|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk
ja mam i jestem z niego zadowolona
Cytat:
![]() fakt, na poczatek trzeba zamowic probek i zobaczyc ktore najlepiej pasuja.. ale ja jestem zadowolona z nich dla mnie nie ma to sensu, ale on nie chce tego zrozumiec ![]() Cytat:
dziekuje, dam rade Cytat:
![]() ale dzis znow zrobilam 8 min abs,buns i stretch
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta za słaba - Wielbicielki Pięk
heeej
W końcu wstawiłam fotki przed i po operacji w albumie. Możecie zobaczyć i napiszcie mi jak efekt ![]() Bo ja uważam, że super |
|
|
|
#4473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Tygrysko szkoda, że to nie ten Tradycyjnie witam się z bobem i zaraz otworzę sobie ![]() Poopalałam się 2 h, pierwszy raz w tym roku ![]() Miłego popołudnia
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-07-27 o 17:26 |
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tz bardzo dobrze Kochany jak nigdy ![]() AAAA i jeszcze, zmieniłam pracę i wracam do kasyna
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey hey kochane
długo mnie nie było miałam tate w szpitalu ale już wszystko ok teraz robie sobie małe spa bo jutro jade na Panieński do krakowa i mierze kiecki i stwierdzam z rozpacza że przytyłam boczki mi wyaliło no nic ubiore jutro majtki wyszczuplacjące ![]() Neheszta super efekt! Jak to zmieniasz prace? myślałam że jesteś zadowolona ![]() Marta ja chętna na browara ![]() Tygrysko szkoda ze jednak to nie ten facet ale witaj wśród singielek !
|
#4476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, że nie ma majtek pogrubiających
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-07-27 o 22:03 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ale ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na tego jedynego ![]() jakos wizja jednego faceta do konca zycia mnie nie cieszy
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
hey!! alez tawno tu nie zagladałam ;/ praca, praca, atrakcje weekendowe i człowiek przez wakacje odsuwa sie od wizazu.
własnie sie szykuje i jade na plaże sie opalac... ![]() tygrryska 4 zdjęcie wooooooow właśnie takie włosy chcę mieć! moze za kilka lat;/ ale dzielnie sie trzymam heheh
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkąd się nie udzielam w tym wątku strasznie się zaniedbałam
![]() - nie używam olejów do włosów - nie maluję paznokci - nie pamiętam kiedy ostatni raz zrobiłam sobie makijaż Kiedyś to było nie do pomyślenia wyjść po bułki bez pełnego makijażu, a teraz zamieniłam się w babola!- nie noszę już butów na wysokim obcasie - nie wiem czy jeszcze potrafię - od kilku miesięcy nie kupiłam sobie NIC do ubrania No to wyspowiadałam się - obiecuję poprawę!
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ichii co u Ciebie? długo do nas nie zaglądałaś
|
|
|
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zaglądałam, bo przez ten czas nie byłam wielbicielką piękna
![]() Ostatnio wspominałam o tym, że zakładam firmę ogrodniczą, założyłam ją już. Mam coraz więcej klientów, ale ten rodzaj działalności też nie wpływa dobrze na mój image hihi. Jak mam jakąś pracę do zrobienia, to wiadomo, że do ogrodu nie ubiorę się w szpileczki, więc głównie można mnie zobaczyć w dresie i adidasach ![]() Lubię tę pracę, ale naprawdę mam coraz mniej okazji do wystrojenia się i coraz mniejszą motywację do dbania o siebie. A jak czytam co piszecie, to zaczynam się za siebie wstydzić i chcę wrócić na dobrą drogę
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Też dawno nie używałam samego oleju i właśnie nałożyłam BD fur mama z dodatkiem rumianku ![]() Miłego dnia
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wniosek jest latwy, trzeba sie tu udzialac ![]() gratuluje firmy Cytat:
![]() sesa jeszcze nie dotarla?
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Tak z doskoku: Tygrysko uwielbiam Twoje motywacje, które wstawiasz
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro pierwszy raz umaluję się do pracy i nawet pomaluję paznokcie
|
|
#4486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Tatko mi dziś powiedział, że na włosy dobre jest siemię lniane, stary sprawdzony sposób, muszę poczytać o nim ![]() Właśnie wczoraj, po równych 2 tygodniach dotarła ![]() Postanowiłam,że dzisiaj będę miała dzień sprzątania ![]() Miłego dnia
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego sprzątania, hihi
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie
![]() mam nadzieje ze mnie w koncu tez zmotywuja ![]() i jak bylo? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja od ponad miesiaca mam w planie porzadek w ciuchac, ale moze dzis sie troszke wezme
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam siemię lniane i będę robiła maseczki/płukanki na włosy
Używacie go może?Olejek rycynowy jak działa: rycyna to doskonały środek regenerujący. Wzmacnia strukture włosa, pomaga rozwiazac problem rozdwajających się końcówek, ratuje włosy zniszczone częstym farbowaniem. Kompres regenerujący suche włosy: zmieszaj łyżke oliwy, łyżeczkę soku z cytryny i dwie łyżki stołowe olejku rycynowego. Nałóz na suche włosy. Owiń je folią i ręcznikiem. Po dwóch godzinach dokładnie umyj głowę. Kuracja na zniszczone włosy: pół godziny przed myciem włosów wmasuj w ich końce dwie łyżki podgrzanego olejku rycynowego z dodatkiem kilku kropli witaminy A+E(kapsułki kupisz w aptece). Starannie owiń głowę ręcznikiem. Kiedy stosować: kOMPRES: 2 Razy w tygodniu, jesli włosy są bardzo zniszczone. Profilaktycznie raz w miesiącu, a miksturę na znisczzone końcówki mozesz nakładac przed kazdym umyciem. ALOES Jak działa: Nawilża i regeneruje włosy, hamuje wypadanie, jest skutecznym srodkiem przeciwłupiezowym, łagodzi podrażniona skóre. Wzmacniająca maseczka aloesowa: Zmiksuj piec duzych liści aloesu, łyzke miodu, 1/3 szklanki ciepłej wody, dwie łyżki oliwy z oliwek. Nałóz na włosy na pół godziny przed myciem. Owiń głowę folią oraz ciepłym ręcznikiem. Kiedy stosowac: 2 razy w tygodniu lub przy kazdym umyciu głowy, conajmniej przez dwa miesiące. Wtedy kuracja daje najlepsze rezultaty. SOK Z CYTRYNY Jak działa: Dodaje matowym włosom blasku, delikatnie rozjaśnia, neutralizuje niekorzystne działanie wody z kranu. Płukanka rozjaśniająca: sok z dwóch cytryn wlej do szklanki wody. Zmocz ta mikstura włosy i wystaw je na słońce (ale nie w godzinach szczytu) na 15 minut. Spłucz wodą. Płukanka ochronna: Wlej łyzke soku z cytryny do miski z chłodną wodą. Polej nia wcześniej umyte włosy. Kiedy stosować: Płukanka rozjaśniajaca najlepiej działą latem. Mozna ją robic raz na tydzien przez kilka tygodniu. Płukankę ochronną stosuj regularnie po kazdym umyciu. CZARNA RZODKIEW Jak działa: pobudza porost włosów, hamuje powstawanie łupiezu, zapobiega przetłuszczaniu się włosów. Odżywka przeciw wypadaniu włosów: obierz dwie duze czarne rzodkwie i utrzyj je na nierdzewnej tarce. Nieodcisnięta miazgę nałóz na lekko wilgotne włosy, delikatnie masuja przy tym skórę głowy. Głowe owin ręcznikiem. Po 20 minutach spłucz włosy ciepła woda. Kiedy stosować: 1-2 razy w tygodniu dopóki kondycja włosów nie poprawi się. RUMIANEK Jak działa: Nadaje włosom lekko złocisty odcień, odżywia, ma działąnie przeciwuczuleniowe, przeciwzapalne, odkażające, ogranicza przetłuszczanie się włosów, pomaga w walce z łupiezem. Roswietlająca płukanka do blond włosów: dwie garście suszonego kwiatu rumianku zalej litrem wrzącej wody. Przykryj i odstaw na 20 minut. Nastepnie odcedź i przez kilka minut płucz w naparze umyte włosy. Tonik o działaniu antyłupiezowym: Cztery łyzki rumianku i dwie łyżki rozmarynu zalej szklanką czystej wódki. Odstaw w ciepłe miejsce na dwa tygodnie. Następnie przecedź wlej do butelki, zakorkuj. Wcieraj tonik w skórę głowy. Kiedy stosować: płukankę watro stosowac przy każdym myciu głowy, tonik natomiast dwa razy w tygodniu na noc, az do skutku ZółTKO JAJKA Jak działa: dobrze nawilża i regeneruje strukture włosa, wzmacnia i ma korzystny wpływ na porost włosów. Maseczka na łamliwe i suche włosy: wymieszaj dwa żółtka z witamina A+E( ale nie jest to koneiczne) wyciśniętą z czterech ampułek i łyzką oliwy. Starannie nałóz na zwilżone woda pasma. Owiń głowę folia i ciepłym ręcznikiem. Po godzinie włosy umyj delikatnym szamponem(dla dzieci). Twoja czupryna po tej masece bedzie lśniąca. Kiedy stosować: Maseczkę nakładaj 2 razy w tygodniu co najmniej przez sześć tygodni. SIEMIę LNIANE Jak działa: wzmacnia włosy, ujarzmia je, uelastycznia, zapobiega puszeniu, hamuje łojotok, nawilża. Maseczka wzmacniająco-zmiekczająca: zagotuj w garnuszku 3 łyżki siemienia lnainegoz niewielką iloscią wody. Przecedź przez sito, ajesli konsystencją bedzie zbyt lepka dolej odrobine wody, ale uwaga nie kupujcie siemnienia lnianego w proszku, bo potem nie bedziecie sie mogli pozbyć małych drobinek i nie estetycznie to bedzie wyglądało, więc raczej ziarnisyty. Nałóz maseczke na nieumyte włosy. Spłucz po kilku minutach a włosy umyj. Stana się bardziej miękkie w dotyku i znacznie łatwiejsze do ułożenia. Kiedy stosować: jak najczęściej dwa razy w tygodniu, bądx przed każdym umyciem. SZAłWIA Jak działa: przyciemnia włosy, nadając im głeboki brązowy kolor, odzywia cebulki włosów, przyspiesza wzrost włosów. Płukanka wzmacniająca łamliwe włosy: cztery łyzki szałwii zalej litrem wrzącej wody. Gotuj pod przykryciem na wolnym ogniu ok. pół godziny. Odcedź i przez kilka minut płucz w naparze umyte włosy. Napar przyciemniający włosy: dwie łyzki świezych lub łyżke suszonych liści szałwii i łyzke świeżych lub suszonych liści rozmarynu zalej pół litra mocengo naparu z herbaty. Pozostaw pod przykryciem na pół godziny. Odcedź i mocz w nim włosy przez 10 minut. Kiedy stosować: po każdym myciu głowy, nawet kilka razy w tygodniu.
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak miałam na dłoniach rękawiczki więc nie było widać lakieru. Mimo to cieszę się z tych zmian ![]() Mam dziś wolny dzień i też mam plan uporządkować ciuchy, tylko że mi serce pęka jak się czegoś pozbywam. W zamian mam postanowienie, że w każdym miesiącu kupię sobie co najmniej jeden ciuch do pracy i jeden ciuch pozapracowy. I muszę wam jeszcze coś powiedzieć Idę dziś do naszej lokalnej telewizji w sprawie nagrania reklamy mojej firemki ![]() A poza tym zobowiązuję się do użycia dziś oleju kokosowego (na włosy)
|
|
|
#4493 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() To dlatego tak Cię mało na wizażu Wczoraj zmyłam Sesę 2x Joanna Naturia len i rumianek, nie dałam żadnej odżywki i włosy miałam cudowne, mięciutkie, lśniące. Już pokochałam ten olejek Dziś testuję siemię lniane + sok z cytryny
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() codziennie ćwiczę insanity i od kilku dni w wolnych chwilach czytam o programie a na razie po 9 dniach nie widzę efektów wizualnych
|
|
#4495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() a ja zas przetrenowałam miesnie łydek przed wczoraj na siłowni i dzisiaj nie chodze, dosłownie nie moge chodzic ból z kosmosu mam nadzieje że przejdzie, ojj ja głupia
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie. Mam co zrzucać i chyba jestem najgrubszą WP
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
Siwa, podobno ciepła kąpiel pomaga w takich sytuacjach
![]() Zyskowa, ja zrzucam razem z tobą, tylko bez planu ćwiczeniowego. Po prostu każdego dnia wybieram filmik, który akurat chce mi się ćwiczyć, tak żeby było nie mniej niż 30 minut. Dziś wybrałam jillian michaels ![]() Zrobiłam dziś maraton po lumpeksach i kupiłam sweter, który można by nazwać oversize w kolorze pudrowego różu. Tak naprawdę to chyba jakieś stare swetrzysko babci z nadwagą. No ale na zimę do legginsów będzie idealny, bo spokojnie mi sięga za tyłek. Oczywiście do noszenia tylko po domu, za 3 zł.
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest faktycznie idealna
DDhttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1341341665 Za rok tez bede miec takie wloski )))Tylko ostatnio jak juz zrobiły sie długie nie zauważam przyrostu omimo ciagłej wzmozonej pielegnacji. Mam nadzieje ze nie osiagnely swojego maximum.... Jeszcze chociaz 15 cm..
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie nie ruszam to czuje pieczenie i sciaganie samo w sobie, ale sie załatwilam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

ale chyba wiesz co zrobić

i zaraz otworzę sobie 

Kiedyś to było nie do pomyślenia wyjść po bułki bez pełnego makijażu, a teraz zamieniłam się w babola!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Tatko mi dziś powiedział, że na włosy dobre jest siemię lniane, stary sprawdzony sposób, muszę poczytać o nim