|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Cześć Ann
|
|
|
|
#23432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23433 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#23434 |
|
Zakorzenienie
|
Maglisa aż tak źle nie jest, chodzi o to, że musisz uważać i naprawdedużo pić, obserwuj organizm i nie przekraczaj 2g na kg reszta z tłuszczu
Boz gratulację Weronika myśl o tym po co to jesz kilka tygodni da sie wytrzymać ![]() Buuuuuuuuuuuuu a ja nie dostałam zdjęć, kilka dni mnie nie było i już wszystkie o mnie zapomniały
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#23435 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() nie weim co mam napisać ![]() nie nadążam ![]() yyyy ... yyyyy... no .... tyłek mnie boli od wczorajszego treningu za duga była przerwa zrobiłam tylko 2 serie jedną z mniejszym obciążeniem (niż ostatnie) drugą z takim jak ostatnio lub prawie
|
#23436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 litry wystarczą? ja mam takie kubki do herbaty po 0,3 l to jak do każdego z 6 posiłków wypiję dwa, będzie 3 litry. I kawusia dla Was. Ja nie piję. Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-03-18 o 19:00 |
|
|
|
|
#23437 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Witaj Pingwinku brakuje tu Ciebie
Dziekuję, szkoda że nie możesz z nami A jak trening ? Co bym mogła dołożyć na brzuch? Oglądam jakiś stary odcinek "Na dobre i na złe" i płacze. Człowiek stary a głupi przy takiej telenoweli, aż wstyd |
|
|
|
#23438 |
|
Zakorzenienie
|
no się kurka nie mogę wieczorem do Was dopchać ale zaraz to nadrobię dzięki za kawusię magliso |
|
|
|
#23439 |
|
Zakorzenienie
|
Boz-też oglądam
Rzęsko-spoko wodza-następny trening będzie lepszy ja miałam przerwę z Frankiem i dzisiaj planuję,więc pewnie podobnie będzie
|
|
|
|
#23440 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry
Wczoraj odnioslam sukces. Wytrzymalam i nie podjadalam ani grzechow nie robilam. Dzis tez mam tak trzymac. Powiedzcie mi jak zamieszczacie ikonki ale w liscie? Ja mam tylko do tematu. |
|
|
|
#23441 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
cześć dziubaski nowy serwer znowu padł a mój małż znowu na zwolnieniu Boz to była sesja zdjęć do prawa jazdy, czy czegoś, coś okropnego, a jak się śmieję to durnowato wyglądam (ale tylko na fotkach pozowanych )Pinguś, Boz wysłałam taką fotkę jaką wszystkie widziałyście dawno temu
|
|
|
|
|
#23442 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() zaspałam do pracy, potem jechałam, jechałam, jevchałam i wreszcie dojechałam ![]() Brewka dawaj wreszcie twoje nowe zdjecia bo Nie po taką inwestycje poczyniłas zebyśmy nic z tego nie miały
|
|
|
|
#23443 |
|
Raczkowanie
|
Ale u mnie sa tylko ikonki tematyczne. Nic mi tu nie skacze.
|
|
|
|
#23444 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry Kochaniutkie ![]() Ja dzis za kawe dziekuje! Dzis i przez kilka dni nie bede pic kawy bo coraz czestrze mam uciski na klatce ![]() Kurka nie wiem co sie dzieje ![]() Wczoraj jak ogladalam film to nagle zaczelo sie wszystko we mnie telepac jakbym sie zdenerwowala, trwalo to krotko ale jednak! Stawiam herbatke czerwona dla Wszystkich!
|
|
|
#23446 |
|
sophisticated
|
a nie klikasz przypadkiem szybka odpowiedź?
|
|
|
|
#23447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliknij w odpowiedz a potem kliknij w odpowiedz zaawansowana - po prawej stronie ukaza sie ikonki z buzkami
|
|
|
#23448 |
|
Raczkowanie
|
ale ja tak ciagle robie i na dole sa ikonki, ale jak na jedna nacisne to pojawia mi sie tylko w temacie.
|
|
|
|
#23449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23450 |
|
Zakorzenienie
|
Misi może masz wyłaczone emiotionki w tekscie, jest taka opcja ponizej tego okienka w którym piszesz odpowiedź
|
|
|
|
#23451 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
spróbuj w tekście wpisać dwukropek i duże d, |
|
|
|
|
#23452 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiu jak sobie zrobie maseczkę z aspiryny to moge póxniej na noc Diroseal nałozyc czy lepiej tego nie łączyć?
|
|
|
|
#23453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze powinnas posutawiac w opcjach swego profilu cos?
|
|
|
#23454 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#23455 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko a czy twój małzonek to choruje tak wiekszość facetów tzn. jest umierajacy z powodu tego kaszelku i ie da się z nim wytrzymac?
Bo mój tak ma
|
|
|
|
#23456 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Wczoraj nie udało mi się już tu zajrzeć, bo ciągle wizaż pada...Ja za kawkę podziękuję. Poproszę o pokrzywkę ![]() Zrobiłam sobie wczoraj jadłospis, którego mam zamiar się trzymać, bo do tej pory miałam wszystko tylko w głowie i nie jadłam według zegarka. A więc jadłospis mam. Motywację też Stwierdziłam, że w czasie okołomałpowym brak mi motywacji i silnej woli.Od dziś to naprawię. Jutro pójdę już na siłownię. Powiedzcie mi jeszcze czy Wy na prawdę nie jadacie zup? Bo ja uwielbiam pomidrówkę lub rosół albo jarzynową... i znowu będę przeżywać katusze robiąc te zupki mojej rodzince... |
|
|
|
#23457 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() w związku z zagęszczeniem domowników i zwiększoną kolejką do kompa muszę się z wami pożegnać na razie o właśnie Misi, może to to co pisze Beatka |
|
|
|
|
#23458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jeśli dopiero zaczynasz z kwasami, to radziłabym nie łączyć żadnych kwasów. Jeśli to Twój pierwszy kwasowy raz to proponuję dziś zrobić tylko maseczkę aspirynową i po godzince nałożyć ewentualnie jakiś nawilżacz.A dopiero jutro na noc dać Diroseal. |
|
|
|
|
#23459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wypchnęłam ostatniego z domku i mogę się spokojnie napić z Wami kawki
|
|
|
|
#23460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A więc piję sobie herbatkę z pokrzywy i myślę o czekoladzie.... ale tylko myślę Za chwilę zrobię sobie odżywkę białkową, bo nic innego mi do głowy na dziś nie przyszło. Nie zrobiłam jeszcze odpowiednich zakupów. A na obiad robię dziś zrazy. I mam zamiar też je zjeść. Zjem samo mięsko z surówką. Postaram się bez ziemniaków i sosu ![]() No a zamiast siłowni mam dziś długi spacer na pocztę, bo poczta dość daleko. A muszę tam zanieść 3 paczki do wysłania, więc pewnie się spocę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

A dzieci przepiękne