I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 15:05   #2521
Kingunia87
Raczkowanie

Dot.: I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa!

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Bardzo ładnanie zbierałabym tej grzywki, bo tak jest elegancko, ale jak już Tobie jest lepiej. Ja bym się źle czuła i też mam tak puszczoną grzywkę na czoło, a nawet bardziej.
Ten kwiatek to taki nie specjalny Ci powiem... będziesz miała welon?
Czuję się zle bez grzywki z przodu dlatego będzie puszczona, a co do kwiatka...hahahaha to był to jedyny jaki moja fryzjerka miała w domu żeby prowizorycznie coś doczepić i należy do jej czteroletniej córki hahaha... nigdy bym w takim nie wyszła...ja będę mieć żywego storczyka w kolorze fuksjowym jak i reszta dodatków
Kingunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 10:19   #2522
anioleczeq
Raczkowanie

Ja osobiście za kokami nie przepadam, wolę coś bardziej naturalnego . Ale Tobie pasuje taka fryzurka, klasycznie i elegancko
anioleczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 10:37   #2523
emotikona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niu882 Pokaż wiadomość
W Świcie na drugim piętrze jest takie stoisko z upominkami i tam można zapakować prezenty, ewentualnie w Zenicie w kwiaciarni też to robią

Dziękuję
emotikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 14:19   #2524
Nutkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
My też nie mamy kamerzysty zbędny fundator stresu...
Nam też nie wszyscy potwierdzili, a ślub 11.08 ! po weekendzie będę dzwonić do tych, którzy są niepewni, bo reszta pewnie uważa, że jak przyjdzie to nie musi dzwonić.
Mam pytanie ile kosztował Was organista? cennik naszego ściął mnie z nóg i jestem ciekawa, czy w innych tarnowskich parafiach jest podobnie.
u mnie organista przeszedł chyba wszelkie możliwości, idziemy do niego , a do nas z tekstem: "Nie ma co łaska, 200zł ma być" !!! A zagrał tylko marsz na końcu, o mieliśmy skrzypaczkę...

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 16:25   #2525
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nutkaaaa Pokaż wiadomość
u mnie organista przeszedł chyba wszelkie możliwości, idziemy do niego , a do nas z tekstem: "Nie ma co łaska, 200zł ma być" !!! A zagrał tylko marsz na końcu, o mieliśmy skrzypaczkę...
Bezczelny! nasz też zażyczył sobie 200zł niby sam śpiewa i gra, ale nie spodziewałam się, że tyle kosztuje taka usługa :/ przed nami jeszcze rozmowa z kościelnym i uzgodnienie dekoracji z zakonnicą, aż się boje ile oni sobie policzą.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 19:14   #2526
slubienka
Raczkowanie

ktoś tu kiedyś pisał o salonie w Krakowie, że sukienki po 950 zł czy coś? Gdzie to dokładnie było?
slubienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:19   #2527
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Oj Ty to akurat masz nie za fajna parafie... podobno pięknie sobie każdy tam krzyczy za ślub...
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:27   #2528
olgaaa3
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie, nie mam zielonego pojęcia co kupić rodzicom na podziękowania....i gdzie takie coś kupię w Tarnowie. Ślub w najbliższą sobotę :P
Stary 2012-07-29, 23:01   #2529
niu882
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Oj Ty to akurat masz nie za fajna parafie... podobno pięknie sobie każdy tam krzyczy za ślub...
a jaka to parafia?

Razem: 20.07.2007
Zaręczeni: 2.06.2011
Ślubujemy: 20.07.2013

http://www.suwaczek.pl/cache/a318fbb152.png
niu882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 23:43   #2530
Monika00883
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slubienka Pokaż wiadomość
ktoś tu kiedyś pisał o salonie w Krakowie, że sukienki po 950 zł czy coś? Gdzie to dokładnie było?
Na ul. Św. Filipa niestety nie pamiętam już teraz jaki numer. Wiem, że wchodzi się w bramę i w podwórku jest salon. Oczywiście mówię uczciwie, że ja nie mam doświadczeń z tym salonem dwie moje znajome tam szyły sukienki jedna jest zadowolona a druga tragicznie rozczarowana do tego stopnia, że kupowała drugą sukienkę.
Monika00883 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 06:02   #2531
pandoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka_tarnow Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa na forum,
No to zaczynam przygotowania do ślubu, nasz termin to 23 marca 2013, wiem że późno się obudziłam, ale hmm,.. tyle było spraw na głowie. Wesele dość spore bo na 200 osób, lokal OSP na woli rzędzinskiej (mało romantycznie, ale wszystkie inne lokal mają chore ceny jeśli chodzi o tak duże wesele). Teraz jestem na etapie szukania wszystkiego pozatym . fotografa, kamerzysty, zespołu, kucharki za namiary będę wdzięczna
pozdrawiam ewka
Jejku z dwójką dzieci nie jest łątwo! hihihi

Ewka witaj na forum, co do fotografa to czeka cię ciężka decyzja. Bo nie ma złotej reguły, jeden weźmie masę pieniedzy (jak nasz) i zdjęcia będą nadawały się jedynie do albumu, a inny znów zrobi zdjęcia nie nadające się do niczego. Ja teraz mam fajnego fotografa co robił mi sesję ciążową i dzidziusiową,... a pewnie i chrzciny fotografować będzie,.. ale to nie teraz musimy do Polski wrócić a to jeszcze dłuuugo może potrwać. To jest jego strona http://dawidkoziol.pl fajny młody fotograf który ma naprawde rozsądne ceny jeśli chodzi o warunki tarnowskie. Bo jak ja szukałam mojego fotografa to ceny były z sufitu, tak jak dzewczyny mówią często lepiej jest sprowadzić fotografa z krakowa niż brać Tarnowskich "profesjonalistów".
Widzę, że znów gnacie na przód z wątkiem ide do czytania.

pandoria xxx

Facebook-u lub moim blogu
pandoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:57   #2532
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgaaa3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie, nie mam zielonego pojęcia co kupić rodzicom na podziękowania....i gdzie takie coś kupię w Tarnowie. Ślub w najbliższą sobotę :P
Kilka stron wczesniej bylo cos na ten temat Ja zamawialam kosze w Wawelu na krakowskiej, w kwiaciarniach mozesz zamowic tez kosze z kwiatami albo tak jak robi kilka dziewczyn zrobic sama

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Monika00883 Pokaż wiadomość
Na ul. Św. Filipa niestety nie pamiętam już teraz jaki numer. Wiem, że wchodzi się w bramę i w podwórku jest salon. Oczywiście mówię uczciwie, że ja nie mam doświadczeń z tym salonem dwie moje znajome tam szyły sukienki jedna jest zadowolona a druga tragicznie rozczarowana do tego stopnia, że kupowała drugą sukienkę.
Tez kiedys myslalam o tym salonie, ale po przeczytaniu opini zrezygnowalam
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:19   #2533
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bodzianka11 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
Przez dlugi, dlugi czas sie nie odzywalam, ale ze juz po moim slubie to postanowilam ze sie jednak odezwe i opisze moje przezycia, moze sie komus przyda przy przygotowaniach. Szczegolnie ze mi w poczatkowych fazach przygotowawczych to forum ogromnie pomoglo wiec mam nadzieje ze i ja komus pomoge.

Slub odbyl sie 30 czerwca w Kosciele Filipinow. Bylo cudownie, no moze poza upalem ktory dawal sie we znaki. Kosciol przystrajala nam tamtejsza siostra i chociaz to juz nie ta slynna na caly Tarnow bo ona przeniosla sie do Krzyza, to kosciol byl przystrojony przepieknie.

Samochod wypozyczylismy z Gorlic, piekny Rolls-Royce, http://www.supertraders.pl/wynajem-s...gorlice-o28065 zreszta firme bardzo polecam, nie zawiedli.

Wesele odbylo sie w Marionie i wszysko bylo super przygotowane, jedzenia bardzo duzo i pyszne, nikt napewno glodny nie wyszedl. A wlasnie na kilka dni przed slubem mnie tesciowa nastraszyla ze ktos tam ostatnio byl i jedzenie bylo zimne i goscie niezadowoleni byli wiec sie troszke balam, ale okazalo sie ze zupelnie niepotrzebnie. Ze trony lokalu wszystko bylo zorganizowane wzorowo.

Ogromnie polecam rowniez nasz zespol, Kamaband http://kamaband.pl/ byli cudowni. O to nam wlasnie chodzilo, prawdziwy, zywy zespol, slychac gitary, slychac perkusje, wokalista (a nawet chwilami dwoch) tez swietni a dodatkowo strasznie fajni z nich goscie i widac ze granie im sprawia wielka przyjemnosc. Ludzie bawili sie swietnie, nie bylo disco-polowych brzmien (a jak juz grali piosenki disco-polo to wlasnie w fajnym, troszke rockowym wydaniu).

Sukienke kupowalam na targowej w salonie Hermago i rowniez bylam bardzo zadowolona. Wszystko bylo tak jak sie umawialysmy, pelny profesjonalizm, mila obsluga i ceny nie zwalaja z nog. Polecam.

Z fotografem, Slawkiem Gubala http://gubala.pl/ bardzo fajnie sie wspolpracowalo. Na zdjecia poczekamy pewnie jeszcze dlugo bo nie mamy narazie czasu na plener wiec jeszcze nie moge ocenic efektu, ale sadzac po pracach ktore juz widzielismy raczej nie bedziemy zawiedzeni. Z kamery zrezygnowalismy bo juz srodkow by nam zabraklo ale wcale nie zalujemy, jesli zdjecia beda dobrze zrobione to wystarcza.

Na pierwszyl tancu zatanczylismy walca angielskiego. Bylismy na dwoch prywatnych spotkaniach z panem w Honoracie i bardzo, bardzo go polecamy. Nie chcielismy sie uczyc jakiegos skomplikowanego ukladu rodem z tanca z gwiazdami, chcielismy poprostu zatanczyc prosty, spokojny uklad zeby nie dreptac w kolku i super nas do tego przygotowal i widac ze bardzo staral sie zeby to mialo rece i nogi i zebysmy sie czuli w tancu swobodnie. No poprostu super.

Reasumujac, to byl poprostu cudowny i piekny dzien. Wszystko sie nam pieknie udalo, nikt nie zawalil, a ja to chyba poza 3 momentami kiedy sie wzruszylam i prawie poplakalam, to mialam non stop usmiech od ucha do ucha na twarzy. Stresu nie bylo prawie wogole. Pojawil sie dopiero jak juz stalismy pod kosciolem. No poprostu kazdej zycze zeby byla tak zadowolona ze wszystkiego w tym najwazniejszym w zyciu dniu. Jesli macie jakies szczegolowe pytania odnosnie czegos to chetnie odpowiem. Dzieki dziewczyny za wszelka pomoc i zycze powodzenia w waszych przygotowaniach. Oby dla Was to tez byl tak cudowny dzien

Na koniec kilka zdjec jesli ktos zainteresowany
za opis.Super że wszystko wyszło tak jak ma być!

Cytat:
Napisane przez famfulka Pokaż wiadomość
My też z kamery zrezygnowaliśmy
Ale powiem Wam że 18 już nie tak daleko, goście wogóle nie potwierdzają przybycia, obrączek nie mamy dalej, bo nam źle zamówili i poszły do zrobienia od nowa, nic o nich nie słychać.
Także "same dobre rzeczy".
Zaczynam się bać tego wszystkiego

Cytat:
Mam pytanie ile kosztował Was organista? cennik naszego ściął mnie z nóg i jestem ciekawa, czy w innych tarnowskich parafiach jest podobnie.
150 zł

Cytat:
Napisane przez Kingunia87 Pokaż wiadomość
Jak się Wam podoba moja nowa koncepcja na fryzurę ślubną? Jestem właśnie po jedniej z próbnych i jest to tylko "prowizorka"bez lakieru itp...załączam zdjęcia i czekam na opinie
Ładnie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:31   #2534
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niu882 Pokaż wiadomość
a jaka to parafia?
os.koszyckie
Stary 2012-07-30, 17:55   #2535
slubienka
Raczkowanie

[QUOTE=Monika00883;3558171 8]Na ul. Św. Filipa niestety nie pamiętam już teraz jaki numer. Wiem, że wchodzi się w bramę i w podwórku jest salon. Oczywiście mówię uczciwie, że ja nie mam doświadczeń z tym salonem dwie moje znajome tam szyły sukienki jedna jest zadowolona a druga tragicznie rozczarowana do tego stopnia, że kupowała drugą sukienkę.[/QUOTE]

Ulala No ale dzięki

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona7777 Pokaż wiadomość
Tez kiedys myslalam o tym salonie, ale po przeczytaniu opini zrezygnowalam
Uwielbiam to forum
slubienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:13   #2536
masija
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Jestem nowa ale coś czuję, że zagoszczę u Was na dłużej

Od raazu przychodzę z pytaniem
Chcielibyśmy z TŻtem wziąć ślub w nast. roku. Tylko jest duże ALE-czy znajdziemy salę?
Boję się, że nie.
Planuję jutro dzwonić i się dowiadywać (Roma, Marion) ale chciałam się dowiedzieć czy może Wy coś o tym wiecie? Lub chociaż z doświadczenia-czy jest szansa znalezienia terminu? Nawet do października?

Pozdrawiam

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:26   #2537
Nutkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Chcielibyśmy z TŻtem wziąć ślub w nast. roku. Tylko jest duże ALE-czy znajdziemy salę?
Boję się, że nie.
Planuję jutro dzwonić i się dowiadywać (Roma, Marion) ale chciałam się dowiedzieć czy może Wy coś o tym wiecie? Lub chociaż z doświadczenia-czy jest szansa znalezienia terminu? Nawet do października?

Pozdrawiam
Do odsprzedania są (chyba jeszcze są):
- Szczepanowice Termin 13.07.2013
- Janowice stara część Termin 06.07.2013
- Hotel Tarnovia 13.07.2013

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:41   #2538
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Do odsprzedania są (chyba jeszcze są):
- Szczepanowice Termin 13.07.2013
- Janowice stara część Termin 06.07.2013
- Hotel Tarnovia 13.07.2013
Odsprzedania czy normalnie do zarezerwowania w tych miejscach?
A mogę wiedzieć skąd wiesz?

Kurcze, nie chcę nigdzie poza Tarnowem.
Myślałam nad Romą, Marionem i Tarnovią.
W Romie miał brat i jedynym minusem jest orkiestra, i że nie da się jej zmienić
O Marionie mam opinię od kosmetyczki której mówiła klientka, że strasznie kradną jedzenie
A o Tarnovii że w porządku

Wesele będzie (licząc po weselu brata) ok 180 osób. Zapraszając wszystkich (z dziećmi kuzynów, etc. etc.) Ale pewnie nie przyjdzie trochę, więc..

Jak myślicie, jest szansa na znalezienie jeszcze sali na nast. rok?

Stary 2012-08-01, 09:32   #2539
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny

Boję się, że nie.

Pozdrawiam
Hej My rezerwowaliśmy w grudniu, i w grudniu też szukałam. Powiem Ci, że może być ciężko. Mamy w Marionie i z tego co pamiętam to było coś wolnego na lipiec, my wybraliśmy wrzesień. Musiałabyś podzwonić
A najprędzej to pewnie poszukaj na TARNOWIAKU do odkupienia termin- zwykle po prostu oddaje się kwotę zaliczki i termin jest Wasz.

A co do Marionu to ja słyszałam same pozytywne opinie
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:34   #2540
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Hej My rezerwowaliśmy w grudniu, i w grudniu też szukałam. Powiem Ci, że może być ciężko. Mamy w Marionie i z tego co pamiętam to było coś wolnego na lipiec, my wybraliśmy wrzesień. Musiałabyś podzwonić
A najprędzej to pewnie poszukaj na TARNOWIAKU do odkupienia termin- zwykle po prostu oddaje się kwotę zaliczki i termin jest Wasz.

A co do Marionu to ja słyszałam same pozytywne opinie
Dzisiaj będę dzwoniła
Zrobiłam już sobie listę:
Roma
Marion
Tarnovia
Szczepanowice
Hotel Dunajec

Boję się trochę na Tarnowiaku...

Stary 2012-08-01, 09:36   #2541
asia_28w
Zakorzenienie

W Romie miałam studniówkę i Boże...nigdy w życiu tej orkiestryZepsuli zabawę.

A co do Tarnowii to może będą jakieś miejsca, bo tam jednak jest drożej niż w innych miejscach

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

A może Dworek Modrzewiowy?
Stary 2012-08-01, 09:37   #2542
masija
Zakorzenienie

Cytat:
W Romie miałam studniówkę i Boże...nigdy w życiu tej orkiestryZepsuli zabawę.

A co do Tarnowii to może będą jakieś miejsca, bo tam jednak jest drożej niż w innych miejscach
A nie wiesz może jakie ceny mniej więcej?

Ech, strasznie bym chciała znaleźć salę, ale coś czuję, że nie będzie tak łatwo A nie chcemy czekać 2 lat..:/

A wcześniej nie myśleliśmy o tym, bo jakieś 5 dni temu się zaręczyliśmy :0

W Dworku M. jest drogo podobno strasznie .

Stary 2012-08-01, 09:53   #2543
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiesz może jakie ceny mniej więcej?

Ech, strasznie bym chciała znaleźć salę, ale coś czuję, że nie będzie tak łatwo A nie chcemy czekać 2 lat..:/

A wcześniej nie myśleliśmy o tym, bo jakieś 5 dni temu się zaręczyliśmy :0

W Dworku M. jest drogo podobno strasznie .
W Dworku jest taniej niż w TarnowiiZwłaszcza przy takiej liczbie gości jaką masz. 190 zl/os. Bo w Dworku jest wymóg 120 osób, gdybyś tyle nie miała, to za każdą brakującą osobę trzeba zapłacić bodajże 50 zł. Dlatego zrezygnowaliśmy bo my będziemy mieć może kolo 90-100.

W Tarnowii powiedzieli mi, że mają kilka pakietów, 220, 240 zl/os.

W Marionie przy tej ilości osób 180 albo 170zl/os.

Najtaniej jest w Dunajcu, chyba 160 zl/os. Ale tam jest chyba niezbyt duży parkiet i płytki są więc może być ślisko podczas tanczenia.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

A jak tak bardzo nie zależy Wam na dacie to myślę, że na miesiące: kwiecień, maj, październik, to powinniście coś znaleźć
Musisz podzwonić i popytać, bo na te miesiące mogą być też jakieś zniżki w lokalach
Stary 2012-08-01, 10:13   #2544
masija
Zakorzenienie

Cytat:
W Dworku jest taniej niż w TarnowiiZwłaszcza przy takiej liczbie gości jaką masz. 190 zl/os. Bo w Dworku jest wymóg 120 osób, gdybyś tyle nie miała, to za każdą brakującą osobę trzeba zapłacić bodajże 50 zł. Dlatego zrezygnowaliśmy bo my będziemy mieć może kolo 90-100.

W Tarnowii powiedzieli mi, że mają kilka pakietów, 220, 240 zl/os.

W Marionie przy tej ilości osób 180 albo 170zl/os.

Najtaniej jest w Dunajcu, chyba 160 zl/os. Ale tam jest chyba niezbyt duży parkiet i płytki są więc może być ślisko podczas tanczenia.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

A jak tak bardzo nie zależy Wam na dacie to myślę, że na miesiące: kwiecień, maj, październik, to powinniście coś znaleźć
Musisz podzwonić i popytać, bo na te miesiące mogą być też jakieś zniżki w lokalach
No to faktycznie drogo w Tarnovii. Dzwoniłam tam i mają duuużo wolnych terminów. Ale za drogo, faktycznie...

W MArionie tj. mówisz- 180zł.

Nie wiem gdzie jeszcze dzwonić, żeby była sala na tyle osób ale nie ceny jak z kosmosu:/

Stary 2012-08-01, 10:27   #2545
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie drogo w Tarnovii. Dzwoniłam tam i mają duuużo wolnych terminów. Ale za drogo, faktycznie...

W MArionie tj. mówisz- 180zł.

Nie wiem gdzie jeszcze dzwonić, żeby była sala na tyle osób ale nie ceny jak z kosmosu:/
A Tarnowianka ? Ja proponuje dworek modrzewiowy bo tam juz za to 190 zl masz juz wszystko oprocz ciast i tortu oraz alkoholu. ALe stoly wiejskie szwedzkie owoce picie bez ograniczen
Stary 2012-08-01, 10:41   #2546
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
A Tarnowianka ? Ja proponuje dworek modrzewiowy bo tam juz za to 190 zl masz juz wszystko oprocz ciast i tortu oraz alkoholu. ALe stoly wiejskie szwedzkie owoce picie bez ograniczen
Hm. to może pomyślę o tym. Ale znowu mam ze sprawdzonego źródła, żeby jednak tam nie robić ze względu na Panią manager...

A spodobał mi się Taurus. I opinie też miłe

Stary 2012-08-01, 10:42   #2547
ptysiakm
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczyny

Boję się, że nie.

Pozdrawiam
My rezerwowaliśmy w tamtym roku w lipcu na sierpień tego roku w Bristolu i jakoś nie było problemu ogólnie z salą, bo patrzyliśmy w wielu miejscach. Problem pojawił się żeby zgrać później fotografa i zespół na jeden termin
ptysiakm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:54   #2548
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Hm. to może pomyślę o tym. Ale znowu mam ze sprawdzonego źródła, żeby jednak tam nie robić ze względu na Panią manager...

A spodobał mi się Taurus. I opinie też miłe
W Taurusie chyba nie ma miejsc? Bo jak w grudniu dzwoniłam to cienko było z terminami i chyba też ponad 200 zł.
W Marionie jakie mają wolne terminy? W tym 180 zl jest juz tort i placki, napoje, obiad + 3 cieple dania, owoce. Takze sporo Niektore lokale sa tansze, ale jak trzeba dokupic tort i ciasta to prawie na jedno wychodzi.
Stary 2012-08-01, 11:09   #2549
masija
Zakorzenienie

Cytat:
W Taurusie chyba nie ma miejsc? Bo jak w grudniu dzwoniłam to cienko było z terminami i chyba też ponad 200 zł.
W Marionie jakie mają wolne terminy? W tym 180 zl jest juz tort i placki, napoje, obiad + 3 cieple dania, owoce. Takze sporo Niektore lokale sa tansze, ale jak trzeba dokupic tort i ciasta to prawie na jedno wychodzi.
Będę zaraz dzwoniła do Taurusa do się dopytam
Drogo-200zł.
Oj, nie pamiętam dokładnie bo umówiłam się z Panią na oglądanie sali i będę już się na miejscu jeszcze raz pytała, ale było chyba w kwietniu i wrześniu(?) Jak chcesz to napiszę Ci po oglądaniu

A wiesz coś może więcej o Marionie?
Placki i tort są dobre? W porządku wszystko?
I napoje na jakiej zasadzie? Ile się wypije tyle płaci czy kupuje się od razu ile sztuk chcemy?

Nie myślałam, że aż tak drogo jest w lokalach w Tarnowie. Naprawdę, przerażające ceny:/

Stary 2012-08-01, 11:14   #2550
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny

Boję się, że nie.

Pozdrawiam
A może tutaj,niedawno otwarty lokal KARDAMON,z galerii widać że całkiem przyjemnie i ładnie.Sala do 200 osób.
http://www.hotel-kardamon.pl/index.html

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości