![]() |
#2521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
![]() a buty to ślubne jeszcze szukasz czy na poprawiny?
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy już pisałam ale zmieniłam koncepcje na buty. Albo ciemnoszare (jak aplikacje na sukni) albo nude. Chcę takie które później też założę, a nie na raz. Chciałam jasne szare, ale do sukni będą raczej wyglądały jakby były przybrudzone. Z resztą zobaczymy w poniedziałek.
![]() |
#2523 |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj odebrałam suknię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro suknia już w domu to chyba będzie można coś cyknąć? Czekamy na foty
![]() |
#2525 |
Rozeznanie
|
no tak suknia w domu ale ja z Tż mieszkam i nie mam kiedy się w nią ubrać znaczy się nie byłoby komu mnie związać więc narazie fotek nie będzie ale jak tylko będę mogła to wtedy zrobie i wam pokażę
![]() ale musze to zrobić jak tż nie będzie w domu bo ja nie chce żeby mnie w niej widział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
słoneczko czekamy na wielką odsłonę
![]() ![]() ![]() u mnie nic nowego z ślubnych postępów - nawet nie wiem czym powinnam się zająć - a wy co teraz robicie? za niecałe dwa tygodnie jadę na wakacje i nie wiem czy mam jeszcze coś ważnego teraz zrobić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Rozeznanie
|
hehehe nie wiem kiedy ta odsłona nastąpi
![]() ja teraz się maluję i jadę ze świadkowa na poszukiwanie sukienek:P pewnie nic nie znajdę jak zwykle ehm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
słoneczko, musisz zacząć myśleć pozytywnie
![]() ![]() ![]() dziewczyny! dziś 1 sierpnia, został mi (i innym z 1 września) równy miesiąc ![]() ![]() z rzeczy załatwionych, wczoraj kupiliśmy wódkę, dziś coca-colę ![]() ![]()
![]() |
#2529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej zastanawiam się czy już wszystko załatwione. My alkohol mieliśmy kupiony już w tamtym roku ![]() Zrobiła bym jakieś zestawionko rzeczy do załatwienia, ale nie mam wzoru ![]() ![]() W sobotę już mam do odbioru moje welony ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2530 |
Zadomowienie
|
mnie dopada slubny stressss
![]() ![]() ![]()
#2531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na wszystkie przygotowania został nam jeszcze tylko miesiąc a tego jeszcze tyle - dzisiaj jedziemy zakupić wina i muszę poszukać bielizny bo w sobotę pierwsza przymiarka ![]()
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
my za to ostatnio mamy dobry okres jest przyjemnie i jakoś problemy odeszły na razie
![]() NA 51DDŚ do załatwienia: (dość chaotyczna lista) - buty TŻ - buty moje na zmianę - koszula, krawat spinki TŻ - kwiaty - tort - sukienka na niedzielę - dopiąć menu - kupić alkohol na mini barku - zrobić zawieszki na alkohol - winietki - makijaż próbny - oczyścić /wybielić zęby - umówić parking - wynająć autokar? - dopasować moją suknię - wybrać samochód - ozdobić samochód - odebrać obrączki - ustalić co z panieńskim - potwierdzić zaproszenia - wydruki: menu, śpiewniki, układ stołów - ustalić kto gdzie siedzi... - zrobić jakieś pudełko na koperty - kupić biżuterie - skontaktować się i ustalić wszystko z fotografem i DJ - umówić fryzjera i kosmetyczkę, pazurki - umówić TŻ do fryzjera - zorganizować śniadanie dla gości - wyjazd poślubny to chyba wszystko - mam nadzieję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
fajna lista =) pozwolisz że trochę skorzystam?
Ja dzisiaj spędziłam pół dnia na poszukiwaniu kreacji poprawinowej i się załamałam. Albo to ja jestem nieforemna albo w tych sklepach są dziwne ciuchy. Kupiłam za to niziutkie buty. Wcale mi sie nie podobają, ale są wygodne i mają kolor taki jak chciałam. W poniedziałek wrzucę dużo zdjęć =) Wiecie jak jeden telefon potrafi popsuć samopoczucie? Mój TŻ miał wrócić w sobotę rano, całą niedzielę mieliśmy spędzić razem... Przy dobrych wiatrach będzie w poniedziałek...A że ostatnio wiatry nam nie sprzyjają... Jestem załamana. W ogóle nie mamy dla siebie czasu.I kolejny weekend sama. A znając życie wróci na 2 dni i znowu wyjedzie na 2 tyg... ![]()
#2535 |
Zadomowienie
|
Ja walcze z paznokciami
![]() ![]() ![]()
#2536 |
Zakorzenienie
|
ciagle was podczytuje ale nie pisze bo ciagle mi sie wszstko kasuje juz 5 raz cos probuje napisac
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- NA mnie nie dziala juz z coral daje lepsze efekty chociaz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki a ja wczoraj dokonałam zakupów bielizny
![]() kupiłam sobie bardotkę, majteczki do tego i podwiązkę a dla Tż skarpety i majtki ![]() niżej wstawiam zdjęcia mojej bielizny i jak wam się podoba?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2539 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() menu wstępnie obgadane, bieliznę i masę innych rzeczy kupiłam... A przy tym wszystkim dodatkowo teściowa mieszała ( najpierw powiedziala że na ślub nie przyjdzie i nie zapłaci a potem zaczeła po gościach dzwonić że ślub odwołany ![]() ![]() W między czasie byliśmy nad morzem ![]() ![]() A i ostatnio byłam na pierwszej przymiarce i niestety średnio się sobie podobam ;/ (postaram się wrzucić zdjęcia do klubu) Strasznie chaotyczny ten moj post ale w końcu się zebrałam żeby napisać. Ps. Mimo tylu rzeczy do załatwienia czy Wy też nie czujecie że to juz tak blisko??? ![]()
![]() |
#2540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ze swojej po pierwszej przymiarce też nie byłam zadowolona- wręcz byłam załamana, ale już na drugiej przymiarce kiedy sukienka była już bardzo dopasowana do mnie (mimo, że jeszcze była do wszycia w pasie) - zakochałam się w niej od nowa. A Ty ładnie wyglądasz w swojej, tylko wiadomo z długości będzie skrócona i w piersiach pewnie też będzie zebrana- więc nabierze smaku. ![]()
![]() |
#2541 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja dziś tylko na moment, z prośbą błagam o najmocniejsze jakie tylko potraficie, kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Rzadko tu jestem, ale ostatnio jestem strasznie zabiegana ![]() Mam kieckę na poprawiny-leży idealnie i ukrywa co nieco ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
bardzo fajna sukienka
![]() ![]() ![]() ![]() my w niedziele idziemy na degustacje - ciekawa jestem jak będą smakować te potrawy ![]() i nie mogę znaleźć sukienki - marzy mi się sukienka w pastelowych kolorach do kolan, taka bardzo zwiewna delikatna na dole i prosta na górze. Wiecie gdzie mogę taką kupić?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak wam się podoba ta sukienka?
http://allegro.pl/stylowa-sukienka-p...512789904.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ujawnia się kolejna wrześniówka ![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać ![]() ![]()
![]() |
#2547 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() muszę się wam pochwalić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() o widzę kolejna PM na 01.09 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2549 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My niestety nie jedziemy odrazu po slubie nigdzie gdyz nie mamy urlopu to jest jedyny minus tego wszystkiego ![]() ![]() Juz tylko 28 dni do 1 wrzesnia aaaaa ![]() ![]() Goscie powoli sie wykruszaja ![]() ![]() Ostatnio zabardzo lezalam na sloncu bo u nas upaly (po 34 stopnie) i sie zjaralam na murzyna ![]() ![]() Dziewczyny ktore maja winietki jak bedziecie pisac kamerzyste fotografa, dja po imieniu i nazwisku czy normalnie na winetce 'fotograf', itd... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.