Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 13:47   #4861
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
http://dzieci.pl/cid,1024121,paid,14...puticaid=6eea5

a własnie taki mit krąży że w ciąży lampka czerwonego wina to nic takiego..... nawet mój znajomy z pracy mówł że jego zona w ciąży czasem sobie lampke wypiła, a nie że jakieś paalogiczne małżeństwo bardzo fajni ludzie, naczytali się głupot po prostu że można... eh
Niestety dość powszechny mit - szkoda, że czasami nawet lekarze go podtrzymują! czego ja zupełnie nie ogarniam.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:21   #4862
elllmi
Zakorzenienie

hej
wczoraj sobie odpuściłam forum, bo była u mnie szwagierka no i dzisiaj nadrabianie; i na polowaniu wczoraj byłam - na koniki polne chodziłam po łące sąsiada jak bocian, ze słoikiem w rękach, ale ciężko te cholerniki było złapać, bo jak już miałam dwa w słoiku i chciałam tzreciecgo wrzucić, to te dwa wyskoczyły no ale nałapałam i jaszczura miała zabawę (ale mi już było szkoda je do terrarium wrzucić i tata musiał )

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
kurde jaki mnie dzisiaj w nocy skurcz łydki złapał!!!! no myślałam że nie puści! zaczeło się
mnie tak ostatnio złapał, to przez 4 dni kulałam małż mi zawsze mówi, żeby wtedy dużego palca doginać do góry, ale ja wtedy nie mam do tego głowy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:21   #4863
kasia_heaven
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
kasia_heaven, dziwny ten Twój gin. Mój od pierwszej wizyty pytał się, czy potrzebuję L4 i na każdej wizycie to samo. Jak już potrzebowałam, to bez problemu dostałam. Może dlatego że prywatnie przyjmuje i bardziej go kontrolują Nie mam pojęcia.

Co do imienia, to dla chłopczyka mamy Piotruś Już od początku znajomości mówiliśmy, że jak chłopiec to właśnie Piotruś. Dla dziewczynki jeszcze nie mamy wybranego imienia. Mi się podoba Patrycja albo Emilia, a mężowi Zuzanna. Zobaczymy co to będzie.
No dziwny dziwny, nawet mam opinię od specjalisty, że moje nerwy mogą negatywnie wpływać na płód, ale on dalej swoje. Szkoda gadać :/
Co do imienia Kasia to oczywiście według mnie najśliczniejsze imię pod słońcem, hehe
Ja bardzo lubię swoje imię, nadał mi je Tato, Mama całą ciążę czuła że urodzi synka - Michałka, a tu wyszła dziewucha i zupełnie nie miała pomysłu na imię, Tato po prostu poszeł i wpisał w metryce Katarzyna
BTW mój Tato to Piotr
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Niestety dość powszechny mit - szkoda, że czasami nawet lekarze go podtrzymują! czego ja zupełnie nie ogarniam.
No własnie mój gin też jest tego zdania, lampka szampana na sylwka nie zaszkodzi i w ogóle takie tam...

Dziewczyny byłam w niedzielę w Auchan i kupiłam 3 bodziaki, każde za 4,99. Nie znam jeszcze płci, ale nie mogłam się opanować. Pokazuje zdobycze Obawiam się, że te dwa body na rozmiar new born moga okazać się za małe, ale musiałam je kupić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1230.jpg (86,0 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-08-02, 14:23   #4864
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
wczoraj sobie odpuściłam forum, bo była u mnie szwagierka no i dzisiaj nadrabianie; i na polowaniu wczoraj byłam - na koniki polne chodziłam po łące sąsiada jak bocian, ze słoikiem w rękach, ale ciężko te cholerniki było złapać, bo jak już miałam dwa w słoiku i chciałam tzreciecgo wrzucić, to te dwa wyskoczyły no ale nałapałam i jaszczura miała zabawę (ale mi już było szkoda je do terrarium wrzucić i tata musiał )
Mogłaś przyjść do mnie do pracy - od kilku dni odwiedza nas wielki konik polny - stoi sobie na oknie i nie ucieka, jak ktoś go podgląda

Co do imion, to moje też wybrał tata, nawet mama opowiadała jak wybierał - pisał imię w pełnej wersji w notesiku, po czym wołał zdrobnieniami, jak mu coś nie pasowało, to skreślał i wybrał takie, które mu się podobało i pełne i w zdrobnieniu. Nawet do niedawna był ten notesik w domu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-02 o 14:32
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:35   #4865
eff8
Zakorzenienie

a mi imie wybierała Ciocia podobno chyba po porodzie się zastanawiali jak mi dac na imię i tak popatrzyła na mnie i mówi a może takie no i tak juz zostalo

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:39   #4866
hope01
Zakorzenienie

http://nowysacz.naszemiasto.pl/artyk...,t,tm,zid.html

nasz pies bierze udział w konkursie za suchą karmę to tak ze względu na moją młodszą siostrunie Was proszę o głosy, bo się ucieszy, że nasza bejdula ma jakieś kliki, dzięki

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:40   #4867
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
hej
mnie tak ostatnio złapał, to przez 4 dni kulałam małż mi zawsze mówi, żeby wtedy dużego palca doginać do góry, ale ja wtedy nie mam do tego głowy

i dobrze mówi, trzeba złapać palce i tak jakby dociągnąć do siebie !! w danej chwili to boli ale za to później łydki nie bolą i można normalnie chodzić

a ja mam takie pytanko jestem w 15 tyg 5 dniu, czyli mówi się że w 16 tygodniu ciąży od daty ostatniej miesiączki. to jak mam się umawiać na usg połówkowe które robi się między 18-22 tc ?? mam sobie obliczyć że jak będę w dajmy 17 tyg 4 dniu to już mogę iść czy dopiero jak rzeczywiście będę miała np. 18tydz 3 dni ?? mam nadzieję że nie pomieszałam
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:41   #4868
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

nasz pies bierze udział w konkursie za suchą karmę to tak ze względu na moją młodszą siostrunie Was proszę o głosy, bo się ucieszy, że nasza bejdula ma jakieś kliki, dzięki
już zagłosowałam na Kolcie

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:43   #4869
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

a własnie taki mit krąży że w ciąży lampka czerwonego wina to nic takiego..... nawet mój znajomy z pracy mówł że jego zona w ciąży czasem sobie lampke wypiła, a nie że jakieś paalogiczne małżeństwo bardzo fajni ludzie, naczytali się głupot po prostu że można... eh
oczywiście nie tylko patologia pije
mojego brata narzeczona- nota bene 38 lat i to jej nie pierwsze dziecko- pani prawnik- sama widziałam jak pije wino

ja pierdziele, ja teraz jadę do Chorwacj- my to z mężem podróżujemy głównie w celach kulinarnych, naprawdę pierwsze co pomyślałam,że szkoda,że nie napiję się wina i nie zjem surowych ostryg
no ale kurde świat się nie zawali, napije się za to za mnie mój TZ i też będzie dobrze

wiecie co-przed chwilą się obudziłam, TZ dziś w domu i oboje się rzuciliśmy na wyrko
głodek nas obudził, czekam aż teściowa skończy pichcić bo zaraz padnę
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:44   #4870
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

głos oddany fajny psiak
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:50   #4871
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
głos oddany fajny psiak
heh dzięki w imieniu psa

swoją drogą to są niektóre super psiaki i maja malutko głosów, a takie standardowe to wybujane wyniki, także można pomyśleć, że ktoś ma neostradę i zmienia sobie IP non stop jest tam taki kochaniutki chow-chow zawsze takiego chciałam, ma któraś z Was?

Stary 2012-08-02, 14:55   #4872
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
antoinette czy ja dobrze pamiętam że Ty chciałaś rodzić na tysiącleciu??? bo znalazłam to dzisiaj w necie http://www.wczestochowie.pl/kategori...na-tysiacleciu
nie, nie - Gabi rodziłam na tysiącleciu, tym razem będę rodzić na parkitce, właśnie z tego powodu, chociaż ponoć teraz jak jest nowy ordynator na parkitce jest bardzo fajnie ... okaże się hihi

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:56   #4873
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

albo masować duży palec u nogi
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:58   #4874
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
albo jak złapie skurcz łydy to na pięcie stawać, zawsze mnie puszcza wtedy

Stary 2012-08-02, 15:07   #4875
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mogłaś przyjść do mnie do pracy - od kilku dni odwiedza nas wielki konik polny - stoi sobie na oknie i nie ucieka, jak ktoś go podgląda
tak iwielki to pewnie prędzej zjadłby naszego jaszczura, niż on tego konika a tak mi się przypomniało: kiedyś jeszcze wtedy nie z małżem troszkę sobie figlowaliśmy wieczorkiem i po wszystkim kładę się na plecach, patrzę na sufit, a tam taki ogromniasty konik polny, jeszcze dodatkowo z takim kolcem z tyłu to ja w krzyk, a małż mi mówi, że przed chwilą ten konik siedział mi na plecach, ale nie chciał mi nic mówić, bo byłoby po całej akcji i tylko go strącił

także jak to ten sam, to uważajcie - podglądacz i zboczeniec

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:10   #4876
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Niebędę Was męczyć zgadywankami, mamy kolejną dziewczynkę w tym chłopskim gronie Karinka będzie mieć siostrzyczkę Teraz musimy imię wymyślić, bo Mikołaj nie pasuje
Dziewczynka, super

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kochane, dawno nie wstawiałam mojego brzucha, to postanowiłam się nim pochwalić. Jak Wam się podoba? Uważam, że jest chyba dość duży jak na 15. tydzień ciąży.
Bardzo ładny ten brzuszek, mój jeszcze taki nie jest (też 15 tydzień) tzn czasem wywali na wieczór wieeeelką piłkę, ale normalnie to po prostu wyglądam, jakbym trochę utyta była Podoba mi się Twój, fajny
Cytat:
:chce już kopniakiiiiii!!
nooo, ostatnimi dniami jak się kładę, to myślę tylko o tych kopniakach

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35653092]
A dzisiaj skończyłam, miały być długie rękawy, ale miałam tylko 1 motek i raczej by nie starczyło [/QUOTE]
Świetny, jak byłam mała to ciocia mi robiła na drutach, ale takie majstersztyki to nie były

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
No i mam jeszcze pytanie? Zdarzają Wam się jeszcze wymioty? Jestem już w 15 tc i dosyć długo miałam spokój, ale wczoraj i dzisiaj znowu się zaczęło Dzisiaj dodatkowo jak wstałam to helikopter w głowie. Pierwszy raz miałam takie zawroty głowy, że masakra. Normalnie jakbym miała mega kaca
Fakt, że już nie codziennie, ale jeszcze mi się zdarzają

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Co do imion, to moje też wybrał tata, nawet mama opowiadała jak wybierał - pisał imię w pełnej wersji w notesiku, po czym wołał zdrobnieniami, jak mu coś nie pasowało, to skreślał i wybrał takie, które mu się podobało i pełne i w zdrobnieniu. Nawet do niedawna był ten notesik w domu.
Dobrze, że mnie tata nie nazywał, chciał Jessica, albo Vanessa, czy coś Z moim wsiuńsko brzmiącym, bardzo polskim nazwiskiem brzmiałoby to naprawdę komicznie

Zrobiłam leczo, ale to chyba na jutro, a teraz zjadłam kaszkę manną z jagódkami i sokiem malinowym
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:14   #4877
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:

Głos oddany. Ja to taka psiara jestem, że czasami mąż to wysiada przy mnie. Jak mi lekarze powiedzieli, że dzieci to raczej tylko z in vitro będę mieć, to już zaplanowałam za domem 5 kojców i psy ze schroniska. A tu zonk, dzidzia w drodze. Ale psiak i tak jest - Baster.
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:36   #4878
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ale gorąco u mnie dzisiaj - u Was też? Aż mnie głowa z tego wszystkiego boli, bo duszno i parno.
Moja mama ugotowała rosołek. Oczywiście musiałam sobie doprawić, ale się właśnie zajadam. Mniam.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:36   #4879
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Debrah nie martw się.
Jest ok . Mnie też myśli nachodzą co chwila że może coś nie tak.
Ostatnio tak sobie pomyślałam ze jak bym była bardzo bogata to kupiła bym sobie USG i pewnie byłabym non stop pod niego podpięta
Wystarczy że coś mnie tam zakuje,zaboli lub podszczypie a Ja już scenariusze
układam
Mam to samo... a pomysł z USG - rewelacja

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:37   #4880
Lenova
Wtajemniczenie

Hope oddany głos na psiaka ! niech wygrywa

Właśnie wróciłąm z tesco , ledwo co prawda ale wróciłam , jaki upaaaaałł !!!

Ale w końcu kupiłam pierwszą rzecz dla mojego Maleństwa i cieszę się jak dziecko a jest to SMOCZEK Tak się do mnie ładnie uśmiechał w sklepie że nie potrafiłam przejść obojętnie.
Teraz czuję się taka bardzo w ciąży

Nawet jak powiedziałam Brzuszkowi że kupiłam Mu smoczek to chyba się spodobało bo coś mi zaświergoliło w środku może odziedziczy po mamusi miłość do smoków

Jak ja byłam mała to nosiłam smoczek do 4 roku życia a mama mówi że potrafiłam nosić kilka smoków na raz
A jak wyrzucałam ostatni smoczek to zrobiłam to bardzo teatralnie, poszłam z babcią do kojca z moim psem wyjęłam smoka z buzi zrobiłam mu "pa pa" i rzuciłam psu żeby on sobie teraz gryzł hahaha
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:39   #4881
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Ano ciepło, ciepło. Pokazuje mi 28 stopni. Dobrze, że na balkonie już cień, nawet troszkę zawieje od czasu do czsu, to psy się tam trochę ochłodzą
Stary 2012-08-02, 15:41   #4882
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hope oddany głos na psiaka ! niech wygrywa

Właśnie wróciłąm z tesco , ledwo co prawda ale wróciłam , jaki upaaaaałł !!!

Ale w końcu kupiłam pierwszą rzecz dla mojego Maleństwa i cieszę się jak dziecko a jest to SMOCZEK Tak się do mnie ładnie uśmiechał w sklepie że nie potrafiłam przejść obojętnie.
Teraz czuję się taka bardzo w ciąży

Nawet jak powiedziałam Brzuszkowi że kupiłam Mu smoczek to chyba się spodobało bo coś mi zaświergoliło w środku może odziedziczy po mamusi miłość do smoków

Jak ja byłam mała to nosiłam smoczek do 4 roku życia a mama mówi że potrafiłam nosić kilka smoków na raz
A jak wyrzucałam ostatni smoczek to zrobiłam to bardzo teatralnie, poszłam z babcią do kojca z moim psem wyjęłam smoka z buzi zrobiłam mu "pa pa" i rzuciłam psu żeby on sobie teraz gryzł hahaha
u mnie było problemowo ze smokami też za cholerę nie mogli mnie ani oduczyć, ani mi ich zabrać wiem, bo pamiętam że dałam się w końcu namówić podstępem, bowiem rodzice nagadali mi, że w wodzie są teraz malutkie rybki i potrzebują smoczków, więc ja, zwierzolub, poszłam z nimi na most i wrzuciłam do rzeki wszystkie smokusie

Stary 2012-08-02, 15:44   #4883
Hosenka*
Zakorzenienie

Z tego co mama mówiła, to ja krótko chodziłam ze smoczkiem - do ok 1 roku, ale nie obyło się to bez problemów.

Instagram

Stary 2012-08-02, 15:44   #4884
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
u mnie było problemowo ze smokami też za cholerę nie mogli mnie ani oduczyć, ani mi ich zabrać wiem, bo pamiętam że dałam się w końcu namówić podstępem, bowiem rodzice nagadali mi, że w wodzie są teraz malutkie rybki i potrzebują smoczków, więc ja, zwierzolub, poszłam z nimi na most i wrzuciłam do rzeki wszystkie smokusie
Haha, musieli się nieźle nagłowić, żeby pozbyć się Twoich smoków A ja nie polubiłam ponoć smoczka i nigdy go nie susałam
Stary 2012-08-02, 15:51   #4885
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
http://dzieci.pl/cid,1024121,paid,14...puticaid=6eea5

Eh, ja ostatnio byłam na takiej rodzinnej imprezce u teściów no i wszyscy winko albo coś mocniejszego a ja woda of kors. No a ciotka - a może winka czerwonego, dla zdrowotności. Lampkę od czasu do czasu można....
Myslałam że zejde z tego świata

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Ja przed ciążą miałam często takie nocne skurcze, ból jak jasna .... Ja jak tylko czułam ze skurcz się zbliża to zaraz budziłam męża i krzyczałam MASUJ (zaprawiony w bojach to wiedział co robić, nawet na śpiąco ). On mi masował ta nieszczęsną łydkę a ja dodatkowo prostowałam stopę, tzn zeby była w jednej lini z reszta nogi i jakoś pomagało....

Stary 2012-08-02, 15:52   #4886
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Eh, ja ostatnio byłam na takiej rodzinnej imprezce u teściów no i wszyscy winko albo coś mocniejszego a ja woda of kors. No a ciotka - a może winka czerwonego, dla zdrowotności. Lampkę od czasu do czasu można....
Myslałam że zejde z tego świata
Kuzyn mojego TŻa jakiś czas temu zaproponował mi piwo - nie wiem, czy z głupoty, czy z grzeczności (bo o ciąży wiedzą wszyscy w rodzinie), ale TŻ go szybko zgasił.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:52   #4887
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

hope Ty to aparatka jesteś

Cytat:
Cytat:
albo jak złapie skurcz łydy to na pięcie stawać, zawsze mnie puszcza wtedy
To ja zawsze jak mnie chytało po prostu stawałam na równe nogi i troche na nich podskakałam.... ciężkie to było np o 3 w nocy ale cóż ból był silniejszy niż pragnienie spania
Stary 2012-08-02, 15:53   #4888
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
tak iwielki to pewnie prędzej zjadłby naszego jaszczura, niż on tego konika a tak mi się przypomniało: kiedyś jeszcze wtedy nie z małżem troszkę sobie figlowaliśmy wieczorkiem i po wszystkim kładę się na plecach, patrzę na sufit, a tam taki ogromniasty konik polny, jeszcze dodatkowo z takim kolcem z tyłu to ja w krzyk, a małż mi mówi, że przed chwilą ten konik siedział mi na plecach, ale nie chciał mi nic mówić, bo byłoby po całej akcji i tylko go strącił

także jak to ten sam, to uważajcie - podglądacz i zboczeniec

Stary 2012-08-02, 15:56   #4889
Hosenka*
Zakorzenienie

To ja w ciąży mam delikatniejsze skurcze niz wcześniej

Wcześniej aż płakałam, bo ból był tak niesamowity. Ani prostowanie stopy nie pomagało, ani masowanie. Ledwo trochę przeszło i kładłam nogę delikatnie, to znowu się zaczynało. Na drugi dzień miałam problemy z tą nogą.
teraz tylko lekko wyprostuję stopę i napnę łydkę i przechodzi szybciutko.

Instagram

Stary 2012-08-02, 16:05   #4890
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kochane, dawno nie wstawiałam mojego brzucha, to postanowiłam się nim pochwalić. Jak Wam się podoba? Uważam, że jest chyba dość duży jak na 15. tydzień ciąży.
Cudny jest!
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam z rana
Marsi też dziś jem taki twarożek właśnie mniam mniam
Ja na początku ciązy w 6 chyba tygodniu byłam na koncercie plenerowych , to też mnie dusiło od tych fajek i na dodatek jeszcze trawę jarali i jakaś inna babka w ciązy juz z takim duzym brzuchem z nimi siedziała i mimo to jarali

Black piękny brzuch ja tez swój wstawię akurat mam fotkę z wycieczki z uwidocznionym bebeszkiem

Kolejny poranek wita mnie bólem głowy i zatkanymi zatokami chyba muszę się wybrać do laryngologa ;/

Delicjanko nowy wątek bardzo ładny będzie co czytać
Super widoki, super babeczka na zdjęciu

Dziewczyny zadzwoniłam do tej poradni genetycznej bo już nie mogłam na dupie usiedzieć i okazało się, że są wyniki. Niedawno je odebrałam i mam bardzo małe ryzyko chorób genetcznych!!!!! 1:8000 czyli maluch jest zdrowy! moje podstawowe ryzyko z wieku to 1:1000 a na podstawie chemii z krwi, tych wszystkich parametrów typu przezierność wyszło mi 1:8000 czyli znacznie zmalało! Nie muszę robić aminopunkcji ani już konsultować tego z lekarzem.
Ale mi ulżyło! Teraz mogę na nowo zacząć się cieszyć moim Leo
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości