|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
fablous skąd ja to znam o ile właścicielka salonu gdzie ja kupiłam suknie to super babka i na prawdę kompetentna to jej pracownice to dno dna. \Ale koniec końców nie pozwoliłam sobie zniszczyć tego dnia
nie licząc tego że dalej jestem zła za długość sukni
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero skończyłam robić fotoksiążkę dla moich rodziców... ufffffff. Już nic nie poprawiam, wysyłam projekt i czekam na efekty!
W domu nie posprzątałam nic, teraz się zabiorę za sypialnię i łazienkę. Jutro obiecałam dziadkowi, że rano przyjdę mu chatę wysprzątać. Nie będzie mnie 2-3 godz, więc niech TŻ sam kombinuje i sprząta na przyjście mamusi. mam ochotę się do niego przytulić, ale nie jestem twarda i udaję, że dalej jestem mocno wkurzona. Chociaz już mi złość przeszła, ale nie mogę tego tak łatwo przepuścić. No i niestety- TŻtowi bardzo zasmakował barszcz ukraiński mojej roboty
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam czy kupować na wódkę kokardki czy nie?
|
|
|
|
#1175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() gosza A teraz kolejny hit z mojego hotelu Jutro jest wesele no i wpadła mi w ręce rozpiska z ustaleniami i widzę "Zgoda na puszczanie lampionów z tarasu". Toteż jak widziałam naszego "managera" to go zagadnęłam, że zgodę na coś takiego to powinni mieć ale od straży pożarnej Na co on mnie pyta co to są te lampiony No więc wytłuamczyłam mu i dodałam, że od straży nie dostaną takiej zgody chocaiżby dlatego, że naprzeciwko hotelu jest stacja paliw Okazuje się, że młodzi o lampiony pytali dwa tygodnie temu, a nasz manager nie mając pojęcia co to jest wyraził zgodę Dzisiaj raczył ich poinformować, że jednak nie ma takiej możliwości i żartobliwie dodał, że lampiony wykorzystają przy innej okazji, np. chrzcin
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie
![]() Okazało się że mama ma kamienie na nerkach,dlatego dostała takich bóli,któryś z kamieni trochę pokaleczył nerke i dlatego pojawiła się krew w moczu i wysoka gorączka no i ostre bóle.Teraz dostaje kroplówki które mają jej rozbić te kamienie,dziś czuje się o dużo lepiej ![]() Tylko ja trochę zalatana bo szpital-praca-szpital-zakupy-dom ale jakoś to ogarniam ![]() Dobrze że kamienie właśnie teraz się wydostają a nie za miesiąc jak będzie wesele Uciekam bo muszę posprzatać dom,jeszcze raz dziękuje za wsparcie jesteście niezastąpione
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Drogie...
Czy bedziecie mnie odwiedzac w wiezieniu? Bedziecie mi przynosic paczki i papierosy? Nie pale ale przydadza sie na wymiane na czekolade Bo jak kur%%^&*$^* jutro o 7 rano nie bede miala filmu z wesela to jak Boga kocham zabije tego kamerzyste $%^&*^$*& Jestem osoba cierpliwa, ale ten gosc potrafi po 1 wypowiedzianym zdaniu wyprowadzic mnie z rownowagi. Nie jestem za przemoca w rodzinie, ale jakbym miala takiego meza to chyba bym go bila
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam dość szefa Tżta i już czasami płakać mi się chce wyobraźcie sobie, że my jesteśmy przed ślubem, mamy dziecko na utrzymaniu a mój Tż jeszcze nie dostał wypłaty, mimo, że powinien dostać już w środę Prawdopodobnie Tż po weselu nie wróci do niego do pracy, bo jak my będziemy żyć kiedy pójdziemy na wynajem a ja nie będę nadal mogła znaleźć pracy? Ubiję dziada i powieszę jego wszystkie sprzęty na jego piękjnym płocie ![]() Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2012-08-03 o 20:11 |
|
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jakim on świecie żyje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1182 |
|
Konto usunięte
|
fablous przegięli definitywnie!
ja chyba bym rozszarpała ta babe!płacisz za suknie a ta Ci wszystko wylicza jeszcze .Mogłaś ją udusić. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- dziewczyny jaki fryz by pasował do mojego kształtu twarzy i ogólnie do mnie? zapewne pomogą te co widziały moje foto na poczcie . |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Fablous idz koniecznie na duża1 laska cuda czyni (o welonie mowie woalkach etc.) za niewielkie pieniadze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
próbny makijaż umówiony na 7 września wystarczy??
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak wam się podoba ta sukienka?
http://allegro.pl/stylowa-sukienka-p...512789904.html |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak jesteś pewna, że babka ładnie maluje to wystarczy
![]() Babka na wejściu powiedziała, że mamy bardzo ładną pościel na łóżku ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-08-03 o 20:41 |
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mam pytanie jesli makijaż na 10:20 slub na 15 to nie za wczas?? bo potem ma zajęte;/
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i na różne inne okazje
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na którą masz fryzjera? |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
mogę ewentualnie szukać innej kosmetyczki... kurde boje sie ze nie wytrzyma... ale o 14 juz musze być ubrana cała i gotowa bo jeszcze błogosławieństwo... to bede pomalowana na 11 pewnie.... tak licze 40 minut...ffryzjerke musze jeszcze sprecyzowac ale jak ustale kosmey=tyczke czy ta na pewno
|
#1192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo ładna
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
dorka suknia ładna ale ja bym pobuszowała po wyprzedażach można tanio coś wychaczyć
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ja byłam gotowa ok 12 ślub na 16 był i wszystko było ok to zależy od kosmetyków gł
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde odprowadzilam TŻta i wracając walnęłam w klamkę od drzwi i mi się paznokieć zelowy zlamał i mnie chloernie ten mój boli
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a wiecie że zostało mi równe 50DDŚ |
||
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
hm mnie zapisala na 16 na siódmego... aleto dzien tygodnia wiec zobaczymy.
jutro dzwonie w sprawie nastepnej pracki
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi nie chce cytować, więc piszę, co pamiętam
![]() Kiciu niestety tak to bywa i obawiam się, że jeśli jest z nią tylko z powodu ciąży, to ich małżeństwo długo nie potrwa. Miałam taki przypadek w rodzinie - kuzyn rozwodził się jak ich córeczka miała kilka miesięcy. Fakt, że tam jeszcze sporo rodzice i jej i jego namieszali, ale generalnie nie zależało im na walce o ten związek. Fablous przykro mi bardzo, że tak cię potraktowały To powinny być najpiękniejsze momenty w przygotowaniach, a jakieś babska potrafią wszystko zepsuć![]() Klaudusk_a i bardzo dobrze, że twój już wtedy mąż nie będzie tam pracował. Jak się ma rodzinę i zobowiązania, to człowiekowi zależy na jakiejś pewności i nie może sobie pozwolić na "dostane wypłatę albo nie dostanę". Dorka sukienka ładna, chociaż faktycznie chyba ładniejsza byłaby gładka. Ale ja ogólnie nie jestem zwolenniczką wzorów.
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
coś pewniejszego masz na oku?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

. Od razu mówię, że fot niestety nie mam 
. Mówię do baby, że jak zamawiałam to mi co innego mówiła. A ona, że na pewno nie, bo nigdy tak nie było. Że musiałam źle zrozumieć. Już miałam nerwy

No więc wytłuamczyłam mu i dodałam, że od straży nie dostaną takiej zgody chocaiżby dlatego, że naprzeciwko hotelu jest stacja paliw

Bedziecie mi przynosic paczki i papierosy?
wyobraźcie sobie, że my jesteśmy przed ślubem, mamy dziecko na utrzymaniu a mój Tż jeszcze nie dostał wypłaty, mimo, że powinien dostać już w środę