Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 09:32   #1081
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej.Ja ledwo pacze na oczy,masakra.Wczoraj się schlałam i dziś mam karę Co do żarełka to tragedia 2 grahamki i kilka Laysów.Zabijcie mnie!!!
Heroine dzięki,dooope mam po dzisiejszym mierzeniu 93cm.
Reddsy są w Żabce za 2.99zł.
Wcinam parówkę z Sokołowa (93%) i pół grahamki z pomidorem,ble...
Stary 2012-08-01, 09:32   #1082
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej
U mnie dziś ładna pogoda, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej może wybierzemy się z Tż na basen
Na wadze dziś 49,0 kg ale co się dziwić jak na wieczór wpadła zapiekanka

Losing a wiesz, że ja też ostatnio się zastanawiałam nad utrzymywaniem 49kg w zeszłym roku udało mi się schudnąć do 47kg i to utrzymywałam przez całe wakacje, później przytyłam 1kg teraz drugie i w sumie dobrze czuję się w swoim ciele i nie mam jakiegoś parcia, żeby chudnąć
Cyndy kochana najważniejsze to uwierzyć w siebie! Nie możesz przejmować się tym doopkiem, sama wiesz, że podjęłaś dobrą decyzję rozstając się z nim i musisz teraz być twarda, nie pokazuj mu, że Ci zależy i nie dawaj kolejnej szansy. Jesteś piękna i mądra i na pewno znajdziesz jeszcze tego jedynego
A co do ćwiczeń to mi też ciężko jest się zmusić, teraz już chyba od 2 miesięcy nie ćwiczę wcale i za cholerę nie mogę się znów zmusić Chyba dopiero jak z Niemiec wrócę, czyli w listopadzie to znów zacznę ćwiczyć.

Zoska ulala jaka wypiękniona ja też muszę dziś trochę porobić koło siebie pazurki wypiłować, nogi ogolić, zrobić peeling itp

Heroine haha sama śmigaj po browarka do Biedry

Miłego dnia kochane
Dziękuję za kliki
Stary 2012-08-01, 09:37   #1083
mielnus
Wtajemniczenie

cindy według mnie powinnaś zmienić podejście do życia. Jeśli bedziesz narzekac to na pewno nie będzie lepiej. Sory ale według mnie powinnas się wziąść w garść i zachowywac sie jak HOP hehhehe czerp radośc z drobnych rzeczy, umwiaj sie z koleżankami wychodzi gdzies i bedzie lepiej
Stary 2012-08-01, 09:39   #1084
madzia6245
Raczkowanie

zooska czasem sie zdarza zaspanie to musisz w koncu odpoczac i porzadnie sie wyspac!!!

heroine to dobrze dzisiaj weszlam na wage i -1kg!!! a w piatek minie jak nie biegam tydzien,a waga zaczela spadac,bo mialam zastuj
i oczywiscie klikam w konkursie

lisa gratuluje nowej pracy!!!

medzik klikammm

dzisiaj na sniadanko jogurt waniliowy 0.1% z platkami+kawa
dr.sniadanko jogurt owocowy
na obiadek cos wymysle jak wroce z pracy,ale moze ugotuje sobie kalafiorka z mieskiem na parze

uciekam do pracy, milego dnia dziewczynki!!!

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''

Edytowane przez madzia6245
Czas edycji: 2012-08-01 o 09:41
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:51   #1085
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia, ja przeczytałam!
Ja tez.. I to nei po lebkach tylko dokladnie Boshhh.. zytam i czyttam i nadrobic nei moge

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Nie xD
Kochanie...ja jedę na woodstock a nie do mamusi
Hahaha!! Usmiałam się
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:09   #1086
mielnus
Wtajemniczenie

madzia6245 gratuluje spadku ) brawo!!
Stary 2012-08-01, 10:14   #1087
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Powiem wam dziewczyny, że dopada mnie załamka. Moje życie jest bez sensu. Tęsknię za ex TŻ. Wiem, wiem to był totalny burak, wiem też że dawłam mu masę szans i ich nie wykorzystał i że do tej samej wody się dwa razy nie wchodzi... ja weszłam już ze 100 razy i z tym samym negatywnym skutkiem. Jestem beznadziejna, niedowartościowana, brak mi pewności siebie.
Ogólnie uważam siebie za niewypał. Wiem, że zdałam ciężkie studia, obroniłam licencjata- spełniłam swój cel i marzenie, i powinnam być z siebie dumna. Wiem, że ludzie uważają, że jestem ładna, mądra, inteligentna. Natomiast ja sama tak nie uważam. Czuję się głupia, brzydka itd. Kolesie się na mnie gapią, ale żaden nie podejdzie i nie powie " hej! może byśmy poszli na kawę?". Czuję, że będę długo sama.
Nudzi mi się w domu. Kompletnie nic nie robię. Siedzę na kompie, śpię, oglądam tv. Ehhh beznadzieja.
Nienawidzę swojej pracy, a raczej ludzi którzy tam pracują.
Sory, że tak zamulam, ale aż mi się płakać chcę. Czemu ja muszę mieć takie z..ebane życie? Nic mi nie wychodzi. W pracy du.a, z uczuciami du.a...
Chcę wyjechać na Au Pair do Londynu. Ma ktoś może jakieś doświadczenia? Moje koleżanki chwaliły. Ja chcę jechać żeby podszkolić angielski, tak że jak wrócę za rok, pójdę na tłumacza i zdam egzamin państwowy bez problemu (75% osób nie zdaje).
To by była wielka przygoda dla mnie, może poznam jakiś fajnych ludzi. Mam kolegę w Londynie. I widzę, że jedna z was też jest w Londynie. Jak tam jest?? Podoba Ci się?
Jak mi się spodoba jako Au Pair to za rok może jeszcze do Stanów pojadę... może... nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Nie ogarniam

Sory za smuty musiałam się wygadać.
Cindy, gadaj nam tu ile chcesz my zawsze wysłuchamy wiesz co, to normalne, że tęsknisz za czymś co trwało 6 lat. To długi okres czasu i nie można go ot tak o wyrzucić z pamięci. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko i jaki smutek Cię ogarnia ale popatrz na to względem plusów i minusów. Widzisz jak Cię traktował, nie zmienił się przez te lata... nie starał się o Ciebie... pisze teraz? Żal mu tego co się stało? nie jest Ciebie wart jesteś mądrą dziewczyną, skończyłaś bardzo ciężkie studia powinnaś być dumna nie przejmuj się tym głupkiem; powiedziałaś A to powiedz i B zobaczysz, że ułożysz sobie życie na nowo i w najmniej oczekiwanym momencie spotkasz Kogoś kto na Ciebie zasługuje

Co do wyjazdu, to nawet się nie zastanawiaj! Pakuj walizki i jedź! Nie pożałujesz na pewno zarobisz trochę kasy i podszkolisz język

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Żegnam się, ide spać W końcu o 5 pobudka
Do zobaczenia! szalonej zabawy! no i nie przesadzaj tam z piciem buuuziaki!

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
taaa ja mam 2 braci !! 1 jest w tym roku od września pójdzie do 2 klasy będzie miał komunie 2 brat jest starszy o rok ma żone i 2 dzieci hahahahah 2 śliczne córeczki a Ten Mały to Mój Gamoń dzień w dzień dzwoni do Mnie kiedy ma się już pakować do Mnie bo przyjeżdża na tydzień On by tylko całował i grał w siatkę lub piłkę
A teściowa bezrobotna i powiedziała że do Polski sie Jej nie śpieszy !! haha nie no myślę że koło 10 sierpnia ma bilet ale może prze bukować go
Aaaaa to nie wiedziałam nic o tym starszym w Polsce mieszkają?
Fajnie, że masz takiego małego braciszka widać, że Cię bardzo kocha skoro nie może się doczekać aż do Ciebie przyleci

Jeszcze zostanie na dłużej niech Wam obiady chociaż gotuje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:20   #1088
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
witam z rana

Wczoraj byłam u mojego TZ, pojechaliśmy na zakupy i do kina. NIestety skończyło sie na zakupach bo w kinie, jak co wtorek, wszystko pozajmowane, masakra jakaś. Pokłóciłam sie z TŻ o bluzki. Na siłę chce mnie uszcześliwiać i zamiast jedenj to kupił mi dwie. Zrobiłam mu scene że nie oszczedza, pokłóciliśmy się. Poźniej wrócilismy do niego nieodzywając się w aucie do siebie. Tylko mi powiedział że ma już tego dosyć. Ja odjechałam i tylko powiedziałam "cześc", on za mna pojechał i się uśmiechnął i znowu było wszystko jak przedtem. Pojechaliśmy nad Turawe i siedzieliśmy kilka godzin na wałach w pełni księzyca Dzisiaj rano zrobił mi sniadanie do łóżka (kanapki z ciemnego chlebka z szynką i serkiem żółtym). Często się kłócimy o pierdoły... a i tak bez siebie nie potrafimy żyć. Dziwna sprawa... Ja jestem uparta i on. Ta akcja w sklepie to normalnie śmiechu warte było. Jeden przed drugim nie chce ulec poprostu...
Obydwoje widzę, że niezłe gagatki jesteście my też się kłócimy o pierdoły masze kłótnie są the best jakby ktoś nas z boku posłuchał, to by pomyślał, że jesteśmy równo stuknięci ale my tak się kochamy i jesteśmy oboje uparci, że ciężko nam dojść do jakiegoś kompromisu ehh

Cytat:
Witam ja za nie długo kończę prace w końcu !! bo dziś spałam tylko 2 godziny w pracy bo przyjechali goście hotelowi o 3 myślałam że im coś zrobię ! i do rana chodzili ciągle do Mnie i o wszystko pytali a ja jak głupia latałam po hotelu i im pokazywałam co gdzie jest . Także sen mi sie marzy ! Chyba od piątku do niedzieli będę spać jak mi TŻ pozwoli pociesza Mnie że po Igrzyskach urlopik mam dłuższy !!
O ludzie też mieli porę na zakwaterowanie no ale cóż, taki urok pracy w hotelu przyjdziesz z pracy to padniesz jak mucha

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
jeszcze tak wq**** z rana ze masakra;/ przychodzimy do pracy na 8 a tu drzwi zamkniete nikogo nie ma;/ nikt z szefostwa tel nie odbiera;/ po 9 dopiero przyszedl laskawi o i otworzyl...No k**** totalny brak szacunku dla pracownikow!! wymagaja a od siebie nic nie potrafia dac ;/ nawet punktualnie biura otworzyc o reszcie nie wspomne
brak słów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-01, 10:28   #1089
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Aaaaa to nie wiedziałam nic o tym starszym w Polsce mieszkają?
Fajnie, że masz takiego małego braciszka widać, że Cię bardzo kocha skoro nie może się doczekać aż do Ciebie przyleci

Jeszcze zostanie na dłużej niech Wam obiady chociaż gotuje
wiesz co ja z tym starszym bardzo słaby kontakt mam On mieszka w Niemczech z Żona i dziećmi bo tam pracuje . "Ojciec" Mój założył tam firme która teraz dobrze rozkręciła sie i Brat pracuje u Niego i dlatego tam przenieśli się na święta wracają , wakacje i mama do Nich jeździ . Ja nigdy nie byłam dlatego że ja nie Mam dobrego kontaktu z Ojcem . Nie widziałam go od małego zawsze wyjeżdżał do Niemiec i tam siedział w końcu się dorobił . Może to dziwne ale nie traktuje go jako Ojca tylko jako obcego mi człowieka i dogadać sie nie umie z Nim

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
O ludzie też mieli porę na zakwaterowanie no ale cóż, taki urok pracy w hotelu przyjdziesz z pracy to padniesz jak mucha
taa i to rodzina z 3 dzieci murzyni hahah te małe to słodziaki !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:32   #1090
pipson
Zadomowienie

dzien dobry

ja wstalam ok 9, zjadlam sniadanko, własnie skonczyłam skalpel, po tych cwiczeniach serio mamusmiech na ustach wprawdzie nogi mi wysiadają, ale bedzie lepiej.

na sniadanko owsianka z jabłkiem na mleku, poki co na reszte nie mam pomysłu.

Nie wiem czemu, ale ostatnio mimo ze mam wyliczone te ok 1000-1200 kcal to wydaje mi sie ze baardzo duzo jem :/

http://www.youtube.com/watch?v=obdd31Q9PqA - cos na motywacje dla wszystkich leniow

zelka
, masakre masz w tej pracy O_O ale przynajmneij zarobki masz pewno lepsze niz w PL, plus jak sama mowisz, niedlugo urlop trzymaj sie tam i nie zasypiaj!

zooska, do poniedzialku znalazlam te cwiczenia dla Ciebie na yt przy okazji, własnie jak sobie puszcałam motywację Na kanale tej laski jest duzo fajnych
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oRUWu4BQj0I
mam nadzieje, ze do poniedziałku sie to nie zgubi w morzu wiadomości

Monia
, wiecej zdjec żądam!!

milego dnia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

S_Candall , przyjmiesz mnie do znajomcych?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:39   #1091
zelka9o
Zadomowienie

S_Candall śmieszy Mnie Twoje zachowanie !! I teraz mam pewność że to nie Twoje zdjęcia ;]] napisałam co myślałam a Ty usunęłaś Mnie ze znajomych . To nic płakać nie będę . Ale powiem Ci jedno nie nawiedzę gdy ktoś kradnie fotki a Twoje takie własne są jeśli się mylę to czemu nie udowodnisz mi ? Brak słów do takich osób
Stary 2012-08-01, 10:47   #1092
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine haha sama śmigaj po browarka do Biedry
Dzisiaj śmignę po pracy mam nadzieję, że będą w mojej biedronce!

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
heroine to dobrze dzisiaj weszlam na wage i -1kg!!! a w piatek minie jak nie biegam tydzien,a waga zaczela spadac,bo mialam zastuj
i oczywiscie klikam w konkursie
Brawo super spadek!
dziękuję za kliki

Cytat:
wiesz co ja z tym starszym bardzo słaby kontakt mam On mieszka w Niemczech z Żona i dziećmi bo tam pracuje . "Ojciec" Mój założył tam firme która teraz dobrze rozkręciła sie i Brat pracuje u Niego i dlatego tam przenieśli się na święta wracają , wakacje i mama do Nich jeździ . Ja nigdy nie byłam dlatego że ja nie Mam dobrego kontaktu z Ojcem . Nie widziałam go od małego zawsze wyjeżdżał do Niemiec i tam siedział w końcu się dorobił . Może to dziwne ale nie traktuje go jako Ojca tylko jako obcego mi człowieka i dogadać sie nie umie z Nim
Aha... rozumiem

Cytat:
S_Candall śmieszy Mnie Twoje zachowanie !! I teraz mam pewność że to nie Twoje zdjęcia ;]] napisałam co myślałam a Ty usunęłaś Mnie ze znajomych . To nic płakać nie będę . Ale powiem Ci jedno nie nawiedzę gdy ktoś kradnie fotki a Twoje takie własne są jeśli się mylę to czemu nie udowodnisz mi ? Brak słów do takich osób
A co zauważyłaś? dziwna sprawa już raz mieliśmy koleżankę co podawała nie swoje zdjęcia
Stary 2012-08-01, 10:52   #1093
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Heroine nieee, ja w knajpie dziękuje bardzo za rady Są dla mnie bardzo cenne właśnie tak pewnie zrobię, będę jeść więcej, tak jak Zoska mówi i do tego ćwiczyć, to może ,mnie tak nie obtłuści, do tego hula hop i może będzie a z przytyciem to strasznie ciężko, żeby mięśnie powiekszyć to pasowałoby miec dodatni bilans energetyczny, no a jak mam dodatni, to oczywiscie sadło się tworzy, więc tak źle i tak niedobrze A fastfoodów to i tak nie jadam raczej więc nie będzie prolemu A te moje nogi to w lustrze jakoś wyglądają mi ok, ale jak zobaczyłam te wczorajsze fotki, to trochę patyczane Wrzuce Wam potem jakieś przykładowe zdjęcie

Zelka no to fajnie, że już końcówka Ale przynajmniej kasy Ci trochę wpadło Ja też właśnie miałam wątpliwości co do zdjęć S_Candall i bardzo możliwe, że słuszne

Medzik no ja właśnie najlepiej się czuje z moimi nogami jak mam tak 53 kg, a z brzuchem jak mam 48 kg bo właśnie jak mam 48 kg to brzuch fajny ale nogi za chude, a jak nogi spoko to brzuch za gruby no i nie dogodzi... Dlatego nie wiem sama co mam robić, bo żadna waga mi do końca nie odpowiada
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:55   #1094
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A co zauważyłaś? dziwna sprawa już raz mieliśmy koleżankę co podawała nie swoje zdjęcia
wiem że była i zdemaskowałyśmy ją i jestem pewna na 99% że Jej zdjęcia też dlatego usunęła Mnie ze znajomych jak to napisałam ? dziwne nie przecież Jej nie obraziłam ani nic tylko napisałam co myślę . Jeśli się mylę czemu nie udowodni ? nie pokaże innej fotki ? czemu mi nie napisze nie wyjaśni ? póki co dla Mnie fejk skoro wyjaśnić nie chce

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość

Zelka no to fajnie, że już końcówka Ale przynajmniej kasy Ci trochę wpadło Ja też właśnie miałam wątpliwości co do zdjęć S_Candall i bardzo możliwe, że słuszne
ojj wpadło ja wątpliwości nie mam . Wiesz tylko ja napisałam a Ona nagle usunęła Mnie ze znajomych po jej zdjęciach widać że to nie Jej innych nabrać może mnie nie ja wiem że to jakieś zagranicznej dziewuszki zdjęcia bo na necie ich jest pełno ale właśnie tej co Ona ma nie widzę więc mogła z jakieś strony wziąśc / czy blogu
Stary 2012-08-01, 11:01   #1095
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
wiem że była i zdemaskowałyśmy ją i jestem pewna na 99% że Jej zdjęcia też dlatego usunęła Mnie ze znajomych jak to napisałam ? dziwne nie przecież Jej nie obraziłam ani nic tylko napisałam co myślę . Jeśli się mylę czemu nie udowodni ? nie pokaże innej fotki ? czemu mi nie napisze nie wyjaśni ? póki co dla Mnie fejk skoro wyjaśnić nie chce

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

ojj wpadło ja wątpliwości nie mam . Wiesz tylko ja napisałam a Ona nagle usunęła Mnie ze znajomych po jej zdjęciach widać że to nie Jej innych nabrać może mnie nie ja wiem że to jakieś zagranicznej dziewuszki zdjęcia bo na necie ich jest pełno ale właśnie tej co Ona ma nie widzę więc mogła z jakieś strony wziąśc / czy blogu

No ja też jej pytałam czy to na pewno jej zdjęcia, nie odpisała nic na ten temat, więc zasiała ziarnko wątpliwości Z resztą osoba z taką figurą raczej nie ma co szukać na wątku o odchudzaniu

Dodałam fotki do albumu, więc obczajcie te moje nożęta tylko proszę się nie śmiać ze zdjęć, bo były robione w trakcie wydurniania się
Stary 2012-08-01, 11:06   #1096
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No ja też jej pytałam czy to na pewno jej zdjęcia, nie odpisała nic na ten temat, więc zasiała ziarnko wątpliwości Z resztą osoba z taką figurą raczej nie ma co szukać na wątku o odchudzaniu
hahahaa czyli wszystko jasne to nie jej zdjęcia ) ale cóż głupota ludzka nie zna granic . Mnie przynajmniej nie oszukała bo ja widzę po samych zdjęciach że to nie Jej ) a teraz nawet sie nie broni ani nic . Nie odpisała nawet na Mojego posta !!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Dodałam fotki do albumu, więc obczajcie te moje nożęta tylko proszę się nie śmiać ze zdjęć, bo były robione w trakcie wydurniania się
jezu jaka śliczna !! cudowne ciało masz ! i te nogi ahhh
Stary 2012-08-01, 11:16   #1097
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
hahahaa czyli wszystko jasne to nie jej zdjęcia ) ale cóż głupota ludzka nie zna granic . Mnie przynajmniej nie oszukała bo ja widzę po samych zdjęciach że to nie Jej ) a teraz nawet sie nie broni ani nic . Nie odpisała nawet na Mojego posta !!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

jezu jaka śliczna !! cudowne ciało masz ! i te nogi ahhh
dziękuje Skarbie no właśnie te nogi mi się wydają zbyt patyczane poczekam na reszte opinii, czy przytyć 2 kg i ważyć 50 kg, czy zostać przy 48 kg Proszę o SZCZERE opinie
Stary 2012-08-01, 11:18   #1098
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje Skarbie no właśnie te nogi mi się wydają zbyt patyczane poczekam na reszte opinii, czy przytyć 2 kg i ważyć 50 kg, czy zostać przy 48 kg Proszę o SZCZERE opinie
fajne nogi masz cudownaśś jezuuuu ale niezle sie wyrobiłaś
Stary 2012-08-01, 11:25   #1099
S_Candall
Raczkowanie

Pipson
Zelka Dziecko,bawi mnie Twoje zachowanie i ja nie musze nikomu nic udowadniać-naprawdę czy Ci się to podoba,czy nie.No,a że Ty myślisz inaczej to oczywiście masz do tego prawo I tyle mam do powiedzenia w tym temacie
Stary 2012-08-01, 11:25   #1100
pipson
Zadomowienie

Losing, swietne nogi masz!! Mysle, ze nie za chude, zgrabne, szczuple, ja o takich marze i to szceera opinia! i pieeknie masz wlosy na dodatek
Stary 2012-08-01, 11:29   #1101
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Pipson
Zelka Dziecko,bawi mnie Twoje zachowanie i ja nie musze nikomu nic udowadniać-naprawdę czy Ci się to podoba,czy nie.No,a że Ty myślisz inaczej to oczywiście masz do tego prawo I tyle mam do powiedzenia w tym temacie
wiesz czemu nie udowodnisz ? bo pewnie nie masz innych zdjęć tej dziewczyny ; )) hahahahah dajesz kogoś zdjęcia i myślisz że jesteś fajna ? Dziewczynooooooo nie te czasy wstydzisz sie Siebie ? napisałam prawdę a Ty usuwasz ze znajomych zaraz hahahahahahah ;]]

DZiewczyno kradzież zdjęć jest karalna widać szukasz problemu zastanów sie nad tym co robisz bo póżniej może być za póżno
Stary 2012-08-01, 11:34   #1102
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
wiesz czemu nie udowodnisz ? bo pewnie nie masz innych zdjęć tej dziewczyny ; )) hahahahah dajesz kogoś zdjęcia i myślisz że jesteś fajna ? Dziewczynooooooo nie te czasy wstydzisz sie Siebie ? napisałam prawdę a Ty usuwasz ze znajomych zaraz hahahahahahah ;]]

DZiewczyno kradzież zdjęć jest karalna widać szukasz problemu zastanów sie nad tym co robisz bo póżniej może być za póżno
Ja nikomu nic nie kradłam.Dziecko nie wiem co bierzesz,ale dobrze Ci radzę-zmień dilera.I tak będę dodawać zdjęcia do albumu,tylko czekam aż siostra wróci z wczasów z aparatem,no ale Ty na pewno ich nie zobaczysz.A inni niech myślą co uważają.
Stary 2012-08-01, 11:37   #1103
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Ja nikomu nic nie kradłam.Dziecko nie wiem co bierzesz,ale dobrze Ci radzę-zmień dilera.I tak będę dodawać zdjęcia do albumu,tylko czekam aż siostra wróci z wczasów z aparatem,no ale Ty na pewno ich nie zobaczysz.A inni niech myślą co uważają.
nie mam ochoty nawet patrzeć na FEJKA bo aż mnie śmieszy że kradzież zdjęć ale cóż głupota ludzka nie zna granic ;]] Fejk Fejkiem zostanie
Stary 2012-08-01, 11:38   #1104
pipson
Zadomowienie

S_candall, jeśli to faktycznie Twoje fotki, to zazdroszcze urody i figury, nie chudnij już!!
Nie mam w zwyczaju kogoś oskarżać, bo unikam jakichkolwiek konfliktów jak ognia, ale moim zdaniem jest spora różnica między zdjęciem w rozowym kostiumie a innymi - i nie w samej figurze, co w budowie ciała - na zdjeciu w kostiumie zebra zaraz pod biustem sa bardzo waskie, a na reszcie juz tak nie. Może sugeruję się po prostu zdaniem dziewczyn, ale dla mnie tak jest. Nie musisz nikomu nic udowadniać, to nie sąd! ale nie widzę problemu w tym, zebyś zrobiła sobie jakąkolwiek fotkę a w rece trzymała kartkę z dzisiejszą datą np, na pewno rozwieje to watpliwosci dziewczyn )
Stary 2012-08-01, 11:39   #1105
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzałam foteczki i naprawde super figurke masz i piekne włoski, ale to juz Ci pisałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:41   #1106
pipson
Zadomowienie

S_candall, rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale z łaski swojej nie wyzywaj dziewczyn od dzieci - sadzac po figurze i buzi to nie masz 50tki, a my jesteśmy tutaj w wiekszości dorosłe. możemy rozwiazywać konflikty bez obrzucania się błotem i śmiesznymi wyzwiskami.
Stary 2012-08-01, 11:41   #1107
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
S_candall, jeśli to faktycznie Twoje fotki, to zazdroszcze urody i figury, nie chudnij już!!
Nie mam w zwyczaju kogoś oskarżać, bo unikam jakichkolwiek konfliktów jak ognia, ale moim zdaniem jest spora różnica między zdjęciem w rozowym kostiumie a innymi - i nie w samej figurze, co w budowie ciała - na zdjeciu w kostiumie zebra zaraz pod biustem sa bardzo waskie, a na reszcie juz tak nie. Może sugeruję się po prostu zdaniem dziewczyn, ale dla mnie tak jest. Nie musisz nikomu nic udowadniać, to nie sąd! ale nie widzę problemu w tym, zebyś zrobiła sobie jakąkolwiek fotkę a w rece trzymała kartkę z dzisiejszą datą np, na pewno rozwieje to watpliwosci dziewczyn )
jestem zaa !! nie jestem kłótliwa ale nie pozwolę też posługiwać sie kogoś zdjęciami jeśli to jej przeproszę ja ( chodź wątpię że jej ) Chciałam by tylko pokazała mi że to nie jej zrobiła / udowodniła obojętnie co ale cóż nie to nie ;]
Stary 2012-08-01, 11:42   #1108
pipson
Zadomowienie

Wracając do wątku, to ile macie dziewczyny w łydce? bo ja mam prawie 40 cm w najgruszbym miejscu, troche się przeraziłam :/
Stary 2012-08-01, 11:43   #1109
zelka9o
Zadomowienie

Ogłaszam koniec tematu ! Napisałam co myślałam Wy myślcie co chcecie nie będę siać złej atmosfery tu
Stary 2012-08-01, 11:48   #1110
S_Candall
Raczkowanie

Cytat:
jestem zaa !! nie jestem kłótliwa ale nie pozwolę też posługiwać sie kogoś zdjęciami jeśli to jej przeproszę ja ( chodź wątpię że jej ) Chciałam by tylko pokazała mi że to nie jej zrobiła / udowodniła obojętnie co ale cóż nie to nie ;]
Możemy się umówić tak,że jak będę miała aparat to zrobię zdjęcia przy telewizorze,na Tvn24 jest data i godzina Kurcze,ale nie spodziewałam się tego,no ale cóż.Chciałabym wiedzieć tylko czy każda z Was musiała coś udowadniać?Co to jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości