Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 21:48   #1591
eewelinaa92
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez pagzik Pokaż wiadomość
Z tego co napisalaś wyżej, jeszcze kurczak był, także myślę, że porcja białka dobra. Troszkę za dużo mąki, jak dla mnie
Ten kurczak to wędlina ' tylko pod nazwą 'kurczak gotowany'. Jutro będzie mniej mąki Chociaż, porównując z tym co jedzą ludzie nie bedacy na diecie to nie jest dużo. Kajzerka, pół grahamki i pół woreczka ryżu to chyba nie tragedia z tymi weglami.

Cytat:
Napisane przez joanna_ba Pokaż wiadomość
Jak jem np o 20-21 to do 14 następnego dnia spokojnie nie muszę nic jeść. Mój własny tłuszczyk jest moim pokarmem
Ja spokojnie tez bym wytrzymała i nie raz tak robiłam, ale mamy jeśc regularnie więc wypada mimo wszystko sie tego trzymać i jeść coś rano. A jak zasypiam o 3 nad ranem albo i później czesto juz czuje głód a nie lubie sie 'tłuc' po łóżku głodna... .

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 21:57   #1592
hoperka
Przyczajenie

dobry wieczór
chciałam się tutaj pochwalić swoim dzisiejszym kulinarnym dokonaniem.
otóż jakiś czas temu wpadł mi w ręce jakiś gerberek, wyczytałam, że ma około 70 kalorii i uznałam go za świetne drugie danie. fakt, był smaczny. niemniej ogarnęły mnie pewne wątpliwości, co właściwie w nim jest.
a że dzisiaj mój tata przytachał mi kosz jabłek ("się odchudzasz, to jesz owoce"), to pomyślałam, że zanim je wszystkie zjem, dawno mi skisną, więc może coś z nimi zrobić?
pokroiłam bardzo drobno, wsadziłam do gara, gotowałam, gotowałam, gotowałam (jakieś 20 minut?), rozdzieliłam na dwa. do jednych dodałam maksymalnie rozdrobnioną brzoskwinię, a do drugich cały koszyczek malin (które wcześniej wycisnęłam przez praskę do ziemniaków). to wszystko się jeszcze chwilę pogotowało. doszłam do smutnego wniosku, że jest bardzo kwaśne, więc rozpuściłam w szklance wody 4 słodziki (wiem wiem... ) i wlałam po połowie do każdego gara. a później to wszystko do małych słoiczków. jeden sobie wcięłam do razu... ach! a reszta się pasteryzuje. co myślicie, będzie dobry podwieczorek?
Stary 2012-08-02, 21:58   #1593
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Czytam to co dzisiaj napisałyście i aż boje się zapytać: czy to, że jem sobie np kostkę mlecznej czekolady albo 2 malutkie ciasteczka dziennie niweczy cały mój wysiłek???? Jem dziennie max 1100kcal i do tego 1,5-2h na rowerze
Stary 2012-08-02, 22:06   #1594
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Cytat:
Napisane przez hoperka Pokaż wiadomość
dobry wieczór
chciałam się tutaj pochwalić swoim dzisiejszym kulinarnym dokonaniem.
otóż jakiś czas temu wpadł mi w ręce jakiś gerberek, wyczytałam, że ma około 70 kalorii i uznałam go za świetne drugie danie. fakt, był smaczny. niemniej ogarnęły mnie pewne wątpliwości, co właściwie w nim jest.
a że dzisiaj mój tata przytachał mi kosz jabłek ("się odchudzasz, to jesz owoce"), to pomyślałam, że zanim je wszystkie zjem, dawno mi skisną, więc może coś z nimi zrobić?
pokroiłam bardzo drobno, wsadziłam do gara, gotowałam, gotowałam, gotowałam (jakieś 20 minut?), rozdzieliłam na dwa. do jednych dodałam maksymalnie rozdrobnioną brzoskwinię, a do drugich cały koszyczek malin (które wcześniej wycisnęłam przez praskę do ziemniaków). to wszystko się jeszcze chwilę pogotowało. doszłam do smutnego wniosku, że jest bardzo kwaśne, więc rozpuściłam w szklance wody 4 słodziki (wiem wiem... ) i wlałam po połowie do każdego gara. a później to wszystko do małych słoiczków. jeden sobie wcięłam do razu... ach! a reszta się pasteryzuje. co myślicie, będzie dobry podwieczorek?
Zrobiłas mi megasmaka Ja robie podobnie czasami do moich placuszkow z otrąb owsianych, a słodze je otrębmi żytnimi granulowanymi żurawiną. Spokojnie to jedz

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Czytam to co dzisiaj napisałyście i aż boje się zapytać: czy to, że jem sobie np kostkę mlecznej czekolady albo 2 malutkie ciasteczka dziennie niweczy cały mój wysiłek???? Jem dziennie max 1100kcal i do tego 1,5-2h na rowerze
Jedz, jeśli bardzo musisz musi być mleczna? Taka deserowa np z wedla nie jest dużo bardziej gorzka, a zawsze to mniej cukru . Ważne by nie jeść tego tuż przed snem.
Stary 2012-08-02, 22:13   #1595
joanna_ba
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to joanna_ba

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość

To zależy całkowicie od organizmu. Ale w najgorszym wypadku owszem , może to zniweczyć cały wysiłek. Najlepiej spróbować na sobie, jaka ilość jest tolerowana ( czyli chudniemy ).
joanna_ba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 22:21   #1596
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

teraz akurat mam taki czas że muszę-@... i niestety raz w tym tygodniu nie skończyło się na 1 kostce albo 2 ciasteczkach tylko 2 kostkach, 2 czekoladkach i 3 ciastkach no ale wszystkie wiemy jak to jest przed @ Niemniej waga pokazała pół kilo mniej! Dzięki za dobre rady i pomoc
Dzisiaj już myślałam że nie uda mi się wyskoczyć na rower bo padało jak z cebra, ale na szczęście zdążyłam. Co więcej, jeszcze 3 dni temu pokonałam trasę w 1,5h, dzisiaj tę samą w 1h!
jeszcze co do słodyczy- ech... trudno wytrwac gdy jeden z domowników przywozi po kilka paczek słodkości które leża po prostu wszędzie. Ja je zbieram i chowam (żeby nie kusiło) ale potem znowu leżą wszędzie gdzie spojrzę...
Stary 2012-08-02, 22:24   #1597
joanna_ba
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to joanna_ba

Da się. Najtrudniejszy jest ten czas odzwyczajania, a potem to jak u mnie lody w zamrażarce, pączki świeże kupione, aaa, ciastka z kremem. Nie ma sposobu, aby mnie przekonać do zjedzenia ich
joanna_ba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 22:30   #1598
eewelinaa92
Zakorzenienie

Mnie na szczescie do słodkiego nie ciągnie. Jeden problem mniej

-30kg

Stary 2012-08-02, 22:35   #1599
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

w takim razie od teraz mówię sobie że nie chcę jeść moich ulubionych ciastek. I że obecność kobiety w ciąży która pochłania wszystko co słodkie wcale nie działa na mnie demotywująco...
Ale przyznam, że np ziemniaki, które bardzo lubię, już mnie nie kuszą. Nawet doszłam dzisiaj do wniosku, że chyba przestałam lubić jedzenie tak jak lubiłam dawniej. Zamiast "zyje aby jeść" mam "jem aby żyć". Nie dotyczy to słodyczy
Stary 2012-08-02, 22:38   #1600
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
węglowodanów fakt jest sporo, mogłam tą bułkę z kolacji wywalić, ale była bym głodna jedzac o 20.00 kolacje, a kładąc sie spać o 3 nad ranem (JAK BY NIE PATRZEĆ 7 H OD KOLACJI DO ZAŚNIĘCIA);/ Wiec wolałam ją zjeść. Szczególnie, że kolacje jem o 20 , a śniadanie dopiero około 10.

Co do białka to sama nie wiem i chetnie poznam zdanie innych dziewczyn. Bo jadłam 2 łyżki jogurtu greckiego, jogurt bez cukru, ser biały był w pierogach. Wiec wydaje mi się porównując z reszta produktów, ze nie tak mało.

A swoją drogą uosobienie_melancholii gdzie Twoje dzisiejsze białko ?
jogurty to więcej węgli niż białka
najlepsze białko w mięsie, rybach, jajkach, tak mi się wydaje
a moje białko - pół sporego wędzonego łososia + w chinszczyznie na obiad sporo piersi z kurczaka
Cytat:
Napisane przez joanna_ba Pokaż wiadomość
Polecam obejrzeć dokument o aspartamie http://www.youtube.com/watch?v=N2rlwWZfKk8

Szokujące , to mnie wyleczyło zupełnie od słodzików. I nie ochodzi mnie jakie one są , choć Stevia podobno nie jest aż tak zła, po prostu nie potrzebuję sztucznie słodzić
ja właśnie też wolałabym nie słodzikować;P
ksylitol jest fajny, bez kalorii, ale meega drogi...
Cytat:
Ten kurczak to wędlina ' tylko pod nazwą 'kurczak gotowany'. Jutro będzie mniej mąki Chociaż, porównując z tym co jedzą ludzie nie bedacy na diecie to nie jest dużo. Kajzerka, pół grahamki i pół woreczka ryżu to chyba nie tragedia z tymi weglami.
węgle w jogurcie, w mące jeszcze
Cytat:
Mnie na szczescie do słodkiego nie ciągnie. Jeden problem mniej
ah, zazdroszczę

ale faktycznie, spróbuję w chwilach słabości zjeść twaróg z kakao i miodem i rzadziej pić kawę - bo do niej muszę mieć słodkie i ją samą słodzę...

trochę się martwię weekendem u teściów... ;P
Stary 2012-08-02, 22:39   #1601
asia26091981
Raczkowanie

Chętnie dołącze do tej cudnej grupy wsparcia,
wzrost:165
waga :106
cel: 75

mam nadzeje że mi sie uda. Jestem tu pare dni i juz mam wileką ochotę być tu caly czas i czytać te wasze wpisy, bardzo mnie motywują i trzymają z daleka od lodówki
Stary 2012-08-02, 22:42   #1602
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia26091981 Pokaż wiadomość

mam nadzeje że mi sie uda. Jestem tu pare dni i juz mam wileką ochotę być tu caly czas i czytać te wasze wpisy, bardzo mnie motywują i trzymają z daleka od lodówki
z moich krótkich doświadczeń wynika, że atmosfera jest tu bardzo miła, dziewczyny pomagają i jak krytykują to tylko konstruktywnie i motywująco

witamy!
Stary 2012-08-02, 22:48   #1603
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość
jogurty to więcej węgli niż białka
najlepsze białko w mięsie, rybach, jajkach, tak mi się wydaje
a moje białko - pół sporego wędzonego łososia + w chinszczyznie na obiad sporo piersi z kurczaka

węgle w jogurcie, w mące jeszcze
ah, zazdroszczę
trochę się martwię weekendem u teściów... ;P
Ryb nienawidzę, jedynie dorsza moge zjeść i śledzie na słodko(z miodem). Jajko było wczoraj nie bede go codziennie jadła;p Za to jutro na pewno zjem A co do Ciebie to fakt zapomnialam o tym łososiu .
Co do moich weglowodanów, ciekawą rzecz mi powiedziałaś. Nie byłam świadoma, że w jogurcie jest wiecej węglowodanów niż białka..

A weekendem się nie martw będzie dobrze, małe porcje i jakoś to będzie. Zawsze możesz przygotować cos sama jak pisałaś i zabrać

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

Witamy Ja tu jestem od wczoraj można powiedzieć i już uwielbiam to forum Jest na prawde fajnie a dziewczyny są takie pomocne.

-30kg

Stary 2012-08-02, 22:48   #1604
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Ryb nienawidzę, jedynie dorsza moge zjeść i śledzie na słodko(z miodem). Jajko było wczoraj nie bede go codziennie jadła;p Za to jutro na pewno zjem A co do Ciebie to fakt zapomnialam o tym łososiu .
Co do moich weglowodanów, ciekawą rzecz mi powiedziałaś. Nie byłam świadoma, że w jogurcie jest wiecej węglowodanów niż białka..
no niestety, pamiętam jak na Dukanie początkowo miałam nadzieję, że znajdę jogurt, który ma więcej białka niż węgli, ale takiego nie spotkałam natomiast serki homogenizowane (naturalne, niesłodzone) są już lepsze z nabiału najwięcej białka to ma chyba twaróg.

śledzie na słodko, nie brzmi za dobrze...:P ja lubię wędzone ryby i smażone (które odpadają teraz), no i czasem, czasem, pieczone... ale rzadko ogólnie jem ryby. Staram się natomiast codziennie zjeść solidną porcję białka w postaci mięsa i zwykle do obiadu jest mięso, czasem więcej, czasem mniej... a jajko - ja niestety samego nie dam rady zjeść, bo mi się przejadły. na miękko lubię, ale z majonezem, więc odpada choć ostatnio zjadłam na miękko na kanapce, było całkiem całkiem
Stary 2012-08-02, 23:07   #1605
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Ja polecam moje placuszki, które mają w sobie witaminy, węglowodany złożone i białko(brak cukru poza fruktozą i tłuszczu). Mieszamy roztrzepane jajo z chudym twarogiem, dodajemy otrąb (jak owsianych używam), ulubionych owoców w kawałkach(super są wcześniej przygotowane jabłka, usmażone bez tłuszczu i bez cukru tylko z cynamonem). Formujemy małe placuszki na patelni ceramicznej lub teflonowej i już. Ja osobiście uwielbiam słoodycze i wiem, że jak zobaczę 5 z przodu swojej wagi to pójde na lody , ale bedzie to jednorazowy wybryk. Czasami żeby sie troszkę osłodzić, miksuje sobie rozpuszczoną galaretke w mniejszej ilosci wody niż na opakowaniu z mlekiem lub jogurtem. Wychodzi takie ptasie mleczko.
Stary 2012-08-02, 23:22   #1606
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość
no niestety, pamiętam jak na Dukanie początkowo miałam nadzieję, że znajdę jogurt, który ma więcej białka niż węgli, ale takiego nie spotkałam natomiast serki homogenizowane (naturalne, niesłodzone) są już lepsze z nabiału najwięcej białka to ma chyba twaróg.

śledzie na słodko, nie brzmi za dobrze...:P ja lubię wędzone ryby i smażone (które odpadają teraz), no i czasem, czasem, pieczone... ale rzadko ogólnie jem ryby. Staram się natomiast codziennie zjeść solidną porcję białka w postaci mięsa i zwykle do obiadu jest mięso, czasem więcej, czasem mniej... a jajko - ja niestety samego nie dam rady zjeść, bo mi się przejadły. na miękko lubię, ale z majonezem, więc odpada choć ostatnio zjadłam na miękko na kanapce, było całkiem całkiem
Przejrzałam jogurty z lodówki i SZOK wszystkie mają wiecej węglowodanów niż białka, nawet naturalne...masakra. Ja jestem dosyc wybredna w jedzeniu, czasami sie zastanawiam jakim cudem ja tyle waże bo naprawde nie jem dużo, czesto mi coś nie pasuje i poprostu odpada.

Śledzie na słodko <mniam> uwielbiam je, ale żadko je jem. Może raz do roku. Mięso i jajka to dla mnie 'trudny temat' bo mam takie anty i musi mi poprostu podpasować. A z tym niestety różnie. Ja mam dziwne upodobania. Zanim coś zjem to wącham jak wyczuje dziwny zapach nie zjem...chodzi, szczególnie o mięso z kurczaka i jego specyficzny zapach. To samo z wieprzowiną która czasami ma dziwny posmak. A co o jajek, jak by to powiedzieć nie smakują mi jajka 'ze wsi' wiem dziwne bo powinno byc odwrotnie. Ale ja musze mieć jajko ze sklepu. Nie zjem jajka bez tej pieczatki. I tu nie o nia chodzi, ale smak i zapach. Ale sprawdziłam mam 2 jajka ze sklepu akurat będą na jutro na śniadanie

-30kg

Stary 2012-08-03, 07:57   #1607
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Przejrzałam jogurty z lodówki i SZOK wszystkie mają wiecej węglowodanów niż białka, nawet naturalne...masakra. Ja jestem dosyc wybredna w jedzeniu, czasami sie zastanawiam jakim cudem ja tyle waże bo naprawde nie jem dużo, czesto mi coś nie pasuje i poprostu odpada.

Śledzie na słodko <mniam> uwielbiam je, ale żadko je jem. Może raz do roku. Mięso i jajka to dla mnie 'trudny temat' bo mam takie anty i musi mi poprostu podpasować. A z tym niestety różnie. Ja mam dziwne upodobania. Zanim coś zjem to wącham jak wyczuje dziwny zapach nie zjem...chodzi, szczególnie o mięso z kurczaka i jego specyficzny zapach. To samo z wieprzowiną która czasami ma dziwny posmak. A co o jajek, jak by to powiedzieć nie smakują mi jajka 'ze wsi' wiem dziwne bo powinno byc odwrotnie. Ale ja musze mieć jajko ze sklepu. Nie zjem jajka bez tej pieczatki. I tu nie o nia chodzi, ale smak i zapach. Ale sprawdziłam mam 2 jajka ze sklepu akurat będą na jutro na śniadanie
to ja z kolei TYLKO jajka ze wsi:P od sąsiadki TŻta... i jak kiedyś brakło - kupiłam w sklepie i nie dało się tego zjeść:P

kwestia nawyków i przyzwyczajeń pewnie
Stary 2012-08-03, 08:44   #1608
hoperka
Przyczajenie

Cytat:

hej miło powitać. widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ja też tutaj od niedawna, ale wciągnęłam się mocno.
od razu Ci napiszę, że ja już zmieniłam priorytety. w powitalnej wiadomości ktoś mi napisał, że spoko będę ważyć 60 więc nastawiaj się na duże wsparcie

a ja dzisiaj... zaspałam! i nie poszłam z kijkami na mój poranny spacer, aż mnie rzuca. za to popołudniem biegnę na basen, bicze wodne, sauna... należy się po tygodniu!
PS. moje gerberki są przepyszne, ale to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł na śniadanie...
Stary 2012-08-03, 10:15   #1609
Kuncia1986
Rozeznanie

GG do Kuncia1986

Witajcie,,..
Mozna sie dołaczyc??

90; 89; 88; 87; 86; 85; 84; 83; 82; 81; 80; 79; 78; 77; 76; 75

http://s4.suwaczek.com/20101111571123.png
Kuncia1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 10:33   #1610
mikados
Rozeznanie

A ja mam już dosyć wszystkiego. Kolejna rekrutacja odrzucona i nadal nie mam pracy już mi się wszystkiego odechciewa nawet trzymania diety (albo nawet jedzenia) i ćwiczeń. Ehhhh, dobrze przynajmniej, że wczoraj sobie poćwiczyłam dziś odpuszczam wszystko.

Kuncia witamy poczytaj stare wątki byś była bardziej w temacie

Edytowane przez mikados
Czas edycji: 2012-08-03 o 10:35
mikados jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 17:25   #1611
basiazur
Przyczajenie

hej! ja tez chetnie dolacze.
waga wyjsciowa 94,7kg
waga aktualna 91,3kg
cel 65kg
cel 65kg
basiazur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 17:29   #1612
Kuncia1986
Rozeznanie

GG do Kuncia1986

Wzrost ok 165 cm
Waga wyjsciowa 92 kg
Waga aktoalna 90 kg.

A 2 lata temu bylo 10 kg mnie nie całe

mikados tez znam ten ból z praca szukam jej jakies 4 mc. Masakra.

90; 89; 88; 87; 86; 85; 84; 83; 82; 81; 80; 79; 78; 77; 76; 75

http://s4.suwaczek.com/20101111571123.png
Kuncia1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 17:36   #1613
hoperka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez basiazur Pokaż wiadomość
waga wyjsciowa 94,7kg
waga aktualna 91,3kg
cel 65kg
Cytat:
Napisane przez Kuncia1986 Pokaż wiadomość
Wzrost ok 165 cm
Waga wyjsciowa 92 kg
Waga aktoalna 90 kg.
hej dziewczyny. i tak Wam zazdroszczę... mam 10 kilo więcej, wzrost podobny i jeszcze co najmniej miesiąc starań, żeby być na tym etapie, co Wy teraz... damy radę

Kuncia, ja rok temu też ważyłam dyszkę mniej. nie ma się co wkurzać, ale brać za siebie!
Stary 2012-08-03, 19:28   #1614
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiazur Pokaż wiadomość
waga wyjsciowa 94,7kg
waga aktualna 91,3kg
cel 65kg
Cytat:
Napisane przez Kuncia1986 Pokaż wiadomość
Wzrost ok 165 cm
Waga wyjsciowa 92 kg
Waga aktoalna 90 kg.

A 2 lata temu bylo 10 kg mnie nie całe
Hej dziewczyny Razem damy rade. Ja juz 3 dzień lece i jest fajnie. Bo to forum serio dziala w sensie pomaga. Można sie chwalić swoimi osiągnięciami. Pytać o rady, a co najważniejsze każdy pomoże chętnie. Powodzenia.

Moje dzisiejsze jedzenie:
Śniadanie:
-Bułka pszenna z serem
-pół szklanki mleka
II Sniadanie
-Brzoskwinia i kilka orzechów włoskich
Obiad:
-ziemniak
-omlet z 1 jajka
-sałatka grecka
Podwieczorek:
-Lampka wina czerwonego
-Kawałeczek Mango
Kolacja:
-Rzodkiewka z jogurtem
-jajko
-pół bułki pełnoziarnistej

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2012-08-03 o 20:52
Stary 2012-08-03, 22:12   #1615
asia26091981
Raczkowanie

hej miło powitać. widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ja też tutaj od niedawna, ale wciągnęłam się mocno.
od razu Ci napiszę, że ja już zmieniłam priorytety. w powitalnej wiadomości ktoś mi napisał, że spoko będę ważyć 60 więc nastawiaj się na duże wsparcie

Dziekuje wszystkim za miłe powitanie, ale 60 tobyłby chyba cud...chciałm zapytać ile tak mniej więcej chudniecie na miesiąc lub tygodniowo????

Edytowane przez asia26091981
Czas edycji: 2012-08-03 o 22:13
asia26091981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 22:20   #1616
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje wszystkim za miłe powitanie, ale 60 tobyłby chyba cud...chciałm zapytać ile tak mniej więcej chudniecie na miesiąc lub tygodniowo????
Zaczęłam w zeszły poniedziałek i dzisiaj jestem 2kg na minusie Jestem już przyzwyczajona do diety, jem o stałych porach. Dzisiaj miałam swój pierwszy dzień bez słodyczy- ciągnęło mnie ale wytrzymałam Jest coraz łatwiej, myślę że dziewczyny mają rację- jak już zaczniesz to zejdziesz nawet i do 60!
Stary 2012-08-03, 22:29   #1617
basiazur
Przyczajenie

Asia 1-1.5kg tygodniowo jest najbezpieczniejsze dla organizmu. tak wyczytalam, ja narazie mam okolo 3kg w ciagu 2 tygodni. pisze okolo bo waga mi ciagle skacze
cel 65kg
Stary 2012-08-03, 22:37   #1618
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Witam wszystkie nowe dziewczyny:ro za:

nie odzywalam sie bo bylismy znowu na wycieczce ale nie nagrzeszylam

buziaki
Stary 2012-08-03, 22:43   #1619
basiazur
Przyczajenie

dziewczyny jak jest u was z kolacja? stala pora czy 3 godziny przed spaniem? pracuje do 19, czy 19.30 to za pozno na kolacje? spac chodze roznie czasami 21.00, czasami 24.00 albo pozniej
dzisiejszy jadlospis
sniadanie jajecznica z wedzonym lososiem (ble malo tego zjadlam)
II sniadanie 2 plasterki sera zoltego
obiad smazone pieczarki z papryka i serkiem topionym
podwieczorek 2 plasterki sera zoltego, salatka z arbuza i sera fety
kolacja plaster arbuza
i jak?
nie wiem czy juz pisalam ze jestem na wysokobialkowej diecie, weglowodany 40g dziennie, nie ma ograniczen co do tluszczu
nie wiem czy nie przesadzilam z tym arbuzem dzisiaj???
cel 65kg
Stary 2012-08-03, 23:41   #1620
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Również witam nowe dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy. Oto mój jadłospis:
śniadanie: otręby owsiane, mleko 0,5%, cynamon, kardamon
II śniadanie: 2 brzoskwinie ufo
obiad:pstrąg pieczony w folii, mała miseczka zupy jarzynowej
podwieczorek: pomarańcza, garść żurawiny suszonej
Poza tym jeszcze podjadałam troche pastylek z wit. C, bo mnie megaciągnie do słodkiego, ale taka jedna to tylko jakieś 9kcal, to przeżyję.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości