III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 20:39   #3331
kajaja
Zadomowienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

hej nie wiem kiedy was nadrobie 3 dni neta nie mialam bo panowie przerwali kabel robiac oczyszczalnie a ekipa naprawiajaca sie jak widac nie spieszyła
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 20:39   #3332
I_K
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Też mam 135x100 przy łóżeczku 120x60
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
tez wlasnie tak myslalam ze bedzie za duza , ale pani w sklepie mnie uswiadomila ze kolderke sie sklada na pol do lozeczka
dzięki dziewczyny bo ja juz kombinowalam żeby ja poprzeszywać i zmniejszyć ale wtedy zaszyłabym wzorek no i z suwakiem był by problem. To juz się nie martwię
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Śliczne imię
A z tymi ciuszkami to tylko, żeby nie przesadzić z jednym rozmiarem... a jak większe to spoko.
dzięki
Cytat:
piękne imię
u mnie w rodzinie niestety masa Piotrków więc sobie odpuściliśmy
dzięki
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Kobiety... przechwaliłam Dzisiaj paskudnie się czuję. Pomijając, że po kilku dniach przerwy znowu zaliczyłam , to w dodatku brzuch tak mnie rwie , że musiałam połknąć nospę forte i magnez. Jedyne pocieszenie to fakt, że jak odpoczywam to brzuch przestaje być twardy. Moja położna mówiła, że mam jechać na IP dopiero, gdyby odpoczynek nie przynosił skutku. Do tego dochodzi ten paskudny kręgosłup. Ja chyba teraz obrywam za takie bezproblemowe pierwsze miesiące ciąży, bo mam wiele objawów typowych dla I trymestru typu nudności, wstręt do zapachów.

Wow!!! Gratuluję kochana!!! klask i: Cieszę się, że Piotruś ( widzę, że zapadła decyzja o wyborze imienia) już ma obrót za sobą i bardzo zazdroszczę. Ciekawę jak nasz Antek W poniedziałek mam wizytę położnej to będziemy szukać serduszka do odsłuchania, więc może na podstawie tego będzie można określić czy są szanse na to, że zmienił ułożenie.
Dearli mnie też ostatnio dopadły mdłości... trwały ze dwa dni ale teraz już jest ok, nie wiem co to było

Trzymam kciuki za Antosia żeby się obrócił
Stary 2012-08-03, 20:49   #3333
tamlin111
Zakorzenienie

Brzuch mnie boli, miałam trzy skurcze co 15 minut, wzięłam nospę, magnez, zaliczyłam prysznic i leżę. Jak na razie od pół godziny jest dobrze, ale brzuch ciągle pobolewa jak na okres. Także na dziś się żegnam.
Cytat:
no wlasnie prawie, ten jest lzejszy od lareta i gondole ma troche inną, jakby wieksza, szersza
juz nie wiem czy patrzec na wyglad czy na wygode bo na 4 pietro bedziemy go jednak musieli targac
Kochana to jeśli lżejszy, szersza gondola to nad czym się zastanawiać. Kolejne dwa plusy ma

Cytat:
To mamy odpowiedź naszej specjalistki. A wodę się podaje?
Żadna ze mnie specjalistka
Obecnie nie zaleca się dopajać nawet wodą do 6 miesiąca życia z tego co wiem jeśli dziecko karmione jest piersią. Niewiem jak na mm.
Stary 2012-08-03, 20:52   #3334
alfabia
Raczkowanie

Ja podawałm tylko pierś. Nie dopajałam dodatkowo. Ogólnie Wiktoria utelki prawie nie znała. Później jak podawałam jej dodatkowe pokarmy to łyżeczką albo z kubeczka.
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 20:57   #3335
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
konczita 35 tygodnia. Przygody w pzu nie skomentuje, bo szkoda gadać. Raz tam byłam załatwiać po cioci ubezpieczenie i omal mnie szlak nie trafił

racja szkoda słów

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
wróciłam z targu z produktami na ciacho i zaraz zabieram się za pieczenie

Konczi gratuluję kolejnego tygodnia a tej babki komentować nie będę bo mi się niecenzuralne słowa na usta cisną

Tak sobie właśnie myślę, że drżałyśmy o ciążę i chciałyśmy jak najdłużej donosić, a tu już szczęśliwie 9 mce zaczynamy i dzieciaczki będą terminowe i powinno być wszystko ok.

wreszcie odezwał się ten sprzedawca z all. był łaskaw odpisać "termin realizacji 3-10 dni" i tyle! wkurzył mnie bardzo, bo nawet słowem nie pisnął, czy taki kolor jest dostępny i w ogóle! co za dziad. i tak się zastanawiam - liczyć 10 dni roboczych od daty wpłaty? teraz przez pay u kasa praktycznie od razu jest na koncie, więc dziś mija 5 dzień roboczy. Tym samym facet ma czas do przyszłego piątku. I jeśli realizacja jest w terminie 3-10 dni to już 10 dnia maks. powinnam mieć wózek u siebie, prawda?
jakie ciacho piekłaś?
ehh no pewnie w 10 dniu on go dopiero wyśle jak taki dziadowaty jest ...
Masz rację niedawno drżałyśmy by donosić do połówki później do 8 miesiąca a teraz do rozpakowania niewiele nam zostało

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi ja już nie kombinuje z liczeniem, liczę tygodnie do dnia 7 wrzesnia więc dokładnie 5 tygodni do tej daty mi zostało mimo że wiem, iż trochę mniej - ale to już mały niuans ale zgadza się mam bity 35 tydzień więc zaczynam 36 ale mój gin tak jak Tamlin mówiła liczy skończony tydzień nie ten zbliżający się. No i można rzec tak, 35 tydzień dziś stuknął i tym samym 35 dni do porodu licząc wg OM

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Dobrze zrobiłaś, menda jedna chciała cię spławić - powiem jedno brawo za twoją buńczuczność i bystre oko. Tak się powinno traktować leniwe babska, którym się nie chce robić - ale wymagania to mają.
no tak i tu nasze rozbieżności się ujawniają tygodniowe ...
wkurzyła mnie baba masakrycznie !

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
j
Konczita i bardzo dobrze ze zrobiłaś awanturę, niech ma głupie babsko. bo ona sobie przerwa chciała zrobić a jej nie wolno było nosz cholera...
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Konczi no niestety, w urzędach takie zachowanie to jest standard :/ Babki myślą, że są Bóg wie kim i ludziom łaskę robią, że tam siedzą. A jak im się przerwie picie kawy, to dopiero się wredne robią....

Pochwalę się moimi ostatnimi allegrowymi zakupami dla synka Te spodnie z małpką to chyba trochę takie bardziej dziewczyńskie, no ale trudno
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
co za wredna pin.da
u nas ostatnio na sr polozna powiedziala, ze czesto jest tak ze pomiedzy polozna a tymi paniami z okienka urzedu mozna znak rownosi postawic matko jak ja na taka trafie
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Konczi baba głupia jak but, no ale i takie po świecie chodzą.

no babsko mówię Wam .... straszne ..a le dopięłam swego i to się liczy
kalpana śliczne ciuszki
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:00   #3336
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Brzuch mnie boli, miałam trzy skurcze co 15 minut, wzięłam nospę, magnez, zaliczyłam prysznic i leżę. Jak na razie od pół godziny jest dobrze, ale brzuch ciągle pobolewa jak na okres. Także na dziś się żegnam.

Kochana to jeśli lżejszy, szersza gondola to nad czym się zastanawiać. Kolejne dwa plusy ma
no plusy ma masz racje ale wyglad lareta mnie przyciaga jedziemy jeszcze w poniedzialek do tatko i podejmiemy ostateczna decyzje

a ty idz lez kochana , odpoczywaj i oby skurcze nie wrocily!
ja tez sie juz zegnam na dzis, ide w kime chyba, dobranoc

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:03   #3337
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Żurek

Ja też się zdecyduję na lewatywę. Przy Pauli nie miałam i bałam się że coś się wymsknie, to nie pozwalało mi się skupić w 100% na porodzie. Z drugiej strony wiem że normalne jest zrobienie kupy przy porodzie, ale wolałabym sobie i innym tego oszczędzić.
Co do pytania Konczity, które przegapiłam, ja piorę normalnie i nic się z nimi nie dzieje.

Ja to bym sobie takie zwykłe wypiła, z soczkiem...
A to babsko jakieś co najmniej ograniczone umysłowo.

tez na lewatywe się decyduję na 100%
ja spróbuję na ręczne pranie i zobaczymy co wyjdzie
ehh teraz to i mi się chciałoby piwka normalnego z sokiem żurawinowym

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
A gdzie się podziała Anusia??

była przed wczoraj ? pisała że będzie częściej ale jej nie ma

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
przyszlam Wam sie tylko pochwalic ze mieszkanie przyjelismy bo jest naprawde fajne,w bloku,centralne,parter,pl astikowe okna,3 pokoje,balkon..
warto bylo czekac tyle czasu,ale w koncu na swoim

kochana pięknie !!! nie ma jak swoje !!!

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Zdałam !! A tak się bałam. Chyba koleś potraktował mnie ulgowo, bo moim zdaniem to błędy robiłam, no ale ja nie będę się kłócić.

Byłam na usg i córcia waży 1230 a jestem w 31 tyg - myslicie że to nie za mało. Fakt, że ja jestem nie za duża i chuda w miarę - przytyłam 10 kg - teraz prawie wcale, bo jestem na diecie cukrzycowej i mało przybieram na wadze. Mam za tydz wizytę i się denerwuję, że to za mało. I boli mnie jeszcze brzuch po lewej stronie - zawsze w tym samym miejscu. Co to może oznaczać? Czy normalne rozciąganie brzucha czy może coś poważnego?Miala któraś cos podobnego?
gratuluję kochana !!!
a mała rośnie wg swej wagi i pamiętaj że zawsze występuje błąd pomiaru więc spokojnie

Cytat:

Konczi babsko wstretne cie wkurzylo, nie dziwie ci sie, u nas zalatwic cos w tym kraju to jest poprostu porazka, wszedzie jak za kare pracuja

dobrze powiedziane .. za kare też pewnie pensje pobierają

Cytat:
Hej.
Właśnie wróciłam z mamcią z zakupów:P. I jestem tak zadowolona z zakupów dla niuni, że aż się Wam pochwalę.

śliczne ciuszki !
Stary 2012-08-03, 21:06   #3338
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Oj oj to leżakuj sobie w łóżku żeby te pierońskie skórcze nie wróciły

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
zaczynamy 26 tydz dzis czyli 7 miesiąc...
Gratulacje
Stary 2012-08-03, 21:08   #3339
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
.
kochana odpoczywaj i leżakuj nie strasz nas jeszcze czas tak ???

Ja mam pościel 90x120
Stary 2012-08-03, 21:09   #3340
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze Kochana uciekajcie koniecznie odpoczywać i niej te paskudne skurcze już się nie pojawiają.
Stary 2012-08-03, 21:09   #3341
weronika_91
Zakorzenienie

Byłam dziś w rossmanie zakupiłam wkładki laktacyjne- 2 pudełka , herbatkę HIPP koperkową i płyn do płukania Dzidziuś
Stary 2012-08-03, 21:12   #3342
muminek88
Zadomowienie

W srode dostane od znajomego meza drudie lozeczko!!! Za darmo

godzine po bulce mam 183!!!
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:12   #3343
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Żadna ze mnie specjalistka
Obecnie nie zaleca się dopajać nawet wodą do 6 miesiąca życia z tego co wiem jeśli dziecko karmione jest piersią. Niewiem jak na mm.
Do usłyszenia. Leż sobie - pamiętasz, że dziś "harry portier" jest?

Ach, no jak nie specjalistka... jedno dzieciątko już masz i nam bardzo pomagasz kochana
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:18   #3344
coventry
Raczkowanie

witam się wieczornie
tamlin
odpoczywaj bo nie miałaś być pierwsza
spioszka ja to samo łóżeczko kupuję - chyna nawet jutro pojedziemy juz po nie, moja szwagierka takie ma i może piekne nie jest ale bardzo użyteczne - na inne nie zdecydowałabym się
niegrzeczna ja myślałam o tutku granderze, ale ten tambero tez jest ok musze zobaczyć go na żywo, jeszcze myśle o coletto austin 4
colds jeśli możesz to dopisz mi ma pierwszej stronie imie dla Malutka - mąż stwierdził że będzie Mateusz
byłam dziś w rossmanie i kupiłam te niebieskie kosmetyki co polecałyście - a teraz uciekam bo mężul szafe składa a to niezłe puzzle bede go wspierac duchowo
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:19   #3345
zielona1911
Zakorzenienie

widzialam ze pytalyscie sie o mnie
u mnie jest juz ok,po ostatnim dobrze sie czuje.
Maly ma buzinkę coraz ladniejsza.
Ja niestety musze sobie robic przerwy od neta bo mam urwanie glowy przy dwojce dzieci,przepraszam trojce bo jeszcze tż.
Dla swietego spokoju siostra siedzi na laptopie i gra w simsy a moj maly oglada bajki itd przynjamniej wtedy moge sobie polezec.
Dzis caly dzien gadalam z tzetem o mieszkaniu,w koncu jakas rozmowa sie nawineła normalna.Planujemy co i jak urzadzimy i pomalujemy.Powolutku bo powolutku,bo kaska sie nie przelewa,ale nie ma to jak miec cos wlasnego
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:25   #3346
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o lewatywę to myślę, że warto zrobić ale w domu, na spokojnie położna nam tak radziła bo podobno w szpitalu gdy jest robiona na chybcika, to może być nieciekawie... tzn. opowiadała nam przypadki, kiedy akcja porodowa przebiegała błyskawicznie i zwyczajnie nie było czasu na posiedzeniu na kibelku więc niektóre kobietki, które nie zdążyły się oczyścić zwyczajnie obsrały się po pachy podczas parcia... i to nie było już przyjemne dla żadnej ze stron...
żeby lewatywkę w domu zrobić, to wystarczy sobie czopka glicerynowego zaaplikować jak się skurcze rozpoczną, czy coś innego
Cytat:
maggie, a mogłabyś podać linka sprzedawcy, u którego zamawiałaś wózeczek?
ja w sumie jestem nastawiona na tako ale jeszcze waham się nad modelem... captvia, laret czy jeszcze coś innego
http://allegro.pl/tako-captiva4-w1fo...513712882.html
to nawet ja ten wózek kupiłam.
jak zamawiałam w niedzielę, to tego ostatniego negatywa nie było. drugi raz już bym u niego raczej nie zamówiła, bo zgadzam sie w pełni z tym negatywem i chyba sama też takiego wystawię. Oby ten wózek przyszedł taki, jak chcę, bo jak przyjdzie mi go reklamować, to się chyba zapłaczę a Zuzia będzie jeździła nie wiem czym skoro ten czas reakcji i wysyłki tak wygląda
Cytat:
bo jakby było 5 rodzajów to i wybór byłby prostszy a tak naprodukowali tego od cholery i człowiekowi w głowie się miesza

kółka piankowe czy dmuchane, kupić z fotelikiem czy bez, koła skrętne czy nie itd... i weź tu bądź mądra
zdecydowaliśmy się na 3w1 bo na wiosnę jak dzidzia będzie już spacerówką jeździła, pewnie kupimy nowy fotelik (pewnie maxi cosi)
Cytat:
A tak w ogóle cały dzień dziś u nas padało jak byłam z mamcią na zakupach i ja taka zadowolona z tą parasolką chodziłam, cały czas mi sie paszcza śmiała:P. I jak wróciłyśmy do mnie do domu to mama mówi: o zobacz słońce wychodzi, a ja do niej: jak dobrze, że zdążyłyśmy wrócić przed.
dobra jesteś
Cytat:
Sarenka do nas przyszła właśnie - chciałam jej zrobić zdjęcie, ale Nero ją wystraszył.

a ja przeczytałam "syrenka"i myślę sobie "o co kaman" jak to okres dostałaś
Cytat:
Kobiety... przechwaliłam Dzisiaj paskudnie się czuję. Pomijając, że po kilku dniach przerwy znowu zaliczyłam , to w dodatku brzuch tak mnie rwie , że musiałam połknąć nospę forte i magnez. Jedyne pocieszenie to fakt, że jak odpoczywam to brzuch przestaje być twardy. Moja położna mówiła, że mam jechać na IP dopiero, gdyby odpoczynek nie przynosił skutku. Do tego dochodzi ten paskudny kręgosłup. Ja chyba teraz obrywam za takie bezproblemowe pierwsze miesiące ciąży, bo mam wiele objawów typowych dla I trymestru typu nudności, wstręt do zapachów.
to nie masz wyjścia i musisz wreszcie przystopować i odpoczywać leżąc! bo nic innego nie pomoże.
Cytat:
Maggie...tylko Ty nam się jeszcze nigdzie nie wybieraj
nigdzie się nie wybieram jeszcze przez 2 tygodnie
Cytat:
oj Tamlin, współczuję i mam nadzieję, że już Ci przeszło.
mi po dzisiejszym sprzątaniu nie dość, że jakieś skurcze się pojawiły, to też brzuch i krzyż bolał mnie jak na okres... już miałam stracha. ale przeszło i teraz wiem, że nie mogę się przepracowywać! Pamiętajcie też o tym!
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jakie ciacho piekłaś?
ehh no pewnie w 10 dniu on go dopiero wyśle jak taki dziadowaty jest ...
Masz rację niedawno drżałyśmy by donosić do połówki później do 8 miesiąca a teraz do rozpakowania niewiele nam zostało
placek śliwkowy i wyszedł pyszota dobrze, że dużą blachę upiekłam, to przynajmniej jeszcze będzie na jutro
Cytat:
Byłam dziś w rossmanie zakupiłam wkładki laktacyjne- 2 pudełka , herbatkę HIPP koperkową i płyn do płukania Dzidziuś
Jakie wkładki kupiłaś? Ja się skusiłam na baby dream i ich wygląd mnie nie przekonuje. Przywodzi mi na myśl grube podpachy w belli... Następnym razem zaopatrzę się w johnsony... ciekawe czy lepsze będą

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:27   #3347
Almariel
Zakorzenienie

Widzę, że dzisiaj same dobre wieści z wizyt. Gratuluję wszystkim !

Anesh ale cudeńka upolowałaś.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:30   #3348
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Zdałam !! A tak się bałam. Chyba koleś potraktował mnie ulgowo, bo moim zdaniem to błędy robiłam, no ale ja nie będę się kłócić.

Byłam na usg i córcia waży 1230 a jestem w 31 tyg - myslicie że to nie za mało. Fakt, że ja jestem nie za duża i chuda w miarę - przytyłam 10 kg - teraz prawie wcale, bo jestem na diecie cukrzycowej i mało przybieram na wadze. Mam za tydz wizytę i się denerwuję, że to za mało. I boli mnie jeszcze brzuch po lewej stronie - zawsze w tym samym miejscu. Co to może oznaczać? Czy normalne rozciąganie brzucha czy może coś poważnego?Miala któraś cos podobnego?
gratulACJE

Cytat:
co tu tak pusto ja sie pytam?
ja wlasnie wstalam, drzemke sobie ucielam bo nudy w tym domu
apropo wozek mi spedza sen z powiek boje sie ze ten laret bedzie za ciezki zeby go targac na 4 pietro..a znowu lekki jest ten
http://allegro.pl/tutek-tambero-woze...510521094.html
ale znowu wygladem mnie nie przekonuje i juz sama nie wiem czy patrzec na wyglad czy na to ze jest lekki .. tz porownywal sobie i da sie odczuc roznice w kg.. cena ta sama prawie
mi osobiscie ten tutek bardziej sie podoba z wygladu niz ten co pokazywalas wczesniej ajak jeszcze lżejszy....

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
Hej ! juz po wizycie Myslalam ze to moje wczasowanie wpłynęło jakoś na szyjkę itd ale nic takiego. Szyjka nie skrócona, zamknięta. Mam brać magnez 500 na twardnienia brzucha Malusia ma ok 1800 g Kolejna wizyta dopiero za 5 tygodni czyli 3 tygodnie przed terminem, bo jak powiedział lekarz naprawde nie ma powodu żeby się częsciej widziec jeszzcze do zrobienia mam morfologię i mocz i koniecznie mam liczyć codziennie ruchy. jestesmy zadowoleni. Maleńka brała sobie do buzi palce od stóp mamy zdjęcie jak ma na policzku paluszki od stópki
super, że wizyta udana

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Gratulacje siostry za tydzień będziemy miały 3 z przodu

Darli
w środe byłam na wizycie i mój mały już się obrócił nawet nie wiem kiedy i nie czułam się jakoś inaczej

i jak czujesz też malucha pod żebrami ? bo ja nadal pod zebrami nic nie czuje ciagle jakies wypukosci kolo pepka, pewnie glowka

Cytat:
tez wlasnie tak myslalam ze bedzie za duza , ale pani w sklepie mnie uswiadomila ze kolderke sie sklada na pol do lozeczka
ale kochana jak ty ja na pol złożysz to ci sie dzidzia ugotuje

Cytat:
matko czyzby sie Mateuszowi spieszyło, poleżysz i bedzie dobrze

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:32   #3349
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

wercia a były kosmetyki z hippa ?
Stary 2012-08-03, 21:33   #3350
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

Jakie wkładki kupiłaś? Ja się skusiłam na baby dream i ich wygląd mnie nie przekonuje. Przywodzi mi na myśl grube podpachy w belli... Następnym razem zaopatrzę się w johnsony... ciekawe czy lepsze będą
ja mam te johnsony, uzywam teraz bo mi siara leci strasznie i papra wszystko i sa fajne, delikatne i nie grube

w sumie maja wiekosc pozytywów wiec nie martw sie na zapas, poczekaj te 10 dni

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

wercia a były kosmetyki z hippa ?
maja w rossmanie hippa

Stary 2012-08-03, 21:38   #3351
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

http://allegro.pl/tako-captiva4-w1fo...513712882.html
to nawet ja ten wózek kupiłam.
jak zamawiałam w niedzielę, to tego ostatniego negatywa nie było. drugi raz już bym u niego raczej nie zamówiła, bo zgadzam sie w pełni z tym negatywem i chyba sama też takiego wystawię. Oby ten wózek przyszedł taki, jak chcę, bo jak przyjdzie mi go reklamować, to się chyba zapłaczę a Zuzia będzie jeździła nie wiem czym skoro ten czas reakcji i wysyłki tak wygląda

placek śliwkowy i wyszedł pyszota dobrze, że dużą blachę upiekłam, to przynajmniej jeszcze będzie na jutro

Ja mam johnsona kupiłam w promocji 2w1 i chyba są ok zobaczymy w praktyce
śliwkowy mniam !!!!!
ten wózio jest śliczny będziesz miała wygodę zobaczysz tylko oby szybko wysłał dziad jeden

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ja mam te johnsony, uzywam teraz bo mi siara leci strasznie i papra wszystko i sa fajne, delikatne i nie grube

maja w rossmanie hippa

o czyli dokonałam dobrego wyboru ...
jutro sobie podjadę zobaczyć co mają w Rossmannie
Stary 2012-08-03, 21:47   #3352
weronika_91
Zakorzenienie

Konczi mocno mi się wydaję że mają kosmetyki z Hippa

maggie123
no właśnie kupiłam wkładki laktacyjne babydream. Nie wiem jakie są ponieważ nie zaglądałam do pudełka ... jak się nie sprawdzą to zamówię właśnie te z johnsona http://allegro.pl/johnson-s-baby-wkl...515956097.html
a tu opinie o babydream https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=209
Stary 2012-08-03, 21:52   #3353
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczi mocno mi się wydaję że mają kosmetyki z Hippa

maggie123
no właśnie kupiłam wkładki laktacyjne babydream. Nie wiem jakie są ponieważ nie zaglądałam do pudełka ... jak się nie sprawdzą to zamówię właśnie te z johnsona http://allegro.pl/johnson-s-baby-wkl...515956097.html
a tu opinie o babydream https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=209

ja kupiłam właśnie je za 16 zł w promocji ...
to dobrze jutro sobie tak luknę
Stary 2012-08-03, 21:56   #3354
spioszka
Raczkowanie

dziewczyny a co z termometrami dla dzidkow?

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:58   #3355
kasiam187
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
my mamy ten dotykowy z lidla

Stary 2012-08-03, 21:58   #3356
Katee27
Zadomowienie

Hej.Przyszłam się pożegnać na kilka dni,bo jutro o 4rano wyjeżdżamy nad nasze Morze
Bierzemy ze sobą laptopa,tylko nie wiem,czy będzie net łapał.
Wracamy w piątek,bo mam usg.Także wytrzymać z rozpakowaniem do mojego powrotu,bo chce Wam kibicować i być na bieżąco.
Pozdrawiam cieplutko każdą Mamusie i jej brzuszkowego lokatora
Pa,pa!!!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:03   #3357
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Hej.Przyszłam się pożegnać na kilka dni,bo jutro o 4rano wyjeżdżamy nad nasze Morze
Wracamy w piątek,bo mam usg.Także wytrzymać z rozpakowaniem do mojego powrotu,bo chce Wam kibicować i być na bieżąco.
Pa,pa!!!
Wygrzej brzuszek i za nas bo ja w tym roku nigdzie się nie wybrałam
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:06   #3358
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Ach, no jak nie specjalistka... jedno dzieciątko już masz i nam bardzo pomagasz kochana
a ja,a ja?? ja mam dwa

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Widzę, że dzisiaj same dobre wieści z wizyt. Gratuluję wszystkim !
u mnie źle

Cytat:
.Na poczatku mielismy ten smoczek ale do niczego to bylo i wywalilismy a teraz mam ten do ucha
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:12   #3359
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
ja jeszcze nie mam.kupie jakiś w aptece

katee ale Ci zazdroszcze.odpoczywaj:cm ok:
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:29   #3360
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Pa,pa!!!

kochana odpocznijcie troszeczkę .. fajnie Wam ehhh

właśnie nie mam termometru .. ale to może zostawię jako prezent od moich dziewczynek bo chciały coś Dusi podarować więc myślę że będzie w sam raz

uciekam w poduchy - spokojnej nocy mamuśki !

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2012-08-03 o 22:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości