|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam w rekach Happy na pocz lipca u znajomych i zdziwilam sie, ze jest taka gazetka. Bardzo fajna zreszta Duzo ciekawych rzeczy w niej znalazlam dla siebie. Shape tez kupila w lipcu dla killera, ale nie da sie tego czytac.... niec w niej nie ma. Nie dziwie sie, ze robie co dwa mies egzemplarz z plytka... Majowy numer pamietam reklamowali tak, ze mozna wziac udzial w jakims konkursie, ale trzeba kupic majowy numer Az sobie w kiosku na happy zerkne
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
40 raz za mną <3
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie przepraszam, ale ta pogoda mnie dobija, mam jezioro na podwórku, więc jestem nie w sosie ;/ nie chciałam być niemiła
|
|
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, zaraz biorę się za przeglądanie
Eh, a ja wróciłam z zakupów i przeszła u mnie taka nawałnica, że masakra, bałam się wysiąść z busa. Nie wspominając, że przemokłam do suchej nitki, a na ulicy na której mieszkam był istny potok Dobrze, że miałam japonki, to przynajmniej nie przemoczyłam sobie jakichś pełnych butów, bo później śmierdzą ![]() Teraz zjem sobie obiadokolację, a potem biorę się za skalpela, a potem może przy meczu siatkówki pojeżdżę na rowerze.
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Po wczorajszej przerwie machnęłam dzisiaj Mel B i Tiffany. Od razu lepiej się poczułam, bo byłam taka skapcaniała
![]() I co dziwne cały dzień tak mnie przymulał brzuch bo mam @ po ćwiczeniach przestało
Edytowane przez duska20 Czas edycji: 2012-07-29 o 19:07 |
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
duska20, mnie też bolała brzuch przez okres, a jak zaczęłam ćwiczyć to jakimś cudem przestało ; d
nawet przy ćwiczeniach na mięsnie brzucha nic nie bolało jakaś magia ; ) |
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę że to ma jakiś związek z rozkurczeniem mięśni or something
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio jak dostałam okres to i tak stwierdziłam, że zrobię killera i niestety po 15 minutach zaczął mnie boleć brzuch, chociaż wcześniej się czułam ok. Jednak w moim przypadku w pierwszy dzień lepiej sobie odpuścić cięższy trening
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj cardio z Mel B i pakiet 8-minutowek zaliczony
![]() P.S. cyz ktos mi moze polecic gdzie najtaniej mozna kupic obciazniki na nadgarstki/kostki?
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
ja myślę, że najtaniej bd na allegro ja swoje 1,5kg kupiłam w Świnoujściu w sportowym za 34zł
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie padało w ciągu dnia i trochę się ochłodziło.
Ps: Dodałam jeszcze kilka osób do klubu i chyba na ten tydzień to koniec. https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1201 Link do klubu Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-07-29 o 20:27 |
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam 3 dzień z Jillian, mam nadzieję, że zakwasy jutro mi przejdą
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z wesela. Podjadłam trochę, ale sporo tańczyłam
Dziś spokój od ćwiczeń, zaczynam jutro
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wlasnie po 6 killerze, nigdy, NIGDY nie byłam tak mokra, dosłownie jakbym wyszła z wanny. Pod koniec aż ciężko mi było robić ćwiczenia, bo się tak na macie ślizgałam. Nie wiem, czy to 3-dniowa przerwa od cwiczen czy temperatura (dziś w cieniu bylo 35 stopni)? Teraz idzie burza, to sie pewnie coś ochłodzi (za pozno
)P.S. Rowniez witam na nowym wątku ![]() P.S.2. Czy macie jakieś sposoby na spocone ręce pod koniec cwiczen? Pozycja pompki zmienia się w pozycje zwłok jak mi się rece rozjeżdzają
Edytowane przez smerffie Czas edycji: 2012-07-29 o 20:41 |
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam takie pytanko - czy dzięki tym ćwiczeniom można zgubić cokolwiek z ud, bioder i pośladków? a jeśli tak to lepszy skalpel czy killer? Ćwiczę jak w podpisie od 10 lipca, efekt - minus 4 cm w "boczkach", a reszta ani drgnie
Ćwiczę od 10.07.2012. Mój trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
dziś zdarzyło się coś co wcześniej sądziłam, że jest niemożliwe... poczułam niedosyt po killerze
zrobiłam więc jeszcze ćwiczenia z Mel na brzuch, ale na razie nie nadążam za tą babeczką :P |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to przede wszystkim nogi i pupa się bardzo ale to naprawdę bardzo ujędrniły. Złapałam się na tym że jak idę to się macam po dupie w domu z zachwytu
|
|
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś znów dałam radę z killerem
Wszystko super gdyby nie te łokcie, nawet poduszka nie pomaga, całe są sine i bolą.
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
hej, dziewczyny
![]() ostatnio pytałam jeszcze o treningi, dzisiaj w końcu mogę oficjalnie do Was dołączyć, właśnie jestem po moim pierwszym skalpelku muszę przyznać, że było naprawdę ciężko, a momentami pot kapał mi z brody i z nosa, tak kropla za kropląjeśli o mnie chodzi, to z wagi nie chcę zrzucić absolutnie nic, wręcz przeciwnie, mogę nawet przytyć kilka kilogramów (w myśl zasady, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ;D) mam ok. 168 i ważę 50kg, ogólnie jestem szczupła, ale niestety, podobnie jak trellemorele, mam problem z brzuchem, którego osobiście nie znoszę, dlatego postanowiłam spróbować z Ewką, bo wszelkie diety (dieta to za dużo powiedziane, raczej ograniczenie słodyczy itp) sprawiają, że chudnę wszędzie tylko nie na brzuchu, a tego właśnie nie chcę liczę też, że ujędrnię i podniosę pośladki, bo z tym też u mnie słabo, powiedzcie dziewczyny, jak treningi z Ewką wpłynęły na Wasze pośladki? (właśnie doczytałam to, co napisała Ilena o pośladkach, to mi się podoba! )
Edytowane przez rozrabiara Czas edycji: 2012-07-29 o 21:23 Powód: *** |
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej dziewczyneczki
wracam po tygodniu nieobecności i o rety rety ile z tu sie zmieniło! po pierwsze przepiękny nowy wątek! Świetny tytuł a wierszyk jest po prostu mega ![]() ![]() świetna robotaFrutti brawo brawo ![]() od razu spowiedź: cały tydzień calusienki bez Ewki dobrze bede musiala nadgonić w następnym ![]() co tam dziewczyneczki słychać u was po tym tygodniu? tęskniłam ![]() ![]() i witam nowe dziewczyny ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- achaaa i Ilena dziękuję za przyjęcie do klubu |
|
|
|
#295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie lubię mojego brzucha, bardzo. Cytat:
![]() Jestem po całym dniu jedzenia owoców a po południu warzyw i wiecie co? Czuję się niesamowicie lekko i mam pełno energii.. |
||
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=trellemorele;355805 62]Ja nie ale po mięsie mnie zawsze wypycha..
Nie lubię mojego brzucha, bardzo. A w jakim sportowym? ![]() a co jesteś ze Ścia? naprzeciwko kościoła po schodkach
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniejsza moderatorka nie miała czasu dlatego nie przyjmowała nikogo
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

Wypowiadała się o treningu interwałowym. A w dziale Kultura & Nowości zobaczyłam płytę z Mel B Totally Fit za 40 zł. 

Dobrze, że miałam japonki, to przynajmniej nie przemoczyłam sobie jakichś pełnych butów, bo później śmierdzą 

i często mam wzdęcia.. ale na szczeęscie teraz mam mało kasy w portfelu, więc zbytnio się nie zajadam się. Chociaż po ćwiczeniach Ewy mam apetyt, oj mam