|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
U mnie dziś poszło:
Dezodorant Isae Dove, Intimo, Fresh Care Płyn do higieny intymnej) Laboratorios Portugal, Evolet, Crema Concha de Nacar con Rosa Mosqueta, Krem z masy perłowej i olejku z nasion dzikiej róży miniatura odżywki po koloryzacji Loreal Casting Przez konkursy mam do zużycia: 2 nieotwarte żele pod prysznic Dove (ale w sierpniu jeden z nich otworzę, bo są mało wydajne) 5 balsamów do ciała 4 dezodoranty i nakupowane przeze mnie 4 balsamy brązujące/bronzery Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-07-29 o 20:14 |
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Nie na raz. 1 bronzer wygrałam, 1 kupiłam rok temu, balsam brązujący kupiłam w tym roku i jedwab brązujący mam z wymianki i tak się nazbierało... |
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zużyłam szampon Syoss Silicone Free i jestem z niego bardzo zadowolona. ![]() Udanego pobytu na wsi! Cytat:
Czekam później na listę, co kupiłaś. ![]() Cytat:
Widziałam tę promocję w Naturowej gazetce i troszkę mnie kusi, ale nie jestem do końca zdecydowana. Są w palecie jasne kolory?Cytat:
Bierz się za zużywanie w sierpniu! ![]() Dopiszę jeszcze ostatnie dzisiejsze zużycia i wrzucę mój skumulowany bilans za 3 miesiące.
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale też w głowie tworzy się lista potrzebnych kosmetyków Muszę je jakoś ograniczyć do minimum.
|
|
#1147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jedwab CHI https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html
Cytat:
Ja np nie wyobrażam sobie nie zrobić maseczki 2 razy w tygoniu ![]() Cytat:
Z czym Ty masz problem? Jakimi kosmetykami i ile ich masz? Cytat:
Użyłam raz to krycie ma naprawdę dobre Cały dzień wytrzymał tylko jak dla mnie trochę za ciężki jest na takie upały Więc odkładam go do pażdziernika![]() Mój ulubiony lakier mi się kończy (Miss Sporty 326). Został mi na maks 2 użycia Szkoda. Ale nowy kupię dopiero jak zużyję jakieś 4 inne![]() Jak szlam na studia miałam malutko lakierów i nie musiałam ich przechowywać jakoś specjalnie. Po pierwszym roku rzuciłam je do takiej bezbarwnej kosmetyczki A teraz po 3 latach kosmetyczkach jest za mała
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-07-29 o 22:00 |
|||
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oceniasz pogrubione?![]() U mnie na koniec miesiąca trochę przybyło z Balea. Nie szalałam, więc bardzo źle nie jest zużyłam dodatkowo żel pod prysznic yr bawełna z indii oraz żel do mycia rąk bez wody YR. Jutro wkleję podsumowanie miesiąca. A... i w piątek kupiłam drugi kupon do yr, bo w nocy przekalkulowałam, że bardzo się opłaca i będę mogła tanio nabyć kosmetyki, które chciałam wypróbować, ale cena odstraszała.
|
|
|
|
|
#1149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolorówki zużywam podkłady, korektory, tusze, kredki do oczu, lakiery, odżywki do paznokci. Nigdy nie zużyłam pudru, różu, bronzera, cienia, błyszczyka ani szminki (teraz pójdzie jedynie miniaturka). Róż powoli mi się kończy i mam sporą dziurę w pudrze, ale pewnie jeszcze mi wystarczy na kilka miesięcy.To dobrze Będziesz mogła kontrolować zbiór.Cytat:
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
Ja tak samo I peeling ![]() Cytat:
![]() Płyn do higieny intymnej jest ok, delikatny, nie podrażnia, nie uczula i jest mega wydajny |
|||||
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z aplikacją? Czym go nakładałaś? I z kolorów da się wybrać coś jasnego? ![]() Cytat:
Pochwal się, czekam na Twój bilans! ![]() Wrzucam moje podsumowanie z trzech miesięcy, bo od maja nie wklejałam bilansów. ![]() zużyte: 1. Rossmann, Isana Pflege, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 2. Rossmann Alterra, rumiankowa pomadka pielęgnacyjna 3. Yves Rocher, płyn micelarny 3 herbaty, 200 ml 4. Ziaja, Szampon Intensywna Świeżość, 400 ml 5. Schwarzkopf, Got2b Megalomania, malinowy lakier do włosów, 300 ml 6. Nivea, Volume Sensation, lakier do włosów, 250 ml 7. Rossmann Alterra, odżywka do włosów „Morela i pszenica”, 200 ml 8. Biochemia Urody, Tonik z kwasami AHA/BHA 10% 9. Dax Cosmetics Perfecta Cera Mieszana, krem dotleniający na dzień i noc matujący i zwężający pory, 50 ml 10. Luksja Daily Scrub, Peelingujący żel pod prysznic z czarną porzeczką i żurawiną, 250 ml 11. Eveline Bio Depil, Krem do depilacji skóry wrażliwej, 125 ml 12. Yves Rocher, morelowy peeling do twarzy, 50 ml 13. Barwa Naturalna, szampon żurawinowy do włosów przetłuszczających się, 250 ml 14. Nail Tek Intensive Therapy II, odżywka ochronna, 15 ml 15. Wellness&Beauty, żel pod prysznic „Czarny pieprz i kardamon”, 200 ml 16. Dax Cosmetics Perfecta No Problem, maseczka głęboko oczyszczająca, 10 ml 17. BeBeauty Face Expertiv, maseczka oczyszczająca, 50 ml 18. Kamill Sensitiv, balsam do ciała, 250 ml 19. Garnier Essentials, Żel oczyszczający do skóry normalnej i mieszanej, 200 ml 20. Ziaja, tonik nagietkowy, 200 ml 21. Syoss Silicone Free Repair & Fullness, szampon do włosów normalnych po zniszczone, 500 ml kupione/otrzymane 1. Johnson’s Baby, Łagodny płyn do mycia ciała i włosów 3 w 1, 50 ml 2. Johnson’s Baby, Mleczko pielęgnujące, 50 ml 3. Johnson’s Baby, Krem pielęgnujący, 15 ml 4. Johnson’s Baby, Ochronny krem przeciw odparzeniom, 15 ml 5. Luksja Daily Scrub, Peelingujący żel pod prysznic z czarną porzeczką i żurawiną, 250 ml 6. Schwarzkopf, Taft Sensitive, lakier do włosów, 250 ml 7. AA Wrażliwa Natura, Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy, 250 ml 8. Joanna Sensual, Krem do depilacji, 100 g 9. Delia Cosmetics Coral, bezacetonowy zmywacz do paznokci, 100 ml 10. Balea, żel pod prysznic „Lovely Raspberry”, 300 ml 11. Balea, żel pod prysznic „Juicy Melon”, 300 ml 12. Balea, żel do golenia z aloesem, 150 ml 13. Balea, limonkowy żel do golenia, 150 ml 14. Balea Young, Krem matujący z kwasami owocowymi, 50 ml 15. Balea Young, pomadka do ust z mandarynką 16. Alverde, Krem na dzień z wyciągiem z róży alpejskiej, 50 ml 17. Alverde, masło do ciała „Kwiat wanilii i mandarynka”, 200 ml 18. Alverde, Olejek z wyciągiem z czarnej porzeczki i paczuli, 100 ml 19. Alverde, Olejek z wyciągiem z trawy cytrynowej i rozmarynu, 100 ml 20. Alverde, Żel do mycia twarzy z algami morskimi, 100 ml 21. Yves Rocher, Jardins du Monde, żel pod prysznic „Pomarańcza z Florydy”, 200 ml 22. Yves Rocher, Jardins du Monde, żel pod prysznic „Kwiat bawełny z Indii”, 200 ml 23. Yves Rocher, Beaute Des Mains, nawilżający krem do rąk, 75 ml 24. Yves Rocher, Beaute Des Pieds, krem intensywnie odżywiający do suchych stóp, 50 ml 25. Yves Rocher, Hydra Vegetal, Tonik nawilżający, 200 ml 26. Yves Rocher, Hydra Vegetal, Koncentrat nawilżający, 30 ml 27. Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Smoothie Mango+Marakuja, EDT 100 ml 28. Eva Natura, Szampon do włosów przesuszonych, blond, po rozjaśnianiu, 300 ml 29. Eveline Nail Therapy, Skoncentrowana odżywka do paznokci 8w1, 12 ml 30. Perfecta SPA, Cukrowy peeling do ciała "Marcepan+kryształki cukru" W maju dostałam paczuszkę z miniaturkami Johnson’s Baby i przyszła też wygrana z klikowego konkursu Luksji, reszta to potrzebne zakupy - micel i lakier do włosów. W czerwcu konieczny był krem do depilacji i zmywacz do paznokci, a reszta to takie moje "pamiątki" z wyjazdu do Czech. Natomiast lipiec zakupowo upłynął mi pod znakiem YR i książeczki rabatowej, zebrałam też resztę pieczątek i odebrałam prezent z 3 poziomu. Na sierpień szykuje się znów YR i groupon - wg planu powinno mi wpaść 9 kosmetyków. Poza tym zużywam, zużywam i zużywam!
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne o czym wtedy marzę to zimny prysznic i łóżko ![]() Największy problem mam chyba z kolorówką. Mam za dużo cieni do powiek pojedynczych (teraz ich nie używam, bo mam paletki Sleek i MUA, więc leżą bezczynnie), błyszczyków - aktualnie używam ciągle tylko pomadki nude z Essence a błyszczyków tona się wala po kosmetyczce No i masła do ciała, ale pogoda też nie sprzyja ich zużywaniu ![]() Pewnie tak zrobię właśnie
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Zużycia na koniec miesiąca:
- lactacyd - krem do rąk Avon - mydło "Zdrowe stopy" - Lawendowa farma Ja też zapomniałam o wielu kosmetykach - peelingach, maseczkach itp ... Po pracy jestem tak zmęczona, że niemal od razu muszę się położyć, potem ogarnąć coś w mieszkaniu no i przed 21 ide już pod prysznic marząc tylko o tym, żeby iść spać. ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
- tusze - czarna kredka do oczu - brązery - pudry - błyszczyki i to chyba tyle
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-30 o 08:12 |
|
|
|
|
#1153 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy na ile mi starczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gorzej z masłami bo są za treściwe na upały ale mi akurat masło świetnie nawilżyło skórę , gdy poparzyła ramiona i plecy , wchłaniało się błyskawicznie
|
||||
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do maseł, to fakt - na teraz są zbyt treściwe. Kusi mnie zakup jakiegoś lekkiego balsamu o zapachu zielonej herbaty ![]() edit: O taki byłby super
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-07-30 o 09:50 |
|
|
|
|
#1155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak oceniasz te 3 rzeczy? Co planujesz zamówić z YR? ![]() Cytat:
![]() Może to i lepiej, że masz ograniczenie do stówki, bo naprawdę kupisz same potrzebne rzeczy Cytat:
![]() Zazdroszczę i gratuluję ![]() Cytat:
Najwięcej jednak tuszów.Ja właśnie używam masła i nawet mi to nie przeszkadza. Nie dopasowuję gęstości smarowidła do pogody Problem w tym, że jak są upały, to minutę po wyjściu spod prysznica znów jestem cała mokra i ciężko się nabalsamować
|
||||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś mój Carmex miał się ku końcowi i tak się cieszyłam, że go za niedługo zużyję, ale go zgubiłam i nie zdążyłam zużyć do końca Czasem chciałabym zaszaleć z zakupami, szczególnie perfumowymi
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam Was
![]() Cytat:
Wróciliśmy z Łeby. Było gorąco. Nie zużywałam ostatnio wiele poza produktami do opalania, które i tak się nie skończyły Wklejam bilans:Lipiec 2012 Zużyte: 1. Płyn micelarny do skóry wrażliwej Ulga, Ziaja (200 ml) 2. Szampon Jabłko Antonówka Barwa Naturalna, Barwa (250 ml) 3. Masło do ciała ujędrniające Brazylia, Be Beauty (200 ml) 4. Jedwab do włosów Biosilk, Farouk (15 ml) 5. Maseczka oczyszczająca z krzemionką, Flos Lek (saszetka) 6. Krem-żel do stóp antyperspirant grejpfrut i mięta Foot Therapy, Tołpa (75 ml) 7. Rajstopy w sprayu Light Glow, Sally Hansen (75 ml) 8. Tonik odświeżający bezalkoholowy, Ziaja Pro (500 ml) 9. Tonik z kwasem BHA 2%, Biochemia Urody (105 g) 10. Serum aktywnie liftingujące pod oczy i na okolice ust Anno d’Oro, Ziaja (30 ml) 11. Odżywka do rzęs i brwi, My Secret (10 ml) 12. Masło do ciała antycellulit i ujędrnianie ze świeżym sokiem owocowym Yerba Mate, The Secret Soap Store (50 ml) 13. Lakier do paznokci nr 3 French Manicure, Bell 14. Balsam bez spłukiwania do włosów farbowanych Pro Series, Wella 15-16. Pianka do włosów kręconych mocno utrwalająca Yung, Rossmann (150 ml) 17. Lakier do włosów, Loton (125 ml) 18. Żel pod prysznic ‘Mleczko kokosowe’, Marks&Spencer (250 ml) 19. Skoncentrowany rozświetlający krem pod oczy Kwas hialuronowy, Eveline (15 ml) 20. Balsam rozświetlający z drobinkami złota, PharmaCF (250 ml) 21. Maseczka Beauty Mask Perfecta, Dax Cosmetics (10 ml) 22. Brązujący balsam do ciała Sunny Skin, Bielenda 23. Szampon i płyn do kąpieli ‘Czekolada’, On Line (250 ml) 24. Miracle, Lancome (flakon 100 ml) 25. Woda toaletowa W53, Roxanne (flakon 18 ml) 26. Ocean Dream Coral, Giorgio Bevery Hills (odlewka 10 ml) 27. Płyn dwufazowy do demakijażu, Nivea Visage (125 ml) 28. Krem do stóp szałwiowy, Delia (100 ml) 29. Wygładzająco-nawilżający eliksir do rąk i paznokci ‘Aksamitne dłonie’, Eveline (100 ml) 30. Krem regenerujący przeciw zmarszczkom ‘Koenzym Q10 i ekstrakt z orchidei’, Celia (50 ml) 31. Lakier do paznokci nr 440 Glam Wear, Bell 32. Balsam do ciała, United Colors of Benetton (200 ml) 33. Emulsja do higieny intymnej, Lactacyd (200 ml) 34. Krem do stóp rozmarynowy, Tołpa (100 ml) 35. Puder sypki rozświetlający, Manhattan (11 g) 36. Pomadka Made for Me Naturals nr 243 Blonde, L’Oreal 37. Kaolinowa maseczka odżywcza, Paloma (10 ml) 38. Lakier do paznokci nr 243 Exotiq Flower, Sensique 39. Lakier do paznokci nr 116, AB Lines 40. Lakier do paznokci nr 29 Sweet Colour, Golden Rose sprzedane oddane potrzebującej koleżance mamy Kupione/Otrzymane: 1. Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu, Bourjois 2. Szampon z odżywką kokos i migdał Naturia, Joanna 3. Odżywka Intensywne Wygładzanie Intensywna Pielęgnacja Włosów, Ziaja 4. Odżywka do włosów normalnych Mango i kwiat tiare Naturalna Pielęgnacja, Garnier 5. Lakier do paznokci Fruity nr 05 Mashed Berries, Essence 6. Lakier do paznokci Fruity nr 02 Peach Beauty, Essence 7. Wygładzający lakier nawierzchniowy Fruity, Essence 8. Woda różana, Dabur 9. Rajstopy w sprayu Light Glow, Sally Hansen 10. Tusz maksymalnie pogrubiający False Lash, Wibo 11. Cień do powiek A New League my caddy in the wind, Essence 12. Błyszczyk Sweet&Wet nr 5, Vipera 13. Błyszczyk Be on my lips nr 2 brzoskwinia Simple Beauty, Achtel 14. Błyszczyk Be on my lips nr 1 banan Simple Beauty, Achtel 15. Mleczko do opalania Sunozon spf 15, Rossmann 16. Żel łagodzący po opalaniu Sopot Sun, Ziaja 17. Nawilżające mleczko utrwalające opaleniznę Sopot Sun, Ziaja 18. Spray przyspieszający opalanie Masło Kakaowe, Ziaja 19. Szampon Wymarzona Objętość Jericho Rose, Timotei 20. Paleta I-Divine Glory, Sleek Make Up 21. Balsam wyszczuplająco-antycellulitowy Piękne Ciało, Soraya 22-23. Płukanka octowa z malin, Yves Rocher 24. So Elixir Eau de Parfum, Yves Rocher 25. Żel pod prysznic Ananas&Kokos, Yves Rocher 26. Maseczka do włosów normalnych i zniszczonych Repair&Fulness Silicone Free, Syoss 27. Szampon do włosów normalnych i zniszczonych Repair&Fulness Silicone Free, Syoss 28. Odżywka do włosów normalnych i zniszczonych Repair&Fulness Silicone Free, Syoss 29. Dezodorant w kulce Sport Double Power, Fa 30. Żel pod prysznic Sport Double Power, Fa już odsprzedane (nie trafiłam z kolorem) potrzebne zachciewajki potrzebne na wyjazd do Łeby gratis od YR otrzymane do testów Jestem zadowolona, zrobiłam porządki i pozbyłam się nadmiarów ale są one już w użyciu, więc nie najgorzej. Mam sporo końcówek, sierpień powinien być udany, szczególnie na początku. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-07-30 o 14:08 |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie najszybciej schodza:
- baza pod makijaz - podklad - korektor pod oczy - puder prasowany - tusz do rzes - zel do brwi - czarna kredka Zlozylam zamowienia z Avonu i Ori, ale tylko pare rzeczy ![]() W tym miesiacu nakupowalam za to duzo ubran, ale to byla koniecznosc, rozmiar mi sie znacznie zmienil... W brzuchu juz mam 100 cm
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-07-30 o 14:11 |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ori wzięłam dziś tylko ten zestaw z początku katalogu mimo iż kusiło mnie parę rzeczy ![]() zużycia jakoś stoją w miejscu ![]() aż ja dzisiaj zmierzę obwód brzucha bo nigdy tego nie robiłam chociaż przytyłam też jakieś 11 kg
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie właśnie doszły 2 kolejne odlewki z wymianki
I chyba je już wliczę do sierpniowego bilansu
|
#1161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się marzy kilka flaszek i nie mam na nie kasy Dobrym pomysłem jest dorwanie ich np. na targowisku - pełnowymiarowych bądź odlewek - ale mi się do tej pory niestety jeszcze nie udało...Cytat:
![]() Aleś nakupowała Czemu nie polubiłaś się z jedwabiem?Cytat:
|
|||
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam żel pod prysznic Asia Balea, szampon kokosowy, maskę 2 minutową kokosową do włosów Balea, masło kokosowe, krem do rąk mango oraz balsam po opalaniu Sun Dance za wszystko wyszło mi 36 zł, więc nie jest źle![]() Mój bilans ZUŻYCIA: 1.Antyperspirant rexona 2. Kredka do powiek avon supershock 3. Błyszczyk NYX round 4. Cień sypki Mysecret 5.Płyn do kąpieli Avon Bubble bath o zapachu wanilii i brzoskiwinii 6. Pasta do zębów Aronal 7.YR żel pod prysznic lawenda 8. YR peeling do stóp 9. Pasta do zębow Meridol 10. Pomadka isana różana 11. Tusz do rzęs L'oreal million lashes 12. Oliwka dla dzieci Babydream 13. YR żel pod prysznic oliwkowy 14. Żel pod prysznic Apart 15. Zmywacz Naily 16. Odżywka do włosów Sleek Line 1 l 17.Szampon tataro-chmielowy barwa 18. Sól do stóp delia 19. Mollon puder rozświetlający 20. Odżwyka z babassu Isana 21. Sampler różu EDM 22. Podkład dopasowujący się YR 23. Givenchy HC edp 24. Olejek Alterra z granatem 25. YR żel pod prysznic aoles z meksyku 26. YR żel pod prysznic bawełna z indii 27. Żel do mycia rąk bez użycia wody YR Kupione: 1. Podkład dopasowujący się YR 2. Żel pod prysznic bawełna z Indii 3. Nina Ricci Nina edt 80 ml 4. Oliwka do ciała o zapachu lawendy YR 5. Kredka do french manicure YR 6. Henna Khadi w kolorze indygo 7. Żel pod prysznic kokos + ananas YR 8. Potrójny cień YR 9. Korektor w pędzelku YR 10. Plyn do jamy ustnej Lidl 11. Zmywacz Lidl 12. Szampon Babydream 13. Krem do rąk mango balea 14. Szampon kokosowy balea 15. maska kokosowa balea 16. masło kokosowe balea 17. żel pod prysznic balea potrzebne zachcianki Wydane k 300 zł (odejmując sprzedane kosmetyki 100 zł). |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszły mi Paco Rabbane Lady Million i Van Cleef&Arpels Oriens A za kilka dni dojdzie jeszcze 6 innych no i Lolitka z rozbiórki (30ml) edit: oczywiście płaciłam tylko za Lolitę. Reszta to wymiany wizażowe ![]() Lynn fajny ten żel do rąk z YR? Bo muszę sobie takie cudo kupić. Mam manię na punkcie mycia rąk
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-07-30 o 15:12 |
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Ci poszło Widzę, że sporo zachcianek, ale z ilością i tak wyszłaś na plus. No i posprzedawałaś za sporą kwotę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poszłam ani razu do drogerii i nie zrobiłam mega zakupów, tylko jakoś ciągle wpadało mi do koszyka po 1-2 rzeczy np. przy zakupach w hipermarkecie. Dopiero przy bilansie naliczyłam, że sporo tego Byłoby mniej gdyby nie kosmetyki do testów i zapasy do opalania. Jedwab wysuszył mi końcówki, kiedyś go lubiłam a teraz mam wrażenie że jest bardziej wodnisty i mniej wydajny niż kiedyś.A mnie znasz? ![]() ![]() Co do zużywania kolorówki to ja zużywam regularnie: - puder sypki Jadwigi - tusz do rzęs, najczęściej Bell Push Up - podkład (aktualnie bb krem Skin79) - kredkę czarną Essence LL - bazę pod cienie, obecnie Hean Rzadziej, ale zdarza mi się zużyć - błyszczyki (w życiu zużyłam do końca 5 lub 6) - róż (wykończyłam 1 - korektor w sztyfcie (poszły 3) - szminkę (poszły 2) - cień do powiek (zużyłam aż ... 1 )Jeśli chodzi o szminki i błyszczyki to niestety częściej zanim zużyję wyrzucam przeterminowane końcówki
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-07-30 o 16:55 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
Dooobra, czas na mój raport
![]() Mam jeszcze kilka końcówek, ale w lipcu już nic więcej nie zdążę. W LIPCU: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty
UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane
Ogólnie mówiąc, jestem zadowolona Przybyło dużo (choć kupiłam tylko 6 rzeczy), ale i ubyło sporo, wydałam trochę, ale zarobiłam więcej ![]() No i mam chyba rekordową ilość zużyć. Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-07-30 o 16:15 |
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie pachnie, od kilku miesięcy zawsze mam go w torebce, bo też mam manię mycia rąk Cena regularna jest zawyżona, dlatego najbardziej opłaca się kupować w promocji 2 za 1.Cytat:
Kwotowo ten miesiąc nie był dobry, byłoby mniej kosmetyków, gdybym nie pojechała na wycieczkę, ale szkoda było nie skorzystać![]() Też mam na koncie kilka rozbiórek, ale to było dawno temu
|
||
|
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć fajnie krył jak na puder.A planujesz może jakieś rozbiórki w najbliższym czasie? ![]() Cytat:
![]() Możecie być ze mnie dumne. Wreszcie wysprzątałam szafę ![]() Orlica gratuluję Ja może też wystawię swoje kosmetyki na sprzedaż Dobry pomysł.
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-07-30 o 16:40 |
||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie nie planuję, bo mam już ok. 100 zapachów we flakonach, odlewkach i próbkach
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym mieć tyle zapachów
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Też zużyłam szampon Syoss Silicone Free i jestem z niego bardzo zadowolona. 

Koleżanka tak zachwalała że musiałam
Są w palecie jasne kolory?
Bierz się za zużywanie w sierpniu!
Z czym Ty masz problem?
Więc odkładam go do pażdziernika
Szkoda. Ale nowy kupię dopiero jak zużyję jakieś 4 inne
)
Jak oceniasz pogrubione?

k 300 zł (odejmując sprzedane kosmetyki 100 zł).
Nie poszłam ani razu do drogerii i nie zrobiłam mega zakupów, tylko jakoś ciągle wpadało mi do koszyka po 1-2 rzeczy np. przy zakupach w hipermarkecie. Dopiero przy bilansie naliczyłam, że sporo tego