Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 14:44   #991
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

z nowu sie z mamą pożarłam... nie mogę z tą kobieta. Zaczeła jęczeć że nie dbam o rzeczy które mi zostawiają (kuchnia łazienka na piętrze, oni przenoszą sie na parter), że sobie nie wysprzatałam w szafkach itd. Do jasnej CHOLERY!! Nie będę z nią mieszkała... teraz sie wpieprza a co dopiero poźniej???W sobote szliśmy na imprezę i wyobraźcie sobie że zwróciła mojemu TŻ uwagę że ma złe spodnie ubrane, że to nei wypada, bo wszyscy w garniturach będą. On miał czarne spodnie a la eleganckie proste rurki... kazała mu przebrać. Czaicie to?? Na szczęście moj TŻ nic jej nie odpalił, a wiem że byłby w stanie...

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-07-31 o 14:45
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:00   #992
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Czeeeść
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale tż jest, no i bawimy się
z dietą okropnie, jem na śniadanie lody no ale ja się z nim nie umiem odchudzać
Tak poza tym to byłam dziś w lumpku na dostawie i znalazłam nowe vansy, niestety męskie, ale w stanie idealnym po prostu, ani jednego brudu na podeszwie, jeszcze naklejki na wkładce nawet
Stary 2012-07-31, 15:09   #993
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
natalkaaa Candall, a są gdzieś większe fotki Twojego ciała?
mam w albumie
[/QUOTE]

Wysyłam zapro.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Tyle? heheh tylko dwoje przecież heheh
Wszystko jest do osiągnięcia! Jak to mówią dla chcącego nic trudnego!
Ja też nie wierzyłam, że mogłabym tak wyglądać jak teraz, nawet nie marzyłam o takim wyglądzie bo byłam pewna że to nie możliwe.
Ale jednak! Jakimś cudem się udało. Dieta + troche ruchu i waga spada, ciało robi się ładniejsze
Widziałaś moje zdjęcia sprzed odchudzania??? tam są w albumie. Ty już teraz wyglądasz dużo lepiej ( ja ważyłam 85 kilo przecież!) więc uwierz mi że dasz radę jeśli bardzo będziesz chciała
Wysyłam zapro. Chce zobaczyć jak wyglądasz
Stary 2012-07-31, 15:11   #994
LosingMyWay
Zadomowienie

Widzę, że żadna nad morzem nie była
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:15   #995
madzia6245
Raczkowanie

Monia
jesli tylko u mnie w miescie bedzie mozliwosc to sie zapisze ja wlasnie nie za bardzo umiem plywac i tez bede chciala sie zapisac na jakas nauke plywania, dziekuje juz sie rozmiaru S nie moge doczekac, choc wlasnie spodnie nosze M, a bluzki, sweterki S wiec skupiam sie na odchudzaniu nog i pupy
dzieciaczki moze dadza Ci codziennie chwilke zebys sie do nas oddzywala
Monia ja w Angli tez czuje sie szczupla, tutaj sa tak otyli ludzie i sporo nastolatkow, ze ja przy nich jestes anorektyczka,haha:d
Cindy skoro obiecalas sobie bieganie, to zbieraj tylek, zakladaj wygodne buty,sluchawki i biegnij ja biegalam miesiac i z efektow jestem zadowolona bardzoooo, bede kontynuowac bieganie jak tylko przestanie padac, a na razie niestety na to sie nie zanosi:-( wiec jak tylko masz pogode to korzystaj i biegaj zacznij od krotkiego biegu, i codziennie sobie go przedluzaj ja polecam poranne bieganie na czczo, wtedy spala sie szybciej tluszczyk
zooska
oo marchewkowy mialam raz, tez mialam rude, czerwone, teraz braz, na niebieskie i zielone sie jeszcze nie zdecydowalam,hah
jak wroce do polski to mam zamiar wrocic do rudego, bo tesknie za tym kolorem, kazdy mi mowi, ze najlepszy kolor jaki do mnie pasuje to wlasnie rudy i nie wiem co zrobic juz sama:d
Jak bys mogla wrzuc mi linki filmikow z ktorych cwiczysz w wiadomosci ja juz posprawdzalam na necie i znudzily mi sie wszystkie, moze masz cos czego jeszcze nie robilam proszeee
zaskakujesz mnie tymi wszystkimi cwiczeniami, ktore ciagle robisz teraz Ty mnie motywujesz
zelka jejku wspolczuje moja kolezanka tez pracuje w hotelu,ale w Cardiff i tez maja zapi*rdol, a co dopiero Ty w Londynie igrzyska szybko zleca i odpoczniesz tez czekam az sie skoncza, bo bede wracac do Polski i mysle,ze juz tylu polakow nie bedzie tutaj
to widze, ze podobny wiek chcesz miec jak ja na pierwsze malenstwo tylko,ze ja jednak bede musiala troszke dluzej poczekac tak 27przynajmniej, bo ide na studia i chce jakas swoja firme rozkrecic w Polsce z chlopakiem ale mam zamair na kazde wakacje jezdzic do siostry i sobie dorabiac,zeby odkladac, bo w Polsce ciezko:-( chyba,ze jednak przeprowadze sie na jakis czas do Anglii, odloze sobie i wroce i wtedy bede dzialac ja najchetniej to juz bym mogla miec takie malenstwo,ale za mloda jestem i chce cos jeszcze osiagnac w zyciu
pipson chciala bym nie przerywac,ale jestem obecnie w anglii i tak zaczelo padac, ze nawet z domu nie mam ochoty do pracy wyjsc, a co dopiero biegac w deszczu:-( bede kontynuowac jak tylko przestaniea tez mam bardzo ruchliwa prace i troszke ciezka, wiec tez chudne przez ten ciagly ruch a w domku tez cwicze tyle ile jestem w stanie tez tak wlasnie mysle, a zostalo mi jeszcze 10 kg do zrzucenia, ale daje sobie czas do stycznia musze wytrwac i pozniej utrzymywac ta wage
mielnus uuu to nie ciekawa masz sytuacje z mama, wspolczuje jejku, przeciez to jego spodnie i On w nich idzie wiec nie rozumiem jej zachowania moja mama naszczescie w nic sie nie wpieprza, ma swoje zycie, a mi tylko doradza raz na jakis czas, bo wie,ze mnie denerwuje jak robi to ciezko
Losing
ja bylam nad morzem,ale nie nad polskim
w koncu zobaczylam piekne wielkie i przede wszystkim czyste blekitne morze

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:18   #996
LosingMyWay
Zadomowienie

Madzia a gdzie byłaś ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:26   #997
madzia6245
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Madzia a gdzie byłaś ?
w Tenby male miasteczko w Walli spedzilam tam caly dzien, sa rozne plaze w okolicach i wszedzie jest pieknie:d nie chcialam z tamtad wracac,hehe

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

ja dzisiaj tak:
sniadanie: jajecznica z 2 jajek, kawa, 2 kromeczki wazy,2 plasterki szynki
dr.sniadanie: jogurt owocowy
obiad: zupa pomidorowa zabielana jogurtem naturalnym O.1% mysle,ze nie zjadlam za duzo kcal na obiad
podwieczorek: mandarynki 2x
kolacja: serek wiejski lub jakas salatka warzywna

ide pocwiczyc troszke na pilce, jakies cwiczenia na nozki i tylek polecacie jakies cwiczenia?

11.3 kg za mną

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
Stary 2012-07-31, 15:30   #998
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki dopiero udało mi się przebić przez tą lawinę postów ale żeście dały czadu, czytam i czytam i końca nie ma !

Mureczko super, że zapisałaś się na kurs trzymam kciuki, żebyś szybciutko zdała no i pisz z nami jak najczęściej!
Zoska ja też kiedyś miałam fazę na punkcie kolczyków mam w jednym uchu 5 dziurek z czego 3 zrobił mi tata a 2 u kosmetyczki, a i tak noszę po jednym kolczyku w każdym uchu tylko mam też w pępku i w nosie miałam a Ciebie podziwiam, że sama sobie przebijasz
Haha tak tak jednak wczoraj wybraliśmy się na piwko wypiłam 2 desperadosy i jednego drinka a dziś kupiłam 2 redsy żurawinowe bo były w biedronie w promocji po 2,79zł to sobie wypiję dziś
Monia Ty to jesteś żywym przykładem, że po ciąży można mieć super figurkę mam nadzieję, że mi kieeeedyś też uda się wrócić do takiej jak mam teraz

Dziękuję moje kochane za kliki
Stary 2012-07-31, 15:36   #999
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245;35613871[COLOR=Silver

[/COLOR]ja dzisiaj tak:
obiad: zupa pomidorowa zabielana jogurtem naturalnym O.1% mysle,ze nie zjadlam za duzo kcal na obiad
wydaje mi sie, ze moglabys cos dolozyc na podwieczorek
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:44   #1000
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Jesteście szalone! boziuuu, tyle nastukać siedzę i siedzę i czytam

Wróciłam do domu, zrobiłam leczo i właśnie zjadałam teraz mi się spać chce

Szkoda, że Polacy przegrali ehh... no ale nie wszystko jeszcze stracone

Meeedzik, redd'sy żurawinowe są w Biedrze?! i to tak tanio? Nie gadaj! kurdeee, że też nie wiedziałam!

Też dziękuję Wam bardzo za wszystkie kliki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:47   #1001
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine a no są w promocyyyji kupiłam sobie dwa na dziś wieczór haha leć lepiej szybko i rób zaopatrzenie
Stary 2012-07-31, 15:52   #1002
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie mogłam się ogarnąć z dietą, podjadałam na nielegalu croissanty z Lidla Są najlepsze na świecie- nie próbujcie!
Umówiłam się dziś z koleżankami i pewnie wpadnie jakiś śmieciuch zamiast obiadu. Chociaż postaram się powstrzymać i zamówić sałatkę.

Od jutra mam Multisport
Ja spróbowałam i też ostrzegam: wciągają!

No pilnuj się tam nie zamawiaj fast-fooda

Oooo, fajnie Ci! to teraz będziesz miała większą motywację do ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Heroine dzięki,dzięki ale tyłka nie widziałaś,masakra tak to byłoby ok,ale ten zadDzisiaj kumpel męża zaprosił nas na grilla i nie wiem czy iść,bo przez weekend schlałam się jak świnia,przez jaki weekend?To trwa już od m-ca jak małż ma urlop.Boje sie,ze w alkoholizm popadnę
Jakoś nie wierzę w Twój wielki zad boooże taka figura i to po ciąży! w szoku jestem do tej pory laska jesteś!

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Laski, dlaczego jak komus chce kliknac pojawia sie ze glos oddany do kolejki moderacyjnej;/;
Też tak miałam

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine a no są w promocyyyji kupiłam sobie dwa na dziś wieczór haha leć lepiej szybko i rób zaopatrzenie
Chyba zatrudnię TŻ-ta
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-31, 16:00   #1003
czbasia
Zakorzenienie

A mi dzis juz chyba nie uda sei do Was zajrzec;( Po pracy jedziemy na zakupy a pozniej jeszcze spotykamy sei ze znajomymi co z nami na Chorwacje jada No i pewnie jak wroce to nei bede w stanie siasc Tzn spiaca pewnei bede
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:01   #1004
pipson
Zadomowienie

ide sie wyspac, bo szalalam na kompie do 4 rano i spalam w efekcie 4 godziny
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:17   #1005
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
helllołłł laseczki
Boże jaką dziś miałam ciężką noc! ciągle się budziłam - dokładnie co godzinę! Jeszcze Kolin ze mną spał bo coś mu sie tam śniło strasznego i nie chciał spać sam. Wiercił się jak wściekły. Miałam rano jechać o 9 do tego przedszkola ale zadzwoniłam i na ściemniałam babeczce że jestem chora i przyjadę w inny dzień :P Mąż weźmie sobie urlop i pojedzie wtedy ze mną bo ja i tak bym się z tą babką nie dogadała do końca, a trzeba wszystko dokładnie omówić.
Co do moich okresów i krost na buzi - wszystko jest już dobrze. Nie puchnę, cycki mnie nie bolą, wszystko wróciło do normy Tabletki dobrze znoszę, w ogóle nie czuję że je biorę. Skończyłam dziś drugie opakowanie, za 2-3 dni dostanę pewnie okres.
Przed wyjazdem do Niemiec byłam drugi raz u dermatologa na kontroli. Przepisał mi leki za 170 zł troche się załamałam w aptece....
No ale dopiero doła wyłapałam jak przyjechałam do Niemiec i okazało się że baba w aptece zamiast antybiotyku w żelu dała mi w kremie! i to dwie tubki! Ja nie świadoma na początku otworzyłam tą tubkę i posmarowałam tym kremem, to na drugi dzień miałam pełno białych syfów! Kapnęłam się że coś jest nie tak bo krem bardzo natłuszczał a ja mam tłustą cerę i spojrzałam na kartkę gdzie lekarz przepisał mi dawkowanie i tam było jak byk że to ma być żel. Zadzwoniłam więc do mamy, która na drugi dzień poszła po nową receptę, kupiła mi ten żel i wysłała pocztą. Ale 70 zł wydałam w plecy wcześniej bo tyle kosztowały dwa te kremy. Antybiotyki w tabletkach kosztowały 100 zł i dopiero nie dawno przestałam je brać! Teraz mam jedno opakowanie i musze brać jedną tabletkę na tydzień. Ale krosty nie mam żadnej !!!!!!!!! Wszystko się zagoiło i poznikało !!!!!! Jedynie jakieś lekkie przebarwienia gdzie nie gdzie zostały które mają ponoć zniknąć od tego żelu. Także w końcu mam ładną cere a nie pizze na twarzy!!!!
Idę się ubierać nie długo i pójdę chyba na plac zabaw z moimi łobuzami. Starszy synek zrobił się strasznie nie dobry.. pyskuje i nic sie nie słucha.... Nie mogę się doczekać aż pójdzie do przedszkola! będę miała spokój!
Kolejne przyjemne wypracowanko

Super, że już nie masz krost no ale szkoda, że musiałaś dwa razy kupować leki

Kurde, a to łobuziak z tego Oscara faktycznie na zdjęciu to takie aniołki ale wierzę Ci, że dają Ci popalić syn mojej szwagierki też niezły oszołom ostatnio zaczęła mu się faza oddawania w pysk kolegom ze żłobka bo jakiś zabrał mi samochód, którym się bawił ostatnio pokłócił się z kolegą na placu zabaw, zaczęli się szamotać, dziadek musiał ich rozdzielać po czym wracają z dziadkiem do domu, a wnusio wyjeżdża z tekstem: "Ku.rwa ale ten chłopczyk nerwowy" także dzieci to niezłe przypały

Cytat:
Przyjdzie czas że zacznie Cie ciągnąć niema się czego bać same przyjemności Cie tylko czekają i troszkę nie przespanych nocy ale Ty to SOWA jestes więc problemu nie będziesz miała
No wierzę w to, że mój czas nadejdzie. Ale jeszcze nie teraz trochę nieprzespanych nocy bułka z masłem
Stary 2012-07-31, 16:18   #1006
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
chciałabym ale ja w pracy spamuje na wizażu spałyśmy w nocy 4 godziny szef nam pozwolił dał nawet pokój hotelowy śniadanie , obiad , kolacje nam nawet dają
No proszę jaki fajny szefuncio korzystaj ile wlezie

Cytat:
ja Cie też i nasze dziewczynki też
spoko specjalnie będe pisała wypracowania na 2 strony żebyś miała co czytać hehehe
Zdjęcia wrzucę tylko zawsze najpierw chcę Wam odpisać i tak mi schodzi do wieczora a potem nie mam juz siły i ide spać
Eee ja byłam w tych chabrowych spodniach i w tej czarnej bluzce z flagą Wielkiej Brytanii. Do tego buty na koturnie mąż mi kupił Włoski sobie wyprostowałam i było ok i tak potem w stroju kąpielowym smigałam bo wszyscy się kąpali ! była taka impreza że zdjęc nie miałam kiedy zrobić ale może ktoś będzie miał jakieś - popytam.

No dobra, tylko nie szalej za bardzo dawaj zdjęcia
Na pewno pięknie wyglądałaś a jeszcze piękniej w stroju mąż Ci koturny kupił??? Łoooo fajnie a jakie? też chcem zdjęcie! lubisz koturny?

pytaj pytaj, może akurat ktoś coś cyknął

Cytat:
No dokładnie! Kobieta mieszkając z teściową nigdy nie będzie się w 100% czuła Panią domu a to przeciez jest bardzo ważne aby czuć się szczęśliwą i spełnioną. U nas teraz była teściowa 2,5 tygodnia. Źle nie było ale chwilami miałam ochotę aby pojechała już do domu. Przestawiała mi wszystko w kuchni, w szafkach układała po swojemu Niby takie bzdury ale wkurzają.
Ehh, wkurzyłabym się! moja teściowa jest naprawdę spoko, nie wtrąca się, ale jak się wprowadzaliśmy do naszego mieszkania to pomagała nam je trochę ogarnąć. I też mi zaczęła w kuchni "rządzić" i ustawiać wszystko. Powiedziałam jej prosto z mostu, że sama sobie wszystko poustawiam, bo potem nie będę wiedziała gdzie co mam. I poszła sprzątać łazienkę ogólnie się nie czepia, ale nie wiem jak by to było gdybyśmy mieszkali razem. Ostatnio byli teściowie na obiedzie to się pytała, czy podlałam paprotkę inna sprawa, że nie podlałam no ale co jej do tego
Stary 2012-07-31, 16:19   #1007
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleje na pewno ale jeszcze musisz być cierpliwa bo tak szybko to nienastanie Przytulnie musi być! to podstawa dla mnie Nie lubie mieszkań typu "MUZEUM" że pusto, smutno i niczego dotknąć nie można. Ja musze mieć troche kolorów, mebli, wygodną sofę, duży telewizor, jakąs lampe, firanki, kwiatki itd
Będę
O to właśnie takie muzeum jest trochę u moich teściów znaczy teść jest strasznym pedantem (o czym już pisałam tu na forum). Każda rzecz ma swoje miejsce i nic nie może być "na wierzchu" czasem mnie to irytuje, bo ja rozumiem porządek, no ale bez przesady żeby sprzątać kuchnię zanim się ugotowało? wycierać każdą kroplę zupy na przykład, bo kapnęło na kuchenkę? to ponad moje nerwy no i panuje u nich totalny minimalizm... ja bym trochę ożywiła to mieszkanie;/ no ale co kto lubi

Cytat:
Wy się nie zastanawiajcie tylko wiejcie stamtąd! Tutaj będzie Wam o wiele lepiej się żyło. Mąz się pewnie szybko nauczy, ty się zapisz na kurs dla początkujących i chociaz jakies podstawy załapiesz.
A wujek gdzie mieszka? Zostawisz samego męża na 2 miechy? Nie będzie bidulek płakał za żonką?
No poważnie się zastanawiamy na razie jest cel Niemcy, no ale zobaczymy co wyjdzie
wiesz, że nie wiem gdzie dokładnie mieszka wujek? wiem tylko, że niedaleko granicy z Francją muszę się dopytać

hmm, ciężko mi byłoby ewentualnie zostawić męża... no ale zostanę bez pracy (bo ciężko widzę to zatrudnienie po stażu... ) i nie będę wiedziała gdzie mam ręce włożyć przecież ja się załamię siedząc całe dnie sama w domu i w dodatku już nie będzie ciepło żeby sobie jakoś uatrakcyjniać wolny czas... nie wiem sama zobaczymy co czas pokaże
Stary 2012-07-31, 16:23   #1008
aszuelka
Zakorzenienie

A ja mam wlasnie problem okolo 8 wypilam kawke z mlekiem a pozniej TZ-et mi zrobil omleta teraz jest u mnie 15:20 a ja od sniadania nic nie jadlam na szybki obiad mam miec pomidorowke z ryzem... Jestem strasznie niesystematyczna mam ochote jeszcze dzisiaj na mix jogurt, banan i jagody ale zanim mi sie zechce jesc po obiedzie, to tez z 2h mina, oby nie wiecej... masakra...

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:26   #1009
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dziś:
1 - owsianka z bananem i nektarynką
2 - borówki zalane jogurtem naturalnym
3 - planuję kurczaka chow mein, ale bez makaronu, plus fasolka szpaaragowa
4 - w planach kromeczka chelba zytniego z twarozkiem i plastrem wedliny
5 - jajko na miekko, plus ewnetualnie cos dodam jak wyjdzie za malo kcal :P

Ugotowalam dziś rano dla rodzinki jajka na miekko i zostały dwa, nie zepsują mi sie do wieczora, nie? Bo zal mi wyrzucac, strasznie duzo jedzenia sie w swiecie marnuje.
Ładnie, ale mogłabyś coś dorzucić do kolacji

Nie zepsuje się, aczkolwiek po włożeniu do lodówki nie wiem czy dalej będzie takie "na miękko"

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Monia, nienawidze swiezych pomidorow!! ale mam fajny zytni chleb z prawdziwej piekarni, to zjem kromeczkę
O ludzie, jak można nie lubić pomidorów ja kocham! a malinowe to mniam! Niebo w gębie a ogórki lubisz?

Cytat:
Ojj słodko to na pewno nie brzmi! Ja mu mówię "Oskar posprzataj zabawki po sobie" a on powtarza po mnie w taki wredny sposób i jeszcze jęzor na końcu pokazuje! Albo wydziera się Że on nic nie będzie sprzątał! Oczywiście szybko go do pionu stawiam ale kurde za chwilę znowu jest to samo!
Dobry zaczął mu się etap buntu wszystko na nie

Chyba się pójdę zdrzemnę bo zasypiam na siedząco
Stary 2012-07-31, 16:29   #1010
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Muszę się ogarnąć przed tym woodstockiem. W szczególności, że @ mam, to mi tyle syfów wyszło, że masakra!!!
Farba na włosach już jest, na jutro jestem już do fryzjera umówiona Pilingi, maseczki na bieżąco robię. Jutro obowiązkowy piling, nawilżenie, depilacja, maseczki,manicure, pedicure, brwi, pazurki... uff xD

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Dresy na nogi, wygodna bluzka, słuchawki załóż i na pół godziny z domu wybywaj!!! Ale to już!!!!!!!!!!!
Pomyśl sobie ile energii będziesz po tym mieć!!!!!!!!
Dawaj dawaj!!! Zabij sadełko !!!!!!
Ja poćwiczę filmik z Tiffany na talię i tak muszę czekać żeby farbę zmyć
Wczoraj nie biegałam, a dziś mam 1 dzień @ i umieram

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:33   #1011
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
z nowu sie z mamą pożarłam... nie mogę z tą kobieta. Zaczeła jęczeć że nie dbam o rzeczy które mi zostawiają (kuchnia łazienka na piętrze, oni przenoszą sie na parter), że sobie nie wysprzatałam w szafkach itd. Do jasnej CHOLERY!! Nie będę z nią mieszkała... teraz sie wpieprza a co dopiero poźniej???W sobote szliśmy na imprezę i wyobraźcie sobie że zwróciła mojemu TŻ uwagę że ma złe spodnie ubrane, że to nei wypada, bo wszyscy w garniturach będą. On miał czarne spodnie a la eleganckie proste rurki... kazała mu przebrać. Czaicie to?? Na szczęście moj TŻ nic jej nie odpalił, a wiem że byłby w stanie...
O kurde.. też bym nie wytrzymała
z tymi spodniami to nieźle wypaliła ja bym pewnie coś odszczeknęła

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Czeeeść
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale tż jest, no i bawimy się
z dietą okropnie, jem na śniadanie lody no ale ja się z nim nie umiem odchudzać
Tak poza tym to byłam dziś w lumpku na dostawie i znalazłam nowe vansy, niestety męskie, ale w stanie idealnym po prostu, ani jednego brudu na podeszwie, jeszcze naklejki na wkładce nawet
No ładnie, lody na śniadanie ja tak jadłam na pierwszym roku studiów i powiem Ci, że miałam wtedy niedowagę

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Widzę, że żadna nad morzem nie była
No ja nie byłam nigdy

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj tak:
Obiad skromny dość mogłaś jakieś mięsko tam wrzucić i ryż np. dodaj coś na podwieczorek więcej
Stary 2012-07-31, 16:37   #1012
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
No my tutaj nie wiadomo ile tez nie mamy -bogaczami nie jesteśmy ale przynajmniej na jedzenie mamy i żeby żyć normalnie np. pojechac gdzieś, pozwiedzać coś itd. W Polsce nam nigdy do wypłaty nie starczało. Rodzice nam pomagali. Dopiero jak mąż zaczął wyjeżdzać w delegacje to się polepszyło troszkę ale w domu był tylko co drugi weekend i pracował codziennie po 12 godzin ciężko fizycznie i nie w swoim wyuczonym zawodzie w dodatku. Teraz jest ok. Pracuje jako elektryk więc w swoim zawodzie i po 8 godzin dziennie. Jest zadowolony to i nie kłocimy się wcale
Może najpierw co do tych grubasek. To jest tak, z kim się zadajesz takim się stajesz... tzn skoro tam same takie grubaski to im nie przeszkadza że by wcinać, a ja tu mam przekichane. Taka Meedzik czy Ty się pojawią i nie ma bata mam nerwice z zazdrosci jak nie wiem co no i od dzis ruszylam z odchudzaniem. Najgorsze przede mną- wieczor

A co do zycia w Polsce- tak samo mielismy z moim, a my nawet dzieci nie mielismy. Chyba bysmy nie dali rady jak bysmy mieli 2 dzieci. Ciesze sie ze wam sie uklada

Stary 2012-07-31, 16:38   #1013
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

O ludzie, jak można nie lubić pomidorów ja kocham! a malinowe to mniam!
Mój TŻ nienawidzi pomidorów a ja je uwielbiam i jak coś jem z pomidorem to się krzywi i nawet nie pocałuje zanim zębów nie umyje po pomidorze, nawet jak coś leżało kolo pomidora to mu śmierdzi i nie zje a w sklepie to jak musi mi je kupić to przez woreczek tylko do reki bierze
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:40   #1014
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Wczoraj nie biegałam, a dziś mam 1 dzień @ i umieram
Brawo za wczorajszy bieg dzisiaj odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Mój TŻ nienawidzi pomidorów a ja je uwielbiam i jak coś jem z pomidorem to się krzywi i nawet nie pocałuje zanim zębów nie umyje po pomidorze, nawet jak coś leżało kolo pomidora to mu śmierdzi i nie zje a w sklepie to jak musi mi je kupić to przez woreczek tylko do reki bierze
O ludzie
Stary 2012-07-31, 16:43   #1015
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Pokażę jutro po fryzjerze
Miałam włosy czerwone, rude, fioletowe, niebieskie, zielone to teraz marchew po raz drugi
Nic specjalnego, zwykły marchewkowy rudy

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

O maaatko To rzeczywiście mają do siebie meeeega dystans!!!

Heh...ja przytyłam i to bardzo...3 kg Ważę teraz 60kg i widać bardzo po mnie, niestety Ja ładnie wyglądam przy 58kg maxymalnie
Ja też mam marchewkowy rudy :P
Też przytyłam 3 kg i mam 60 i wyglądam jak słoń

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Cindy, dobrze zrobiłaś, że zostawiłaś takiego buraka. Facet powinien szanować kobietę, a nie mieć ją w du.pie i poniżać;/ chamstwo trzeba tępić wierzę, że znajdziesz tego jedynego tego kwiatu pół światu
Sęk w tym, że ja już w to nie wierzę nikt się koło mnie nie kręci muszę schudnąć

Stary 2012-07-31, 16:51   #1016
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Sęk w tym, że ja już w to nie wierzę nikt się koło mnie nie kręci muszę schudnąć
Zobaczysz, że spotkasz kogoś w ogóle nie szukając dla drugiej osoby- tej właściwej figura nie będzie miała aż tak wielkiego znaczenia schudnij dla siebie, dla lepszego samopoczucia, bo jesteś piękna! Każda z nas jest na swój sposób piękna! Trzeba to docenić uwierz w siebie
Stary 2012-07-31, 17:11   #1017
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Peeling Solny ten z perfecty+ ten mus do ciała paznokcie pomalowałam, maske na buzie oczyszczajaca, i Kallosa Latte na włoski
Siedze i pachne teraz
Like

Stary 2012-07-31, 17:34   #1018
madzia6245
Raczkowanie

pipson dorzuce dwie kromeczki wazy z chuda szynka i pomidorkiem:p

heroine wpadlo miesko gotowana nozka z kurczaka i troszke makaronu bo ryzu nie chcialo mi sie gotowac

11.3 kg za mną

Stary 2012-07-31, 17:58   #1019
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
heroine wpadlo miesko gotowana nozka z kurczaka i troszke makaronu bo ryzu nie chcialo mi sie gotowac
No to dobrze a czemu się przejmujesz makaronem? Skoro było niewiele na obiad można

http://demotywatory.pl/3880385

Jak ja przyszłam to nikogo nie ma a jak pójdę to się rozpiszecie

W ogóle gdzie jest Czekoladka, Tinek ? wracać tu dziewczyny!
Stary 2012-07-31, 17:59   #1020
madzia6245
Raczkowanie

bo wszyscy mowia, zeby makaronu nie jesc;p a ja 2 razy w tygodniu go jem do zupki,bo uwielbiam chyba,ze mam ryz ugotowany to wtedy jem ryz

11.3 kg za mną

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości