|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Natalko aż ciarki mnie przeszły jak czytałam Twoją historię. Mam nadzieję, że już teraz będzie wszystko ok i już zawroty miną. Ucałuj mężulka od nas!
No i trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła. Mrowinko ja i tak trzymam kciuki za Ciebie Naprawdę warto ten filmik zobaczyć!! http://deser.pl/deser/1,111858,12231...lsku___Aj.html ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Malensstfo powodzenia jutro na wizycie |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
ja mykam do małża
![]() Maleństwo powodzenia jutro! Mrowinka, Nata oby @ nie przylazły ![]() dobranoc
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Natala, ale straszna sytuacja z mężem, mam nadzieję, że odpocznie na L4 i faktycznie mu się poprawi! Trzymam kciuki
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, Mona było pyszne
![]() Zabcia Maja na koniec 2 miesiąca (9 tydz) wazyła 5700 a dwójki są do 6 kg Za to jedynki są do 5 kg więc chyba będziecie niedługo zmieniać?? My na dwójki przeszliśmy w 6 tyg. Co do godziny imprezki, to Maja bez problemu myślę, ze padnie i zaśnie. Zobaczymy. Chyba , ze wcześniej się skończy, ale salę jak coś to mamy dłużej ![]() Emilko a nie ma sakzy białkowej?? Bo u mnie przez nabiał małą brzuszek bolał (bo to kolki jednak nie były) i jak tylko odstawiłam to od razu przeszło. Natalko o kurcze Byłam z mężem na spacerku, wróciliśmy po 21 do domu, mała wykapana i padła. Mąz mnie wziął z rękę i.... zaczął przytulać i nagle wyjął z kieszeni kolczyki |
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
matko jaki dzis mialam kociol w pracy, masakra a jeszcze z urlopu wrocila kierowniczka to nawet takiej swobody nie bylo ![]() Natala, Mrowinka trzymam kciuki, Cytat:
kotek udanego wypoczynku, Madzia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Bika, mona_ja piekne brzuszki, Cytat:
spadam spac, buziaki
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Metko
|
|
|
|
#1568 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oko nadal podraznione ![]() Zabcia no dzis sie spoznilas ale nastepnym razem bede o Tobie pamietac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dziekuje dziekuje wypad byl czadowy tylko oko mi troche przeszkadzalo ![]() Cytat:
tak tak dzis zaczelam ale zeby bylo smieszniej do Ustronia pojechala tez "moja praca" hahaha ale bylo i tak super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bylismy dzis jednak tylko w Ustroniu i bylo fantastycznie. Jak wyjechalismy o 10 tak wrocilismy o 19:30 do domu. Maja zaliczyla kapiel w Wisle, w fontannie na rynku, obleciala wszystkie place zabaw |
||||||
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem..... no nam jakoś wystarcza na przetrwanie a mamy jeszcze prawie 1tys kredytu.......
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698] Bikuś, pisałam Wam, że jedziemy na 3 dni do Wrocławia [/QUOTE] No później to mi się przypomniało chyba nawet pisałam.... ale.... nie pamiętam.... czy tylko sobie pomyślałam, czy dziewczynom też napisałam ![]() I jak było??? Mi przed laparo też @ nie przylazła tak jak powinna
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Nam 4 tys by pewnie akurat wystarczyło, teraz mamy poniżej i do tego też tysiak kredytu.
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam, że krzywo stoję, biodra mam równe, ale mam krzywy kręgosłup, dlatego mam niesymetryczną talię.
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Bika to tak jak ja
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAA Madzia!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Mona mój tż stwierdził, że masz brzuszek taki jak mój
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem w stanie Was nadrobić, sorry ale 15 stron to za dużo. Mogę liczyć na streszczenie?
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- My mieliśmy dziś ciężki dzień, mały w ciągu całego dnia przespał może w sumie 3h, cały czas wisiał na cycu i popłakiwał w między czasie, nawet na cycusiu jak wisiał to marudził, potem przyjechała pani od zdjęć, i była u nas 4 h, z czego dwie karmiłam, a mały i tak nie zasypiał, tak więc było go ciężko fotografować. Koło 20 skończyliśmy sesje, mały na cyca i znów płacz, ziewał już zmęczony ale dalej szukał cyca, no i już nie miałam go siły męczyć bo chyba coś z moim mlekiem nie halo, i zrobiłam mm, wypił niewiele i zasnął no i póki co śpi już godzinkę, jak jutro się nie poprawi (no i jaka noc będzie) to pójdziemy do lekarza, no bo czuję się bezradna. Żal mi synusia mojego.
|
#1576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze, może już serduszko będzie biło [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698]Cześć, Guciu Nie ma Bikuś, pisałam Wam, że jedziemy na 3 dni do Wrocławia Stokrotko, ja już od paru miesięcy nie robię testów, czekam spokojnie na @ i tyle. A Ty się jeszcze tak źle nie nastawiaj, spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 --------- Odpoczywałam I zwiedzałam Wrocław. [/QUOTE] po twoim wykresie patrząc może być różnie. Jak ma przyjść to niech szybko przychodzi żeby planów nie pokrzyżowała ze szpitalem, a jak nie to wiadomo będzie super ja do Wrocka jadę w tą lub przyszłą sobotę do ikei i do zoo bo dawno nie byliśmy a w sumie tak daleko nie mam bo 190 km prostej drogi Cytat:
Cytat:
a ja właśnie wróciłam z baru ze spotkania z koleżanką. Głupia jestem bo myślałam, żeby wypić tą warkę radler która ma 2% i już nawet pani miała przelewać mi do kufla to piwo ale w ostatniej chwili kazałam jej lać jednak soku. Miałam głupie uczucie, że nie mogę. Mam słabą intuicję, więc pewnie nie ona mi nic podpowiadała tylko wyrzuty sumienia. Ale i przy soczku było fajnie strong przytulam, może po prostu miał gorszy dzień, taki dzień marudy, do tego obca osoba. Zobacz może jutro będzie lepiej, całuski dla Kamilka
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-08-01 o 22:43 |
|||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że łóżeczko złożone
tż jak wszystko ustawił na miejscu, to miał łzy w oczach
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że kasia urodziła
brawa kochana niech synek zdrowo rośnie natalko historia z mężem straszna, mam nadzieję że już bedzie dobrze
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo dobrego z okazji rocznicy
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
bika, super że jesteście gotowi
stokrotko, a może to jednak intuicja a nie sądzę żeby chodziło o panią fotograf, bo do południa też był taki. ja nie narzekam ani nic, rozumiem że nie zawsze będzie spał, ale się boję że albo coś jemu jest albo mojemu mleku. No i kupki ma dość luźne.
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Bika super, że łóżeczko złożone i że weszło, a moment na pewno jest wzruszający
strong wiadomo, że ty znasz swojego syncia najlepiej i obserwujesz jego zmiany zachowań i faktycznie jak jutro będzie podobnie w dzień to idź do lekarza nawet dla swojego spokoju, będziesz miała pewność, ze jest wszystko dobrze
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-08-01 o 22:52 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że Kotek jest wiec tak Kotku co jak rano wejde, to bede miała gotowe streszczenie
pani rzecznik.... ![]() idę spać, bo nie wiem jaka będzie noc a TŻ nie ma.
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trzymam kciuki by Kamilkowi sie poprawilo i zebys Ty odpoczela Cytat:
|
|
#1584 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle ...
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35641309]Żabciu, chciałabym, ale chyba przestałam wierzyć w cuda [/QUOTE]a ja tam wierze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super!! ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
A to u nas na pudelku pisze ze jedynki sa do 6kg. Domino w poniedzialek wazyl dokladnie 5kg ( 7tyg ) ![]() Najlepszego z okazji rocznicy! A to z ta noga meza chyba nie tak zle jak da rade z Wami spacerowac hehe
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-08-02 o 04:47 |
|||||
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
historia z mężem bardzo mnie wystraszyła, jak go zobaczyłam leżącgo na podłodzem w bezruchu, to milion mysli mi przez głowę przeleciało
na szczęście czuje się lepiej, dziękuje Wam za zainteresowanie @ nadal brak ![]() Strong, a może cos z tego co jesz nie służy Kamilkowi? a może po prostu układ pokarmowy jeszcze nie dojrzały jest.... ja bym się jeszcze wstrzymała z podawaniem mm.... a poza ty, nie ma czegoś takiego jak slaby pokarm ![]() miłego dnia |
|
|
|
#1586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Oczywiście, że trzymamy! ![]() Cytat:
![]() Dziękuję, takie słowa wiele dla mnie znaczą ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Sandry! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolejny mega zgrabny brzuszek! Łazienki niestety nie pochwalę - przynajmniej kolorów, bo zwyczajnie jestem z tych "bezpiecznych": kremy, beże i brązy, i źle bym się czuła w czarno-czerwonej Aczkolwiek za metraż wiele bym dała ![]() Kochana, a możesz mi powiedzieć, jaką miałaś wagę i wzrost przed ciążą? Tak sobie myślę, czy nie mamy podobnej figury (tak, łudzę się
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to od razu oczami wyobraźni przenoszę takie sytuacje do nas i łzy stają w oczach - chyba bym zawału dostała, gdyby coś takiego spotkało mojego męża Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. I że Ty zachowałaś w tym wszystkim jasność umysłu - to bardzo ważne Niech mąż odpoczywa i szybko wraca do zdrowia! Emilia, na pleśniawki Aphtin Strong, tulę mocno Mam nadzieję, że noc minęła Wam lepiej i że troszkę odpoczęłaś.Zaaabcia, uważam, że nie mając żadnych kredytów 4tys. jest wystarczającą kwotą na dość dobre życie w PL. Oczywiście bez szaleństw zakupowych i rozrywek. Ale jak już jest jakiś kredyt, to niestety, ale trzeba liczyć. Z resztą sama widzę, jak w przeciągu ostatniego roku-półtora ceny wzrosły. Okropnie! I nie o grosze - wzrost raczej można już liczyć w złotówkach ![]() Madzia, piękny prezent! I nie o kolczyki, ale o słowa Twoje męża chodzi Natala, trzymam kciuki za brak @ ![]() Bika, ale masz ubranek! I widzę, że większość w neutralnych kolorach, także praktycznie wszystko wykorzystasz Butter, super, że już tyle masz rzeczy! Wszak wrzesień tuż tuż... ![]() Mrowinko, bardzo się cieszę, że tak Wam się weekend udał Widzę, że ominął mnie kurs kamasutry ![]() Dobra, wróżki moje kochane, proszę odłożyć szklane kule na bok - @ przyszła Mąż zawiedziony ![]()
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
DZIEŃ DOBRY PRAWIE PIĄTEK! Bika, Mona jakie Wy macie brzuszki Jak patrzę na Wasze nogi, ręce to chudzinki z was Ja mam tłuszczu więcej na udach i w biodrach![]() A mnie wczoraj mąż zmierzył bo stwierdził, że brzuszek mi zmalał (w końcu siemię i śliwki podziałały ![]() Tomalinko, trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]() U nas też Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35638740]Wróciłam, lecę nadrabiać [/QUOTE]Hej Malenstfo, trzymamy mocno kciuki ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Abby, uuu szkoda ![]() Natalko, aż gęsiej skórki dostałam jak czytałam Wyobrażam sobie co przeżyłaś, życzę Twojemu Tż zdrowia Madzia, cudny prezent A o pieluchy pytałam bo kolega z pracy zaczął temat...stwierdził, że próbowali różnych i albo córcie odparzały albo wszystko przeciekało i zawsze wracali do pampersów.Byłam ciekawa waszych opinii
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-08-02 o 07:59 |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
no nie dziwie sie, brawo, srtongowem witaminki dawaj rano, a co do piersi to pewnie mu za wolno lecialo i sie biedny denerwowal, chyba ze zjadlas cos dziwnego,
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heloł ![]() moje krocze już lepiej Natala - oby z tż to nie było nic poważnego ![]() Strong - trzymaj sie mała i nie poddawaj z cycaniem a ja melduję, ze dzisiaj z Maleńka dumnie wkraczamy w 32 tydzień, a co za tym idzie 8 miesiąc!!!!!!! Juppi udało mi sie dotrwać tyle bez pessara, leków rozkurczowych jeaaaaah
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

tak jak pisałam, jak jutro nie będzie, to w piątek chyba rano zrobie test
albo w sobotę rano 
zaczęłam krzyczeć i do niego mówi, zaczął się ruszać, ale nadal nie było z nim kontaktu. dopiero po chwili się ocknął... telefon na pogotowie, karetka była w ciągu 10 minut i mąż czuł się już dobrze. Przebadali, zrobili wywiad i postanowiliśmy, że mąż zostanie w domu. W nocy co chwilę się budziłam sprawdzać co i jak. Dziś miał iść do lekarza po pracy, ale w pracy znów miał zawroty głowy.... odwieźli go do szpitala, ja też zerwałam się z pracy i pojechałam. Siedzieliśmy tam 4 h, zrobili tomograf, na szczęście wszystko ok. Lekarz mówił, że mógł być lekki wstrząs mózgu i że zawroty głowy przez 2 tygodnie mogą się utrzymywać. Ale gdyby jeszcze raz zasłabł - momentalnie na oddział 

gdzieś Ty takie wytrzasnęła??

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.