|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35623912]Mój TŻ mnie rozwala. Będziemy jutro w drodze góra trzy godzinki. Pytam go, czy robić mu bułki, a jeśli tak, to ile. Zgadnijcie, ile sobie zażyczył... PIĘĆ! o.O[/QUOTE]
skąd ja to znam :p |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam jutro jechać do mamy dzieciaków popilnować i nie wiem teraz jak to będzie.
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi pachnie ogórem, mm
![]() i miodem...ale to już z moich włosów
|
#1114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dlatego tym razem jedziemy w nieco bardziej cywilizowane miejsce
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35624519]Spoko, u mnie to już taka tradycja, że jak wyjeżdżam to TŻ musi się mną zajmować, bo zawsze coś mi jest - kiedyś mega jelitówka, innym razem gorączka taka, że kontaktu ze mną nie było, a my w dziczy pod namiotem
![]() Dlatego tym razem jedziemy w nieco bardziej cywilizowane miejsce [/QUOTE]U mnie podobnie. ![]() TŻ od jutra urlop i od jutra się mną zajmuje. ![]() Gdzie się wybieracie?
|
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35625137]Do Swornychgaci
![]() Taka miejscowość na Pomorzu, między jeziorami, lasami, cudnie [/QUOTE]Ja jak z TŻ w zeszłym roku jechałam do Gdańska i jak zauważyliśmy zjazd do Złego Mięsa, to musieliśmy zajechać.
|
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mieszkam w zachodnich Niemczech, w 150tys. spokojnym miasteczku z drogerią DM:P Kiedyś myślałam, że niemcy są sztywni i niemili. A jeszcze nigdy nie spotkałam się z nieuprzejmością z ich strony. Czasem naprawdę nie rozumiem co do mnie mówią, proszę o powtórzenie czy próbuję się po angielsku dogadać i nie ma z tym problemu. Spokojnie mi usiłują wytłumaczyć co ode mnie chcą:P To jest naprawdę fajny kraj. W drogeriach nie czuje się ochroniarzy na plecach, obsługa w sklepach jest miła i uśmiechnieta, możesz zostawić rower nie przypięty na ulicy, jest czysto, nie ma meneli, kosmetyki są tanie a zarobki wysokie.. Generalnie to mi się tutaj podoba, ale z powodu języka czuję się mocno ograniczona i nie wyobrażam sobie życia tutaj na stałe. Ale nigdy nic nie wiadomo.. może kiedyś opanuję ten język w stopniu komunikatywnym. Mimo wszystko cieszę się z podjętej decyzji, trzeba próbować A jak coś to zawsze można wrócić do kraju
|
|
|
|
|
#1119 | |||||
|
Moderator
|
Cytat:
super wytłumaczone ![]() teraz tylko dylemat - raffle czy dokument google. Cytat:
Cytat:
ostatni raz zrobiłabym wyjątek Cytat:
Cytat:
Dziewczyny... napisała do mnie "wielka fanka Marty Ż. T." że widziała u mnie piękne zdjęcia tejże i czy bym nie podesłała jej jakichś??? o co kaman? * czyli coś z czym ja mam problem niestety
|
|||||
|
|
|
#1120 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasiaj - bo nawet jeśli nie podejdę do zdawania cetyfikatu (nie robilam jeszcze, bo nie mialam pewnosci, ze nie polegnę na gramatyce właśnie), to przydają sie w firmach podczas testów wstępnych
|
#1121 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a nie byłas na tym spotkaniu z Olay i Pantene?
|
|
|
|
#1122 |
|
Moderator
|
nooo byłam i te zdjęcia jej się podobały i pytała czy mam ich więcej i czy bym jej nie wysłała... a ja wiem - do tych zdjęć, które dostaliśmy od fotografa nie mam praw autorskich więc nie mogę ich tak o rozesłać... A ja się jakoś takich fanów boję, jakichś fotomontaży żeby nie robili albo coś...? podsyłać lasce? czy tam zezwolić, żeby sobie ściągnęła? i jeśli je będzie gdzieś umieszczać żeby podała źródło?
|
|
|
|
#1123 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Po ile schodzi na tej aukcji? Ale najpierw muszę zainwestować w obiektyw makro i statyw;P---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lakier Color Club
|
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
Papa, dziewoje moje
![]() Jadę na wakacje ![]() Notki będą się publikować przez ten czas I na bloga postaram się wchodzić, ale na wizaż na pewno nie będę miała sił ^^ Trzymajcie się
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1127 |
|
Rozeznanie
|
Hello!
![]() Pozdro z nad kawy A tak a propos muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona tą akcją Środy z Orange. Liczba kodów nie jest już limitowana, więc wystarczy wcześniej zarezerwować sobie dobre miejsca, jeśli się idzie na jakiś oblegany seans. Bilety do kina są tak drogie, że można na tym sporo przyoszczędzić
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie z samego rana notka Jakiegoś natchnienia dostałam ;PA potem jadę do miasteczka wymienić szkła w okularach, połazić po sklepach i może zrobić pierwszy przegląd kiecek ślubnych :/ nie chce mi się, ale będę mieć godzinę czasu wolnego i obok optyka jest salon, więc chyba wykorzystam ten czas. No i nowa torebka by się przydała...ech...
|
#1129 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam w Biedronce przepuścić pieniądze na coś z nowej gazetki urodowej. Wzięłam lakier Air Flow, róż i krem do rąk. Kusiły mnie jeszcze błyszczyki, ale w porę się opamiętałam. Rzadko używam błyszczyków, a i tak w torebce noszę ich zapas jak dla pułku wojska.
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-08-01 o 09:03 Powód: Literówka |
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obrobiłam właśnie 50 zdjęć
I chyba zabiorę się za robienie kolejnych
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a póki co jestem na etapie zmniejszania tych fotek na Picasie...mozolnie to idzie
|
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626550]Papa, dziewoje moje ![]() Jadę na wakacje ![]() Notki będą się publikować przez ten czas I na bloga postaram się wchodzić, ale na wizaż na pewno nie będę miała sił ^^ Trzymajcie się [/QUOTE]Udanych wakacji Cytat:
![]() Zabieram się za notatkę lakierową wreszcie doprowadziłam paznokcie do stanu w którym mogę je pokazać ludziom możecie sobie tylko wyobrazić jak wyglądały po rwaniu wiśni
|
|||
|
|
|
#1134 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądałam dwie pierwsze części, i chociaż nie jestem fanką science-fiction, uważam że są to klasyki, które warto obejrzeć. Choćby po to, żeby zobaczyć jak Ridley Scott przedefiniował ówczesne ramy gatunkowe. No i dla niezwykłych pomysłów scenograficznych Gigera.
Ale obawiam się, że co do Prometeusza możesz mieć rację. Pewnie to będą takie odgrzewane kluchy, zrobione dla kasy. Ale cóż, to w końcu prezent urodzinowy, więc trza iść ![]() Ja tez zamierzałam wziąć, bo to moje ulubione dwufazowce, ale przed półką powiedziałam sobie: "w zapasie masz trzy płyny do demakijażu oczu, naprawdę nie potrzebujesz więcej, chyba, że zamierzasz go pić". No i przekonałam samą siebie
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie w Biedronce nie ma nic |
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja lecę do lekarza, na kolejne szczepienie odczulające, więc kolejny dzień do niczego ![]() Cytat:
u mnie zdjęcia czekają na obrobienie, ale coś weny na nie nie mam Na blogu notka o włosach
|
||
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zrobiłam kolejne do obróbki, ale na szczęście tylko 2 ;D Tylko będzie sporo pisania
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś post o zakupach Biedronkowych:
http://amantesamentesblog.blogspot.com/ Dziwne. Edytowałam etykiety i jeden post przeskoczył mi na dzisiejszą datę pomimo, że opublikowałam go miesiąc temu
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-08-01 o 10:27 |
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
fotosklep (w sensie fotoszop)
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Lush & China Glaze lover! 

おはよう!
I chyba zabiorę się za robienie kolejnych