|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Olisiu a Ty masz jeszcze pomoc i wsparcie czy już zostałaś sama w domku?? fajnie Cie widzieć w lepszym nastroju, jak już sama zmiany pozytywne w piersiach dostrzegłaś to jesteśmy na prostej
|
|
#1352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Miałam "wyciąg ze skrzypu polnego". Nie skrzypovitę, tylko wyciąg ze skrzypu polnego. W aptekach powinni to mieć. No chyba, że już nie robią tego w ogóle, bo kto ich tam wie Ale podejrzewam, że będzie normalnie dostępne.Cytat:
Nienawidzę wygąbkowanych staników, wolę moje bezbiuście demonstrować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje dwa słonie ważą 15 kg i 12 kg. Obie mają nadwagę (śmieję się, że to po mnie ). 15 kg rudego kłaka właśnie drapię po "udzie" bo ją coś swędzi |
||||
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny
joasi a bardzo mam opuchniete?? bo poki co widze taki kawalek opuchniety jeszcze nie bardzo znam sie na tej opuchliznie
|
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
Olivka, planuję robić u doktora Ise, bo może zrobić w terminie w którym ja mam urlop, a ja na przesunięcie urlopu nie mam szans (już raz go przesunęłam na później). Mam 14.08. konsultację i jeśli wszystko będzie OK to 22.08. operacja
![]() belseno, Ty to masz kota wagi piórkowej Dziewczyny, a ile się czeka na wyniki badań na HIV, HBS, HCV i grupę krwi? Bo chyba jakoś dłużej niż na standardowe... I czy powinnam zacząć już teraz smarować sobie skórę na piersiach czymś na rozstępy?
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-07-31 o 22:45 |
|
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
Agata ja mam aktualnie puder -róż z chanela ale szalu nie robi , nie kupiłabym go ale dostałam więc zużyłam.
Moim ulubionym różem jest "roż pudrowy ISA DORA perfect powder rouge" tylko mam kłopoty ostatnio z dostępnością a moim kolorem jest frosty mocha. Do tego bezkonkurencyjny pędzel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-biseaute.html Ja nigdy nie nakładałam rozu "specjalnym pedzlem" bo ogólnie z makijażem nie mam problemu...ale od czasu jak sobie go kupiłam to naprawde życie stalo sie prostsze... ! Trudno tym pędzlem nie nałozyć pudru w odpowiednim miejscu ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- SIF ja nie wiem czemu Mongoł Pytaj Jooasi
|
|
#1358 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Grupę krwi zależy gdzie robisz w przychodni mi powiedzieli 5 dni roboczych bo nie robili u siebie tylko gdzieś wysyłali, a w laboratorium w szpitalu miałam w tym samym dniu - HIV nie miałam zaleconych a pozostałe nie wiem co to jest. A co do rozstępów to jeśli nie wiesz czy masz do nich tendencję czy nie to moim zdaniem nie zaszkodzi wcześniej przygotować skórę. Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-31 o 23:03 |
||
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pooperacyjny okres jest ciężki także pod względem stanikowym Tobie moge polecić Triumph Energy bo masz niewielki implant i dobrze Ci się sprawdzi bez problemu w r 70C go dostaniesz i mój ulubiony Trophy ale faktycznie od 75 się zaczyna i zwężać trzeba. a co masz od dr?---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- a Sif pytała o Mongoła sorki już pisze, dla mnie mongoł to taki ludź co siedzi naburmuszny a ani beee ani meeee i taki niezbyt rozgarniety ogólnie ja filmik Gwen bez głosu oglądałam po raz pierwszy bo mi się coś popsuło i jak widać był wielką ekspresję na twarzy Gwen tak tamten wbił się w fotel, zero emocji i ten wyraz twarzy potem już z głosem efekt już nie był taki może dlatego że Gwen wszystko zagłuszyła
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam chyba reflex 82. A ten mocha nie jest fioletowy? Pędzel ten tez mam, sephorowy ![]() super jest |
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
belseno no moja kotka w nocy często mi wskakuje na klatę jak leżę na plecach, więc ja nie wiem co to będzie
A jak zamknę drzwi, to będzie drapać Ale może wypracuję sobie z nią jakiś kompromis A Ty napisałaś że śpisz sama, tzn. faceta też wyganiasz czy źle zrozumiałam? Bo mój już się boi że go wygonię ![]() HBS i HCV to badania dotyczące wirusów zapalenia wątroby, więc pewnie się czeka tyle co na HIV, no ale właśnie nie wiem ile ![]() jooasi zdradź proszę znaczenie określenia "mongoł" Fajne jest Aaaaa, ok, już wyjaśniłaś, dzięki Dobre dobre, faktycznie pasuje, chociaż kolegi nie widziałam ale do opisu typu ludzia jak najbardziej pasuje A co z tym smarowaniem cycków mazidłem na rozstępy?
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-07-31 o 23:08 |
|
|
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiikk na zdjęciach nie widać za wiele opuchlizny, troche przy mostku i górą. taka opuchlizna to nic, masz bezkonkurencyjne cycki na tak krótki czas po op, jakie równe, kształtne no cuda poprostu, moje w tym czasie były bezkształtne całkowicie.
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
AAAA ktoras pytala o tę drugą pierś, ja mam ten stary fałd
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chanel BLUSH DUO TWEED EFFECT taki brązowawy dla mnie za lekki ... wolę ciemniejszy ten isa dorę.
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Sif smaruj, smarowanie nigdy nie zaszkodzi, jak masz tendencje do rozstępów to odpowiednim preparatem a jak nie to czymś mocno nawilażającym albo oliwką żeby skóre uelastycznić
![]() co do badań nie wiem, nie miałam zleconych, od razu się szczepiłam bez sprawdzania przeciwciał.
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki byłam dziś na zakupach i przymiarkach, przymierzyłam to miękkie koronkowe cudo bez fiszbin w rozmiarze 75C z majtami babcinymi i mniej babcinymi
oraz stroje kąpielowe bo jednak w przyszłym tyg. szykuje mi się jakiś wyjazd urlopowy -wrzuciłam fotki no i dodałam tam na chwilkę mojego kota....zobaczcie jak mi prace ułatwia no pilnuje moich cycków cały czas a ja do klawiatury muszę przez nią się przeciskać...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-31 o 23:16 |
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A isadora jak ciemna dla mnie odpada. mam jeszcze burżuja 95 i maca...super jest czyli ok, podkład (mam clinique superbalanced-srednio kryje, mi pasi), na to mufe i roz. ale w ciagu dnia mufe bede poprawiac pewnie a rozu nie bo nie chce mi się w ciagu dnia bawic. Ja natoiast mam cienie isadora czwórki kolor 27-sliczne sa, roz, bez, biel. ale sypią się. |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
AHA i przepraszam Dziewczyny nowe ktore mnie zaprosily do przyjaciol...przyjmę ale musze Was lepiej poznac, dopiero zaczynacie pisac z nami i same rozumiecie,w albumie mam buzię, cycki-co tam, ale buzia
![]() Dlatego prosze Was o wyrozumialosc, nie robie tego na złośc, ale jestem STARA WIZAZANKA i jednak prosilabym o jeszcze chwilke.mam nadzieje ze rozumiecie. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- zaraz wysmaruje moje ranki cicaplastem... Laski uzywa ktoras farby Loreal Casting? chyba zamaluje moj wyplowialy kolor brazem 400. Nie niszczy wlosow? I tak sie spierze,a ja mam swoj na poziomie 7 to przynajmniej nie bde musiala jaos mocno malowac... |
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
jooasi nie wiem czy doczytasz pod fotą więc tu odpowiadam, w tym staniczku coś tam właśnie trzyma pod spodem. Urzekł mnie ale, że kupiłam stroje to jakoś nie miałam sumienia... i nie wiem jak u mnie z tym rozmiarem? Może się jeszcze zwiększyć? Bo ten na C się kończy, szkoda by mi było takiego cyckonosza mimo promocyjnej ceny - 124zł . Jooasi mają taki sam z fiszbiną i pani powiedziała, że pięknie eksponuje piersi więc może dla Ciebie coś takiego?
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno piękne przymiarki
bielizna jest rewelacja chce ten stanik, moze się wcisne albo większy obwód wezme i zwęże kurde no czemu takie małe tylko stroik, bardziej mi się bikini podoba choć sama mam przed swoim opory bo goła się czuje a w bandażu bezpiecznie tak jakoś tylko czemu wszystko czarne? choć ja też wielbicielką tego koloru jestem ostatnio sie zmuszam do bardziej kolorowych kolorów
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasiu- pozdrawiam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie sobie uświdomiłam że wiem czemu on z takim małymi miskami tylko
bo z większymi byłby tylko na żelki, jaka babka z naturalną miską E czy F założyłaby takie cudo, nie ma opcji![]() belseno nie mogę zagwarantować i na swoim biuście się opieram i obserwacji ale te biusty które mają skóre rozciągniętą nie ulegają zbytniemu wybiciu, kształt ewoluje ale wielkość niespecjalnie się zmienia, mi w pierwszym mc 2cm przybyły potem już ruchów nie było. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Myausiu- całuje
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo dziecko to na razie odległa przyszłość Tylko teraz szukam jakiejś kliniki, ale nie wiem kompletnie jak się za to zabrać.. Gdzie szukałyście swoich klinik? I czym się kierowałyście przy wyborze?Olivka ja też marzę o tym od 15 roku życia I tak bardzo zazdroszczę tym, które są już po operacji.
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz nakładam chyba braz. Robilas? A jak z cicaplastem, moge nasmarowac? chyba nie zaszkodzi? znalazłam go u Mamy w pracy
|
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czarne....no co kolorowe założyłam to jakieś nie takie te kolory, naprawdę przymierzałam, a może już przebrane? Te w sumie poszły na koniec... te stroje z opaską były jeszcze żółte, pomarańczowe, miętowe i chyba czerwone ale wszystko nie takie...Tasha mnie tez to przeraziło jak pierwszy raz zobaczyłam, takie wgłębienie...ale o dziwo ono jest coraz mniejsze. Nie mam nowych fotek golasków a to co jest w albumie jeszcze mocno pozaginane ale naprawde to się wyrównuje ![]() Cytat:
Albo psiaczki Świniaczka...15 kg???!!!
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-01 o 00:04 |
||
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już czeka na promocję w mojej aptece---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Jooasiu widzę Cię w cytatach innych
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro robie jet peela na gębę bo mnie zsypało po duphastonie (na miesiaczke-nota bene miesiaczki nie ma, krosty są ) zrobie z migdalowym, niech mi rozcienczy na 10%.wyzej odpisałam Ci o castingu
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Agatau88 rozumiem Cię w kwestii przyjęcia do przyjaciół. Nie spieszy się
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ale podejrzewam, że będzie normalnie dostępne.
Nienawidzę wygąbkowanych staników, wolę moje bezbiuście demonstrować 
Tobie moge polecić Triumph Energy bo masz niewielki implant i dobrze Ci się sprawdzi bez problemu w r 70C go dostaniesz i mój ulubiony Trophy ale faktycznie od 75 się zaczyna i zwężać trzeba. a co masz od dr?
A jak zamknę drzwi, to będzie drapać