Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 15:03   #931
xmonikax27
Raczkowanie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

aha dziewczyny mam pytanie czy jajnik boli jak jest owulacja czy już po? bo mnie boli-piecze od dzis w nocy :/ a mąż w trasie
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:04   #932
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczynki a czy w bagażu podręcznym można mieć aparat?? i czy można go użyć w samolocie?
Tak

Spadam do domku. Miłego popołudnia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:05   #933
ButterBear
Zakorzenienie

Kurna, no co Wy, wszystkie do domu? A pracować nie ma komu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:06   #934
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki a czy w bagażu podręcznym można mieć aparat?? i czy można go użyć w samolocie?

idę robić obiadek
można można spokojnie bierz do podręcznego
Stary 2012-07-30, 15:07   #935
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

idę robić obiadek
mozna, czasem przy odprawie sprzety elektroniczne jak kamera, laptop itp kaza wyjac z bagazu
Stary 2012-07-30, 15:46   #936
tynkusia
Rozeznanie

Kotku dziekuje za streszczenie Teraz jestem na biezaco

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
wiecie co ta moja ciąża jest jakaś "dziwna", od kąd zaczełam II trymest - to zaczeły się mdłości! Dziwne
i strasznie mnie w nocy nogi bolą :/ Nawet nie umiem tego uczucia opisać, takie dziwne i nieprzyjemne :/
a dziś od rana - mam mega ból pleców, chodzę jak paralityk :/
No to się pożaliłam :P
A z obrych rzeczy - mam mega pyszną szarlotkę - zapraszam
No mnie kregoslup napitala jak nic
Mdlosci ... znam ten bol kochana

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej kochane.
Moje dziecie ma jakis problem z oczkiem Dzisiaj w nocy obudzil sie na karmienie i tak mial zaropiale ze nie dal rady otowrzyc. Szybko przemylismy mu je przegotowana woda i zeszlo. Ale jak teraz sie obudzil to ma troszke powieke podpuchnieta i zaczerwieniona Bede dzwonila do pediatry mam nadzieje ze nas przyjmie dzisiaj.
Mam nadzieje, ze z maluszkiem dobrze
Ja lece dalej Was nadrabiac moje Kobietki
Gulasz sie gotuje, czekam na meza i z Wami posiedze
Stary 2012-07-30, 16:06   #937
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Żabcia, jak oczko Dominika?

Kasiux, no proszę, wcale się nie spodziewałaś a tu czytam że się poród zaczął

Tomalinko,
Cytat:
Też tak pomyślałam ale wiesz ze śląska to kilka km jest
My za to mamy w miarę blisko w górki: Wisła, Ustroń.
skąd Ty jesteś? bo ja mam tam też blisko....

Cytat:
2. a powiedz mi sprawiało Ci karmienie przyjemność? Czy robiłaś to tylko dla dziecka?
Bo tak się zastanawiałam czy każda kobieta lubić karmić?
też się nad tym zastanawiałam, bo ja jako tako nie podchodzę do tego z żadnymi emocjami, może to przez to że poki co mnie bardzo bolało i jeszcze może to pokocham

Cytat:
To super, że Ci rodzinka pomaga i co posprzątałaś w końcu??
no miło z ich strony ale oni to bardziej nie dla mnie robią a dla kamila bo każdy go chce a ja z tego korzystam a no posprzątałam, zostało mi tylko prasowanie

Cytat:
A jeżeli chodzi o bladość to ja jestem bladziok świata! Nawet jak z wakacji wracam to jestem dalej blada, bo opalam się od razu na czerwono a potem moja "opalenizna" szybko schodzi
moja spalenizna się nawet w opalenizne nie przeradza tylko od razu schodzi płatami

Emilia,
Cytat:
Dziękuję za wszystkie miłe słowa -Lenka każdej cioci przesyła całusy
walczymy z zaparciami, które są zawsze rano i niestety sutki mam trochę popękane, smaruję MALTANEM,ale nie wiele pomaga.
mi maltan bardzo pomógł ale do tego muszle laktacyjne, bo się sutki miały czas wysuszyć a nie ocierać o stanik czy przyklejać do wkładki.

Madzia, i jak maja po jogurcie?

Kotek
Cytat:
wiesz co moze nie tyle mnie to martwi co jestem wsciekla na siebie ze tyle z tym zwlekalam....na poczatku roku przenioslam papiery z wydzialu komunikacji do WORDu i do tej pory nie zapisalam sie na egzamin ale juz postanowilam ze na urlopie pojade i sie zapisze
ale w sensie że na kursie byłaś, przyniosłaś papiery do Word i nic...? czy na kursie też nie byłaś? co się przenosi z wydziału komunikacji?

Bika, brawa za 30 tydzień, ja bym miała dziś 39

Aaby, nie mogę już słuchać o tych Twoich zwisach to ja mały słoń mam mniej kompleksów od Ciebie a przecież widziałam Twoje zdjęcia i wiem że ja jestem sto lat za Tobą z moim cielskiem daj spokój Kochana i skończ się zadręczać fałdkami bo życia Ci braknie na radości.

Bika, Aaby i reszta co gada o cyckach
Cytat:
Matko jedyna, to ja tu teraz powinnam lament zrobić..... mam gorzej.... grawitacja już od dawna działa, ciesz się, że Ci biust "ani drgnął" bo byś dopiero miała masakrę - ja schudłam 10kg i od tego czasu mam "pobożne cycki" trudno, nic z nimi nie zrobię, jedynie skalpel........ a po karmieniu to już w ogóle będą masakrytyczne...... ale tż powiedział "zainwestujemy w dobry stanik i będzie łądnie"....... no trudno, zresztą mój mąż uważa, że "nie żenił się z cyckami".
ja mam dopiero 20lat, a jak dwa lata temu schudłam 25kg to moje piersi tak "upadły" że aż żal patrzeć, wstydzę się ich ale właśnie tak jak Bika piszesz, to ja już chyba bez sklapela nic z nimi nie zrobię bo one tylko dyndają

Madzia, mój kamil w brzuszku też miał czkawki i teraz też co drugie karmienie mniej więcej sobie czka. Ale bo pije jak jakiś pogan

Bika, Nikita, a ja miałam pełno tamagoczi lalkę bobas też miałam taką z nocnikiem baby born chyba, i bańki puszczała i sikała Aaby a ferbi też miałam ale tylko te małe z macdonalda bo na orginalne mnie nie było stać.

Onyks
Cytat:
Teraz żałuję, po co ja to robiłam skoro usg było dobre A jeszcze się naczytałam, że wynik czasem wychodzi fałszywie zły, albo że dziewczyny miały super usg, a pappa zły
znam dwa takie przypadki, moja ciocia, usg dobre pappa zły a dziecko urodziło się zdrowe. I koleżanka która czeka na rozwiązanie, usg dobre, kośc nosowa i wszystko jak powinno a na pappa że dziecko z zespołem downa. Ja bym tych badań w życiu nie robiła jeżeli nie miałabym przypuszczeń że coś jest nie tak, bo poprostu nie ufam już temu a wiem ile te dwie osoby się napłakały przez to.

ale mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko dobrze.

madzia, mnie tez mleko zalewa, i dziennie piore stanik do akrmienia i piżamę

Maleństwo, asymetria piersi to normalne a jak rosną to zaczyna to różnica być bardziej zauważalna, wiem bo ja mam po odchudzaniu bardzo widoczna asymetrię piersi. I nie chodzi tylko o wielkośc a o kształt, jedronośc i nawet sam sutek. No dwa inne cyce mam

Monika,
Cytat:
nic się nie martw napewno wyniki będą dobre!! skoro usg wyszło ok to krew też będzie dobra!
nie musi tak być, przykłady podałam wyżej,
Stary 2012-07-30, 16:24   #938
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Kasiux, no proszę, wcale się nie spodziewałaś a tu czytam że się poród zaczął

Tomalinko, skąd Ty jesteś? bo ja mam tam też blisko....

też się nad tym zastanawiałam, bo ja jako tako nie podchodzę do tego z żadnymi emocjami, może to przez to że poki co mnie bardzo bolało i jeszcze może to pokocham

no miło z ich strony ale oni to bardziej nie dla mnie robią a dla kamila bo każdy go chce a ja z tego korzystam a no posprzątałam, zostało mi tylko prasowanie

moja spalenizna się nawet w opalenizne nie przeradza tylko od razu schodzi płatami

Emilia, mi maltan bardzo pomógł ale do tego muszle laktacyjne, bo się sutki miały czas wysuszyć a nie ocierać o stanik czy przyklejać do wkładki.

Madzia, i jak maja po jogurcie?

Kotek ale w sensie że na kursie byłaś, przyniosłaś papiery do Word i nic...? czy na kursie też nie byłaś? co się przenosi z wydziału komunikacji?

Bika, brawa za 30 tydzień, ja bym miała dziś 39

Aaby, nie mogę już słuchać o tych Twoich zwisach to ja mały słoń mam mniej kompleksów od Ciebie a przecież widziałam Twoje zdjęcia i wiem że ja jestem sto lat za Tobą z moim cielskiem daj spokój Kochana i skończ się zadręczać fałdkami bo życia Ci braknie na radości.

Bika, Aaby i reszta co gada o cyckach ja mam dopiero 20lat, a jak dwa lata temu schudłam 25kg to moje piersi tak "upadły" że aż żal patrzeć, wstydzę się ich ale właśnie tak jak Bika piszesz, to ja już chyba bez sklapela nic z nimi nie zrobię bo one tylko dyndają

Madzia, mój kamil w brzuszku też miał czkawki i teraz też co drugie karmienie mniej więcej sobie czka. Ale bo pije jak jakiś pogan

Bika, Nikita, a ja miałam pełno tamagoczi lalkę bobas też miałam taką z nocnikiem baby born chyba, i bańki puszczała i sikała Aaby a ferbi też miałam ale tylko te małe z macdonalda bo na orginalne mnie nie było stać.

Onyks znam dwa takie przypadki, moja ciocia, usg dobre pappa zły a dziecko urodziło się zdrowe. I koleżanka która czeka na rozwiązanie, usg dobre, kośc nosowa i wszystko jak powinno a na pappa że dziecko z zespołem downa. Ja bym tych badań w życiu nie robiła jeżeli nie miałabym przypuszczeń że coś jest nie tak, bo poprostu nie ufam już temu a wiem ile te dwie osoby się napłakały przez to.

ale mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko dobrze.

madzia, mnie tez mleko zalewa, i dziennie piore stanik do akrmienia i piżamę

Maleństwo, asymetria piersi to normalne a jak rosną to zaczyna to różnica być bardziej zauważalna, wiem bo ja mam po odchudzaniu bardzo widoczna asymetrię piersi. I nie chodzi tylko o wielkośc a o kształt, jedronośc i nawet sam sutek. No dwa inne cyce mam

Monika, nie musi tak być, przykłady podałam wyżej,
trzeba myśleć pozytywnie daj znać jak lekarz oddzwoni
Stary 2012-07-30, 16:27   #939
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dopiero 20lat, a jak dwa lata temu schudłam 25kg

,
jak to zrobilas?Jakas specjalna dieta od lekarza czy tak sama?
Ogromneza wytrwalosc i zawziecie

jak kapiele?

Szkoda,ze z Kasia nie ma kontaktu
Stary 2012-07-30, 16:35   #940
onyks
Zakorzenienie

Dziewczyny wynik dobry!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:40   #941
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny wynik dobry!
swietnie
Stary 2012-07-30, 16:43   #942
Malensstfo
Zakorzenienie

Onyks super!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:43   #943
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!
Onyks, to super! Bardzo sie ciesze... Odetchnelas?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:08   #944
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!
Bardzo się cieszę

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

ja uciekam będe jutro
papa
Stary 2012-07-30, 17:39   #945
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kasiu super te loki. Pokaż swoje zdjęcie. Masz je naturalne?? Bo pamiętam Ciebie jak miałaś takie proste i krótkie.
naturalne, prostuję od lat od 2004 dokladnie i tak się fryzjerka dziwi, że sa niezniszczone

Cytat:
HejOdrosty 400 zł, ale jak są duże to mogą policzyć więcej.
kurcze, troche przydrogo hmmm

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie, że wracasz do łóżka...ja jestem mega śpiąca...
ja dziś wstać nie mogłam
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
witam się w........ 30tc za 8 tygodni bedzie można rodzić
kiedy to zleciało
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Tak tak, '87

Cytat:
Taaaaak, panie i ich 75C
nawet nie mów
Cytat:
Jak kiedyś leciałam do USA to też jedzonko było już w cenie lotu, ale jak leciałam do Turcji to można sobie było wykupić.
tak, do stanów w cenie na krótkich my dostaliśmy polska-niemcy kanapkę, kawę/herbatę zimny napój i chyba ciasto czy coś tam
tylko też nie wiem, bo nas ten mały samolot do niemiec odstawiał i z niemiec do stanów to może jakoś razem
Cytat:
Barbie to był szał pamiętam, że do mnie pół osiedla przychodziło bo miałam kilak tych lalek i Kena też a do tego domek, samochód i konia Wtedy to był szał
ja to byłam jeszcze większy kozak
miałam z 10 barbie, 2 keny-bruneta i blondyna, którego się lodem po głowie mazało i mu się gwiazdki pojawiały , domek walizkę i karocę
jeszcze to mam u rodziców-może moja córka się będzie kiedyś tym bawić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:48   #946
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Monika
Cytat:
trzeba myśleć pozytywnie daj znać jak lekarz oddzwoni
ja nie chciałam Onyks, straszyć tylko chodziło mi o to że wcale nie musi tak być że jak usg dobre to krew też, no i jak krew zła to wcale nie znaczy że dziecko chore bo jak widać często się mylą.

Onyks, ciesze się że wszystko dobrze się skończyło

Blonde,
Cytat:
jak to zrobilas?Jakas specjalna dieta od lekarza czy tak sama?
dokładnie z 90kg spadłam na 65kg w niecały rok. Po pierwsze to kupowałam gazetę VITA i tam raz się pokusiłam na dodatek z płytą z ćwiczeniami "schudnij w 30dni" czy jakoś tak i całkiem od niechcenia ją włączyłam i jakoś raz na dwa dni sobie robiłam takie ćwiczenia a że sobie myślę jak już ćwiczę to będę też zdrowo jeść (wcale nie zamierzałam się odchudzać bo ilekroć to robiłam tak zawsze dieta kończyła się po dwóch dniach) i nie stosowałam nic specialnego tylko jadłam inaczej. Rodzice schabowy a ja schabowy ale gotowany, oni ziemniaki a ja kasza, oni frytki ja mizeria na jogurcie, gotowany kalafior, brokuły, pierś z kurczaka na parze itp. poprostu jadłam to co zawsze ale nic smażonego, i tuczące rzeczy zastępowałam tymi mniej kalorycznymi i tak jakoś spadło. Ale wydaje mi się że największym czynnikiem, naistotniejszym było to że NIE ODCHUDZAŁAM SIĘ! nie czułam się głodna i nie bylo presji że jestem na diecie. i chyba dlatego mi to tak łatwo szło.

a kąpiel wczoraj znów z płaczem ale nie zanosił się. Popłakiwał a nie płakał i był to taki płacz no powiedzmy dziwny, bo jak się budzi głodny to płacze tak no że się serce kraje a on w kąpieli płacze tak marudnie. Więcej mu nie umiemy pomóc więc będę cierpliwa aż polubi się myć.

Cytat:
Szkoda,ze z Kasia nie ma kontaktu
no też żałuję bo jestem ciekawa jak jej idzie. Że też żadna nie ma jej numeru.
Stary 2012-07-30, 18:10   #947
Amani
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny!!!

Cytat:
A pewnie, że mam obawy - ja mam obawy przed wszystkim
kupowanie majtek to dla mnie życiowa decyzja...co dopiero dziecko
kocham Cie poprawilas mi humor z samego rana ale co do decyzji to jestem taka sama
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No chyba ja . Mow mi Ariel

ja mialam bzika na punkcie Pocahontas, pelno plakatow na scianach itd. Kiedys obrazilam sie na tate, bo uslyszalam w radiu, ze Pocahontas naprawde zyla i teraz gdzies spoczywaja jej zwloki. Poprosilam tate zeby mi je sprowadzil, postawilabym sobie je w pokoju a on odmowil mowilam juz wam to, nie?
Cytat:
Nikitko, Kochanie Ty moje, znalazłam dla Ciebie idealną fotkę, jak się dzidziuś pojawi i będziecie chcieli z TŻ na zaproszenie dać
zastanawia mnie jedno - jak Arielka urodzila to dziecko?!

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!
super

A propos odchudzania, ostatnio pisalam ze dietka mi sie skonczyla, dzis bede zamawiac nowa a tymczasem wchodze na wage i... -2kg!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:24   #948
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

zaaabcia, mam nadzieję, że Dominowi przejdzie bez antybiotyków
.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Emilka ma czkawkę PIERWSZY RAZ
super i gratuluje 30tyg

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
hej.
dzieki za kciuki.
w nocy mialam skurcze bolace tak 2 godz. i przeszly wiec poszlam spac. rano kilka skurczy i cisza. teraz podlaczyli mi kroplowke na wywolanie skurczy bo malutki juz dosc dlugo jest z mala iloscia wody. mam nadzieje ze dzis zobacze synusia
trzymam kciuki

Cytat:
Jak kiedyś leciałam do USA to też jedzonko było już w cenie lotu, ale jak leciałam do Turcji to można sobie było wykupić.
powiedzmy ze to "jedzonko" w samolocie mozna nazwac jedzeniem

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Żabciu mam nadzieję, że oczko Dominika szybko wyzdrowieje

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Czesc Kochane

Ja dzis na 16 do lekarza i zaczynam sie STRASZNIE denerwowac, sama nie wiem czym chyba ta niewiadoma

A pochwale sie, bedziemy w nastepne wakacje jechac do Polski i tam chcic Maye starsznie sie ciesze bo juz jakis czas minal ak nie widzialam rodzicow
trzymam kciuki tez nie moge sie doczekac nastepny wakacji w PL

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Dziewczyny ile tych koszul do karmienia kupić i czy mogą byc takie na ramiączkach? Bo ja szczerze koszul nie cierpie a te z wycięciami na cycki w tym stylu http://allegro.pl/nowe-modele-koszule-do-karmienia-xl-xxl-promocja-i2518724306.html to wogóle odpadają, wyglądają jak worek na ziemniaki.
ja mam dwie , obydwie na ramiaczkach odpinanych

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość

Mam nadzieje, ze z maluszkiem dobrze
Ja lece dalej Was nadrabiac moje Kobietki
Gulasz sie gotuje, czekam na meza i z Wami posiedze

Cytat:

,
dziekuje ze pytasz
dzisiaj obudzil sie juz z mniej zaropialym oczkiem ale dalej jest podpuchniete i zaczerwienione , przemywam woda i swoim mlekiem. Na 15sta mamy wizyte u pediatry pewnie przepisze nam kropelki.

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!
super

ana - tak tak codziennie malemu przemywalam oczka no ale teraz musze to robic pare razy w ciagu dnia.

Witajcie
Ja zabralam sie za pozadki w szafie .. 10 par spodni idzie na strych .. bo sa za duze i takim oto sposobem zostalam z para jeansow tylko.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

A propos odchudzania, ostatnio pisalam ze dietka mi sie skonczyla, dzis bede zamawiac nowa a tymczasem wchodze na wage i... -2kg!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:34   #949
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby to napisz potem czy fajna
Jak ją kiedyś w końcu przeczytam. W dodatku do końca. Nie wiem, co jest, ale od kilku książek doczytuję do połowy albo kawałek dalej i odkładam. I nie doczytuję do końca. Większość książek na półce właśnie ma status niedoczytanych - teraz musiałabym zacząć od początku.
Dlatego sięgnęłam po Cobena - totalnie inny gatunek, może on mnie wciągnie...

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ana,

po odbior bagazu idziesz po prostu za tlumem, ktory wysiadl z twojego samolotu

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
aha dziewczyny mam pytanie czy jajnik boli jak jest owulacja czy już po? bo mnie boli-piecze od dzis w nocy :/ a mąż w trasie
Wydaje mi się, że podczas owulacji.

Cytat:
Kurna, no co Wy, wszystkie do domu? A pracować nie ma komu
Kiedyś trzeba odpocząć od wizażu

Cytat:

No i właśnie o tym mówię. Wszyscy mnie widzą w ubraniu, którym staram się maksymalnie pozakrywać to wszystko, a jak tylko zdejmę ciuchy, to naprawdę jestem bardzo zapuszczona i jest ogromna różnica między w ciuchach a bez. Tylko nikt nie wierzy
I bardzo się cieszę, że się nie zadręczasz - jak mówisz "Szkoda życia"

Ja kiedyś miałam wręcz równiutkie piersi i strasznie się cieszyłam bo właśnie non stop czytałam o asymetrii. Niestety z biegiem lat i paroma kg na plusie piersi bardzo się zmieniły - na minus. Wielkość jest prawie taka sama (różnica może 1/4 rozmiaru... jak nie mniej), ale obie mają inny kształt, nawet brodawka jest inna. I sutek jednej jest skierowany na wprost, drugi jakby do ziemi. Bardzo mi to przeszkadza

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja to byłam jeszcze większy kozak
miałam z 10 barbie, 2 keny-bruneta i blondyna, którego się lodem po głowie mazało i mu się gwiazdki pojawiały , domek walizkę i karocę
Burżuj!

Cytat:
Blonde, dokładnie z 90kg spadłam na 65kg w niecały rok. Po pierwsze to kupowałam gazetę VITA i tam raz się pokusiłam na dodatek z płytą z ćwiczeniami "schudnij w 30dni" czy jakoś tak i całkiem od niechcenia ją włączyłam i jakoś raz na dwa dni sobie robiłam takie ćwiczenia a że sobie myślę jak już ćwiczę to będę też zdrowo jeść (wcale nie zamierzałam się odchudzać bo ilekroć to robiłam tak zawsze dieta kończyła się po dwóch dniach) i nie stosowałam nic specialnego tylko jadłam inaczej. Rodzice schabowy a ja schabowy ale gotowany, oni ziemniaki a ja kasza, oni frytki ja mizeria na jogurcie, gotowany kalafior, brokuły, pierś z kurczaka na parze itp. poprostu jadłam to co zawsze ale nic smażonego, i tuczące rzeczy zastępowałam tymi mniej kalorycznymi i tak jakoś spadło. Ale wydaje mi się że największym czynnikiem, naistotniejszym było to że NIE ODCHUDZAŁAM SIĘ! nie czułam się głodna i nie bylo presji że jestem na diecie. i chyba dlatego mi to tak łatwo szło.

A jeżeli mogę spytać - co się stało, że przytyłaś z powrotem?

Cytat:
Kiedys obrazilam sie na tate, bo uslyszalam w radiu, ze Pocahontas naprawde zyla i teraz gdzies spoczywaja jej zwloki. Poprosilam tate zeby mi je sprowadzil, postawilabym sobie je w pokoju a on odmowil mowilam juz wam to, nie?

zastanawia mnie jedno - jak Arielka urodzila to dziecko?!

Chciałaś postawić w pokoju zwłoki Pocahontas?

Faktycznie! Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Czyli ile już mniej? 15kg?
Może pokazałabyś foto przed i aktualne?

Mąż położył się na chwilę i powiedział, że jak wstanie to bierze się za mgr
No jak on się weźmie, to i ja! Proszę o mocne kciuki

A za moment zostawię coś w k.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:41   #950
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aaby,
Cytat:
A jeżeli mogę spytać - co się stało, że przytyłaś z powrotem?
zamieszkałam z TŻ

a moje sutki się zachowują identycznie.

Żabcia, no to kropelki pewnie pomogą

hej Amani, brawo za kilogramy
Stary 2012-07-30, 18:48   #951
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
powiedzmy ze to "jedzonko" w samolocie mozna nazwac jedzeniem

dziekuje ze pytasz
dzisiaj obudzil sie juz z mniej zaropialym oczkiem ale dalej jest podpuchniete i zaczerwienione , przemywam woda i swoim mlekiem. Na 15sta mamy wizyte u pediatry pewnie przepisze nam kropelki.

Witajcie
Ja zabralam sie za pozadki w szafie .. 10 par spodni idzie na strych .. bo sa za duze i takim oto sposobem zostalam z para jeansow tylko.

Jedzonko w samolocie... dokladnie ja jak czuje sam ten zapach w porze jedzenia to juz dostaje mdlosci...

Biedne oczko Dominisia

za zaduze spodnie to teraz najprzyjemniejsze - zakupy!

i dziekuje

Cytat:
Jak ją kiedyś w końcu przeczytam. W dodatku do końca. Nie wiem, co jest, ale od kilku książek doczytuję do połowy albo kawałek dalej i odkładam. I nie doczytuję do końca. Większość książek na półce właśnie ma status niedoczytanych - teraz musiałabym zacząć od początku.
Dlatego sięgnęłam po Cobena - totalnie inny gatunek, może on mnie wciągnie...

No i właśnie o tym mówię. Wszyscy mnie widzą w ubraniu, którym staram się maksymalnie pozakrywać to wszystko, a jak tylko zdejmę ciuchy, to naprawdę jestem bardzo zapuszczona i jest ogromna różnica między w ciuchach a bez. Tylko nikt nie wierzy
I bardzo się cieszę, że się nie zadręczasz - jak mówisz "Szkoda życia"

Chciałaś postawić w pokoju zwłoki Pocahontas?

Faktycznie! Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Czyli ile już mniej? 15kg?
Może pokazałabyś foto przed i aktualne?

Mąż położył się na chwilę i powiedział, że jak wstanie to bierze się za mgr
No jak on się weźmie, to i ja! Proszę o mocne kciuki

A za moment zostawię coś w k.
Mam podobnie z ksiazkami... zaczynam i nie koncze.

Co do Twoich kompleksow, to przepraszam, ale nie uwierze, ze jest az taka roznica w ubraniu a bez. Nawet jakbys sie zwiazala bandazami jak mumia, to z takiej figury jaka widzimy na zdjeciach z Toba nie zrobi sie nijak kobieta przy kosci Widzialam Twoje zdjecia slubne, to mowilas, ze to zasluga sukni... owszem, gorset moze Ci ujac z max 5cm w talii, ale z rozmiaru np. 46 nie zrobi 36 uwierz w koncu, ze masz piekne cialo, zgrabna i filigranowa figure!!!! A ze gdzies tam mala faldka, celulitis czy cos to normalne, kazda z nas to ma!!!

Co do zwlok Pocahontas to owszem wlasnie spiewalam Malemu piosenke z Pocahontas "Kolorowy wiatr" ( nie wiedzialam, ze taki tytul ma, ale znam ja na pamiec )

Mam dokladnie 17kg zrzucone Zdjecie z lotniska musze wysepic od TZa bo on robil to bedzie zdjecie z przed metamorfozy, a po zrobie przed wyjazdem na lotnisko po niego i wstawie,ok ?

-26kg

Stary 2012-07-30, 18:50   #952
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

padam, od dwóch dni stoi w pokoju deska do prasowania. Nie wspomnę o rosnącej stercie prania a ja nie mam żadnej motywacji bo prasować.
Stary 2012-07-30, 18:54   #953
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, zamieszkałam z TŻ

hej Amani, brawo za kilogramy
http://img2.demotywatoryfb.pl/upload...aker10_500.jpg znasz to, nie? lacze sie w bolu!!!

dziekuje

-26kg

Stary 2012-07-30, 18:58   #954
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

: hahaha:Amani:haha ha: super
ale poważnie ja spoko wagę trzymałam, aż do czasu jak jemu gotowałam obiadki. Bo co jak zrobiłam to mam nie zjeść? a tu jakas kolacyjka tu pizzunia tam schaboszek, bo chłop musi dobrze zjeść i masz Ci babo placek, bo na wadzę 15 przybyło.
Stary 2012-07-30, 18:59   #955
Nikita...
Zakorzenienie

Agnusek,

I-szy skalpel zaliczony!!! Nie bylo ciezko. Zobaczymy jak sie bede czula jutro.
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:01   #956
gochaa_p
Zakorzenienie

hej
no i co z Kasią??? Wie ktoś coś???
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:07   #957
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, dokładnie z 90kg spadłam na 65kg w niecały rok. Po pierwsze to kupowałam gazetę VITA i tam raz się pokusiłam na dodatek z płytą z ćwiczeniami "schudnij w 30dni" czy jakoś tak i całkiem od niechcenia ją włączyłam i jakoś raz na dwa dni sobie robiłam takie ćwiczenia a że sobie myślę jak już ćwiczę to będę też zdrowo jeść (wcale nie zamierzałam się odchudzać bo ilekroć to robiłam tak zawsze dieta kończyła się po dwóch dniach) i nie stosowałam nic specialnego tylko jadłam inaczej. Rodzice schabowy a ja schabowy ale gotowany, oni ziemniaki a ja kasza, oni frytki ja mizeria na jogurcie, gotowany kalafior, brokuły, pierś z kurczaka na parze itp. poprostu jadłam to co zawsze ale nic smażonego, i tuczące rzeczy zastępowałam tymi mniej kalorycznymi i tak jakoś spadło. Ale wydaje mi się że największym czynnikiem, naistotniejszym było to że NIE ODCHUDZAŁAM SIĘ! nie czułam się głodna i nie bylo presji że jestem na diecie. i chyba dlatego mi to tak łatwo szło.

a kąpiel wczoraj znów z płaczem ale nie zanosił się. Popłakiwał a nie płakał i był to taki płacz no powiedzmy dziwny, bo jak się budzi głodny to płacze tak no że się serce kraje a on w kąpieli płacze tak marudnie. Więcej mu nie umiemy pomóc więc będę cierpliwa aż polubi się myć.

.
niezle

A do kapieli napewno sie przekona

Cytat:

Cytat:
Aaby, zamieszkałam z TŻ
no ja tez po slubie niezle przytylam
Do tego od razu po slubie wyjechalismy do UK no i tez poczatkowo inne jedzenie

Cytat:
Mam dokladnie 17kg zrzucone Zdjecie z lotniska musze wysepic od TZa bo on robil to bedzie zdjecie z przed metamorfozy, a po zrobie przed wyjazdem na lotnisko po niego i wstawie,ok ?
O kurcze...poszala ls klask i:
Nie moge doczekac sie zdjec

Cytat:
http://img2.demotywatoryfb.pl/upload...aker10_500.jpg znasz to, nie? lacze sie w bolu!!!

dziekuje

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-30 o 19:08
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:11   #958
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:Amani:haha ha: super
ale poważnie ja spoko wagę trzymałam, aż do czasu jak jemu gotowałam obiadki. Bo co jak zrobiłam to mam nie zjeść? a tu jakas kolacyjka tu pizzunia tam schaboszek, bo chłop musi dobrze zjeść i masz Ci babo placek, bo na wadzę 15 przybyło.

no tak, a ja wrecz przeciwnie, dostawalam obiadek pod nos tyle, ze taki jak na gornika przystalo

-26kg

Stary 2012-07-30, 19:19   #959
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

zazdroszczę
na jakiej diecie jesteś?

a ja nie mam Aaby w znajomych

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:30   #960
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

zazdroszczę
na jakiej diecie jesteś?

a ja nie mam Aaby w znajomych
dziekuje

bylam na diecie Nutrisystem, potem zamowilam Medifast, ale jest tragiczna i odsylam ja z powrotem. A dzis zamawiam znow Nutrisystem. W miedzyczasie staralam sie zdrowo odzywiac no i jak najwiecej ruchu do tego ostatniego najbardziej sie przykladam

-26kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości