|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
chyba twoja reklama nie cieszy się zbyt dużą aprobatą wsrod dziewczyn...
Co innego "rozmawiać" na rózne tematy (owszem nie tylko temat cyckowy) a co innego reklamować swoj biznes- reklama jest płatna? Masz opłaconą?
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
NO ALE pochwalcie sie co to za 2 Dziewczyny z naszego forum byly?
![]() Ja jestem bardzo ciekawa
|
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
Tusiu jak znam życie pomyślisz, że zawistne albo wredne jesteśmy. podałaś namiar swojego sklepu na fb i to wystarczyło, zajrzałam, skomentowałam, kto był zainteresowany zrobił to samo i w porządku. to nasze miejsce do gadania nie tylko o cyckach ale wciąż jesteśmy w dziale chirurgia plastyczna. co innego jest rozmawiać o butach ogólnie a co innego otwarcie reklame własnego biznesu wrzucić, mogłaś jeszcze ceny podać. przykro mi wciąż z premedytacją łamiesz regulamin i to nie tylko nasz ale również wizażowy, zgłosiłam Twoje posty do moderacji, niech na górze rozstrzygną.
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka opalaj się kochana i lata używaj taka piękna
a chłop zamiast gdakać to niech się stara o Ciebie buziaki dla Was![]() Patrycja moje kciuki już zwarte i gotowe fajnie, że z dobrym nastawieniem idziesz, to ważne![]() Agata to Ty taka zwariowana blondyna jesteś a do tej pory myślałam, że grzeczna dziewuszka ![]() ciekawam jak w nowym kolorku się prezentujesz![]() Majirel błagam wyprowadź nas z przekonania, że pare godzin po operacji zostaniesz w domku sama z dzieciątkiem. ja też tak Twój post zrozumiałam a to baaardzo ryzykowny manewr. owszem mieliśmy tu taką co po operacji samochodem sama pojechała bo nikt jej nie będzie mówił co ma robić ale to naprawde niepotrzebne ryzyko nawet jak nie boli. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- któraś pytała o topik Lupo ze strony Intymna, belseno chyba Ty mam go już i niestety, ładny i mięciutki ale mimo, że najmniejszy wziełam to dość luźny i ma bardzo długie ramionka bez regulacji. wole te z Brubecka albo nawet Tchibo ostatnio były ładnie koroneczką wykończone.
|
|
#1477 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak w ogóle to jak patrzę na tę Twoją nachalną reklamę to nie mam ochoty do tego sklepu nawet wchodzić, już nie mówię o zakupie czegokolwiek
|
|||
|
|
|
#1478 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koty wyczuwają chore miejsca m.in. dlatego, że jest tam stan zapalny i miejscowo podwyższona temperatura, a wiadomo że koty lubią kłaść się tam, gdzie ciepło. Ja dodatkowo wierzę, że robią to też dla przyjemności opiekuna, bo to przecież ogromnie miłe jak kot się przytula ![]() Cytat:
Kurde no, już się wkręcam ![]() Cytat:
Bo o tym że ma się seksualne jazdy przy wybudzaniu to kiedyś tu pisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki! Cytat:
Jesteś męcząca. Skończ.---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-08-02 o 01:18 |
||||||||
|
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki mam pytanko, które może wydać Wam się głupie (bo mi by się takie w sumie wydało
). Czy patrząc na jakieś zdjęcie można "na oko" określić jaki rozmiar biustu/implantów ma dana osoba?![]() ![]() Bo przeglądam sobie neta w poszukiwaniu idealnych cycków dla mnie . No i tak się natknęłam się na zdj jakiejś dziewczyny i rozmyślam jaki może to być rozmiarek
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
"na oko" sie da
ale to tylko"na oko", ciut dokładniej jak się zna gabaryty dziewczyny, bo na foci nie widać czy to osoba 150 czy 180cm a to ważne
|
|
#1482 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Ehh...ja ostatnioo tak wyrywczo do Was wpadam:/ Czasu brak, a od wczoraj mamy klucze od nowego domu, więc dziś od rana do nocy tam urzędowałam. Remoncik powoli rusza. Ale dość fajny widok mam z okna Tzn na rzekę, ale teraz jak lato już jest to pięknie to wygląda Za niedługo przeprowadzka a tam neta nie będę miała przynajmniej przez 2 miechy![]() ![]() Dziewczyny a mnie znowu martwi ta mirenka:/ I nie wiem co to jest, czy to normalne czy nie. Mianowicie chodzi o te plamienia międzymiesiączkowe. Dzisiaj były wyjątkowo silne, a z dnia na dzień przybierają coraz ciemniejszego koloru, teraz są już ciemnobrązowe:/:/ Cholercia czy to normalne? I czy ta mirenka może przesunąć termin okresu czy pozostaje on bez zmian? O to drugie zapomniałam dopytać lekarza:/ Mam nadzieję, że będziecie potrafiły mi pomóc. Ja tak patrzę jaki teraz miesiąc a ostatnio tyle się dzieje, że pewnie nim się obejrzę to będzie grudzień i mam nadzieję moja operacja ![]() Oby tak dalej, tzn z tym uciekającym czasem:PPatrycjaw powodzenia jutro
|
#1483 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe czy u mnie by się takie zmieściły ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
kicia fajnie, że w końcu macie domeczek dla siebie
plamienia powinny minąć w ciągu trzech mc, ich kolorem sie nie martw no chyba, że zielone okres moze się przesunąć, może wogóle zaniknąć, mi zostało bardzo szczątkowe 2dniowe plamienie co 30 dni.
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
325ml Mentor - okrągłe - 17.05.2012 Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 09:34 |
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze na szybko pytanie mi sie nasunelo o ktorej mozna n drugi dzien do domu wyjsc sa jakies okreslone godziny moga mnie wygonic o okreslonej godzinie bo moj normalnie do pracy idzie i nie wiem na ktora mam sie.z.nim umowic zeby sie z pracy zwolnil
|
|
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
zwykle mozna sie dowolnie z lekarzem umówic na wyjscie
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Aniko- dziś miałam -5-ty ale nie udało się skończyć gdyż wysiadł prąd - jak pech to pech. Teraz mam urlop więc umówiłam się na tel z dr. Muszę masować, zobaczymy, mam nadzieję, że w końcu będzie ok.
![]() Pozdrawiam
|
|
#1489 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo dokladnie Kochana poczekam az bede po i wtedy zakupie jakies sexi łaszki i bielizne i bede robic rewie mody mojemu ukochanemu ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
nazbieraj jak najwiecej informacji o operacji a potem o lekarzach po czym stwierdzisz ktoremu jestes w stanie zaufac i bedziesz mogla zaczac sie przygotowywac. staraj sie tak o tym nie myslec ze jeszcze ich nie masz, mysl raczej tak ze wkrotce bedziesz je miec i bedziesz szczescilwa kobietką a do czasu operacji zleci Ci i zanim sie obejrzych a bedziesz cycoliną
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a ja ponawiam pytanko
Jakich czynności nie da się samodzielnie wykonywać w okresie pooperacyjnym i w czym mogę potrzebować pomocy?
|
|
|
|
#1491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(.....) 12. Reklama jest u nas płatna! Dotyczy to również wątków z prośbami o głosy w konkursach lub wszelkich innych, w których autor ma wyraźne korzyści materialne z ewentualnego spełnienia prośby. Za reklamę uznajemy między innymi linki do stron aukcji, sklepów lub serwisów prezentujących produkty i namiary na producenta (w tym również "blogi" ze zdjęciami produktów!). Reklama to wszelkie działania prowadzące do uzyskania korzyści materialnych i do darmowej reklamy stron zbieżnych z tematyką serwisu wizaz.pl (prywatne strony, blogi, galerie itp...) Użytkownicy o długim stażu mogą liczyć na złagodzenie kary w postaci samego upomnienia, ale przy recydywie, kara punktowa będzie podwojona. (....) 16. Prawa jednopostowców, czyli osób z dorobkiem poniżej 50 postów lub stażem krótszym niż miesiąc: 16.1. Posty z linkami do serwisów aukcyjnych lub sklepów mogą być potraktowane jako spam; Poza tym Twoje uporczywe zachwalanie kliniki i lekarza tez jest niegodne z ogólnym regulaminem- a nie tylko naszymi zasadami które jak juz wiemy masz gdzieś. (....) 16.3. Posty z peanami i zachwytami o usługach lub produktach, szczególnie powtarzających się w wielu postach, mogą być usunięte, a w skrajnych przypadkach konto zablokowane na stałe. Ja bardzo proszę Administratora o zajęcie tym. Oczywiście wszystko zostało zgłoszone droga formalną. A tak na marginesie- Ty nie zdajesz sobie sprawy, że teraz każdy może Cię odszukać? Masz w albumie swoje nagie zdjęcia, na forum wrzucasz namiary z adresem. Każdy zboczeniec w kraju w 5 min się dowie jaki jest telefon do "Marty która szuka wrażeń". Ty weź czasem dziewczyno pomyśl troszkę co robisz.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-08-02 o 02:18 |
|||
|
|
|
#1492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale on jedzie na noc do pracy, w razie co jest koleżanka postawiona w stan gotowości nie chce zbytnio obcych wciągać w całą sprawę... Rodzina nic nie wie ![]() patrycjaw1989 jestem z Tobą i będę od rana trzymać kciuki, ja mam nadzieję że moj termin znowu się zmieni i operacja nastąpi szybciej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Majirel błagam wyprowadź nas z przekonania, że pare godzin po operacji zostaniesz w domku sama z dzieciątkiem. ja też tak Twój post zrozumiałam a to baaardzo ryzykowny manewr. owszem mieliśmy tu taką co po operacji samochodem sama pojechała bo nikt jej nie będzie mówił co ma robić ale to naprawde niepotrzebne ryzyko nawet jak nie boli.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Joasi spokojnie jak nie będę dawać rady na pewno ktoś ze mną będzie ![]() A tak na marginesie- Ty nie zdajesz sobie sprawy, że teraz każdy może Cię odszukać? Masz w albumie swoje nagie zdjęcia, na forum wrzucasz namiary z adresem. Każdy zboczeniec w kraju w 5 min się dowie jaki jest telefon do "Marty która szuka wrażeń". Ty weź czasem dziewczyno pomyśl troszkę co robisz.[/QUOTE]
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Witam
PATRYCJA, TRZYMAM KCIUKI Majirel, a ile lat ma Twoje dzieciątko? Sif, my byliśmy w pensjonacie, więc nie musiałam gotować obiadów, prać, prasować, ścierać kurzy itp. Ja potrzebowałam pomocy męża przy wstawaniu z łóżka, ubierałam się sama, ale on pomagał mi zmieniać stanik, bo jest nierozpinany. Na początku mył mi też głowę, przekrajał bułeczki i ogólnie to on wszystko kroił, a nawet spłuczkę w sedesie za mnie wciskał, bo ta w pensjonacie ciężko "chodziła". Sam chodził na zakupy, ja nie dałabym rady przejść kilkudziesięciu metrów. Otwierał mi drzwi w samochodzie i za mną zamykał. A podczas narkozy nic mi się nie śniło, mało tego - nawet nie pamiętam co mówiłam, gdy się obudziłam, ale na pewno nie próbowałam zbajerować anestezjologa
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-02 o 07:48 |
|
|
|
#1494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej sie upewniej czy ci to rtg i usg dr 'zaliczy' i nie każe powtarzac w tygodniu poprzedzajacym zabieg. Nie schizuj z HCV. Ja tez mam tatuaz, po 2 dziurki w kazdym uchu i wprawdzie nie nosze juz ale 2 razy mialam nos przekłuwany. Korzystałam tez z rożnych zabiegow kosmetycznych i miałam korekte plastyczna uszu w przeszłosci a jestem zdrowa jak ryba. Nie wkrecaj sie
![]() [QUOTE=Sif;35647804] RTG i USG miałam już w tym roku zrobione przy innej okazji, więc zostaje tylko krew. Ale złapałam schizę, że mi wyjdzie HCV, w końcu mam tatuaż, trochę kolczyków tu i tam, miałam różne inwazyjne zabiegi kosmetyczne i z zakresu medycyny estetycznej Kurde no, już się wkręcam
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
Sif tak naprawdę podczas zabiegu nie ma się snów, przynajmniej się ich nie pamięta, w końcu jest to GŁĘBOKA NARKOZA. Ja jedynie tak się rozgadałam po tym gdy mnie obudzili, a że mają jakąś nowoczesną narkozę, gdzie nie wkładają rurki do gardła, to nie było podrażnione i mogłam gadać i gadać
, aż chichrali się ze mnie jeszcze następnego dnia.A co do obnażania się na forum, to wczoraj mój mąż focha strzelił, że nie wie czy to dobrze tak zdjęcia cycków udostępniać, bo każdy zboczeniec może udawać,, że jest kobietom i w nasze albumy zaglądać a potem się ekscytować...... ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- A Mirjel ja zabieg miałam w czw a wyszłam dopiero w niedz, choc początkowo było ustalone, że w sob. Ale zaproponowano nam czy bez dodatkowych kosztów chciałybyśmy zostać tej jeden dzień ekstra w klinice, gdyż doktor miałby problem aby przyjechać w sob do nas do wypisu (coś mu wypadło) oczywiście się zgodziłyśmy. I bardzo jestem z tego powodu zadowolona, gdyż po usunięciu drenu bardzo zaczęła mnie boleć prawa pierś, i trzeba było ją porządnie rozmasować a sama w domu bym tego nie zrobiła. Czułam się tam bezpieczniej pod fachową opieką. Więc wcale nie ma co się wyrywać tak szybko do domu. W końcu to operacja.
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1498 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
teraz to dopiero zauwazyl, jak cycki masz???? Miłego wypoczynku Balseno a jak Twoje włosy ??? Bo dobrze pamietam, ze szukalas sposobu na wypadanie ? Byłaś w końcu u tego fryzjera?? poradził coś??
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Aniko to nie ja tak mówię, tylko mój mąż. Tłumaczyłam mu, że takie zdjęcia są w prywatnych albumach ale wiesz jak to chłopy....Chyba po prostu bardzo podobają mu się moje nowe bliźniaczki
tak szczerze to nie może się napatrzeć chichichichi
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- madziulasz mężowi się już zazdrość uruchamia i scenariusze w głowie buduje ![]() oni wszyscy wielbiciele małych piersi a świrują po naszych operacjach jak mali chłopcy na punkcie nowych cycuniów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

także zapraszam nie tylko na forum

ESy florESy (.)(.)

Bo o tym że ma się seksualne jazdy przy wybudzaniu to kiedyś tu pisałam

Jesteś męcząca. Skończ.

Jakich czynności nie da się samodzielnie wykonywać w okresie pooperacyjnym i w czym mogę potrzebować pomocy?