Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 22:48   #1471
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Podobno to forum dotyczące nie tylko operacji powiększenia piersi - mylę się? Już 2 dziewczyny z forum mnie odwiedziły i dostały extra rabaty także zapraszam nie tylko na forum
Mam nadzieję, że moderator tym się zajmie
Stary 2012-08-01, 22:51   #1472
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

chyba twoja reklama nie cieszy się zbyt dużą aprobatą wsrod dziewczyn...
Co innego "rozmawiać" na rózne tematy (owszem nie tylko temat cyckowy) a co innego reklamować swoj biznes- reklama jest płatna? Masz opłaconą?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:56   #1473
Agatau88
Zakorzenienie

NO ALE pochwalcie sie co to za 2 Dziewczyny z naszego forum byly?
Ja jestem bardzo ciekawa
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:59   #1474
jooasi
Wtajemniczenie

Tusiu jak znam życie pomyślisz, że zawistne albo wredne jesteśmy. podałaś namiar swojego sklepu na fb i to wystarczyło, zajrzałam, skomentowałam, kto był zainteresowany zrobił to samo i w porządku. to nasze miejsce do gadania nie tylko o cyckach ale wciąż jesteśmy w dziale chirurgia plastyczna. co innego jest rozmawiać o butach ogólnie a co innego otwarcie reklame własnego biznesu wrzucić, mogłaś jeszcze ceny podać. przykro mi wciąż z premedytacją łamiesz regulamin i to nie tylko nasz ale również wizażowy, zgłosiłam Twoje posty do moderacji, niech na górze rozstrzygną.
Stary 2012-08-01, 23:01   #1475
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Tusiu jak znam życie pomyślisz, że zawistne albo wredne jesteśmy. podałaś namiar swojego sklepu na fb i to wystarczyło, zajrzałam, skomentowałam, kto był zainteresowany zrobił to samo i w porządku. to nasze miejsce do gadania nie tylko o cyckach ale wciąż jesteśmy w dziale chirurgia plastyczna. co innego jest rozmawiać o butach ogólnie a co innego otwarcie reklame własnego biznesu wrzucić, mogłaś jeszcze ceny podać. przykro mi wciąż z premedytacją łamiesz regulamin i to nie tylko nasz ale również wizażowy, zgłosiłam Twoje posty do moderacji, niech na górze rozstrzygną.
takie postepowanie jak Tusi jest zlosliwe i nawet jakby zadna z nas nie odpisywala to ciezko sie przebic czytajac ze co 2 post jest moj sklep, super buty, zdjecia i w ogole
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 23:20   #1476
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczka opalaj się kochana i lata używaj taka piękna a chłop zamiast gdakać to niech się stara o Ciebie buziaki dla Was

Patrycja moje kciuki już zwarte i gotowe fajnie, że z dobrym nastawieniem idziesz, to ważne

Agata to Ty taka zwariowana blondyna jesteś a do tej pory myślałam, że grzeczna dziewuszka ciekawam jak w nowym kolorku się prezentujesz

Majirel błagam wyprowadź nas z przekonania, że pare godzin po operacji zostaniesz w domku sama z dzieciątkiem. ja też tak Twój post zrozumiałam a to baaardzo ryzykowny manewr. owszem mieliśmy tu taką co po operacji samochodem sama pojechała bo nikt jej nie będzie mówił co ma robić ale to naprawde niepotrzebne ryzyko nawet jak nie boli.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

któraś pytała o topik Lupo ze strony Intymna, belseno chyba Ty mam go już i niestety, ładny i mięciutki ale mimo, że najmniejszy wziełam to dość luźny i ma bardzo długie ramionka bez regulacji. wole te z Brubecka albo nawet Tchibo ostatnio były ładnie koroneczką wykończone.
Stary 2012-08-01, 23:26   #1477
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Ja już spakowana, zwarta i gotowa, ale i tak pewnie dłuuugo nie zasne, do jutro z rana jeszcze jakoś się odezwe, dobranoc
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć
tak. też to kiedyś słyszałam. podobno mają "właściwości lecznicze", ale żeby od razu koce z nich robić....

Cytat:
Podobno to forum dotyczące nie tylko operacji powiększenia piersi - mylę się? Już 2 dziewczyny z forum mnie odwiedziły i dostały extra rabaty także zapraszam nie tylko na forum
można ROZMAWIAĆ na inne tematy...
tak w ogóle to jak patrzę na tę Twoją nachalną reklamę to nie mam ochoty do tego sklepu nawet wchodzić, już nie mówię o zakupie czegokolwiek
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 23:41   #1478
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć . Napewno brzmi to dla Was śmiesznie ale naprawdę tak jest .
Zgadzam się w całej rozciągłości i nie raz doświadczyłam cudownych właściwości "leczniczych" mojego 6-kilogramowegp stwora Koty wyczuwają chore miejsca m.in. dlatego, że jest tam stan zapalny i miejscowo podwyższona temperatura, a wiadomo że koty lubią kłaść się tam, gdzie ciepło. Ja dodatkowo wierzę, że robią to też dla przyjemności opiekuna, bo to przecież ogromnie miłe jak kot się przytula A wiecie że nawet mruczenie łagodzi ból? Bo kot mrucząc wytwarza wibracje, które przenoszą się przez skórę wgłąb ciała i działają jak masaż

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Hejka, pewnie zależy gdzie robisz. Mi dr poleciła spóldzielnie gdzie ceny niskie i wyniki na wzystko tego samego dnia po południu jezeli rano robisz test takze HCB, HCV, RTG klatki, grupe, morfologie, krzepniecie i usg piersi zalatwilam za jednym zamachem w jednym miejscu i jednego dnia. Moze Twoj dr cos ci poleci gdzie najlepiej i najszybciej porobic badania w twoim miescie?
RTG i USG miałam już w tym roku zrobione przy innej okazji, więc zostaje tylko krew. Ale złapałam schizę, że mi wyjdzie HCV, w końcu mam tatuaż, trochę kolczyków tu i tam, miałam różne inwazyjne zabiegi kosmetyczne i z zakresu medycyny estetycznej Kurde no, już się wkręcam

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Patrycjo ja również życzę Ci jutro powodzenia.
Nic się nie bój.Godzina super snów i po krzyku.
Gdy się obudziłam po narkozie cały czas gadałam,że miała być plaża a tu Żubry!!!! A na suficie powinny być sexy aniołki ;-)
A właśnie, podczas narkozy są sny? Bo o tym że ma się seksualne jazdy przy wybudzaniu to kiedyś tu pisałam

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
a idzie tam cycki powiększyć? nie? to idź z tego forum ze swoim sklepikiem
Dobre Mimo że uwielbiam szpile, to też mnie drażni zachowanie Tusi. Na reklamę i zdjęcia jej sklepu są inne miejsca

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Majirel w jakim sensie nie będziesz potrzebować pomocy? Nie do końca zrozumiałam. Po zabiegu chcesz wrócić sama do domu w tym samym dniu i sama się sobą i dzieckiem zajmować?
A słuchajcie, jakich czynności tak ogólnie nie da się samodzielnie wykonywać w okresie pooperacyjnym? W czym mogę potrzebować pomocy?

Cytat:
Ja już spakowana, zwarta i gotowa, ale i tak pewnie dłuuugo nie zasne, do jutro z rana jeszcze jakoś się odezwe, dobranoc
Patrycja, niech moc będzie z Tobą Trzymam kciuki!

Cytat:
Oj Tusia, naprawdę przeginasz i osiągasz odwrotny efekt niż byś chciała. Chyba reklama to Twój żywioł - najpierw sklep, potem doktor, teraz znów sklep, tylko bardziej "obrazowo" Jesteś męcząca. Skończ.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
tak. też to kiedyś słyszałam. podobno mają "właściwości lecznicze", ale żeby od razu koce z nich robić....
No, to już barbarzyństwo

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-08-02 o 01:18
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 23:42   #1479
Fuksja132
Raczkowanie

Kobietki mam pytanko, które może wydać Wam się głupie (bo mi by się takie w sumie wydało ). Czy patrząc na jakieś zdjęcie można "na oko" określić jaki rozmiar biustu/implantów ma dana osoba? Bo przeglądam sobie neta w poszukiwaniu idealnych cycków dla mnie . No i tak się natknęłam się na zdj jakiejś dziewczyny i rozmyślam jaki może to być rozmiarek
Stary 2012-08-01, 23:55   #1480
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanko, które może wydać Wam się głupie (bo mi by się takie w sumie wydało ). Czy patrząc na jakieś zdjęcie można "na oko" określić jaki rozmiar biustu/implantów ma dana osoba? Bo przeglądam sobie neta w poszukiwaniu idealnych cycków dla mnie . No i tak się natknęłam się na zdj jakiejś dziewczyny i rozmyślam jaki może to być rozmiarek
ja byłam u lekarza, któremu przesłałam zdjęcia i wymiary i mi napisał jaki by mi implant wsadził, potem do Niego pojechałam i dało się nawet jeszcze 25ml większe włożyć. więc pewnie się da
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 00:07   #1481
jooasi
Wtajemniczenie

"na oko" sie da ale to tylko"na oko", ciut dokładniej jak się zna gabaryty dziewczyny, bo na foci nie widać czy to osoba 150 czy 180cm a to ważne
Stary 2012-08-02, 00:07   #1482
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Ehh...ja ostatnioo tak wyrywczo do Was wpadam:/ Czasu brak, a od wczoraj mamy klucze od nowego domu, więc dziś od rana do nocy tam urzędowałam. Remoncik powoli rusza. Ale dość fajny widok mam z okna Tzn na rzekę, ale teraz jak lato już jest to pięknie to wygląda Za niedługo przeprowadzka a tam neta nie będę miała przynajmniej przez 2 miechy

Dziewczyny a mnie znowu martwi ta mirenka:/ I nie wiem co to jest, czy to normalne czy nie. Mianowicie chodzi o te plamienia międzymiesiączkowe. Dzisiaj były wyjątkowo silne, a z dnia na dzień przybierają coraz ciemniejszego koloru, teraz są już ciemnobrązowe:/:/ Cholercia czy to normalne? I czy ta mirenka może przesunąć termin okresu czy pozostaje on bez zmian? O to drugie zapomniałam dopytać lekarza:/ Mam nadzieję, że będziecie potrafiły mi pomóc.

Ja tak patrzę jaki teraz miesiąc a ostatnio tyle się dzieje, że pewnie nim się obejrzę to będzie grudzień i mam nadzieję moja operacja Oby tak dalej, tzn z tym uciekającym czasem:P

Patrycjaw powodzenia jutro Aby wszystko poszło po Twojej myśli

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 00:10   #1483
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
ja byłam u lekarza, któremu przesłałam zdjęcia i wymiary i mi napisał jaki by mi implant wsadził, potem do Niego pojechałam i dało się nawet jeszcze 25ml większe włożyć. więc pewnie się da
Ale Ty masz pokaźne te cycory Ciekawe czy u mnie by się takie zmieściły

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
"na oko" sie da ale to tylko"na oko", ciut dokładniej jak się zna gabaryty dziewczyny, bo na foci nie widać czy to osoba 150 czy 180cm a to ważne
No tak, racja
Stary 2012-08-02, 00:15   #1484
jooasi
Wtajemniczenie

kicia fajnie, że w końcu macie domeczek dla siebie plamienia powinny minąć w ciągu trzech mc, ich kolorem sie nie martw no chyba, że zielone okres moze się przesunąć, może wogóle zaniknąć, mi zostało bardzo szczątkowe 2dniowe plamienie co 30 dni.
Stary 2012-08-02, 00:25   #1485
TUSIA325
Raczkowanie

Edytowane przez TUSIA325
Czas edycji: 2012-08-02 o 09:34
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 00:32   #1486
patrycjaw1989
Raczkowanie

Jeszcze na szybko pytanie mi sie nasunelo o ktorej mozna n drugi dzien do domu wyjsc sa jakies okreslone godziny moga mnie wygonic o okreslonej godzinie bo moj normalnie do pracy idzie i nie wiem na ktora mam sie.z.nim umowic zeby sie z pracy zwolnil
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 00:36   #1487
jooasi
Wtajemniczenie

zwykle mozna sie dowolnie z lekarzem umówic na wyjscie
Stary 2012-08-02, 00:44   #1488
krokus26
Raczkowanie

Aniko- dziś miałam -5-ty ale nie udało się skończyć gdyż wysiadł prąd - jak pech to pech. Teraz mam urlop więc umówiłam się na tel z dr. Muszę masować, zobaczymy, mam nadzieję, że w końcu będzie ok.
Pozdrawiam
Stary 2012-08-02, 01:05   #1489
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Patrycja - trzymam za Ciebie mooocno kciuki!!!!

Alex - ja bym z zakupem sukienki poczekała! Bo w sumie chyba nie ma sensu na 3 miesiące kupować kiecki, jak nie wiesz czy się zmieścisz w biuście. Zawsze możesz kupić sobie seksowną i z wielkim dekoltem suknię już po operacji!!! a wtedy bez krępacji możesz zaszaleć

Nooo dokladnie Kochana poczekam az bede po i wtedy zakupie jakies sexi łaszki i bielizne i bede robic rewie mody mojemu ukochanemu

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny taka piękna pogoda a ja siedzę w domu, bo mam doła, że jeszcze nie mam cycków. Wczoraj mi koleżanka powiedziała, że mi urosły trochę-więc przynajmniej na 5 min się ucieszyłam. Ale za to dziś mój kompleks powrócił ze zdojoną siłą. I marudzę od rana zamiast się opalać
Nie dołuj sie tylko zacznij dzialac nazbieraj jak najwiecej informacji o operacji a potem o lekarzach po czym stwierdzisz ktoremu jestes w stanie zaufac i bedziesz mogla zaczac sie przygotowywac. staraj sie tak o tym nie myslec ze jeszcze ich nie masz, mysl raczej tak ze wkrotce bedziesz je miec i bedziesz szczescilwa kobietką a do czasu operacji zleci Ci i zanim sie obejrzych a bedziesz cycoliną
Stary 2012-08-02, 01:20   #1490
Sif
Raczkowanie

Dziewczynki, a ja ponawiam pytanko Jakich czynności nie da się samodzielnie wykonywać w okresie pooperacyjnym i w czym mogę potrzebować pomocy?
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 02:14   #1491
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,
hihi to ja od tego butiku - wszystkie Was serdecznie zapraszam! Do RAXXXXA w Katowicach na ul. MickXXXXcza - śliczne włoskie buty - można mnie znaleźć na facebooku - RaXXXXa Sklep.
Polecam
Cytat:
Cytat:
Jasne że opłacona - za taki komentarz jak twój - 50tys mi na konto wskakuje

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Nie podałam adresu -BO TO NIE REKLAMA . Wszystkim dziewczynom które wysłały mi na priv opinie- dziękuję. Szkoda, że tak z ukrycia, ale cóż... rozumiem i szanuję
Otóż podałaś również adres i link- dwa razy i było to przed napisaniem przez Ciebie 50 postów!!! Jest to niezgodnie z regulaminem forum, a jednopostowcom grozi nawet banem.
(.....)
12. Reklama jest u nas płatna! Dotyczy to również wątków z prośbami o głosy w konkursach lub wszelkich innych, w których autor ma wyraźne korzyści materialne z ewentualnego spełnienia prośby. Za reklamę uznajemy między innymi linki do stron aukcji, sklepów lub serwisów prezentujących produkty i namiary na producenta (w tym również "blogi" ze zdjęciami produktów!).
Reklama to wszelkie działania prowadzące do uzyskania korzyści materialnych i do darmowej reklamy stron zbieżnych z tematyką serwisu wizaz.pl (prywatne strony, blogi, galerie itp...) Użytkownicy o długim stażu mogą liczyć na złagodzenie kary w postaci samego upomnienia, ale przy recydywie, kara punktowa będzie podwojona.

(....)
16. Prawa jednopostowców, czyli osób z dorobkiem poniżej 50 postów lub stażem krótszym niż miesiąc:
16.1. Posty z linkami do serwisów aukcyjnych lub sklepów mogą być potraktowane jako spam;

Poza tym Twoje uporczywe zachwalanie kliniki i lekarza tez jest niegodne z ogólnym regulaminem- a nie tylko naszymi zasadami które jak juz wiemy masz gdzieś.

(....)
16.3. Posty z peanami i zachwytami o usługach lub produktach, szczególnie powtarzających się w wielu postach, mogą być usunięte, a w skrajnych przypadkach konto zablokowane na stałe.

Ja bardzo proszę Administratora o zajęcie tym. Oczywiście wszystko zostało zgłoszone droga formalną.

A tak na marginesie- Ty nie zdajesz sobie sprawy, że teraz każdy może Cię odszukać? Masz w albumie swoje nagie zdjęcia, na forum wrzucasz namiary z adresem. Każdy zboczeniec w kraju w 5 min się dowie jaki jest telefon do "Marty która szuka wrażeń". Ty weź czasem dziewczyno pomyśl troszkę co robisz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-02 o 02:18
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 02:26   #1492
Majirel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Majirel w jakim sensie nie będziesz potrzebować pomocy? Nie do końca zrozumiałam. Po zabiegu chcesz wrócić sama do domu w tym samym dniu i sama się sobą i dzieckiem zajmować?
Nie kochana moja po zabiegu oczywiście mąż przetransportuje mnie do domu ale on jedzie na noc do pracy, w razie co jest koleżanka postawiona w stan gotowości nie chce zbytnio obcych wciągać w całą sprawę... Rodzina nic nie wie

patrycjaw1989 jestem z Tobą i będę od rana trzymać kciuki, ja mam nadzieję że moj termin znowu się zmieni i operacja nastąpi szybciej

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------

Majirel błagam wyprowadź nas z przekonania, że pare godzin po operacji zostaniesz w domku sama z dzieciątkiem. ja też tak Twój post zrozumiałam a to baaardzo ryzykowny manewr. owszem mieliśmy tu taką co po operacji samochodem sama pojechała bo nikt jej nie będzie mówił co ma robić ale to naprawde niepotrzebne ryzyko nawet jak nie boli.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Joasi spokojnie jak nie będę dawać rady na pewno ktoś ze mną będzie

A tak na marginesie- Ty nie zdajesz sobie sprawy, że teraz każdy może Cię odszukać? Masz w albumie swoje nagie zdjęcia, na forum wrzucasz namiary z adresem. Każdy zboczeniec w kraju w 5 min się dowie jaki jest telefon do "Marty która szuka wrażeń". Ty weź czasem dziewczyno pomyśl troszkę co robisz.[/QUOTE]

Stary 2012-08-02, 07:05   #1493
anika75
Zadomowienie

Witam
PATRYCJA, TRZYMAM KCIUKI

Majirel, a ile lat ma Twoje dzieciątko?

Sif, my byliśmy w pensjonacie, więc nie musiałam gotować obiadów, prać, prasować, ścierać kurzy itp. Ja potrzebowałam pomocy męża przy wstawaniu z łóżka, ubierałam się sama, ale on pomagał mi zmieniać stanik, bo jest nierozpinany. Na początku mył mi też głowę, przekrajał bułeczki i ogólnie to on wszystko kroił, a nawet spłuczkę w sedesie za mnie wciskał, bo ta w pensjonacie ciężko "chodziła". Sam chodził na zakupy, ja nie dałabym rady przejść kilkudziesięciu metrów. Otwierał mi drzwi w samochodzie i za mną zamykał.
A podczas narkozy nic mi się nie śniło, mało tego - nawet nie pamiętam co mówiłam, gdy się obudziłam, ale na pewno nie próbowałam zbajerować anestezjologa

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-02 o 07:48
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 08:13   #1494
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja sie podlaczam z kciukami Trzymaj sie dzielnie dzisiaj
Stary 2012-08-02, 08:28   #1495
tasha2
Raczkowanie

Lepiej sie upewniej czy ci to rtg i usg dr 'zaliczy' i nie każe powtarzac w tygodniu poprzedzajacym zabieg. Nie schizuj z HCV. Ja tez mam tatuaz, po 2 dziurki w kazdym uchu i wprawdzie nie nosze juz ale 2 razy mialam nos przekłuwany. Korzystałam tez z rożnych zabiegow kosmetycznych i miałam korekte plastyczna uszu w przeszłosci a jestem zdrowa jak ryba. Nie wkrecaj sie

[QUOTE=Sif;35647804]

RTG i USG miałam już w tym roku zrobione przy innej okazji, więc zostaje tylko krew. Ale złapałam schizę, że mi wyjdzie HCV, w końcu mam tatuaż, trochę kolczyków tu i tam, miałam różne inwazyjne zabiegi kosmetyczne i z zakresu medycyny estetycznej Kurde no, już się wkręcam
Stary 2012-08-02, 09:41   #1496
madziullasz
Raczkowanie

Sif tak naprawdę podczas zabiegu nie ma się snów, przynajmniej się ich nie pamięta, w końcu jest to GŁĘBOKA NARKOZA. Ja jedynie tak się rozgadałam po tym gdy mnie obudzili, a że mają jakąś nowoczesną narkozę, gdzie nie wkładają rurki do gardła, to nie było podrażnione i mogłam gadać i gadać , aż chichrali się ze mnie jeszcze następnego dnia.

A co do obnażania się na forum, to wczoraj mój mąż focha strzelił, że nie wie czy to dobrze tak zdjęcia cycków udostępniać, bo każdy zboczeniec może udawać,, że jest kobietom i w nasze albumy zaglądać a potem się ekscytować......

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

A Mirjel ja zabieg miałam w czw a wyszłam dopiero w niedz, choc początkowo było ustalone, że w sob. Ale zaproponowano nam czy bez dodatkowych kosztów chciałybyśmy zostać tej jeden dzień ekstra w klinice, gdyż doktor miałby problem aby przyjechać w sob do nas do wypisu (coś mu wypadło) oczywiście się zgodziłyśmy. I bardzo jestem z tego powodu zadowolona, gdyż po usunięciu drenu bardzo zaczęła mnie boleć prawa pierś, i trzeba było ją porządnie rozmasować a sama w domu bym tego nie zrobiła. Czułam się tam bezpieczniej pod fachową opieką. Więc wcale nie ma co się wyrywać tak szybko do domu. W końcu to operacja.
Stary 2012-08-02, 09:57   #1497
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
A co do obnażania się na forum, to wczoraj mój mąż focha strzelił, że nie wie czy to dobrze tak zdjęcia cycków udostępniać, bo każdy zboczeniec może udawać,, że jest kobietom i w nasze albumy zaglądać a potem się ekscytować......
Madziulka, a po co zboczeniec miałby takie podchody do naszych cycków robić, skoro wystarczy "biust" wyguglować i ma do wyboru, do koloru
Stary 2012-08-02, 10:14   #1498
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Ja tez mocno trzymam kciuki!!!!!!

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejkA DZIWECZYNKIco tam u WAS??nie czytam bo nie mam czasu,wiecie jak to na wakacjachmy od poniedziałku w Jastrzębiej,pogoda rewelka ,jak pewne wieciejest cudnie~!!
ANIKa..BALSENO dziękuję,sif i cała reszta..i balseno w dotyku są już super, srednio twarde,pół na pół..jeśli mogę się tak wyrazić
i kurka chociaż ich nie wywalam jak mówi mój chop to robią wrazenie
komentarz mojego ostatnio przewrażliwionego tż wczoraj...nooo jak teraz zrobiłaś sobie cycory to się ku....a gapią..ja się uśmiałam i mówię,kochanie tak jak wcześniej...tyle ze ty tego nie widziałeśhi hia teraz sam obserwuje /...świrnięty!!!

ogólnie nic tylko róbcie piersi!!!!!!!!!!!!hmmmmmm mmm

całuję z upalnego POMORZA
Hahaha teraz to dopiero zauwazyl, jak cycki masz???? ale teraz to będzie przynajmniej przejrzał na oczy jaka kobiete ma
Miłego wypoczynku

Balseno a jak Twoje włosy ??? Bo dobrze pamietam, ze szukalas sposobu na wypadanie ? Byłaś w końcu u tego fryzjera?? poradził coś??

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 10:26   #1499
madziullasz
Raczkowanie

Aniko to nie ja tak mówię, tylko mój mąż. Tłumaczyłam mu, że takie zdjęcia są w prywatnych albumach ale wiesz jak to chłopy....Chyba po prostu bardzo podobają mu się moje nowe bliźniaczki tak szczerze to nie może się napatrzeć chichichichi
Stary 2012-08-02, 10:36   #1500
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a ja ponawiam pytanko Jakich czynności nie da się samodzielnie wykonywać w okresie pooperacyjnym i w czym mogę potrzebować pomocy?
Sif ciężko na to odpowiedzieć bo w zasadzie zabronione jest tylko dźwiganie i sporty a wszystko zależy od tego jak się czujesz po op, jedne śmigają i dają rade zrobić przy sobie wszystko a ja przez tydzień rękoma ruszać nie mogłam, zgięta w pół chodziłam od kanapy do łożka tylko i mąż się jak małym dzieckiem opiekował od mycia, czesania po szykowanie posiłków. ale to ekstremalny przykład starej baby bez mięśni więc się nie sugeruj

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

madziulasz mężowi się już zazdrość uruchamia i scenariusze w głowie buduje oni wszyscy wielbiciele małych piersi a świrują po naszych operacjach jak mali chłopcy na punkcie nowych cycuniów

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości