Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 22:27   #1111
moniiikaaa89
Rozeznanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35623912]Mój TŻ mnie rozwala. Będziemy jutro w drodze góra trzy godzinki. Pytam go, czy robić mu bułki, a jeśli tak, to ile. Zgadnijcie, ile sobie zażyczył... PIĘĆ! o.O[/QUOTE]

skąd ja to znam :p
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:28   #1112
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Możemy podać sobie ręce. Zmiany ciepło/zimno. Gardło mi odpada. Ból karku i części lędzwiowo-krzyżowej kręgosłupa. Dobrze, ze płuca już mnie tak nie bolą jak wczoraj.

Ale są chociaż zalety0 w końcu napisałam notkę i nadrobiłam chociaż część zaległości blogowych. Chociaż cały plan na weekend legł w gruzach:/
Ja tylko czekałam kiedy się rozchoruję. Bo co roku jest to samo.
Ja miałam jutro jechać do mamy dzieciaków popilnować i nie wiem teraz jak to będzie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:36   #1113
Patalus
Zakorzenienie

ale mi pachnie ogórem, mm
i miodem...ale to już z moich włosów
Stary 2012-07-31, 22:43   #1114
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja tylko czekałam kiedy się rozchoruję. Bo co roku jest to samo.
Ja miałam jutro jechać do mamy dzieciaków popilnować i nie wiem teraz jak to będzie.
Spoko, u mnie to już taka tradycja, że jak wyjeżdżam to TŻ musi się mną zajmować, bo zawsze coś mi jest - kiedyś mega jelitówka, innym razem gorączka taka, że kontaktu ze mną nie było, a my w dziczy pod namiotem
Dlatego tym razem jedziemy w nieco bardziej cywilizowane miejsce
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:53   #1115
_polly_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35624519]Spoko, u mnie to już taka tradycja, że jak wyjeżdżam to TŻ musi się mną zajmować, bo zawsze coś mi jest - kiedyś mega jelitówka, innym razem gorączka taka, że kontaktu ze mną nie było, a my w dziczy pod namiotem
Dlatego tym razem jedziemy w nieco bardziej cywilizowane miejsce [/QUOTE]

U mnie podobnie.
TŻ od jutra urlop i od jutra się mną zajmuje.

Gdzie się wybieracie?

Stary 2012-07-31, 23:08   #1116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
U mnie podobnie.
TŻ od jutra urlop i od jutra się mną zajmuje.

Gdzie się wybieracie?
Do Swornychgaci
Taka miejscowość na Pomorzu, między jeziorami, lasami, cudnie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:13   #1117
_polly_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35625137]Do Swornychgaci
Taka miejscowość na Pomorzu, między jeziorami, lasami, cudnie [/QUOTE]

Ja jak z TŻ w zeszłym roku jechałam do Gdańska i jak zauważyliśmy zjazd do Złego Mięsa, to musieliśmy zajechać.

Stary 2012-07-31, 23:15   #1118
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Do Niemiec mam jechać
U p.Budzyńskiej też byłam po raz pierwszy

No właśnie też mam wylądować w Niemczech
Niby od podstawówki uczę się tego języka, ale mam mały zasób słownictwa
W obecnej pracy mam wielu gości z Niemiec i bez większych problemów się z nimi dogaduję
Może nawet byłabym w stanie przekonać się do życia w tym kraju tak na dłużej? TŻ byłby przeszczęśliwy, bo zawsze chciał tam mieszkać...
On traktuje zachód jako krainę mlekiem i miodem płynącą, a ja jestem duuuużo bardziej sceptyczna ;P
aqqA, a w jakich rejonach mieszkasz? w jakimś dużym mieście?
Jeżeli się dogadujesz to się nie martw Mieszkam w zachodnich Niemczech, w 150tys. spokojnym miasteczku z drogerią DM:P Kiedyś myślałam, że niemcy są sztywni i niemili. A jeszcze nigdy nie spotkałam się z nieuprzejmością z ich strony. Czasem naprawdę nie rozumiem co do mnie mówią, proszę o powtórzenie czy próbuję się po angielsku dogadać i nie ma z tym problemu. Spokojnie mi usiłują wytłumaczyć co ode mnie chcą:P
To jest naprawdę fajny kraj. W drogeriach nie czuje się ochroniarzy na plecach, obsługa w sklepach jest miła i uśmiechnieta, możesz zostawić rower nie przypięty na ulicy, jest czysto, nie ma meneli, kosmetyki są tanie a zarobki wysokie.. Generalnie to mi się tutaj podoba, ale z powodu języka czuję się mocno ograniczona i nie wyobrażam sobie życia tutaj na stałe. Ale nigdy nic nie wiadomo.. może kiedyś opanuję ten język w stopniu komunikatywnym. Mimo wszystko cieszę się z podjętej decyzji, trzeba próbować A jak coś to zawsze można wrócić do kraju

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:16   #1119
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
dzięki ogromne super wytłumaczone

teraz tylko dylemat - raffle czy dokument google.
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Ja żałuję, że mój niemiecki jest słaby. Chciałabym mówić płynie. Owszem rozumiem część tego co się do mnie mówi, jednak mniej niż bym chciała. O podstawowe rzeczy się zapytam, ale zbyt mało. Kiedyś wrócę do tego języka i poprawię moją znajomość.
to tak jak ja zamierzam kiedyś odświeżyć hiszpański...
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

Ja za to mam problem - dostałam propozycję pomalowania modelek do sesji do lookbooka dość popularnych na fb projektantów, dość dobrze by to wyglądało w pf i cv później, ale oczywiście projekt tfp... I teraz się gryzę, bo powiedziałam sobie, że kończę z robieniem wizażu za zdjęcia, ale z drugiej strony sama nie wiem, bo zespół przy tym projekcie jest fajny, fotograf robi dobre zdjęcia, modelki też nie jakieś przypadkowe, no i zdjęcia byłyby obejrzane przez sporo ludzi... Nie wiem, nie wiem już sama co zrobić...
chyba ze względu na dobrą "reklamę" samej siebie brałabym taką sesję... Jeśli ten zespół jest z górnej półki to może zarobić na tym nie Twoja kieszeń a Twój autorytet ostatni raz zrobiłabym wyjątek
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Myslę, że ocena poziomu znajomości języka i biegłości w jego używaniu często ma związek z tym w jakim środowisku się obracamy i czego od siebie oczekujemy i jest całkowicie subiektywna. Bez problemu dogaduję się z native speakersami na wszelkie tematy (kościół, polityka, muzyka, kino, szkolnictwo i edukacja, życie codziennie, ironiczne żarty z zawartą w sobie zabawą językiem, jakimś słowotwórstwem) i znam angielski na poziomie, który określiłabym jako C1, ale wcale nie uważam, że jest to poziom zadowalający. Dlaczego? Bo wciąż nie znam bardzo zaawansowanych struktur rodem z egzaminów i języka biznesowego. Tak samo w wielu przypadkach swobodnie porozumiem się po rosyjsku, ale znam mało słownictwa wciąż... Przy czym zaczepiona na ulicy spokojnie odpowiadam, wskażę drogę, zamienię kilka słów (kiedyś doszłam do poziomu A2/B1 i próbuję doń wrócić).

Ktoś mi kiedyś powiedział, że poziom znajomości języka to poziom znajomości idiomów i coś w tym jest.
ale na co Ci te struktury? chyba że dla samej siebie, bo w sumie w użytku one są niepotrzebne zwykle... język jako żywy twór funkcjonuje na zasadzie oszczędności "energii" - krótki acz treściwy i celny przekaz* jest najistotniejszy.
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Co myślicie o zakupie namiotu bezcieniowego? Mam kasę, wybrałam aukcję...ale nadal się waham czy aby na pewno potrzebuję. Znacznie by mi to ułatwiło pracę, ale też fotografem przecież nie jestem
ja w to zainwestowałam i bardzo go lubię! tylko tło mi się szybko brudzi i nie wiem czy to można w pralce prać...? podobnie jak wszystko zresztą w moim domu - no ale co się w sumie dziwić - jak wychodzę na chwilę z pokoju i odpowiednio nie ustawię tego namiotu to po kilku sekundach już się w nim rozgaszczają kociaste...

Dziewczyny... napisała do mnie "wielka fanka Marty Ż. T." że widziała u mnie piękne zdjęcia tejże i czy bym nie podesłała jej jakichś??? o co kaman?

* czyli coś z czym ja mam problem niestety

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:26   #1120
nicRu
maszyna, nie człowiek

Kasiaj - bo nawet jeśli nie podejdę do zdawania cetyfikatu (nie robilam jeszcze, bo nie mialam pewnosci, ze nie polegnę na gramatyce właśnie), to przydają sie w firmach podczas testów wstępnych
Stary 2012-07-31, 23:38   #1121
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... napisała do mnie "wielka fanka Marty Ż. T." że widziała u mnie piękne zdjęcia tejże i czy bym nie podesłała jej jakichś??? o co kaman?
a nie byłas na tym spotkaniu z Olay i Pantene?
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:43   #1122
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a nie byłas na tym spotkaniu z Olay i Pantene?
nooo byłam i te zdjęcia jej się podobały i pytała czy mam ich więcej i czy bym jej nie wysłała... a ja wiem - do tych zdjęć, które dostaliśmy od fotografa nie mam praw autorskich więc nie mogę ich tak o rozesłać... A ja się jakoś takich fanów boję, jakichś fotomontaży żeby nie robili albo coś...? podsyłać lasce? czy tam zezwolić, żeby sobie ściągnęła? i jeśli je będzie gdzieś umieszczać żeby podała źródło?

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 00:24   #1123
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Co myślicie o zakupie namiotu bezcieniowego? Mam kasę, wybrałam aukcję...ale nadal się waham czy aby na pewno potrzebuję. Znacznie by mi to ułatwiło pracę, ale też fotografem przecież nie jestem
Ja też w przyszłości planuję jego zakup Po ile schodzi na tej aukcji? Ale najpierw muszę zainwestować w obiektyw makro i statyw;P

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

Ja za to mam problem - dostałam propozycję pomalowania modelek do sesji do lookbooka dość popularnych na fb projektantów, dość dobrze by to wyglądało w pf i cv później, ale oczywiście projekt tfp... I teraz się gryzę, bo powiedziałam sobie, że kończę z robieniem wizażu za zdjęcia, ale z drugiej strony sama nie wiem, bo zespół przy tym projekcie jest fajny, fotograf robi dobre zdjęcia, modelki też nie jakieś przypadkowe, no i zdjęcia byłyby obejrzane przez sporo ludzi... Nie wiem, nie wiem już sama co zrobić...
Ja bym się zgodziła, bo to inwestycja w przyszłość. Teraz nic nie zarobisz, ale z takim CV masz szanse na więcej zleceń i lepsze zarobki. To się zwróci

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
nooo byłam i te zdjęcia jej się podobały i pytała czy mam ich więcej i czy bym jej nie wysłała... a ja wiem - do tych zdjęć, które dostaliśmy od fotografa nie mam praw autorskich więc nie mogę ich tak o rozesłać... A ja się jakoś takich fanów boję, jakichś fotomontaży żeby nie robili albo coś...? podsyłać lasce? czy tam zezwolić, żeby sobie ściągnęła? i jeśli je będzie gdzieś umieszczać żeby podała źródło?
Ja bym ich nie dawała, bo ktoś może się przyczepić, że nimi rozdysponowujesz. Potem wylądują gdzieś na Pudelku i będą wiedzieli, że wyszły od jednej z blogerek.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 00:28   #1124
tova1
Zakorzenienie

U mnie lakier Color Club
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 01:04   #1125
Konto usunięte

Papa, dziewoje moje
Jadę na wakacje Wracam 10 sierpnia, mam nadzieję, że nie zastanę trzech nowych wątków

Notki będą się publikować przez ten czas I na bloga postaram się wchodzić, ale na wizaż na pewno nie będę miała sił ^^ Trzymajcie się
Stary 2012-08-01, 08:04   #1126
kaarooo
Zakorzenienie

Dzień dobry

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:09   #1127
Super Girl
Rozeznanie

Hello!
Pozdro z nad kawy Wybieram się dzisiaj na Prometeusza. Moja przyjaciółka jest wielką fanką całej serii i w urodziny obiecałam jej, że ją zabiorę na nową odsłonę Obcego, jak tylko wejdzie do kin. Był ktoś? Jakie wrażenia?
A tak a propos muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona tą akcją Środy z Orange. Liczba kodów nie jest już limitowana, więc wystarczy wcześniej zarezerwować sobie dobre miejsca, jeśli się idzie na jakiś oblegany seans. Bilety do kina są tak drogie, że można na tym sporo przyoszczędzić

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:35   #1128
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Dzień dobry

U mnie z samego rana notka Jakiegoś natchnienia dostałam ;P

A potem jadę do miasteczka wymienić szkła w okularach, połazić po sklepach i może zrobić pierwszy przegląd kiecek ślubnych :/ nie chce mi się, ale będę mieć godzinę czasu wolnego i obok optyka jest salon, więc chyba wykorzystam ten czas.
No i nowa torebka by się przydała...ech...
Stary 2012-08-01, 09:02   #1129
Super Girl
Rozeznanie

Ja byłam w Biedronce przepuścić pieniądze na coś z nowej gazetki urodowej. Wzięłam lakier Air Flow, róż i krem do rąk. Kusiły mnie jeszcze błyszczyki, ale w porę się opamiętałam. Rzadko używam błyszczyków, a i tak w torebce noszę ich zapas jak dla pułku wojska.

Edytowane przez Super Girl
Czas edycji: 2012-08-01 o 09:03 Powód: Literówka
Stary 2012-08-01, 09:03   #1130
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja obrobiłam właśnie 50 zdjęć I chyba zabiorę się za robienie kolejnych

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:05   #1131
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
Hello!
Pozdro z nad kawy Wybieram się dzisiaj na Prometeusza. Moja przyjaciółka jest wielką fanką całej serii i w urodziny obiecałam jej, że ją zabiorę na nową odsłonę Obcego, jak tylko wejdzie do kin. Był ktoś? Jakie wrażenia?
A tak a propos muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona tą akcją Środy z Orange. Liczba kodów nie jest już limitowana, więc wystarczy wcześniej zarezerwować sobie dobre miejsca, jeśli się idzie na jakiś oblegany seans. Bilety do kina są tak drogie, że można na tym sporo przyoszczędzić
Bardzo wiele słyszałam o tej serii, że nie warto na to iść

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:07   #1132
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Ja byłam w Biedronce przepuścić pieniądze na coś z nowej gazetki urodowej. Wzięłam lakier Air Flow, róż i krem do rąk. Kusiły mnie jeszcze błyszczyki, ale w porę się opamiętałam. Rzadko używam błyszczyków, a i tak w torebce noszę ich zapas jak dla pułku wojska.
do Biedry też się wybieram, po dwufazy z Bielendy
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
też mam ich sporo do obróbki...
a póki co jestem na etapie zmniejszania tych fotek na Picasie...mozolnie to idzie
Stary 2012-08-01, 09:19   #1133
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Jeżeli się dogadujesz to się nie martw Mieszkam w zachodnich Niemczech, w 150tys. spokojnym miasteczku z drogerią DM:P Kiedyś myślałam, że niemcy są sztywni i niemili. A jeszcze nigdy nie spotkałam się z nieuprzejmością z ich strony. Czasem naprawdę nie rozumiem co do mnie mówią, proszę o powtórzenie czy próbuję się po angielsku dogadać i nie ma z tym problemu. Spokojnie mi usiłują wytłumaczyć co ode mnie chcą:P
To jest naprawdę fajny kraj. W drogeriach nie czuje się ochroniarzy na plecach, obsługa w sklepach jest miła i uśmiechnieta, możesz zostawić rower nie przypięty na ulicy, jest czysto, nie ma meneli, kosmetyki są tanie a zarobki wysokie.. Generalnie to mi się tutaj podoba, ale z powodu języka czuję się mocno ograniczona i nie wyobrażam sobie życia tutaj na stałe. Ale nigdy nic nie wiadomo.. może kiedyś opanuję ten język w stopniu komunikatywnym. Mimo wszystko cieszę się z podjętej decyzji, trzeba próbować A jak coś to zawsze można wrócić do kraju
Mi bardzo podoba się w Niemczech chociaż jeżdżę tam tylko na kilka miesięcy w roku mogłabym tam zamieszkać
Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

Ja bym się zgodziła, bo to inwestycja w przyszłość. Teraz nic nie zarobisz, ale z takim CV masz szanse na więcej zleceń i lepsze zarobki. To się zwróci
Jestem tego samego zdania teraz nie będzie pieniędzy ale zareklamujesz się
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626550]Papa, dziewoje moje
Jadę na wakacje Wracam 10 sierpnia, mam nadzieję, że nie zastanę trzech nowych wątków

Notki będą się publikować przez ten czas I na bloga postaram się wchodzić, ale na wizaż na pewno nie będę miała sił ^^ Trzymajcie się [/QUOTE]
Udanych wakacji
Cytat:
Ja wczoraj tak obrabiałam nawet nie liczę ile, ale u mnie obrabianie kończy się na przycięciu, zmniejszeniu i ewentualnie wyprostowaniu i rozjaśnieniu więcej nie umiem

Zabieram się za notatkę lakierową wreszcie doprowadziłam paznokcie do stanu w którym mogę je pokazać ludziom możecie sobie tylko wyobrazić jak wyglądały po rwaniu wiśni
Stary 2012-08-01, 09:20   #1134
Super Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Bardzo wiele słyszałam o tej serii, że nie warto na to iść
Ja oglądałam dwie pierwsze części, i chociaż nie jestem fanką science-fiction, uważam że są to klasyki, które warto obejrzeć. Choćby po to, żeby zobaczyć jak Ridley Scott przedefiniował ówczesne ramy gatunkowe. No i dla niezwykłych pomysłów scenograficznych Gigera.

Ale obawiam się, że co do Prometeusza możesz mieć rację. Pewnie to będą takie odgrzewane kluchy, zrobione dla kasy. Ale cóż, to w końcu prezent urodzinowy, więc trza iść

Cytat:
do Biedry też się wybieram, po dwufazy z Bielendy
Ja tez zamierzałam wziąć, bo to moje ulubione dwufazowce, ale przed półką powiedziałam sobie: "w zapasie masz trzy płyny do demakijażu oczu, naprawdę nie potrzebujesz więcej, chyba, że zamierzasz go pić". No i przekonałam samą siebie

Stary 2012-08-01, 09:26   #1135
tova1
Zakorzenienie

Cytat:

A u mnie w Biedronce nie ma nic
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:34   #1136
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry

U mnie z samego rana notka Jakiegoś natchnienia dostałam ;P

A potem jadę do miasteczka wymienić szkła w okularach, połazić po sklepach i może zrobić pierwszy przegląd kiecek ślubnych :/ nie chce mi się, ale będę mieć godzinę czasu wolnego i obok optyka jest salon, więc chyba wykorzystam ten czas.
No i nowa torebka by się przydała...ech...
To miłego dnia na mieście ja lecę do lekarza, na kolejne szczepienie odczulające, więc kolejny dzień do niczego

Cytat:
To gratulacje u mnie zdjęcia czekają na obrobienie, ale coś weny na nie nie mam

Na blogu notka o włosach
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:45   #1137
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Teraz zrobiłam kolejne do obróbki, ale na szczęście tylko 2 ;D Tylko będzie sporo pisania

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-01, 10:13   #1138
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
zdjęcia obrabiasz w photoshopie czy masz jakiś inny program?
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:23   #1139
Super Girl
Rozeznanie

U mnie dziś post o zakupach Biedronkowych:
http://amantesamentesblog.blogspot.com/

Dziwne. Edytowałam etykiety i jeden post przeskoczył mi na dzisiejszą datę pomimo, że opublikowałam go miesiąc temu

Edytowane przez Super Girl
Czas edycji: 2012-08-01 o 10:27
Stary 2012-08-01, 10:23   #1140
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

fotosklep (w sensie fotoszop)

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości