrazu do nocnika polecial..... moglybyscie trzymac kciuki jutro o 14 za mojego meza?
a i chcialam sie pochwalic bratem wyjezdza we wrzesniu do Portugalii,nie wiem na jakiej zasadzie to jest bo nawet nie mialam okazji z nim pogadac... ale z uczelni AWF.... Wiem ze na pol roku wyjezdza.... i powiem Wam ze chyba bede za nim tesknic bo jemu sie moge zwierzyc i jestem z nim zrzyta....ale jestem z niego dumna trenuje dzieciaki i uczy sie super...noi jest chrzestnym mojego synka... wczoraj jak wrocilam z pracy to synek mi powiedzial: Mamusia tesknilem a mnie zatkalo i az sie lezka zakrecila bo zawsze jak wracalam to buziaka tylko dostawalam a teraz nie odstepowal mnie na krok... Tesciowa chwalila synka ze grzeczny bardzo bo zostala z nim bo maz pojechal do kumpla pomoc hehe nic mi sie dzis nie chce polamana wstalam,wczoraj sobie opalilam plecyki bo pielilam ale jest ok bo nie pieka tylko chol*ra nog nie moge opalic sobie:/
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
Stary 2012-07-29, 08:53   #629
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.
super,z e Wy odpoczeliscie i Majka była grzeczna

Cytat:
My niedawno wrocilismy z grilla od znajomych. Mielismy jechac z malym ale zaczelo padac wiec mama przyszla posiedziec z Domino a my pojechalismy sami .. Jezuuu tak dziwnie sie czulam bez malego obok. Ale bylo bardzo milo pogadalam z dziewczynami i trzeba bylo wracac na karmienie.

A jutro mamy w planach pierwsza wycieczke do Kosciola
pewnie myslami bylas z malym co?
Przynajmniej ja tak mialam z poczatku jak zostawialam malego

Dzien dobry

Ja juz po pracyi jeszcze 2,5 weekendu i urlop
Stary 2012-07-29, 08:57   #630
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
super,z e Wy odpoczeliscie i Majka była grzeczna

pewnie myslami bylas z malym co?
Przynajmniej ja tak mialam z poczatku jak zostawialam malego

Dzien dobry

Ja juz po pracyi jeszcze 2,5 weekendu i urlop

Dzien Dobry

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
bao zapisałam sobie

Kasiu

Strong kochana a w jakim celu go dopijasz?? Z kąpielą już lepiej??

za Maje ze byla grzeczna i dobrze ze odpoczeliscie...

4.06.2013 Wiktoria

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-07-29 o 09:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości