Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 22:08   #811
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

hej
nie wiem czy ktoś zauważy mój post...ale jakoś tak strasznie brak mi siły żeby ćwiczyć...wieczorami padam na twarz...teraz mam parę minutek dla siebie żeby się wyciszyć i zmykam spać....chciałabym cwiczyć bo na prawdę bardzo lubię ruch,ale z motywacją,zebraniem się w sobie-ciężko.może jutro się uda...
a,zrobiłam killera tylko 1 raz-i co dziwne zero zakwasów:confus ed:
dobrej nocy

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:11   #812
Inal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
hej
nie wiem czy ktoś zauważy mój post...ale jakoś tak strasznie brak mi siły żeby ćwiczyć...wieczorami padam na twarz...teraz mam parę minutek dla siebie żeby się wyciszyć i zmykam spać....chciałabym cwiczyć bo na prawdę bardzo lubię ruch,ale z motywacją,zebraniem się w sobie-ciężko.może jutro się uda...
dobrej nocy
Mi też było ciężko,lecz motywujące zdjęcia,słowa ,bądź przyciasne spodnie() pomogły.Ponadto TŻ,który pyta się czy wykonałam ćwiczenia.. a przecież kłamać nie będę. Postawiłam sobie cel i będę się go dzielnie trzymać.
Stary 2012-08-02, 22:20   #813
dygotka8
Zakorzenienie

Inal-niby tak,ale niestety jest jakieś "ale"moje dziecko jest absorbujące,że nie mam kiedy iść do toalety czy zrobić sobie obiad...po ogarnięciu domu boli mnie całe cialo i mimo,że chęci są ogromne to nie mam siły...
zdjęć za bardzo nie widziałam z efektami,na szczęście w ubrania sprzed ciazy się mieszczę,ale niestety jeszcze parę kg zosało i nie chce się odczepić.chciałam 2x w tyg robić killera...prosze o kciuki bym jutro miała ..choc calusi dzien siedzę sama z brzdącem
podziwiam rudziutką,ze daje radę

Stary 2012-08-02, 22:22   #814
patus91r
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Wpadłam tylko się pochwalić, przy smarowaniu balsamem zauwazyłam pierwszy raz w życiu zarys mięśni na łydkach i udach co jest dla mnie mega seksowne :P zawsze miałam takie flaczki wiec dla mnie jest super
o moim brzuszku z rana już wspominałam, ale jest coś jeszcze mój brat dzisiaj do mnie powiedział ze już prawie nie mam tych boczków, troche przesadził z tym, że w ogóle nie ma ale na pewno mniejsze!!

to tak dla motywacji
dzisiaj było dodatkowo 40 minut hula hoop, mel b na nogi 3 raz i Tiffany na boczki

Miłej Nocki Skarbki do usłyszenia jutro po rozbieniu skalpela
patus91r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:24   #815
czmiel
Raczkowanie

za mną już 10 kilerów i 10 skalpelów ;d
czy są efekty hm
ja mam sporo do zrzucenia niestety, także nie ma szału, ale widzę, że razem ze zdrową dietą efekty są. dlatego ćwiczę dalej ; ) a może jak kiedyś będę w klubie to pokażę jakieś zdjęcia, jeśli będzie widać różnicę ; d

czmiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:26   #816
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Inal-niby tak,ale niestety jest jakieś "ale"moje dziecko jest absorbujące,że nie mam kiedy iść do toalety czy zrobić sobie obiad...po ogarnięciu domu boli mnie całe cialo i mimo,że chęci są ogromne to nie mam siły...
zdjęć za bardzo nie widziałam z efektami,na szczęście w ubrania sprzed ciazy się mieszczę,ale niestety jeszcze parę kg zosało i nie chce się odczepić.chciałam 2x w tyg robić killera...prosze o kciuki bym jutro miała ..choc calusi dzien siedzę sama z brzdącem
o taaaaak Rudziutka jest meeeega, również ją podziwiam, bo wiem jakie urwanie głowy z dzieciątkiem ma moja bratowa
ShaniQua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:37   #817
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czmiel Pokaż wiadomość
za mną już 10 kilerów i 10 skalpelów ;d
czy są efekty hm
ja mam sporo do zrzucenia niestety, także nie ma szału, ale widzę, że razem ze zdrową dietą efekty są. dlatego ćwiczę dalej ; ) a może jak kiedyś będę w klubie to pokażę jakieś zdjęcia, jeśli będzie widać różnicę ; d
a ile masz do zrzucenia?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:44   #818
Inal
Rozeznanie

Cytat:
Trzymam kciuki,tak mocno jak mogę.

Uciekam kobietki,dobrej nocki.
Stary 2012-08-02, 22:46   #819
Pindzin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patus91r Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wpadłam tylko się pochwalić, przy smarowaniu balsamem zauwazyłam pierwszy raz w życiu zarys mięśni na łydkach i udach co jest dla mnie mega seksowne :P zawsze miałam takie flaczki wiec dla mnie jest super
o moim brzuszku z rana już wspominałam, ale jest coś jeszcze mój brat dzisiaj do mnie powiedział ze już prawie nie mam tych boczków, troche przesadził z tym, że w ogóle nie ma ale na pewno mniejsze!!

to tak dla motywacji
dzisiaj było dodatkowo 40 minut hula hoop, mel b na nogi 3 raz i Tiffany na boczki

Miłej Nocki Skarbki do usłyszenia jutro po rozbieniu skalpela
Uuu, to widzę dzisiaj dużo ćwiczonek. A jaka jest mel b? Ja nawet nie potrafie znaleźć na jotube xD Mogłabys podesłać link?

A Ja własnie skończyłam 8min abs i legs i spadam spac, bo jutro 5 rano pobudka...
18.08.12r. - 65kg

26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg
78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg
26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg

Edytowane przez Pindzin
Czas edycji: 2012-08-02 o 22:47
Pindzin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:54   #820
patus91r
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pindzin Pokaż wiadomość
Uuu, to widzę dzisiaj dużo ćwiczonek. A jaka jest mel b? Ja nawet nie potrafie znaleźć na jotube xD Mogłabys podesłać link?

A Ja własnie skończyłam 8min abs i legs i spadam spac, bo jutro 5 rano pobudka...
Już wysłałam link prywatną bo nie za bardzo się orientuje czy można na forum wrzucac linki... Mozna? jeszcze duzo nauki wizażu przede mną ;p

ja na początku jak je zobaczyłam po poleceniach przez dziewczyny tutaj pomyślałam... jejku ile przysiadów nie ma szans, że dam radę poza tym zawsze miałam słabe ciało, ale odważyłam się i zrobiłam wszystko Myślę, że bardzo dużo zawdzięczam ćwiczeniom z Ewą bo teraz mogę wiecej ćwiczeń robić z nogami po tylu skalpelach oczywiście nawet po tych 10 minutach ( bo tyle trwają) jestem spocona jak świnka bo jest ostre tempo spróbuj!

powodzenia
patus91r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:57   #821
rozrabiara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
ja jestem po 6 skalpelach i nadal się ze mnie leje
a gdzieś tu czytałam (chyba w poprzedniej części),że dziewczyny na to ćwiczenie na brzuchu podkładają sobie ręczniki lub poduszki, ja podkładam poduszkę i jest lepiej, łatwiej mi spiąć mięśnie brzucha, a co za tym idzie łatwiej mi podnieść uda
dziś nie ćwiczyłam-przerwa, ale jutro wracam do ćwiczeń
dziś trochę popływałam w zalewie
dzięki za pomysł z poduszką, jutro wypróbuję, mam nadzieję, że coś pomoże, bo jak na razie to przy tym ćwiczeniu rzucam się tylko bezładnie po podłodze, próbując podnieść nogi, by chwilę później ze smutkiem stwierdzić, że nie dam rady
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:05   #822
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
hej
dobrej nocy
Ja zazwyczaj odczuwam brak motywacji podczas ćwiczeń Stwierdzam: "O ale bym sobie poćwiczyła!" mnóstwo energii we mnie. Ale jak juz rozłożę matę, przebiorę się i mówię 'jedziemy z tym koksem' to wtedy uświadamiam sobie jak bardzo mi się nie chce. I wtedy lekiem na całe zło jest muzyka. Najczęściej w 4fun.tv lecą miłe wakacyjne hity i nie dość że tam pełno półnagich zgrabnych lasek to jeszcze sama melodia aż mnie porywa do fikania

Cytat:

Możesz znaleźć również na chomiku

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
ufff, 2 skalpel za mną, było ciężko, ale się nie poddałam powiedzcie mi dziewczyny, czy wy też miałyście takie problemy z tym ćwiczeniem, co leży się na brzuchu i podnosi nogi z udami do góry? w ogóle nie mogę tego zrobić, czytałam, że trzeba mocno napiąć brzuch i nogi, staram się to robić, ale nijak mi to nie wychodzi
myślicie, że z czasem moje ciało się wzmocni i uda mi się to zrobić?
ja go omijam wiem, że jakbym się postarała może by coś z tego wyszło, ale w tym czasie robię nożyce, świecę i inne swoje ćwiczenia, o których później zapominam.
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:08   #823
rozsznurowana
Zadomowienie

cześć cześć! ja mną dziś pierwszy skalpel tak niewinnie wyglądał a wyszło na to, że skończyłam cała mokra no ale dałam rade i jestem z siebie dumna

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

rozsznurowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:09   #824
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carla_6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a stosowała może któraś dietę Dukana? Bo tak o niej czytam i tak trochę przeraża mnie ten szybki spadek wagi, czy następstwem nie będzie efekt jojo razy dwa
stosowałam II razy, fakt, waga szybko spada, ale i równie szybko rośnie
poza tym, przy II razie, zaledwie po tygodniu dostałam okropnej wysypki na całym ciele jakby mnie stado komarów pogryzło, a był to środek zimy. skończyło się na wizycie u lekarza i lekach.. okazało się, że za dużo białka było w moim organizmie i wystąpiło uczulenie..
to był mój II i ostatni raz z Dukanem.
jak chcesz, to pokażę fotki
Emilka ~ 13.09.2011 3490g, 53cm, 15:25

Olek ~ 31.07.2015 3470g, 57cm, 11:24
rudziutka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:11   #825
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno będzie widać, jeżeli będziesz ćwiczyć regularnie. Ja po 32 skalpelach (średnio ćwicze 5/6 razy w tyg) widzę DUŻĄ różnicę.
Wytrzymałości.
Dzięki

5-6 kurcze dużo... myślę, że jak 5 razy w tygodniu będę ćwiczyła to będzie to mój rekord

A robisz samego skalpela ? Czy po miesiącu można przejść na killera czy można ciągnąć cały czas skalpel ?

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:12   #826
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Szczerze ? Nie dziwię się, że tak się stało. Ja już Ci tłumaczyłam jesz za mało w porównaniu do tego ile się ruszasz. Takie sytuacje będą zdarzać się częściej bo organizm jest wykończony tym jak go traktujesz. Może przez 5 dni przemyśl to i owo. Teraz omdlenia, następne będzie wypadanie włosów, problemy z hormonami i wiele innych chorób.
popieram Ilenę, ciesz się, że tylko łuk brwiowy rozwaliłaś. dziewczyno, opamiętaj się, póki czas

Stary 2012-08-02, 23:15   #827
Pindzin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patus91r Pokaż wiadomość
Już wysłałam link prywatną bo nie za bardzo się orientuje czy można na forum wrzucac linki... Mozna? jeszcze duzo nauki wizażu przede mną ;p

ja na początku jak je zobaczyłam po poleceniach przez dziewczyny tutaj pomyślałam... jejku ile przysiadów nie ma szans, że dam radę poza tym zawsze miałam słabe ciało, ale odważyłam się i zrobiłam wszystko Myślę, że bardzo dużo zawdzięczam ćwiczeniom z Ewą bo teraz mogę wiecej ćwiczeń robić z nogami po tylu skalpelach oczywiście nawet po tych 10 minutach ( bo tyle trwają) jestem spocona jak świnka bo jest ostre tempo spróbuj!

powodzenia

Aaa!! Dziękuję, już dodane do zakładek, a potem TŻ ściągnie na kompa No może zamiast 8 minutówek będę je robic, bo tamte nic juz nie daja chyba... Za mało się męcze.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Dzięki

5-6 kurcze dużo... myślę, że jak 5 razy w tygodniu będę ćwiczyła to będzie to mój rekord

A robisz samego skalpela ? Czy po miesiącu można przejść na killera czy można ciągnąć cały czas skalpel ?
No Ja... cholernie boję się wziąć za killera Ale podobno pdf łatwiejszy od killera, to od soboty wolny dom i będę walczyc.
Kochana, dasz rade. 5 , czy 6... żadna różnica, a Ja mam misję do 17 sierpnia dobic moje 45 skalpeli, więc też dużo na tydzień mi wychodzi, będę wspierać
18.08.12r. - 65kg

78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg
26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg
Stary 2012-08-02, 23:16   #828
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
hej
dobrej nocy
głowa do góry grunt to zacząć od czegokolwiek, małymi kroczkami do celu, wiem że masz małą córę, więc to na pewno utrudnia wiele rzeczy, ale dla chcącego nic trudnego
ja dzisiaj bez ćwiczeń też, bo zawaliła mnie domowa robota- sprzątanie, 2 prania, potem prasowanie, zakupy, opieka nad córką, kąpiel, usypianie itd.. od jutra do niedzieli mam gości, więc stąd ta robota, mam nadzieję, że uda mi się przy nich poćwiczyć
dodatkowo, @ się zbliża wielkimi krokami..

Stary 2012-08-02, 23:18   #829
Pindzin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
poza tym, przy II razie, zaledwie po tygodniu dostałam okropnej wysypki na całym ciele jakby mnie stado komarów pogryzło, a był to środek zimy. skończyło się na wizycie u lekarza i lekach.. okazało się, że za dużo białka było w moim organizmie i wystąpiło uczulenie..
Ja byłam na dukanie, dość długo, bo do 3 fazy doszłam. Nie polacam tego syfu nikomu, do tej pory mam problemy z wypróznieniem i podejrzewam, że tego się nie pozbede. Syf, syf i jeszcze raz SYF!! Ale są ludzie co chwalą, podziwiam ich, dla mnie to masakra. I jojo.
O widzisz Rudziutka miała uczulenie, ja problemy z kupą xD A inni z nerkami, więc... wnioski same się nasuwaja.
18.08.12r. - 65kg

26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg
Stary 2012-08-02, 23:27   #830
barbarossan
Rozeznanie

mimo rozciętego łuku, zrobiłam sobie dzisiaj 40 minutowe rozciąganie nóg, bo trzymają mnie jakieś zakwasy po wczorajszym bieganiu, ba! co sie okazało muszę ponownie zrobić usg piersi, bo niestety -> prawdopodobnie nawrót ja to nigdy nie wyzdrowieje i nie schudne
jutro jadę, na wypoczynek, ale kurcze jak spobie pomysle o tych tłumach na polach namiotywch w moim bieszczadach to mi sie odechciewa, taki odludek jestem, ale ciesze sieże przedmną 2 dni wędrówek to w sumie jakbym zrobiła z 5 skalpelów

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:29   #831
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam na dukanie, dość długo, bo do 3 fazy doszłam. Nie polacam tego syfu nikomu, do tej pory mam problemy z wypróznieniem i podejrzewam, że tego się nie pozbede. Syf, syf i jeszcze raz SYF!! Ale są ludzie co chwalą, podziwiam ich, dla mnie to masakra. I jojo.
O widzisz Rudziutka miała uczulenie, ja problemy z kupą xD A inni z nerkami, więc... wnioski same się nasuwaja.
z dwójką też były problemy, ale ja waliłam otręby do czego tylko się dało, żeby się ich pozbyć

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
mimo rozciętego łuku, zrobiłam sobie dzisiaj 40 minutowe rozciąganie nóg, bo trzymają mnie jakieś zakwasy po wczorajszym bieganiu, ba! co sie okazało muszę ponownie zrobić usg piersi, bo niestety -> prawdopodobnie nawrót ja to nigdy nie wyzdrowieje i nie schudne
jutro jadę, na wypoczynek, ale kurcze jak spobie pomysle o tych tłumach na polach namiotywch w moim bieszczadach to mi sie odechciewa, taki odludek jestem, ale ciesze sieże przedmną 2 dni wędrówek to w sumie jakbym zrobiła z 5 skalpelów
skąd wiesz, że nawrót? mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni na Twoją korzyść
skąd jesteś, że w bieszczady jedziesz? ja ma w sumie nie tak daleko..

Stary 2012-08-02, 23:34   #832
barbarossan
Rozeznanie

Cytat:
popieram Ilenę, ciesz się, że tylko łuk brwiowy rozwaliłaś. dziewczyno, opamiętaj się, póki czas
-> no lekarza to samoo powiedział, że mnie własnoręcznie udusi, jak przezyje nastepnym razem, i powiedział że nieraz widzial jak mnie biega i chwali moje tempo ale chudne mu w oczach, Urok mieszkania centralnie na przeciwko pogotowia
z tego wszystkiego kupiłam sobie kilogram śliwek na giełdzie i dałam 2.20 jeszcze z pół kilo zostało

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
z dwójką też były problemy, ale ja waliłam otręby do czego tylko się dało, żeby się ich pozbyć

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

skąd wiesz, że nawrót? mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni na Twoją korzyść
skąd jesteś, że w bieszczady jedziesz? ja ma w sumie nie tak daleko..
ja mieszkam w Snk
ską nawrót, bo znowu się guzy pojawiły, 3 miesiące temu straszono mnie rakiem, operacjami itd, ponieważ zesłabłam, poźniej krwawiła mi pierś, bolała przez 2 tygodnie i miałam 2 guzy, jeden z nich został, ale drugi sie zerwał bo był to prawdopodobnie brodawczak na przewodzie mlekowym i znów 380 zł nie moje za serie badań i wizyte. O-s-z-a-l-e-j-e, a co miesiąc chodziłam na kontrolę, wtedy było jeszcze zamieszanie z tymi lekami do chemioterapii, przestraszyłam sie że jednak to rak i nie będę miała się czym leczyć. brrr. i znowu jakiś guzek i powiększone węzły chłonne.
?

Edytowane przez barbarossan
Czas edycji: 2012-08-03 o 10:08
Stary 2012-08-02, 23:39   #833
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
-> no lekarza to samoo powiedział, że mnie własnoręcznie udusi, jak przezyje nastepnym razem, i powiedział że nieraz widzial jak mnie biega i chwali moje tempo ale chudne mu w oczach, Urok mieszkania centralnie na przeciwko pogotowia
z tego wszystkiego kupiłam sobie kilogram śliwek na giełdzie i dałam 2.20 jeszcze z pół kilo zostało

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

ja mieszkam w Snk
ską nawrót, bo znowu się guzy pojawiły, 3 miesiące temu straszono mnie rakiem, operacjami itd, ponieważ zesłabłam, poźniej krwawiła mi pierś, bolała przez 2 tygodnie i miałam 2 guzy, jeden z nich został, ale drugi sie zerwał bo był to prawdopodobnie brodawczak na przewodzie mlekowym i znów 380 zł nie moje za serie badań i wizyte. O-s-z-a-l-e-j-e, a co miesiąc chodziłam na kontrolę, brrr. i znowu jakiś guzek i powiększone węzły chłonne i znowu pokazuj swoje cycki wszystkim na około. ale czuje że pojadę na kompleksowe badania do Krakowa, bo tutak co lekarz to inna opinia.
i taka moja prośba do wizażanek BADAJCIE SWOJE PIERSI - serio,
ja mam wysięk z piersi, powinnam się martwić?
na pewno to nie mleko, bo nie karmię już długo, a wygląda mi to na ropę. nic mnie nie boli, guzków nie wyczuwam..
P.S. ja bliżej Rz..
a tak z ciekawości, sama wykryłaś, że coś nie tak? czy rutynowa kontrola?

Stary 2012-08-02, 23:39   #834
orisha
Zakorzenienie

Killer i 8 min abs za mna... Bylam mokra jak mysz, pot mi sie strumyczkiem nalal do oka Zauwazylam, ze jest troche lepiej z kardio... mysle, ze jak bede systematycznie cwiczyc, to niedlugo to rozwale od poczatku do konca!

BTW szuakalam swoich zdjec z maja i czerwca... wrzuce je na poczatek w klubie. Natknelam sie tez na swoje stare zdjecia sprzed 3 lat ladnie wygladalam, jak bylam szczuplejsza...

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:45   #835
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
ufff, 2 skalpel za mną, było ciężko, ale się nie poddałam powiedzcie mi dziewczyny, czy wy też miałyście takie problemy z tym ćwiczeniem, co leży się na brzuchu i podnosi nogi z udami do góry? w ogóle nie mogę tego zrobić, czytałam, że trzeba mocno napiąć brzuch i nogi, staram się to robić, ale nijak mi to nie wychodzi
myślicie, że z czasem moje ciało się wzmocni i uda mi się to zrobić?

poza tym często muszę robić przerwy, zwłaszcza podczas ostatnich 15 minut, ćwiczenia na pośladki i brzuch strasznie dużo potu ze mnie wyciskają a przy tych wszystkich unoszeniach nóg całe nogi mi się trzęsą już po kilku powtórzeniach
czy wy też tak miałyście? i czy to mija z kolejnymi treningami?
hehe, nie wiem od czego to zalezy, ale ja z tym cwiczeniem nawet przy pierwszym skalpelu nie mialam zadnych problemow. a teraz to mi sie wydaje ze nawet jeszcze wyzej unosze nogi. mocno spinam posladki i wtedy nogi same wystrzelają w górę

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:55   #836
barbarossan
Rozeznanie

Cytat:
na pewno to nie mleko, bo nie karmię już długo, a wygląda mi to na ropę. nic mnie nie boli, guzków nie wyczuwam..
P.S. ja bliżej Rz..
pierś pobolewała, a później sutek zaczął krawić. wtedy zadzwoniłam do Tż, tak dokładnie do niego, co mi jest, a ten zapakował mnie do auta i do lekarza. przejechał 100 km ...
Wiesz, nie chcę Cie straszyć ale każda wydzielnia ropa, krew, nawet (jakos to się nazywało tak "lekarsko") cos szło że woda z resztkami pokarmu, może być oznaką zmian w piersi - słowa lekarza. Mojej kuzynki mamie ręka spuchła, pierś bolała z 2 razy i okazało sie że to od piersi. Więc jeśli masz możliwość iść na zwykłe USG piersi, bo z tym nie ma żartów przynajmniej będziesz spokojna

Edytowane przez barbarossan
Czas edycji: 2012-08-02 o 23:57
Stary 2012-08-03, 00:04   #837
rozrabiara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość

ja go omijam wiem, że jakbym się postarała może by coś z tego wyszło, ale w tym czasie robię nożyce, świecę i inne swoje ćwiczenia, o których później zapominam.
w sumie racja, jak jutro znowu nie dam rady z tym ćwiczeniem, to porobię w tym czasie coś innego, bo jak dotąd tylko leżałam smętnie na podłodze a to przecież nic nie daje :P
moonlight, powiedz mi jeszcze, co Ty ćwiczysz? sam skalpel? czy killer też? bo czytałam gdzieś na poprzednich stronach, że straciłaś 5cm z brzucha, a w sumie na tym (i na podniesieniu pośladków ) najbardziej mi zależy i z ciekawości pytam

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
hehe, nie wiem od czego to zalezy, ale ja z tym cwiczeniem nawet przy pierwszym skalpelu nie mialam zadnych problemow. a teraz to mi sie wydaje ze nawet jeszcze wyzej unosze nogi. mocno spinam posladki i wtedy nogi same wystrzelają w górę
zazdroszczę, ja muszę naprawdę śmiesznie wyglądać jak próbuję to robić, no ale nic, będę walczyć! a jak nie, to będę robić jak moonlight jakieś inne ćwiczenia

patus91r, przeczytałam o hula hopie i odgrzebałam moje stare, także wynik na dzisiaj: skalpek, 30min hula-hopem i 12km na rowerze, także spokojnie mogę iść już spać dobranoc, dziewczyny!
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:02   #838
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki,tak mocno jak mogę.

Uciekam kobietki,dobrej nocki.
i chyba nie da rady bo jedyne o czym marzę to sen..dziecię nie dało pospać,więc ledwo zyję

dziewczyny-killer nie jest taki straszny jak go malują
co prawda zrobiłam go raz dopiero.

musze tylko jedno ćwiczenie zastąpić bo od razu łapie mnie skurcz-zawsze tak miałam przy tym ćwiczeniu i ile razy bym go nie zorbiła to się kończy skurczami.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

co do ditey to poczytajcie o South beach,ale myślę,że jak tak ostro ćwiczycie to od razu II faza.
Z drugiej strony jesli się ćwiczy regularnie to może coś z posiłków okołotrenigowych będzie lepsze?

Stary 2012-08-03, 09:44   #839
Inal
Rozeznanie

Cytat:
i chyba nie da rady bo jedyne o czym marzę to sen..dziecię nie dało pospać,więc ledwo zyję

dziewczyny-killer nie jest taki straszny jak go malują
co prawda zrobiłam go raz dopiero.

musze tylko jedno ćwiczenie zastąpić bo od razu łapie mnie skurcz-zawsze tak miałam przy tym ćwiczeniu i ile razy bym go nie zorbiła to się kończy skurczami.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

co do ditey to poczytajcie o South beach,ale myślę,że jak tak ostro ćwiczycie to od razu II faza.
Z drugiej strony jesli się ćwiczy regularnie to może coś z posiłków okołotrenigowych będzie lepsze?

O widzisz,gratuluję.
Jestem właśnie po śniadanku i przymierzam się do wykonania pierwszego skalpela,póki TŻ śpi.
Po 9 killerach i skakance efekty w cm są znikome,jednak wizualnie jest lepiej.W dodatku czuję się bardziej pewna swojego ciała.Ale jeszcze tyle przede mną,ciałko tak szybko się nie ujędrni..
Tylko skończy mi się @ i muszę zrobić w końcu zdjęcia,bo podczas pierwszych dni ćwiczeń nie pomyślałam o tym.
Stary 2012-08-03, 10:00   #840
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Aż mi wstyd, bo po raz trzeci pisze, że "dzisiaj zabieram się za kilera" Wczoraj mi się nie udało. Do południa było za ciepło, więc odłożyłam ćwiczenia na wieczór, a wieczorem małżon zaproponował rower Kilera więc nie było, ale za to przejechałam 21 km
Teraz czekam, aż się śniadanko strawi i zabieram się za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez tinula Pokaż wiadomość
Hej ja tylko wpadłam się przywitać i powiedzieć że wracam w poniedziałek. Życzę wszystkim mega wysiłku i jeszcze więcej szczęścia po zrobieniu go Pędzę na pazurki
Udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Z tym że mój to serio kompletny złom, mam go dobre 7 lat Ale jutro przychodzi mi lapciak! ale będę szalała z postami! Nie pozbędziecie się mnie

Witaj w klubie, ja też jestem słodyczomaniakiem. ale mówiąc szczerze podczas całego miesiąca (bo tyle ćwiczę) nie odmawiałam sobie jakoś specjalnie słodyczy, ogólnie często jadłam po północy itp a z brzuszka spadło mi 5cm. więc nie musisz od razu tak drastycznie z nich rezygnować, ale nie jedz też całej ogromnej Milki za 11 zł na jednym posiedzeniu.
Oj mój komp też jest wiekowy, nie wiem, czy nie ma nawet więcej niż 7 lat Teraz już odpukać nic się z nim nie dzieje A ja mam do niego taki sentyment, że chyba bym go nie wymieniła na nic innego

Też bardzo lubię słodycze Muszę przyznać, że nie odmawiam ich sobie, jednak staram się zjeść cosik słodkiego tylko dwa razy w tygodniu. Nie zajadam się oczywiście słodyczami cały dzień, ale też nie mam wyrzutów sumienia, kiedy zjem gofra z bitą śmietaną, czy jakieś ciacho
W moim przypadku gorsze jest odstawienie słodyczy, bo wytrzymuję miesiąc, ale później jak dopadam do czekolady, to nie ma zmiłuj
Także słodycze dwa razy w tygodniu to naprawdę fajna alternatywa, bo organizm się tak nie domaga słodyczy

Cytat:
Oj, współczuję Wyobrażam sobie, jak jesteś wymęczona po całym dniu opieki nad dzieckiem. A może ktoś mógłby się zająć dzieckiem, żebyś miała choć chwilkę dla siebie?
Będę trzymała za Ciebie mocno kciuki, żeby udało Ci się wygospodarować choć troszkę czasu na ćwiczenia

Cytat:
Też stosowałam Dukana, miałam do niego dwa podejścia. Raz przed ślubem, a drugi raz po. W obu przypadkach zakończyłam na drugiej fazie. Na początku nie ukrywam, byłam zachwycona, bo waga spadała już w pierwszym tygodniu. Jednak ta monotonia mnie dobijała. Jak nie białko, to warzywa.
Dodatkowo za drugim podejściem zaczęły mnie boleć nerki. Na szczęście nie zakończyło się to żadnym zapaleniem, ale kto wie, co by było, jakbym stosowała Dukana dalej

Cytat:
P.S. ja bliżej Rz..
Lepiej udaj się z tym do lekarza Moja siora miała to samo, na szczęście okazało się, że to nic poważnego, ale porobione miała wszelakie badania
Lepiej zawczasu zapobiegać.
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości