|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej.Ja ledwo pacze na oczy,masakra.Wczoraj się schlałam i dziś mam karę
Co do żarełka to tragedia 2 grahamki i kilka Laysów.Zabijcie mnie!!!Heroine dzięki,dooope mam po dzisiejszym mierzeniu 93cm.
Reddsy są w Żabce za 2.99zł. ![]() Wcinam parówkę z Sokołowa (93%) i pół grahamki z pomidorem,ble...
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej
![]() U mnie dziś ładna pogoda, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej ![]() Na wadze dziś 49,0 kg ale co się dziwić jak na wieczór wpadła zapiekanka ![]() Losing a wiesz, że ja też ostatnio się zastanawiałam nad utrzymywaniem 49kg w zeszłym roku udało mi się schudnąć do 47kg i to utrzymywałam przez całe wakacje, później przytyłam 1kg teraz drugie i w sumie dobrze czuję się w swoim ciele i nie mam jakiegoś parcia, żeby chudnąć ![]() Cyndy kochana najważniejsze to uwierzyć w siebie! Nie możesz przejmować się tym doopkiem, sama wiesz, że podjęłaś dobrą decyzję rozstając się z nim i musisz teraz być twarda, nie pokazuj mu, że Ci zależy i nie dawaj kolejnej szansy. Jesteś piękna i mądra i na pewno znajdziesz jeszcze tego jedynego A co do ćwiczeń to mi też ciężko jest się zmusić, teraz już chyba od 2 miesięcy nie ćwiczę wcale i za cholerę nie mogę się znów zmusić Zoska ulala jaka wypiękniona ja też muszę dziś trochę porobić koło siebie pazurki wypiłować, nogi ogolić, zrobić peeling itp ![]() Heroine haha sama śmigaj po browarka do Biedry ![]() Miłego dnia kochane Dziękuję za kliki
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
cindy według mnie powinnaś zmienić podejście do życia. Jeśli bedziesz narzekac to na pewno nie będzie lepiej. Sory ale według mnie powinnas się wziąść w garść i zachowywac sie jak HOP
hehhehe czerp radośc z drobnych rzeczy, umwiaj sie z koleżankami wychodzi gdzies i bedzie lepiej
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
zooska czasem sie zdarza zaspanie
![]() ![]() heroine to dobrze i oczywiscie klikam w konkursie ![]() lisa gratuluje nowej pracy!!! ![]() ![]() ![]() medzik klikammm dzisiaj na sniadanko jogurt waniliowy 0.1% z platkami+kawa dr.sniadanko jogurt owocowy na obiadek cos wymysle jak wroce z pracy,ale moze ugotuje sobie kalafiorka z mieskiem na parze ![]() uciekam do pracy, milego dnia dziewczynki!!!
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' Edytowane przez madzia6245 Czas edycji: 2012-08-01 o 09:41 |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez.. I to nei po lebkach tylko dokladnie
![]() Boshhh.. zytam i czyttam i nadrobic nei moge![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ![]()
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
madzia6245 gratuluje spadku
) brawo!!
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zawsze wysłuchamy nie jest Ciebie wart powinnaś być dumna nie przejmuj się tym głupkiem; powiedziałaś A to powiedz i B ![]() Co do wyjazdu, to nawet się nie zastanawiaj! Pakuj walizki i jedź! Nie pożałujesz na pewno zarobisz trochę kasy i podszkolisz język Do zobaczenia! szalonej zabawy! no i nie przesadzaj tam z piciem buuuziaki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
to nie wiedziałam nic o tym starszym w Polsce mieszkają? Fajnie, że masz takiego małego braciszka Jeszcze zostanie na dłużej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też się kłócimy o pierdoły masze kłótnie są the best i jesteśmy oboje uparci, że ciężko nam dojść do jakiegoś kompromisu ehh ![]() Cytat:
też mieli porę na zakwaterowanie no ale cóż, taki urok pracy w hotelu przyjdziesz z pracy to padniesz jak mucha ![]() Cytat:
brak słów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On mieszka w Niemczech z Żona i dziećmi bo tam pracuje . "Ojciec" Mój założył tam firme która teraz dobrze rozkręciła sie i Brat pracuje u Niego i dlatego tam przenieśli się na święta wracają , wakacje i mama do Nich jeździ . Ja nigdy nie byłam ![]() dlatego że ja nie Mam dobrego kontaktu z Ojcem . Nie widziałam go od małego zawsze wyjeżdżał do Niemiec i tam siedział w końcu się dorobił . Może to dziwne ale nie traktuje go jako Ojca tylko jako obcego mi człowieka i dogadać sie nie umie z Nim ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
murzyni hahah ![]() te małe to słodziaki !!
|
||
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ja wstalam ok 9, zjadlam sniadanko, własnie skonczyłam skalpel, po tych cwiczeniach serio mamusmiech na ustach wprawdzie nogi mi wysiadają, ale bedzie lepiej. na sniadanko owsianka z jabłkiem na mleku, poki co na reszte nie mam pomysłu. Nie wiem czemu, ale ostatnio mimo ze mam wyliczone te ok 1000-1200 kcal to wydaje mi sie ze baardzo duzo jem :/ http://www.youtube.com/watch?v=obdd31Q9PqA - cos na motywacje dla wszystkich leniow ![]() zelka, masakre masz w tej pracy O_O ale przynajmneij zarobki masz pewno lepsze niz w PL, plus jak sama mowisz, niedlugo urlop trzymaj sie tam i nie zasypiaj! ![]() zooska, do poniedzialku znalazlam te cwiczenia dla Ciebie na yt przy okazji, własnie jak sobie puszcałam motywację Na kanale tej laski jest duzo fajnych ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oRUWu4BQj0I mam nadzieje, ze do poniedziałku sie to nie zgubi w morzu wiadomości ![]() Monia, wiecej zdjec żądam!! ![]() milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- S_Candall , przyjmiesz mnie do znajomcych?
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
S_Candall śmieszy Mnie Twoje zachowanie !! I teraz mam pewność że to nie Twoje zdjęcia ;]] napisałam co myślałam a Ty usunęłaś Mnie ze znajomych . To nic płakać nie będę . Ale powiem Ci jedno nie nawiedzę gdy ktoś kradnie fotki a Twoje takie własne są jeśli się mylę to czemu nie udowodnisz mi ? Brak słów do takich osób
|
|
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śmignę po pracy
mam nadzieję, że będą w mojej biedronce! ![]() Cytat:
super spadek! dziękuję za kliki ![]() Cytat:
Cytat:
dziwna sprawa już raz mieliśmy koleżankę co podawała nie swoje zdjęcia
|
|||
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Heroine nieee, ja w knajpie dziękuje bardzo za rady Są dla mnie bardzo cenne a z przytyciem to strasznie ciężko, żeby mięśnie powiekszyć to pasowałoby miec dodatni bilans energetyczny, no a jak mam dodatni, to oczywiscie sadło się tworzy, więc tak źle i tak niedobrze A fastfoodów to i tak nie jadam raczej więc nie będzie prolemu A te moje nogi to w lustrze jakoś wyglądają mi ok, ale jak zobaczyłam te wczorajsze fotki, to trochę patyczane Wrzuce Wam potem jakieś przykładowe zdjęcie ![]() Zelka no to fajnie, że już końcówka Ale przynajmniej kasy Ci trochę wpadło Ja też właśnie miałam wątpliwości co do zdjęć S_Candall i bardzo możliwe, że słuszne ![]() Medzik no ja właśnie najlepiej się czuje z moimi nogami jak mam tak 53 kg, a z brzuchem jak mam 48 kg bo właśnie jak mam 48 kg to brzuch fajny ale nogi za chude, a jak nogi spoko to brzuch za gruby
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jestem pewna na 99% że Jej zdjęcia też dlatego usunęła Mnie ze znajomych jak to napisałam ? dziwne nie . Jeśli się mylę czemu nie udowodni ? nie pokaże innej fotki ? czemu mi nie napisze nie wyjaśni ? póki co dla Mnie fejk skoro wyjaśnić nie chce ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ja wątpliwości nie mam . Wiesz tylko ja napisałam a Ona nagle usunęła Mnie ze znajomych po jej zdjęciach widać że to nie Jej innych nabrać może mnie nie ![]() ja wiem że to jakieś zagranicznej dziewuszki zdjęcia bo na necie ich jest pełno ale właśnie tej co Ona ma nie widzę więc mogła z jakieś strony wziąśc / czy blogu
|
||
|
|
|
#1095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja też jej pytałam czy to na pewno jej zdjęcia, nie odpisała nic na ten temat, więc zasiała ziarnko wątpliwości Z resztą osoba z taką figurą raczej nie ma co szukać na wątku o odchudzaniu ![]() Dodałam fotki do albumu, więc obczajcie te moje nożęta tylko proszę się nie śmiać ze zdjęć, bo były robione w trakcie wydurniania się
|
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie jej zdjęcia ) ale cóż głupota ludzka nie zna granic . Mnie przynajmniej nie oszukała bo ja widzę po samych zdjęciach że to nie Jej ) a teraz nawet sie nie broni ani nic . Nie odpisała nawet na Mojego posta !!---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() cudowne ciało masz ! i te nogi ahhh
|
||
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie te nogi mi się wydają zbyt patyczane poczekam na reszte opinii, czy przytyć 2 kg i ważyć 50 kg, czy zostać przy 48 kg Proszę o SZCZERE opinie |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Pipson
Zelka Dziecko,bawi mnie Twoje zachowanie i ja nie musze nikomu nic udowadniać-naprawdę czy Ci się to podoba,czy nie.No,a że Ty myślisz inaczej to oczywiście masz do tego prawo
I tyle mam do powiedzenia w tym temacie
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
Losing, swietne nogi masz!! Mysle, ze nie za chude, zgrabne, szczuple, ja o takich marze
i to szceera opinia! i pieeknie masz wlosy na dodatek
|
|
#1101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wstydzisz sie Siebie ? napisałam prawdę a Ty usuwasz ze znajomych zaraz hahahahahahah ;]] DZiewczyno kradzież zdjęć jest karalna widać szukasz problemu zastanów sie nad tym co robisz bo póżniej może być za póżno |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo aż mnie śmieszy że kradzież zdjęć ![]() ale cóż głupota ludzka nie zna granic ;]] Fejk Fejkiem zostanie ![]() |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
S_candall, jeśli to faktycznie Twoje fotki, to zazdroszcze urody i figury, nie chudnij już!!
![]() Nie mam w zwyczaju kogoś oskarżać, bo unikam jakichkolwiek konfliktów jak ognia, ale moim zdaniem jest spora różnica między zdjęciem w rozowym kostiumie a innymi - i nie w samej figurze, co w budowie ciała - na zdjeciu w kostiumie zebra zaraz pod biustem sa bardzo waskie, a na reszcie juz tak nie. Może sugeruję się po prostu zdaniem dziewczyn, ale dla mnie tak jest. Nie musisz nikomu nic udowadniać, to nie sąd! ale nie widzę problemu w tym, zebyś zrobiła sobie jakąkolwiek fotkę a w rece trzymała kartkę z dzisiejszą datą np, na pewno rozwieje to watpliwosci dziewczyn )
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
S_candall, rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale z łaski swojej nie wyzywaj dziewczyn od dzieci - sadzac po figurze i buzi to nie masz 50tki, a my jesteśmy tutaj w wiekszości dorosłe. możemy rozwiazywać konflikty bez obrzucania się błotem i śmiesznymi wyzwiskami.
|
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie jestem kłótliwa ale nie pozwolę też posługiwać sie kogoś zdjęciami jeśli to jej przeproszę ja ( chodź wątpię że jej ) Chciałam by tylko pokazała mi że to nie jej zrobiła / udowodniła obojętnie co ale cóż nie to nie ;]
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
Wracając do wątku, to ile macie dziewczyny w łydce? bo ja mam prawie 40 cm w najgruszbym miejscu, troche się przeraziłam :/
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Ogłaszam koniec tematu
![]() ![]() ! Napisałam co myślałam Wy myślcie co chcecie ![]()
|
|
|
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Co do żarełka to tragedia 2 grahamki i kilka Laysów.Zabijcie mnie!!!
52,5kg. 51 50 49 

nie jest Ciebie wart
zarobisz trochę kasy i podszkolisz język 

też mieli porę na zakwaterowanie

dziwna sprawa
a z przytyciem to strasznie ciężko, żeby mięśnie powiekszyć to pasowałoby miec dodatni bilans energetyczny, no a jak mam dodatni, to oczywiscie sadło się tworzy, więc tak źle i tak niedobrze