|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
nienawidze pomidorow, koniec kropka
Zjem keczup, pomidorową, spaghetti z sosem pomidorowym, ale swiezego pomidora nie tkne Ogoreczki przejdą
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu nie było mnie chwile a tu tyle nadrabiania!
Zrobiłam obiad - placuszki z dżemem dla dzieci i frytki z nugetsami dla męża. W sumie to dzieciaki frytki też jadły ja zjadłam jednego placuszka, popiłam sokiem pomarańczowym i mam dość.... W ogóle to jestem tak zdenerwowana że masakra! Mąz chciał żebym przyjechała po niego do pracy bo dziś mi samochód zostawił z myślą że będę jechała do tego przedszkola rano, no ale skoro nie pojechała to musiałam męża z pracy odebrać... tak więc pojechałam..... oczywiście zabłądziłam!!! nawigacji się coś popierdzieliło i wyprowadziła mnie na jakis CPN i dalej nie wiedziałam jak jechać dzieciaki z tyłu siedziały, marudziły że im gorąco bo upał tu nieziemski a ja nie wiem co mam zrobić Pojechaliśmy więc pod firme, mąz zostawił samochód i wróciliśmy naszym do domu. Śmiał się ze mnie pół drogi no ale śmiał się i głaskał mówiąc że przynajmniej sie starałam hahahaha. A wkurzyłam się aż mi się wszystkiego odechciało na dzisiaj! ![]() Wróciliśmy do domu i mąż poszedł zapytać się o ten kurs niemieckiego dla mnie ( obok naszego mieszkania jest biuro gdzie mozna na kurs się zapisać). No i okazało się że od września mogę iść na poziom zerowy bo akurat się zacznie Oczywiście mogłabym pójśc na poziom pierwszy już ale ja chcę zacząć od ZERA żeby wszystko sobie przypomnieć! Nawet alfabet! Tak więc 10 września zaczynam... od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 - 12.00. Nie mam pojęcia jak ja dam radę rano wstawać!!! koszmar mnie czeka!!! Dzieci z przedszkola będę odbierała o 14stej. Także myślałam że ten rok sobie poleniuchuje a tu dupa no trudno... przynajmniej będę mogła się porozumieć z ludźmi za jakiś czas po niemiecku Mąż poszedł na kurs, o 21 jak skończy idziemy na zakupy bo wszystko sie pokończyło juz prawie. Kot ma puste miski i chodzi i miauczy a dziś dostał saszetkę Whiskasa obżartuch jeden! i jeszcze mu mało W ogóle to kot zachwycony nowym mieszkaniem ma tu 85 metrów do biegania więc lata jak wściekły. AAa i na jutro mąz wziął pół dnia wolnego i jedziemy na 9 rano do tego przedszkola. Także rano sobie nie pośpię za długo koniec wypracowania! miłego czytania! jeśli w ogóle ktoś to czyta hahaha ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- dzięki zaakceptowałam już Tylko się nie przestrasz tych moich zdjęć
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-07-31 o 18:37 |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja przeczytałam!
![]() Ale miałaś dzisiaj atrakcje ja też bym wpadła w panikę jakbym się zgubiła w obcym kraju Fajnie, że będziesz na ten kurs chodzić! z Sowy będziesz musiała się przestawić na Skowronka Coś mało jesz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak nie
z 30 razy byłam albo i więcej jak chcesz coś spokojnego i fajnego to Łebe polecam. Hel jest cudowny ale jeśli chcesz dużo zwiedzać i mieć spokój to lepiej do Łeby. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Dziękuję Ojj kochana tym sie nie martw na zapas! Po porodzie walniesz miesiąc dietki i będziesz znowu 48 ważyć a może i nawet zaraz po porodzie będziesz nadal wazyła 48? no bo któż to wie? Dasz radę! Najwazniejsze, że wiesz o co chodzi i co jeść itd
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem padnięta ![]() Obudziłam się o 7.52 a autobus do pracy miałam o 8.19... ![]() Szybko się zerwałam, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, kawka of cors, ubrałam się i uczesałam, pastę ze szczoteczką do torebki wrzuciłam i wybiegłam, zdążyłam cudem na autobus, w biegu wsiadłam ![]() także jadlospis: na czczo: woda z cytryna i miodem, woda po ,śliwkach śń: otręby, śliwki, jogurt owocowy, kawka z mlekiem IIśń: activia mała pitna obiad: pół torebki ryżu ze smażonym na łyżce oleju bakłażanem z papryką białą podwieczorek: jabłko + to samo co na obiad (wyjeżdżam i nie chcę, żeby się zmarnowało )do capuccino wciągnęłam kilka czekoladek z brandy w środku ![]() teraz siedzę wykończona, a mam tyyyle do zrobienia ![]() Siedzę z maseczką na twarzy, muszę jeszcze iść na dworzec, ogarnąć ciałko, posprzątać...na fitness nie pójdę chyba bo się źle czuję. Poćwiczę w domu. Jelita mi skręca, brzuch mnie boli, głowa, jestem rozdrażniona, źle śpię, masakra jakaś... ![]() Filmiki, z których ćwiczę: http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC_WtirM http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ http://www.youtube.com/watch?v=Ypfg8...feature=fvwrel ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Nadrobiłam was, ale nie mam siły odpisywać
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i woda jak wyciąga! ile kalorii sie spala w wodzie! super sprawa Ah ja też tak właśnie miałam - góra rozmiar S a dół M a nawet i L :/ Nigdy nie wierzyłam, że kiedykolwiek wcisnę się w spodnie rozm.S bo ja całe życie miałam uda i tyłek wielki.... a tu taka niespodzinka! w XS się nawet wcisnęłam bez problemu także na prawdę wszystko jest możliwe Zobaczysz że Tobie też się uda Dzieciaki to nie bardzo mi dają popisać z Wami bo strasznie mi broją w mieszkaniu.... Wczoraj np. wymazali ketchupem nowo pomalowane ściany i pranie które wisiało na suszarce - dodam iż były to same białe ciuchy. Także ja nie długo na psychiatryku wyląduję Ooo to wiesz o co mi chodzi z tymi otyłymi kobietami. Ja tutaj tez się tak czuję a najbardziej własnie na plaży jak się wszystkie rozbiorą..... Straszne to jest bo ilośc tych osób jest przeogromna...... normalnie jak jakaś epidemia otyłości :/
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Zoośka, cóż za aktywny dzień
![]() na długo do domku wybywasz? ![]() Ja dzisiaj mam jakąś mega gastrofazę! ciągle coś bym jadła Cytat:
dostały kazanie?
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezuuu ja nie wiem kiedy Ci odpisze na te poprzednie posty! Znowu widzę dbasz aby mi się nie nudziło No atrakcje to ja tu mam na prawdę. Zawsze coś! Ooo to Ty masz urodziny 10 września? jak miło Nie ma opcji abym przestawiła się na skowronka. Przez 26 lat mi się to nie udało nigdy! Coś czuję że będę spać na tym kursie Ahhh coś mało dzisiaj bo brzuch mnie zaczyna boleć na okres no i jeszcze tak się zestresowałam tym "zabłądzeniem" że nawet jeść nie mogę.... pewnie na wieczór właczy mi się packman i wciągne pół kuchni.....
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Do niedzieli
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to właśnie jest mieszkając z rodzicami czy teściami. Moja mama w Polsce mieszkała blok obok, teście tez blok obok i niby mieliśmy własne mieszkanie to oni wszystko wiedzieli co się u nas dzieje.... Moja matka nawet potrafiła przyjśc i sprawdzić czy posprzatałam w domu! a jak zobaczyła jakieś zabawki dzieciaków to od razu : "jezuuu jaki bałagan! byś to posprzątała!" kur....icy można było dostać! Także jestem tego zdania że JAK NAJDALEJ od rodziny !!!!!! Jak to mówią : Z rodziną to tylko dobrze na zdjęciu sie wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() taaaaaa.... ręce mi odpadły i się załamałam... nie miałam siły nawet na nich krzyczeć
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewniam Ci rozrywkę! ![]() Hehe, no jam Panna jest szkoda, że już stan cywilny nie ten ejjjj, masz nie spać! bo nic się nie nauczysz! A ja nie wiem co z moim okresem miałam 14 lipca, a dzisiaj jakichś plamień dostałam co to ma być qwa Łooo, to wypoczniesz ![]() nie szalej z jedzeniem u mamusi ![]() Cytat:
a kyyyyysz! ![]() Biedna
|
||
|
|
|
#1033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nam nie "zazdraszczaj" tylko do roboty! Za nie długo też ujrzysz wymarzoną wagę Na wieczór musisz sobie jakieś zajęcie znaleźć żeby nie wpierdzielać z nudów Dziękuję No z dwojgiem dzieci byłoby Wam cięzko na pewno tak jak nam było. W Polsce żadnych pieniędzy na dzieci nie dają, pracy nie ma a jak jest to za śmieszne pieniądze także żyć tam normalnie jest cięzko a nawet i nie da się życ normalnie.... :/ ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- tylko grzecznie tam dużo jedz i mało pij alkoholu!!! ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
widzę że zgrałabyś się z moimi dziećmi oni tez nie pozwalają się mamusi nudzić Moja siostra ( ta prawdziwa ale męża też juz ma więc stan cywilny NIE PANNA No postaram się z osiem kaw rano łyknę i może jakiś dam radę ale cięzko będzie!!!Cytat:
ulalala! płodne masz i może dlatego? albo zarodek Ci się zagnieździł w macicy i stąd te plamienia to tak jest własnie! ![]() ejj! ja chcę byc ciocią! nie wypluję! No ze ściany dało się bo to tylko ketchup ale ciuchy dalej leżą brudne bo jak na złośc proszek mi się skończył i dopiero dziś kupię
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Hie hie hie...chyba na odwrót
|
|
#1035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po 3 dniach miałabyś nas dość I jak oceniasz charakter Panny? Złośliwe i wredne czy dobre, miłe i mądre stworzenie? ![]() Taaa, po 8 kawach to Ty dopiero będziesz nieprzytomna Cytat:
kobiety to mają jednak prze.s.rane! Całe życie trzeba się użerać! Cytat:
![]() Łoj... mi też się proszek skończył właśnie! zapomniałam kupić No ja myślę a będziesz nas odwiedzać?
|
|||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Nie xD
Kochanie...ja jedę na woodstock a nie do mamusi ![]() Także nie będę was odwiedzać do poniedziałku Obiecuję dużo nie jeść, w sumie...to jeść tam nie będę, jak zawsze ![]() Tylko piffffkować i winkować i wszelakie inne takie
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie teraz będzie dominować zupa chmielowa w jadłospisie ![]() A ja żrę arbuza muszę się czymś zapchać, bo nie wyrabiam
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucę coś jak znajdę czas w końcu Ojj tam wcale nie pięknie wiesz, że ja skromna jestem AAa kupił mi takie białe w Deichmannie, postaram się wrzucić jakieś foto nie długo W lato koturny lubię ale zimą np. w kozakach nie Cytat:
mi własnie też o to chodziło bo mi wszystko układała po swojemu a ja potem szukałam jakiejś rzeczy po całym domu. Oszaleć można było! Hehehehe ale Ci pytanie zadała!! czy podlałas paprotkę
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak na książki Twojego męża który się akurat uczył mówił że to "bałagan" Jezuuu ja nie znoszę takich ludzi..... Dnia bym nie wytrzymała z takim, byłaby 3 wojna światowa! Cytat:
Weź zapytaj się dokładnie gdzie wujcio mieszka może to mój sąsiad?? hahahaCytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Przy swoich problemach zdrowotnych będziesz tyle piła?? Kochana Ty się wykończysz nie szkoda Ci organizmu? wątroby? Potem znowu brzuch Cie będzie bolał i będziesz cierpiała
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
po jednym dniu !!! po trzech to ja bym już na psychiatryku siedziała w kaftanie
Cytat:
wredne, mściwe i samolubne strasznie Czy mądre? nie za bardzo Ty jesteś ich całkowitym przeciwieństwem choć przyznam że moja siostra bardzo się zmieniła jak urodziła dzieci i teraz super się dogadujemy, ale wcześniej to była rzeźnia :/ Facetów spod znaku Panna też znam kilku i wszyscy to takie pipy że szok normalnie jak geje i w dodatku dwie lewe do wszystkiego mają ehh no chyba gorzej juz byc nie może, bo gdy wstanę o 7 rano to będę jak mumia chodzić ahhhhh brak słów! oj tam! urodzisz i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie Cytat:
Dziś idę z mężem kupić jak wróci z kursu. Poszła bym sama ale chcę kupić Persil taki duży w kartonie bo akurat jest promocja no i sama go nie doniosę. A trzeba też jakieś żarło kupić więc troche tych siatek będzie. Sklep jest pare kroków stąd ale no ja sama nie dam rady nawet tego kawałka przejść więc poczekam na mojego "chłopa" i mi ponosi hehe
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-07-31 o 20:19 |
||
|
|
|
#1041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś ZA skromna! Lubię białe letnie buciki sama sobie kupiłam białe sandałki Ja ogólnie lubię koturny ze względu na wygodę ![]() Cytat:
Pytanie z du.py Cytat:
zapytam ![]() Cytat:
to trochę oszczędności wydamy ![]() ja wiem, że Wy mi zapełnicie czas ![]() Oglądam tenis i mało zawału zaraz nie dostanę! Ale grają
|
||||
|
|
|
#1042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciocia Heroinka już by im zajęcie znalazła uwierz mi, że ja czasem miewam pomysły Cytat:
Wredna bywam, ale to jak mi ktoś zajdzie za skórę ale ogólnie ja człek spokojny i dużo trzeba narozrabiać, żeby mnie wkurzyć mściwa też raczej nie jestem raczej jednam ludzi w pracy aż mi ostatnio kolega powiedział, że jestem jak Matka Teresa z Kalkuty sesese ![]() Tak się mówi no ale ja na razie nie jestem gotowa...Cytat:
Ooo, też kupuję Persil ![]() Pewnie, że trza chłopa wykorzystać mój to jest taki kochany, że bierze wszystkie siaty sam, że aż mi głupio mówi, że jeszcze się w życiu odźwigam (mówi o dzieciach ) No i przegrały!
|
|||
|
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
hej widzę że powróciło tradycyjne spamowanie
![]() Ja dziś rano poszłam na basen z koleżanką bo taka ładna pogoda była, ale doszłyśmy tam i zaczęło się zbierać na deszcz więc wróciłyśmy do domu a to jest ponad 30min drogi Ale za to mogłam sobie spokojnie poćwiczyć, dziś strasznie ciężko szło mi z orbitkiem ledwo dałam rade te 20min! hh też jakoś opornie, dziś jakiś dzień nie najlepszy chyba, a w ogóle to stanęłam na wagę wczoraj wieczorem i było po całym dniu 51,7 a dziś rano 51,8 ale @ dostanę na dniach, szkoda bo chciałam zobaczyć czy są efekty tych ćwiczeń no ale poczekam Mam nadzieję że dostanę jutro albo w czwartek bo inaczej w sobotę będę musiała ketonal brać i jak ja będę pić na urodzinach![]() A przed chwilą wróciłam do domu, bo poszłam z siostrą i psem na rowerze pojeździć Poczytam co naskrobałyście
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki ja uciekam
lecę do miasta do jutra kochane miłej nocki i wieczorku ![]() Jutro wrzucę Wam foteczki bo teraz już nie zdążę buziaki!!!! no w sumie to dwie foty wrzucę a reszta jutro !!!! papapapapa buziaki!!!! DSC_0399.jpg DSC_0405.jpg
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę się leczyc jak wrócę Obiecuję!---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i Twój Tz i pipson, są ludzie nie lubiący pomidorów ale ja i tak tego nie pojmę swoim małym rozumkiem bo kocham Mój TZ to jeszcze nie je rodzynek ( że niby zgniłe twierdzi) i kokosa w żadnej postaci ( nawet porzuciłam wszelkie kosmetyki o tym aromacie) a bym wolała, żeby kiełbasy nie jadł ale cóż dziwactwa się MA a nie WYBIERA
|
|
|
|
|
#1048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to się nachodziłaś przynajmniej dzisiaj to nie jest mój najlepszy dzień z jedzeniem do du.py, jakbym miała z gęby odkurzacz Łoj, ale Ci się okres trafił na same urodziny jak jakieś wesele okres już mam tego dość Cytat:
miłych zakupów i do jutra! ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
Witam ja wróciłam z pracy o 15 ! spałam aż do teraz
![]() ale pocieszam sie że od czwartku weekend )) |
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję a propo naszych dzisiejszych rozmów: teściowa się nie wtrąca? Haha, widzę, że sama organizuje sobie czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Zjem keczup, pomidorową, spaghetti z sosem pomidorowym, ale swiezego pomidora nie tkne

dzieciaki z tyłu siedziały, marudziły że im gorąco bo upał tu nieziemski a ja nie wiem co mam zrobić
Pojechaliśmy więc pod firme, mąz zostawił samochód i wróciliśmy naszym do domu. Śmiał się ze mnie pół drogi
no ale śmiał się i głaskał mówiąc że przynajmniej sie starałam hahahaha. A wkurzyłam się aż mi się wszystkiego odechciało na dzisiaj!
no trudno... przynajmniej będę mogła się porozumieć z ludźmi za jakiś czas po niemiecku
mam nadzieję, że mi kieeeedyś też uda się wrócić do takiej jak mam teraz

szkoda, że już stan cywilny nie ten
a kyyyyysz!
kobiety to mają jednak prze.s.rane! Całe życie trzeba się użerać!
muszę się czymś zapchać, bo nie wyrabiam 
Dziś idę z mężem kupić jak wróci z kursu. Poszła bym sama ale chcę kupić Persil taki duży w kartonie bo akurat jest promocja no i sama go nie doniosę. A trzeba też jakieś żarło kupić więc troche tych siatek będzie. Sklep jest pare kroków stąd ale no ja sama nie dam rady nawet tego kawałka przejść więc poczekam na mojego "chłopa" i mi ponosi