|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Zgadam się ![]() Cytat:
jak będziesz mieć chwilę to cyknij z bliska ![]() No zastanawiam się poważnie wiesz w jakieś fabryce to nie musisz znać języka kupiliśmy sobie takie fiszki do nauki umiem parę zwrotów i słówek też coraz więcej Cytat:
uparta jestem, to fakt hmm, na pewno w Niemczech jest lepszy wszystko co niemieckie jest dobrej jakości ale ogólnie nawet ten polski dobrze pierze ![]() Tylko trochę mi głupio
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Nie no bez przesady,same laski...
Z czego Ty się chcesz odchudzać,co?Ja przy tobie to wieloryb biust mierzysz pod czy na piersi?TŻ przywiózł biszkopt z jagodami i bitą śmietaną
myslałam,ze mi język do gardła ucieknie.Wyszłam do drogerii po lakier do paznokci,bo nie mogłam na to patrzeć Teraz pije latte w wersji bez cukru i z mlekiem o.5% |
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
nie tyle odchudzac, co ujedrnic ciało
plus przyzaję, że nie mam kompeksow oprócz nóg, które chudną mi najpóźniej, wiec musze zrzucic trochę ze "wszystkiego" zeby poszly uda
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Monia to czas Ci bardzo szybko leci, bo ciagle cos robisz
dobrze, ze przedszkole spodobalo sie dzieciakow, beda tam na pewno chetnie chodzic a Ty sobie troszke odpoczniesz Cindytez chciala bym byc juz po studiach:p oo tez myslalam,zeby na to isc tez zawsze o tym marzylam i drugim moim kierunkiem bedzie filologia angielska ![]() moj brat zawsze mi dobrze radzi,dlatego go slucham ja nie mam mozliwosci biegania na razie,bo ciagle pada ale cwiczenia w domku robiezelka w koncu weekend:d ja jutro tylko na 3 godzinki do pracy i rowniez weekend pieknego i wypoczynkowego weekendu ![]() Like_a_women witamy, zapraszamy i zyczymy powodzenia musisz postawic sobie cel, dlaczego chcesz schudnac, ile kg, i w jakim czasie najlepiej odchudzac sie dluzej i na zawsze najlepiej 4-5 posilkow dziennie, co 3-4 godziny i duzo wody, plus jakies cwiczonka w domu,beda lepsze efekty![]() wpisz sobie w googlach : kalkulator kalorii i wyskocza Ci stronki, gdzie bedziesz mogla sobie obliczac ile powinnas zjesc najlepiej wykluczyc, fast foody, buleczki,pieczywo biale, makaraony, slodycze,slodkie napoje, cukier, i nie smazyc tylko starac sie wszystko gotowac, i jesc duzo warzyw, owocow i bialka ![]() bedziemy pomagac,jesli masz jakies pytania to piszzz chetnie pomozemy![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Monia brat mieszkal w niemczech i wlasnie opowiadal,ze tam jezdza jak wariaty,hehe za jakis czas moze zmienisz samochod i bedzie Ci sie lepiej jezdzilo eheh, chcialam orbitreka sobie kupic,ale na razie nie mam gdzie go wstawic, bo bedzie u mnie remont,wiec on by tylko zawadzal ale jeszcze chce te 9 kg zrzucic do stycznia i pozniej utrzymywac wage zaczne znow biegac jak tylko pogoda sie poprawi,bo ciagle pada w tym kraju ja uwazam,ze wygladam zle, brzuszka juz nie mam,boczkow, ale nogi i tylek mam jeszcze spore wiec troche pracy mnie czeka nad nimicudowne masz te swoje dzieciaczki przystojniakiii---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Hejka lachony
jestem właśnie w przerwie miedzy jedną pracą a drugą. czuje się całkiem spoko wzięłam prysznic i jestem jak nowo narodzona. zjadlam w pracy grahamkę i banana i nawet nie umierałam z głodu po powrocie więc obiadek był na spokojnie, bez pośpiechu. Podoba mi się taki ład i porządek dnia ![]() w pracy szkolenia i duzo informacji do wchłonięcia więc nie ma kiedy myśleć o głupotach ![]() miałam dziś badania wstępne i tak mnie tknęło, że muszę sobie iść do lekarza 1go kontaktu po skierowania na jakies ogolne badania typu krew i do laryngologa skierowanie, i w ogóle się tak przepadać, bo niby nic mi nie jest specjalnego tylko troche zatoki od alergii ale w gruncie rzeczy nie wiadomo co w środku siedzi. babcia znalazła mi namiar na taką firmę co robi za 140zł diagnostykę obciązeń organizmu i wykrywa wszytskie choroby poprzez jakies elektrody uczepione do dłoni. Ale wole najpierw na NFZ niż płacić za jakieś cuda wianki. ![]() uciekam cos obejrzec w tv i spadam do klubu. bosh miałam zrobić inwentaryzację i już mi to wisi od 1go ale chyba dopiero w sobotę to ogarnę na spokojnie. buziaki ;* |
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jakieś propozycje na kolacje z twarogu?? 1/2 twarogu + jogurt owocowy light ???
dzisiaj mi się cały dzień chce jeść!!!! trzeba mi zamknąc lodówke.... A po z atym to wysprzatałam łazienke i kuchnie. Zapisałam siena wyjazd do pracy do Niemiec, oby się udało...
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli na słono to polecam z pomidorem i szczypiorkiem ![]() na stałe chcesz do niemiec czy na wakacje tylko? |
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
madzia6245 dziękuje za komentarz
Z niczego się nie odchudzam, jestem na utrzymaniu ![]() Właśnie czytam sobie książke "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy?" Cindy chyba o niej pisała, a że czytałam pierwszą część to czytam kolejną. Rewelacja !! Płacze ze śmiechu Mam nowy avatar jakby co, żebyście mnie poznały
|
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na słodko chce.. za mną cały dzień chodzą jakieś słodycze. Jutro zero cukru bedzie. Taki chudy twaróg z samym dżemem?? to chyba nie dobre? Chyba sie tak ładnie nie wymiesza?
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam lubię bo wychodzi fajna papka, cos jak jogurt. mozesz mleczkiem podlać zeby bylo bardziej płynne
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=LosingMyWay;3566054 1]madzia6245 dziękuje za komentarz
Z niczego się nie odchudzam, jestem na utrzymaniu ![]() tak sie zastanawialam z czego sie odchudzasz przede mna jeszcze 9 kg, i bedzie trzeba utrzymywac wage przez jakis rok czasu pewnie,zeby zostala na zawsze
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile masz wzrostu ?
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A taka ikonka przy biodrach bo za szerokie czy za waskie? Tak na marginesie w biuscie mam 1 cm mniej, w talii tyle samo a w biodrach (pupie) niestety wiecej tj. 86 ![]() Monia, cudne plenery! Tak bajdelej mam nadzieje, ze nie gniewasz sie na mnie za ten tekst o 6 czesciach watku - nie chcialam byc zlosliwa ale troszke mnie rozbawily slowa bodajze Czbasi czy ktos jeszcze moze sie pochwalic takim stazem na watku o odchudzaniu. No bo w zasadzie to tak brzmi jakbys sie bezskutecznie odchudzala od kilku lat ale akurat w Twoim przypadku nie jest to prawda. W kazdym razie przepraszam jesli urazilam
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
wciągnełam cały twaróg chudy -> 200g
Dzisiaj cały dzień jedzenie za mną chodzi;/ nie wiem dlaczego... cały czas bym coś jadła. Postaram sie juj tylko herbate popijać..
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze wazylam jakies 60 kg, az doszlam do 67.3 kg;/ i teraz w ciagu 3 miesiecy zrzucilam 8 kg, a zostalo mi jeszcze 9 kg i chce utrzymywac wage polubilam zdrowe odzywianie,cwiczenia wiec mysle,ze nie bedzie trudno po odchudzaniu do utrzymania wagi wystarczy mi 50-52 kg i wiem,ze bede duzo lepiej wygladac niz do tej pory wzrostu mam 165 cm
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Madzia6245
dzięki za rady
2 kanapki chleba razowego z sałatą,polędwicą i pomidorem filet z kury,1 szkl.kefiru,ogórek sałatka z pekińskiej z czerwoną fasolą,pomidorem,cebulą,p lastrem fileta z indyka i 2 łyżkami jogurtu naturalnego Losing w awatarze to ty? |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
my dziś byliśmy z Tż na basenie Zaraz wrzucę Wam jedno zdjęcie ale samych nóg, bo cała wyglądam tragicznie, dostałam @ i brzuch mam jak balon, a na wadze dziś rano 49,3 kg ja głupia weszłam na wagęHeroine pytałaś o pazurki, tak więc dalej są króciutkie te dwa połamańce jeszcze nie odrosły, cały czas muszę je piłować na prosto ![]() Monia ale super zdjęcia a Ty laseczka ![]() Like_a_women witaj Kochane przepraszam, że nie po odpisywałam Wam dokładnie, ale kurcze czasu nie mam i tylko tak nadrobiłam na szybciocha ![]() Buziaki
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=meeedzik;35661652]Hej laseczki
my dziś byliśmy z Tż na basenie Zaraz wrzucę Wam jedno zdjęcie ale samych nóg, bo cała wyglądam tragicznie, dostałam @ i brzuch mam jak balon, a na wadze dziś rano 49,3 kg ja głupia weszłam na wagęo żesz w ryj! Jakie ty masz nogi,nie no nie mam słów.Ja się stąd wypisuje,co to forum dla modelek???
|
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Like_a_women
nie ma za co ![]() dr.sniadanko jogurt owocowy+mandarynka obiad: ryz, warzywa, miesko mielone na parze podwieczorek: mandarynka ![]() kolacja: jogurt waniliowy 0.1% - znalazlam nowe pyszne jogurty i ciagle je jem jaka Ty masz figure, a jakie nozki
|
|
|
#1311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na słono proponuję dosypac słonecznika łuskanego, troszkę soli, pieprzu i np rzodkiewki zreszta jakiekolwiek warzywko "chrupiące" pasuje, np ogórki małosolne i kiszone też lubie do twarożku.na słodko to robie tak jak lisa, ale ja uzywam dzemu niesłodzonego glukozą (bialym cukrem) ze wzgledu na nietolerancję, wybieram te słodzone naturalnie.
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam meczyk
oby Polacy tego nie zwalili na razie prowadzą Meeedzik, jaka Ty czekoladka jesteś boskie nogi ![]() pielęgnuj dalej te swoje paznokietki, a będą już niedługo takie jak kiedyś ![]() Losing, piękny avatar
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Jest tu ktoś kto jest taki jak ja?Czy tylko same chudzinki?
ramie (wszystko mierzyłam w najszerszym miejscu) 24cm.
pod biustem 71cm. biust 85cm. talia 65cm. biodra 94cm. udo 54cm. łydka 31cm. stopa 23cm. wzrost 1.61 urosłam od czasu bilansu w szkole |
|
|
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ikonka taka, bo mimo, ze moze to centymetrowo nie wyglada zle, to wizualnie tak - mam straszne boczki. :/
|
|
|
#1315 |
|
Wtajemniczenie
|
co się dzisiaj ze mna dzieje.. mam taki apetyt... eh. Zgrzeszyłam przed chwila -> 2 ptasie mleczka....
Jutro sobie zrobie dzień ściśle warzywny. Chciałąm w sumie oczyszczanie, ale to bez sensu bo ono trwa 3 dni czyli wypadłoby w weekend a wtedy spotykam się z moim TŻ i nie byłoby opcji się trzymac;/
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie to jogurty i gdzie je dostać?
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
medzik szacun!!! super opalenizna.... a ja sie wlasnie wybieram na solarium;> nie potrafie tak leżeć.... nie umiem no i już.
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I co najlepsze wszystko mi poszło w brzuch, masakra Nogi zawsze mialam szczupłe, a do tego wielki beben, więc wyglądało to strasznie, pokazywałam nawet foto dziewczynom i potwierdziły To już dużo zrzuciłaś, gratuluje ![]() Like a woman Nie, to nie ja ![]() Medzik Aleś Ty czarna Murzynie jeden ![]() Heroine dziękuje Kochanie, ale to nie ja Ja wyglądam inaczej
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
medzik, nogi!!
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- LosingMyWay, moge Ci zadac dwa pytanka? ![]() jakos szczegolnie pielegnujesz włosy? ;> no i przepiekny sweterek na zdjeciu, gdzie kupilas?
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Dżizas no jak ja mam się opanować jak teraz TŻ przytaszczył Desperadosa,wrrr nie no wygonię go do kolegi.Czemu samce takie niekumate są
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

tylko go wziąśc i całować !!

wiesz w jakieś fabryce to nie musisz znać języka
wszystko co niemieckie jest dobrej jakości
ale ogólnie nawet ten polski dobrze pierze 

Z czego Ty się chcesz odchudzać,co?Ja przy tobie to wieloryb biust mierzysz pod czy na piersi?
Teraz pije latte w wersji bez cukru i z mlekiem o.5% 

ale akurat w Twoim przypadku nie jest to prawda. W kazdym razie przepraszam jesli urazilam
ja głupia weszłam na wagę

jakie to jogurty i gdzie je dostać?
To już dużo zrzuciłaś, gratuluje 
Murzynie jeden