Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 12:44   #4081
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
saraa bo cie zawstydze zul ma dwie jeczybuly i gotuje nie wiem jak on to robi, zdaje sie ze nie zwraca uwagi na jeczolenie tylko robi swoje.
albo jednego w fotelik wsadza a drugiego na reku
kiedys wracam do domu, jeden zulik na krzeselku siedzi, drugi o krzeselko sie opiera a zul im prezentacje robi jak sie pizze rozciaga tak rekami patrzyli jak urzeczeni
A moze twoj zul powinien urzadzic nam jakies watkowe szkolenie pt:

''gotowanie z jeczaca bula:
10 krokow do sukcesu''

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
a w terenie....

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 12:45   #4082
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
A moze twoj zul powinien urzadzic nam jakies watkowe szkolenie pt:

''gotowanie z jeczaca bula:
10 krokow do sukcesu'' [COLOR="Silver"]

ja się zapisuję na takie szkolenie
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 12:47   #4083
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Mój t po ślubie przytył 25 kg zaklepany to już mógł sobie pozwolić,wstręciuch jeden zrzucił 15kg i tkutrzymuje stówkę (+/- oczywiście )
woow to ile on ma wzrostu? moj ma teraz +-90 kilo przy 190 i mi sie wydaje ze moglby schudnac, ciezki jak szafa wczesniej wazyl z 84-85

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Olka mój tez sie śmieje jak mu śpiewam,ale ja sie nie dziwie-tez bym się śmiała
ja tez ze swojego spiewu bym sie smiala ale chlopaki uwielbiaja jak im spiewam, bawia sie- ja zaczynam a oni zamieraja a potem zaczynaja wszystkimi nogami i rekami machac

Cytat:
a no fajna dziewczynka, w sumie to mnie dopiero drugi raz w zyciu widziala (bo nie mieszka w Sz-nie), a caly wieczor chodzila za mna: ''ciocia, wiesz co? Kocham cie '' slodziak maly
Sonia przyszla pierwszy raz do mnie do pracy, pogadala z moimi kolezankami a na wyjsciu walnela ze ona bedzie za wszystkimi tesknila bo ich taaak kocha
Stary 2012-07-31, 12:49   #4084
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Goldi Ruciane-Nida, Gizycko,Piasutno (małe, mało ludzi)

Ryn, Wegorzewo

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

olka ja mlodemu zawsze spiewam, zasypia, ale ostatnio mial faze, ze spiweal ze mna, a teraz tanczy, ale w koncu pada

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-07-31, 12:51   #4085
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
woow to ile on ma wzrostu? moj ma teraz +-90 kilo przy 190 i mi sie wydaje ze moglby schudnac, ciezki jak szafa wczesniej wazyl z 84-85

197 cm. Jak się poznaliśmy ważył 90 kg i dla mnie był szczypiorem, później pulpetem, teraz jest ok

Mimi wstał idę na obiad i na spacer.

Bajjj
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 12:51   #4086
olka1610
Rozeznanie

Cytat:

Mój t po ślubie przytył 25 kg zaklepany to już mógł sobie pozwolić,wstręciuch jeden zrzucił 15kg i tkutrzymuje stówkę (+/- oczywiście )
Mój te 15 kg przytył "w marzeczenstwie", obiadek w domu później obiadek u mnie, kolacja u mnie później kolacja w domu itp. Teraz waży tyle ile na początku znajomości czyli jakies 80kg przy 175cm,

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
jeszcze nie ale zastanawiam się nad Zakopanym

aaaa siostra kupowała szkolenie i było git.
Właśnie i ja patrze na to Zakopane, chociaż byłam tam już ze 20 razy
Ale właściwie to nie wiem czy to jakaś wyjątkowa oferta, można znalesc na własną rękę noclegi za 30zł więc na jedno wychodzi.
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 12:57   #4087
glamourous
Zakorzenienie

Baszka duzy ten twoj chuop
Stary 2012-07-31, 13:03   #4088
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Hej mamuśki

Podczytałam Was trochę, ale głupio tak się wcinać w rozmowę i odp na posty sprzed kilku dni.

My dziś śmigamy na bilansik, dowiem się ile mój niejadek przybrał, ale myślę, że będzie ok.

Towarzystwo wzajemnej adoracji czyli TWA jest coraz szerszym zjawiskiem na wizażu. Aż się niedobrze robi jak się czyta niektóre wątki A chroniczny brak bolca w org. mnie powalił
Glam - jesteś miszczem Wcale się nie dziwię, że Sonia taka agenciara. Jaka matka, taka córka

Baha mój chłop podobnie duży
Jak humorek? Kupiłaś te tabsy, o których pisałyśmy?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 13:07   #4089
muffinka90
Zakorzenienie

agnieszka za wage

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-07-31, 14:08   #4090
dominej
Raczkowanie

Ja zmykam do domu, a jutro mam wolne więc nie wiem czy będę miała jak tu zajrzeć - TZ-a nie ma - chyba rozstanie juz postanowione - obecnie mieszka u mamusi swojej . Miłego popołudnia Wam życze maminki

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 14:34   #4091
glamourous
Zakorzenienie

Dominej a twojemu zulowi to jak mawia moja sasiadka- dupe skopac i bratkow nasadzic lepiej wam bedzie bez niego?

o jakich tabsach piszecie? ja biore azalie ale wywalilam ulotki i kurcze nie wiem czy po skonczeniu opakowania sie robi przerwe czy nic? bo ostatnio po ierwszym opak nie robilam.
a moze brak libido to wina azalii a nie moja? moze powinnam sobie szeroko reklamowana asekurelle czy inna jogobelle kupic?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

ogladacie mecz w siatke? ja bardzo lubie ale kurcze nie moge podczytuje w necie- ale jak bedzie 5 set to nie ma zmiluj wbije sie do gabinetu szefa na tv
Stary 2012-07-31, 14:41   #4092
wariateczka88
Zadomowienie

glam po azali nie robi sie przerwy

jaki mecz?tez lubie siatke,ostatnio ogladalam

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 14:45   #4093
basiula19
Zadomowienie

wariateczka na TVP1 o ja cie jaka adrenalina

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

łoooooooooo siata faka przegrali

glam w azalii i cerazette nie robi sie przerwy ja biore cerazette i chcica jak cholera jest ssesesseeeses

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:39   #4094
Oliveira79
Zadomowienie

hej

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
No ja tez niecierpię jak ktoś chrapie - dlatego jak śpię z TŻ-em to śpię ze stoperami w uszach

Dziewczyny co sądzicie o tym wózku - spacerówce??

http://allegro.pl/wozek-sprint-wozki...516926628.html

kup lepiej używke ale lepszej marki

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:

Ja to jak patrzę na oferty to albo sprzedawca, kierowca do pizzerii, robota na słuchawce albo akwizycja - masakra.
Ale wczoraj ciocia zadzwoniła, że otwierają nowe przedszkole państwowe i jutro jadę złożyć CV -od dzisiaj do 10go przyjmują papiery, myślę, że do 20go to będzie decyzja, bo od 1 września praca - trzymajta kciuki przez 3 tyg plissssssssssssssssssssss ssss
zaciśnięte mocno

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
u nas nocka standardowo kiepska od 4 wiercenie, cyckanie na zmiane raz jeden raz drugi i oczywiscie 6.15 jak tylko ja wstalam to chlopcy tez od razu sie obudzili zadowoleni i rozpromienieni
ja nie moge, denerwuja mnie czasem jak nie wiem co ale jak wstaja rano i te pyszczki jeszcze zaspane, oczy szpareczki nie otwarte dobrze a na buzi juz banan to ja wymiekam po prostu
no ba święta racja

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość

a po mnie w nocy chodził pajak!!!!! myślałam ze zawalu dostane;/
no ja bym dostała

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Hejka!
Moje dziecie dzisiaj spało do 7.45!!!!oczywiście kilka pobudek w nocy ale tak jest od 8 m-cy więc nic nadzwyczajnego
Ale żeby nie było tak pięknie to mieliśmy z tz kilka spraw rano do załatwienia, nie nastawiliśmy budzika bo przecież Mały wstaje po 6a tu zonk
ale psikus

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
to co ktoras okreslila syndromem niedopchniecia
u nas sie na to mowi chroniczny brak bolca w organizmie bez komentarza
ChBBwO dobre

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:03   #4095
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ale zrobilam sobie kuku na kolanie wczoraj szlam na czworaka po lozku i weszlam kolanem na wlasna dlon i wbilam sobie paznociek w kolano i wyrawalam nim kawalek skory tak 0,5x1,5cm. blee a boli jak diabli.
sorki, ale próbuje to sobie wyobrazić i... nie wiem jak Ty to zrobiłaś ale jeśli mocno boli to

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
moj nie uprawia zadnych sportow niestety.

Ale zaczal od niedzieli cos gadac ze chyba zacznie tez jezdzic konno zeby ze mna jezdzic w tereny

zazdrosny

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
dokladnie
kazdy wg swojego uznania i zdania
w niedziele jechalismy pociagiem, uapl nieziemski, duchota przed burza a z nami babka z dziewczynka11 miesieczna. ubrana w polarkowy dres- spodnie plus bluze, skarpety plus buciki (po co jesli nie chodzi tylko trzymana an rekach lub w wozku)
moi chlopcy w samych bodziakach
ale co bede sie wtracac
ciekawe czy te aktywistki takowa mame spotkana na zywo by pobily czy przeciwnie - moze one w necie takie srajace madroscia na zawolanie i bez...a w zyciu zahukane i niedopchniete
no duze prawdopodobieństwo, ze tak własnie jest

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:

moi kuchnie lubia...zawsze szansa ze sie jakis okruch znajdzie czy obierke na podlodze...albo chociaz buty do gryzienia- bo u nas jest otwarta kuchnia i jadalnia ale pomiedzy nimi wejscie do domu i taki jakby przedpokoj
zul pomnika to pewnie sie doczeka jak zemrze ale mam nadzieje ze to niepredko bedzie
glam a pamiętam jak jeszcze niedawno czekalaś na zapro dla tz i jak się zastanawiałaś, czy po takiej rozłące będziesz umiala z kimś życ i jak momentami miałaś dość samotnej opieki na trójką małych pokemonów a teraz? aż miło "poczytac" choć Cię nie widać na zywo widać żeś szczęsliwa

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
Dziewczyny śpiewacie swoim maluchom kołysanki? Moja jak ja śpiewam to się śmieje ze mnie ale od kilku dni puszczam jej kołysankę mini mini i o dziwo naprawdę pomaga, zasypia przeważnie bez awantur .
ja czasem spiewam ale od dlugiego juz czasu co wieczor puszczam jej tą samą plytę z kolysankami - to ją uspokaja (tak myslę ) zwykle po drugiej piosence już śpi

Stary 2012-07-31, 16:13   #4096
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
Mój te 15 kg przytył "w marzeczenstwie", obiadek w domu później obiadek u mnie, kolacja u mnie później kolacja w domu itp. Teraz waży tyle ile na początku znajomości czyli jakies 80kg przy 175cm,
mój ostatnio baardzo schudł, ponad 12 kg (zadna dieta, "just stres" ) i przy wzroście 183 waży 73 kg mówię mu że jednak ekonomiczniej bedzie jak zcznie więcej jeść, niż mielibysmy mu garderobe wymienić w swoim tłustym okresie wazył nawet 90kg, więc rozstrzal znaczny
heh, dlaczego mi tak łatwo nie przychodzi zrzucanie wagi

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Ja zmykam do domu, a jutro mam wolne więc nie wiem czy będę miała jak tu zajrzeć - TZ-a nie ma - chyba rozstanie juz postanowione - obecnie mieszka u mamusi swojej . Miłego popołudnia Wam życze maminki
kurcze, poważnie?! trzymaj się cieplutko

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

UFF! DOCZYTAŁAM
glam ja chcę taką prace jak Ty też chcę na wizaż zaglądać

Stary 2012-07-31, 16:13   #4097
glamourous
Zakorzenienie

Oliv ja sama nie wierze
A najbardziej w metamorfoze zula
Tak sie wkrecil ze nawet chlopcom posilki zavzal wymyslac
Dzis im zrobil koktajl z banana mango i jogurtu
Stary 2012-07-31, 16:15   #4098
Oliveira79
Zadomowienie

własnie w tvn24 mówią o tym wybuchu

Stary 2012-07-31, 16:18   #4099
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

Baha mój chłop podobnie duży
Jak humorek? Kupiłaś te tabsy, o których pisałyśmy?

Troszkę mu się urosło

A dziękuję dobrze a u Ciebie ?

Jeszcze nie, będę w Czwartek we Wro to zakupię

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:

Co Ty gadasz, to tak poważnie już decyzja zapadła ??

3mam kciuki aby skończyło się tylko na "odpoczęciu" od siebie
Stary 2012-07-31, 16:20   #4100
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Hejka!
Moje dziecie dzisiaj spało do 7.45!!!!oczywiście kilka pobudek w nocy ale tak jest od 8 m-cy więc nic nadzwyczajnego
Ale żeby nie było tak pięknie to mieliśmy z tz kilka spraw rano do załatwienia, nie nastawiliśmy budzika bo przecież Mały wstaje po 6a tu zonk
U nas upał, gorąc i już nie ma czym oddychać.
taaa typowe u nas tez sie ta zasada sprawdza ze jak musze cos rano załatwić to mały spi w najlepsze

Cytat:
a w terenie....
Princ a Ty o jednym

Cytat:
dokladnie
kazdy wg swojego uznania i zdania
w niedziele jechalismy pociagiem, uapl nieziemski, duchota przed burza a z nami babka z dziewczynka11 miesieczna. ubrana w polarkowy dres- spodnie plus bluze, skarpety plus buciki (po co jesli nie chodzi tylko trzymana an rekach lub w wozku)
moi chlopcy w samych bodziakach
ale co bede sie wtracac
ciekawe czy te aktywistki takowa mame spotkana na zywo by pobily czy przeciwnie - moze one w necie takie srajace madroscia na zawolanie i bez...a w zyciu zahukane i niedopchniete
heheh dobre

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
dobra,posmialam sie i poprawilam sobie humor
a teraz trza obiad na szybko robic

BTW kochane mamy zerknijcie w moj podpis i do roboty
klikniete

my w południe zaliczylismy zakupy + mały spacerek ttlko bo goraco było jak diabli, poogladalismy na placu zabaw gołabki i wsztko

mały jeczy wiec spadam
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:26   #4101
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Dominej a twojemu zulowi to jak mawia moja sasiadka- dupe skopac i bratkow nasadzic lepiej wam bedzie bez niego?

o jakich tabsach piszecie? ja biore azalie ale wywalilam ulotki i kurcze nie wiem czy po skonczeniu opakowania sie robi przerwe czy nic? bo ostatnio po ierwszym opak nie robilam.
a moze brak libido to wina azalii a nie moja? moze powinnam sobie szeroko reklamowana asekurelle czy inna jogobelle kupic?
Ad.1 Dla żuli to tylko pokrzywy się nadają a nie jakieś bratki

Ad. 2 Dla nerwusów

A jeśli chodzi o spadek libido, tj to udowodnione, że niektóre kobiety tak właśnie na nie reagują, że im się nie chce ....

Ja nie biorę anty, za to mój tż z tego wynika, że chyba jakieś łyka ...

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
własnie w tvn24 mówią o tym wybuchu

O jakim ??
Stary 2012-07-31, 16:33   #4102
goldika
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

ogladacie mecz w siatke? ja bardzo lubie ale kurcze nie moge podczytuje w necie- ale jak bedzie 5 set to nie ma zmiluj wbije sie do gabinetu szefa na tv
asekurella ponoc nic nie daje, Tz czytal bo chcial mi kupic teraz weszla stimea. Moje libido po tabsach spadalo ponizej 0...

bylam na plazy z mlodym to jegen koles z tabletem byl i ogladal mecz opalajac sie, sporo ludzi zbieglo sie do niego

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Dominej zeby sie ulozylo. Moze chlop potrzebuje przemyslec chociaz za samo zastanawianie sie nalezy mu sie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:38   #4103
owieczka86
Zadomowienie

Witam
Chciałam zajrzeć wcześniej ale netu nie miałam. Fifi wstał, strasznie się chmurzy chyba będzie burza...mogłoby popadać ale w nocy bo jeszcze po zakupy musimy jechać...
Wkurzyłam się bo ni żelasko padło korki mi wywala jak je podłącze. i woda z niego leci kolejny wydatek. eh
Zajrze do Was wieczorem jak będzie net...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:41   #4104
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Cytat:
zmysl za pierwszy dzien,oby kazdy kolejny byl taki dobry dla malej

cco tu tak pusto?

czy wasze pociechy tez nie dadza sie przebrac?zmienic pieluche graniczy z cudem,a zmienic ubranko ledwo ja poloze na stole,juz jest na brzuchu,wyciaga z pudelka kosmetyki,zrzuca pampersy,ale to nic,najgorsze jak cos wezmie do raczki,i musze jej wyjac zeby ubrac body,ohh coz to jest za wrzask
U nas to samo, młoda zwiewa az sie kurzy , najgorzej po kąpieli..
Cytat:
dla Ninki, dzielna dziewcznynka, jestem z niej dumna
Dzękujemy, dziś wchodziła z krzykiem, wiec uciekłam, zeby nie zwątpić i po nią nie wrócić. Wróciła znów uśmiechnięta, ponoc ładnie zjadła i płakała nie duzo. Jutro zostawiam ją na 3 godzny.

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:46   #4105
glamourous
Zakorzenienie

Cholercia chyba musze zulowi zaczac w takim razie te azaliepodawac

Widzialyscie ze domi7 ks wygrala jakies wlosowe spa? Ta to ma szczescie

A ja sie jakos przeliczylam ze kokosy w tym miesiacu zarobie, polowe tej kasy jz wydalam, poszalalam i 2 wymarzone perfumy sobie kupilam- a tu d...a dostalam polowe tego co sie spodziewalam czyli po odjeciu tego co wydalam prawie nic nie zostaje tym sposobem 1 go jeszcze nie ma a ja jz bez pieniedzy
Stary 2012-07-31, 17:05   #4106
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Poniekąd, ale już się wyspowiadałam mam nadzieję, że nieobecność zostanie wybaczona

Dlaczego masz plusa przy niku ??
Wybaczam hehehe

Ja mam plusa? Ja u Ciebie widziałam plusa

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
chyba boi sie, ze zawsze bede z tym chlopakiem co ostatnio w teren jechala.
A jak mu powiedzialam, ze nastepnym razem moze bedziemy sie kapac z koniami i musze stroj zalozyc pod bryczesy to az zzielenial

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Mała zjadła obiadek, cuduje w łóżeczku, nie chce zasnąć, a trze oczyska to idę na drugi spacerek. Musiałam szybko ogarnąć chatę na błysk, bo na 18 teściowa się zapowiedziała Narka Mamusie
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:42   #4107
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Cholercia chyba musze zulowi zaczac w takim razie te azaliepodawac

Widzialyscie ze domi7 ks wygrala jakies wlosowe spa? Ta to ma szczescie

A ja sie jakos przeliczylam ze kokosy w tym miesiacu zarobie, polowe tej kasy jz wydalam, poszalalam i 2 wymarzone perfumy sobie kupilam- a tu d...a dostalam polowe tego co sie spodziewalam czyli po odjeciu tego co wydalam prawie nic nie zostaje tym sposobem 1 go jeszcze nie ma a ja jz bez pieniedzy

Oj biedna Ty pochwal się jakie perfumki masz

Cytat:

Wybaczam hehehe

Ja mam plusa? Ja u Ciebie widziałam plusa
No to się dogadałyśmy

Udanego posiedzenia

Daje Michałowi deser i też śmigam na spacer już 4rty
Stary 2012-07-31, 18:52   #4108
fatal21
Wtajemniczenie

Czesc
Od niedzieli goraczka na szczescie tfu tfu dzis juz nie ma, a zeboli nie widac w sumie jakis zarys moze tam i jest na dole,ale Mała nie chce dac zajrzec!!!
Ogólnie ok nadal nie siada nie raczkuje i nie chodzi leniwiec)))
Stary 2012-07-31, 19:31   #4109
pokszyfka
Zadomowienie

princ za pracę
ja też patologiczna pod wieloma względami jak zmywam to mała zazwyczaj albo spi albo przypięta w wózku pasami bawi się tym co jej wyciągne z szuflady np drewniania łyżka...albo wcina chrupeczki

Cytat:
powiem wam ze w podstawowce tez nie jest kolorowo,dzieci kradna,a jak sie traktuja to masakra
...
nie pamietam która to była klasa, ale kilka dziewczynek "paczka" dokuczały innej, bo była z bidula, przybłęda i takie tam...przywódczyni była córką nauczycielki, przygarnięta też...jak się poszkodowana poskażyła mamie, ta wzięła w obroty matkę tamtej... w gruncie rzeczy atakujące powiedziały, że jak jeszcze raz się poskaży to dopiero je popamięta...
Cytat:
ale zrobilam sobie kuku na kolanie wczoraj szlam na czworaka po lozku i weszlam kolanem na wlasna dlon i wbilam sobie paznociek w kolano i wyrawalam nim kawalek skory tak 0,5x1,5cm. blee a boli jak diabli.
zdolniacha
Cytat:
BTW kochane mamy zerknijcie w moj podpis i do roboty
done
Cytat:
tak poprostu? i życzysz miłego popołudnia... jej, może to chwilowe...
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 19:45   #4110
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:

wymiękam przy Tobie!
ale niestety nie pomoge bo nietabletkowa jesten

Cytat:
Oliv ja sama nie wierze
A najbardziej w metamorfoze zula
Tak sie wkrecil ze nawet chlopcom posilki zavzal wymyslac
Dzis im zrobil koktajl z banana mango i jogurtu
no własnie milam pytac juz czy można dzieciakom taki jogurcik naturalny dawać? bo wiem ze cos pisalyscie juz ale jakos nie zarejestrowałam

dominej trzymam kciuki!!! bedzie dobrze!

Edytowane przez kasia_aa
Czas edycji: 2012-07-31 o 19:49
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości