Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 10:21   #811
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

dziękuję kochane za ciepłe słowa w kierunku mojego, jak to popik ujęła, symulanctwa . Biorę leki i coraz lepiej jest-po południu młodą odbieramy

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Jak to mój tz mówi zawsze pechowo można trafić na Jarosława Psikutasa
aleś trafiła-ani tż to chyba jaruś
madzia, brawo dla małej tutewny
dla ciebie za kostkę już nie
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Evi leż i lecz się

bao, brawo dla kubusia
i koniecznie załóż mu kaloszki co by się kałużami pocieszyć mógł

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Evi - zdrowiej szybko cwaniaro. Ewetualnie wpadaj na masaż, czego sobie chcesz.
o i to jest sensowna propozycja

popik
, ale fajnie że malutka już noce przesypia. Zapodaj nam jakieś foteczki małej buddy, a najlepiej obu dziewczynek.
Oliwci też pewnie za chwilkę minie, ale tobie trochę nerwów zejdzie, i mało to pocieszające, wiem.

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:50   #812
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Asiulek kiedy do domu wracacie?

Darusia i co i co ? z kochana siostrunia tz-ta? zjechalas ja z gory na dol? jak sie sprawy maja?

Pop ja to nie wiem czy twojej Oliwce minie, z tego co opisujesz to ona taka twarda sztuka swoje wie , uparciuch , silny charakterek . U mnie ze starszym jest tak samo i mu nie minelo , wiecej uwagi trzeba mu poswiecac niz malemu , maly to taki ugodowy , pocieszny, przytulasny calusny, a starszy to taki indywidualista .
Jakie masz leki na rwe? dalej cie boli? lacze sie w bolu .

Iza wydaje mi sie ze nic nie musiscie dawac w podziece , a przynajmniej nic materialnego , moze jakis album wyslijcie z fotkami z wakacji ktore razem spedziliscie. To sa starsi ludzie i dla nich jedyna podzieka jest to ze mogli was ugoscic, "nakarmi" obdarowac. Tezz pewnie takie bedziemy , ja widze po mojej babcie , nie wazne co bym jej dala i tak najwecej szczescia jej przyniesie moja , nasza wizyta i zrobienie nam pierogow hehe . Siedzi i odlicza kiedy czubki znowu jej nalot zrobia , tak samo z moja mama , krecka dostaje i odlicza

Ania wow 10 punktow , no no szalejesz . Ile juz masz?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:59   #813
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Kilka zdjęć z pobytu w górach
śliczne zdjęcia. A jak Twoja dama pięknie pozuje

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a ja nadwyrężyłam/naciągnęłam mięśnie w okolicy krzyża (a zachciało mi się po schodach na przejściu podziemnym młodą w wózku dźwigać), dostałam leki, leżę bykiem, a młoda na przymusowej zsyłce u babci....
Fajnie, że masz możliwość takiej "sprzedaży" szkraba. Kuruj się tam

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
my dzisiaj rano, w trakcie późnego śniadania nagle postanowiliśmy pojechać do zoo-safari. Pogoda była fajna, bez słońca i lekki wiaterek, więc niewiele myśląc spakowalismy się i w drogę (u nas spontaniczne akcje to totalna nowość, więc jestem z nas dumna). Tam na miejscu po ok.30 minutach zaczęło lać, ale miejsce świetnie na to przygotowane i pod wielkim namiotem mnóstwo atrakcji dla dzieciaków, a potem pogoda zrobiła się jescze lepsza, bo już nie było gorąco i dzień minął nam dość fajnie. Zjechaliśmy do domu na 20. Zmęczeni, ale warto było. Choćby dla pogłaskania wielbłądziego nosa było wartoA do mnie przyplątała się jedna koza w takiej otwartej zagrodzie, gdzie można wchodzić bez ograniczeń i głaskałam to to przez jakieś 20 minut, a ta sobie ślepia zamknęła i pewnie gdyby umiała to jeszcze zaczęłaby mruczeć
Fajnie, że się rozerwaliście. To Wam było potrzebne

Cytat:
Hej dziewczyny
Witam po urlopie. Nie wiem czy nadrobię te 2 tygodnie czy może sobie daruję.

Była jak zwykle fajnie. Villa Babcia rozszerzyła nieco swoją ofertę wczasową .
Może jutro co nieco napiszę bo teraz oglądam naszych siatkarzy. Trzymam mocno kciuki. Przez chwilkę wydawało mi się że widziałam naszą Agę.
Witam
Fajnie, że wakacje się udały

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek kiedy do domu wracacie?
Wczoraj wróciliśmy

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:10   #814
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Megi sama sobie też zazdroszczę . Grzyby w Borach Tucholskich to też niezła wyprawa. Nie polecam Ci jeść grzybów.
Jeszcze zatęsknisz do momentów kiedy Igor nie mówił - chyba mogę gwarantować

Bao brawa dla Kubusia
Nie wiem dlaczego jeszcze mu kaloszy nie kupiłaś. Skakanie po kałużach to jedno z ulubionych zabaw dzieci . Choć spotykam czasem babcię z wnukiem i on z wielką niechęcią patrzy na wodno-błotne poczynania Zosi po deszczu

Nie chwaląc zbytnio (żeby nie zapeszyć ) to moje dziecko na wyjeździe było wyjątkowo grzeczne. Złościła się tylko jak była piekielnie zmęczona po nieprzespanej nocy (ot obudziła się o 2.30) a później nie było gdzie zasnąć. No i raz jak dziwne pogodowe zawirowania mieliśmy - chyba mam meteopatę.
Stary 2012-07-30, 12:11   #815
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
śliczne zdjęcia. A jak Twoja dama pięknie pozuje

pozuje tylko wtedy jak ma humor

Iza super że Wam się wakacje udały

mamy dziewczynek kupowałyście lalki- bobasa z ubrankami na przebranie? przeszukałam all i nie ma nic, albo nie znalazłam. Zosia widziała u koleżanki taką lalke, zmieniała jej ubranka i teraz mi truje że też taką chce. Koleżanka jej kupiła tą lalke w biedronce
u nas w sklepie też nic nie ma takiego.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:13   #816
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Chciałam zauważyć że wcale nie tak trudno zapałać punkty za kierownicą i wcale nie trzeba szybko jeździć. Dobrze pamiętam jak Tż w krótkim czasie nazbierał tyle że ja jeździłam na dalsze trasy. Podobało mi się nawet.
10 pkt za prędkość to pewnie co najmniej 50 km ponad dozwoloną prędkość
Stary 2012-07-30, 12:16   #817
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No to może ja troszkę opiszę nasz urlop
na początek musze pochwalić nasze dziecko. Przez caly tydzień może ze 3 razy zdarzyl jej się jakiś buncik ale byly na prawdę lajcikowe, takie trwające 2-3 minutki poza tym w ogole nie plakała, słuchala nas, byla ugodowa. No anioł nie dziecko Obawiałam sie co bedzie na plazy. Od dawna walkowalam, że jak bedzie chciala gdzies iśc to musi prosić mamę lub tatę, sama nie może itd. Więc siedziala dzielnie w wydzielonym przez parawany terenie a jak chciała gdzies iśc to brala nas za ręke i mowila "chodźmy do morza/popatrzeć jak grają/na spacer, prooooszę" A tak siedziała, grzebała w piasku, w wodzie...
Spała codziennie w dzien minimum 3 godziny, taka byla padnięta od tego słońca. W ogóle nie zdawaliśmy sobie sprawy jak ona pięknie potrafi zasypiać i spac przy nas. W domu ma swój pokoik, zawsze jak zasypia to wychodzimy, siedzimy cicho zanim nie uśnie, potem też staramy sie byc w miarę cicho, a tam... zasypiala z nami w pokoju, czesto przy telewizorze, my gadaliśmy, swiatlo zapalone a ona po prostu zasypiala. Potem normalnie funkcjonowalismy w tej malej klitce a ona spała jak kamień
Pogoda była rewelacyjna, caly tydzien upal bez chmurek najmniejszych oczywiscie nie użylam tyle ile bym użyła bez malej bo wracalismy kolo 13 na jej drzemkę i raczej już nie szlismy bo budziła się nawet kolo 18 jedynie puszczać latawiec, czy powyglupiać się na piasku.
Jednym słowem- cudowny urlop. Razem z tż stwierdziliśmy , że to jedne z lepszych naszych wakacji
Wzielimsy jej kolorowanki, puzzle, książeczki, kilka zabawek a ona nic nawet nie ruszyła bo po co jak byl taki super placyk i pokój zabaw z kulkami i wieloma innymi zabawkami. W pokoju bywaliśmy tylko się wyspać.
Fajną sprawa bylo to, że w tym pkoju zabaw była kamerka i w pokojach w telewizji na jednym z kanalow mozna bylo sobie podglądać co robia dzieciaczki. fajna sprawa choc raczej dla straszych dzieci. ja jedynie podglądalam jak tz zajmuje się małą
Nooo...chyba wsio

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 12:27   #818
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Trochę fotek z wakacji. Slabe bo z telefonu bo jak pisalam, aparat nam sie zepsuł reszta na kamerze jeszcze nie zgrana i na aparacie znajomych, mają nam podesłać.

1. naelektryzowana na trampolinie (wiem, nie dorównuje Oliwce Darusi )
2. wjazd do kulek
3. na spacerek z tatusiem
4-5. popołudniowe plażowanie (puszczamy latawiec)
6. plażowiczka
7. Coś co Werusia lubi najbardziej
8. Oj, poszło kasy na tego typu atrakcje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1731.jpg (55,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1732.jpg (30,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1739.jpg (38,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1743.jpg (44,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1746.jpg (49,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1750.jpg (38,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1755.jpg (44,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1762.jpg (49,7 KB, 33 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 12:31   #819
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I jeszcze kilka:

1. słynne zejście na plaże pokazywane już przez Evi (to byl nasz jedyny raz- z ciekawości )
2. puszczamy latawiec
3. wygibasy na plaży
4-5. Opalanko
6. sprawdzanie ciepłoty wody w basenie
7. Pierwsze próby kąpieli (potem wolalam odłożyć telefon ona sie nic nie bała )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1771.jpg (47,2 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1775.jpg (57,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1784.jpg (50,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1789.jpg (53,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1790.jpg (46,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1797.jpg (48,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1804.jpg (47,0 KB, 35 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 12:33   #820
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia cudnie
Stary 2012-07-30, 12:35   #821
sara 85
Zakorzenienie

Asiulek Wercia w stroju kąpielowym i kapelusiku pozuje jak mała modeleczka, boska jest
super że Wam się wyjazd udał

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

i na tym leżaku też stroje kąpielowe ma śliczne

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 12:37   #822
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Asiulek Wercia w stroju kąpielowym i kapelusiku pozuje jak mała modeleczka, boska jest
super że Wam się wyjazd udał

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

i na tym leżaku też stroje kąpielowe ma śliczne
Tylko mina nie ta

dziękujemy

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 12:47   #823
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia zdjęcia super

Jak Wy to robicie że dzieciaki "pozują" do zdjęć, moja Zośka jest nie do złapania

Na pocieszenie to my też zdjecia tylko z telefonów mamy. Już jakiś czas temu aparat odmówił posłuszeństwa.
Stary 2012-07-30, 13:04   #824
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Z moją jest różnie. Czasami współpracuje, ja jej mowię jak ma stanąc a ona próbuje to zrobić a czasami jak na zlośc, odwraca się złośliwie- robi to specjalnie i się śmieje a czasami ma mnie w nosie i robi swoje, wtedy też ciężko cos ciekawego uchwycić. najgorzej jak jej powiem, ze ma się uśmiechnąc to robi taką minę jak na kilku fotkach- marszczy nos

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 13:19   #825
evitka21
Zakorzenienie

asia, superowo, że wam się tak pięknie urlop udał i zdjęcia świetne-nawet nie poznałabym, że z komórki

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 13:35   #826
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Aaaa... żeby nie było tak pięknie to mała od wczoraj, jak tylko wróciliśmy do domu, rogów dostała. Nadrabia za tamten "grzeczny" tydzień. Albo się klimatyzuje
Wszystko na nie, nawet jak nic do niej nie mówimy to mówi (tak na zapas):
"nie, nie, yy". Jak jej coś nie wychodzi to tym rzuca z wielkim impetem. wczoraj były to buty np. a dziś zdążyła rzucić swoją miską (na szczęście plastikową). Poza tym bije te rzeczy ktore jej nie odpowiadają. Jak ma nerwa to bije co popadnie, nawet podłogę tak więc wróciła "stara" Wercia

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 13:45   #827
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Skakanie po kałużach to jedno z ulubionych zabaw dzieci . Choć spotykam czasem babcię z wnukiem i on z wielką niechęcią patrzy na wodno-błotne poczynania Zosi po deszczu
Mój to tylko zobaczy że deszcz pada już stoi pod szafką na buty(kalosze mamy za wysoko dla niego)Wczoraj jak poszliśmy po kałużach łazić, to po 10 min, musieliśmy używać zestawu ratunkowego w postaci ciuchów do przebrania. Tylko koszulka i majtki suche, a reszta jakby w kałuży leżała. Ale co za radość. Najlepsza zabawa to jak starszy brat idzie obok młodszego a ten młodszy złośliwie skoczy żeby brata ochlapać
Dzięki za życzenia

Bao kiedyś pisałaś że chcesz kupić Kubusiowi parking z Wadera. Kupiłaś już?
Myśmy dzisiaj młodemu zakupili taki żeby mieć kupiony spokój na urlopie, jak będziemy wieczorami chcieli bez pilnowania non stop dzieci piwko wypić czy grila zrobić http://allegro.pl/wader-kid-cars-3d-...460215931.html
W sklepie taniej wyszło niż na allegro bo za 101zł Zobaczę czy fajny jutroJak wrócimy to połączymy z torami co mamy też z Wadera to dzieci mam z głowy do końca wakacji(oczywiście tylko z rana czy wieczora, jak będą w domu)

Sara moim zdaniem córcia do taty podobna, ale uśmiech ma za Tobą. Ja bym Twoją fryzurkę widziała z takimi dużymi falami . Ale ja z tych co u kogoś mi się bardzo fale podobają, a sama robię podobnie jak Ty prostownica po każdym myciu w użyciu

Asiulek, pogoda Wam dopisała superowo. Zdjęcia ja bym przynajmiej niektóre w ramke wstawiła. Najbardziej to co mała jest u taty na rękach a z tyłu widoczek, pięknie by na ścianie wyglądało.

Izazula my mamy aparat praktycznie nowy bo rok temu kupiony i tylko kilka razy użyliśmy, większość zdjęć mamy z telefonów. wychodzą bardzo dobrej jakości, zawsze mamy przy sobie, i mamy opcje w tv że bez kabla można zawartość telefonu oglądać. A aparat i ciężki, i niezawsze naładowany, a do tego zanim fotki do komputera przerzucimy to już inna pora roku nas zastanie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:26   #828
monka23
Zakorzenienie

Asiulek no piękna śliczna noo cukiereczek . Ooo proszę ale masz przystojnego tz- ta hihi ( niE pamietam czy go widziałam , ale ja mam strasznie krótka pamięć do twarzy)
Specjalnie wracaliscie na drzemke? My napewno nie będziemy zwinąć się na drzemke bo pewnie tez będzie spał . W tamtym roku spał na plazy , starszy zreszta tyz.

Madzia na ile jedziecie ? Masz zamiar tam biegać? Ja foty tez telefonem robię bo praktycznie mam go cały czas przy dupie.
Straciłam wszystkie fotki małego bo mój tz sformatowal telefon , zachowało się kilka które facebooka zdążyłam dać.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-07-30 o 14:28
Stary 2012-07-30, 14:47   #829
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Madzia właśnie dlatego też nie kupowaliśmy żadnego aparatu bo wiadomo telefon raczej zawsze któreś z nas ma i nie trzeba specjalnie pamiętać. Aparat to jednak trochę zachodu no i oczywiście trzeba go później pilnować. No i na spacery czy zakupy to raczej nie brałam bo i po co mi kolejny klamot mimo że malutki. Jak się chce to można setki powodów wymyślić na "nie".
Oczywiście jak się robi fajne zdjęcia bardzie profesjonalnie to aparat jak najbardziej ale ja z tych bardzo nieprofesjonalnych istot. Teściowa jest zawodowym fotografem (nie pracuje od wielu lat ale oko zostało) ale przy Zosi wymiękała i nie wiem czy jej się udało jakieś zdjęcie cyknąć a szkoda bo robi dobre nawet bez obrabiania, tzn. mi się podobają.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 14:50   #830
P0P70
Zakorzenienie

Asiulek - zdjęcia super, wercia przesliczna a jej miny podobają mi się najbardziej. Tylko dlaczego Ciebie nie ma??

Oliwka tez lubi latać po wodzie tylkojest problem jak nachlapie sobie do kaloszy wtedy od razu je zdejmuje i nie ważne gdzie akurat jesteśmy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:24   #831
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mój to tylko zobaczy że deszcz pada już stoi pod szafką na buty(kalosze mamy za wysoko dla niego)Wczoraj jak poszliśmy po kałużach łazić, to po 10 min, musieliśmy używać zestawu ratunkowego w postaci ciuchów do przebrania. Tylko koszulka i majtki suche, a reszta jakby w kałuży leżała. Ale co za radość. Najlepsza zabawa to jak starszy brat idzie obok młodszego a ten młodszy złośliwie skoczy żeby brata ochlapać
Dzięki za życzenia

Bao kiedyś pisałaś że chcesz kupić Kubusiowi parking z Wadera. Kupiłaś już?
Myśmy dzisiaj młodemu zakupili taki żeby mieć kupiony spokój na urlopie, jak będziemy wieczorami chcieli bez pilnowania non stop dzieci piwko wypić czy grila zrobić http://allegro.pl/wader-kid-cars-3d-...460215931.html
W sklepie taniej wyszło niż na allegro bo za 101zł Zobaczę czy fajny jutroJak wrócimy to połączymy z torami co mamy też z Wadera to dzieci mam z głowy do końca wakacji(oczywiście tylko z rana czy wieczora, jak będą w domu)

Sara moim zdaniem córcia do taty podobna, ale uśmiech ma za Tobą. Ja bym Twoją fryzurkę widziała z takimi dużymi falami . Ale ja z tych co u kogoś mi się bardzo fale podobają, a sama robię podobnie jak Ty prostownica po każdym myciu w użyciu

Asiulek, pogoda Wam dopisała superowo. Zdjęcia ja bym przynajmiej niektóre w ramke wstawiła. Najbardziej to co mała jest u taty na rękach a z tyłu widoczek, pięknie by na ścianie wyglądało.

Izazula my mamy aparat praktycznie nowy bo rok temu kupiony i tylko kilka razy użyliśmy, większość zdjęć mamy z telefonów. wychodzą bardzo dobrej jakości, zawsze mamy przy sobie, i mamy opcje w tv że bez kabla można zawartość telefonu oglądać. A aparat i ciężki, i niezawsze naładowany, a do tego zanim fotki do komputera przerzucimy to już inna pora roku nas zastanie
kupiłam niemal identyczny! ta część z okrągłą przeźroczystą górą - taki zesta i tory i 2 autka do tego były. My mamy jeszcze 2 zestawy i one się super łączą - cały pokój to zajmuje i dziecka nie ma przez pół dnia
Asiulek - mała urocza jak zawsze, zdjęcia super! Już molestuję mojego tż, za rok też jedziemy nad morze - choćbym kase miała spod ziemi wykopać a on swój urlop nie wiem jak ale ma załatwić!mam nadzieję, że sie załapię na wczasy dla matki z dzieckiem i wtedy płacę tylko za tż całość a za nas z Kubim 1/3 ceny, a mała jeszcze w gratisie się zmieści

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:44   #832
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
U nas trochę chłodniej. Od rana nie mogę nic napisać bo mi dzieci nie dają.
Malutka karmie juz godzinę a ta nie chce coś dzisiaj jeść. Tylko się ciagle śmieje. Ona to takie bardzo pogodne dziecko. Wystarczy się na nią spojrzeć a ta od razu uśmiech. I juz przesypia nam noce.

Oliwka nieznosna. Ostatnio nic jej nie pasuje. A to nie te majtki czy buta czy inna cześć garderoby. O jedzeniu nie wspomnę. Ma natręctwa nie znosi pisaku w butach. Do piaskownicy nie wejdzie bo tam pisek. Podobnie jest z wodą. Wystarczy kropla a ta juz się wyciera albo rozbiera.
moja maluda ma to samo, mam nadzieje ze to minie??

Asiulek zdjecia super
moja spala przy morzu po 3, 4 godziny w wozku odwrócona tylem do slonca i nic jej nie przeszkadzalo.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:57   #833
P0P70
Zakorzenienie

Oto moja Oliwka

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2012-10-17 o 19:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 19:01   #834
P0P70
Zakorzenienie

A to Natasza i jedno zdjęcie Oliwki.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2012-10-17 o 19:46
Stary 2012-07-30, 19:49   #835
mrowak
Zakorzenienie

PoP, Oliwka jest prze, prze, prześliczna!!!

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
chodzi o to safari pod łodzią w poddebicach ?

http://zoosafari.com.pl/

pytam bo się wybieramy
tak, Ania, to tamteren jest tak wielki, że dla nas na jeden raz to za dużo, tym bardziej, że potem nalży zaliczyć wszystkie dzieciowe atrakcje i chyba by nas noc zastała. Polecam, fajnie tam jest. I są dobre naleśniki tudzież pomidorowa, której gabryśka pochłonęła ilość nieprzyzwoitą Szkoda, że się nie zgadałyśmy wcześniej-spotkałybyśmy się tam.

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Fajnie, że się rozerwaliście. To Wam było potrzebne

jakbyś zgadła
zazdroszczę udanego urlopu
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:58   #836
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Oto moja Oliwka
sliczna

Cytat:
A to Natasza i jedno zdjęcie Oliwki.
Ta pierwsza to Oliwka????? a te dwa pozostale to Nataszka? o ile dobrze zgadlam i nie namotalam, doszlam po spiochach bo strasznie podobne, kurka noo jak jedno bobo . Sliczna slodzinka .
Stary 2012-07-30, 20:15   #837
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Pop laski faktycznie identyczne,ja nie wiem czemu ostatnio mi sie bardziej rozne wydawaly
na tych fotkach to ja dobrze nie wiem kto jest kto,ale Oliwia sie zmienila straszzzznie!!!

Monka nie nie zrobilam awantury,stwierdzilam zepodejde do sprawy inaczej, jak cos do mnie mowila nie ospowiadalam popatrzylam sie wzruszylam ramionami....nie reagowalam na nia wcale, w koncu nie wytrzyma i zapyta o co chodzi....wtedy kulturalnie powiem co mysle tak zeby w piety weszlo.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:23   #838
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pop obie dziewczyny są cudne ale Oliwka jako ta starsza jest prześliczna, taka drobna i te rzęsy ...
Stary 2012-07-30, 20:28   #839
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek no piękna śliczna noo cukiereczek . Ooo proszę ale masz przystojnego tz- ta hihi ( niE pamietam czy go widziałam , ale ja mam strasznie krótka pamięć do twarzy)
Specjalnie wracaliscie na drzemke? My napewno nie będziemy zwinąć się na drzemke bo pewnie tez będzie spał . W tamtym roku spał na plazy , starszy zreszta tyz.

Madzia na ile jedziecie ? Masz zamiar tam biegać? Ja foty tez telefonem robię bo praktycznie mam go cały czas przy dupie.
Straciłam wszystkie fotki małego bo mój tz sformatowal telefon , zachowało się kilka które facebooka zdążyłam dać.
Tak, wracaliśmy bo mała nigdy by nie zasnęla poza swoim lóżeczkiem NIGDY!! A my chcieliśmy troche czasu dla siebie no i ona tez lepiej funkcjonuje jak jest wyspana. nam to nie przeszkadzało bo było tak upalnie, że te 3-4 godziny na słoncu nam zdecydowanie wystarczały potem obiadek i drzemka
Sa dzieci i dzieci, moja jak skończyła jakis rok tak w wózku nie zasnęla. A ja widzalam na plazy nawet łózeczka turystyczne, takze kazdy sobie radzi jak może

Cytat:
Asiulek - zdjęcia super, wercia przesliczna a jej miny podobają mi się najbardziej. Tylko dlaczego Ciebie nie ma??

Oliwka tez lubi latać po wodzie tylkojest problem jak nachlapie sobie do kaloszy wtedy od razu je zdejmuje i nie ważne gdzie akurat jesteśmy.
Bo to mój telefon i to raczej ja robię za fotografa. gdybym ja nie robila zdjęc to Wercia może miałaby z 10

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
moja maluda ma to samo, mam nadzieje ze to minie??

Asiulek zdjecia super
moja spala przy morzu po 3, 4 godziny w wozku odwrócona tylem do slonca i nic jej nie przeszkadzalo.
U nas by to nie przeszło...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

A mi się wydaje, że Oliwka jest na 3 fotce...

Czy ktoś to narzekał na krotkie wlosy Oliwki?? Toć ona ma juz takie jak Wercia, a mojej nigdy nie obcinałam... wiec nie narzekaj, wymarzoną kitke już na pewno zrobisz

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-07-30, 20:36   #840
mloda1989
Zakorzenienie

nieee ja wam mowie ze pop zapomniala dodac zdjecia oliwki tu sama natasza jest
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości