|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
hej
nie wiem czy ktoś zauważy mój post...ale jakoś tak strasznie brak mi siły żeby ćwiczyć...wieczorami padam na twarz...teraz mam parę minutek dla siebie żeby się wyciszyć i zmykam spać....chciałabym cwiczyć bo na prawdę bardzo lubię ruch,ale z motywacją,zebraniem się w sobie-ciężko.może jutro się uda... a,zrobiłam killera tylko 1 raz-i co dziwne zero zakwasów :confus ed:![]() dobrej nocy
|
#812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) pomogły.Ponadto TŻ,który pyta się czy wykonałam ćwiczenia.. a przecież kłamać nie będę. Postawiłam sobie cel i będę się go dzielnie trzymać.
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Inal-niby tak,ale niestety jest jakieś "ale"moje dziecko jest absorbujące,że nie mam kiedy iść do toalety czy zrobić sobie obiad...po ogarnięciu domu boli mnie całe cialo i mimo,że chęci są ogromne to nie mam siły...
zdjęć za bardzo nie widziałam z efektami,na szczęście w ubrania sprzed ciazy się mieszczę,ale niestety jeszcze parę kg zosało i nie chce się odczepić. chciałam 2x w tyg robić killera...prosze o kciuki bym jutro miała ..choc calusi dzien siedzę sama z brzdącempodziwiam rudziutką,ze daje radę
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wpadłam tylko się pochwalić, przy smarowaniu balsamem zauwazyłam pierwszy raz w życiu zarys mięśni na łydkach i udach co jest dla mnie mega seksowne :P zawsze miałam takie flaczki wiec dla mnie jest super ![]() o moim brzuszku z rana już wspominałam, ale jest coś jeszcze mój brat dzisiaj do mnie powiedział ze już prawie nie mam tych boczków, troche przesadził z tym, że w ogóle nie ma ale na pewno mniejsze!! ![]() to tak dla motywacji dzisiaj było dodatkowo 40 minut hula hoop, mel b na nogi 3 raz i Tiffany na boczki ![]() Miłej Nocki Skarbki
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
za mną już 10 kilerów i 10 skalpelów ;d
czy są efekty hm ja mam sporo do zrzucenia niestety, także nie ma szału, ale widzę, że razem ze zdrową dietą efekty są. dlatego ćwiczę dalej ; ) a może jak kiedyś będę w klubie to pokażę jakieś zdjęcia, jeśli będzie widać różnicę ; d |
|
|
|
#816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Uciekam kobietki,dobrej nocki.
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaka jest mel b? Ja nawet nie potrafie znaleźć na jotube xD Mogłabys podesłać link? ![]() A Ja własnie skończyłam 8min abs i legs i spadam spac, bo jutro 5 rano pobudka...
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-08-02 o 22:47 |
|
|
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na początku jak je zobaczyłam po poleceniach przez dziewczyny tutaj pomyślałam... jejku ile przysiadów nie ma szans, że dam radę poza tym zawsze miałam słabe ciało, ale odważyłam się i zrobiłam wszystko Myślę, że bardzo dużo zawdzięczam ćwiczeniom z Ewą bo teraz mogę wiecej ćwiczeń robić z nogami po tylu skalpelach oczywiście nawet po tych 10 minutach ( bo tyle trwają) jestem spocona jak świnka bo jest ostre tempo spróbuj! powodzenia
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#822 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
cześć cześć! ja mną dziś pierwszy skalpel
no ale dałam rade i jestem z siebie dumna
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym, przy II razie, zaledwie po tygodniu dostałam okropnej wysypki na całym ciele jakby mnie stado komarów pogryzło, a był to środek zimy. skończyło się na wizycie u lekarza i lekach.. okazało się, że za dużo białka było w moim organizmie i wystąpiło uczulenie.. to był mój II i ostatni raz z Dukanem. jak chcesz, to pokażę fotki
|
|
#825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 5-6 kurcze dużo... myślę, że jak 5 razy w tygodniu będę ćwiczyła to będzie to mój rekord ![]() A robisz samego skalpela ? Czy po miesiącu można przejść na killera czy można ciągnąć cały czas skalpel ?
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaa!! Dziękuję, już dodane do zakładek, a potem TŻ ściągnie na kompa No może zamiast 8 minutówek będę je robic, bo tamte nic juz nie daja chyba... Za mało się męcze. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Ale podobno pdf łatwiejszy od killera, to od soboty wolny dom i będę walczyc.Kochana, dasz rade. 5 , czy 6... żadna różnica, a Ja mam misję do 17 sierpnia dobic moje 45 skalpeli, więc też dużo na tydzień mi wychodzi, będę wspierać
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
||
|
|
|
#828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
grunt to zacząć od czegokolwiek, małymi kroczkami do celu, wiem że masz małą córę, więc to na pewno utrudnia wiele rzeczy, ale dla chcącego nic trudnego![]() ja dzisiaj bez ćwiczeń też, bo zawaliła mnie domowa robota- sprzątanie, 2 prania, potem prasowanie, zakupy, opieka nad córką, kąpiel, usypianie itd.. od jutra do niedzieli mam gości, więc stąd ta robota, mam nadzieję, że uda mi się przy nich poćwiczyć ![]() dodatkowo, @ się zbliża wielkimi krokami..
|
|
#829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O widzisz Rudziutka miała uczulenie, ja problemy z kupą xD A inni z nerkami, więc... wnioski same się nasuwaja.
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
mimo rozciętego łuku, zrobiłam sobie dzisiaj 40 minutowe rozciąganie nóg, bo trzymają mnie jakieś zakwasy po wczorajszym bieganiu, ba! co sie okazało muszę ponownie zrobić usg piersi, bo niestety -> prawdopodobnie nawrót
ja to nigdy nie wyzdrowieje i nie schudne ![]() jutro jadę, na wypoczynek, ale kurcze jak spobie pomysle o tych tłumach na polach namiotywch w moim bieszczadach to mi sie odechciewa, taki odludek jestem, ale ciesze sieże przedmną 2 dni wędrówek to w sumie jakbym zrobiła z 5 skalpelów
|
#831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() skąd jesteś, że w bieszczady jedziesz? ja ma w sumie nie tak daleko..
|
|
#832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale chudne mu w oczach, Urok mieszkania centralnie na przeciwko pogotowia ![]() z tego wszystkiego kupiłam sobie kilogram śliwek na giełdzie i dałam 2.20 ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
ską nawrót, bo znowu się guzy pojawiły, 3 miesiące temu straszono mnie rakiem, operacjami itd, ponieważ zesłabłam, poźniej krwawiła mi pierś, bolała przez 2 tygodnie i miałam 2 guzy, jeden z nich został, ale drugi sie zerwał bo był to prawdopodobnie brodawczak na przewodzie mlekowym i znów 380 zł nie moje za serie badań i wizyte. O-s-z-a-l-e-j-e, a co miesiąc chodziłam na kontrolę, wtedy było jeszcze zamieszanie z tymi lekami do chemioterapii, przestraszyłam sie że jednak to rak i nie będę miała się czym leczyć. brrr. i znowu jakiś guzek i powiększone węzły chłonne. ?
Kontrola - najlepszą formą zaufania ![]() Mam swoje zdanie na dany temat ,nie zawsze musimy mieć takie same ![]() zamykam kolekcję półmaratonów czas na ... Edytowane przez barbarossan Czas edycji: 2012-08-03 o 10:08 |
||
|
|
|
#833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno to nie mleko, bo nie karmię już długo, a wygląda mi to na ropę. nic mnie nie boli, guzków nie wyczuwam.. P.S. ja bliżej Rz.. ![]() a tak z ciekawości, sama wykryłaś, że coś nie tak? czy rutynowa kontrola?
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Killer i 8 min abs za mna... Bylam mokra jak mysz, pot mi sie strumyczkiem nalal do oka
BTW szuakalam swoich zdjec z maja i czerwca... wrzuce je na poczatek w klubie. Natknelam sie tez na swoje stare zdjecia sprzed 3 lat ladnie wygladalam, jak bylam szczuplejsza...
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, nie chcę Cie straszyć ale każda wydzielnia ropa, krew, nawet (jakos to się nazywało tak "lekarsko") cos szło że woda z resztkami pokarmu, może być oznaką zmian w piersi - słowa lekarza. Mojej kuzynki mamie ręka spuchła, pierś bolała z 2 razy i okazało sie że to od piersi. Więc jeśli masz możliwość iść na zwykłe USG piersi, bo z tym nie ma żartów
Kontrola - najlepszą formą zaufania ![]() Mam swoje zdanie na dany temat ,nie zawsze musimy mieć takie same ![]() zamykam kolekcję półmaratonów czas na ... Edytowane przez barbarossan Czas edycji: 2012-08-02 o 23:57 |
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moonlight, powiedz mi jeszcze, co Ty ćwiczysz? sam skalpel? czy killer też? bo czytałam gdzieś na poprzednich stronach, że straciłaś 5cm z brzucha, a w sumie na tym (i na podniesieniu pośladków ) najbardziej mi zależy i z ciekawości pytamCytat:
![]() patus91r, przeczytałam o hula hopie i odgrzebałam moje stare, także wynik na dzisiaj: skalpek, 30min hula-hopem i 12km na rowerze, także spokojnie mogę iść już spać dobranoc, dziewczyny!
|
||
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
i chyba nie da rady bo jedyne o czym marzę to sen..dziecię nie dało pospać,więc ledwo zyję
dziewczyny-killer nie jest taki straszny jak go malują co prawda zrobiłam go raz dopiero. musze tylko jedno ćwiczenie zastąpić bo od razu łapie mnie skurcz-zawsze tak miałam przy tym ćwiczeniu i ile razy bym go nie zorbiła to się kończy skurczami. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- co do ditey to poczytajcie o South beach,ale myślę,że jak tak ostro ćwiczycie to od razu II faza. Z drugiej strony jesli się ćwiczy regularnie to może coś z posiłków okołotrenigowych będzie lepsze?
|
#839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O widzisz,gratuluję. Jestem właśnie po śniadanku i przymierzam się do wykonania pierwszego skalpela,póki TŻ śpi. Po 9 killerach i skakance efekty w cm są znikome,jednak wizualnie jest lepiej.W dodatku czuję się bardziej pewna swojego ciała. Ale jeszcze tyle przede mną,ciałko tak szybko się nie ujędrni..Tylko skończy mi się @ i muszę zrobić w końcu zdjęcia,bo podczas pierwszych dni ćwiczeń nie pomyślałam o tym.
|
|
|
#840 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Aż mi wstyd, bo po raz trzeci pisze, że "dzisiaj zabieram się za kilera" Wczoraj mi się nie udało. Do południa było za ciepło, więc odłożyłam ćwiczenia na wieczór, a wieczorem małżon zaproponował rower Kilera więc nie było, ale za to przejechałam 21 km ![]() Teraz czekam, aż się śniadanko strawi i zabieram się za ćwiczenia Cytat:
Cytat:
Teraz już odpukać nic się z nim nie dzieje A ja mam do niego taki sentyment, że chyba bym go nie wymieniła na nic innego Też bardzo lubię słodycze W moim przypadku gorsze jest odstawienie słodyczy, bo wytrzymuję miesiąc, ale później jak dopadam do czekolady, to nie ma zmiłuj Także słodycze dwa razy w tygodniu to naprawdę fajna alternatywa, bo organizm się tak nie domaga słodyczy ![]() Cytat:
Wyobrażam sobie, jak jesteś wymęczona po całym dniu opieki nad dzieckiem. A może ktoś mógłby się zająć dzieckiem, żebyś miała choć chwilkę dla siebie?Będę trzymała za Ciebie mocno kciuki, żeby udało Ci się wygospodarować choć troszkę czasu na ćwiczenia Cytat:
Dodatkowo za drugim podejściem zaczęły mnie boleć nerki. Na szczęście nie zakończyło się to żadnym zapaleniem, ale kto wie, co by było, jakbym stosowała Dukana dalej ![]() Cytat:
Lepiej zawczasu zapobiegać.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

:confus ed:

) pomogły.Ponadto TŻ,który pyta się czy wykonałam ćwiczenia.. a przecież kłamać nie będę.
chciałam 2x w tyg robić killera...prosze o kciuki bym jutro miała ..choc calusi dzien siedzę sama z brzdącem

grunt to zacząć od czegokolwiek, małymi kroczkami do celu, wiem że masz małą córę, więc to na pewno utrudnia wiele rzeczy, ale dla chcącego nic trudnego
ja to nigdy nie wyzdrowieje i nie schudne
Wyobrażam sobie, jak jesteś wymęczona po całym dniu opieki nad dzieckiem. A może ktoś mógłby się zająć dzieckiem, żebyś miała choć chwilkę dla siebie?