Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 13:03   #1051
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
jestem, ale się szykuję do wyjazdu .

Gosza: Rozumiem Cię. Nie dość, że kłótnia, to potraktował Cię jak gówniarza, co się uparł na cukierka i robi scenę.
Czasu nie cofniesz, ale wyrzuć mu to, że to był ostatni raz kiedy zrobił Ci publicznie taki syf.

będzie dobrze, następnym razem się już nie pokłócicie
do Wro po JA?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:05   #1052
nuna2
Zakorzenienie

Gosza M trochę Cię rozumiem... bo ja miałam chłam na weselu brata... w oczach rodziny to chyba gorzej niż w sklepie...
Stary 2012-08-03, 13:06   #1053
iceflower
Przyjaciółka KWC

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35674816]to malutko wydałaś
Wczoraj mi szwagierka powiedziała że znajoma kwiaciarka powiedziała jej czemu one liczą sobie tak dużo za bukiet ślubny, bo one liczą sobie za ten cały pęk co kupią na giełdzie, a to że użyją np. 20 z 50 to się nie liczy. resztę przecież i tak sprzedadzą[/QUOTE]

Na giełdzie róże pakowane są po 20 szt., duże po 10, więc nie trzeba kupować tak dużo. Tak przynajmniej wynika z moich wycieczek giełdowych przed ślubem.

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
no więc powiedzcie mi bardzo widać różnice?? Już bardziej nie wybiele... jeszcze chce zasypać tego buta brokatem bo przy wybielaniu sie zdarł...
Widać, ale pod suknią myślę że nie będzie się to rzucać w oczy. Możesz jeszcze spródować z sodą oczyszczoną, ale nie wiem w jakiej formie bo moczenie w roztworze raczej odpada.

Gosza niefajna sytuacja, nie dziwię się że jestes zla. Myślę, że nawet barszcz ukraiński i placki nie powinny być serwowane.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:07   #1054
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35675393]Gosiu powiem Ci że trochę mnie wryło w ziemie zachowanie Twojego tż, owszem my też się kłócimy z tż i to przeważnie ja zaczynam kłapać ale nigdy na środku sklepu bo byłoby mi wstyd za siebie. Troszkę mnie dziwi że nie rykłaś na niego żeby zamknął dziób i przestał wrzeszczeć na Ciebie[/QUOTE]
Nie wiem co w niego wstąpiło... czuję się taka pusta w środku, obdarta ze wszystkiego, a to o głupie ciacho i kolację dla gości, których ON zaprosił poszło...

Cytat:
Gosza: Rozumiem Cię. Nie dość, że kłótnia, to potraktował Cię jak gówniarza, co się uparł na cukierka i robi scenę.
Czasu nie cofniesz, ale wyrzuć mu to, że to był ostatni raz kiedy zrobił Ci publicznie taki syf.
On nie rozumie podstawowej rzeczy- to on wymyślił imprezę, więc powinien się wykazać, ale nie, najlepiej jak żona o wszystko zadba, bo przecież od czegoś jest...
Kupiłam kiełbachę na grilla, przy którym postawię go na pół wieczoru za karę Szaszłyki niech też on zrobi, a co! Jak nie zrobi, jego mamusia bedzie się żywić samą kiełbachą.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:12   #1055
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35675081]jasne że tak
ja za to buty do kościoła będę miała tylko na obcasie a na sali baleriny bo moja rzepka nadal skacze i boję się że na weselu wykoczy[/QUOTE]

Jak to robisz, że nie będziesz zamiatać suknią ziemi?? ( nie pamiętam jaką masz). Moja jest taka długa, że jakbym miała niższe buty to będzie się włóczyć po ziemi. Pomijam fakt, że baleriny by nie wchodziły w grę bo nie potrafię w nich tańczyć. Nogi bolą mnie jeszcze bardziej bo staję cały czas na palcach.
Cytat:
jeszcze musz e je rozchodzić bo takie sztywne , że masakra... jestem nie zadowolona z nich a tak na począku mi się podobały
Moje są śliczne, ale z wygodą też mają nie wiele wspólnego. Też się zastanawiam co z nimi zrobić, żeby były bardziej miękkie i nie mam pomysłu. Może szewc by mi coś poradzi?? Jak myślicie?? Dodam, że z zewnątrz są z satyny...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
zaprosił na sobote na mini parapetówę swoją rodzinę, poprosiłam go o pomoc w zakupach, planowaniu menu oraz sprzątaniu i oprócz piwa i wódki z jego strony nic więcej nie otrzymałam... Pokłóciliśmy się na środku sklepu, tzn. TŻ na mnie naskoczył, za to, że mu przypomniałam, że oprócz alko nie mamy nic do zaoferowania gościom i żeby zamiast stac godzinę przy stoisku z pierdołami zaczął rozglądać się za spożywką. Usłyszałam swoje, jeszcze dostałam z☠☠☠kę, że milczę (było mi strasznie przykro i nie chciało mi się odzywać), ludzie się na nas gapią, a ten dalej swoje... W samochodzie znowu wyjechał na mnie itp, itd... pierdy srerdy i inne duperele, ale mnie się strasznie przykro zrobiło, dalej się nie odzywałam, bo jak tylko próbowałam coś powiedziec, to on na mnie naskakiwał. Znowu wszystko na mojej głowie, a on uwaza, że go obarczam obowiązkami... W domu cisza, chciał się zrehabilitować kolacją, ale mu nie wyszło, dzisiaj chciał mnie zabrać do kina, ale ja nie mam czasu na kino, jak jeszcze na jutro tyle trzeba ogarnąć. No to mi pisze, jaki to on smutny, biedny, bo ja nawet z nim do kina nie chcę iść, nie dam się zaprosić na kolację, itp... Tylko kur%^ kiedy ja mam miec czas???
Do tego doszło milion innych spraw i mam dzis z☠☠☠#$% dzień. Oczywiście cała sytuacja jest z mojej winy i to pan Mąż jest poszkodowany (w jego pięknych oczach). Wiem to pierdoły są, ale nigdy nie czułam się tak upokorzona na środku sklepu. Nawet nie pamiętam co dalej mówił, mózg mi się wyłączył i chciałam się zapaść pod ziemię!
Powiem Ci, że ja też czuję, że rozpuściłam Tż bo zawsze wszystko robię, a jak jemu przyjdzie coś zrobić to wielkie halo...
Też ostatnio się pokłóciliśmy na ulicy z tym, że ja nie zamierzałam mu pozwolić krzyczeć tam. Chodziło o to, że mieliśmy jechać po kartki z chrztu do księdza i chciałam mieć 2x20zł w portfelu bo on nie miał drobnych a ja same 5 i chodziłam po sklepach czy mi ktoś wymieni. A on do mnie, że przecież mam jedno całe 20zł i po co mi drugie. Mówię mu a co zrobimy jak ksiądz nam powie np, że mamy dać mu 40?? A on na mnie, że nie wie po co chce to wymieniać itd. Wydarłam się na niego na ulicy, że ma na mnie nie krzyczeć. Nie wiem czy ludzie na nas patrzyli ale mina mu zrzedła i się zamknął. a propo kłótni to u nas jest problem kto pierwszy wyciągnie rękę. Bo Tż uważa, że jak się do mnie odezwie i zapyta "o czym myślisz" to już jest jego pierwszy krok i jeżeli ja nie zareaguje to on jest usprawiedliwiony i nie musi nic robić puki ja do niego nie przyjdę...
Tak to już z tymi Tż bywa...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:12   #1056
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Gosza niefajna sytuacja, nie dziwię się że jestes zla. Myślę, że nawet barszcz ukraiński i placki nie powinny być serwowane.
Jak ja tak bardzo lubię
Mąż już mniej

Cytat:
Gosza M trochę Cię rozumiem... bo ja miałam chłam na weselu brata... w oczach rodziny to chyba gorzej niż w sklepie...
Cyba tak

Ale takie sytuacje nie powinny zdarzać się ani na nautralnym gruncie, ani wśród jakichkolwiek innych osób!

Idę robić te placuchy, bo zgłodniałam.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:15   #1057
nuna2
Zakorzenienie

uff dywany wytrzepane niech sie powoli budzi IDę mu zrobić pobudkę buzi buzi
papapa
Stary 2012-08-03, 13:15   #1058
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Jak to robisz, że nie będziesz zamiatać suknią ziemi?? ( nie pamiętam jaką masz). Moja jest taka długa, że jakbym miała niższe buty to będzie się włóczyć po ziemi. Pomijam fakt, że baleriny by nie wchodziły w grę bo nie potrafię w nich tańczyć. Nogi bolą mnie jeszcze bardziej bo staję cały czas na palcach.

Moje są śliczne, ale z wygodą też mają nie wiele wspólnego. Też się zastanawiam co z nimi zrobić, żeby były bardziej miękkie i nie mam pomysłu. Może szewc by mi coś poradzi?? Jak myślicie?? Dodam, że z zewnątrz są z satyny...

Powiem Ci, że ja też czuję, że rozpuściłam Tż bo zawsze wszystko robię, a jak jemu przyjdzie coś zrobić to wielkie halo...
Też ostatnio się pokłóciliśmy na ulicy z tym, że ja nie zamierzałam mu pozwolić krzyczeć tam. Chodziło o to, że mieliśmy jechać po kartki z chrztu do księdza i chciałam mieć 2x20zł w portfelu bo on nie miał drobnych a ja same 5 i chodziłam po sklepach czy mi ktoś wymieni. A on do mnie, że przecież mam jedno całe 20zł i po co mi drugie. Mówię mu a co zrobimy jak ksiądz nam powie np, że mamy dać mu 40?? A on na mnie, że nie wie po co chce to wymieniać itd. Wydarłam się na niego na ulicy, że ma na mnie nie krzyczeć. Nie wiem czy ludzie na nas patrzyli ale mina mu zrzedła i się zamknął. a propo kłótni to u nas jest problem kto pierwszy wyciągnie rękę. Bo Tż uważa, że jak się do mnie odezwie i zapyta "o czym myślisz" to już jest jego pierwszy krok i jeżeli ja nie zareaguje to on jest usprawiedliwiony i nie musi nic robić puki ja do niego nie przyjdę...
Tak to już z tymi Tż bywa...
do krawcowej wezmę suknie i ona mi ją skróci żeby i do jednych i do drugich pasowała mniej więcej
A co do wyciągania ręki to jeśli pokłócimy się o jakąś bzdurę to powiemy co myślimy na ten temat a po chwili normalnie rozmawiamy ze sobą
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:16   #1059
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
do Wro po JA?
Nie, byłam u rodziców, jadę do Wawy.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:17   #1060
tusia_m
Zakorzenienie

Nie wyspałam się dziś... całą noc śniły mi się koszmary związane z weselem Nawet nie chce mi się ich opisywać...ale to było straszne!
Idę sprzątać! Buźka!
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ja też 15 ddś
ja też
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki dawno mnie nie było ale jakos tak nie miałam czas na nić .. cały dzień zalatany.. byłam na poszukiwaniu kiecki poprawinowej no i niestety nic nie udało się znaleść...
wczoraj kupiłam sobie bielizną ślubną i Tż

a tak wogóle to za tytuł wątku

jak wam się podoba??
bardzo ładna
Cytat:

Mój żołądek już się przekręcił się chyba na drugą stronę. Boję się jutra, boję się, że wstanę rano i po prostu się rozpłaczę.
Żałuję jak nie wiem, że się zdecydowałam.

Trzymajcie kciuki...
jesteśmy z Tobą! Będzie dobrze Pomyśl sobie, że masz już teraz NOWĄ datę, a ta to przeszłość...

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
1 !

Ooo tak sprzątania było baardzo dużo. Momentami był taki kocioł że przez jakieś 3 godziny nie wiedziałam jak się nazywam ale zleciało mi bardzo szybko. Mam masę zdjęć. Na pewno się pochwalę za tydzień.

A zdjęcia jak będą przyzwoite to możesz wrzucić

Dziewczynki trzymajcie kciuki za pogodę Bo zapowiadają burze

Suknia już wisi w domu Dziś ostatnia przymiarka i decyzje co do bolerka/ramiączka. Na 13 paznokcie, potem brwi i masa rzeczy do zrobienia w domu.
Z jednej strony jest okropny zajob a z drugiej wcale nie czuję że jutro wesele, a że moje to już w ogóle.

Żegnam się z wami jako panna K. a przywitam za jakiś czas jako pani H.

I wiecie co... jestem w szoku... nie kłóciliśmy się prawie wcale z tż przez ostatnie 2 tygodnie. A byłam pewna że się będziemy kłócić przez te nerwy.
aaaa to juz jutro kciuki za pogodę się trzymają! super, że nie daliście się przedślubnemu stresowi!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nunu teraz siedze i się zastanawiam jaki nik wcześniej miałaś
ja też i tez proszę o PW. mam pewne podejrzenia, ale chcę się upewnić
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35674857]prawy but z lewej strony jest bardziej żółty?[/QUOTE]

ale pod suknią tego nie będzie widać
Cytat:
Faceci od kuchni byli, dokończyli, zgarnęli kasę i poszli
A mąż- napisałam cały elaborat... wcisnęłam przypadkowo delete i nie chce mi się drugi raz pisac. Ale po krótce- zaprosił na sobote na mini parapetówę swoją rodzinę, poprosiłam go o pomoc w zakupach, planowaniu menu oraz sprzątaniu i oprócz piwa i wódki z jego strony nic więcej nie otrzymałam... Pokłóciliśmy się na środku sklepu, tzn. TŻ na mnie naskoczył, za to, że mu przypomniałam, że oprócz alko nie mamy nic do zaoferowania gościom i żeby zamiast stac godzinę przy stoisku z pierdołami zaczął rozglądać się za spożywką. Usłyszałam swoje, jeszcze dostałam z☠☠☠kę, że milczę (było mi strasznie przykro i nie chciało mi się odzywać), ludzie się na nas gapią, a ten dalej swoje... W samochodzie znowu wyjechał na mnie itp, itd... pierdy srerdy i inne duperele, ale mnie się strasznie przykro zrobiło, dalej się nie odzywałam, bo jak tylko próbowałam coś powiedziec, to on na mnie naskakiwał. Znowu wszystko na mojej głowie, a on uwaza, że go obarczam obowiązkami... W domu cisza, chciał się zrehabilitować kolacją, ale mu nie wyszło, dzisiaj chciał mnie zabrać do kina, ale ja nie mam czasu na kino, jak jeszcze na jutro tyle trzeba ogarnąć. No to mi pisze, jaki to on smutny, biedny, bo ja nawet z nim do kina nie chcę iść, nie dam się zaprosić na kolację, itp... Tylko kur%^ kiedy ja mam miec czas???
Do tego doszło milion innych spraw i mam dzis z☠☠☠#$% dzień. Oczywiście cała sytuacja jest z mojej winy i to pan Mąż jest poszkodowany (w jego pięknych oczach). Wiem to pierdoły są, ale nigdy nie czułam się tak upokorzona na środku sklepu. Nawet nie pamiętam co dalej mówił, mózg mi się wyłączył i chciałam się zapaść pod ziemię!
I jeszcze zdjęć do albumu nie wybrał i nie pomógł mi w tworzeniu fotoksiążek, a już 4 miesiace po ślubie, a goście dalej fot nie mają, bo on nie ma czasu...

Zazdraszczam, tego, że masz już po wszystkim!
Ja nie mam jednej górnej (starczyło normalne rwanie) i dolnej- nie obyło się bez rozcinania dziąsła. Teraz czeka mnie to samo, z tym, że cholera siedzi w kości
mąż ewidentnie przegiął ze swym zachowaniem. może był czymś zdenerwowany, ale nie miał prawa tak się zachowac i to w dodatku na środku sklepu Nie dziwię się, że było i jest Ci bardzo przykro

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:18   #1061
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

On nie rozumie podstawowej rzeczy- to on wymyślił imprezę, więc powinien się wykazać, ale nie, najlepiej jak żona o wszystko zadba, bo przecież od czegoś jest...
Kupiłam kiełbachę na grilla, przy którym postawię go na pół wieczoru za karę Szaszłyki niech też on zrobi, a co! Jak nie zrobi, jego mamusia bedzie się żywić samą kiełbachą.
No i dobrze :P

Ja ostatnio każdą bezsensowną rozmowę z tż kończę: Nie będę z tobą dyskutować na ten głupi temat. Nie życzę sobie czegoś takiego/zachowania/podejścia.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:21   #1062
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jak ja tak bardzo lubię
Zrób jedną porcję, a jemu dietkę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-08-03, 13:27   #1063
Konto usunięte

Cytat:
o widzę że jest tu więcej takich wrednych żonek
miło patrzeć jak tż po pracy musi robić sobie a często nam obojgu obiad jak zalezie za skórę
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:27   #1064
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dawno mnie tu nie było w minionym wątku nie udzielałam się i należą mi się baty. Obiecują poprawę

Wszystkim świeżym mężatką życzę wszystkiego najlepszego dużo miłości i cudownych chwil ze swoimi mężusiami.

Wasze relacje ślubne były cudowne aż wam zazdroszczę, że to już za mną

Koziczko w którym kościele masz ślub i o której godzinie
No, zaglądaj częściej, zaglądaj.

A Kościół w Kiełczowie, ul. Wrocławska 79, godzina 16.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:29   #1065
niusia_87
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35676133]o widzę że jest tu więcej takich wrednych żonek
miło patrzeć jak tż po pracy musi robić sobie a często nam obojgu obiad jak zalezie za skórę[/QUOTE]
co to? tylko za karę? a sam od siebie nie robi?
Stary 2012-08-03, 13:31   #1066
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Pierwszy koszmar ślubny zaliczony Nie dość, że mó TŻ nie wyglądał jak mój TŻ tylko jak 100 razy gorsza wersja mojego taty, a wesele odbywało się w pizzerii, to:
- miałam przetłuszczone, klapnięte włosy z przedziałkiem na środku
- miałam dekolt w okruszckach z ciastek i cukrze pudrze
- znajomy taty przerwał nam pierwszy taniec, więc go nie zatańczyliśmy
- polowy ludzi nie było
- zespół był przebrany za hippisów i mieli peruki z czerwonych włosów
- ja byłam chyba pijana, biegałam cały czas dookoła wszystkich budynków, po pokojach, sztani itp
- a obudziłam się jak spotkałam w owej szatni mojego asystenta z farmakognozji http://www.umb.edu.pl/photo/pliki/fa...gnozji-min.jpg w czerwonej, plioswnej sukience, pyutającego mnie "Pani Marto, czy tak wygląda strój wieczorowy?"

Massakra
OMG, ale sen
nie dziwię się, że się wystraszyłaś, bo koszmar to byl na pewno.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Bosze... szczerze to ja tez unikam tesciowej bo zacznie sie gadanie- ze ona nic nie wie o slubie, ze nie zaprosiliśmy tych albo tamtych..
Nie dziwie Ci sie.. nienawidzę jak ktos wtrąca sie do zycia osobistego tym bardziej w tak nachalny spsob
ja też tego nie lubie szczególnie nacisków, że mam za 9 miesięcy urodzić wnuka

Cytat:

Mój żołądek już się przekręcił się chyba na drugą stronę. Boję się jutra, boję się, że wstanę rano i po prostu się rozpłaczę.

Trzymajcie kciuki...

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku
Chciałam się pochwalić że od 1 sierpnia jestem pełnoprawną żoną swojego męża i na legalu mogę mieszkać w jego/naszym mieszkaniu bo jestem już w nim zameldowana. Wszystkie te formalności zaczęły się 16 lipca dowód odebrany 1 sierpnia więc dziwię się tym terminom o których piszecie.

Wczorajszy wieczór spędziliśmy na oglądaniu płyty z naszego wesela - jednak kamera to był dobry pomysł bo jest na niej tyle momentów o których nie mieliśmy zielonego pojęcia że się działy. Tylko nasz kamerzysta nie do końca wysłuchał naszych próśb - prosiliśmy żeby nie robić zbliżeń na twarz a sporo jest takich ujęć, kościół miał mieć max 4.30 min a mamy całą mszę ale dobrze że to taka wersja demo tylko dla nas i mamy zaznaczyć co poprawić i dopiero wtedy będzie można powiedzieć że jest gotowa.
Zdjęć dalej nie mamy tzn mamy 9 takich na okładkę płyty i to tyle. Pleneru jeszcze nie zrobiliśmy (ślub był 30 czerwca), nasz fotograf ma ochotę pojechać w góry bo jeszcze nigdy nie był z żadną parą my w sumie też chcemy ale trochę boimy się jak to organizacyjnie rozwiązać i czekamy chyba na cud.
no to nasze gratulacje, zonko

Cytat:

Wlaśnie zadzwoniła koleżanka z grupy, która dzis bierze ślub (jest prawosławna) i powiedziała, że 3 osoby jej się wykruszyły i możemy przyjść na wesle Co za ludzie!
no to faktycznie szybko Ci powiedzieli

Muffinko, trzymamy kciuki, pogoda będzie udana!

Nena, bukiecik na sesję jest IDEALNY i jeszcze za taką cenę pięknie go sobie zrobiłaś

Gosza, Twój TŻ zachował się bardzo niefajnie. Mam nadzieję, że zrozumie swoje złe zachowanie. Bardzo dobrze, że nie dałaś się od razu udobruchać, twarda kobitka z Ciebie Co do zęba, współczucia
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:31   #1067
Konto usunięte

Cytat:
co to? tylko za karę? a sam od siebie nie robi?
przeważnie robimy wspólnie, ja robię panierkę on ubija kotleta i obtacza a tak musi sam zrobić my prawie zawsze każdy posiłek przygotowujemy wspólnie
Stary 2012-08-03, 13:31   #1068
201705121336
Konto usunięte

jestem i zaraz biore sie za nadrabianie
dzisiaj wolne od x czasu i troche poszalałam na kładzie do szwagier kupił i zostawił u nas bo u nas sa warunki na jazde :P
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:35   #1069
Jamee
Zakorzenienie

Nena śliczny bukiet

Gosza oj to się Maż nie popisał Cóż w niego wstąpiło? Nie daj się zachował się bardzo głupio i należy mu się kara

Dziewczyny mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego (tak tak będę miała) Były na nim dziewczyny które bawiły się potem z Wami na weselu czy były zaproszone też takie które na wesele nie szły

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:35   #1070
niusia_87
Zakorzenienie

e[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35676239]przeważnie robimy wspólnie, ja robię panierkę on ubija kotleta i obtacza a tak musi sam zrobić my prawie zawsze każdy posiłek przygotowujemy wspólnie[/QUOTE]
mógłby od czasu do czas zrobić tak sam od siebie

np ja nie robię w ogóle naleśników, naleśniki to działka TŻ-a
kotlety to on w większości przypadków robi
Stary 2012-08-03, 13:35   #1071
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Pierwszy koszmar ślubny zaliczony Nie dość, że mó TŻ nie wyglądał jak mój TŻ tylko jak 100 razy gorsza wersja mojego taty, a wesele odbywało się w pizzerii, to:
- miałam przetłuszczone, klapnięte włosy z przedziałkiem na środku
- miałam dekolt w okruszckach z ciastek i cukrze pudrze
- znajomy taty przerwał nam pierwszy taniec, więc go nie zatańczyliśmy
- polowy ludzi nie było
- zespół był przebrany za hippisów i mieli peruki z czerwonych włosów
- ja byłam chyba pijana, biegałam cały czas dookoła wszystkich budynków, po pokojach, sztani itp
- a obudziłam się jak spotkałam w owej szatni mojego asystenta z farmakognozji http://www.umb.edu.pl/photo/pliki/fa...gnozji-min.jpg w czerwonej, plioswnej sukience, pyutającego mnie "Pani Marto, czy tak wygląda strój wieczorowy?"

Massakra
No to koszmarek po bandzie Ale plisowana sukienka wymiata No i gorsza wersja taty też Będzie gicior, bez paniki
Cytat:

Trzymajcie kciuki...
Kuku Masz już teraz swój nowy, boski dzień. Nie płakusiaj. Jesteśmy z Tobą
Cytat:
Dziewczyny przyznam sie do czegoś ale za chwilę to usunę, żeby znowu nie było....

Ja tu kiedyś byłam jako M ale ktoś sie skapł moje prawdziwe dane i miałam problemos... w sensie wykorzystali wiadomości z wizaz przeciwko mnie.... wiec zaraz to kasuje... nie jesteście złe??
Nie jesteśmy złe Fajnie, ze wróciłaś. Tak, jak gosza pisała, zastanawiałyśmy się, gdzie tak nagle zniknęłaś Już nie znikaj.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:36   #1072
Konto usunięte

Cytat:
e
mógłby od czasu do czas zrobić tak sam od siebie

np ja nie robię w ogóle naleśników, naleśniki to działka TŻ-a
kotlety to on w większości przypadków robi
robi jak mi się tyłka do kuchni nie chce ruszyć
Stary 2012-08-03, 13:36   #1073
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Nena śliczny bukiet

Gosza oj to się Maż nie popisał Cóż w niego wstąpiło? Nie daj się zachował się bardzo głupio i należy mu się kara

Dziewczyny mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego (tak tak będę miała) Były na nim dziewczyny które bawiły się potem z Wami na weselu czy były zaproszone też takie które na wesele nie szły
ja na wieczorze panieńskim będę miała tylko te dziewczyny, które idą na wesele.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:37   #1074
Jamee
Zakorzenienie

Nuna napiszesz mi na PW jaki nick miałaś wczesniej??

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 13:37   #1075
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
karny jeżyk wprost z SuperNiani
Stary 2012-08-03, 13:38   #1076
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
U mnie były tylko zaproszone, ale ja nie mam takich koleżanek których nie zapraszałam na wesele a u TŻa było kilku dalszych kolegów, których nie zapraszaliśmy na wesele.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-08-03, 13:39   #1077
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamee Pokaż wiadomość
nuna napiszesz mi na pw jaki nick miałaś wczesniej??
pw
Stary 2012-08-03, 13:40   #1078
Konto usunięte

Cytat:

Nena śliczny bukiet

u nas tylko Ci którzy idą na wesele
Stary 2012-08-03, 13:41   #1079
niusia_87
Zakorzenienie

nic mnie nie uratuje
czas ugotować obiad
będzie zupa marchewkowa z dodatkiem marchewki (TŻ "uwielbia" marchewkę) <-- to się nazywa dopiero sadyzm
Stary 2012-08-03, 14:00   #1080
tusia_m
Zakorzenienie

Nena - bukiet cudny! wygląda na profesjonalnie zrobiony A cena naprawdę extra!
Cytat:

Cytat:
ja zapraszam i te dziewczyny, które idą na wesele i te, które nie idą. sporo mam dobrych koleżanek, ale nie jestem w stanie wszystkich zaprosić na wesele
Cytat:
pw
ja też poproszę

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości