Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 21:50   #2521
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Mamy zrobiony płyn do pędzlowania z nystatyną. I nystatyne na zewnątrz buziaka. Aha no i całe dziąsła są tym gówne zaatakowane. (((
hejo dziewuszki

biedny Filipek - i jak lepiej już dziś? pomaga mu coś antybiotyk?
dzielna jesteś kochana bo wyobrażam sobie jak Filip musi cierpieć...
zdrowia.
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No to nam Jasiek na olimpijczyka rośnie
Koktajl z malinek to i ja bym wypiła chętnie

My:
jakie wszystkie cudne jesteście - i jakie dzieciaki boskie brumkowo jak bajkolandia - albo może nawet lepsza bo za darmoche u nas też pół sypialni zabawek - częśc pochowana bo by nogi nie było gdzie postawić.

you - ślicznaś
Lila cudna -

udanego wypadu i bezpiecznej drogi życzę - zrócie foty w wycieczki i spotkania z Justynką

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A to ta bransoleteczka

Niewyraźnie widać, ale uwierzcie na słowo, że to nasze inicjały
super

Cytat:
Na gwałt to jedynie można chłopa szukać :P A tak serio to ja robiłam teraz marynowaną cukinie w zalewie musztardowej (tak jak ogórki), robiłam dżemy z cukinii (ścierasz na tartce podgotowujesz i zasypujesz galaretkami o jakim tam sobie smaku chcesz, pasteryzujesz), placki z cukinii- tak jak ziemniaczane- zamiast ziemniaka cukinia, leczo z cukinią, cukinia smażona jak kotlety w panierce. Tyle

Filip ma antybiotyk

Bry :P chamstwo się szerzy
ja też kocham cukinie - z grila, duszoną, smażoną, panierowaną _ mniam

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziękuję Wam kochane- zawsze można liczyć na szybką odp!
Zapodam jakiś probiotyk ( mam chyba lactid w lodówce ) i ew. kupię smectę.

U mnie masakra tak pozatym, bo się smok zgubił śpi młody teraz, ale ja drżę żęby isę nie obudził, bo nie ma smoka... W ogóle mnie już wkurza ten smoczek, może i lepiej niech się nie znajduje....
moja kocha pomidorową i marchewkową z ryżem

no i jak? biegunka przeszła?
też myślę że to może po mleku krowim, po basenie raczej nie, chyba że sporo wody z basenu się napił, może po chlorowanej wodzie mogło wtedy by być biegunkowo.

u nas ostatnio smok idzie powoli w odstawkę, w dzień Julka nie chce go absolutnie, wyrzuca go, wygłupia się, chowa do pudełek, i dobrze

smok wyłącznie do spania ale i tak przez sen go wypluwa zaraz i śpi bez - gorzej bo przez to w nocy mi się wybudza i musze wstawać dawać jej smoczek bo nie uśnie jeszcze bez niego - czasem zaśnie w nocy bez jak się nie rozbudzi ale tak to musi mieć do zaśnięcia.
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Witam się
Padam na mordkę, pół Mielca dzisiaj obeszła piechotą

A teraz się wkurzyłam, bo Amelka zasnęła, a jakiś kretyn wypuścił z balkonu racę i mi się dziecko okropnie przestraszyło i zerwało z płaczem Zasnęła na cycu w końcu, ale śpi teraz niespokojnie
co za dureń....

Natka - cudny nomen omen domek a jakieś nowe fotki dużego Domka?

coś mało pisałyście dziś to szybko nadrobiłam, spadam spać - tż zaraz wróci z pracy - dobranoc dziewczynki

aha chciałam zapytać czy któaś z Was zamawiała do wykonania na allegro u jakiegoś optyka kompletne okulary z oprawkami? bo dostałam receptę od okulisty jak miałam badania do pracy i w sumie mam słabe 0,25 i 0,5 minusy ale siedze cały dzień przy kompie i antyrefleksy dają duży komfort - kolega ma poodobne do tych moich - i o niebo lepiej się pracuje w okularach przy kompie oczy się nie męczą.

i chciałam zamówić oprawki i szkła na allegro bo wychodza ok 150zł taniej niż u naszych optyków w mielcu, na samych oprawkach głównie mi zależy bo ich ceny powalają a mierzyłam sporo i mam kilka upatrzonych marek, te same są na allegro nawet 150zł tańsze niż u optyka te same modele - wiem jaki mam rozmiar więc luzik, powinny pasować bez mierzenia,

polecacie jakichś optyków z allegro? interesują mnie soczewki z tworzywa nie szklane.

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-08-02 o 22:01
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 23:15   #2522
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Youyou - jesteś jeszcze? Napisze Ci PW.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
jakie wszystkie cudne jesteście - i jakie dzieciaki boskie brumkowo jak bajkolandia - albo może nawet lepsza bo za darmoche u nas też pół sypialni zabawek - częśc pochowana bo by nogi nie było gdzie postawić.
Dzięki Beatko
I za pochwałę "brumkowa" i bransoletki

A z optykami nie pomogę niestety, bo choć jestem ślepa jak kret, to ja z frakcji soczewkowej a nie okularowej i nie mam żadnego doświadczenia w tej materii.

Dobranoc

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2012-08-02 o 23:44
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 06:30   #2523
madzia1k1
Raczkowanie

Hej!

podczytuję z pracy, ale nie mam dużo czasu.
Pierwszy dzień w pracy to była dla mnie tragedia. Ryczałam w samochodzie w drodze do pracy. Smutno mi było przez cały dzień. nawet jak już byłam w domku z synkiem to też mi się ryczeć chciało, bo myślałam o następnym dniu. dzisiaj po 2 dniach pracy jest już lepiej. Tylko 2 ząbki idą nam na raz dwójka i czwórka i wczoraj mieliśmy ciekawy wieczór i nockę.

Buziaki dla Was.
postaram się wpaść dzisiaj wieczorem.

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 06:36   #2524
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam.

Jeszcze tylko dziś do pracy i jutro i urlop

Denis-Szymon spóźniony buziak od cioci za wczorajszą trzynastkę

Maks, Lilka roczkowe sto lat

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 08:37   #2525
patik87
Zakorzenienie

Tak z rańca: żal mi tyłek ściska że rodzina youyów pozna się z justynami fajneee tak. I będą nocować, tak?
You a gdzie jedziecie? do Łeby? wczoraj tż powiedział że damy radę pojechać na początku września na morze, i rozważam Łebę. Po głowie chodzi mi Jarosławiec, kiedyś byłam na koloniach...

Ja już chcę zacząć spać jak człowiek. Im jest starsza tym gorzej, wstaję po 6 razy, jeść, pić, kwęka...masakra. Spać!! k. spać!!

Madzia na pocieszenie, będzie dobrze, zobaczysz potrzebujesz czasu. Ile godzin Cię nie ma w domu?
Stary 2012-08-03, 08:44   #2526
Marina1
Zakorzenienie

Hej!

A ja jak prawie zawsze mam du.pny humor.
Nic mi się nie chce. A. szkoda pisać nawet.

Sto lat Maksymilianku !!!
Lilka sto lat!!!!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

wczoraj kupilłam w rossie ( jakaś nowa firma dzieciowa na promocjach ) niekapek niebieski za 5 zł niecałe i Igor po raz pierwszy zaczaił o co chodzi z piciem. Ale fajny kubson, niebieski, solidny.
I szczotkę do butelek ( też na promo. ) za niecałe 3 zł.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:17   #2527
JustPi
Rozeznanie

witajcie mamusie
wieki mnie nie było i jakoś tak dziwnie pisać po takiej prerwie.....
Maja w przedszkolu, Hania śpi, ja piję kawkę i w końcu postanowiłam się odezwać.
Hania zdrowo rośnie i od pewnego czasu chodzi za rączki, raczkuje i wszędzie jej pełno.
u nas upały (Brumek pewnie szczęśliwa)

pewnie ciężko mi będzie się odnaleźć na wątku, ale postaram się zaglądać

wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaków, ogromne buziaki
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 09:21   #2528
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry

U nas noc bez ANI JEDNEJ pobudki. Jak za starych dobrych czasów

Lili i Maksio - sto lat nasi piękni mali jubilaci

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Pierwszy dzień w pracy to była dla mnie tragedia. Ryczałam w samochodzie w drodze do pracy. Smutno mi było przez cały dzień. nawet jak już byłam w domku z synkiem to też mi się ryczeć chciało, bo myślałam o następnym dniu. dzisiaj po 2 dniach pracy jest już lepiej.
Biedactwo z Ciebie, Madziu
Ale na pewno z każdym dniem będzie coraz łatwiej!
Stary 2012-08-03, 09:29   #2529
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej
Filip od wczoraj na antybiotyku i chyba jest trochę lepiej. Jak nie przejdzie przez łikend to zastrzyki. :/

Wiecie co...Filip jak nie ma pieluszki na doopce to maca się po ptaszku i się cieszy z tego

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:40   #2530
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Tak z rańca: żal mi tyłek ściska że rodzina youyów pozna się z justynami fajneee tak. I będą nocować, tak?
You a gdzie jedziecie? do Łeby? wczoraj tż powiedział że damy radę pojechać na początku września na morze, i rozważam Łebę. Po głowie chodzi mi Jarosławiec, kiedyś byłam na koloniach...

Będą nocować Ulkowie, będą . Z tego co Youyou pisała, to zaczynają od Chłopów a na czym skończą sami nie wiedzą . Może też się kiedyś zobaczymy

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
witajcie mamusie
wieki mnie nie było i jakoś tak dziwnie pisać po takiej prerwie.....
No wreszcie! kilka razy już o Ciebie pytałam

Cytat:
Hej
Filip od wczoraj na antybiotyku i chyba jest trochę lepiej. Jak nie przejdzie przez łikend to zastrzyki. :/

Wiecie co...Filip jak nie ma pieluszki na doopce to maca się po ptaszku i się cieszy z tego
Super, że lepiej! a z ptaszkiem normalne
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 09:45   #2531
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Będzie dobrze!

Igor też, a jak mówię, że to cyc, to dopiero ma radochę
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 09:46   #2532
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Szymon też tak robi, dodatkowo ciąga tak, że mało nie urwie
Zdrówka dla Filipa!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:02   #2533
patik87
Zakorzenienie

Oliweczka to kiedy dokładnie idziesz na urlop? jesteś wogóle dzisiaj w pracy? bo Cię jeszcze nie ma o tej porze...

Justyna o której się spodziewasz "Ulków?" super, dzieciaki w jednym wieku prawie, Filip a Kubą się pobawi, dziewczynki razem, Wy podrinkujecie delikatnie.

Kiedy ten zlot w Wawie ( pytam po raz ostatni )

To nieźle się wasi chłopcy "zabawiają" dziewczyny

Moja promotorka nawet nie raczy odpisać na smsa kiedy wraca z urlopu... jak mam dotrzeć do tej baby.
Zrobię dzisiaj na obiad młodej z brumkowego bloga kluski leniwe z twarogu. Ciekawe..
Sara wogóle nie chce mi jeść świeżych warzyw. Pomiodorów czy ogórków.
Stary 2012-08-03, 10:09   #2534
Zmalowana
Zakorzenienie

No mój też "ciągnie"

Patik
umawiasz się z nami na przyszły tydzień koło czwartku-piątku ?

Stary 2012-08-03, 10:13   #2535
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
No mój też "ciągnie"

Patik
umawiasz się z nami na przyszły tydzień koło czwartku-piątku ?
myślę że tak, na tą chwilę tak. We wtorek mamy szczepienie, oby tfu tfu nic nie 'wyskoczyło"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-03, 10:18   #2536
Zmalowana
Zakorzenienie

Brunetka a Ty ?

Stary 2012-08-03, 10:22   #2537
iustyna1
Wtajemniczenie

Patik Ulki będą jutro po południu . Jakiegoś grilla zrobimy, no chyba że komary będą nie do wytrzymania.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

No właśnie, co ze ZLOTEM?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:25   #2538
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Brunetka a Ty ?
pytanie no jasne
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 10:56   #2539
Zmalowana
Zakorzenienie

A jakie godziny Wam pasują ? Bo u nas tak do 15 jest spanie, obiad i jesteśmy wolni

Zlot w Wawie ? ;> Ja jestem ZA

Stary 2012-08-03, 11:07   #2540
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
Hania zdrowo rośnie i od pewnego czasu chodzi za rączki, raczkuje i wszędzie jej pełno.
u nas upały (Brumek pewnie szczęśliwa)
Kogo ja widzę

Fajnie, że Hania zdrowa itp
A czemu tak rzadko wpadasz?

I miło że pamiętasz o moim upałowym zboczeniu Choć od kiedy jest Tymcio wolę jak nie przekracza 28 stopni, bo z niego ciurkiem pot leci i potówki się robią. Mimo, że lata w samej pieluszce

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Szymon też tak robi, dodatkowo ciąga tak, że mało nie urwie
U nas to samo

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Kiedy ten zlot w Wawie ( pytam po raz ostatni )
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość

1 września!!!
Pasuje?
Stary 2012-08-03, 11:11   #2541
patik87
Zakorzenienie

Brumek e nieeee nie pierwszego mamy wesele. Kurcze może jakaś sierpniowa niedziela? u mnie wchodzi tylko niedziela w rachubę, bo mój tż wtedy wolny, sama do wawy nie pojadę..

Zmalowana
no mi taka godz pasuje...
Stary 2012-08-03, 11:20   #2542
brunetka2000
Zakorzenienie

15 może być, ale nie później bo Ala o 18 je i będziemy musiały się szybko zwijać
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 11:24   #2543
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Jacie, Marinko, JustPi, Brumku ślicznie dziękuję w imieniu mojego synka

Lili STO LAT !!!!

robię parówki z serem w cieście francuskim, mam nadzieję że wyjdą dobre to mój "pierwszy raz"

Marinko kiedy wybierzemy się razem na basem, tak się napaliłam jak czytałam że z Igim byłaś , może w następnym tyg?

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 11:32   #2544
Marina1
Zakorzenienie

na szybciocha.
słoneczko kochana może w pon.? Jak Ci pasuje hmm? mi w środę nie pasuje tylko. A parówki kocham, muszę spróbować kiedyś tak jak Ty zrobić. Kiedy planujesz *imfpre rdc ( to Igorek pisał )

* imprezę
Stary 2012-08-03, 11:38   #2545
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Marinko w niedzielę impreza, w pon mi pasuje jak najbardziej, ale do południa czy po południu?

Stary 2012-08-03, 11:42   #2546
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Hej!

Pierwszy dzień w pracy to była dla mnie tragedia. Ryczałam w samochodzie w drodze do pracy. Smutno mi było przez cały dzień. nawet jak już byłam w domku z synkiem to też mi się ryczeć chciało, bo myślałam o następnym dniu. dzisiaj po 2 dniach pracy jest już lepiej. Tylko 2 ząbki idą nam na raz dwójka i czwórka i wczoraj mieliśmy ciekawy wieczór i nockę.

Buziaki dla Was.
postaram się wpaść dzisiaj wieczorem.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam.

Jeszcze tylko dziś do pracy i jutro i urlop

Denis-Szymon spóźniony buziak od cioci za wczorajszą trzynastkę

Maks, Lilka roczkowe sto lat
dziękujemy
i dołączamy się do życzeń !!!!

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Patik Ulki będą jutro po południu . Jakiegoś grilla zrobimy, no chyba że komary będą nie do wytrzymania.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

ja na w-wę się nie piszę ale na inne miasto myślę,że szansa jest zależy jak zdecyduje większość

Brumek szczególnie do Ciebie ale też dla pozostałych dziewczyn :

dziś przeżyliśmy koszmar, od 4 rano mały 4 razy nam się dusił śliną masakra , po uderzaniu w plecy po dłuższej chwili łapał oddech ale wymiotował śliną, płakał potem strasznie
dodatkowo jest słaby i śpiący nie wiem czy przez wczesną pobudkę czy przez dolegliwości
byliśmy z nim u lekarza, osłuchowo wszystko czyste, dla świętego spokoju zrobilismy mu rtg klatki piersiowej czy nie daj boże nie połknął kamyka wczoraj na placu zabaw i czy nie wpadł gdzieś do dróg oddechowych

na szczęście rtg nic nie wykazało
i tak z lekarką przypuszczamy ,że to przez zeby
musi produkować dużo śliny żeby rozmiękczyć dziąsła a potem nie daje rady tego co mu się zbiera połknąć i stąd to duszenie nagle "bez powodu"

piszę to bo doczytałam,że zdarza się coś podobnego innym dzieciaczkom i może to Was trochę uspokoi

ja jeszcze nie doszłam do siebie z nerwów
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 11:50   #2547
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
15 może być, ale nie później bo Ala o 18 je i będziemy musiały się szybko zwijać
No to my odpadamy. A nie możesz jej na mieście nakarmić?

Stary 2012-08-03, 11:54   #2548
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Marinko w niedzielę impreza, w pon mi pasuje jak najbardziej, ale do południa czy po południu?
Hmm jak wolisz, w sumie nie wiem o której lepiej. ja byłam z małym tak ok 12 ( ale akurat to był dzień bez takich upałów ). Może popołudniu będzie mniejsze słońce i cieplejsza woda?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

właśie małemu rozłożyłam mały ponton w dużym pokoju i się w nim pluska, chociaz wody ma może ze 2 cm w nim
Stary 2012-08-03, 12:00   #2549
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Marinko a na jak długo idziemy? bo wiesz Maks śpi 2 razy i ciężko mi się tak wstrzelić żeby mi nie mruczał za bardzo, a cyca na basenie nie wyciągnę ... da się tam na basenie jakiś parasol rozłożyć ?

a co robicie tak pod wieczór? może przyjechalibyśmy z Maksem na rynek rowerkiem to pochodziły by sobie dzieciaczki koło fontanny co? macie jakies plany?

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2012-08-03 o 12:02
Stary 2012-08-03, 12:08   #2550
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

a to mój mały rolnik, pomaga babci ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (189,2 KB, 55 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości