Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 16:46   #1651
Fuksja132
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belseno ja zaczęłam na codzień po 6 mc a wcześniej używałam ich do spania. ja długo czułam swoje piersi i wcześniej się bałam.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Fuksja no to jesteśmy zbliżone gabarytowo bardzo średniaczki okrągłe dla Ciebie to koło 350-375cc.
Dziękuję, że mi doradziłaś, bo kompletnie się na tym nie znam Skoro piszecie, że większość czuje niedosyt to może przy tych 350/375cc też bym czuła? Gdzieś słyszałam, że lepiej wziąć większe niż się chce, bo potem nie będzie rozczarowań, że są małe
Ale natrzaskałyście stron jak mnie nie było
Dziś gadałam z koleżankami o operacji i obie stwierdziły, że nigdy by sobie nie zrobiły operacji nawet jakby były płaskie jak deska.. Że blizny są, że ból, że wyglądają na sztuczne, że nie mogłyby znieść myśli, że mają jakiś "plastik" w sobie.. Głupie, głupie, głupie...
A co do narkozy to mi się nic nie śniło Tak jakbym po prostu zamknęła oczy na chwilę Ale za to pojawiły się efekty po niej w postaci wypadania garści włosów :/
Stary 2012-08-03, 16:47   #1652
patrycjaw1989
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Ja tez sie ciesze i wcale to nie sa takie maluszki 92cm maja ale obrzek jeszcze.duzy i pewnie zmalej
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 16:50   #1653
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Ja tez sie ciesze i wcale to nie sa takie maluszki 92cm maja ale obrzek jeszcze.duzy i pewnie zmalej
hehehe oj no to mialo byc pieszczotliwie o cycuchach kurcze juz sie nie moge doczekac mojej op. coraz czesciej mysle jak to bedzie.
Stary 2012-08-03, 16:59   #1654
Fuksja132
Raczkowanie

Patrycja super, że jesteś już po operacji. Mam nadzieję, że piersi się podobają a okres rekonwalescencji będzie krótko trwał
Stary 2012-08-03, 17:13   #1655
malinkac
Raczkowanie

hej
jak dobrze że już piątek

patrycja gratuluję cycuszków
Stary 2012-08-03, 17:24   #1656
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
No szczesliwa jestem bardzo teraz juz jestem w domku i odpoczywam tylko mnie strasznie pod guma od stanika swedzi no i oczywiscie ranki wqm tez.kazano robic tzw kaczuchy unosic lokcie do gory i ruch nasladujacy czesanie wlosow dlon.za glowe i lokiec w gore? I jeszcze musze masowac boki piersi zeby nie uciekaly na.bok pod pachy z kolei pas musze.nosic od ponoedzialku.po zmianie opatrunku zdjec jednak jeszcze nie wrzuce chya ze jakos z tel sprobuje bo z cyfrowka i kablami.nie chce mi sie na razie.bawic.dziewczynki wasze.kciuki chyba pomogly kilka godzin bolu i po sprawie kolezanka z sali cos marudzila ze.bardzo boli i zaluje ale ja.jej mowilam ze.za.3 dni bedzie.sie sama z siebie smiala i w brode plula ze taki rzeczy gadala.sorry za bledy to przez tel...
Gratuluję, super, że dobrze to znosisz i jesteś zadowolona. Mnie tam żadnych kaczuch () robić nie kazano ale wiadomo każdy lekarz ma inne zalecenia.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 17:27   #1657
anika75
Zadomowienie

Patrycja, witaj w gronie Cycolinek . Super, że tak dobrze to znosisz.

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O rany , wyobrażam sobie Ciebie jak to usłyszałaś. Aniołki pomagały lekarzom no to z pewnością wszystkiego dopilnowały. Mi raz lekarz który operuje dzieci powiedział, że nawet nie próbuje wyjaśniać niektórych zdarzeń- cieszy się i dziękuje że są.

Teraz mam w biuście 90/ 91 , pod 70.
94 miałam zaraz po operacji i chyba dobrze że ubyło
Oj tak, bardzo dziwne uczucie - do tej pory nie wiem, co o tym myśleć. Czy to był tylko sen? Czy coś więcej? Najważniejsze, że wszystko się udało. Z Twojej rozmowy z lekarzem wynika, że takich tajemniczych sytuacji jest więcej . Fajnie jest mieć świadomość, że gdzieś tam Ktoś czuwa nad nami
A co do obwodu - mam nadzieję, że moim też ciut ubędzie, ale tylko ciut, ciut . Teraz mam 88/69.

A ja znów mam problem z biustonoszem. Listonosz przyniósł dziś przesyłkę i wiecie co? Zamiast 75C przysłali przez pomyłkę 85C. Dzwoniłam, nie ma problemu by wymienić, ale dziś piątek, więc odeślę dopiero w poniedziałek. Przy pomyślnych wiatrach biustonosz będzie w piątek. A dr kazała nosić go od 3 - 4 sierpnia. Zabrałam więc starego na zakupy, objechaliśmy trzy powiaty i Trophy nigdzie nie znalazłam. Był jedynie Mamabel Micro N, więc kupiłam, ale nie wiem, czy będzie dobry na ten jeden tydzień. Zadzwoniłabym do Dr, tylko nie wiem, czy Ona zna ten model, bo to jakaś nowość podobno (tak pani w Triumphie powiedziała). O taki:
http://moda.allegro.pl/triumph-mamab...498039022.html
Wieczorkiem mąż zrobi mi zdjęcia w tym biustonoszu i powiecie mi Kochane, czy nosić go, czy przeczekać jeszcze ten tydzień w Gatcie, dobrze? .
Sęk w tym, że obie moje Gatty są już bardzo luźne pod biustem, pozszywałam je gdzie się dało, ale i tak czuję luz. No żesz , na tym moim zadupiu nawet biustonoszy nie ma, normalnie nie wiem, gdzie ja będę się zaopatrywała przez następne kilkadziesiąt lat . Wcześniej człowiek poszedł sobie do Chińczyka, kupił kilo gąbki i był święty spokój

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-03 o 17:34
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 17:40   #1658
Majirel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hejka

Sif 22.08 - 19
Majirel 22.08 - 19
Lenkii 06.09 - 33
Alex0912 12.11. - 90

Majirel zmienione widze ze teraz beda dwie w tym samym dniu hehe fajno zawsze razniej

Patrycjo Kochana ciesze sie bardzo ze juz jestes z nami i ze tak fantastycznie sie czujesz i masz mega pozytywne podejscie, to teraz tam pielęgnuj maluszki zeby byly piekne

a ja padam na ryjek bo bylam na nadogodzinach trza jakis obiad upichcic a tak mi sie nie chce marze o goracej kąpieli

Kompletnie zapomniałam że Sif ma tez 22.08 ale fajnie będzie mi lepiej że nie jestem sama

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
kochana pewnie że zmaleją Jak dobrze że już jesteś z nami
Stary 2012-08-03, 17:54   #1659
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Patrycja, witaj w gronie Cycolinek . Super, że tak dobrze to znosisz.

Oj tak, bardzo dziwne uczucie - do tej pory nie wiem, co o tym myśleć. Czy to był tylko sen? Czy coś więcej? Najważniejsze, że wszystko się udało. Z Twojej rozmowy z lekarzem wynika, że takich tajemniczych sytuacji jest więcej . Fajnie jest mieć świadomość, że gdzieś tam Ktoś czuwa nad nami
A co do obwodu - mam nadzieję, że moim też ciut ubędzie, ale tylko ciut, ciut . Teraz mam 88/69.

A ja znów mam problem z biustonoszem. Listonosz przyniósł dziś przesyłkę i wiecie co? Zamiast 75C przysłali przez pomyłkę 85C. Dzwoniłam, nie ma problemu by wymienić, ale dziś piątek, więc odeślę dopiero w poniedziałek. Przy pomyślnych wiatrach biustonosz będzie w piątek. A dr kazała nosić go od 3 - 4 sierpnia. Zabrałam więc starego na zakupy, objechaliśmy trzy powiaty i Trophy nigdzie nie znalazłam. Był jedynie Mamabel Micro N, więc kupiłam, ale nie wiem, czy będzie dobry na ten jeden tydzień. Zadzwoniłabym do Dr, tylko nie wiem, czy Ona zna ten model, bo to jakaś nowość podobno (tak pani w Triumphie powiedziała). O taki:
http://moda.allegro.pl/triumph-mamab...498039022.html
Wieczorkiem mąż zrobi mi zdjęcia w tym biustonoszu i powiecie mi Kochane, czy nosić go, czy przeczekać jeszcze ten tydzień w Gatcie, dobrze? .
Sęk w tym, że obie moje Gatty są już bardzo luźne pod biustem, pozszywałam je gdzie się dało, ale i tak czuję luz. No żesz , na tym moim zadupiu nawet biustonoszy nie ma, normalnie nie wiem, gdzie ja będę się zaopatrywała przez następne kilkadziesiąt lat . Wcześniej człowiek poszedł sobie do Chińczyka, kupił kilo gąbki i był święty spokój
Chińczycy to powinni te staniki na wagę sprzedawać pamiętam też te czasy
Ten Mamabel może być na ten tydzień spokojnie możesz w nim poczekać na swój staniczek Zrób jeszcze zdjęcia to zobaczymy - szkoda że on ma obwód taki cieniutki. No ale lepsze to niż rozciągnięte topiki.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-03 o 17:57
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 17:57   #1660
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
No żesz , na tym moim zadupiu nawet biustonoszy nie ma, normalnie nie wiem, gdzie ja będę się zaopatrywała przez następne kilkadziesiąt lat . Wcześniej człowiek poszedł sobie do Chińczyka, kupił kilo gąbki i był święty spokój

dobre z tym chińczykiem
ale masz rację, kiedyś było łatwiej ze stanikami.
u mnie też nie mogę nic znaleźć, kupowałam przez allegro ale też były wymianki i dałam sobie spokój. teraz śmigam w topikach i powiem szczerze, że nie dam się tak szybko namówić na jakieś druty w stanikach
Stary 2012-08-03, 17:59   #1661
horo_2
Zadomowienie

Majirel,
pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojej wyjściówki... rzeczywiście przy wymiarku, który podałaś piersiaczki są malutkie ... [proponuję wybór większych z poleconych przez Dr implantów
ps. moja wyjściówka (w albumie) była zdecydowanie marniejsza

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 18:15   #1662
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Witam Was Wszystkie!

Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu odważyłam się napisać
Jestem już po konsultacji i planuje zabieg w październiku.
Moje wyjściowy rozmiar jest mały (rozmiar stanika 70 C push up oczywiście) i obwisły po dwójce wykarmionych piersią dzieci..... skóra naciągnięta niestety.
Mam 170 cm wzrostu, waże 58 kg. Biodra ok 95cm, a w tali ok 70.
I wiadomo zastanawiam się nad rozmiarem - propozycja lekarza - anatomiczne 295 ml. Chciałbym mieć sredni fajny biust, ale boję się, że z takim rozmiarem to różnica nie będzie zadowalająca. Pozostaje mi chyba pójść na konsultacje do innego lekarza i zobaczyć, co on powie.

Na zabieg zdecydowana jestem w 100%, ale nie wiem, co zrobić z rozmiarem?

Pozdrawiam!!!
Witraj Madziu ja mam właśnie 295 ale o wysokim profilu ( 5,4) a węższej podstawie ze względu na wąski mięsień, tyle,że mam inne wymiary wzrost 162, waga 53, pod biustem 73, przed zabiegiem obwód klatki to chyba było 85 albo 84. Chwilami gdy jestem zawinięta w stanik i pas mam wrażenie, że są małe, dopiero gdy się uwolnię i wyprostuję widzę, że jednak są spore aczkolwiek myślę, że przy Twoich wymiarach może to się okazać trochę mało, tym bardziej, że jak piszesz mają to być anatomy a ja mam okrągłe. Wejdź w mój album i sprawdź.
Stary 2012-08-03, 18:21   #1663
patrycjaw1989
Raczkowanie

Horo skoro mialas tak marn wyjsciowke to nie wiem jak musialas cierpiec po op. Dla mnie najgorsze bylo to rozpychanie i napiecie w mostku ani sie ruszyc ani glebszego oddechu zlapac ale na szczescie to juz za mna jak bym miala dzis tez tak cierpiec to nie wiem jak bym wytrzymala a myslicie ze moge gore piersi posmarowac oliwka i zimne oklady przykladac na zlagodzenie obrzeku?
Stary 2012-08-03, 18:25   #1664
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo skoro mialas tak marn wyjsciowke to nie wiem jak musialas cierpiec po op. Dla mnie najgorsze bylo to rozpychanie i napiecie w mostku ani sie ruszyc ani glebszego oddechu zlapac ale na szczescie to juz za mna jak bym miala dzis tez tak cierpiec to nie wiem jak bym wytrzymala a myslicie ze moge gore piersi posmarowac oliwka i zimne oklady przykladac na zlagodzenie obrzeku?
Pati,
bolało, ale nie było aż tak strasznie ... dałam radę, zwłaszcza, ze byłam w domku sama z 2 malutkich dzieci
A na obrzęki proponuję heparynę

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 18:46   #1665
patrycjaw1989
Raczkowanie

Mam aescin przepisany na obrzek ale jest juz coraz mniejszy boje sie tylko poranku ze sie rozleniwie i mi miesnie sie zastoja i bedzie gorzej ale wlasnie czekam nq.kolacje od mojego tz
Stary 2012-08-03, 18:51   #1666
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Mam aescin przepisany na obrzek ale jest juz coraz mniejszy boje sie tylko poranku ze sie rozleniwie i mi miesnie sie zastoja i bedzie gorzej ale wlasnie czekam nq.kolacje od mojego tz

HEYKA PTRYCJA GRATULACJE

Fajnie że nie boli cię tak mocno i dobrze sie czujesz , a bierzesz cos przeciwbólowego ?
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 19:06   #1667
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Hejka i gratuluję, mi na obrzęki kazano robić okłady z rewanolu, w klinice miałam nimi non stop owinięte piersi w pancerniku, a w domu kazali w razie bólu i obrzęku wieczorem obłożyć nimi golaski i poleżeć.
Stary 2012-08-03, 19:14   #1668
patrycjaw1989
Raczkowanie

O super dziek za pomoc ale jesli ju to wsadze sobie te.oklady do stanika bo narazie nie chce i.nie moge do zdejmowac a.wole.byc grzeczna i sie.sluchac a kiedy laseczki dam rade swobodnie podniesc rece? Wiem ze to dopiero 2doba ale cierpliwosc nie.jest moja mocna strona a chce chociaz orientacyjnie.wiedziec
Stary 2012-08-03, 19:27   #1669
belseno
Zadomowienie

Cytat:
ahahaa...nie miała baba kłopoto to sobie cycki zrobiła

p.s. ten Micro fajnie w linku sie prezentuje, dawaj fotke swoich cycorków przyodzianych w ten model

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
O super dziek za pomoc ale jesli ju to wsadze sobie te.oklady do stanika bo narazie nie chce i.nie moge do zdejmowac a.wole.byc grzeczna i sie.sluchac a kiedy laseczki dam rade swobodnie podniesc rece? Wiem ze to dopiero 2doba ale cierpliwosc nie.jest moja mocna strona a chce chociaz orientacyjnie.wiedziec
patrycja gratuluję a co do rączek to jak Ty już robisz kaczuszki, wymachy imitujące czesanie i takie tam fiki-miki to ja nie wiem co Ci napisać bo wychodzi na to, że w 2 dobie śmigasz tymi rączkami wyżej niż ja w 7
Stary 2012-08-03, 19:33   #1670
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Chińczycy to powinni te staniki na wagę sprzedawać pamiętam też te czasy
Ten Mamabel może być na ten tydzień spokojnie możesz w nim poczekać na swój staniczek Zrób jeszcze zdjęcia to zobaczymy - szkoda że on ma obwód taki cieniutki. No ale lepsze to niż rozciągnięte topiki.
też pamiętam jak jeszcze na jarmarku kupowałam staniki...."na oko"
i każdy był dobry tak samo odstawał i grało

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 19:36   #1671
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja od tylu lat na hormonach lece aż dziw, że mi wąsy jeszcze nie urosły

jooasi ale jak sobie wyobrazę Ciebie z takimi czarnymi, gęstymi, lekko wywiniętymi do góry to no nie mogę się opanować
Stary 2012-08-03, 19:50   #1672
gwendolinka
Zadomowienie

dobrze, że cię oszczędziło i wąsów nie ma
Ja to jestem nagatywnie nastawiona na hormony ... chyba sie nigdy z nimi nie polubię...i to w sumie taki trochę może byc problem w przyszlosci bo matka polką nie jestem
muszę pogłebić lekturę dot "alternatywnych" metod... przyda się kiedyś

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 20:05   #1673
Wiola33
Raczkowanie

belseno dziękuję za dietę
Stary 2012-08-03, 20:14   #1674
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ahahaa...nie miała baba kłopoto to sobie cycki zrobiła

p.s. ten Micro fajnie w linku sie prezentuje, dawaj fotke swoich cycorków przyodzianych w ten model

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

patrycja gratuluję a co do rączek to jak Ty już robisz kaczuszki, wymachy imitujące czesanie i takie tam fiki-miki to ja nie wiem co Ci napisać bo wychodzi na to, że w 2 dobie śmigasz tymi rączkami wyżej niż ja w 7
To mnie pocieszylas widac twarda sztuka ze mnie, jest mi tak dobrze nie moge oderwac wzroku od lustra
Stary 2012-08-03, 20:29   #1675
magdalen_32
Raczkowanie

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Hej dziewczyny,

dziękuję za miłe przyjęcie mojej osoby na tym forum!

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
No szczesliwa jestem bardzo teraz juz jestem w domku i odpoczywam tylko mnie strasznie pod guma od stanika swedzi no i oczywiscie ranki wqm tez.kazano robic tzw kaczuchy unosic lokcie do gory i ruch nasladujacy czesanie wlosow dlon.za glowe i lokiec w gore? I jeszcze musze masowac boki piersi zeby nie uciekaly na.bok pod pachy z kolei pas musze.nosic od ponoedzialku.po zmianie opatrunku zdjec jednak jeszcze nie wrzuce chya ze jakos z tel sprobuje bo z cyfrowka i kablami.nie chce mi sie na razie.bawic.dziewczynki wasze.kciuki chyba pomogly kilka godzin bolu i po sprawie kolezanka z sali cos marudzila ze.bardzo boli i zaluje ale ja.jej mowilam ze.za.3 dni bedzie.sie sama z siebie smiala i w brode plula ze taki rzeczy gadala.sorry za bledy to przez tel...
Patrycjaw1989
GRATULUJĘ bardzo bardzo!!!klask i:
I zazdraszczam, że już jesteś po! A jaki rozmiarek wybrałaś?

Edytowane przez magdalen_32
Czas edycji: 2012-11-19 o 22:52
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 20:39   #1676
anika75
Zadomowienie

Joasi, wąsy jak wąsy, ale cycki to Ci Kochana urosły

A z tymi stanikami to macie rację, że kłopot. Mam je dopiero 2,5 tygodnia, a już stanika nie mogę znaleźć. Mijałam dziś bazarek, a tam do wyboru do koloru .

Wrzuciłam zdjęcia w staniku Mamabel Micro N. Wstępnie już go zaakceptowałyście (Myu, belseno ), więc teraz łaskawie luknijcie, czy na cyckach dobrze leży
Stary 2012-08-03, 20:59   #1677
magdalen_32
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Witraj Madziu ja mam właśnie 295 ale o wysokim profilu ( 5,4) a węższej podstawie ze względu na wąski mięsień, tyle,że mam inne wymiary wzrost 162, waga 53, pod biustem 73, przed zabiegiem obwód klatki to chyba było 85 albo 84. Chwilami gdy jestem zawinięta w stanik i pas mam wrażenie, że są małe, dopiero gdy się uwolnię i wyprostuję widzę, że jednak są spore aczkolwiek myślę, że przy Twoich wymiarach może to się okazać trochę mało, tym bardziej, że jak piszesz mają to być anatomy a ja mam okrągłe. Wejdź w mój album i sprawdź.
ości

MAdziu!
Piersi masz cudowne!!!
Taki rozmiarek w zupełności byłby dla mnie Ok! Tylko ja jestem trochę większa...
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:12   #1678
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Joasi, wąsy jak wąsy, ale cycki to Ci Kochana urosły

A z tymi stanikami to macie rację, że kłopot. Mam je dopiero 2,5 tygodnia, a już stanika nie mogę znaleźć. Mijałam dziś bazarek, a tam do wyboru do koloru .

Wrzuciłam zdjęcia w staniku Mamabel Micro N. Wstępnie już go zaakceptowałyście (Myu, belseno ), więc teraz łaskawie luknijcie, czy na cyckach dobrze leży
Witam,
oj tak Aniko to wcale nie jest takie proste /ha,ha/

Pati moje gratulacje.

Mnie po op wysypywało na klatce piersiowej i na plecach. Ale teraz jest już ok.
Wracając do tematu snów podczas narkozy to nie pamiętam żeby coś mi się śniło ale pamiętam, że po wybudzeniu z narkozy płakałam a lekarz się mnie pytał czy coś się stało. Ciekawe czy to były łzy szczęścia?

Żabulku- ale ten czas szybciutko leci. Proszę bardzo już minął roczek z tej okazji przesyłam

Balseno czy ja również mogę prosić o dietkę. Niestety po op trochę mi przybyło gdzie nie gdzie.

Mayu- dziękuję
Stary 2012-08-03, 21:17   #1679
anika75
Zadomowienie

Myu, dziękuję za rady dot. stanika

Krokusiku, buźka

Lecę spać, jakoś muli mnie dzisiaj
Stary 2012-08-03, 21:32   #1680
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Myu, dziękuję za rady dot. stanika

Krokusiku, buźka

Lecę spać, jakoś muli mnie dzisiaj
Ja też Aniko dziś na rezerwie lecę, u Nas była burza w dzień i padało i strasznie boli mnie głowa i nie mogę się tego bólu pozbyć. Jak bym miała migrenę

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości