|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
ojej
a ile miała lat? ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Dorota to super
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3034 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Przecież za 2 tygodnie mi się znudzi i nie będę już zapachu czuła, więc pójdzie leżakować do kolejnej okazji. ![]() No nie wiem właśnie.... Tak jakby rozgrzewa się i śmierdzi... Może to tak jak torebki z Avonu, musi wywietrzeć
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
A co do świnki - od jutra będę nadawać do Was nie z domku
ciocia wyjechała w góry i prosiła, żebym się zajęła świnką a nawet jak chcę to mam sobie u niej w mieszkaniu pobyć mi to nawet wygodniej, nie będę się tułąc autobusami z mojej wioski![]() fajnie Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego okazało się, że mam szwagra chama pospolitego! Chciałam pojechać do Kaszki i Łukasza na weekend, szczególnie że teść w niedzielę wieczorem jedzie na Śląsk to bym powrót miała i dziś szwagierek nastolatek wrócił z jakiegoś treningu i OŚWIADCZYŁ że tata ma zawieźć jego i jego 3 kumpli na autokar na 'kolonie' bo inny tata wiezie innych 4rech. Więc teść jedzie w niedzielę o 7 rano. No to ja w piątek zrywam się z pracy 2h przed końcem, zapierniczam na busa do Katowic, oby rezerwacja biletu była wiążąca, potem 5,5h w busie i Gorlice Człowiek do dziecka chce pojechać... |
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
wytrzymałam, ale roboty nic nie zrobiłam
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
noooo ![]() oj ty to masz przygody ostatnio niezłe |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Despa, daleko masz na Krzywą?
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szwagier goooopi gówniarz ![]() Neyra - masz okazję spotkać się z Luksą
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-08-01 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
ja za zaproszenie dziękuję, ale jest ono możliwe tylko i wyłącznie jak pojawicie się na półwyspie
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Luksa przykro mi z powodu świnki
![]() Dorotka, super, że ci się układa
|
|
#3046 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kocham morze
góry też mogą być, ale zimą
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ani to ani to
lubię ... łóżko ewentualnie wygodną kanapę
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie. mam mieszkanie, w którym mieszka mój brat i jego dziewczyna z dzieckiem.. Wszystkie rachunki są na mnie, ale nie zmieniałam gazu, po śmierci Babci. Teraz przyjechali i jej ściągnęli licznik gazowy, bo gdzieś tam się dopatrzyli, że Babcia nie żyje. No i teraz muszę jechać i wreszcie jako właścicielka zapisać to na siebie. A nie chcę, bo mimo, że kasy maja jak lodu, to na rachunki nie patrzą, bo nie są na nich... A ja nie lubię jak coś na mnie wisi, żeby czasem gdzieś na listę długów nie trafić. czy myślicie, że jak pokażę im jutro umowę najmu z nią, będzie można ten gaz na Nią napisać??
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na południu Chorwacji sa i góry i morze-także dla każdego coś jest ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
, bo moja teściowa miała tak zapisane liczniki na wynajmujących, ale nie wiem jak to załatwiała
|
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
czemu tylko parę?
średnio,a co? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem już
![]() Luksa, dzięki
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wam powiem 100% pewną informację ( w Tychach) umowa na pobór gazu może być na kogokolwiek, jeśli wynajmuje się mieszkanie komuś, to wystarczy przyjść z nim do Biura Obsługi Klienta w gazowni i przepisać licznik, po ściągnięciu zawrzeć nową umowę. Jeśli nie minęło więcej niż 6 miesięcy od ściągnięcia nie trzeba żadnych zaświadczeń, po tym czasie kominiarskie. Dodatkowo jeśli umówicie się na montaż licznika a nie będzie Was w domu, ponowny dojazd jest płatny.
np. licznik w tym mieszkaniu zatrzymał się w lutym 2011 cały czas był zapisany na mamę wujka, potem poszłam do gazowni, wzięłam protokół przepisania gazomierza, zaznaczyłam że wszystkie nadpłaty i niedopłaty reguluje nowy odbiorca i podałam tylko stan na dzień przepisania - ot tyle. Zrobiłam tak, bo zużywaliśmy gaz w trakcie remontu a rachunki jeszcze były na panią W. Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2012-08-01 o 20:35 |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Jola no właśnie mnie to zastanawia- bo przeciez nie ma przymusu podpisania nowej umowy po śmierci właściciela- bo musiałoby być postępowanie spadkowe i te dokumenty trzeba by było dostarczyc do gazowni. Wiec obawiam się że nie z tego powodu z tym licznikiem... Może Luksa wie wiecej, bo w gazowni pracowałą....
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
To Ci napiszę ciekawostkę- my kupowaliśmu mieszkanie od siostry zmarłej osoby- była jego spadkobiercą, Musiałam dostarczyc akt notarialny, mało tego wymagali od nas zaświadczenia z US i potwierdzenia nabycia spadku. Mimo dostarczenia dokumentów i podpisania nowej umowy, przez rok do nas przychodziły rachunki na ta babę równolegle z naszymi.
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Przecież za 2 tygodnie mi się znudzi i nie będę już zapachu czuła, więc pójdzie leżakować do kolejnej okazji.
ciocia wyjechała w góry i prosiła, żebym się zajęła świnką a nawet jak chcę to mam sobie u niej w mieszkaniu pobyć

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012