|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
super,
Cytat:
dobranoc
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i rób zdjęcia, żebys mogła nam pokazać ![]()
|
|
#1924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
mrowinko wiem, że marudzę o tej mojej temperaturze ale nie mam się komu wygadać bo tz nie chce suszyć cały czas głowy a tak mi smutno bo oczywiście duże nadzieje miałam i mam trochę dalej. metka super, że będziesz na górnej liście z nami, obyś oczywiście jak najkrócej na niej była. A z pierwszym dzidziusiem w którym cyklu zaszłaś? a ja mam dzisiaj wieczorem kiepski humor, jak przyszłam z pracy to miałam takiego nerwa tak po prostu, że wyżyłam się na tz za to, że nie kupiłmi w sklepie cukru żelującego i od tego się zaczęło, on tylko słuchał a ja ciągle mówiłam podniesionym głosem. Potem mi się trochę płakać chciało i smutno mi bo blisko dzień testowania a ja boję się znów zobaczyć I krechę wiem że to dopiero początek starań ale to silniejsze ode mnie
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:16 |
||||
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Super, Gratulacje dla Ciebie i Kamilka
![]() Cytat:
Mam nadzieję, ze mdłości szybciutko Ci przejdą ![]() Ana, udanego wypoczynku, bez stresu ![]() I nie zabieraj szklanki ![]() A ja byłam dziś dobrą żoną i kupiłam mężowi 2 perfumy
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-08-02 o 22:18 |
|
|
|
|
#1926 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Stokrotko, też mam czasem takie okropne dni, najczęściej tuż przed @. Sama się wtedy nie poznaję Ale nie załamuj się, to dopiero początek starań i wszystko jest z Wami ok, prawda? Kiedy zamierzasz testować? Będę trzymała kciuki. Cytat:
Mamy kolejną staraczkę ![]() To co mam wpisać? Zaczęliście już starania? |
||
|
|
|
#1927 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale moge powiedziec,z e zalezy to od pracodawcy, bo spotkalam sie ze wyplacali wiecej, baa nawet 100% wyplatyCytat:
[QUOTE=Ana***;35664967 podręczny może mieć 5kg chyba stresior mnie ogarnia ![]() maluje paznokcie... a jeszcze henne mam zamiar robić ale chyba pisalas o glównym, skoro masz 12 i 16 kg Milej podrozy i udanego wypoczynku! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i nadal trzymam kciuki by @sie nie pojawila ![]() Cytat:
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
a dzieki ze pytasz....u mnie oko tak jak twoja stopa....bez zmian....no ale daje sobie jeszcze troche czasu bo mocno podraznione bylo ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Bikus zamowione
W ciagu 3-5 dni powinnam dostac Nie kupiałam z amazona tylko z ebay, byly te same, cena 15 z przesylka 2f to wychodzilo to samo
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś podobną sytuację, z tym, że mi nic się w oko nie wbiło, a jakiś paproch porysował mi gałkę oczną...też się trochę goiło... Kotek, zagłosowałaś na mój przepis??Nie żebym zmuszała
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo dacie radę.
Zabcia to u mnie podobnie. Choc ostatnio Maja jak zasypia o 20.30 to już sie nie budzi o 3.30 (chyba, ze jej strasznie gorąco) tylko dopiero ok 6-7. Więc noce mamy spokojne. Gucia6 za kilka lat pewnie tak ![]() Strong super ![]() Maleństwo super, że rodzinka tak zareagowała. Ana udanej podróży. |
|
|
|
#1932 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciesze sie ze nie jest tak zle Cytat:
![]() ![]() no widzisz teraz to bedzie tak ze jak bedziecie go z wody wyciagac to bedzie plakal bomu tak dobrze bedzie Cytat:
![]() ![]() Czyli na poczatku tyg powinni dostac .. oby na 10 lat Wiesz o tym ze teraz placi sie 560zl od osoby za wize?? Masakra ![]() ![]() Cytat:
U mnie Domino chyba dzisjaj wyczul ze mam duzo do zrobienia bo prawie caly dzien przespal Zeby tylko w nocy mu sie nie odmienilo Jak dobrze ze jutro juz piatek i dwa dni bede miala meza w domu ![]()
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz męża non stop przez 3 tyg (jeszcze tydzień nam został) aż mi smutno, ze będzie musiał wrócić do pracy
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje ze jak przyleca rodzice meza to dostanie urlop ![]() Zamowilam dwie zabawki dla Domino z okazji .. jego pierwszych imienin w ta sobote
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co zamówiłaś? |
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam jeszcze bon do sklepu zabawkowego ( ktory dostal w prezencie ) Chcialam cos co gra i wzielam mu tego lwa http://www.toysrus.com/product/index...prodFindSrc=rv i te kuleczki http://www.toysrus.com/product/index...prodFindSrc=rv sa z roznego materialu i wydaja dzwiek ( pomagaja w rozowju dotyku u dziecka ) Miejmy nadzieje ze mu sie beda podobac
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno spełnią swoje zadanie Szczególnie ta z tasiemkami będzie pewnie w użytku ![]() Ten lewek też fajny, ale chyba na troszkę później, nie? |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tego lwa to na poczatku bedziemy mu musieli przyciskac , ale podoba mi sie to ze wydaje dzwiek roznych instrumentow , szkoda tylko ze sie nie swieci jeszcze. Te kulki od razu mi wpadly w oko
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Przepraszam za mój spóźniony zapłon, ale...: Malenstfo!!!!!!! ale szok!!! podwójne gratulacje, Kochana!!!! Malenstfo!!!!!!! ale szok!!! podwójne gratulacje, Kochana!!!! Natalko - o matko, wspołczuję przeżyć z mężem!!! Oby wszystko się unormowało, niech odpoczywa boroczek!!! Trzymam Zabcia - szczerze to nie pamietam ile czekałam na paszport... Strong - dla Kamilka za wesołą kąpiel
|
#1940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty przecież jesteś ćwiczeniowy hardcor z kaloryferem! A widziałaś moją zwisającą farelkę (Butterowe zapożyczenie ) ![]() A jak już rozpędzisz się w zagrzewaniu Butterka do boju, to zagrzej i mnie ![]() Cytat:
![]() My nie wyjeżdżamy co roku Kochana, ale co Ty za głupoty gadasz! Wiesz, że wiele z nas broniło Cię wtedy. Ja absolutnie nie neguję spania w turystycznym łóżeczku zwłaszcza, że nie wiemy, jaki materac tam jest. I nie ma też co dyskutować nad wychowaniem w PL a gdzie indziej. Absolutnie nie powinnaś przejmować się takimi docinkami Karm choćby samym mm - ważne, że Domi jest szczęśliwy, zdrowy i ma pełny brzuszek Poza tym tyle dzieci jest karmionych mm od pierwszego dnia życia i nic im się nie dzieje. A najbardziej przykra jest krytyka, kiedy mama naprawdę nie może karmić, a naokoło "Ale z niej wyrodna matka, podaje mm" ![]() Nie przejmuj się Kochana Cytat:
Cytat:
Właśnie o tej "służbie zdrowia" mówiłam
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że się tak ucieszyli Cytat:
Ja aż się boję etapu kupowania zabawek dziecku... Nie będzie mogło być żadnych sznurków, żadnych tasiemek, żadnych folii, bo moje głupie koty od razu wszystko pożrą i jeszcze je będę miała na sumieniu Tak samo karuzelę - będę musiała znaleźć taką, gdzie zabawki nie będą na cienkich sznurkach. Bo przecież jedna noc i zabawki będą leżały w łóżeczku, a sznurki będą zjedzone przez Herę ![]() Dzień dobry w piątek Zły dzień mam dziś A jaki wczoraj miałam kiepski ![]() Wróciłam z pracy, zabrałam się za obiadek... Telefon z pracy. Nie będę wnikać w szczegóły (zwłaszcza, że piszę stąd), ale odłożyłam słuchawkę i popłakałam sobie nad cukinią Zawsze na stres reaguję płaczem. Mąż wrócił z biegania, wypłakałam mu się dalej, zjedliśmy obiad. Dzień miałam już tak rozwalony, że nawet materiałów do mgr nie wyjęłam. A na koniec pokłóciłam się z mężem (moja wina, przez ten wisielczy humor i okres bezsensu się na niego uniosłam) i zasnęliśmy plecami do siebie ![]() Dziś ok, choć wciąż sucho. W dodatku mąż wczoraj podczas biegania przeciążył sobie kolano i ledwo chodzi. Ech... Dziś jedziemy do małej L.
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
cześć....mam za sobą mega ciężkie popołudnie i bezsenną noc - pełnia nadal
wczoraj koło 12ej dostałam strasznych skurczy, do tego mała sie strasznie rozpychała, boleśnie i już później nawet nie rozróżniałam czy skurcz czy ona sie wypycha...mały zasnął a ja się położyłam po nospie i magnezie, skurcze dosłownie kilka na godzinę... po 2 godz. wzięłam kolejną nospę i magnez i puściło i na noc po 21ej znowu -tak od 16ej już skurcze były malutkie a od 18ej wcale. całą noc czuwałam, ale nie było ![]() Przeraza mnie myśl, ze mogłabym teraz urodzić...u mnie nawet oddziału nie ma gdzie zajmują sie takimi maluchami ![]() Malenstfo - gratuluję dwójeczki nie mam siły nawet nadrabiać
|
#1943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35667086]Marudź nam ile zechcesz
Stokrotko, też mam czasem takie okropne dni, najczęściej tuż przed @. Sama się wtedy nie poznaję Ale nie załamuj się, to dopiero początek starań i wszystko jest z Wami ok, prawda? Kiedy zamierzasz testować? Będę trzymała kciuki. Faktycznie, już sierpień Mamy kolejną staraczkę ![]() To co mam wpisać? Zaczęliście już starania?[/QUOTE] no prawie wszystko z nami dobrze, tz ma dobre wyniki a ja to nieszczęsne pcco ma i chyba za niski progesteron do tego. Wyniki pokaże dopiero mojej gince 17 sierpnia bo wcześniej nie dało rady iść na wizytę. Test robię we wtorek bo jak będzie I krecha to muszę duphaston odstawić Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak dobrze, że dzisiaj piątek
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry PIĄTEK
![]() Idę się ogarnąć z kawą, bo śpię na siedząco...
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przykro mi ![]() Hej Butterku Co jest? Coś chyba nie w humorze jesteś
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ide nadrabiac
![]() Dzien dobry piatek!!! |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa..śpiąca jestem, a spuchnięta noga doprowadza mnie do szału
Poza tym weszła do klubu i załamałam się tym, ze dziewczyny piszą, że ujędrnić brzuszek, że cośtam, a ja mam brzuch 10 razy taki jak Twój... w ogóle nie jędrny...i poczułam się jak obleśny spaślak... |
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do nogi - może powinnaś przejść się do lekarza? Nie wygląda to dobrze ![]() Kochana, ale... ech, ja naprawdę mam straszny brzuch! Weź pod uwagę, że na zdjęciu stoję. Nie chciałabyś widzieć, co jest jak siedzę. Z resztą zerknęłam sobie na zdjęcia guci po porodzie i... z resztą sama sobie odpowiedz, co mogłam poczuć Może to solidny kop?
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja Wam tu zaraz dam! Co to za humory w piątek! Stokrotko, nie marudzisz ![]() Mrowinko, jak @ dziś, nie ma? ![]() Guciu, zdrówka dla Sandry Natalko, a ja liczyłam na testowanie dziś i biegnę zobaczyć, a tu...pfffff ...w sobotę! I zapomniałam co komu miałam napisać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Do zobaczenia

...
wiem że to dopiero początek starań ale to silniejsze ode mnie

aż mi łzy w oczyskach stanęły
wzruszyłaś mnie 

Wiesz, że wiele z nas broniło Cię wtedy. Ja absolutnie nie neguję spania w turystycznym łóżeczku zwłaszcza, że nie wiemy, jaki materac tam jest. I nie ma też co dyskutować nad wychowaniem w PL a gdzie indziej.
A jaki wczoraj miałam kiepski