|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Nieeee, chyba przesadziłam dzisiaj z tym dobrym humorem i graniem twardzielki.
Jak spojrzałam na misia, który się suszy na balkonie i pomyślałam, że to miś na grób mojego dziecka, to nie dałam rady, ale po prostu się przeraziłam, to wydało mi się w momencie takie straszne... A teraz aż boli fizycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35665923]Pościel to świetny prezent, w zasadzie zawsze się przyda, bo filiżanek może ktoś nie używać, ale w pościeli śpią wszyscy
![]() Ja dostałam chyba z 2 komplety. [/QUOTE] Moj brat 5 ![]() Cytat:
![]() ![]() najlepsza! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35666795]Nieeee, chyba przesadziłam dzisiaj z tym dobrym humorem i graniem twardzielki. Jak spojrzałam na misia, który się suszy na balkonie i pomyślałam, że to miś na grób mojego dziecka, to nie dałam rady, ale po prostu się przeraziłam, to wydało mi się w momencie takie straszne... A teraz aż boli fizycznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Slodkich snow, dobranoc. Edytowane przez maksikola Czas edycji: 2012-08-02 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |||
Zakorzenienie
|
ale ona jest podobna do Nikoli!!! (dobrze pamiętam??
![]() Cytat:
Cytat:
znaczy się ja wiem kiedy będę miałą @ ale najpierw owulkę muszę mieć a ta se przychodzi kiedy jej się podoba ![]() jak byłam młodsza i nie brałam tabsów to też cykl raz 30 dni raz 50 dni i też od 30 właściwie wszędzie z podpaskami chodziłam i w ciemniejszych rzeczach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3394 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Właśnie wyprasowałam 4 pralki prania, padam na pyszczek ![]() Nita ![]() Zebra Kasia słodziara, i jaki ma już 'kumaty wzrok' Natalia ojj szczypior Mikołaj jest ![]() Praktycznie to ja (chociaż po drodze miałam trzy epizody w szpitalu), dwa bo miałam skurcze i mnie zostawili na kilka dni i raz z powodu złych wyników badań (podejrzewali nadciśnienie), ale było wszystko ok. To były bardziej takie pobyty obserwacyjne. Nie plamiłam, nie krwawiłam. Nic się nie działo. Moja siostra po dwóch # trzecią ciążę przeszła książkowo, bez leków (bała tylko acard - sama). Cytat:
![]() za to pościeli dostaliśmy chyba z 5 czy 6 kompletów, od super gatunkowo bawełny satynowej do takiej niby satynowej (różowej) z falbankami (nawet nie wiem od kogo). Ogólnie pościele fajne, ale żaden komplet nie trafiony, bo mamy pościel 200x220 (dostaną zresztą od wujka - ale pytał dokładnie jaką chcemy). Więc tu też bym była ostrożna, bo ja nie wiem co z tymi pościelami robić, nie mam gdzie ich trzymać. Ale wywód dałam o pościelach ![]() Cytat:
Jeszcze dobrym prezentem są dobre gatunkowo ręczniki. Na to liczyłam, ale nikt o tym nie pomyślał. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35666795]Nieeee, chyba przesadziłam dzisiaj z tym dobrym humorem i graniem twardzielki. Jak spojrzałam na misia, który się suszy na balkonie i pomyślałam, że to miś na grób mojego dziecka, to nie dałam rady, ale po prostu się przeraziłam, to wydało mi się w momencie takie straszne... A teraz aż boli fizycznie ![]() właśnie tak sobie wyobrażam to co czujesz (czasem sobie wyobrażam). niesamowity wręcz fizyczny ból. Przytulam. Mnie boli samo wyobrażenie, nie jestem w stanie pojąć jak to musi boleć naprawdę. Cytat:
![]() Fiol pytałaś o smoczek. Julek wychowuje się praktycznie bez. Mamy, czasem zasypia z nim w dzień. I tyle. Nigdy nie ma i chyba nie miał smoczka w buzi w innej sytuacji. A przy zasypianiu najczęściej jest tak, że pocmoka sobie, wypluwa z impetem, przekręca się na boczek i zasypia. Ale wyszło to przypadkowo (tzn. chciałam używać jak najmniej smoczka, ale nie za wszelką cenę). Julek po prostu go nie potrzebuje. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Konto usunięte
|
Ech, moje emocje to taka sinusoida. Jeszcze niedawno było OK, wczoraj tragicznie, a dzisiaj jest na zerze - znowu mi wszystko jedno. Pewnie niedługo będzie lepiej.
Zaraz idę sprzątać to, co odkładam od 2 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35665923]Pościel to świetny prezent, w zasadzie zawsze się przyda, bo filiżanek może ktoś nie używać, ale w pościeli śpią wszyscy
![]() Ja dostałam chyba z 2 komplety. Ale wciąż obstaję przy nożach, nawet jeśli mają płacić 1 gr ![]() My dostaliśmy komplet pościeli.. Ale nie znoszę satyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
alonka długo ale w najgorszym wypadku jak @ ma przyjść to przyjdzie nawet jak będę brać ta luteine także się tym nie martwię... a zaułki to ja też mam różnie nawet teraz przy lekach! od 14-20 dc!
#3398 |
Zakorzenienie
|
Agatko ja mam nadzieję, że ten cykl będzie najdłuższy w Twoim życiu bo 9-miesięczny
![]() Amilicia Pomocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zadomowienie
|
Witam piątkowo
![]() ![]() Pani super wieści!!! Oby już bez paniki do końca ![]() Dziewczyny - Mamuśki: Wasze maluszki są po prostu śliczne!!! Jak z okładki ![]() Parse nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz.. To jest straszne. Moje Dzieci nie mają grobu.. czasami myślę o tym czy słusznie postąpiłam i się zastanawiam.. ale nie wiem czy psychicznie udźwignęłabym fakt dwóch małych tabliczek na grobie.. Co do nastroju to znam to doskonal.. wieczna sinusoida. Chociaż ostatnio zauważyłam że na zewnątrz (dla innych) chyba wyglądam na wesołą, ale czasami każdy uśmiech mnie wręcz wewnętrznie boli.. Trzymaj się Perse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam
![]() Ja zmykam, prysznic, na cmentarz i do pracy. Taka codzienność AM. Miłego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
witam
częstuję kawą i muffinkami z borówkami i białą czekoladą ![]()
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
mam pytanko, czy w ciazy mozna uzywac kosmetykow do twarzy bioderma sebium, uzywam ich juz id zeszlego roku i naszla mnie chwila zastanowienia czy moge je teraz stosowac czy nie szkodza maluchowi!!??
#3403 |
Zakorzenienie
|
Piątek, piateczek, piatuniek...
Cały tydzień ostrej pracy ale od jutra odpoczynek ![]() @ się kończy będzie można z mężem poszaleć ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35666795]Nieeee, chyba przesadziłam dzisiaj z tym dobrym humorem i graniem twardzielki. Jak spojrzałam na misia, który się suszy na balkonie i pomyślałam, że to miś na grób mojego dziecka, to nie dałam rady, ale po prostu się przeraziłam, to wydało mi się w momencie takie straszne... A teraz aż boli fizycznie ![]() Boli...z czasem osłabnie..chcociaz ból będzie już do końca zycia towarzyszył... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam w 26dc ( cykle mam 31 dniowe) zrobić bete i jakby coś wyszło to mam szybko zmykać do gina po jakieś wspomagacze ![]() Cykle był z CLO 0d 3-7dc a potem od 15-24dc dupek pół tabletki bromka i oczywiście acard. Ale się rozpisałam ![]() Jak na razie czekam ale nie nastawiam się jakoś bardzo bo w poprzednim cyklu się nastawiłam i potem bardzo rozczarowałam ![]() ale to czekanie to dobija... Dzień dobry wszystkim, zaraz zmykam do pracy ale w przyszłym tygodniu urlopik ![]() ![]()
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
anusia nie za wcześnie ta beta?? w którym dc miałaś owu?? heh jedna dziewczyna robiła betę w 27dc chyba przy cyklach 28 i jej nie wyszło!! a co dopiero jak TY masz zrobić w 26 przy cyklach 31dniowych?? !!
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- ja tak czekam co miesiąc od półtora roku!! M.A.S.A.K.R.A!! ![]() ![]()
#3407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3408 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Panika super wieści ![]() Dziewczyny śliczne te wasze małe Królewny ![]() Ale jestem dzisiaj padnięta ![]() Zastanawiam się czy te moje ćwiczenia nie zaszkodzą ciąży, w razie gdyby się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mieszanej.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-purifant.html
![]() |
#3410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my mamy łoże, ale pościel nie małżeńska. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Ja poproszę
![]() ![]() Kundzia mi się wydaje, że można ![]() ee, przepraszam, ze nie wypowiadam się na temat monitoringów, leków itp. Po prostu nie mam pojęcia na ten temat, bo szczęśliwie mnie to ominęło ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-08-03 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Tego by mi trzeba było... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | ||||
Zakorzenienie
|
HELLOŁ!!!!!!!!!!!!!
Ale ona jest słodziutka. a te niebieskie oczy ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35664216]Chyba niedługo spasuję ![]() ![]() ![]() ja tez , ja tez mam taką nadziej i tego Ci z całego serca zycze!!!!!!!!!!! Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35665923]Pościel to świetny prezent, w zasadzie zawsze się przyda, Ja dostałam chyba z 2 komplety.[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dostałam ręczniki - jestem mega zadowolona i robota kuchennego - super jest i jeszcze dostalismy koc i tez jestem za! NATALIA! ja chce ja!!!!!!!!!!!!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że jak pochwalę mojego Stasia, że się więcej rusza to potem ma takie ciche dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak tak sobie zlicze to we wrześniu minie dokładnie 4 lata odkąd sie staramy i intensywnie chodzę do lekarzy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Moja Zosia tez dzis leniwa. Moze to pogoda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3420 |
Wtajemniczenie
|
Esia to juz wiadomo ze bedzie dziewuszka
![]() ![]() u mnie ponad 30st zdycham ![]() a Ty Esia juz pelna para mieszkacie na swoim?? u mnie juz glazura polozona ;p czekamy na gres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esia juz cos kupilas dla malucha??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.